fb

Βραζιλία – Σαλβαδόρ – Πάρκο Λενκόις – Ιγκουασού – Σάο Πάολο | Xριστούγεννα 2018

Διάρκεια: 14 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 3790€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα εκτεταμένο οδοιπορικό σε μία από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου, τη Βραζιλία, που ξεκινά από το επιβλητικό τοπίο που σχηματίζουν οι αμέτρητοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού, συνεχίζει στο ξεχωριστό Ρίο ντε Τζανέιρο, χαράσσει κατόπιν πορεία προς τα βορειοανατολικά  ανακαλύπτοντας πανέμορφους προορισμούς (Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα, Σάο Λουίς) δίπλα στον Ατλαντικό Ωκεανό και φτάνει μέχρι το Πάρκο Λενκόις.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα πλήρες οδοιπορικό σε μία από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου τη Βραζιλία, που ξεκινά από το  ξεχωριστό Ρίο Ντε Τζανέιρο, συνεχίζει με κατεύθυνση βορειοανατολικά ανακαλύπτοντας  πανέμορφους  προορισμούς  (Όουρο Πρέτο, Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα, Ολίντα, Σάο Λούις) δίπλα στον Ατλαντικό Ωκεανό και φτάνει μέχρι το Μανάους , τη μεγαλύτερη πόλη της Βόρειας Βραζιλίας, για να καταλήξει στην «άγνωστη» πρωτεύουσα της Βραζιλίας, την Μπραζιλία. Και ολοκληρώνουμε με το μεγαλοπρεπές και επιβλητικό τοπίο που σχηματίζουν οι αμέτρητοι Καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού.

Μόνο Στο Versus

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει

 

  • Τους εκπληκτικούς αμμόλοφους στο Πάρκο Λενκόις και το Σάο Λούις.
  • Ξενάγηση στο Ρίο, και στο Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα.
  • Ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού, και από τις δύο πλευρές (Βραζιλίας και Αργεντινής).
  • Αρχηγό από τους πιο έμπειρους στην περιοχή.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικό οδηγό-βιβλίο στα Ελληνικά του Versus Travel.

 

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/ Λάρνακα – Σάο Πάολο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σάο Πάολο μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

2η ημέρα: Σάο Πάολο – Ιγκουασού (πτήση)

Πρωινή άφιξη στο Σάο Πάολο και μετάβαση στο έτερο αεροδρόμιο της πόλης για να επιβιβαστούμε στην πτήση μας για το Ιγκουασού και τους θρυλικούς καταρράκτες. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Ιγκουασού – ξενάγηση στους Καταρράκτες

Από όλα τα φυσικά θαύματα της Νότιας Αμερικής, οι γιγαντιαίοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό. Εδώ η φύση κάνει επίδειξη του μεγαλείου και της δύναμής της. Όταν δει κανείς τους χειμάρρους να ξεχύνονται από όλες τις πλευρές, όταν ατενίσει αυτή την αδάμαστη ομορφιά, δεν μπορεί παρά να τον συναρπάσει το θέαμα του υδάτινου μεγαλείου. Το Versus Travel περιλαμβάνει ξενάγηση και από τις δύο πλευρές των καταρρακτών, δηλαδή και από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βραζιλίας (μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας το διαβατήριό σας καθώς θα χρειαστεί να περάσουμε από έλεγχο). Θα περπατήσουμε σε γέφυρες πάνω από τα ορμητικά νερά, θα ακολουθήσουμε μονοπάτια μέσα στην πυκνή βλάστηση, θα συναντήσουμε σπάνια ζώα, και θα μαγευτούμε από την ιστορία του…. «Λαρυγγιού του Διαβόλου» (La garganta del diablo) και της Ναϊτού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ιγκουασού. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Ιγκουασού – Ρίο ντε Τζανέιρο

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας, από όπου θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην πτήση μας για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Τοποθετημένο σε μια προικισμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων, την τροπική βλάστηση και τις καμπυλωτές παραλίες πολλών χιλιομέτρων, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και το χορό. Μια πόλη άκρως αντιφατική. Συνύπαρξη χλιδής και απόλυτης φτώχειας. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συνυπάρχουν με τους θησαυρούς της αποικιοκρατικής αρχιτεκτονικής και τις πανάθλιες παραγκουπόλεις των φτωχών (φαβέλες). Η ονομασία του, που σημαίνει «Ποταμός του Ιανουαρίου», προέρχεται από το ποτάμι που εκβάλλει στον Κόλπο Γκουαναμπάρα, μια περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους «κονκισταδόρες» τον Ιανουάριο του 1502 και έγινε κέντρο και αφετηρία των εξορμήσεών τους προς το εσωτερικό της ηπείρου. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

5η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο (Κορκοβάντο, Ξενάγηση)

Μέσα από μια γραφική διαδρομή με τρενάκι θα ανεβούμε σήμερα στο Λόφο Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης και ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του πλανήτη. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρίζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα δικαιολογήσετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο ως την πιο όμορφη πόλη του κόσμου! Κατόπιν αναχωρούμε για την παραλία του Σάο Κονράντο και τη συνοικία Barra da Tijuca, από όπου στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας, περνώντας από τις γνωστές παραλίες της Λεμπλόν και της Ιπανέμα που μας καλούν για να φωτογραφηθούμε, να ξεκουραστούμε, να λουστούμε στα νερά τους και να νιώσουμε την ανεμελιά που βιώνουν οι κάτοικοι της μοναδικής αυτής πόλης. Οι προτάσεις για διασκέδαση είναι πάμπολλες και ο χρόνος κυλά γλυκά και συναρπαστικά. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο (Ξενάγηση)

Με τελεφερίκ θα ανεβούμε σήμερα σε έναν άλλο όμορφο λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ, που σημαίνει «Ζαχαρόψωμο», απ’ όπου θα απολαύσουμε για ακόμα μια φορά την εκπληκτική θέα της πόλης. Στη συνέχεια θα δούμε εξωτερικά το περίφημο Στάδιο Μαρακανά, το παγκοσμίως γνωστό Σαμποδρόμιο, εκεί όπου οι κάτοικοι της πόλης παρουσιάζουν την πιο εντυπωσιακή παρέλαση καρναβαλιού στον κόσμο, τον Καθεδρικό Ναό, μια μοναδικού στιλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας, καθώς και μερικά χαρακτηριστικά κτίρια του 17ου και του 18ου αιώνα. Στην Ιπανέμα θα έχουμε χρόνο για βόλτα και ψώνια πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο – Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα (πτήση)

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο και μετάβαση στο αεροδρόμιο από όπου πετάμε για Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα, την αφρικανική ψυχή της Βραζιλίας. Η Μπαΐα, «η Γη της Ευτυχίας», είναι η πιο ιστορική πολιτεία τηςΒραζιλίας, το λίκνο της Βραζιλίας, όχι μόνο γιατί από εδώ ξεκίνησε η ανακάλυψη της χώρας το 1501, αλλά και γιατί οι κάτοικοί της αποτελούν ένα κράμα ποικίλων πολιτιστικών, θρησκευτικών και εθνικών προελεύσεων. Είναι ένας λαός που έχει μάθει να εναρμονίζει τις διαφορετικότητες, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το παραδοσιακό, τη θρησκευτική πίστη με τα λαϊκά φεστιβάλ. Στην Μπαΐα η θρησκευτική λατρεία δεν είναι απλώς μια υποχρέωση, αλλά τρόπος ζωής. Όλα τα φεστιβάλ έχουν θρησκευτική ρίζα. Αλλά το για ποια θρησκεία πρόκειται -την Καθολική ή την Αφρικανική- έχει προ πολλού χάσει τη σημασία του. Όλες οι παραδόσεις έχουν ανακατευτεί και δίνουν πλέον αυτό το άρωμα του μυστικισμού. Το Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Βραζιλίας και παρέμεινε η πιο σημαντική πόλη της για τους τρεις επόμενους αιώνες - μέχρι το 1763, όταν η πρωτεύουσα μεταφέρθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Είναι μια συναρπαστική πόλη, που έχει κατορθώσει να διατηρήσει την αφρικανική ψυχή της και να αναπτύξει την αποικιακή της κληρονομιά σε ένα μοναδικό, δυναμικό, σύγχρονο πολιτισμό που αντανακλάται στη μουσική, στο χορό, στις καλές τέχνες, αλλά και στον τρόπο ζωής. Ο πλούτος της αρχιτεκτονικής της κληρονομιάς μαρτυρά το μεγαλείο του παρελθόντος. Τα αποικιακά της κτίρια αποτελούν τη μεγαλύτερη συλλογή αρχιτεκτονικής μπαρόκ στη Λατινική Αμερική, συμπεριλαμβανομένων πολλών πλούσια διακοσμημένων εκκλησιών, μια για κάθε ημέρα του έτους σύμφωνα με τη δημοφιλή πεποίθηση, που κάθε μια έχει τον άγιό της και κάθε άγιος ένα φεστιβάλ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα (Ξενάγηση)

Εντύπωση προκαλεί n χωροταξική διάρθρωση του Σαλβαδόρ, το οποίο χωρίζεται στη Cidade Alta (την Άνω πόλη) και τη Cidade Baixa (την Κάτω πόλη), υποδηλώνοντας την αποικιακή τάξη πραγμάτων που ίσχυε στο παρελθόν. Τα δύο τμήματα της πόλης συνδέονται με τελεφερίκ, με ένα μεγάλο ασανσέρ (ασανσέρ Lacerda) που ανεβοκατεβάζει τους επιβάτες του σε ύψος 72 μέτρων και με μερικούς πολύ απότομους δρόμους (ladeiras). Η σημερινή μας ξενάγηση θα ξεκινήσει από την παραλιακή συνοικία Μπάρα με το φάρο στην είσοδο του Κόλπου ντε Τόντος ος Σάντος (Αγίων Πάντων). Από εκεί θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό τμήμα του Σαλβαδόρ με τις αποικιακές του γειτονιές γεμάτες εκκλησίες και σπίτια του 17ου αιώνα. Το Πελοουρίνιο (Πελό), με το μεγαλύτερο και καλύτερα διατηρημένο συγκρότημα αποικιακής αρχιτεκτονικής του Νέου Κόσμου, χαρακτηρίστηκε το 1985 από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας ΠολιτιστικήςΚληρονομιάς της ανθρωπότητας. Είναι μια τουριστική Μέκκα, με λιθόστρωτα δρομάκια, πολύχρωμα σπίτια, εστιατόρια, bars, galleries τέχνης και boutiques. Θα δούμε, μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Μέγαρο των κυβερνητών του Ρίου Μπράνκου, τον Καθεδρικό Ναό που θεωρείται η ομορφότερη εκκλησία της πόλης, το σιντριβάνι της Θεάς της Αφθονίας, την Εκκλησία και το Μοναστήρι του Αγίου Φραγκίσκου και το ασανσέρ Λασέρντα -σύμβολο της ιδιαίτερης γεωγραφίας του Σαλβαδόρ που συνδέει την Κάτω με την Άνω πόλη- και θα καταλήξουμε στο Μερκάντο Μοντέλο, το κέντρο πώλησης χειροτεχνημάτων και σουβενίρ. Θα συνεχίσουμε την περιήγησή μας με μια πανοραμική ξενάγηση στην Κάτω πόλη, όπου θα δούμε την πιο γνωστή εκκλησία του Σαλβαδόρ και τόπο προσκυνήματος εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων, την Ιγκρέζα Μπονφίμ. Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί στο προάστιο Μονσεράτ, απ’ όπου θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα – Σάο Λουίς (πτήση)

Αναχώρηση και μετάβαση στο αεροδρόμιο, από όπου θα πετάξουμε για το Σάο Λουίς, ένα εκπληκτικό θέρετρο της Βραζιλίας στα βορειοανατολικά της χώρας. Αποικία Γάλλων και Πορτογάλων φυλάσσεται ως θησαυρός Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO, αφού στην πόλη βρίσκονται πάνω από 1.000 αποικιακά κτίρια. Το ζεστό του κλίμα σε όλη τη διάρκεια του έτους και οι υπέροχες παραλίες του το καθιστούν ιδανικό προορισμό. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: Σάο Λουίς – Μπαρρεϊρίνιας – Πάρκο Λενκόις (Αμμόλοφοι)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Μπαρρεϊρίνιας. Καθοδόν θα κάνουμε στάση στην πόλη Μορρός. Άφιξη στο Μπαρρεΐρίνιας, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Μια μοναδική εμπειρία σε ένα από τα θαύματα της φύσης μάς περιμένει σήμερα. Ένα θέαμα που δύσκολα αντικρίζουμε και που μόνο αυτή η γωνιά του πλανήτη μπορεί να προσφέρει. Επιβιβαζόμαστε λοιπόν σε τζιπ 4x4 στο Μεγάλο Λενκόις και επισκεπτόμαστε τη Γαλάζια Λίμνη. Το Εθνικό Πάρκο Λενκόις είναι ένας σωστός οικολογικός παράδεισος από κατάλευκη άμμο, με αμμόλοφους που φτάνουν τα 40 μέτρα. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι αμμόλοφοι αυτοί διακόπτονται από πράσινες και μπλε λιμνούλες δημιουργώντας ένα κορυφαίο θέαμα. Οι λιμνούλες είναι αποτέλεσμα των βροχών στην περιοχή και αποτελούν το τέλειο μέρος για ένα απολαυστικό μπάνιο. Ποταμάκια συμπληρώνουντην πανέμορφη εικόνα αυτής της τροπικής όασης. Η επαφή με τη φύση είναι παρούσα όλες τις στιγμές σε έναν τέτοιον παράδεισο. Άλλωστε το ταξίδι αυτό έχει σκοπό κάθε μέρα να είναι και μια αξέχαστη εμπειρία, μια εικόνα από έναν άλλον πλανήτη. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στους αμμόλοφους και να απολαύσουμε το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα. Διανυκτέρευση.

11η ημέρα: Πάρκο Λενκόις (Βαρκάδα, ξενάγηση)

Πρωινή μετάβαση στο λιμάνι του ποταμού, όπου θα επιβιβαστούμε σε βάρκα για να πλεύσουμε στα νερά του Foz do Preguiças. Παρατηρούμε στις όχθες να απλώνεται βλάστηση από φοίνικες και μαγκρόβια. Η πρώτη μας στάση θα γίνει στο Βασούρας, όπου θα δοκιμάσουμε νερό καρύδας ενώ ίσως έχουμε και την ευκαιρία να δούμε μικρούς πιθήκους που κατοικούν στα μαγκρόβια σε τούτη την πλευρά της ακτής. Συνεχίζουμε κατεβαίνοντας τον ποταμό μέχρι τον οικισμό Μαντακάρου, όπου θα σταματήσουμε για να ανέβουμε στον τοπικό φάρο και να απολαύσουμε την προνομιακή θέα της περιοχής, με τους αμμόλοφους, το ποτάμι μέχρι και τον Ατλαντικό. Η εκδρομή μας συνεχίζεται μέχρι την ακτή του Καμπουρέ, όπου θα ξεκουραστούμε και θα περπατήσουμε κατά μήκος της παραλίας. Με την ολοκλήρωση της εκδρομής μας επιστρέφουμε στην Μπαρρειρίνιας. Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: Πάρκο Λενκόις – Σάο Λουίς – Σάο Πάολο (πτήση)

Αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Σάο Λουίς, από όπου θα πετάξουμε με προορισμό μας το Σάο Πάολο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: Σάο Πάολο (Ξενάγηση) – Πτήση επιστροφής

Σήμερα θα ξεναγηθούμε στην μεγαλούπολη του Σάο Πάολο, και θα επισκεφθούμε ορισμένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε λοιπόν τον Καθεδρικό Ναό, το Pateo do Colegio, θα περάσουμε από την Ιαπωνική καθώς και τη λεωφόρο Παουλίστα, μία από τις πιο εκλεπτυσμένες συνοικίες του Σάο Πάολο. Εδώ βρίσκεται και το γνωστό MASP, το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης του Σάο Πάολο, που συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη συλλογή έργων τέχνης του Νοτίου Ημισφαιρίου! Θα δούμε ακόμα τη γειτονικά συνοικία Ζαρντίνς (Κήποι) με τα αμέτρητα καταστήματα, ενώ η επόμενη στάση μας θα γίνει στο Πάρκο Ιμπιραπουέρα όπου εντοπίζονται ορισμένα από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα της πόλης, όπως το Μνημείο των Σημαιών και κτίρια όπως το Ωδείο, σχεδιασμένο από τον Βραζιλιάνο αρχιτέκτονα Όσκαρ Νίμαγιερ. Θα δούμε ακόμα τη συνοικία Μορούμπι και εφόσον ο χρόνος το επιτρέπει θα δούμε (εξωτερικά) και το στάδιο Μορούμπι, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Σάο Πάολο, καθώς και το Μέγαρο Μπαντεϊράντες, την έδρα των αρχών της πόλης. Στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για την Αθήνα, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1839

22/12

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

17:45

19:35

LX 092

22/12

ΖΥΡΙΧΗ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

22:40

07:45 +1

LX 093

03/01

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΖΥΡΙΧΗ

20:20

10:30 +1

LX 1838

04/01

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

13:05

16:40

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Ξενοδοχεία 4* & 5*.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Τα γεύματα/δείπνα δεν είναι εορταστικά.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο       
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

 

 

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €900

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει

 

  • Τους εκπληκτικούς αμμόλοφους στο Πάρκο Λενκόις και το Σάο Λούις.
  • Ξενάγηση στο Ρίο, και στο Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα.
  • Ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού, και από τις δύο πλευρές (Βραζιλίας και Αργεντινής).
  • Αρχηγό από τους πιο έμπειρους στην περιοχή.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικό οδηγό-βιβλίο στα Ελληνικά του Versus Travel.

 

 

Info

  • Το ξενοδοχείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο είναι 5* στην Κοπακαμπάνα πολύ βασικό για τη διαμονή σας στο Ρίο.

 

  • Το ξενοδοχείο στους καταρράκτες Ιγκουασού είναι 5*. Τα υπόλοιπα ξενοδοχεία είναι 4*.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Ξενάγηση στους καταρράκτες Ιγκουασού και από τις δύο πλευρές, και από τη βραζιλιάνικη και από την αργεντίνικη (το κόστος των εισόδων και για τις δύο πλευρές περιλαμβάνεται στην τιμή συμμετοχής και είναι περίπου 60$).

 

 

Επιπλέον γνώσεις

  • Μία από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου είναι η Βραζιλία. Μία χώρα μαγευτική, θερμή, πολύχρωμη.
  • Ένας παράδεισος. Το μέγεθός της είναι 15 φορές μεγαλύτερο από αυτό της Γαλλίας και οι κάτοικοί της άνθρωποι όλων των χρωμάτων. Χώρα του καφέ, του κακάο, του καουτσούκ και του ζαχαροκάλαμου, χώρα του χρυσού και των πολύτιμων λίθων, χώρα του έρωτα, της μουσικής, του χορού και του ήλιου.
  • Χώρα με τροπικά δάση, πρωτόγονους πολιτισμούς, θαύματα της φύσης, πόλεις συναρπαστικές. Είναι μια χώρα που όλα υπάρχουν στον υπερθετικό βαθμό: το καλύτερο και γνωστότερο καρναβάλι! Οι γραφικότερες τροπικές παραλίες στον Ατλαντικό που εκτείνονται σε μήκος 7.500 χιλιομέτρων! Το τελειότερο ποδόσφαιρο! Οι εντυπωσιακότερες γυναίκες! Το μεγαλοπρεπέστερο ποτάμι, ο Αμαζόνιος, που διατρέχει την καρδιά της! Όλα τεράστια, όλα υπερβολικά σαν να συνωμοτούν για να αφήσουν στον ταξιδιώτη μια αξέχαστη ανάμνηση.
  • Η ιστορία της Βραζιλίας είναι γραμμένη με το αίμα των δούλων και των κατακτητών της.
  • Ο βραζιλιάνικος πληθυσμός μοιάζει σαν ένα τεράστιο ψηφιδωτό εθνοτήτων και επιμειξιών, σκορπισμένο σε μια απέραντη έκταση. Παγανιστικές τελετές, αφρικανικά τύμπανα, Ινδιάνοι, μεστίζος, μουλάτος. Φαβέλες και ουρανοξύστες. Νέγρικη ή λευκή, πλούσια ή φτωχή, είναι μια χώρα γεμάτη αντιθέσεις.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Τους εκπληκτικούς αμμόλοφους στο Πάρκο Λενκόις και το Σάο Λούις.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά. 
  • Ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού, και από τις δύο πλευρές (Βραζιλίας και Αργεντινής).

Χάρτης Ταξιδιού Βραζιλία – Σαλβαδόρ – Πάρκο Λενκόις – Ιγκουασού – Σάο Πάολο | Xριστούγεννα 2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info