fb

Μαδέρα | Χριστούγεννα 2018

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 899€

Ταυτότητα ταξιδιού

Είναι ένα από αυτά τα ταξίδια που μας αποδεικνύουν πως ο «παράδεισος» είναι τελικά πολύ πιο κοντά από όσο πιστεύαμε. Ένα υπερπλήρες οργανωμένο ομαδικό πρόγραμμα για τη Μαδέρα για την περίοδο των Χριστουγέννων, σχεδιασμένο με γνώμονα την σε βάθος μύησή μας στα θαύματα της πλούσιας φύσης αυτού του νησιού, χωρίς να παραλείπουμε κανένα από τα μαγευτικά τοπία και τα ενδεδειγμένα σημεία θέασης, και πάντα με την παρουσία εξαιρετικού αρχηγού αποστολής. Ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα, η Μαδέρα απολαμβάνει την αιώνια άνοιξη, και εμείς την απολαμβάνουμε μαζί της!

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Οι κρεμαστοί κήποι      
του Ατλαντικού     

Καταπράσινες φυτείες, πολύχρωμα λουλούδια, φοινικόδεντρα, σπάνια φυτά, πλούσια θαλάσσια και όχι μόνο πανίδα και δάση από πικροδάφνες. Η Μαδέρα είναι το μεγαλύτερο νησί σε ένα ασύλληπτης ομορφιάς σύμπλεγμα ηφαιστειογενών νησιών, που αναδύονται υπερήφανα μέσα από τα κρυστάλλινα νερά του Ατλαντικού. Με υποτροπική βλάστηση και δρόμους πνιγμένους σε εξωτικά λουλούδια, αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για εναλλακτικές διακοπές, για τους λάτρεις της περιπέτειας και των δραστηριοτήτων, αλλά, φυσικά, και για όλους εκείνους που ονειρεύονται να περάσουν ζεστά απογεύματα, θαυμάζοντας το μοναδικό πάντρεμα βουνού και θάλασσας με φόντο τον καταγάλανο ουρανό ή τους ορμητικούς καταρράκτες. Πάρτε μια βαθιά ανάσα ατενίζοντας την απέραντη θέα στα βουνά, τα λιβάδια και τα ηφαίστειά της, ενώ θα νιώθετε τα χέρια σας να αγγίζουν το γαλάζιο του ουρανού. Αποδεικνύοντας περίτρανα ότι οι μακρινοί παράδεισοι που ονειρευόμαστε δεν είναι παρά μια ανάσα μακριά μας, με φυσική ομορφιά και χρώματα που δεν συναντά κανείς πουθενά αλλού, η Μαδέρα, αποτελεί μια αποκάλυψη, που εξελίσσεται σε περιζήτητο προορισμό, γι’ αυτό σπεύστε να ανακαλύψετε την παρθένα ομορφιά της.

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

Σχεδιάσαμε ένα έξυπνο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στην εξωτική Μαδέρα!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Την εκδρομή συνοδεύει αρχηγός εξειδικευμένος στην Πορτογαλία, που θα βρίσκεται συνεχώς μαζί σας.
  • Όλες τις εκδρομές και τις εισόδους που αναφέρονται, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα του προκαθορισμένου κόστους.
  • 7 διανυκτερεύσεις στη Μαδέρα.
  • Ανάβαση στο Monte της Φουντσάλ, και κατάβαση με τα παραδοσιακά καρότσια toboggan, που μόνο εδώ θα συναντήσουμε.
  • Επίσκεψη στους βοτανικούς κήπους στο Monte της Φουντσάλ.
  • Εξόρμηση στο Πόρτο Μονίζ της Μαδέρα, με τις ηφαιστειακής προέλευσης πισίνες δίπλα στη θάλασσα.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΦΟΥΝΤΣΑΛ (ΜΑΔΕΡΑ)

Συνάντηση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική μας ομάδα και επιβίβαση στην πτήση μας με προορισμό (μέσω ενδιάμεσου σταθμού) τη Φουντσάλ. Άφιξη στο αεροδρόμιο Cristiano Ronaldo. Μετά την άφιξή μας θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας στην πρωτεύουσα Φουντσάλ (Funchal) για να τακτοποιηθούμε στα δωμάτιά μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΦΟΥΝΤΣΑΛ (Ξενάγηση – Οινογνωσία)

Χτισμένη σε μια προνομιακή τοποθεσία μοναδικής ομορφιάς, η Φουντσάλ είναι η πόλη-προσωποποίηση του τρίπτυχου «ηρεμία-χαλάρωση-ποιότητα ζωής», πάνω στο οποίο ξετυλίγεται η καθημερινότητα ντόπιων και επισκεπτών. Θα την ανακαλύψουμε μέσα από τα γραφικά ανηφορικά της σοκάκια και τις παλιές πλατείες, και δεν θα ξαφνιαστούμε καθόλου όταν η γνωριμία μας με τους ντόπιους θα μας θυμίσει κάτι από… Ελλάδα• η πόλη άλλωστε βρίθει από μπαράκια και καφέ, που αργά το βράδυ μετατρέπονται σε κλαμπ όπου η διασκέδαση καλά κρατεί. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας από την Παλιά Πόλη, όπου θα σεργιανίσουμε σε καλντερίμια που χρονολογούνται από τον 15ο αι., με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και τα ιστορικά μνημεία. Θα φτάσουμε στην Αγορά της πόλης, και συγκεκριμένα στην αγορά Mercado dos Lavradores, σε ένα αρτ-ντεκό κτίριο που σφύζει από ζωή, όπου θα βρούμε άπειρα τροπικά φρούτα. Θα επισκεφθούμε ένα εργοστάσιο κεντημάτων, και στη συνέχεια θα έρθουμε στα κελάρια των Armazens Oliveira, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα εκλεκτά κρασιά της Μαδέρα. Το απόγευμα προβλέπεται ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΦΟΥΝΤΣΑΛ (Island Tour – Πόρτο Μονίζ)

Σήμερα αφήνουμε πίσω μας την πρωτεύουσα και ξεκινάμε για να εξερευνήσουμε αυτό το καταπράσινο νησί. Με αφετηρία μας λοιπόν τη Φουντσάλ κινούμαστε προς τα δυτικά με πρώτο μας σταθμό το ψαροχώρι Κάμαρα ντα Λόμπος, όπου δεσπόζει το ψηλότερο ακρωτήρι της Ευρώπης (και δεύτερο ψηλότερο στον κόσμο), το Cabo Girao, που φτάνει τα 580 μ. πάνω από     τη θάλασσα! Συνεχίζουμε για τη Ριμπέιρα Μπράβα, όπου θα κάνουμε μια στάση για να δούμε την εκκλησία του Sao Bento με τις εντυπωσιακές αγιογραφίες. Παραμένοντας στη νότια ακτογραμμή της Μαδέρα φτάνουμε στο Πόντα ντο Σολ από όπου ανηφορίζουμε για το οροπέδιο Πολ ντα Σέρρα· η γεωμορφία εδώ θυμίζει έντονα τα… Χάιλαντς της Σκωτίας! Επόμενος σταθμός μας το Πόρτο Μονίζ, με τις φυσικές ηφαιστειακές πισίνες δίπλα στη θάλασσα. Στο Πόρτο Μενίζ θα έχουμε χρόνο για φαγητό, για να δοκιμάσουμε την τοπική γαστρονομία, πριν συνεχίσουμε τη διαδρομή μας για το Σαο Βισέντε από όπου χαράζουμε κατεύθυνση προς το πέρασμα της Ενκουμεάδα, στα 1.007μ. υψόμετρο! Επιστροφή στην Φουντσάλ. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΦΟΥΝΤΣΑΛ (Λόφος Μόντε – Βοτανικός Κήπος)

Σήμερα η περιήγηση στην πρωτεύουσα της Μαδέρα μάς οδηγεί στο Monte, τον λόφο πάνω από την πόλη όπου θα ανεβούμε με το τελεφερίκ (περιλαμβάνεται), για να δούμε τους υπέροχους κήπους με ορχιδέες στο Tropical Monte Palace Garden (είσοδος περιλαμβάνεται) και την ολόλευκη εκκλησία της Παναγίας του Βουνού (Nossa Senhora do Monte). Για την κατάβασή μας από τον λόφο το Versus θα χρησιμοποιήσει τα τοπικά toboggans (cestos-καλάθια), τα καρότσια που κατεβαίνουν με ταχύτητα την κατηφοριά σπρωγμένα από δύο «οδηγούς»• σίγουρα μια ασυνήθιστη εμπειρία, πρωτότυπη και φυσικά ασφαλής. Διανυκτέρευση στη Φουντσάλ.

5η ΗΜΕΡΑ: ΦΟΥΝΤΣΑΛ (Island Tour – Πίκο ντο Αριέιρο)

Εξόρμηση για να γνωρίσουμε την ανατολική πλευρά της Μαδέρα: πρώτος μας σταθμός το Πίκο ντο Αριέιρο, την τρίτη υψηλότερη κορυφή της Μαδέρα (1.810μ.), με τη συγκλονιστική θέα προς μια ατέλειωτη σειρά από κορυφογραμμές. Η συνέχεια της διαδρομής μάς φέρνει στο Ριμπέιρο Φρίο, στο απόκοσμο δάσος της Λαουρισίλβα (Μνημείο της UNESCO). Προσεγγίζοντας τις βορειοανατολικές ακτές της Μαδέρα, μας υποδέχεται το αγροτικό χωριουδάκι της Σαντάνα, με χαρακτηριστικά τριγωνικά σπίτια, χτισμένο πάνω σε απότομες πλαγιές που ατενίζουν τον ωκεανό. Συνεχίζοντας στη βορειοανατολική ακτογραμμή, περνάμε από το Πόρτο ντα Κρουζ με επόμενο σταθμό μας την Πόντα ντε Σάο Λουρενσάο, στο ανατολικότερο άκρο της Μαδέρα, από όπου φαίνεται, καιρού επιτρέποντος, και το απέναντι νησάκι του Πόρτο Σάντο. Στη συνέχεια περνάμε από το Ματσίκο εδώ όπου αποβιβάστηκαν οι πρώτοι εξερευνητές του νησιού τον 15ο αι. Από εδώ παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για τη Φουντσάλ. Το βράδυ θα κάνουμε μια σύντομη πανοραμική βόλτα στην πόλη για να δούμε τα χριστουγεννιάτικα φώτα. Διανυκτέρευση. 

6η ΗΜΕΡΑ: ΦΟΥΝΤΣΑΛ (Island Tour – Πίκο ντος Μπαρσέλος)

Παρότι σήμερα θα κινηθούμε κοντά στην πόλη της Φουντσάλ, θα δούμε πολλές εναλλαγές τοπίου. Θα ξεκινήσουμε από το viewpoint στο Pico dos Barcelos (350 μ. υψόμετρο), ακριβώς πάνω από τη Φουντσάλ, απολαμβάνοντας σούπερ θέα στην πόλη και στον κόλπο της Φουντσάλ. Κατόπιν, βγαίνοντας από την πόλη, θα επισκεφθούμε ένα εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής για να δούμε από κοντά πώς παρασκευάζεται το τοπικό «κέικ μελιού», ένα από τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα της Μαδέρα. Μετά τη γλυκιά αυτή εμπειρία, ανεβαίνουμε μέχρι το Eira do Serrado, τοποθεσία στα 1.094 μ. με εντυπωσιακή πανοραμική θέα στις υψηλότερες κορυφές της Μαδέρα. Συνεχίζουμε στην Curral das Freiras, την «Κοιλάδα των Καλογραιών», όπου θα δούμε τη μεγαλύτερη φάτνη στο νησί! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΦΟΥΝΤΣΑΛ (ημέρα ελεύθερη)

Ελεύθερη ημέρα στην πόλη. Με τον αρχηγό μας μπορείτε να κάνετε μια χαλαρή βόλτα στη Φουντσάλ. Διανυκτέρευση. 

8η ΗΜΕΡΑ: ΦΟΥΝΤΣΑΛ – Πτήση επιστροφής

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για το αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε, μέσω ενδιάμεσου σταθμού, για την επιστροφή μας στην Ελλάδα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

23/12/2018

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 2654

23/12/2018

ΜΟΝΑΧΟ – ΦΟΥΝΤΣΑΛ

09:00

12:20

LH 2655

30/12/2018

ΦΟΥΝΤΣΑΛ – ΜΟΝΑΧΟ

13:10

18:20

LH 1754

30/12/2018

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

21:15

00:35

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά   εισιτήρια   οικονομικής   θέσης   με ενδιάμεσο σταθμό
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο επιλογής σας, 4* (Girasol) ή 5* (Pestana Grand Ocean Resort Hotel).
  • Πρωινό.
  • Στο ξενοδοχείο 4* περιλαμβάνεται εορταστικό δείπνο Χριστουγέννων.
  • Όλες οι μεταφορές, οι μετακινήσεις, οι εκδρομές και οι ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Γευσιγνωσία σε τοπικό οινοποιείο στη Φουντσάλ.
  • Τελεφερίκ για τον λόφο Monte στη Φουντσάλ.
  • Είσοδος στο Tropical Monte Palace Garden.
  • Η κατάβαση με toboggan στη Φουντσάλ.
  • Έμπειρος αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα.

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €250

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η διαφορετικότητα του Versus

Σχεδιάσαμε ένα έξυπνο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στην εξωτική Μαδέρα!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Την εκδρομή συνοδεύει αρχηγός εξειδικευμένος στην Πορτογαλία, που θα βρίσκεται συνεχώς μαζί σας.
  • Όλες τις εκδρομές και τις εισόδους που αναφέρονται, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα του προκαθορισμένου κόστους.
  • 7 διανυκτερεύσεις στη Μαδέρα.
  • Ανάβαση στο Monte της Φουντσάλ, και κατάβαση με τα παραδοσιακά καρότσια toboggan, που μόνο εδώ θα συναντήσουμε.
  • Επίσκεψη στους βοτανικούς κήπους στο Monte της Φουντσάλ.
  • Εξόρμηση στο Πόρτο Μονίζ της Μαδέρα, με τις ηφαιστειακής προέλευσης πισίνες δίπλα στη θάλασσα.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

Highlights

  • Ο λόφος Monte πάνω από τη Φουντσάλ, με το τελεφερίκ και τα διάσημα tobbogans, τα καροτσάκια που κατεβαίνουν με ταχύτητα το λόφο σπρωγμένα από δύο «οδηγούς».
  • Γευσιγνωσία και οινογνωσία στη Φουντσάλ, όπου δοκιμάζουμε φημισμένα κρασιά της Μαδέρα.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Την εκδρομή συνοδεύει αρχηγός εξειδικευμένος στην Πορτογαλία, που θα βρίσκεται συνεχώς μαζί σας.
  • 7 διανυκτερεύσεις στη Μαδέρα.
  • Ανάβαση στο Monte της Φουντσάλ.
  • Γευσιγνωσία και οινογνωσία στη Φουντσάλ.

 

Χάρτης Ταξιδιού Μαδέρα | Χριστούγεννα 2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info