fb

Νέα Υόρκη, Ανατολικές ΗΠΑ, Καναδάς, Τορόντο | Καλοκαίρι - Οκτώβριος 2018

Διάρκεια: 10 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1599€

Ταυτότητα ταξιδιού

Το Aγαλμα της Ελευθερίας, η πίπα της ειρήνης ενός Ινδιάνου φύλαρχου, το Κολτ ενός παράνομου πιστολά της ’γριας Δύσης, η σκαπάνη ενός χρυσοθήρα, οι ταινίες του Χόλυγουντ, η ροκ μουσική, οι μοτοσικλέτες ο "αυτοκινητόδρομος 66" και οι σιδηρόδρομοι της "Γιούνιον Πασίφικ" και του "Πόνι Εξπρές" είναι μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά του "αμερικάνικου ονείρου".

Μεγάλες πόλεις, μητροπόλεις, που δέχτηκαν εκατομμύρια μεταναστών, όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, ιστορικά και διοικητικά κέντρα αποφάσεων, όπως η Φιλαδέλφεια και η Ουάσινγκτον, αλλά και πολιτείες που ξεχώρισαν από τις υπόλοιπες της Ομοσπονδίας, όπως η Καλιφόρνια, η Φλόριδα ή το Τέξας, έγιναν οι κοιτίδες αυτού του ονείρου.

Φορέας μια κουλτούρας που καθόρισε τη σύγχρονη πραγματικότητα, τα σύμβολα του "αμερικάνικου ονείρου" μας είναι τόσο προσφιλή και οικεία, όσο τίποτα άλλο. 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Από τη συγκλονιστική μητρόπολη του κόσμου, την Νέα Υόρκη, οικεία όσο καμιά άλλη πόλη της γης ακόμα και για όσους δεν την έχουν ποτέ επισκεφθεί, βρισκόμαστε στα σύνορα ΗΠΑ-Καναδά για να θαυμάσουμε τους περίφημους Καταρράκτες του Νιαγάρα. Επισκεπτόμαστε την Καναδική μεγαλούπολη Τορόντο και καταλήγουμε στην Ομοσπονδιακή πρωτεύουσα των ΗΠΑ, την μεγαλοπρεπή Ουάσιγκτον

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

  • Απευθείας πτήσεις με την Emirates στις αναχωρήσεις για Νέα Υόρκη.
  • Δικαιούστε δωρεάν να έχετε δύο αποσκευές των 23 κιλών έκαστη.
  • Κεντρικό ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, πάνω στην Times Square.
  • Δύο (2) εκτεταμένες  ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη 
  • 2ωρη Κρουαζιέρα στο Μανχάταν, στον ποταμό Χάντσον!
  • Επίσκεψη της Φιλαδέλφειας και της Βαλτιμόρης
  • Περιλαμβάνεται η βαρκάδα στους καταρράκτες Νιαγάρα με το θρυλικό "Hornblower/Maid of the Mist", το καραβάκι που πλέει στο "λαρύγγι του διαβόλου" στους καταρράκτες
  • Περιλαμβάνεται εκδρομή στο Τορόντο του Καναδά
  • Στο πακέτο φόρων περιλαμβάνονται τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά και τα City Taxes  

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΠΙΚΑ

  • Εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός-συνοδός και όχι τοπικός Ελληνόφωνος, που θα είναι συνεχώς μαζί σας στις ΗΠΑ
  • Η πληθώρα των αναχωρήσεων όλο τον χρόνο εγγυάται την πραγματοποίηση του ταξιδιού
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη-ίνδαλμα των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Νέα Υόρκη. Τo "Big Apple" όπως ονομάζεται από τους Αμερικανούς, είναι το οικονομικό, ασφαλιστικό, εμπορικό, πολιτιστικό και τουριστικό κέντρο της χώρας. Είναι η πολυπληθέστερη πόλη της Αμερικής, η πόλη που έχει τους περισσότερους ουρανοξύστες, η πόλη με το μεγαλύτερο λιμάνι του κόσμου, η πόλη με το μεγαλύτερο μουσείο του δυτικού ημισφαιρίου, η πόλη με τη μεγαλύτερη αίθουσα Θεάτρου στον κόσμο, η πόλη με τη μεγαλύτερη νεογοτθικού ρυθμού εκκλησία στον κόσμο, η πόλη με το μεγαλύτερο εμπορικό κατάστημα στον κόσμο, η πόλη με την πιο μοντέρνα Λυρική Σκηνή στον κόσμο. Η μητρόπολη του κόσμου. Μέσα της χωράνε όλοι οι λαοί και όλες οι φυλές. Γιάπηδες και φρικιά, γυαλιστερές λιμουζίνες και άστεγοι, χρώματα σ΄ όλες τις παραλλαγές, συνεχής κίνηση. Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Μια ζούγκλα που σε προκαλεί να την εξερευνήσεις. Άφιξη, υποδοχή από τους συνεργάτες μας, μεταφορά και τακτοποίηση σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Μανχάταν, το νησί όπου κτυπάει η καρδιά της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (1η ξενάγηση)

Πρωινή αναχώρηση για την πλούσια  περιήγησή μας στο Lower Manhattan. Θα περάσουμε από το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών, το Gramercy Park, την αψίδα Ουάσινγκτον, την Union Square, το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το Empire State Building, το κτήριο της Flatiron, το Village, το Soho, τη "Μικρή Ιταλία", την Chinatown, τη Γέφυρα του Μπρούκλιν, το κτήριο του Woolworth. Μετά θα κινηθούμε πεζοί για να δούμε από κοντά την εκκλησία του Αγίου Παύλου, το "Σημείο Μηδέν" - "Ground zero" & Freedom Tower, την Αγία Τριάδα, τη Wall Street, το Federal Building όπου ορίστηκε ο George Washington, τον Ταύρο της Wall Street, το Clinton Castle και τέλος την αποβάθρα στο Battery Park για τις απαραίτητες φωτογραφίες με φόντο το Άγαλμα της Ελευθερίας. Το βράδυ για όσους θέλουν ο αρχηγός μας θα σας πάει μια μεγάλη βόλτα για να δείτε την ΝΥ από κοντά μαζί του αλλά και να γνωρίσετε τα μυστικά του Grand Central Terminal αλλά και το Rockfeller Center. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (2η ξενάγηση + 2ώρη κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον)

Κατά τη σημερινή 2η πρωινή ξενάγησή μας στην πόλη θα συνδυάσουμε τις επισκέψεις μας με πούλμαν και με τα πόδια. Ξεκινάμε με το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου, το Lincoln Center και το Conservatory Garden στο Central Park. Συνεχίζουμε με το Αμερικάνικο Μουσείο Φυσικής ιστορίας, το μεγαλύτερο στον κόσμο (εξωτερικά), το κτήριο Ντακότα (John Lennon), τον Άγιο Ιωάννη (St. John the Divine), το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, τον Καθεδρικό στο Riverside, τον τάφο του Στρατηγού Γκραντ, τη λεωφόρο του Dr Martin Luther King, το Apollo Theater και την πλατεία Ellington. Στη συνέχεια, πεζοί, θα δούμε εξωτερικά το  Ωδείο,  το Μουσείο του Γκουγκενχάιμ, το Metropolitan Museum και το ξενοδοχείο Πλάζα. Πάλι στην 5η Λεωφόρο για να δούμε το Grand Central, το κτήριο της Chrysler, το Tudor City και τα Ηνωμένα Έθνη. Στο τέλος της ξενάγησής μας το πούλμαν θα σας μεταφέρει στην αποβάθρα, για να επιβιβαστείτε στο πλοιάριο για μια 2ωρη βόλτα-κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον. Μια όμορφη κρουαζιέρα-εμπειρία, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσετε το Μανχάταν με τους ουρανοξύστες του από την πλωτή πλευρά. Φανταστικό θέαμα! Επιστροφή στο ξενοδοχείο με τον αρχηγό σας και με τοπικό μεταφορικό μέσο*. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.
*Μετά την κρουαζιέρα, μπορείτε φυσικά όσοι το επιθυμείτε να αποσπαστείτε και να εξειδικεύσετε την επίσκεψη σας σε κάποιο μουσείο ή μνημείο  που σας ενδιαφέρει και να επιστρέψετε μόνοι σας στο ξενοδοχείο όποτε επιθυμείτε. Ο αρχηγός μας θα σας έχει πλήρως κατατοπίσει στο πώς να κυκλοφορείτε στην πόλη και να κάνετε χρήση των ΜΜΜ. Εξ’ άλλου και το ταξί είναι πολύ προσιτό.

4η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Ημέρα ελεύθερη ή επίσκεψη μουσείων με τον αρχηγό μας, εκπτωτικό κέντρο Woodbury Commons Premium Outlet)

Μια ημέρα ελεύθερη για όσους παραμείνουν στο "νησί" για να χορτάσουν "το Μεγάλο Μήλο". Επισκεφθείτε τα κομψά καταστήματα της 5ης Λεωφόρου, τα πολυκαταστήματα, αλλά και τα μικρά του κέντρου, κάντε μια βόλτα με άμαξα μπροστά από το ξενοδοχείο Πλάζα, σήμα κατατεθέν της πόλης, απολαύστε μια διαδρομή στο Σέντραλ Παρκ, περπατήσετε στη γέφυρα του Brooklyn, χαθείτε στα δρομάκια της Chinatown, πετάξετε με ελικόπτερο πάνω από το Μανχάταν - μία εμπειρία που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη. Συμβουλευτείτε από τον αρχηγό μας όσοι επιθυμείτε να πάτε στο Μητροπολιτικό Μουσείο ή στο παράρτημά του στο βόρειο Harlem, The Cloisters, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Μουσείο Guggenheim, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης (ΜΟΜΑ) ή το παράρτημά του στο Queens PS2. Προτάσεις για το βράδυ είναι να επισκεφθείτε το Ροκφέλερ Σέντερ ή το δημοφιλές JAZZ CLUB Birdland  της Νέας Υόρκης ή να παρακολουθήσετε μία παράσταση στο Μπρόντγουεϊ.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να ακολουθήσουν τον αρχηγό μας σε επισκέψεις μουσείων, εμπορικών εκπτωτικών κέντρων και αξιοθεάτων λιγότερο γνωστών, επωφελούμενοι απο την εμπειρία του γραφείου μας. Για όσους το επιθυμούν, το Versus μπορεί σήμερα να κανονίσει τη μετάβαση (προαιρετικά) στο εκπτωτικό κέντρο Woodbury Commons Premium Outlet το πρωί και την επιστροφή σας στην πόλη αργά το απόγευμα.

5η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό τους περίφημους Καταρράκτες του Νιαγάρα, στα σύνορα των ΗΠΑ και του Καναδά. Η διαδρομή μας διασχίζει την πολιτεία του Νιου Τζέρσεϊ, τα όρη Pocono και τα βόρεια της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το απόγευμα στον Νιαγάρα. Στάση στην Αμερικανική πλευρά των Καταρρακτών για να θαυμάσουμε τη θέα και να τραβήξουμε τις απαραίτητες φωτογραφίες. Στη συνέχεια θα περάσουμε τη γέφυρα που συνδέει τις Η.Π.Α με τον Καναδά και θα κατευθυνθούμε στο ξενοδοχείο μας στην Καναδική πλευρά, η οποία είναι και η καλύτερη για να απολαύσει κανείς τους Καταρράκτες και το περίφημο "Πέταλο". Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ - ΤΟΡΟΝΤΟ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ

Σήμερα θα πλησιάσουμε τους καταρράκτες και θα  επιβιβαστούμε (όσοι το επιθυμούν και εφ’ όσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες) στο καραβάκι Hornblower/Maid of the Mist (Γοργόνα της ομίχλης) για μια βόλτα που θα  μας οδηγήσει στο "φαράγγι του διαβόλου", έχοντας έτσι την ευκαιρία να δούμε απ΄ όσο το δυνατόν πιο κοντά τις θεαματικές υδατοπτώσεις του Νιαγάρα!!! Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Τορόντο, την Καναδική μεγαλούπολη και πρωτεύουσα της πολιτείας Οντάριο. Η διαδρομή μας κατά μήκος της Λίμνης Οντάριο (απ΄ όπου πήρε το όνομά της η πολιτεία αυτή του Καναδά) είναι μαγευτική, με πλούσια βλάστηση, δάση και πολύ χρώμα. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στο Τορόντο θα δούμε μεταξύ άλλων, το τοπικό Κοινοβούλιο, το Queens Park, το Στάδιο Σκάιντομ (Skydome) με τον πλήρως ανασυρόμενο θόλο του, το Ήτον Σέντερ και το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον Καναδικό Πύργο CN (είσοδος προαιρετική). Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στα πολυκαταστήματα Bay & Eatons ή για μια βόλτα με τον αρχηγό σας στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Πόλη του Νιαγάρα το απόγευμα, για να χαρείτε και πάλι το μαγευτικό τοπίο και τη θέα των καταρρακτών. Αν έχετε διάθεση, σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να ανεβείτε στον πύργο Skylon Tower για δείπνο ή ποτό και θαυμάσετε από ψηλά, "στο πιάτο", την εκπληκτική θέα των καταρρακτών. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Νωρίς σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για τις ΗΠΑ με προορισμό την Ομοσπονδιακή πρωτεύουσά τους, την Ουάσιγκτον. Η διαδρομή μας είναι ενδιαφέρουσα και γοητευτική. Περνά από τα Απαλάχια Όρη και την ενδοχώρα της πολιτείας της Πενσυλβάνιας και διαρκεί περίπου 8 ώρες (με 1-2 στάσεις). Άφιξη νωρίς απόγευμα στην Ουάσινγκτον, μια πόλη όμορφη, με κανονικό σχέδιο, φαρδιές λεωφόρους και μεγαλόπρεπα κτίρια. Τακτοποίηση σε κεντρικό ξενοδοχείο, όπου βρίσκονται τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Κατά τη διάρκεια της πρωινής μας ξενάγησης θα δούμε μεταξύ άλλων το Καπιτώλιο, έδρα του Κοινοβουλίου και της Γερουσίας, που θεμελιώθηκε από τον Τζωρτζ Ουάσινγκτον το 1793 και αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πόλης. Το ύψους 79 μέτρων επιστέγασμά του είναι ακριβές αντίγραφο του Αγίου Πέτρου της Ρώμης. Ακριβώς απέναντι δεσπόζει το μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον, ένας τεράστιος οβελίσκος, ύψους 153 μέτρων. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τον Λευκό Οίκο, που χρονολογείται από το 1800 και αποτελεί τη μόνιμη Προεδρική κατοικία. Καθ΄ οδόν θα περάσουμε από την Εθνική Πινακοθήκη, το πολύ όμορφο μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Υπουργείο Οικονομικών, το μνημείο που έχει στηθεί προς τιμήν του Τόμας Τζέφερσον και το μνημείο του Αβραάμ Λίνκολν. Θα καταλήξουμε στο κοιμητήριο του Άρλινγκτον, το οποίο φιλοξενεί τους τάφους  213.000 νεκρών, μεταξύ των οποίων και πολλών  διασήμων, όπως τον τάφο του Τζων Κέννεντυ και της Τζάκυ Κέννεντυ-Ωνάση, του στρατηγού Τζωρτζ Μάρσαλ και πολλών άλλων επωνύμων. ‘Επειτα θα επισκεφθούμε εσωτερικά το Καπιτώλιο όπου θα ξεναγηθούμε ενώ θα έχουμε μετάφραση και στα Ελληνικά. Στην συνέχεια με τον ξεναγό μας θα περάσουμε να δούμε εσωτερικά το εκπληκτικό κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης. Μετά, το λεωφορείο μας θα μας μεταφέρει για το ελεύθερο χρόνο  σας στην μουσείο Air and Space. Θα επιστρέψετε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο με δικά σας μέσα. Για το βράδυ προτείνουμε μια βόλτα στην George Town την παλιότερη συνοικία της Ουάσιγκτον που είναι και η Πανεπιστημιούπολη.

9η ΗΜΕΡΑ: ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση με προορισμό μας το αεροδρόμιο  της Νέας Υόρκης. Καθ’ οδόν θα σταματήσουμε στην Βαλτιμόρη – στο διάσημο Inner Harbor – το μικρό λιμάνι, με τις ατραξιόν, το Ακουάριουμ, το Maryland Science Center κλπ. Θα σταματήσουμε για μια ώρα περίπου στο λιμάνι της Βαλτιμόρης όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για μια σύντομη βόλτα ή να επισκεφθείτε τα 2 ηρωικά πλοία και το υποβρύχιο. Στην συνέχεια θα πάμε στην Φιλαδέλφεια όπου θα επισκεφθούμε την Καμπάνα του Έθνους και το  κτίριο του Congress Hall  που στεγάστηκε το  πρώτο κονγκρέσο  της Αμερικής πριν την κατασκευή του Καπιτωλίου στην Ουάσιγκτον. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Reading Market για να απολαύσετε όσοι θέλετε ένα υπέροχο παραδοσιακό Philly steak σε σάντουιτς ή να διαθέσετε τον ελεύθερο χρόνο σας όπως εσείς θέλετε μέχρι να αναχωρήσουμε το απόγευμα για το αεροδρόμιο ώστε να επιβιβαστούμε στην βραδινή μας απ’ ευθείας πτήση για την Ελλάδα.

10η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

30/06/2018

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:20

21:20

EK 210

08/07/2018

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

21/07/2018

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:30

21:30

EK 210

29/07/2018

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

28/07/2018

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:20

21:20

EK 210

05/08/2018

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

01/08/2018

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:20

21:20

EK 210

09/08/2018

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

08/08/2018

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:20

21:20

EK 210

16/08/2018

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05

 

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

09/08/2018

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:20

21:20

EK 210

17/08/2018

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

11/08/2018

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:20

21:20

EK 210

19/08/2018

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

12/08/2018

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:20

21:20

EK 210

20/08/2018

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

17/08/2018

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:20

21:20

EK 210

25/08/2018

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

22/08/2018

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:30

21:30

EK 210

30/08/2018

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

29/09/2018

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:30

21:30

EK 210

07/10/2018

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

27/10/2018

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:20

21:20

EK 210

04/11/2018

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ

23:55

16:10

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Διαμονή σε επιλεγμένα, κεντρικά πολυτελή ξενοδοχεία 4*, Δηλαδή:

     4 Διανυκτερεύσεις στη Νέα Υόρκη στην καρδιά του Μανχάταν, σε κεντρικά πολυτελή ξενοδοχεία 4*, όπως το: Marriott Marquis 4*sup από τα καλύτερα της πόλης.

      2 Διανυκτερεύσεις στους Καταρράκτες του Νιαγάρα (Καναδική πλευρά), στο ξενοδοχείο Hilton on the Falls 4* δίπλα στους καταρράκτες

     2 Διανυκτερεύσεις στην Ουάσινγκτον στο ξενοδοχείο Capital Hilton 4* ή το  Omni Shoreham 4 στην καρδιά της Ουάσινγκτον. 

  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Δύο πρωινά στους καταρράκτες Νιαγάρα. 
  • Δύο (2) εκτεταμένες  ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη.
  • Η κρουαζιέρα στον ποταμό Xάντσον στο Μανχάταν
  • Η βαρκάδα με το θρυλικό Hornblower/Maid of the Mist στους καταρράκτες του Νιαγάρα
  • Η εκδρομή στο Τορόντο του Καναδά
  • Εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός-συνοδός και όχι τοπικός Ελληνόφωνος, που θα είναι συνεχώς μαζί σας στις ΗΠΑ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ειδική άδεια εισόδου Αμερικής(ESTA)

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €650
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ VISA

Οι ταξιδιώτες των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα απαλλαγής από VISA για τις ΗΠΑ, με την έκδοση της ESTA, δεν μπορούν πλέον να κάνουν χρήση της δυνατότητας αυτής εάν έχουν ταξιδέψει ή βρίσκονται στο Ιράν, Ιράκ, Λιβύη, Σομαλία, Σουδάν, Συρία ή Υεμένη στις ή μετά την 1η Μαρτίου 2011 .

Τα άτομα που δεν μπορούν πλέον να ταξιδέψουν με ESTA μπορούν να κάνουν αίτηση για μη-μεταναστευτική βίζα σε οποιαδήποτε Πρεσβεία ή Προξενείο των Η.Π.Α.

Ενημερώστε το Versus εάν υπάρχει σφραγίδα των χωρών αυτών στο τρέχον διαβατήριο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τους πωλητές, στο γραφείο μας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. 
 
 
 
 
 
ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.
 
 
 
ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ
 
Ταξιδιωτική Ασφάλεια
 
Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ
 
• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)
 
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:
 
• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 
 

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

 

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Η διαφορετικότητα του Versus

  • Απευθείας πτήσεις με την Emirates στις αναχωρήσεις για Νέα Υόρκη.
  • Δικαιούστε δωρεάν να έχετε δύο αποσκευές των 23 κιλών έκαστη.
  • Κεντρικό ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, πάνω στην Times Square.
  • Δύο (2) εκτεταμένες  ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη 
  • 2ωρη Κρουαζιέρα στο Μανχάταν, στον ποταμό Χάντσον!
  • Επίσκεψη της Φιλαδέλφειας και της Βαλτιμόρης
  • Περιλαμβάνεται η βαρκάδα στους καταρράκτες Νιαγάρα με το θρυλικό "Hornblower/Maid of the Mist", το καραβάκι που πλέει στο "λαρύγγι του διαβόλου" στους καταρράκτες
  • Περιλαμβάνεται εκδρομή στο Τορόντο του Καναδά
  • Στο πακέτο φόρων περιλαμβάνονται τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά και τα City Taxes  

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΠΙΚΑ

  • Εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός-συνοδός και όχι τοπικός Ελληνόφωνος, που θα είναι συνεχώς μαζί σας στις ΗΠΑ
  • Η πληθώρα των αναχωρήσεων όλο τον χρόνο εγγυάται την πραγματοποίηση του ταξιδιού
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel

Highlights

  • Απευθείας πτήσεις με την Emirates ανάλογα με την αναχώρηση
  • Δύο (2) εκτεταμένες  ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη 
  • 2ωρη Κρουαζιέρα στο Μανχάταν, στον ποταμό Χάντσον!
  • Επίσκεψη της Φιλαδέλφειας και της Βαλτιμόρης
  • Περιλαμβάνεται η βαρκάδα στους καταρράκτες Νιαγάρα με το θρυλικό "Hornblower/Maid of the Mist", το καραβάκι που πλέει στο "λαρύγγι του διαβόλου" στους καταρράκτες
  • Περιλαμβάνεται εκδρομή στο Τορόντο του Καναδά
  • Στο πακέτο φόρων περιλαμβάνονται τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά και τα City Taxes  
  • ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΠΙΚΑ

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Απευθείας πτήση με Emirates
  • Ξενοδοχεία 4* σε Νέα Υόρκη, Νιαγάρα,Ουάσινγκτον
  • Πρωινό στους Καταρράκτες Νιαγάρα
  • Εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός
  • 2ωρη Κρουαζιέρα στο Μανχάταν, στον ποταμό Χάτσον.
  • Βαρκάδα στους καταρράκτες Νιαγάρα με το θρυλικό "Hornblower/Maid of the Mist"
     

Χάρτης Ταξιδιού Νέα Υόρκη, Ανατολικές ΗΠΑ, Καναδάς, Τορόντο | Καλοκαίρι - Οκτώβριος 2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info