fb

Ομάν | Χριστούγεννα 2018

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 799€

Ταυτότητα ταξιδιού

Το παραμυθένιο σουλτανάτο του Ομάν αποτελεί την παραδοσιακή Αραβία και μια από τις πιο αυθεντικές χώρες στην περιοχή, αφού μέχρι και τη δεκαετία του ‘70 ήταν μια από τις απομονωμένες. Αυτό που κάνει ιδιαίτερο αυτόν τον αραβικό προορισμό είναι η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, τα παλαιά κάστρα της ερήμου στο χρώμα της άμμου, οι ατελείωτες αμμώδεις εκτάσεις που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, οι καταπράσινες οάσεις που εμφανίζονται σαν πράσινες βούλες στο καφέ της άμμου, αλλά και οι αραβικές πόλεις που διατηρούν μέχρι σήμερα το παραδοσιακό τους χρώμα με τις υπαίθριες αγορές, τις ιδιαίτερες οσμές μπαχαρικών και τις ενδυμασίες των ντόπιων.

Ένα ταξίδι που θα σας μεταφέρει σε παλαιές βεδουίνικες νύχτες.

Ένα ταξίδι στα χνάρια των καραβανιών και των εμπόρων, που μετέφεραν το πολύτιμο μυρωδικό από την Αραβική Χερσόνησο στη Μέση Ανατολή και στη συνέχεια στην Αίγυπτο, την Ελλάδα και τη Ρώμη. Καραβάνια με δύο και τρεις χιλιάδες καμήλες ξεκινούσαν από εδώ για να περάσουν την έρημο της Αραβικής Χερσονήσου, να διασχίσουν «το Δρόμο του Λιβανιού», όπως τον έλεγαν, μέσα από τη Σαουδαραβική Έρημο, να πωλήσουν το λιβάνι στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και από εκεί στον τότε γνωστό κόσμο.

Η έννοια του «αρωματικού» στην εξωτική χώρα του Ομάν είναι διαφορετική, πολύ διαφορετική από αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε. Η ιστορία του Ομάν είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα αρώματα, τα μπαχαρικά, τις οσμές και τις μυρωδιές. Από την αρχαιότητα το Ομάν, και κυρίως η νότια περιοχή του, το Δοφάρ, ήταν η πηγή για λιβάνι, μύρο και διάφορες άλλες αρωματικές ουσίες.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Περιήγηση στην παραδοσιακή Αραβία, το Ομάν και τη Μάσκατ, μια πόλη-λιμάνι και ένα από τα περισσότερα ανεπτυγμένα αστικά κέντρα του αραβικού κόσμου. Μια ιδιαίτερη περιπλάνηση σε αυτόν τον αραβικό προορισμό με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, τα παλαιά κάστρα της ερήμου στο χρώμα της άμμου, τις ατελείωτες αμμώδεις εκτάσεις που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, τις καταπράσινες οάσεις που εμφανίζονται σαν πράσινες βούλες στο καφέ της άμμου, αλλά και τις αραβικές πόλεις που διατηρούν μέχρι σήμερα το παραδοσιακό τους χρώμα με τις υπαίθριες αγορές, τις ιδιαίτερες οσμές μπαχαρικών και τις ενδυμασίες των ντόπιων.

 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:
 

  • Ξενοδοχείο 4* SUP Ramada Muscat
  • Διαμονή και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του Ομάν, τη Μάσκατ.
  • Ημιδιατροφή.
  • Εκδρομή στην ενδοχώρα του Ομάν και στα περίφημα κάστρα της ερήμου (Νίζουα, Μπάχλα, Τζαμπρίν).
  • Δυνατότητα για ολοήμερη εκδρομή στο Κουραγιάτ, με βαρκάδα και μπάνιο στις λιμνούλες.
  • Δυνατότητα εκδρομής στο Κασάμπ, στο άκρο της χερσονήσου Μουσαντάμ - ένας θύλακας του Ομάν μέσα στο έδαφος των ΗΑΕ, με διανυκτέρευση, και κρουαζιέρα στα γαλαζοπράσινα νερά των Στενών του Ορμούζ και δυνατότητα για κολύμπι.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Ημέρα 0: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για το Μάσκατ.

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – πτήση για Μάσκατ (ξενάγηση)

Πτήση για το Μάσκατ, Ομάν, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στο Μάσκατ. H ημέρα περιλαμβάνει περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφτούμε το μεγάλο τζαμί, ένα θαύμα αραβικής αρχιτεκτονικής. Συνεχίζουμε με μια βόλτα στις αγορές ψαρικών και λαχανικών της Μούτρα. Θα περπατήσουμε μαζί με τον ντόπιο πληθυσμό στα σουκ με τα μαγαζάκια χρυσαφικών, ασημικών, χαλιών, μπαχαρικών, για μια αυθεντική γεύση της απλής καθημερινής ζωής των κατοίκων του σουλτανάτου. Περνώντας την Cornice, την παραλιακή λεωφόρο της πόλης, φτάνουμε στο παραμυθένιο παλάτι Αλ Αλάμ του σουλτάνου του Ομάν, όπου θα σταματήσουμε για φωτογραφίες. Στη συνέχεια θα δούμε τα πορτογαλικά φρούρια του 16ου αιώνα Τζαλάλι και Μιράνι και θα επισκεφτούμε το εθνολογικό μουσείο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα: Μάσκατ – Κάστρα του Ομάν (Νίζουα, Μπάχλα, Τζαμπρίν) – Μάσκατ

Σειρά έχουν σήμερα η ενδοχώρα και τα περίφημα Κάστρα του Ομάν. Θα αναχωρήσουμε, λοιπόν, το πρωί για μία διαδρομή 175 χιλιομέτρων με προορισμό την ορεινή πόλη Νίζουα και το επιβλητικό της φρούριο. Επίσκεψη και χρόνος ελεύθερος για την περίφημη αγορά της πόλης, που είναι ένα παραδοσιακό κέντρο χειροτεχνίας και κοσμηματοποιΐας. Στη συνέχεια θα διανύσουμε άλλα 45 χιλιόμετρα για να επισκεφτούμε τη μυθική πόλη Μπάχλα, που θεωρείται η πρωτεύουσα των κεραμικών του Ομάν, με τα ψηλά βουνά να προστατεύουν το υπό ανακαίνιση κάστρο της. Η πόλη έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Συνεχίζοντας για άλλα 8 χιλιόμετρα, θα φτάσουμε στο εκπληκτικό φρούριο της Τζαμπρίν, όπου η πολύπλοκη αρχιτεκτονική του το καθιστά το εντυπωσιακότερο όλων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Μάσκατ (ημέρα ελεύθερη – προαιρετική εκδρομή στο Κασάμπ με κρουαζιέρα στα Στενά του Ορμούζ)

Ημέρα ελεύθερη στο Μάσκατ.

Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε τη δυνατότητα εκδρομής στο Κασάμπ, στο άκρο της χερσονήσου Μουσαντάμ (ένας θύλακας του Ομάν μέσα στο έδαδος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων). Μεταφορά λοιπόν στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για το Κασάμπ. Το Κασάμπ ιδρύθηκε από τους Πορτογάλους στις αρχές του 17ου αιώνα. Το φυσικό του λιμάνι αποτελούσε ασφαλές καταφύγιο και στάση ανεφοδιασμού για τα εμπορικά πλοία που ταξίδευαν στην περιοχή. Πριν την πρόσφατη κατασκευή της οδικής του σύνδεσης με τα Εμιράτα, η πρόσβαση μέσω ξηράς ήταν αδύνατη. Τώρα το Κασάμπ αποτελεί δημοφιλή σαββατοκυριακάτικο προορισμό για τους κατοίκους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τα Στενά του Ορμούζ είναι ένας πορθμός ανάμεσα στον κόλπο του Ομάν και τον Περσικό κόλπο - το μόνο θαλάσσιο πέρασμα για τον Περσικό κόλπο και γι' αυτό έχουν μεγάλη στρατηγική σημασία. Στο στενότερο σημείο τους, τα Στενά έχουν πλάτος 39 χιλιόμετρα. Φθάνοντας, θα επιβιβαστούμε σε παραδοσιακό πλοιάριο (dhow) και θα απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα στα ήρεμα γαλαζοπράσινα νερά των Στενών του Ορμούζ, αντικρίζοντας τοπία απαράμιλλου κάλους στη χερσόνησο Μουσαντάμ. Το ντόου θα αγκυροβολήσει στο περίφημο Νησί του Τηλέγραφου (Telegraph Island). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Μάσκατ

Ελεύθερη ημέρα στο Μάσκατ. Μπορείτε με τον αρχηγό μας να κάνετε μια χαλαρή βόλτα στην πόλη και να ανακαλύψετε τις λιγότερο γνωστές πλευρές της. Διανυκτέρευση.

 

 

5η ημέρα: Μάσκατ (προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο Κουραγιάτ – Ουάντι Σαμπ) – πτήση επιστροφής

Ημέρα ελεύθερη στο Μάσκατ. Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε τη δυνατότητα μιας ολοήμερης εκδρομής προς τα ανατολικά του Μουσκάτ και συγκεκριμένα προς την περιοχή του Κουραγιάτ (Qurayyat) μέσω ενός του οροπέδιου και της στενής παράκτιας διαδρομής που το ακολουθεί. Με την εκδρομή αυτή λοιπόν θα φτάσουμε στο Wadi Shad, μια από τις χαρακτηριστικές κοιλάδες (wadis) που συναντώνται σε ολόκληρη την Αραβία, κοιλάδες που συνήθως είναι άνυδρες και δεν συγκεντρώνουν υδάτινους όγκους παρά μόνο σε περιόδους εκτεταμένης βροχόπτωσης (που ούτως ή άλλως σπανίζουν). Θα κάνουμε βόλτα σε μια από τις γραφικές wadis του Ομάν, θα κάνουμε βαρκάδα, ενώ θα έχουμε και την ευκαιρία να κάνουμε μπάνιο σε μία από τις λεγόμενες «keyhole», τις μικρές λίμνες κρυμμένες ανάμεσα στα βράχια. Η εκδρομή μας θα ολοκληρωθεί στην παραλία Φινς, όπου και θα σταματήσουμε για να χαλαρώσουμε. Αργότερα, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για το Μασκάτ. Στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για την επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα ?φιξης

QR 208

28/12/2018

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΧΑ

00:10

05:50

QR 1128

28/12/2018

ΝΤΟΧΑ – ΜΑΣΚΑΤ

07:20

10:10

QR 1137

01/01/2019

ΜΑΣΚΑΤ – ΝΤΟΧΑ

23:30

00:20 +1

QR 211

02/01/2019

ΝΤΟΧΑ – ΑΘΗΝΑ

01:50

06:15

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχείο 4*sup.
  • Ημιδιατροφή.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις, όπως αναλυτικά αναγράφονται στο πρόγραμμά μας.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Βίζα στο Ομάν περίπου 58 € (η βίζα εκδίδεται και πληρώνεται τοπικά, κατά την είσοδο στη χώρα).

 

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.).
  • Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 270.

Βίζα στο Ομάν περίπου 58 € (η βίζα εκδίδεται και πληρώνεται τοπικά, κατά την είσοδο στη χώρα)

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η διαφορετικότητα του Versus

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:
 

  • Ξενοδοχείο 4* SUP Ramada Muscat
  • Διαμονή και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του Ομάν, τη Μάσκατ.
  • Ημιδιατροφή.
  • Εκδρομή στην ενδοχώρα του Ομάν και στα περίφημα κάστρα της ερήμου (Νίζουα, Μπάχλα, Τζαμπρίν).
  • Δυνατότητα για ολοήμερη εκδρομή στο Κουραγιάτ, με βαρκάδα και μπάνιο στις λιμνούλες.
  • Δυνατότητα εκδρομής στο Κασάμπ, στο άκρο της χερσονήσου Μουσαντάμ - ένας θύλακας του Ομάν μέσα στο έδαφος των ΗΑΕ, με διανυκτέρευση, και κρουαζιέρα στα γαλαζοπράσινα νερά των Στενών του Ορμούζ και δυνατότητα για κολύμπι.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Ολοήμερη εκδρομή στην ενδοχώρα του Ομάν και στα περίφημα κάστρα του (Νίζουα, Μπάχλα, Τζαμπρίν)
  • Δυνατότητα κρουαζιέρας στα Στενά Ορμούζ
  • Δυνατότητα ολοήμερης εκδρομή στο Κουραγιάτ, με βαρκάδα και μπάνιο στις λίμνες.

Χάρτης Ταξιδιού Ομάν | Χριστούγεννα 2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info