fb

Μόναχο – Ρομαντικός Δρόμος - Σάλτσμπουργκ | Χριστούγεννα 2018

Διάρκεια: 5,6 ΗΜΕΡΕΣ

Ταυτότητα ταξιδιού

Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο Μόναχο, την πρωτεύουσα της Βαυαρίας και την τρίτη μεγαλύτερη και πλουσιότερη πόλη της Γερμανίας, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Ίσαρ και με τις Βαυαρικές Άλπεις στα νότια. Μία κοσμοπολίτικη πόλη που οφείλει την ίδρυσή της στους Βενεδικτίνους μοναχούς και η οποία το 2010 την κατέταξαν ως την πιο ζωντανή πόλη του κόσμου (Best Lively City).

Εκτός από την παλιά πόλη, όπου είναι απόλαυση να περπατά κανείς, το Μόναχο είναι και ένα σύγχρονο, μοντέρνο εμπορικό και οικονομικό κέντρο. Με πλήθος μουσείων, γκαλερί, αγορές και, φυσικά, η έδρα της Μπάγερν Μονάχου και της παραδοσιακής μπύρας.

Μια ωραία ταξιδιωτική πρόταση, που συνδυάζει τη διασκέδαση και τις υπέροχες εκδρομές στις Βαυαρικές και Αυστριακές ?λπεις και στο Σάλτσμπουργκ, χριστουγεννιάτικα ψώνια στην αγορά της Νυρεμβέργης, με την άνετη διαμονή σε κεντρικότατο ξενοδοχείο για μετακινήσεις με τα πόδια.

Πρωινή πτήση στην αναχώρηση και βραδινή στην επιστροφή για μη χάσετε ούτε λεπτό.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Με βάση το ζωντανό και κοσμοπολίτικο Μόναχο, εκδράμουμε στη γενέτειρα του Ντίρερ, τη Νυρεμβέργη, στην «Πατρίδα της Μελωδίας», το θρυλικό Σάλτσμπουργκ και στις Βαυαρικές και Αυστριακές Άλπεις με τα παραμυθένια τους κάστρα και τα γραφικότατα χωριά τους.

 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

Απολαύστε ένα πλήρες ταξίδι στο Μόναχο, στις Βαυαρικές και Αυστριακές Άλπεις και στο Σάλτσμπουργκ, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά:

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 

  • Διαμονή στο άριστο, κεντρικότατο ξενοδοχείο Courtyard by Marriott Munich City Center 4* για εύκολες και άνετες μετακινήσεις με τα πόδια. Προσοχή: υπάρχει και άλλο Marriott, λιγότερο κεντρικό…
  • Πρωινές πτήσεις στην αναχώρηση και βραδινές στην επιστροφή, για μη χάνουμε ούτε λεπτό (Lufthansa).
  • Ημερήσια εκδρομή στις Βαυαρικές Άλπεις, στα μοναδικά τους κάστρα και στα γραφικότατα χωριά τους Garmish Partenkirchen.
  • Μόνο στο Versus εξασφαλισμένη, είσοδος στο κάστρο Νόισβανσταϊν.
  • Ημερήσια εκδρομή στη Νυρεμβέργη.
  • Ημερήσια εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.
  • Στο 6ήμερο πρόγραμμα επισκεπτόμαστε εκτός από το Σάλτσμπουργκ και το Ίνσμπρουκ.
  • Προσοχή οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛOΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΟΝΑΧΟ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΜΟΝΑΧΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο, που είναι χτισμένο στις όχθες του Ίζαρ, ενός από τους μεγαλύτερους παραποτάμους του επάνω ρου του Δούναβη. Με την άφιξή μας θα αναχωρήσουμε για μια διαδρομή περίπου 3 ωρών με προορισμό τη Νυρεμβέργη, γενέτειρα του ζωγράφου και χαράκτη Άλμπρεχτ Ντίρερ (15ος-16ος αι.). Η Νυρεμβέργη υπήρξε λίκνο και έδρα του ναζισμού κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα δούμε την Κεντρική Πλατεία, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό και γύρω τους η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη αγορά (Nürnberg Christkindlesmarkt). Η Χριστουγεννιάτικη αγορά της Νυρεμβέργης με τα στολίδια από ξύλο και ύφασμα έχει τις ρίζες στης στο Μεσαίωνα. Παραδοσιακά γλυκίσματα, Gingerbread, κεριά και στολίδια, καρουσέλ και χριστουγεννιάτικη μουσική δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο Μόναχο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΑΧΟ (ΠΕΖΗ ΒΟΛΤΑ)

Πρωινή πεζή βόλτα με τον αρχηγό σας στο κέντρο της πόλης και τη Χριστουγεννιάτικη εορταστική αγορά της με το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε, μεταξύ άλλων, το εμπορικό κέντρο πέριξ του κόμβου Στάχους, την Όπερα, τον ποταμό Ίζαρ με τις νησίδες, τις πύλες και τους μεσαιωνικούς προμαχώνες του, το επιβλητικό Δημαρχείο με το ρολόι και τις φιγούρες του από το γάμο του Δούκα Γουλιέλμου να μπαινοβγαίνουν, τον Καθεδρικό Ναό κ.ά. Περίπατος σε πεζόδρομους της παλιάς πόλης για φωτογραφίες, αγορές κ.λπ. Δοκιμάστε Glouwine - ζεστό γλυκό κρασί, τα περίφημα λουκάνικά και άλλες λιχουδιές της ημέρας (η αγορά είναι ανοιχτή μέχρι το μεσημέρι στις 14:00 την παραμονή των Χριστουγέννων).

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΑΧΟ – ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό το ομόσπονδο κρατίδιο της Αυστρίας, το θρυλικό Σάλτσμπουργκ, που το όνομά του σημαίνει «Κάστρο του Αλατιού», καθώς το ορυκτό αλάτι έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ιστορία της περιοχής. Η επίσκεψή μας στην «Πατρίδα της Μελωδίας» και τη γενέτειρα του Μότσαρτ περιλαμβάνει ολόκληρο το μνημειώδη πυρήνα της πόλης, την περίφημη Γκετραϊντεγκάσε, καθολικές εκκλησίες απαράμιλλης ομορφιάς, το ποτάμι Ζάλτσαχ με τα κομψά του γεφύρια, το κάστρο, τις κατακόμβες, τον παραδοσιακό νερόμυλο με το φούρνο του, ηγεμονικές και επισκοπικές κατοικίες, κτίρια μουσικών θεσμών, αφιερώσεις στον Αυστριακό διευθυντή ορχήστρας Χέρμπερτ φον Κάραγιαν (1908-1989), πλατείες με πάγκους και παζάρια κ.ά. Χρόνος ελεύθερος για τα απαραίτητα ψώνια, για έναν απολαυστικό καφέ ή για ένα ασυναγώνιστο σοκολατάκι της πόλης. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο Μόναχο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΑΧΟ, ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΆΛΠΕΙΣ (Κάστρο Νόισβανσταϊν)

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την επονομαζόμενη «Ρομαντική Οδό» (Romantischen strasse) μέσα από ονειρεμένους δρυμούς, στεφανωμένους από ένδοξα φρούρια και διακοπτόμενους από κελαριστά ρυάκια, με άφθονους κυνηγότοπους, μυστικά ξέφωτα και απότομα φαράγγια.  Θα φτάσουμε στο Φίσεν, τέως φέουδο του βασιλιά Λουδοβίκου Β’, στον παραμυθένιο πύργο του οποίου, το Νοϊσβανστάιν («Νέος Λίθος του Κύκνου»), το οποίο και θα επισκεφθούμε (έξασφαλισμένη είσοδος)! Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε  στο δίδυμο Γκάρμις-Πάρτενκιρχεν, να πάρουμε μια γεύση από έναν απαστράπτοντα συνδυασμό γαλήνης και ευδαιμονίας.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μόναχο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Για τη σημερινή ελεύθερη ημέρα σας προτείνουμε βόλτα στην οδό του Μαξιμιλιανού, την καλλιτεχνική - φοιτητική γειτονιά Schwabing, τους Αγγλικούς Κήπους και τους εξωτερικούς τομείς των ανακτόρων Νίμφενμπουργκ. Επίσης μια επίσκεψη στο Μουσειακό Σύμπλεγμα Κουνσταρεάλ και στην Πινακοθήκη (Alte Pinakothek, που πρόσφατα ανακαινίστηκε) με έργα διάσημων καλλιτεχνών της Αναγέννησης, ή στο Deutches Museum με θέματα τεχνολογίας και επιστημών, το Ολυμπιακό χωριό, το Μουσεία της BMW και άλλα πολλά. Το απόγευμα θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο της πόλης για την πτήση επιστροφής μας.


Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 10 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

6ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα στην 6ήμερη διάρκεια διαφοροποιείται ως εξής:

1η έως 4η ημέρα, όπως περιγράφεται ανωτέρω.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΑΧΟ - ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή μας στο Ίνσμπρουκ, την πρωτεύουσα του Τιρόλο. Το Ίνσμπουργκ είναι πόλη στη Δυτική Αυστρία, πρωτεύουσα του ομοσπονδιακού κρατιδίου του Τιρόλο, της κυριότερης τουριστικής επαρχίας της Αυστρίας. Είναι χτισμένη στη συμβολή των ποταμών Ζιλ και Ιν, στην ευρεία κοιλάδα μεταξύ των υψηλών βουνών Nordkette (Hafelekar, 2.334 μ.) στο Βορρά, Patscherkofel (2.246 μ) και Serles (2.718 μ) στο Νότο, γι’ αυτό και είναι διεθνώς διάσημο κέντρο χειμερινού αθλητισμού. Το όνομα της πόλης μεταφράζεται «γέφυρα πάνω στον ποταμό Ιν» (Γερμ. brücke = γέφυρα). Στη μητροπολιτική περιοχή μένουν 190.000 μόνιμοι κάτοικοι και περίπου 30.000 φοιτητές. Δύο φορές ήταν διοργανώτρια Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων το 1964 και το 1976.

Ακολουθεί ξενάγηση της πόλης όπου θα δούμε τη χρυσή Αψίδα του Θριάμβου του Λεοπόλδου του Β’, το Χόφμπουργκ, τη Χόφκιρχε, τα 28 μπρούντζινα αγάλματα των Αψβούργων  και των αξιωματούχων τους. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Εργοστάσιο Κρυστάλλων Σβαρόφσκι ( δεν περιλαμβάνεται η είσοδος € 19) Ένας καταπληκτικός εκθεσιακός χώρος με κατασκευές από swarovski, μοναδικό στο είδος του και επίσης με ένα πολύ ωραίο υπαίθριο χώρο και φυσικά κατάστημα με εκπληκτική συλλογή. Επιστροφή στο Μόναχο. Διανυκτέρευση

6η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΑΧΟ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό ελεύθερο για εξερεύνηση της πόλης και νωρίς το απόγευμα θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο της πόλης για την πτήση επιστροφής μας.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δυνατότητα συμμετοχής στα δείπνα Παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Ζητήστε μας πληροφορίες.

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Συνολικά 4 διανυκτερεύσεις στο Μόναχο στο κεντρικότατο ξενοδοχείο Courtyard By Marriott Munich City Center 4* 5* (5 διανυκτερεύσεις για το 6ήμερο πρόγραμμα).
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Εξασφαλισμένη είσοδος στο κάστρο Νόισβανσταϊν!
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ (στο 6ήμερο πρόγραμμα εκδρομή και στο Ίνσμπρουκ).
  • Όλες οι μεταφορές, εκδρομές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Προσοχή οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 200 €
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα και άλλα αξιοθέατα.

ΔΕΙΠΝΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ – ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 


COURTYARD BY MARRIOTT CITY CENTER MUNICH
Κόστος για το δείπνο την παραμονή Χριστουγέννων 24/12:
buffet only (χωρίς ποτά) €39 ενήλικες και €19 παιδιά κάτω των 12 ετών.
 

Κόστος για το δείπνο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31/12.

buffet 5 πιάτων €75 κατ’ άτομο (δεν υπάρχει παιδική τιμή) χωρίς ποτά.

 

Δηλώσεις συμμετοχής με προεγγραφή.

Θέσεις περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την εξόφληση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Α) Οι ξεναγήσεις και το πρόγραμμα θα διαφοροποιηθούν και θα προσαρμοστούν για κάθε αναχώρηση στις ημέρες λειτουργίας των αξιοθέατων που προβλέπεται να επισκεφτούμε, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Θα εκδίδεται αναλυτικό πρόγραμμα 10 ημέρες πριν από κάθε αναχώρηση.

Β)  Η 6ήμερη αναχώρηση στις 21/12, 23/12, 24/12 περιλαμβάνει και μία ολοήμερη εκδρομή στο Ίνσμπρουκ.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

21/12/2019

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:35

LH 1754

26/12/2019

MONAXO – ΑΘΗΝΑ

21:20

00:40

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

22/12/2019

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:35

LH 1754

26/12/2019

MONAXO – ΑΘΗΝΑ

21:20

00:40

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

22/12/2019

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:35

LH 1754

27/12/2019

MONAXO – ΑΘΗΝΑ

21:20

00:40

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

24/12/2019

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:35

LH 1754

28/12/2019

MONAXO – ΑΘΗΝΑ

21:20

00:40

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

24/12/2019

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:35

LH 1754

29/12/2019

MONAXO – ΑΘΗΝΑ

21:20

00:40

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

27/12/2019

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:35

LH 1754

01/01/2020

MONAXO – ΑΘΗΝΑ

21:20

00:40

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

28/12/2019

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:35

LH 1754

01/01/2020

MONAXO – ΑΘΗΝΑ

21:20

00:40

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

29/12/2019

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:35

LH 1754

02/01/2020

MONAXO – ΑΘΗΝΑ

21:20

00:40

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

02/01/2020

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:35

LH 1754

06/01/2020

MONAXO – ΑΘΗΝΑ

21:20

00:40

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 500

22/12/2019

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – MONAXO

08:15

09:35

Α3 503

26/12/2019

MONAXO – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

19:40

22:55

 

 

 

 

 

 

Η διαφορετικότητα του Versus

Απολαύστε ένα πλήρες ταξίδι στο Μόναχο, στις Βαυαρικές και Αυστριακές Άλπεις και στο Σάλτσμπουργκ, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά:

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 

  • Διαμονή στο άριστο, κεντρικότατο ξενοδοχείο Courtyard by Marriott Munich City Center 4* για εύκολες και άνετες μετακινήσεις με τα πόδια. Προσοχή: υπάρχει και άλλο Marriott, λιγότερο κεντρικό…
  • Πρωινές πτήσεις στην αναχώρηση και βραδινές στην επιστροφή, για μη χάνουμε ούτε λεπτό (Lufthansa).
  • Ημερήσια εκδρομή στις Βαυαρικές Άλπεις, στα μοναδικά τους κάστρα και στα γραφικότατα χωριά τους Garmish Partenkirchen.
  • Μόνο στο Versus εξασφαλισμένη, είσοδος στο κάστρο Νόισβανσταϊν.
  • Ημερήσια εκδρομή στη Νυρεμβέργη.
  • Ημερήσια εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.
  • Στο 6ήμερο πρόγραμμα επισκεπτόμαστε εκτός από το Σάλτσμπουργκ και το Ίνσμπρουκ.
  • Προσοχή οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Μόνο στο Versus εξασφαλισμένη, είσοδος στο κάστρο Νόισβανσταϊν
  • Ημερήσια εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ
  • Ημερήσια εκδρομή στη Νυρεμβέργη
  • 4 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο Courtyard by Marriott City Center 4* με πρωινό μπουφέ καθημερινά

Χάρτης Ταξιδιού Μόναχο – Ρομαντικός Δρόμος - Σάλτσμπουργκ | Χριστούγεννα 2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info