Τυνησία – Μεγάλος γύρος οάσεων | Φεβρουάριος-Απρίλιος 2019

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 599€

Travel Identity

Ένα υπέροχο 8ήμερο στην Τυνησία, στο μέσον ακριβώς της βορειοαφρικανικής ακτογραμμής. Ξεκινάμε από την πρωτεύουσα Τύνιδα και κατευθυνόμαστε προς το νότο, προς τις περίφημες οάσεις εκεί στις παρυφές της Σαχάρας, μαζί με το διάσημο κινηματογραφικό σκηνικό του Πολέμου των Άστρων! Βλέπουμε τρωγλοδιτικές κατοικίες, βερβέρικα χωριά, ερείπια αρχαίων πολιτισμών (όπως στην Καρχηδόνα) και επισκεπτόμαστε θέρετρα όπως η Χαμμαμέτ, ώστε να αποκτήσουμε μια πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα αυτής της υπέροχης χώρας.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα 8ήμερο πρόγραμμα στην Τυνησία, που ξεκινά από την πρωτεύουσά την Τύνιδα και συνεχίζει με το κοσμοπολιτικό θέρετρο Χαμμαμέτ, την αρχαιότερη ιερή πόλη των Αράβων, το θρυλικό Καϊρουάν, την Τοζέρ με τις οάσεις και τα βουνά της Τσεμπίκα – Ταμέρτζα, το κινηματογραφικό σκηνικό του Πολέμου των Άστρων, την Ντουζ, την πόλη των Τρωγλοδυτών Ματμάτα, τις γραφικές πόλεις, το παραθαλάσσιο θέρετρο του Μοναστίρ, τον αρχαιολογικό χώρο της Καρχηδόνας και το γραφικό και κατάλευκο Σίντι Μπου Σάιντ, τη «Μύκονο της Τυνησίας».

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΤΥΝΙΔΑ – ΧΑΜΜΑΜΕΤ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και για την Τύνιδα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στη Χαμμαμέτ, γνωστό και δημοφιλές κοσμοπολίτικο θέρετρο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξενάγηση στα σουκς και την πόλη της Χαμμαμέτ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΧΑΜΜΑΜΕΤ – ΕΛ ΤΖΕΜ – ΜΑΤΜΑΤΑ – ΝΤΟΥΖ

Αναχώρηση από τη Χαμμαμέτ και με κατεύθυνση προς το Νότο ξεκινάμε τη σημερινή μας διαδρομή, με τελικό μας προορισμό την Ντουζ. Καθ οδόν επισκεπτόμαστε το διάσημο και τεράστιο, αρχαίο Ρωμαϊκό αμφιθέατρο του Ελ Τζεμ, μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Επόμενος σταθμός μας είναι η Ματμάτα, όπου θα επισκεφθούμε χωριό Βερβέρων και τις χαρακτηριστικές τρωγλοδυτικές κατοικίες της Ματμάτα. Πρόκειται για σπίτια σκαλισμένα σε σκληρή άμμο, που χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες ως κατοικίες από τους κατοίκους της ερήμου. Στη συνέχεια φτάνουμε στη Ντουζ, πόλη-ορόσημο στη Σαχάρα, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

3η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΖ – ΚΕΜΠΙΛΙ – ΣΟΤ ΕΛ ΤΖΕΡΙΝΤ – ΤΟΖΕΡ

Αναχώρηση με προορισμό την Ντούζ, σε μία  καταπληκτική διαδρομή μέσα από το αλατούχο βαθύπεδο της λίμνης Σότ Ελ Τζερίντ και την όαση Κεμπίλι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Τοζέρ, μια πόλη με ιδιαίτερο χρώμα, ένα αληθινό διαμάντι της ερήμου. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στο παζάρι, το τοπικό μουσείο (Dar Cherait) και  τον τοπικό ζωολογικό κήπο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΖΕΡ (εξόρμηση με 4x4 στην έρημο και στο σκηνικό του Star Wars)

Σήμερα ξεκινάμε με τα ειδικά Jeep 4X4 για μια περιπέτεια στην έρημο και στις οάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Τοζέρ. Θα έρθουμε λοιπόν στις οάσεις Τσεμπίκα και Ταμέρτζα, «χαμένες» ανάμεσα στις τραχιές πλαγιές του Άτλαντα, όχι μακριά από τα σύνορα της Τυνησίας με την Αλγερία, όπου θα δούμε ένα χωριό Βερβέρων καθώς και το γραφικό χωριό της Ταμέρζα, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον… πλανήτη Τατουίν! Πρόκειται για το κινηματογραφικό σκηνικό που έστησε ο σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας για να δώσει ζωή σε ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά έπη, τον «Πόλεμο των Άστρων». Το σκηνικό χρησιμοποιήθηκε για τις δύο πρώτες ταινίες της σειράς, τη δεκαετία του ’70 και σήμερα παραμένει στην περιοχή, στο μέσον της ερήμου, ως αξιοθέατο. Επιστροφή στην Τοζέρ, δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΖΕΡ – ΚΑΪΡΟΥΑΝ – ΣΟΥΣ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την αρχαιότερη ιερή πόλη των Αράβων το θρυλικό Καϊρουάν. Θα ξεναγηθούμε και θα επισκεφθούμε την κολυμβήθρα των Αγλαβιτών, το Μαυσωλείο των Βέρβερων, το Μεγάλο τέμενος Σίντι Οκμπα καθώς επίσης και στη Μεδίνα, την Παλιά Πόλη της Καϊρουάν.  Θα συνεχίσουμε τη διαδρομήμας προς την πόλη Σους. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΥΣ – ΜΟΝΑΣΤΙΡ – ΠΟΡΤ ΕΛ ΚΑΝΤΑΟΥΙ – ΤΑΚΡΟΝΑ – ΧΑΜΜΑΜΕΤ

Ξενάγηση στη Σους όπου θα δούμε το μαυσωλείο του Χαμπίμπ Μπουργκίμπα, τον πρώτο πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τυνησίας, στο Μοναστίρ, τη μαρίνα στο λιμάνι του Πορτ ελ Καντάουι, και συνεχίζουμε επισκεπτόμενοι ένα βερβέρικο χωριό στην Τακρούνα. Το τέλος της σημερινής μας περιήγησης μας φέρνει στη Χαμμαμέτ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΧΑΜΜΑΜΕΤ – ΤΥΝΙΔΑ (ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΑΡΝΤΩ) – ΤΥΝΙΔΑ (ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ – ΣΙΝΤΙ ΜΠΟΥ ΣΑΪΝΤ)

Αναχώρηση με προορισμό την Τύνιδα και επίσκεψη στο Μουσείο Μπαρντό, με τα διάσημα ψηφιδωτά και τα μωσαϊκά. Στη συνέχεια θα δούμε την παλιά πόλη –Μεντίνα– όπου θα έχουμε χρόνο για ψώνια και γεύμα. Αναχώρηση στη συνέχεια για τον αρχαιολογικό χώρο της Καρχηδόνας, με τα Ρωμαϊκά ερείπια και με τα δημόσια λουτρά του Αντωνίνου του επονομαζόμενου «Πίου» την βασιλική Domus Charitatis, το Τοφέ όπου προσέφεραν θυσίες, το Μήτριο κ.α. Συνεχίζοντας αλλάζουμε σκηνικό και πάμε στο γραφικό και κατάλευκο Σίντι Μπου Σαιντ το χωριό που θυμίζει «Μύκονο». Άφιξη τέλος στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και χρόνος για ανάπαυση. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΤΥΝΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Κατόπιν μεταφορά στο αεροδρόμιο της Τύνιδας και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αθήνα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα
είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό
αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 599 € 250 €
Twin Room 599 € 250 €
Triple Room 599 € 250 €
Single Room 769 € 250 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 779 € 250 €
Twin Room 779 € 250 €
Triple Room 779 € 250 €
Single Room 949 € 250 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 0 €
Twin Room 1049 € 0 €
Triple Room 1049 € 0 €
Single Room 1219 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AZ 717

21/12/2018

ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ

05:55

07:00

AZ 864

21/12/2018

ΡΩΜΗ – ΤΥΝΙΔΑ

09:05

10:25

AZ 867

28/12/2018

ΤΥΝΙΔΑ – ΡΩΜΗ

18:35

20:00

AZ 722

28/12/2018

ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ

21:50

00:45 +1

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AZ 717

27/12/2018

ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ

05:55

07:00

AZ 864

27/12/2018

ΡΩΜΗ – ΤΥΝΙΔΑ

09:05

10:25

AZ 867

03/01/2019

ΤΥΝΙΔΑ – ΡΩΜΗ

18:35

20:00

AZ 722

03/01/2019

ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ

21:50

00:45 +1

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια  με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* και 4* - 7 διανυκτερεύσεις.
 • Ημιδιατροφή  καθημερινά  όπως αναλυτικά αναφέρεται στο πρόγραμμα.
 • Bόλτα στις οάσεις και τα βουνά της Τσεμπίκα – Ταμέρτζα & με τα ειδικά Jeep 4X4.
 • Μεταφορές και μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν από/προς τα αεροδρόμια εξωτερικού και καθ’ όλη την διαδρομή μας στην Τυνησία.
 • Οι είσοδοι στα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους και τα άλλα αξιοθέατα που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ελληνόφωνος αρχηγός, συνοδός του γραφείου.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

 • Αναχωρήσεις από Κύπρο
 • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει)

 

 • Δεν περιλαμβάνονται       
  Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:  € 250

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε παρακάτω την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η διαφορετικότητα
του Versus

 • Το ταξίδι αυτό αποτελεί ένα πλούσιο πρόγραμμα στην Τυνησία, με προσεκτικά επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* και 5*.
 • Πλούσια 8ήμερη διάρκεια για να έχουμε χρόνο να απολαύσουμε το ταξίδι μας.
 • Είναι άρτια σχεδιασμένο έτσι ώστε να περιλαμβάνονται όσο το δυνατόν περισσότερα και σπουδαιότερα αξιοθέατα.  Με έμφαση στις ξεναγήσεις, στον επιμορφωτικό χαρακτήρα του προγράμματος, στις εισόδους στα κυριότερα αξιοθέατα και στη διασκέδαση.
 • Περιλαμβάνει την εκδρομή στις οάσεις με jeep 4X4, που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετική.
 • Χαμηλή τιμή του ταξιδιού σε σχέση με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που έχει διαμορφωθεί από την τεράστια εμπειρία και τα πολλαπλά ταξίδια του Versus Travel στην περιοχή  αυτή.
 • Το σημαντικότερο, οι αναχωρήσεις του Versus πραγματοποιούνται!

 

Συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

 

Highlights

 • Εξερευνήστε τα πολυδαίδαλα σουκ στην Τύνιδα και την Καϊρουάν.
 • Το κινηματογραφικό σκηνικό του Πολέμου των Άστρων, στην έρημο κοντά στην Τοζέρ.
 • Αφήστε να σας συνεπάρει το ηλιοβασίλεμα ή η ανατολή του ηλίου τους αμμόλοφους της Σαχάρας.
 • Περπατήστε στο «κυκλαδίτικο» Σίντι Μπου Σαΐντ και στα ερείπια της αρχαίας Καρχηδόνας!

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Το ταξίδι αυτό αποτελεί ένα πλούσιο πρόγραμμα στην Τυνησία, με προσεκτικά επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* και 5*.
 • Πλούσια 8ήμερη διάρκεια για να έχουμε χρόνο να απολαύσουμε το ταξίδι μας.
 • Περιλαμβάνει την εκδρομή στις οάσεις με jeep 4X4, που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετική.

 


Αναχωρήσεις

6/4Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Τυνησία – Μεγάλος γύρος οάσεων | Φεβρουάριος-Απρίλιος 2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info