fb

Κλασική Ισπανία | Καλοκαίρι 2018

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 699€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα σπουδαίο πρόγραμμα με το οποίο επισκεπτόμαστε την πρωτεύουσα της Καταλωνίας, την κοσμοπολίτικη Βαρκελώνη, μία πόλη ταυτόχρονα παραδοσιακή και σύγχρονη, νεανική και κλασική, που δεν την χορταίνει ποτέ κανείς. Μία πόλη γεμάτη ζωντάνια, μνημεία και μουσεία. Γνωρίζουμε την Βαλένθια ή Βαλεντία κατά τους Ρωμαίους που την ίδρυσαν, την Κονσουέγκρα με τους ανεμόμυλούς της, το απαράμιλλο Τολέδο του Γκρέκο και την πρωτεύουσα Μαδρίτη, με τις μεγάλες φαρδιές λεωφόρους της, τα πάρκα και τα μνημεία της.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Από την ελκυστική Βαρκελώνη στη θρυλική Βαλένθια και από εκεί στην Κονσουέγκρα με τους ανεμόμυλούς της, στο απαράμιλλο Τολέδο και στην πρωτεύουσα Μαδρίτη

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus Travel

Ένα μοναδικό, αγαπημένο ταξίδι στην Ισπανία, είτε την επισκέπτεστε για πρώτη φορά ή για μια νοσταλγική επανάληψη
Περιλαμβάνει:

  • Ξενοδοχεία 4*, με εξαιρετικές υπηρεσίες
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη σε κεντρικότατο ξενοδοχείο, το Gran Versalles 4*.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στη Βαρκελώνη σε κεντρικό ξενοδοχείο, το Barcelona Hilton 4* (city center).
  • Ημιδιατροφή στην Βαλένθια
  • Μία διανυκτέρευση στην Βαλένθια
  • Επισκέψεις στο Τολέδο και την Κονσουέγκρα με τους ανεμόμυλους που αναφέρονται στο μυθιστόρημα "Δον Κιχώτης" του Θερβάντες
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως
  • Το σημαντικότερο, οι αναχωρήσεις του Versus πραγματοποιούνται!

1η ΗΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΛΟΝΙΚΗ-ΜΑΔΡΙΤΗ (ΠΤΗΣΗ,ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, τη Μαδρίτη, μία από τις ωραιότερες ευρωπαϊκές πόλεις. Άφιξη και πανοραμική ξενάγηση στην εντυπωσιακή πρωτεύουσα της Ισπανίας που θα μας αποκαλύψει μερικά από τα μυστικά αυτής της μεγαλοπρεπούς πρωτεύουσας. Θα περιηγηθούμε στις μεγάλες λεωφόρους και τις πλατείες με τα αγάλματα και τα μνημεία (Πλάθα Σιμπέλες, Πασέο ντελ Πράδο, Γκραν Βία, Πλάθα Μαγιόρ, τα ανάκτορα Palacio Real. κ.ά.). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΔΡΙΤΗ (ΠΕΖΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ- ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΑΔΟ)

Για τη σημερινή ημέρα έχουμε προγραμματίσει τη 2η περιπατητική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης και τα σοκάκια της, στην Πλάθα Μαγιόρ, στην Πλάθα ντ’ Εσπάνια κ.ά. Θα αναχωρήσουμε με τον αρχηγό μας για να επισκεφθούμε το Μουσείο Πράδο, σημαντικό μουσείο και μεγάλη πινακοθήκη της Ισπανίας (η είσοδος δεν περιλαμβάνεται), στο οποίο θα δούμε εντυπωσιακές συλλογές διάσημων ζωγράφων (Βελάσκεθ, Ελ Γκρέκο, Γκόγια, Ριμπείρα, Μουρίλο, Τιτσιάνο, Ραφαήλ κ.α.) – ένα μοναδικό ταξίδι «στον χρόνο και στο χρώμα». Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Παλάθιο Ρεάλ, το ανάκτορο των Βουρβόνων, παλαιά κατοικία της βασιλικής οικογένειας με τα 2.800 δωμάτια –ένα κολοσσιαίο νεοκλασικό κτίριο του 18ου αιώνα, όπου έζησε και δημιούργησε ο Γκόγια ως ζωγράφος του παλατιού–, στο οποίο θα θαυμάσουμε ορισμένους από τους εσωτερικούς του χώρους. Στο ελεύθερο υπόλοιπο της ημέρας σας, το απόγευμα, σας προτείνουμε να γνωρίσετε την «άλλη Μαδρίτη» (Στάδιο S. Bernabeu, Σταθμός Atocha, Μνημείο Debod, Πάρκο Ρετίρο κ.ά.) και φυσικά τα διάσημα καταστήματα και την πλούσια αγορά της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΔΡΙΤΗ - ΤΟΛΕΔΟ - ΜΑΔΡΙΤΗ (ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Πρωινή αναχώρηση για το μοναδικό Τολέδο, Πρωτεύουσα της επαρχίας του Τολέδου, είναι παράλληλα και μια αυτόνομη κοινότητα της Castilla-La Mancha με σπουδαία ιστορική, καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά. Θα περιπλανηθούμε στα στενά δρομάκια της μεσαιωνικής πόλης και θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό της, ένα μοναδικό κτίσμα μεγάλων καλλιτεχνών και μίγμα πολλών αρχιτεκτονικών στυλ, καθώς επίσης και την εκκλησία του Αγίου Θωμά, όπου θα θαυμάσουμε το αριστουργηματικό έργο του Ελ Γκρέκο «Η Ταφή του Κόμητα Οργκάθ». Επιστροφή στη Μαδρίτη. Για το βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα για ψώνια στην κομψότερη συνοικία της πόλης, το Μπάριο Ντε Σαλαμάνκα, ένα καφέ στην ατμοσφαιρική Πλάθα Ντε Οριέντε με θέα το παλάτι ή απλώς να περιπλανηθείτε στα στενά της παλιάς πόλης καταλήγοντας στην εντυπωσιακή Πλάθα Μαγιόρ για έναν καφέ. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: : ΜΑΔΡΙΤΗ – ΚΟΝΣΟΥΕΓΚΡΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ Οδική διαδρομή – ξενάγηση,

Πρόγευμα και αναχώρηση νωρίς το πρωί με τελικό μας προορισμό τη Βαλένθια. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε την Κονσουέγκρα, πόλη γνωστή για το αναπαλαιωμένο κάστρο της και τους ανεμόμυλους της, που βρίσκονται σε ύψωμα πάνω από τις πεδιάδες της Λα Μάντσα και αναφέρονται στο μυθιστόρημα «Δον Κιχώτης» του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Συνεχίζουμε για τη Βαλένθια την 3η μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, που είναι κτισμένη στις εκβολές του ποταμού Τούρια. Είναι γνωστή για το ζεστό μεσογειακό της κλίμα, τις γαστρονομικές της σπεσιαλιτέ, τις γιορτές και τα πανηγύρια, αλλά και το βιομηχανικό της κέντρο. Η πόλη ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους το 138 και αργότερα την κατέλαβαν οι Άραβες. Την ανακατέλαβε ο θρυλικός Ελ Σιντ το 1096, μετά πάλι οι Άραβες και τέλος το 1238 ο Ιάκωβος Α’ ο Κατακτητής την ενέταξε στο Βασίλειο της Αραγονίας. Άφιξη και πανοραμική ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατά της, όπως την παλιά συνοικία El Carmen και την Πλάθα ντελ Αγιουνταμιέντο – την τριγωνική κεντρική πλατεία στην οποία δεσπόζει το Δημαρχείο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια βόλτα με τα πόδια στο ιστορικό της κέντρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Οδική διαδρομή.

Μετά το πρόγευμα, θα συνεχίσουμε την επίσκεψη μας στη Βαλένθια, βλέποντας ό,τι δεν προλάβαμε να δούμε την προηγούμενη μέρα. Αναχώρηση για τη Βαρκελώνη, την πρωτεύουσα της Καταλονίας και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας. Πρόκειται για μία κοσμοπολίτικη μεσογειακή πόλη, που ενσωματώνει στα αστικά της κτίρια τη ρωμαϊκή αρχιτεκτονική με ένα μεσαιωνικό χρώμα, διατηρώντας την πρωτοπορία του μοντερνισμού του 20ού αιώνα. Η μακρά ιστορία της πόλης και η οικονομική της δύναμη, της επέτρεψε να αναπτύξει πολιτισμό και ιδιαίτερη κουλτούρα, κάτι που διαφαίνεται από την πλούσια αρχιτεκτονική και πολιτιστική της κληρονομιά, αλλά και από τη συνεχόμενη ενθάρρυνση των τεχνών και των γραμμάτων. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Πανοραμική και πεζή ξενάγηση στην πόλη.

Αναχώρηση για την πανοραμική μας ξενάγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, όπως τα επιβλητικά κτίρια των αρχιτεκτόνων Antonio Gaudí και Luis Doménech ι Montaner, που η UNESCO έχει περιλάβει στον κατάλογο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Ολυμπιακό χωριό και το Στάδιο, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1992. Από εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το διάσημο σιντριβάνι «Fuente Magica» και την Plaza Espana. Συνεχίζουμε με τη γραφική Barceloneta και για ένα από τα πιο αξιόλογα έργα του αρχιτέκτονα Antonio Gaudi, την εκκλησία Σαγράδα Φαμίλια (Αγία Οικογένεια), καθώς και το πάρκο Γκουέλ, όπου επίσης θα θαυμάσουμε την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του Γκαουντί, αλλά και την πανοραμική θέα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η περιπατητική ξενάγησή μας στο ιστορικό κέντρο της πόλης που αρχίζει από την κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης, την Πλάθα Καταλόνια (Plaza Cataluna). Η ξενάγηση είναι προαιρετική και απευθύνεται σε όσους έχουν τη φυσική δυνατότητα να περπατήσουνε και να ακολουθήσουν, αφού το ιστορικό κέντρο της πόλης μπορεί κανείς να το απολαύσει μόνο περπατώντας. Θα διασχίσουμε την περίφημη λεωφόρο Paseo de Gracia με τα πιο ακριβά καταστήματα της πόλης και τα ωραιότερα σπίτια από την εποχή του μοντερνισμού, έργα διάσημων Καταλανών αρχιτεκτόνων με γνωστότερα την Casa Batllo και Casa Mila του Antonio Gaudi. Στη συνέχεια, θα περπατήσουμε στον πιο διάσημο πεζόδρομο της πόλης, στην ιστορική Ράμπλα, και θα καταλήξουμε στο Μπάριο Γκότικο, όπου δεσπόζουν το Μουσείο Πικάσο, η Μητρόπολη, αλλά και σε μικρή απόσταση «αγοραστικοί παράδεισοι», όπως τα El Corte Ingles. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (Ελεύθερη Ημέρα).

Ημέρα ελεύθερη στην πανέμορφη Βαρκελώνη για να απολαύσετε τη συναρπαστική αυτή πόλη. Περιπλανηθείτε στην παλιά πόλη, στο Barrio Gotico (Γοτθική Συνοικία) και νιώστε τη μυστηριακή ατμόσφαιρα του μεσαίωνα, περπατήστε στη Ramblas και περάστε ώρες ολόκληρες στην Boqueria, μία από τις καλύτερες αγορές τροφίμων της Ευρώπης. Μην αμελήσετε επίσης να κάνετε την απαραίτητη βόλτα στην ξύλινη προκυμαία του λιμανιού, την παλιά συνοικία των ψαράδων και των εργατών, όπου θα βρείτε ωραίες ταβέρνες με θαλασσινά. Άλλωστε, το καλό φαγητό και οι βόλτες για tapas και κρασί αποτελούν σημαντικό κομμάτι αυτής της ταξιδιωτικής εμπειρίας. Δυνατότητα εκδρομής (προαιρετική) στη Φιγκέρες και το Μουσείο Σαλβαδόρ Νταλί. Πρόκειται για ένα χώρο που εκθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή έργων του σουρεαλιστή καλλιτέχνη. Ακολουθεί περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης και αναχώρηση για τη Χιρόνα, μία από τις ομορφότερες πόλεις της Καταλονίας. Ο περίφημος «περίπατος του τείχους» είναι μία διαδρομή που ενώνει τα τείχη που περιτριγυρίζουν την παλιά πόλη. Περιέχει τμήματα των τειχών του 9ου αιώνα και του ύστερου μεσαίωνα (14ος-15ος αιώνας).

8η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Ημέρα ελεύθερη, πτήση επιστροφής)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο  και απογευματινή πτήση για την Αθήνα.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

11/07/2018

ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ  

06:05

07:35

LH 1810  

11/07/2018

ΜΟΝΑΧΟ -  ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

09:00

11:00

LH 1803

18/07/2018

ΜΑΔΡΙΤΗ - ΜΟΝΑΧΟ

15:20

17:45

LH 1754

18/07/2018

ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ

19:15

22:35

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

26/07/2018

ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ  

06:05

07:35

LH 1810  

26/07/2018

ΜΟΝΑΧΟ -  ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

09:00

11:00

LΧ 2027

02/08/2018

ΜΑΔΡΙΤΗ - ΖΥΡΙΧΗ

15:30

17:45

LΧ 1842

02/08/2018

ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ

21:10

00:05

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1285

02/08/2018

ΑΘΗΝΑ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  

06:30

08:35

LH 1112  

02/08/2018

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΜΑΔΡΙΤΗ

09:35

12:05

LH 1813

09/08/2018

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΜΟΝΑΧΟ

15:55

17:55

LH 1754

09/08/2018

ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ

19:20

22:20

 


 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1285

16/08/2018

ΑΘΗΝΑ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  

06:30

08:35

LH 1112  

16/08/2018

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΜΑΔΡΙΤΗ

09:35

12:05

LH 1135

23/08/2018

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ -  ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  

16:50

19:00

LH 1784

23/08/2018

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ   - ΑΘΗΝΑ

20:30

00:10

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1285

28/08/2018

ΑΘΗΝΑ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  

06:30

08:35

LH 1112  

28/08/2018

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΜΑΔΡΙΤΗ

09:30

12:00

LH 1135

04/09/2018

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ -  ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  

16:50

19:00

LH 1784

04/09/2018

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ   - ΑΘΗΝΑ

20:30

00:10

 

 

 

 


Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 710

12/08/2018

ΑΘΗΝΑ  -   ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

08:45

11:00

Α3 701

19/08/2018

ΜΑΔΡΙΤΗ -  ΑΘΗΝΑ

12:55

17:25

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό 
  • Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα και κεντρικά ξενοδοχεία 4*.     
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Ημιδιατροφή στην Βαλένθια
  • Όλες οι μεταφορές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός-συνοδός σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, με γνώσεις της Ισπανικής γλώσσας και της περιοχής
  • Έμπειροι τοπικοί ξεναγοί στο Τολέδο και στο Πράδο
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ., τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 230 €

    Είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα

     

    Παρατήρηση:

    Τα περισσότερα ιστορικά κέντρα των πόλεων είναι επισκέψιμα μόνο με τα πόδια.

    Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν εκ των προτέρων όσοι επιθυμούν να ακολουθήσουν τον αρχηγό μας και να τα επισκεφθούν.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Τα περισσότερα ιστορικά κέντρα των πόλεων είναι επισκέψιμα μόνο με τα πόδια.
Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν εκ των προτέρων όσοι επιθυμούν να ακολουθήσουν τον αρχηγό μας και να τα επισκεφθούν.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

 

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 

 

Η διαφορετικότητα του Versus Travel

Ένα μοναδικό, αγαπημένο ταξίδι στην Ισπανία, είτε την επισκέπτεστε για πρώτη φορά ή για μια νοσταλγική επανάληψη
Περιλαμβάνει:

  • Ξενοδοχεία 4*, με εξαιρετικές υπηρεσίες
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη σε κεντρικότατο ξενοδοχείο, το Gran Versalles 4*.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στη Βαρκελώνη σε κεντρικό ξενοδοχείο, το Barcelona Hilton 4* (city center).
  • Ημιδιατροφή στην Βαλένθια
  • Μία διανυκτέρευση στην Βαλένθια
  • Επισκέψεις στο Τολέδο και την Κονσουέγκρα με τους ανεμόμυλους που αναφέρονται στο μυθιστόρημα "Δον Κιχώτης" του Θερβάντες
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως
  • Το σημαντικότερο, οι αναχωρήσεις του Versus πραγματοποιούνται!

Highlights

  • Περπατήστε στην κοσμοπολίτικη Βαρκελώνη
  • Εξερευνήστε τη θρυλική Βαλένθια
  • Περιπλανηθείτε στα στενά δρομάκια της "Πόλη των Τριών Πολιτισμών", το Τολέδο του Γκρέκο
  • Αναζητείστε τον Δον Κιχώτη στην Κονσουέγκρα
  • Επισκεφθείτε την εντυπωσιακή πρωτεύουσα της Ισπανίας, τη Μαδρίτη

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Μόνο στο Versus:       
    Πτήσεις για Μαδρίτη και επιστροφή από Βαρκελώνη για να αποφύγουμε τα πισωγυρίσματα.

  • Ξενοδοχεία 4*, με εξαιρετικές υπηρεσίες
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη σε κεντρικότατο ξενοδοχείο, το Gran Versalles 4*.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στη Βαρκελώνη σε κεντρικό ξενοδοχείο, το Barcelona Hilton 4* (city center).
  • Μία διανυκτέρευση στην Βαλένθια με ημιδιατροφή
  • Έμπειροι τοπικοί ξεναγοί και Έλληνας αρχηγός
  • Επισκέψεις στο Τολέδο και την Κονσουέγκρα με τους ανεμόμυλους που αναφέρονται στο μυθιστόρημα "Δον Κιχώτης" του Θερβάντες

Χάρτης Ταξιδιού Κλασική Ισπανία | Καλοκαίρι 2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info