fb

Πορτογαλία – Δυτική Ισπανία | 07.11.2018

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 940€

Ταυτότητα ταξιδιού

Πιστοί όπως πάντα στις πεποιθήσεις μας, πως ένα ταξίδι με το Versus πρέπει να έχει την άνεση και τον χρόνο για να το απολαύσει ο ταξιδιώτης και να αποτελεί μία μοναδική εμπειρία για αυτόν σε αυτό το ειδικό πρόγραμμα έχουμε προσθέσει μία διανυκτέρευση στην αυτόνομη κοινότητα της Εξτρεμαδούρας το Κάθερες, μία πόλη με πλούσια ιστορία και πολιτισμό που έχει ανακηρυχθεί μνημείο Παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco.

Το ταξίδι αυτό από την μία  δίνει μία «αυθεντική γεύση» της Ισπανίας μακριά από τις δημοφιλείς και πολύ τουριστικές μητροπόλεις της χώρας ενώ συγχρόνως μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία της Πορτογαλίας με επίσκεψη στον Εθνικό Δρυμό Μπουσάκο και το πάρκο των Εθνών.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

 

 

 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

 

Ένα ειδικό ταξίδι, ένας συνδυασμός της ξεχωριστής Πορτογαλίας και της ξεχωριστής Ισπανίας με επίσκεψη και διαμονή στην μοναδική Εξτρεμαδούρα.

Οι διανυκτερεύσεις : μία (1) νύχτα στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της αυτόνομης κοινότητας της Εξτρεμαδούρας το Κάθερες , μία (1) στη ?βιλα γενέτειρα της Αγίας Τερέζας, δύο (2) στην  «Χρυσή πόλη» της Σαλαμάνκα της Ισπανίας είναι ελάχιστα από αυτά που κάνουν μοναδική εμπειρία την συγκεκριμένη εκδρομή

Περιλαμβάνει:

  • Εξαιρετικές πτήσεις με πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και απογευματινή αναχώρηση από την Μαδρίτη
  • Διαμονή σε όλες τις πόλεις σε 4* ξενοδοχεία κεντρικά
  • 2 διανυκτερεύσεις στο Πόρτο – 1 στην, Κοΐμπρα - 3 στην Λισαβόνα & διανυκτερεύσεις σε άγνωστες γωνίες τις Ισπανίας.  
  • Διπλωματούχοι έμπειροι τοπικοί ξεναγοί (επιπλέον του Έλληνα αρχηγού) στις σημαντικότερες πόλεις και τα αξιοθέατα που επισκεπτόμαστε.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο στα Ελληνικά έκδοσης VERSUS TRAVEL

Προσοχή: Φόροι πόλεων, ξενοδοχείων, τα check points,καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά όπως συμβαίνει συνήθως.

 

1η ημέρα: Αθήνα – Πόρτο – Κρουαζιέρα των 6 γεφυρών

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας, το Πόρτο. Τοποθετημένο στις εκβολές του ποταμού Ντούρο, στα βόρεια της χώρας, αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και φημίζεται για την παραγωγή του ομώνυμου γλυκού κρασιού. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε και θα γνωρίσουμε τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία της, μεταξύ των οποίων τον Καθεδρικό Ναό, το νεοκλασικό Stock Exchange Palace και την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου. Στην συνέχεια Κρουαζιέρα με παραδοσιακή βάρκα στον ποταμό Δούρο, μπορεί να σας χαρίσει μερικές από τις ωραιότερες εικόνες της ζωής σας. Ο ποταμός ξεκινάει από την κεντρική Ισπανία, κυλάει προς τα νοτιοδυτικά και καταλήγει στην βόρεια Πορτογαλία και τον Ατλαντικό διασχίζοντας μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της Ιβηρικής Χερσονήσου και της Μεσογείου. Εμείς θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε την κρουαζιέρα από το Πόρτο έως την όχθη της Villa Nova de Gaia. όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τα κελάρια της Villa Nova de Gaia για να γευθούμε το διάσημο κρασί Πόρτο. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Πόρτο - Μπράγκα - Γκιμαράες – Πόρτο

Σήμερα θα επισκεφθούμε μία από τις πιο «πράσινες» περιοχές της Πορτογαλίας, την περιοχή Μίνιο (Minho). Πρώτος σταθμός της διαδρομής μας θα είναι η Μπράγκα (Braga), όπου θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό και το Ιερό του Ιησού, που παρουσιάζει σημαντικά στοιχεία του ρυθμού μπαρόκ. Δεύτερη στάση μας για σήμερα θα είναι η πόλη Γκιμαράες, η οποία αποτέλεσε και την πρώτη πρωτεύουσα της Πορτογαλίας. Είναι η γενέτειρα πόλη της πορτογαλικής εθνικότητας, καθώς εδώ γεννήθηκε ο πρώτος βασιλιάς της Πορτογαλίας, ο Αλφόνσος Α’. Κατά την επίσκεψή μας εκεί θα δούμε (εξωτερικά) το Ducal Palace, το κάστρο της περιοχής, και το ιστορικό κέντρο, τα οποία αποτελούν και μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Επιστροφή στο Πόρτο. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα : Πόρτο - Αβέιρο - Μπουσάκο – Κοΐμπρα

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό την Κοΐμπρα. Πρώτη μας στάση θα είναι στην πόλη των καναλιών, τη «Βενετία της Πορτογαλίας», το Αβέιρο. Εκεί θα θαυμάσουμε τις χαριτωμένες βάρκες «moliceiros», που μοιάζουν με τις παραδοσιακές γόνδολες της Βενετίας, και θα δοκιμάσουμε το παραδοσιακό γλυκό «ovos moles», φτιαγμένο από κρόκους αβγών και ζάχαρη. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας θα περάσουμε από τον Εθνικό Δρυμό του Μπουσάκο, όπου βρίσκεται και το ομώνυμο ανάκτορο -σήμερα ξενοδοχείο- παλιό Μοναστήρι Καρμελιτών μοναχών με τους εντυπωσιακούς κήπους και τα ιστορικά κειμήλια. Θα συνεχίσουμε για την Κοΐμπρα, όπου στην πανοραμική μας ξενάγηση στην πόλη θα δούμε το δεύτερο παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ευρώπης (διαθέτει μια υπέροχη βιβλιοθήκη σε μπαρόκ στυλ), την Παλιά Πόλη και την Εκκλησία της Αγίας Κλάρας, όπου βρίσκεται ο τάφος της βασίλισσας Ισαβέλλας, της πρωταγωνίστριας του «Θαύματος των Ρόδων» (είσοδος προαιρετική). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Κοΐμπρα – Τόμαρ - Φάτιμα – Ναζαρέ - Πάρκο των Εθνών - Λισαβόνα

Πρωινή αναχώρηση για τη Λισαβόνα. Θα ξεκινήσουμε την διαδρομή μας από την πόλη Τόμαρ η ανάπτυξη της οποίας είναι στενά συνδεδεμένη με την τάξη των Ναϊτών. Ήταν ο ντομ Γκουαλτζίν Πάις, ο πρώτος Μέγας Διδάσκαλος της τάξης των Ναϊτών, που ίδρυσε το κάστρο και το υπέροχο μοναστήρι του Χριστού μέσα σε αυτό. Είναι το στολίδι της πόλης και μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Συνεχίζουμε με την επίσκεψη μας στο χωριό Φάτιμα, που φημίζεται για τις περισσότερες «εμφανίσεις» της Παναγίας (μετά την πρώτη εμφάνισή της το 1917). Λέγεται ότι παρουσιάστηκε την πρώτη φορά σε τρία μικρά παιδιά που φύλαγαν τα πρόβατα των οικογενειών τους. Θα δούμε το Παρεκκλήσι των Εμφανίσεων και τον νέο Καθεδρικό Ναό της Φάτιμα. Από εκεί θα επισκεφθούμε το γραφικό ψαροχώρι του Ατλαντικού Ναζαρέ. Τελευταία στάση της σημερινής μας διαδρομής θα είναι στο Πάρκο των Εθνών, που δημιουργήθηκε για την EXPO της Λισαβόνας το 1998. Αμέσως μετά θα συνεχίσουμε για τη Λισαβόνα, μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Λισαβόνα (Ξενάγηση στην πόλη)

Πρωινή πανοραμική ξενάγηση γνωριμίας με την πόλη. Θα αρχίσουμε με την ιστορική περιοχή του Μπελέμ, απ’ όπου πολλοί θαλασσοπόροι εξερευνητές ξεκίνησαν τα ταξίδια τους. Θα επισκεφθούμε δύο από τα σπουδαιότερα μνημεία της, τον Πύργο του Μπελέμ και το Μοναστήρι των Ιερωνυμιτών (Hieronymites Monastery, Jerónimos Monastery). Και τα δύο έχουν χαρακτηριστεί μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO. Ο Πύργος του Μπελέμ χτίστηκε το 1515 ως φρούριο στην είσοδο του λιμανιού της πόλης και παρουσιάζει στην αρχιτεκτονική του αρκετά μαροκινά στοιχεία. Ο δε Ναός των Ιερωνυμιτών είναι το εντυπωσιακότερο σύμβολο της πορτογαλικής δύναμης και του πλούτου της περιόδου των θαλάσσιων ανακαλύψεων. Εδώ πέρασε το τελευταίο του βράδυ ο Βάσκο ντα Γκάμα, προσευχόμενος για ούριο άνεμο, πριν ξεκινήσει το περίφημο ταξίδι του προς τις Ινδίες. Επίσης σήμερα θα επισκεφθούμε και το μουσείο με τις αυτοκρατορικές άμαξες. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Λισσαβόνα (Εστορίλ - Κασκάις - Κάμπο ντα Ρίκα - Σίντρα)

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσουμε ένα από τα πιο ρομαντικά χωριά της Πορτογαλίας, τη Σίντρα. Πρώτος μας σταθμός το παραθαλάσσιο θέρετρο του Εστορίλ, γνωστό επίσης και για το διάσημο καζίνο του. Μεταξύ του Κασκάις και της Σίντρα βρίσκεται το ακρωτήρι Κάμπο ντα Ρόκα, το δυτικότερο σημείο της ευρωπαϊκής ηπείρου και της Πορτογαλίας στον Ατλαντικό Ωκεανό. Μετα την επίσκεψη μας στο Κασκάις θα καταλήξουμε στην πανέμορφη Σίντρα. Πρόκειται για ένα γραφικό χωριό, σε μικρή απόσταση από τη Λισαβόνα, πνιγμένο στο πράσινο. Στο παρελθόν αποτελούσε τον καλοκαιρινό προορισμό των βασιλιάδων, ενώ σήμερα είναι ένας από τους πιο ρομαντικούς τουριστικούς προορισμούς. Μπορείτε να θαυμάσετε πολλά ιστορικά κτίρια, καθώς και το παλάτι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Λισαβόνα. Για το βράδυ προτείνουμε να απολαύσετε γνήσια τραγούδια φάντος (fado), τα πορτογαλικά τραγούδια της μοίρας. Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσουμε την απολαυστική αυτή μέρα. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Λισαβόνα - Έβορα – Κάθερες - Εξτρεμαδούρα

Πρωινή αναχώρηση για να διασχίσουμε τα παλαιότερα σύνορα της Ευρώπης και να καταλήξουμε στο Κάθερες, μια ισπανική πόλη και τη δεύτερη μεγαλύτερη της αυτόνομης κοινότητας της Εξτρεμαδούρα. Στη διαδρομή μας θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε την Έβορα – εκεί ο χρόνος μοιάζει να έχει παγώσει. Το καλοδιατηρημένο κέντρο της πόλης, το οποίο περικλείεται ακόμη μερικώς από μεσαιωνικά τείχη, καθώς και ένας μεγάλος αριθμός μνημείων από διάφορες ιστορικές περιόδους, ανάμεσα στα οποία ένας ρωμαϊκός ναός, έχουν χαρίσει στην πόλη μια θέση στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO από το 1986, καθώς και τον χαρακτηρισμό πόλη-μουσείο. Ανήκει επίσης στο Δίκτυο των Αρχαιότερων Ευρωπαϊκών Πόλεων. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Κάθερες. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Κάθερες – Τρουχίγιο - Τολέδο

ΤΤο Κάθερες θα μας εντυπωσιάσει με τα παλάτια του, τις ανθισμένες πλακόστρωτες αυλές του. Πρωινή πανοραμική ξενάγηση στην πόλη, όπου, μεταξύ άλλων, θα δούμε το τείχος και την αψίδα του Χριστού, το Ανάκτορο Καρβαχάλ στην πλατεία της Παναγίας, όπου στον αύλειο χώρο του υπάρχει μια συκιά χιλίων ετών, την έπαυλη Οβάντο στην πλατεία του Σαν Πάμπλο και τον Πύργο των Πελαργών.  Συνεχίζουμε για το γραφικό Τρουχίγιο. Μία πόλη γεμάτη εκκλησίες, κάστρα και αρχοντικά γύρω από την πλατεία Plaza Mayor με μεγάλο πολιτιστικό ενδιαφέρον  Ένα από τα ωραιότερα χωριά της Ισπανίας, χτισμένο ανάμεσα στους ποταμούς Γκουαδιάνα και Τάγο.  Θα συνεχίσουμε για το μοναδικό Τολέδο, μια πόλη ιστορική. Καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και υπόλοιπη μέρα στην διάθεσή μας. Διανυκτέρευση,

9η ημέρα: Τολέδο - Άβιλα – Σαλαμάνκα

Πρωινή στην πόλη του Τολέδο, πρωτεύουσα της επαρχίας του Τολέδο. Είναι παράλληλα και μια αυτόνομη κοινότητα της Castilla - La Mancha, με σπουδαία ιστορική, καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά. Θα περιπλανηθούμε στα στενά δρομάκια της μεσαιωνικής πόλης και θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό της, ένα μοναδικό κτίσμα μεγάλων καλλιτεχνών και μείγμα πολλών αρχιτεκτονικών στυλ, καθώς επίσης και την εκκλησία του Αγίου Θωμά, όπου θα θαυμάσουμε το αριστουργηματικό έργο του Ελ Γκρέκο «Η Ταφή του Κόμητα Οργκάθ». Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Σαλαμάνκα, με ενδιάμεσο σταθμό στην Άβιλα, γενέτειρα της Αγίας Τερέζας, ένα σημαντικό κλειδί για την κατανόηση της Ισπανίας. Η Άβιλα ντε Λος Καμπαγιέρος (Άβιλα των Ιπποτών) στο κέντρο της περιβάλλεται από εξαιρετικά καλοδιατηρημένα τείχη του 11ου αιώνα, με 88 κυλινδρικούς πυργίσκους να την περιστοιχίζουν. Εκτός από το ιστορικό της κέντρο, θα δούμε επίσης την Πουέρτα ντε Σαν Βιθέντε, την εντυπωσιακότερη από τις εννέα πύλες της πόλης, τον Καθεδρικό Ναό, την εκκλησία της Αγίας Τερέζας, προστάτιδας της πόλης κ.ά. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στη θρυλική πόλη της Ισπανίας, την «πανεπιστημιούπολη του κόσμου», τη Σαλαμάνκα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα: Σαλαμάνκα (Ξενάγηση)

Στη Σαλαμάνκα ιδρύθηκε το πρώτο Πανεπιστήμιο στην Ισπανία, το 1218, που είναι ένα από τα αρχαιότερα της Ευρώπης. Είναι επίσης γνωστή ως η «χρυσή πόλη» της Ισπανίας, με πλούσια αρχιτεκτονική και θρησκευτική κουλτούρα. Κατά την περιήγησή μας θα δούμε, μεταξύ άλλων, τον νέο Καθεδρικό Ναό, την Πλάζα ντε Μαγιόρ, τον παλιό Καθεδρικό Ναό και, φυσικά, το Πανεπιστήμιο. Μια πόλη ζωντανή που θα σας ενθουσιάσει. Η υπόλοιπη ημέρα θα είναι ελεύθερη να περιηγηθείτε όπου εσείς επιθυμείτε. Διανυκτέρευση.

11η ημέρα: Σαλαμάνκα - Σεγκόβια - Μαδρίτη – Αθήνα

Σαλαμάνκα για τη Μαδρίτη. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε τη Σεγκόβια, την πόλη με την εντυπωσιακότερη φυσική θέση στην Ισπανία. Η παλιά πόλη βρίσκεται σε βραχώδη λωρίδα γης ανάμεσα στους ποταμούς Ερέσμα και Κλαμόρες και παρομοιάζεται με καράβι. Κατά την ξενάγησή μας θα δούμε, φυσικά, το επιβλητικό αρχαίο Ρωμαϊκό Υδραγωγείο, που είναι σε άριστη κατάσταση και χρησιμοποιούνταν για πάνω από 1.600 χρόνια, τον ρωμανικού ρυθμού επιβλητικό Καθεδρικό Ναό και το Κάστρο Αλκάθαρ. Λίγος χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια μεταφορά στη Μαδρίτη και από εκεί στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα ?φιξης

LH 1755

07.11.2018

ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 1794

07.11.2018

ΜΟΝΑΧΟ - ΠΟΡΤΟ

11:05

12:55

LH 1115

17.11.2018

ΜΑΔΡΙΤΗ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

17:15

19:50

LH 1284

17.11.2018

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ –  ΑΘΗΝΑ

21:00

00:45

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4 αστέρων κεντρικά με πρωινό σε όλες τις επισκεπτόμενες πόλεις
  • Όλες οι μεταφορές, οι μετακινήσεις και οι ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Πλήρες πρόγραμμα εκδρομών χωρίς προαιρετικές εκδρομές
  • Κρουαζιέρα των 6 Γεφυρών στον ποταμό Δούρο
  • Διπλωματούχοι, έμπειροι τοπικοί ξεναγοί στις σημαντικότερες πόλεις και τα αξιοθέατα που επισκεπτόμαστε
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
  • Ταξιδιωτικό οδηγό – βιβλίο στα Ελληνικά

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο       
             Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση ( ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από  είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων.  235 €
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται  2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η διαφορετικότητα του Versus

 

Ένα ειδικό ταξίδι, ένας συνδυασμός της ξεχωριστής Πορτογαλίας και της ξεχωριστής Ισπανίας με επίσκεψη και διαμονή στην μοναδική Εξτρεμαδούρα.

Οι διανυκτερεύσεις : μία (1) νύχτα στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της αυτόνομης κοινότητας της Εξτρεμαδούρας το Κάθερες , μία (1) στη ?βιλα γενέτειρα της Αγίας Τερέζας, δύο (2) στην  «Χρυσή πόλη» της Σαλαμάνκα της Ισπανίας είναι ελάχιστα από αυτά που κάνουν μοναδική εμπειρία την συγκεκριμένη εκδρομή

Περιλαμβάνει:

  • Εξαιρετικές πτήσεις με πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και απογευματινή αναχώρηση από την Μαδρίτη
  • Διαμονή σε όλες τις πόλεις σε 4* ξενοδοχεία κεντρικά
  • 2 διανυκτερεύσεις στο Πόρτο – 1 στην, Κοΐμπρα - 3 στην Λισαβόνα & διανυκτερεύσεις σε άγνωστες γωνίες τις Ισπανίας.  
  • Διπλωματούχοι έμπειροι τοπικοί ξεναγοί (επιπλέον του Έλληνα αρχηγού) στις σημαντικότερες πόλεις και τα αξιοθέατα που επισκεπτόμαστε.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο στα Ελληνικά έκδοσης VERSUS TRAVEL

Προσοχή: Φόροι πόλεων, ξενοδοχείων, τα check points,καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά όπως συμβαίνει συνήθως.

 

Highlights

  •   Η κρουαζιέρα με «παραδοσιακή βάρκα» στο Δούρο ποταμό την «Κρουαζιέρα των 6 γεφυρών»
  •   Επίσκεψη στην ?βιλα γενέτειρα της Αγίας Τερέζας
  •   Διαμονή στην Σαλαμάνκα, την «Χρυσή πόλη» όπως είναι γνωστή στην Ισπανία, & για το πρώτο Πανεπιστήμιο της Ευρώπης που ιδρύθηκε το 1218.
  •   Πλήρες πρόγραμμα ξεναγήσεων χωρίς προαιρετικές εκδρομές.
  •   Επίσκεψη στο Πάρκο των Εθνών.
  •   Επίσκεψη του Εθνικού Δρυμού Μπουσάκο.
  • Επίσκεψη στην πόλη Έβορα που αποτελεί από το 1986 μνημείο πολιτιστικής. κληρονομιάς της UNESCO και ανήκει στο Δίκτυο των Αρχαιότερων Ευρωπαϊκών 

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Εξαιρετικές πτήσεις με πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και απογευματινή αναχώρηση από την Μαδρίτη
  • Διαμονή σε όλες τις πόλεις σε 4* ξενοδοχεία κεντρικά
  • 2 διανυκτερεύσεις στο Πόρτο – 1 στην, Κοΐμπρα - 3 στην Λισαβόνα & διανυκτερεύσεις σε άγνωστες γωνίες τις Ισπανίας.  
  • Διπλωματούχοι έμπειροι τοπικοί ξεναγοί (επιπλέον του Έλληνα αρχηγού) στις σημαντικότερες πόλεις και τα αξιοθέατα που επισκεπτόμαστε.

Χάρτης Ταξιδιού Πορτογαλία – Δυτική Ισπανία | 07.11.2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info