Γιορτινή Αράχωβα – Δελφοί – Ναύπακτος – Γαλαξίδι | 23.12, 30.12

Διάρκεια: 4 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 250€

Travel Identity

Δελφοί: Ο ομφαλός της γης

όπου, σύμφωνα με τη μυθολογία, συναντήθηκαν οι δύο αετοί που έστειλε ο Δίας από τα άκρα του σύμπαντος για να βρει το κέντρο του κόσμου, και για πολλούς αιώνες αποτελούσαν το πνευματικό και θρησκευτικό κέντρο και το σύμβολο της ενότητας του αρχαίου ελληνισμού. Στη νεότερη εποχή, ο χώρος των Δελφών συνδέθηκε με την προσπάθεια αναβίωσης της δελφικής ιδέας, από τον ποιητή ?γγελο Σικελιανό και τη σύζυγό του Εύα, οι οποίοι παρουσίασαν δύο παραστάσεις αρχαίου δράματος, το 1927 και το 1930, θέλοντας να δημιουργήσουν ένα νέο πνευματικό ομφαλό της γης.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ναύπακτος: Η πιο καλοδιατηρημένη ακρόπολη της Ευρώπης

Η αγαπημένη πόλη των Ενετών και των Τούρκων κατακτητών, που την ονόμαζαν «Λεπάντο» και «Ενεβαχτέ» αντίστοιχα, φημίζεται για την καλοδιατηρημένη ακρόπολή της, μοναδική σε κατασκευή σε όλη την Ευρώπη, καθώς διαθέτει 5 αμυντικές ζώνες, που φθάνουν μέχρι το λιμάνι.

Το μαγευτικό θέαμα του επιβλητικού κάστρου αποκτά άλλη διάσταση τη νύχτα, φωτισμένο με τους προβολείς, που το κάνουν να ξεχωρίζει από μακριά. Αφού ξαποστάσετε από την ανάβαση και την περιήγηση στο κάστρο, ξεκινήστε μια μεγάλη βόλτα στις παραδοσιακές συνοικίες της Ναυπάκτου,

1η ημέρα: Αθήνα – Αράχωβα- Δελφοί – Ναύπακτος

Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην Αράχωβα, η οποία είναι  χτισμένη στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού σε υψόμετρο 950 μέτρων, χρόνος για βόλτα και καφέ. Στην συνέχεια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών όπου θα επισκεφθούμε το  (Θέατρο-Στάδιο) και θα ξεναγηθούμε στο σπουδαίο Μουσείο των Δελφών. Κατόπιν χρόνος για γεύμα. Αναχώρηση  για την γραφική Ναύπακτο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.

 

2η ημέρα: Ναύπακτος – Γαλαξίδι – Ναύπακτος

Πρωινό και αναχώρηση σήμερα για την επίσκεψη μας στο Κάστρο της Ναυπάκτου, ένα από τα πλέον καλοδιατηρημένα παραδείγματα φρουριακής αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος  για βόλτα στην παλαιά πόλη και το γραφικό της λιμάνι. Στη συνέχεια αναχώρηση για την πανέμορφη παραθαλάσσιά κωμόπολη , το  Γαλαξίδι. Επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο (αν είναι ανοιχτό). Χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

3η ημέρα: Ναύπακτος – Ορεινή Ναυπακτία – Ναύπακτος

Πρωινό και αναχώρηση για την περιήγηση μας στην Ορεινή Ναυπακτία με  τα χωριά της Λιμνίτσα, Τερψιθέα, Ελατού, Ανω Χώρα,  τα οποία είναι  βυθισμένα στα έλατα, τις  ρεματιές, και τα ποτάμια. Χρόνος για γεύμα και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

4η ημέρα: - Ναύπακτος- Ρίο- Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το Ρίο μέσω γέφυρας Ρίου- Αντιρίου ,  μικρή στάση στην γέφυρα για την παρακολούθηση slides  της κατασκευής της. Κατόπιν αναχώρηση για την επίσκεψη μας  στην εκκλησία της Παναγίας της Τρυπητής  και στη συνέχεια στάση για φαγητό. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Μετακινήσεις/μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν κατά τη διάρκεια της εκδρομής
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NAFS 4* στην παραλία της Ναυπάκτου
 • Πλούσιο πρωινό και βραδινό καθημερινά (ημιδιατροφή)
 • Ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς με εορταστικά δείπνα στη θέση της ημιδιατροφής  
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φάκελος χαρτιών & πληροφοριών
 • ΦΠΑ

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Είσοδοι σε χώρους επισκέψεων.
 • Γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
 • Ατομικά έξοδα.
 • Φόρος διαμονής.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Πλούσιο πρωινό και βραδινό καθημερινά (ημιδιατροφή)
 • Ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς με εορταστικά δείπνα στη θέση της ημιδιατροφής  
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας

 

Χάρτης Ταξιδιού Γιορτινή Αράχωβα – Δελφοί – Ναύπακτος – Γαλαξίδι | 23.12, 30.12

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info