fb

Η μαγική Πορτογαλία του Versus από Κύπρο| Καλοκαίρι 2018

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1089€

Ταυτότητα ταξιδιού

Θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε και το «εναλλακτικό ευρωπαϊκό ταξίδι», παρόλο που φιγουράρει στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων ταξιδιωτών. Ένα ταξίδι με όλα τα χαρακτηριστικά της ποιοτικής και πολιτιστικής Ευρώπης του Versus. Με εξαιρετικό αρχηγό και με συνεχή προσθήκη νέων επισκέψεων, όπως το Πάρκο των Εθνών και τον Εθνικό Δρυμό Μπουσάκο, το πρόγραμμα αυτό θα αποτελέσει μια ποιοτική διαφυγή από την καθημερινότητά σας! Χωρίς περικοπή διανυκτερεύσεων από την πανέμορφη και πολύ ενδιαφέρουσα πρωτεύουσα Λισαβόνα (3 διανυκτερεύσεις) και με εκδρομές εντός της τιμής (που συνήθως δίνονται προαιρετικά), ώστε να έχετε προκαθορισμένο κόστος από την Αθήνα, σας προτείνουμε το ταξίδι αυτό σε μια χώρα με σπουδαία ιστορία, με ένα λαό φιλόξενο, µε έντονο το μεσογειακό ταπεραμέντο και με ένα φυσικό όμορφο σκηνικό, που περιβάλλει ιδανικά τα παραπάνω.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα οδοιπορικό στις πόλεις και στα χωριά της Πορτογαλίας, που ξεκινάει από τη Λισαβόνα, πρωτεύουσα της Πορτογαλίας και μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης, απ’ όπου επισκεπτόμαστε το ρομαντικό χωριό Σίντρα, το όμορφο ψαροχώρι Κασκάις, το Ακρωτήρι Κάμπο ντα Ρόκα, το παραθαλάσσιο θέρετρο Εστορίλ, το μεσαιωνικό χωριό Όμπιντος, το γραφικό ψαροχώρι Ναζαρέ, καθώς και τα χωριά Αλκομπάθα και Μπατάλχα.

Συνεχίζουμε με το Πόρτο στα βόρεια της χώρας, με τις κοντινές του πόλεις Μπράγκα και Γκιμαράες. Ολοκληρώνουμε το ταξίδι μας στο Αβέιρο, τη «Βενετία της Πορτογαλίας», το Μπουσάκο με τον εθνικό δρυμό και το ανάκτορο - ξενοδοχείο, την υπέροχη Κοΐμπρα, τη Φάτιμα, που φημίζεται για τις περισσότερες «εμφανίσεις» της Παναγίας, την Τόμαρ των Ναϊτών και το Πάρκο των Εθνών.

 

Μόνο Στο Versus

η διαφορετικοτητα του versus

Πλούσιο πρόγραμμα στην Πορτογαλία, σωστά οργανωμένο και με σωστά κατανεμημένες διανυκτερεύσεις στις σημαντικότερες πόλεις της χώρας, έτσι όπως μόνο το Versus Travel σας έχει συνηθίσει.

  • Πτήσεις για Λισαβόνα και επιστροφή από Πόρτο το απόγευμα.
  • 3 διανυκτερεύσεις στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο Πόρτο και μία στην Κοΐμπρα.
  • Εξαιρετικά ξενοδοχεία: Lisbon Marriott 4* sup (για εμάς 5* αλλά κατηγοριοποιείται σαν 4* sup για εμπορικούς λόγους), Hotel Crowne Plaza Porto 5* σε κεντρικό σημείο του Πόρτο, Vila Gale Coimbra 4*sup. στην Κοΐμπρα.
  • Περιλαμβάνει εκδρομές, που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικές, όπως η ολοήμερη εκδρομή μας σε Σίντρα – Κασκάις – Εστορίλ, που συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.
  • Επισκεπτόμαστε τον Εθνικό Δρυμό του Μπουσάκο, όπου βρίσκεται και το ομώνυμο ανάκτορο –σήμερα ξενοδοχείο– με εντυπωσιακούς κήπους και ιστορικά κειμήλια.
  • Την εκδρομή συνοδεύει εξειδικευμένος  αρχηγός στην Πορτογαλία.
  • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων και τα check points, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ (Πτήση, ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη Λισαβόνα, μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης. Καθώς ερχόμαστε στην πορτογαλική πρωτεύουσα θα περάσουμε από τη γέφυρα Βάσκο ντα Γκάμα, μία από τις μεγαλύτερες γέφυρες του κόσμου και η μεγαλύτερη στην Ευρώπη όταν χτίστηκε, και ερχόμαστε στο Πάρκο των Εθνών, στην ανατολική πλευρά της πόλης, που δημιουργήθηκε για την EXPO της Λισαβόνας το 1998 και απολαμβάνει υπέροχη θέα στον ποταμό Τάγο. Στη συνέχεια ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στη Λισαβόνα κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την ιστορική περιοχή του Μπελέμ, απ΄ όπου πολλοί Πορτογάλοι θαλασσοπόροι εξερευνητές ξεκίνησαν τα ταξίδια τους. Θα δούμε δύο από τα σπουδαιότερα μνημεία της, τον πύργο του Μπελέμ και το μοναστήρι των Ιερονυμητών (Hieronymites Monastery, Jerónimos Monastery), αμφότερα Μνημεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Ο Πύργος του Μπελέμ χτίστηκε το 1515 ως φρούριο στην είσοδο του λιμανιού της πόλης και παρουσιάζει στην αρχιτεκτονική του αρκετά μαροκινά στοιχεία. Ο ναός των Ιερονυμητών είναι το εντυπωσιακότερο σύμβολο της πορτογαλικής δύναμης και πλούτου της περιόδου των θαλάσσιων ανακαλύψεων. Εδώ, πέρασε το τελευταίο του βράδυ ο Βάσκο ντε Γκάμα, προσευχόμενος για ούριο άνεμο, πριν ξεκινήσει το περίφημο ταξίδι του προς τις Ινδίες. Επίσης σήμερα θα επισκεφθούμε και το μουσείο με τις αυτοκρατορικές άμαξες ενώ θα δούμε και το περίφημο Μνημείο των Ανακαλύψεων, σύμβολο των εξερευνήσεων των Πορτογάλων θαλασσοπόρων. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για βόλτες και αγορές. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΕΣΤΟΡΙΛ – ΚΑΣΚΑΪΣ – ΚΑΜΠΟ ΝΤΑ ΡΟΚΑ – ΣΙΝΤΡΑ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ (Ολοήμερη εκδρομή)

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσουμε ένα από τα πιο ρομαντικά χωριά της Πορτογαλίας, τη Σίντρα. Πρώτος μας σταθμός το παραθαλάσσιο θέρετρο του Εστορίλ Estoril), γνωστό επίσης και για το διάσημο καζίνο του. Συνεχίζουμε για ένα πολύ όμορφο ψαροχώρι, το Κασκάις (Cascais). Μεταξύ του Κασκάις και της Σίντρα βρίσκεται το ακρωτήρι Cabo de Roca, το δυτικότερο σημείο της ευρωπαϊκής ηπείρου και της Πορτογαλίας στον Ατλαντικό Ωκεανό.  Άφιξη στην πανέμορφη Σίντρα (Sintra). Πρόκειται για ένα γραφικό χωριό σε μικρή απόσταση από τη Λισαβόνα, πνιγμένο στο πράσινο. Στο παρελθόν αποτελούσε τον καλοκαιρινό προορισμό των βασιλιάδων, ενώ σήμερα είναι ένας από τους πιο ρομαντικούς τουριστικούς προορισμούς. Μπορείτε να θαυμάσετε πολλά ιστορικά κτίρια καθώς και το παλάτι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Λισαβόνα. Για το βράδυ προτείνουμε να απολαύσετε γνήσια τραγούδια φάντος (fado), τα πορτογαλικά τραγούδια της μοίρας. Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσουμε την απολαυστική αυτή μέρα.  Διανυκτέρευση.

**Η συγκεκριμένη εκδρομή στη Σίντρα και στο Κασκάις είναι συνήθως προαιρετική στα διάφορα προγράμματα. Στο Versus περιλαμβάνεται στην τιμή.

3η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΚΗΠΟΙ BUDHA – ΟΜΠΙΝΤΟΣ – ΝΑΖΑΡΕ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ (Ολοήμερη εκδρομή)

Σήμερα η ημέρα μας είναι αφιερωμένη στις ομορφιές της επαρχίας και σε γραφικά χωριουδάκια. Πρώτος μας σταθμός θα είναι οι κήποι Budha Gardens στο Μπομπαράλ, ένας χώρος γαλήνης και περισυλλογής με φροντισμένους κήπους και δεκάδες αγάλματα και παραστάσεις του Βούδα, που δημιουργήθηκε το 2001, ως «αντιστάθμισμα» στις καταστροφές των αρχαίων αγαλμάτων του Βούδα στο Αφγανιστάν από τους Ταλιμπάν. Συνεχίζουμε έπειτα προς το πολύ όμορφο μεσαιωνικό χωριό Όμπιντος (Obidos), περιτριγυρισμένο και προφυλαγμένο από τα τείχη του κάστρου που χτίστηκε τον 13ο αιώνα.  Εδώ θα έχουμε αρκετό χρόνο για να γνωρίσουμε καλά τον οικισμό, πριν συνεχίσουμε την ολοήμερη εκδρομή μας και επισκεφθούμε το γραφικό ψαροχώρι Ναζαρέ (Nazaré), όπου πολλοί κάτοικοί του συνεχίζουν να φορούν τις παραδοσιακές φορεσιές. Προτείνουμε να δοκιμάσετε θαλασσινά ή ψητά ψάρια σε κάποιο από τα πολλά παραλιακά εστιατόρια ατενίζοντας την θάλασσα. Επιστροφή στη Λισαβόνα. Διανυκτέρευση. 

4η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΦΑΤΙΜΑ – ΜΠΑΤΑΛΙΑ – ΤΟΜΑΡ–ΚΟΪΜΠΡΑ

Μετά το πρωινό μας αφήνουμε τη Λισαβόνα και αναχωρούμε οδικώς για το χωριό Φάτιμα (Fátima), που φημίζεται για τις περισσότερες «εμφανίσεις» της Παναγίας (μετά την πρώτη εμφάνισή της το 1917). Λέγεται ότι παρουσιάστηκε την πρώτη φορά σε τρία μικρά παιδιά που φύλαγαν τα πρόβατα των οικογενειών τους. Θα δούμε το Παρεκκλήσι Των Εμφανίσεων και τον νέο Καθεδρικό Ναό της Φάτιμα. Συνεχίζουμε για την πόλη Τόμαρ (Tomar), η ανάπτυξη της οποίας είναι στενά συνδεδεμένη με την τάξη των Ναϊτών. Ήταν ο Dom Gualdim Pais, ο πρώτος Μέγας Διδάσκαλος της Τάξης αυτής, που ίδρυσε το κάστρο και το υπέροχο μοναστήρι του Χριστού μέσα σε αυτό. Είναι το στολίδι της πόλης και Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco. Στο χωριό Μπατάλχα θα επισκεφθούμε το μοναστήρι Σάντα Μαρία ντα Βιτόρια, ένα από τα μεγαλύτερα γοτθικού στυλ μοναστήρια της Ευρώπης, ενώ στη συνέχεια θα συνεχίσουμε για τη φημισμένη Κοΐμπρα. Στην πανοραμική μας ξενάγηση στην πόλη θα δούμε το δεύτερο παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ευρώπης (διαθέτει μια  υπέροχη βιβλιοθήκη σε μπαρόκ στιλ), την Παλιά Πόλη και την Εκκλησία της Αγίας Κλάρα, όπου βρίσκεται ο τάφος της Βασίλισσας Ιζαμπέλ, της πρωταγωνίστριας του «Θαύματος των Ρόδων» (είσοδος προαιρετική). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΪΜΠΡΑ – ΜΠΟΥΣΑΚΟ – ΑΒΕΪΡΟ – ΠΟΡΤΟ

Μετά από μια βόλτα με τον αρχηγό μας στην Παλιά Πόλη της Κοΐμπρα, θα αναχωρήσουμε οδικώς για τον Εθνικό Δρυμό του Μπουσάκο (Buçaco), όπου βρίσκεται και το ομώνυμο ανάκτορο –σήμερα ξενοδοχείο– παλιό Μοναστήρι Καρμελιτών μοναχών με εντυπωσιακούς κήπους και ιστορικά κειμήλια. Επόμενος σταθμός της διαδρομής μας είναι η πόλη των καναλιών, η «Βενετία της Πορτογαλίας», το Αβέιρο (Aveiro), όπου θα θαυμάσουμε τις χαριτωμένες βάρκες «moliceiros», που μοιάζουν με τις παραδοσιακές γόνδολες της Βενετίας. Εδώ επίσης θα δοκιμάσετε το παραδοσιακό γλυκό «ovos moles» που είναι φτιαγμένο από κρόκους αυγών και ζάχαρη. Ακολουθώντας την παράκτια διαδρομή φτάνουμε στο Πόρτο, πόλη παγκοσμίως φημισμένη για τα περίφημα κρασιά της, την κοιλάδα του ποταμού Ντούρο, την μοναδική αρχιτεκτονική και τα μνημεία του, που το καθιστούν ένα ανοικτό υπαίθριο μουσείο. Με την άφιξή μας στην πόλη θα κάνουμε μια πρώτη ξενάγηση, πριν μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΡΤΟ – ΜΠΡΑΓΚΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΠΟΡΤΟ

Σήμερα θα επισκεφθούμε μια από τις πιο «πράσινες» περιοχές της Πορτογαλίας, την περιοχή Μίνιο (Minho). Πρώτος σταθμός της διαδρομής μας θα είναι η Μπράγκα (Braga), όπου θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό και το Ιερό του Ιησού, που παρουσιάζει σημαντικά στοιχεία του ρυθμού μπαρόκ. Όπως θα διαπιστώσουμε, η Μπράγκα είναι μια πόλη όπου η θρησκευτική της ταυτότητα διακρίνεται ανεξίτηλη στην προσωπικότητά της. Όχι τυχαία, οι Πορτογάλοι έχουν ένα πολύ ωραίο ρητό που λέει: «Η Κοΐμπρα τραγουδάει, η Μπράγκα προσεύχεται, η Λισαβόνα επιδεικνύεται και το Πόρτο δουλεύει»… Δεύτερη στάση μας για σήμερα είναι η πόλη Γκιμαράες (Guimaraes), η οποία αποτέλεσε την πρώτη πρωτεύουσα της Πορτογαλίας. Είναι η γενέτειρα πόλη της πορτογαλικής εθνικότητας, καθώς εδώ γεννήθηκε ο πρώτος βασιλιάς της Πορτογαλίας, ο Αλφόνσος Α’. Θα δούμε (εξωτερικά) το Ducal Palace, το κάστρο της περιοχής και το ιστορικό κέντρο, τα οποία αποτελούν και Μνημεία Ιστορικής Κληρονομιάς της UNESCO. Επιστροφή στο Πόρτο. Διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΡΤΟ –ΛΑΡΝΑΚΑ (Πτήση επιστροφής)

Τελευταία μας ημέρα σήμερα στην Πορτογαλία, γι’ αυτό και θα έχετε ελεύθερο χρόνο στο Πόρτο για τα ψώνια σας και τη συλλογή των τελευταίων αναμνήσεων από τη σπουδαία αυτή πόλη. Το check out από τα δωμάτια είναι στι1 12:00. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.
 

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα ?φιξης

LH1295

05/08

ΛΑΡΝΑΚΑ –  ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

03:30

06:30

LH1166

05/08

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ

09:10

11:10

LH1179

11/08

ΠΟΡΤΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:25

20:00

LH1294

11/08

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ

21:50

02:30

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα ?φιξης

LH1295

12/08

ΛΑΡΝΑΚΑ –  ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

03:30

06:30

LH1166

12/08

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ

09:10

11:10

LH1179

18/08

ΠΟΡΤΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:25

20:00

LH1294

18/08

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ

21:50

02:30

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει)
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Εξαιρετικά ξενοδοχεία:

Lisbon Marriott 4* sup στη Λισαβόνα 4*, Hotel Crowne Plaza Porto 5* στο Πόρτο, Vila Gale Coimbra 4*sup. στην Κοΐμπρα.

  • Όλες οι μεταφορές, οι μετακινήσεις και οι ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Με εκδρομή στη Σίντρα και στο Κασκάις ΕΝΤΟΣ της τιμής (και όχι προαιρετική, όπως σε άλλα προγράμματα).
  • Με τον Εθνικό Δρυμό του Μπουσάκο και το Πάρκο των Εθνών.
  • Μόνο στο Versus εξειδικευμένος αρχηγός στην Πορτογαλία.
  • Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια, προσφορά του Versus.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •   Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.
  •   Ποτά και γεύματα άλλα πλην του πρωινού.
  •   Έξοδα προσωπικής φύσεως.

 

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

 

Απαραίτητα Έγγραφα

  • Ευρωπαϊκή ταυτότητα (για ταξίδια εντός της Ε.Ε.) ή διαβατήριο (εκτός Ε.Ε.). Η ταυτότητα θα πρέπει να αναφέρει ότι η ιθαγένεια είναι κυπριακή. Το διαβατήριο θα πρέπει να έχει ισχύ 6 μηνών.
  • Για τους κατόχους αγγλικών διαβατηρίων (overseas citizen) απαιτείται βίζα την οποία αναλαμβάνει ο ίδιος ο κάτοχος.
  • Ακόμα και για παιδιά κάτω των 12 ετών ισχύουν τα ίδια έγγραφα που απαιτούνται από τους ενήλικες(δηλαδή: διαβατήριο ή ταυτότητα ή βίζα).
  • Νέοι άνω των 16 ετών πρέπει να έχουν άδεια εξόδου (λόγω στρατιωτικής θητείας).

 

Για την κράτηση σας:

  • Επικοινωνήστε με το γραφείο μας και δώστε μας τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυχόν λάθος στο όνομα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μεγάλη ταλαιπωρία, επιπλέον χρεώσεις ή ακόμα και αδυναμία πραγματοποίησης του ταξιδιού.
  • Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
  • Για πληρωμές μέσω τραπέζης:

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ:

BANK OF CYPRUS

Account3570 2500 0809

VERSUS TRAVEL CUPRUS LTD

 

Στο λογαριασμό αυτό δεχόμαστε καταθέσεις αυστηρά μόνο από ταξιδιώτες με κυπριακό διαβατήριο.

 

Μην ξεχάσετε:

  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
  • Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
  • Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 300 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
  • Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφτείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.

η διαφορετικοτητα του versus

Πλούσιο πρόγραμμα στην Πορτογαλία, σωστά οργανωμένο και με σωστά κατανεμημένες διανυκτερεύσεις στις σημαντικότερες πόλεις της χώρας, έτσι όπως μόνο το Versus Travel σας έχει συνηθίσει.

  • Πτήσεις για Λισαβόνα και επιστροφή από Πόρτο το απόγευμα.
  • 3 διανυκτερεύσεις στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο Πόρτο και μία στην Κοΐμπρα.
  • Εξαιρετικά ξενοδοχεία: Lisbon Marriott 4* sup (για εμάς 5* αλλά κατηγοριοποιείται σαν 4* sup για εμπορικούς λόγους), Hotel Crowne Plaza Porto 5* σε κεντρικό σημείο του Πόρτο, Vila Gale Coimbra 4*sup. στην Κοΐμπρα.
  • Περιλαμβάνει εκδρομές, που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικές, όπως η ολοήμερη εκδρομή μας σε Σίντρα – Κασκάις – Εστορίλ, που συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.
  • Επισκεπτόμαστε τον Εθνικό Δρυμό του Μπουσάκο, όπου βρίσκεται και το ομώνυμο ανάκτορο –σήμερα ξενοδοχείο– με εντυπωσιακούς κήπους και ιστορικά κειμήλια.
  • Την εκδρομή συνοδεύει εξειδικευμένος  αρχηγός στην Πορτογαλία.
  • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων και τα check points, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Highlights

  • Επισκεφτείτε το ακρωτήρι Κάμπο ντα Ρόκα, το δυτικότερο σημείο της ευρωπαϊκής ηπείρου.
  • Ανακαλύψτε το πανέμορφο, πνιγμένο στο πράσινο χωριό Σίντρα, έναν από τους πιο ρομαντικούς τουριστικούς προορισμούς.
  • Γευτείτε θαλασσινά και ψητά ψάρια στο γραφικό ψαροχώρι Ναζαρέ, ατενίζοντας τη θάλασσα.
  • Θαυμάστε τις χαριτωμένες βάρκες «moliceiros» στη «Βενετία της Πορτογαλίας», το Αβέιρο.
  • Μάθετε σχετικά με τις «εμφανίσεις» της Παναγίας στο χωριό Φάτιμα.
  • Δοκιμάστε το διάσημο κρασί Port στα κελάρια της Villa Nova de Gaia.
  • Περιηγηθείτε στο Πάρκο των Εθνών με την υπέροχη θέα προς τον ποταμό Τάγο.
  • Απολαύσετε μουσική και τραγούδια φάντος, τα τραγούδια της μοίρας

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • 3 διανυκτερεύσεις στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας
  • 2 διανυκτερεύσεις στο Πόρτο, 1 στην Κοΐμπρα
  • Με τον Εθνικό Δρυμό του Μπουσάκο και το Πάρκο των Εθνών        
  • Πτήση για Λισαβόνα και επιστροφή από Πόρτο 
  • Μόνο στο Versus εξειδικευμένος αρχηγός στην Ποτογαλία – πραγματική αποκάλυψη – πουα θα βρίσκεται συνεχώς μαζί σας

Χάρτης Ταξιδιού Η μαγική Πορτογαλία του Versus από Κύπρο| Καλοκαίρι 2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info