fb

Η πλήρης Ιρλανδία του Versus | Καλοκαίρι 2018

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1089€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ταξίδι Versus με εκατοντάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Ταξίδι σε έναν τόπο γεμάτο αρχαίους μύθους και θρύλους, καταπληκτικά τοπία, κέλτικη φύση και φιλόξενους κατοίκους. Σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα έτσι όπως της αξίζει: έναν πραγματικό γύρο της Ιρλανδίας, ενάντια στην επιδερμική αντιμετώπιση των προγραμμάτων της αγοράς. Ταξίδι για όλα τα γούστα, για άγριας ομορφιάς χερσονήσους στα νοτιοδυτικά του νησιού, για μελαγχολικά, βραχώδη τοπία, λίμνες και γραφικές πόλεις στη δυτική ακτή, ιστορία, αρχιτεκτονική και πολιτισμό στο "ζωντανό" Δουβλίνο, όμορφες ακτές, κάστρα, περίτεχνους κήπους και γαλήνια γοητεία των λιμνών στο νότιο κομμάτι. Όπου όμως και να πάτε, θα βρείτε αμέτρητες pubs με παραδοσιακή ιρλανδική μουσική. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα ζήσετε με αυτόν εμπεριστατωμένο γύρο του νησιού και όχι με ημερήσιες εκδρομές. Δεν είναι τυχαίο που είναι το μόνο πρόγραμμα με διαμονή ακόμα και στο εκπληκτικό, ιστορικό και ζωντανό Μπέλφαστ!

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Η Ιρλανδία, η Χώρα των Κελτών, είναι ένα μικρό νησί με μεγάλη γοητεία, που αναγκάζει τον επισκέπτη να μιλήσει στον υπερθετικό βαθμό, έστω και αν είναι μια από τις μικρότερες χώρες στην Ευρώπη: θα ακούσετε σίγουρα ότι η Ιρλανδία είναι η πιο πράσινη χώρα που μπορεί να δει κανείς, έχει τους πιο φιλόξενους και φιλικούς ανθρώπους που μπορεί να συναντήσει κανείς και έχει τις περισσότερες παμπ με την πιο ωραία μπύρα που μπορεί να πιει κανείς.

Ωστόσο τα θέλγητρα της Ιρλανδίας είναι πολύ περισσότερα και διαφορετικά από το δεδομένο και ορατό πράσινό της. Είναι μια χώρα με τεράστια ιστορία, με προϊστορικά μνημεία, αλλά και πολύ έντονη πολιτική και κοινωνική δράση, μια χώρα με πατριώτες και μνημεία αφιερωμένα σ΄ αυτούς παντού, αλλά και με μια πολύ δυναμική και γοητευτική πρωτεύουσα, το Δουβλίνο.

 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

Ένα ειδικό πρόγραμμα περιήγησης, που έχουμε διαμορφώσει ύστερα από μεγάλη επιτόπια έρευνα και στο οποίο έχουμε περιλάβει ειδικές επισκέψεις για να γνωρίσουμε την ιρλανδέζικη κουλτούρα, την ιστορία και τον τρόπο ζωής των κατοίκων. Ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει για την πληρότητά του, αλλά και για την διείσδυσή του στην Ιρλανδία.

Ιδιαίτερα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι το πρόγραμμα αυτό δίνει έμφαση στο Δουβλίνο και στην εκεί παραμονή του. Αφιερώνουμε, λόγω πτήσεων, 2 Ημέρες και 2 νύχτες για να απολαύσουμε την υπέροχη νυκτερινή της ζωή

Πολλές από τις ειδικές επισκέψεις αναφέρονται στο πρόγραμμα και άλλες όχι, σας τις φυλάμε σαν έκπληξη!

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

  • Το ανεξάρτητο κράτος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, καθώς και τη Βόρεια Ιρλανδία, που ανήκει στην Μεγάλη Βρετανία
  • 2 Διανυκτερεύσεις στο Δουβλίνο για να έχετε και ελεύθερο χρόνο να απολαύσετε την Ιρλανδική πρωτεύουσα 
  • Ημιδιατροφή εκτός από το Δουβλίνο που έχουμε πρωινό.
  • Πλήρη γύρο της Ιρλανδίας και όχι επισκέψεις μόνο σε ένα τμήμα του νησιού
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

 

Το σημαντικότερο,
οι αναχωρήσεις του
Versus πραγματοποιούνται!

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΠΕΛΦΑΣΤ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για το Δουβλίνο. Άμεση αναχώρηση για το Μπέλφαστ, την πολυτάραχη πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας, που κατάφερε μετά από 30 χρόνια αναταραχών να μεταμορφωθεί σε μια πραγματικά πόλη-έκπληξη. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα του κέντρου της, όπως το περίφημο Δημοτικό Μέγαρο, τη βιβλιοθήκη Λίνεν Χολ, το κτίριο της Όπερας, το Πανεπιστήμιο Κουίνς, τον Καθεδρικό της Αγίας Άννας, τον κεκλιμένο πύργο του ρολογιού και το νεότευκτο Belfast Titanic - μουσείο αφιερωμένο στο θρυλικό ναυάγιο του Τιτανικού, ενώ θα περάσουμε και από τις κεντρικές οδούς Σάνκιλ και Φωλς, γειτονιές των ταραχών μεταξύ καθολικών και προτεσταντών κατά τις δεκαετίες 1970-1990, με τις πολυφωτογραφημένες τοιχογραφίες και γκράφιτι. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΕΛΦΑΣΤ - ΤΖΑΪΑΝΤΣ ΚΟΖΓΟΥΕΪ - ΝΤΕΡΥ

Αναχωρούμε σήμερα το πρωί για την "Ακτή των Γιγάντων", ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Βόρειας Ιρλανδίας. Έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Ουνέσκο (1986) και είναι ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο, μια περιοχή με 40.000 κίονες από βασάλτη (ηφαιστειογενές πέτρωμα), οι οποίοι δημιουργήθηκαν από μια ηφαιστειακή έκρηξη που υπολογίζεται ότι έγινε πριν 60 εκατομμύρια χρόνια. Οι περισσότεροι από τους κίονες αυτούς έχουν σχήμα εξαγώνου, αν και υπάρχουν μερικοί που έχουν τέσσερις, πέντε, επτά ή και οκτώ πλευρές. Συνεχίζουμε οδικώς μέχρι την ιστορική πόλη Ντέρυ, τη δεύτερη μεγαλύτερη – και τη μόνη περιτειχισμένη - πόλη της Βόρειας Ιρλανδίας, τα τείχη της οποίας διατηρούνται άθικτα μέχρι σήμερα. Με τη βόλτα μας πάνω στα τείχη,  θα μάθουμε πολλά στοιχεία για την ιστορία της πόλης από τον 17ο αιώνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΕΡΥ – ΝΤΟΝΕΓΚΑΛ – ΣΛΙΓΚΟ - ΜΠΑΛΛΙΝΑ

Αναχώρηση οδικώς για να περάσουμε στο έδαφος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας Πρώτη μας στάση το γραφικό Ντόνεγκαλ, μια μικρή πόλη θέρετρο με γραφικό λιμανάκι, όπου ο ποταμός Έσκε εκβάλει στον ομώνυμο κόλπο. Βόλτα στο κέντρο της πόλης. Θα περάσουμε επίσης από το Σλίγκο, την γενέτειρα του εθνικού ποιητή της Ιρλανδίας Γέιτς, για να φθάσουμε στη συνέχεια στο Carrowmore, ένα μεγαλιθικό κοιμητήριο: αποτελείται από μια συστάδα από 60 πέτρες που δημιουργούν ένα μυστηριώδη κύκλο καθώς και πολλούς θαλαμωτούς τάφους, καθιστώντας το ένα από τα πιο σημαντικά μνημεία της Λίθινης Εποχής στην Ευρώπη. Κάθε τάφος φέρει έναν χαρακτηριστικό αριθμό ενώ ο κεντρικός τάφος έχει αποκατασταθεί ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση στο εσωτερικό του. Συνεχίζουμε για τη μικρή πόλη  Μπαλλίνα στην όχθη του ποταμού Ριτσμοντ. Η πόλη αποτελεί τουριστικό θέρετρο τους καλοκαιρινούς μήνες για τους Ιρλανδούς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΛΛΙΝΑ - ΓΚΩΛΓΟΥΕΪ - ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΕΡΡΕΝ - ΒΡΑΧΟΙ ΜΟΧΕΡ - ΛΙΜΕΡΙΚ

Αναχώρηση για την φοιτητούπολη του Γκώλγουεϊ, όπου θα κάνουμε βόλτα στα στενά δρομάκια της που είναι γεμάτα κόσμο, μπαρ, εστιατόρια και μαγαζιά. Θα περπατήσουμε κατά μήκος του ποταμού Κόριμπ και θα δούμε τον ναό του Αγίου Νικολάου,. Μετά την επίσκεψή μας θα αναχωρήσουμε για τους  φοβερούς βράχους του Μόχερ, ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ιρλανδίας, που ελίσσονται μέσα στην άγρια θάλασσα, σε μήκος μεγαλύτερο από 8 χιλιόμετρα και ύψος άνω των 200 μέτρων. Προσφέροντας θέα που κόβει την ανάσα, η περιοχή του Μόχερ δίνει κάθε δικαίωμα στον ταξιδιώτη να αισθάνεται τυχερός που έφθασε σ' αυτή την άκρη του Ατλαντικού. Τα χιλιάδες θαλασσοπούλια πολλών και διαφορετικών ειδών που ζουν και αναπαράγονται σε αυτά τα βράχια, συνεισφέρουν ηχητικά στην επιβλητικότητα του τοπίου και υπενθυμίζουν τη σημασία των γκρεμών ως βιοτόπων. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσα από την ιδιόμορφη περιοχή Μπέρρεν με τα σεληνιακά τοπία,  για το Λίμερικ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΜΕΡΙΚ - ΚΑΣΤΡΟ ΜΠΟΥΝΡΑΤΙ - ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΥ - ΚΙΛΛΑΡΝΕΫ

Πρωινή αναχώρηση για να επισκεφθούμε το περίφημο κάστρο Μπουνράτι του 1425 και το γραφικό χωριό που το περιβάλλει. Μια επίσκεψη που θα μας γυρίσει πίσω στον χρόνο, στις συνθήκες ζωής του μεσαίωνα. Συνεχίζουμε για το περίφημο "Δαχτυλίδι του Κέρυ", την πιο διάσημη πανοραμική διαδρομή της Ιρλανδίας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την εκπληκτική ομορφιά της χερσονήσου Αίβιρα (Iveragh Peninsula) με τη μεγάλη ποικιλία και τις συνεχείς αντιθέσεις του τοπίου της: βουνά, χωράφια, λίμνες και η εκπληκτική θέα στον Ατλαντικό ωκεανό καθώς θα ταξιδεύουμε στην παραλιακή διαδρομή, είναι μερικές από τις εικόνες που θα μας μείνουν πραγματικά αξέχαστες. Θα περάσουμε από το γραφικό χωριό Κιλόργκλιν, διάσημο για το φεστιβάλ Πουκ που γίνεται κάθε χρόνο, από το χωριό Καχιρσαίβιν, γενέτειρα του εθνικού ήρωα Ντάνιελ Ο΄Κόνελ και από το χωριό Σνημ με τα γραφικά του σπιτάκια βαμμένα με έντονα χρώματα. Συνεχίζουμε μέσα από τα βουνά μέχρι το φαράγγι στην τοποθεσία Μολ. Θα σταματήσουμε στο σημείο Λέιντις Βιού, απ' όπου θα απολαύσουμε τη μαγευτική θέα προς τις διάσημες λίμνες του εθνικού Δρυμού του Κιλλάρνεϋ. Αργά το απόγευμα φθάνουμε στην γραφική πόλη Κιλλάρνεϋ, όπου θα διανυκτερεύσουμε.  

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΙΛΛΑΡΝΕΫ – ΚΟΡΚ – ΔΟΥΒΛΙΝΟ (1η ξενάγηση)

Πρωινή αναχώρηση για το Κορκ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη, σημαντικό λιμάνι και μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ιρλανδίας. Στην περιήγησή μας θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Σ. Φίνμπαρ και τον κεντρικό εμπορικό δρόμο του Σ. Πάτρικ με την παλιά Αγγλική Αγορά. Αναχώρηση για το Δουβλίνο, όπου καθοδόν θα κάνουμε στάση στον Βράχο του Κάσελ (Rock of Cashel), ένα υπέροχο φυσικό μνημείο, και συνεχίζουμε για την πανέμορφη πρωτεύουσα  της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, το Δουβλίνο. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας, και ξεκινάμε για το πρώτο κομμάτι της ξενάγησης μας, με την οποία θα γνωρίσουμε την Ιρλανδική πρωτεύουσα, ξεκινώντας από τις γειτονιές της Γεωργιανής περιόδου του 18ου αιώνα που συγκεντρώνουν μερικούς από τους πιο όμορφους δρόμους του Δουβλίνου με τις χαρακτηριστικές πολύχρωμες πόρτες των σπιτιών τους.  Για το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφθείτε μία από τις 1.000 παμπ του Δουβλίνου, εκεί δηλαδή όπου κυλάει το ακριβό τους "ύδωρ", η μπύρα Guinness, που παράγεται από το 1769 και εμπνέει στους κατοίκους ένα είδους σεβασμού. Διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΔΟΥΒΛΙΝΟ (2η ξενάγηση)

Θα συνεχίσουμε σήμερα με το Κοινοβούλιο, το κεντρικό Ταχυδρομείο, το εκπληκτικό κτίριο του Τελωνείου, την πλατεία Παρνέλ, τον δρόμο Ο’Κόνελ, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου - σύμβολο της Προτεσταντικής Εκκλησίας της Ιρλανδίας - το κάστρο του Δουβλίνου του 13ου αιώνα, την Τεμπλ Μπαρ, η οποία είναι μία από τις παλαιότερες περιοχές της πόλης, το Κολλέγιο Τρίνιτι με την ξακουστή βιβλιοθήκη του, καθώς και το «μνημείο πείνας» στις όχθες του Λίφι, που αφηγείται την ιστορία της ταραγμένης εποχής της ιρλανδικής μετανάστευσης (1845-1852). Μπορείτε αν θέλετε να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο, εμείς όμως σας προτείνουμε να περπατήσετε με τον αρχηγό-συνοδό σας στον κεντρικό εμπορικό πεζόδρομο της οδού Γκάφτον, καταλήγοντας στο μικρό αλλά περιεκτικό Εθνικό Μουσείο του Δουβλίνου. Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε τις εγκαταστάσεις του αποστακτηρίου Jameson και της ζυθοποιΐας Guiness. Για το βράδυ προτείνουμε να συνεχίσετε τις εξερευνήσεις σας στο νυχτερινό Δουβλίνο.  Διανυκτέρευση. 

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΔΟΥΒΛΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

 


Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 630

29/06/2018

ΑΘΗΝΑ –  ΔΟΥΒΛΙΝΟ

08:15

10:30

Α3 631

06/07/2018

ΔΟΥΒΛΙΝΟ -  ΑΘΗΝΑ

11:20

17:05

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 630

17/07/2018

ΑΘΗΝΑ –  ΔΟΥΒΛΙΝΟ

08:15

10:30

Α3 631

24/07/2018

ΔΟΥΒΛΙΝΟ -  ΑΘΗΝΑ

11:20

17:05

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 630

31/07/2018

ΑΘΗΝΑ –  ΔΟΥΒΛΙΝΟ

08:15

10:30

Α3 631

07/08/2018

ΔΟΥΒΛΙΝΟ -  ΑΘΗΝΑ

11:20

17:05

 

 

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 630

07/08/2018

ΑΘΗΝΑ –  ΔΟΥΒΛΙΝΟ

08:15

10:30

Α3 631

14/08/2018

ΔΟΥΒΛΙΝΟ -  ΑΘΗΝΑ

11:20

17:05

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 630

14/08/2018

ΑΘΗΝΑ –  ΔΟΥΒΛΙΝΟ

08:15

10:30

Α3 631

21/08/2018

ΔΟΥΒΛΙΝΟ -  ΑΘΗΝΑ

11:20

17:05

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 630

21/08/2018

ΑΘΗΝΑ –  ΔΟΥΒΛΙΝΟ

08:15

10:30

Α3 631

28/08/2018

ΔΟΥΒΛΙΝΟ -  ΑΘΗΝΑ

11:20

17:05

 

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται

 

Τα ξενοδοχεία στην επαρχία της Ιρλανδίας είναι απλά, με τοπικό χρώμα και δεν πρέπει να αναζητούμε την πολυτέλεια.

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Ξενοδοχεία 4*. Σε ορισμένες αναχωρήσεις, στην επαρχία μπορεί να χρησιμοποιήσουμε  ξενοδοχεία 3* sup.                                    
  • Ημιδιατροφή καθημερινά εκτός του Δουβλίνου που έχουμε μόνο πρωινό
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 250 €
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
 
Τα ξενοδοχεία στην επαρχία της Ιρλανδίας είναι απλά, με τοπικό χρώμα και δεν πρέπει να αναζητούμε την πολυτέλεια.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει

Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.

Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 

 

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

 

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Η διαφορετικότητα του Versus

Ένα ειδικό πρόγραμμα περιήγησης, που έχουμε διαμορφώσει ύστερα από μεγάλη επιτόπια έρευνα και στο οποίο έχουμε περιλάβει ειδικές επισκέψεις για να γνωρίσουμε την ιρλανδέζικη κουλτούρα, την ιστορία και τον τρόπο ζωής των κατοίκων. Ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει για την πληρότητά του, αλλά και για την διείσδυσή του στην Ιρλανδία.

Ιδιαίτερα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι το πρόγραμμα αυτό δίνει έμφαση στο Δουβλίνο και στην εκεί παραμονή του. Αφιερώνουμε, λόγω πτήσεων, 2 Ημέρες και 2 νύχτες για να απολαύσουμε την υπέροχη νυκτερινή της ζωή

Πολλές από τις ειδικές επισκέψεις αναφέρονται στο πρόγραμμα και άλλες όχι, σας τις φυλάμε σαν έκπληξη!

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

  • Το ανεξάρτητο κράτος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, καθώς και τη Βόρεια Ιρλανδία, που ανήκει στην Μεγάλη Βρετανία
  • 2 Διανυκτερεύσεις στο Δουβλίνο για να έχετε και ελεύθερο χρόνο να απολαύσετε την Ιρλανδική πρωτεύουσα 
  • Ημιδιατροφή εκτός από το Δουβλίνο που έχουμε πρωινό.
  • Πλήρη γύρο της Ιρλανδίας και όχι επισκέψεις μόνο σε ένα τμήμα του νησιού
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

 

Το σημαντικότερο,
οι αναχωρήσεις του
Versus πραγματοποιούνται!

 

Highlights

  • Επισκεφθείτε την πολυτάραχη πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας, το Μπέλφαστ, μια πραγματικά πόλη-έκπληξη
  • Ανακαλύψτε την "Ακτή των Γιγάντων", να σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο με 40.000 κίονες από βασάλτη εξαγωνικού ως επί το πλείστο σχήματος.
  • Περπατήστε στα άθικτα μέχρι σήμερα τείχη της ιστορικής πόλης Ντέρυ, της μόνης περιτειχισμένης πόλης της Ιρλανδίας.
  • Θαυμάστε τους φοβερούς βράχους του Μόχερ που ελίσσονται μέσα στην άγρια θάλασσα.
  • Περιηγηθείτε στο περίφημο "Δαχτυλίδι του Κέρυ", την πιο διάσημη πανοραμική διαδρομή της Ιρλανδίας.
  • Γνωρίστε την πανέμορφη πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, το Δουβλίνο, και πιέστε μια μπύρα Guinness σε κάποια από τις 1.000 παμπ της πόλης.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Το πληρέστερο πρόγραμμα περιήγησης της Ιρλανδίας στην Ελληνική αγορά, με το ανεξάρτητο κράτος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, καθώς και τη Βόρεια Ιρλανδία, που ανήκει στη Μεγάλη Βρετανία

  • Με αρκετό χρόνο στο Δουβλίνο για να το γνωρίσουμε και να το χαρούμε, όπως του αξίζει!

Χάρτης Ταξιδιού Η πλήρης Ιρλανδία του Versus | Καλοκαίρι 2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info