Μπρυζ - Ταξίδι σαν παραμύθι | Καλοκαίρι 2018

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 699€

Travel Identity

Ταξίδι στη χώρα που γεννήθηκαν τα αγαπημένα σε όλους «Στρουμφάκια», ο πασίγνωστος Τεν Τεν (Tin Tin για τους ντόπιους) αλλά και ο θρυλικός Ηρακλής Πουαρό, ο ήρωας των ιστοριών της Αγκάθα Κρίστι!

Ταξίδι που συνδυάζει σπάνια διαμονή στη μεσαιωνική Μπριζ με τα μεθυστικά κανάλια της και τις παραμυθένιες εικόνες της.

Διασκέδαση στο πάρκο Έφτελινγκ και επίσκεψη στην πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη αγορά  στη γαλλική Λιλ που θα σας μαγέψουν.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Θα επισκεφθούμε τις πανέμορφες Βρυξέλλες και με βάση την κουκλίστικη Μπριζ θα περιηγηθούμε στην γραφική Γάνδη, θα εξορμήσουμε σε ένα από το πιο όμορφα πάρκα διασκέδασης στην Ευρώπη, το Έφτελινγκ, θα «χαθούμε» στη ρομαντική Λιλ (Βέλγιο) και θα θαυμάσουμε από κοντά το παγκοσμίου φήμης λιμάνι της Αμβέρσας.

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΚΟΛΩΝΙΑ – ΑΑΧΕΝ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση για τη Φρανκφούρτη. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση στην πόλη-οικονομική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Κολωνία (Köln), μία από τις αρχαιότερες πόλεις της Γερμανίας χτισμένη στις όχθες του Ρήνου. Απολαύστε την εντυπωσιακή θέα της πόλης από τη γέφυρα Hohenzollern και επισκεφθείτε τον μεγαλειώδη καθεδρικό ναό του 12ου αιώνα.  Συνεχίζουμε για το Άαχεν (Aachen) μια από τις πιο ιστορικές πόλεις της Γερμανίας στο λεγόμενο «Τριεθνές», το σημείο που συνορεύουν Γερμανία, Ολλανδία και Βέλγιο, στην καρδιά του μεσαιωνικού βασιλείου των Φράγκων. Στο Άαχεν έφτιαξε το ανάκτορό του ο Καρλομάγνος και ήταν η πόλη στέψης των Γερμανών αυτοκρατόρων κατά τον Μεσαίωνα. Θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης με την αγορά (Markt) και το Δημαρχείο και θα επισκεφθούμε τον περίφημο καθεδρικό ναό που ανήκε στο συγκρότημα του παλατιού με το παλιότερο τμήμα του να ανάγεται στον 8ο αιώνα, όπου φυλάσσονται σημαντικά χριστιανικά και αυτοκρατορικά κειμήλια όπως ο θρόνος και η σαρκοφάγος του Καρλομάγνου. Συνεχίζουμε για το Μάαστριχτ μια ιστορική και δραστήρια πόλη της Ολλανδίας με έντονο το φοιτητικό στοιχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ – ΛΙΕΓΗ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΟΤΑΜΟΥ OURTHE – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Μετά το πρωϊνό μας αναχωρούμε για τη Λιέγη (Liége), σημαντικό εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο του Βελγίου. Θα περιηγηθούμε στο πεζοδρομημένο εμπορικό κέντρο της πόλης, με τα μαγαζιά και τα καφέ, και θα δούμε τον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας διασχίζοντας τις Αρδέννες με τα καταπράσινα δάση και τα μεγαλοπρεπή κάστρα όπου θα επισκεφθούμε το Durbuy ένα από τα γραφικά μεσαιωνικά χωριά στις όχθες του ποταμού Ουρθ (Ourthe). Είναι μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε μαζί με το Versus τα καλά κρυμμένα μυστικά της κοιλάδας του ποταμού Ουρθ, μία από τις πιο γραφικές επαρχίες του Βελγίου. Ο ποταμός Ουρθ, παραπόταμος του Μεύση, διασχίζει τις βελγικές Αρδέννες και χαρακτηρίζεται από τα πεντακάθαρα νερά του και το καταπράσινο φυσικό τοπίο που τον περιβάλλει καθόλη τη διαδρομή του. Συνεχίζουμε προς το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου και φτάνουμε στην ομώνυμη πρωτεύουσά του, την Πόλη του Λουξεμβούργου, που κατά ένα μεγάλο μέρος είναι κτισμένη μέσα σε μια χαράδρα, ξεκινάμε την περιήγησή μας όπου θα δούμε το παλάτι του Μεγάλου Δούκα, τον καθεδρικό ναό της Παναγίας, την εντυπωσιακή κόκκινη γέφυρα και τα τείχη της πόλης των τραπεζών. Σύντομη στάση στο μεσαιωνικό κάστρο της περιοχής, με σκηνικό που θυμίζει ταινία εποχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μάαστριχτ. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (Ξεναγήσεις) – ΜΠΡΥΖ

Μετά το πρωινό μας θα ξεναγηθούμε στην πόλη του Μάαστριχτ (Maastricht), μία από τις παλαιότερες ολλανδικές πόλεις (οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι είναι η παλαιότερη, ενώ οι κάτοικοι της πόλης Ναϊμέγκεν κρατούν αυτό τον τίτλο για τη δική τους πόλη), ενώ στη συνέχεια αναχωρούμε για τις Βρυξέλλες (Ville de Bruxelles/Stad Brussel).  Στα περίχωρα της πόλης θα θαυμάσουμε το Ατόμιουμ, τη Mini Europe με τα κυριότερα αξιοθέατα της Ευρώπης σε μινιατούρα σε κλίμακα 1/12, τα βασιλικά παλάτια του Laken και τον ομώνυμο βασιλικό ναό, τον γιαπωνέζικο πύργο, την κινέζικη παγόδα. Στη συνέχεια θα δούμε την κεντρική πλατεία Grand Place, μία από τις εντυπωσιακότερες πλατείες της Ευρώπης, το πασίγνωστο αγαλματάκι Manneken Pis, το οποίο απεικονίζει ένα μικρό παιδάκι που ουρεί και λέγεται ότι πρόκειται για τον γιο ενός δούκα που ουρεί πάνω από τα στρατεύματα των εχθρών πριν από μια μάχη.- Θα δούμε επίσης την πλατεία Grand Sablon με τον ομώνυμο γοτθικού ρυθμού ναό της Παναγίας, το Εθνικό Ωδείο, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τη Βασιλική πλατεία με τα Ανάκτορα, το Ευρωκοινοβούλιο και την Αψίδα του Θριάμβου. Συνεχίζουμε για τη Μπρυζ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΥΖ – ΓΑΝΔΗ – ΜΠΡΥΖ

Μετά το πρωινό θα απολαύσουμε την περιήγησή μας στη Μπρυζ (Brugges), κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης, όπως το πάρκο  με τη Λίμνη της Αγάπης, το νοσοκομείο του Αγίου Ιωάννη που είναι το παλαιότερο στην Ευρώπη, τον ναό της Παναγίας, το ναό του Ιερού αίματος, το μέγαρο των αρχόντων, τη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, τους κήπους του Arends, το κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο χρηματιστήριο του κόσμου και το ιστορικό κέντρο, ένα μοναδικό στολίδι της πόλης. Το μεσημέρι αναχωρούμε για τη Γάνδη (Gent-Gand) όπου θα δούμε το Διοικητήριο, θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Saint Bavo, με έργα του Ρούμπενς, του Ιερώνυμου Μπος και το υπέροχο τρίπτυχο που αποδίδεται στους αδερφούς Βαν Άικ. Θα δούμε, επίσης, το κάστρο των ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη, που κατά τον Μεσαίωνα υπήρξε ένα σπουδαίο εμπορικό σταυροδρόμι της Ευρώπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Μπρυζ και διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΥΖ – ΔΟΥΝΚΕΡΚΗ – ΓΑΛΛΙΚΗ ΛΙΛ – ΜΠΡΥΖ

Πρωινή αναχώρηση για τις ακτές της Μάγχης και την περίφημη Δουνκέρκη (Dunkerque). Η σημερινή παραθαλάσσια πόλη και λιμάνι διατηρεί ελάχιστες μνήμες του παρελθόντος και η παραλία όπου εξελίχθηκε η επιχείρηση Δυναμό είναι η πλαζ της πόλης. Συνεχίζουμε για τη Λιλ (Lille), μια γοητευτική πόλη στο γαλλικό τμήμα της Φλάνδρας που φημίζεται για την κουζίνα της. Η καρδιά της πόλης χτυπά στην πλατεία Ριχούρ ενώ αξιόλογη είναι μια επίσκεψη στις μπουτίκ και τα εστιατόρια της Παλιάς Λιλ. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στη Μπρυζ για να απολαύσουμε την πόλη.

6η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΥΖ – ΑΜΒΕΡΣΑ – ΕΦΤΕΛΙΝΓΚ – ΜΠΡΥΖ

Πρωινή αναχώρηση για μια ολοήμερη εκδρομή στο παραμυθένιο Έφτελινγκ! Μικρή στάση κατά την διαδρομή μας, στο παγκοσμίου φήμης λιμάνι της Αμβέρσας (Antwerpen-Anvers) και το ιστορικό κέντρο της πόλης με τα εντυπωσιακά κτίρια των ναυτιλιακών εταιριών του Μεσαίωνα. Στη συνέχεια ερχόμαστε ξανά στην Ολλανδία για να νιώσουμε την ξεγνοιασιά και να… ξυπνήσουμε το παιδί (ή τον έφηβο) που κρύβεται μέσα μας απολαμβάνοντας ένα υπερ-θέαμα που μόνο το Έφτελινγκ (Efteling) μπορεί να προσφέρει! Χαθείτε μέσα στα κρυφά περάσματα του κάστρου Symbolica, δοκιμάστε τις αντοχές σας στον καταπληκτικό καταδυτικό πύργο Baron 1898, νιώστε την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη στα διαφορετικά roller coasters (The Flying Dutchman, George and the Dragon, Bab Truck), απολαύστε ένα θέαμα εποχής με ιππότες,  βασίλισσες και δράκους στο Raveleijn, ταξιδέψτε με το ονειρικό Dreamflight σε χώρους και μέρη όπου μόνο η φαντασία μπορεί να σας οδηγήσει, ή αφεθείτε στη μαγεία της Aquanura, ενός φαντασμαγορικού συνδυασμού μουσικής και νερού, με σιντριβάνια που φτάνουν τα 45 μέτρα ύψος!
Και δεν είναι μόνον αυτά! Τα αξιοθέατα του πάρκου είναι βασισμένα σε στοιχεία από αρχαίους μύθους και θρύλους, παραμύθια, μύθους και λαογραφία. Είναι το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στην Ολλανδία και ένα από τα παλαιότερα θεματικά πάρκα στον κόσμο. Είναι διπλάσιο από το αρχικό πάρκο Disneyland στην Καλιφόρνια. Κάθε χρόνο το πάρκο δέχεται περίπου 5 εκατομμύρια επισκέπτες. Το 2016 ήταν το τρίτο πιο δημοφιλές θεματικό  πάρκο στην Ευρώπη, πίσω από το Disneyland Paris και το Europapark. Το Έφτελινγκ χτίστηκε σε ένα υπαρκτό πευκοδάσος που βρίσκεται σε μια αγροτική περιοχή, δίνοντάς του τον χαρακτήρα ενός «φυσικού πάρκου». Μαζί με τις μεγάλες λίμνες και τους κήπους ο άφθονος πράσινος χώρος είναι μάλλον ασυνήθιστος μεταξύ των κορυφαίων θεματικών πάρκων του κόσμου. Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι η ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα που κάνει ακόμα και τα «μεγάλα παιδιά» να το απολαύσουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Μπρυζ το βράδυ. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΥΖ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την Φρανκφούρτη, όπου εφόσον το επιτρέπει ο χρόνος θα κάνουμε μια βόλτα, πριν μεταβούμε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

ΠΤΗΣΕΙΣ 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

 

LH 1285

 

18/07/2018

 

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

 

06:30

 

08:35

 

LH 1284

 

24/07/2018

 

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ -  ΑΘΗΝΑ

 

20:30

 

00:10

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

 

LH 1285

 

25/07/2018

 

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

 

06:30

 

08:35

 

LH 1284

 

31/07/2018

 

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ -  ΑΘΗΝΑ

 

20:30

 

00:10

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

 

LH 1285

 

01/08/2018

 

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

 

06:30

 

08:35

 

LH 1284

 

07/08/2018

 

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ -  ΑΘΗΝΑ

 

20:30

 

00:10

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

 

LH 1285

 

08/08/2018

 

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

 

06:30

 

08:35

 

LH 1284

 

14/08/2018

 

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ -  ΑΘΗΝΑ

 

20:30

 

00:10

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

 

LH 1285

 

17/08/2018

 

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

 

06:30

 

08:35

 

LH 1284

 

23/08/2018

 

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ -  ΑΘΗΝΑ

 

20:30

 

00:10

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

 

LH 1285

 

29/08/2018

 

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

 

06:30

 

08:35

 

LH 1284

 

04/09/2018

 

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ -  ΑΘΗΝΑ

 

20:30

 

00:10

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή σε οικονομική θέση.
 • 4 διανυκτερεύσεις στην Μπρυζ και 2 στο Μάαστριχτ σε ξενοδοχεία 4*
 • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Ημερήσια εκδρομή στο πάρκο Έφτελινγκ στην Ολλανδία
 • Ημερήσια εκδρομή στη Λιλ στη Γαλλία
 • Μετακινήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αυτές αναγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα
 • Έμπειρος Έλληνας συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

 •   Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται:οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από τις εισόδους στους επισκεπτόμενους χώρους, τα φιλοδωρήματα και τα αχθοφορικά.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 

 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την καθεμία κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 235
 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά

 
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Η διαφορετικότητα
του Versus

Το Versus travel ανοίγει πάντα δρόμους και είναι οπαδός των ιδιαίτερων ταξιδιών στην Ευρώπη και σε όλο των κόσμο ανακαλύπτοντας κρυμμένα μυστικά που πάντα πρώτοι απολαμβάνεται.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:
 

 • Περιήγηση στην κοιλάδα του ποταμού Ουρθ, στο Βέλγιο, μια μαγευτική τοποθεσία με κρυμμένα μυστικά και χωριουδάκια που ανακαλύπτουμε ένα-ένα.
 • Εκδρομή στο Λουξεμβούργο.
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στη μαγευτική Μπρυζ που λόγω του υψηλού κόστους της συνήθως προσφέρεται μόνο ως ημερήσια εκδρομή.
 • Επίσκεψη στο μοναδικό ψυχαγωγικό πάρκο Έφτελινγκ, ένα παράδεισο για μικρούς και μεγάλους.
 • Εκδρομή στην γαλλική Λιλ.
 • Διαμονή στο γραφικό Μάαστριχτ, το χωριό που «άλλαξε» την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 • Τέλειες απευθείας πτήσεις με πρωινή άφιξη και απογευματινή επιστροφή.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά της Versus Travel.

 

Highlights

 • Βόλτα στα κανάλια της Μπρυζ, ένα ανέλπιστο ταξίδι στο χώρο και το χρόνο.
 • Επίσκεψη στο ιστορικό κέντρο του Άαχεν.
 • Γνωριμία με τη μεσαιωνική Ντελφτ, την πρώτη πρωτεύουσα της Ολλανδίας.
 • Ο καθεδρικός ναός του Saint Bavo στη Γάνδη.
 • Το υπερθέαμα στο πάρκο Efteling.

 

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 •  4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στη μαγευτική Μπριζ που λόγω του υψηλού κόστους της συνήθως προσφέρεται μόνο σαν ημερήσια εκδρομή
 •  Επίσκεψη του μοναδικού ψυχαγωγικού πάρκου Έφτελινγκ, ένα παράδεισο για μικρούς και μεγάλους.
 •  Τέλειες πτήσεις με πρωινή άφιξη και απογευματινή επιστροφή.

Χάρτης Ταξιδιού Μπρυζ - Ταξίδι σαν παραμύθι | Καλοκαίρι 2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info