fb

Αλσατία, Γερμανική Σουηβία | Χριστούγεννα 2018 - Πρωτοχρονιά 2019

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 655€

Ταυτότητα ταξιδιού

Το πιο ξεχωριστό 5ήμερο πρόγραμμα στην Αλσατία και τη Γερμανική Σουηβία τις πιο εορταστικές ημέρες του έτους. Αφιερώνουμε χρόνο στην εξερεύνηση και την αποκάλυψη μιας εξαίσιας περιοχής στα γαλλογερμανικά σύνορα, στη βορειοανατολική άκρη της Γαλλίας, όπου ο επισκέπτης συναντά μια μοναδική αρμονική συνύπαρξη γαλλο-γερμανικών στοιχείων βιώνοντας ανεπανάληπτες στιγμές.

Μένουμε και απολαμβάνουμε την πρωτεύουσα της Αλσατίας, το Στρασβούργο, σύγχρονο κοσμοπολίτικο κέντρο και κοιτίδα των ευρωπαϊκών κοινοτικών ιδρυμάτων. Ταξιδεύουμε στη Χαϊδελβέργη που θεωρείται από τα σπουδαιότερα κέντρα του γερμανικού ρομαντισμού του 18ου αιώνα και κατέχει ένα εκ των κορυφαίων πανεπιστημίων της Ευρώπης.

Γνωρίζουμε τα μαγευτικής ομορφιάς αλσατικά χωριά Κολμάρ, Ριμποβίλ, Ρικβίρ και στους πρόποδες του Μέλανα Δρυμού συναντάμε το δημοφιλή προορισμό Μπάντεν Μπάντεν με τις πασίγνωστες θερμές πηγές του.

Και όλα αυτά με διαμονή στα εκπληκτικά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο Hilton 4*.

Δείτε τι προσφέρει το παρόν πρόγραμμα και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Με αφετηρία τη Φρανκφούρτη αναχωρούμε για τη φημισμένη πανεπιστημιούπολη της Χαϊδελβέργης, και συνεχίζουμε για το Στρασβούργο, βάση για τις εξορμήσεις μας στην Αλσατία. Επισκεπτόμαστε το κουκλίστικο Ριμποβίλ, το Ρικβίρ με τα παραδοσιακά σπίτια, το «στολίδι της Αλσατίας», το Κολμάρ, τον φημισμένο προορισμό ιαματικών λουτρών Μπάντεν Μπάντεν, καθώς επίσης τον Μέλανα Δρυμό με την πόλη Τρίμπεργκ.

Μόνο Στο Versus

Ένα πλούσιο 5νθήμερο πρόγραμμα στην περιοχή της Αλσατίας και το Στρασβούργο με πλούσιες παροχές!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Απευθείας πτήσεις.
  • 4 διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο, στο ξενοδοχείο Hilton 4*.
  • Επίσκεψη στα μοναδικά χαρακτηριστικά αλσατικά χωριά Κολμάρ, Ριμποβίλ, Ρικβίρ.
  • Επίσκεψη στη Χαϊδελβέργη και στο Μπάντεν Μπάντεν.
  • Εκδρομή στο Μέλανα Δρυμό, τη Λίμνη Τίτι και το γραφικό Φράιμπουργκ.
  • Προσοχή οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Το ταξίδι συνοδεύει έμπειρος αρχηγός – συνοδός.

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση για τη Φρανκφούρτη στη Νοτιοδυτική Γερμανία. Άφιξη και οδική αναχώρηση για την Χαϊδελβέργη, την διάσημη πανεπιστημιούπολη, χτισμένη στις όχθες του πλωτού ποταμού Νέκαρ. Επίσκεψη του κάστρου με τελεφερίκ και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην πολύβουη αγορά της πόλης. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Στρασβούργο, στη δυτική πλευρά του ποταμού Ρήνου. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Ημέρα αφιερωμένη στο Στρασβούργο η σημερινή. Θα εξερευνήσουμε το ιστορικό κέντρο της πόλης θαυμάζοντας τον καθεδρικό ναό Cathedral Notre Dame de Strasbourg (6η υψηλότερη εκκλησία στον κόσμο), το φράγμα Βομπάν, το Palais de l Europe, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τη συνοικία στην οποία βρίσκονται τα εντυπωσιακά κτίρια μοντέρνας αρχιτεκτονικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το απόγευμα μπορούμε να κάνουμε μια κρουαζιέρα με σκάφος γυάλινου περιβλήματος στα εξαίσια κανάλια της «Μικρής Γαλλίας» και βόλτα στην πλατεία του επιβλητικού καθεδρικού ναού. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΚΟΛΜΑΡ – ΡΙΜΠΟΒΙΛ - ΡΙΚΒΙΡ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

 Κατά τη σημερινή μας διαδρομή θα ανεβούμε στις πλαγιές των Βοσγίων Λόφων και θα φτάσουμε στο κουκλίστικο Ριμποβίλ. Συνεχίζουμε την πορεία μας  «Δρόμο του Κρασιού», επισκεπτόμενοι διάφορα χωριουδάκια με παραδοσιακά σπίτια, όπως το Ρικβίρ και το «στολίδι της Αλσατίας», το Κολμάρ. Επιστροφή στο Στρασβούργο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ – ΤΡΙΜΠΕΡΓΚ – CLOCK ROAD – ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε οδικώς για τη Γερμανία και την περιοχή του διάσημου Μέλανα Δρυμού (Schwarwald). Η πρώτη μας στάση θα γίνει στο Τρίμπεργκ (Triberg), πόλη που αποτελεί από τα σημαντικότερα κέντρα του λεγόμενου Uhrenstrasse (Clock Road) της Γερμανίας, ο «Δρόμος του Ρολογιού» δηλαδή. Πρόκειται για μια τουριστική διαδρομή στην περιφέρεια του Μέλανα Δρυμού που συνδέει τα (πάμπολλα) κέντρα παραγωγής ρολογιών της ευρύτερης περιοχής. Συνεχίζουμε έπειτα προς βορρά για να επισκεφθούμε το κοσμοπολίτικο Μπάντεν Μπάντεν (Baden Baden),  φημισμένο για τα ιαματικά λουτρά του και το καζίνο του. Εδώ θα έχουμε χρόνο στη διάθεσή μας για έναν περίπατο, προκειμένου να πάρουμε μια γεύση από την αρχοντική αυτή πολιτεία που σαγήνευσε τσάρους, αυτοκράτορες και κάθε λογής γαλαζοαίματους της Γηραιάς Ηπείρου. Επιστροφή στο Στρασβούργο, για μια ακόμη βόλτα στη συνοικία της Μικρής Γαλλίας. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης για την πτήση επιστροφής.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΠΤΗΣΕΙΣ

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1285

22/12/2018

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

07:15

09:20

LH 1282

26/12/2018

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

13:00

16:45

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1285

28/12/2018

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

07:15

09:20

LH 1282

01/01/2019

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

13:00

16:45

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • 4 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Hilton 4* στην καρδιά του Στρασβούργου
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος Έλληνας τοπικός αρχηγός-συνοδός & ξεναγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα.

  • Προαιρετικό δείπνο στο ξενοδοχείο για τις 24/12: από €75 το άτομο. Ζητήστε μας πληροφορίες.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 210 €
  • Είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό κατάθεσής σας στο φάκελό σας.  Fax 210 3232450
Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

 

 

 

 

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ένα πλούσιο 5νθήμερο πρόγραμμα στην περιοχή της Αλσατίας και το Στρασβούργο με πλούσιες παροχές!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Απευθείας πτήσεις.
  • 4 διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο, στο ξενοδοχείο Hilton 4*.
  • Επίσκεψη στα μοναδικά χαρακτηριστικά αλσατικά χωριά Κολμάρ, Ριμποβίλ, Ρικβίρ.
  • Επίσκεψη στη Χαϊδελβέργη και στο Μπάντεν Μπάντεν.
  • Εκδρομή στο Μέλανα Δρυμό, τη Λίμνη Τίτι και το γραφικό Φράιμπουργκ.
  • Προσοχή οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Το ταξίδι συνοδεύει έμπειρος αρχηγός – συνοδός.

Highlights

  • Απολαύστε μια καταπληκτική κρουαζιέρα με σκάφος γυάλινου περιβλήματος στα εξαίσια κανάλια της «Μικρής Γαλλίας» στο Στρασβούργο.
  • Ανακαλύψτε στις πλαγιές των Βοσγίων Λόφων τα εκπληκτικής ομορφιάς χωριά της Αλσατίας.
  • Βιώστε την εκπληκτική διαδρομή προς τη Χαϊδελβέργη και το Μπάντεν Μπάντεν.
  • Εξερευνήστε το Στρασβούργο με τα μοναδικά αξιοθέατά του.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Απευθείας πτήσεις.
  • 4 διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο, στο ξενοδοχείο Hilton 4*.
  • Επίσκεψη στη Χαϊδελβέργη και στο Μπάντεν Μπάντεν.
  • Εκδρομή στο Μέλανα Δρυμό, τη Λίμνη Τίτι και το γραφικό Φράιμπουργκ.

 

Χάρτης Ταξιδιού Αλσατία, Γερμανική Σουηβία | Χριστούγεννα 2018 - Πρωτοχρονιά 2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info