Ινδία - Φωτισμένος Γάγγης, Φεστιβάλ Dev Diwali |21.11.2018

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1299€

Travel Identity

Ο φωτισμένος Γάγγης

Βόρεια Ινδία με Βαρανάσι. Φεστιβάλ Ντιβ Ντιβάλι.

Με εξασφαλισμένα δωμάτια στο Βαρανάσι για το Φεστιβάλ!

Το Ντιβ Ντιβάλι είναι η μεγαλύτερη γιορτή των ινδουιστών, μία πανδαισία χρωμάτων, φώτων και ύμνων σε μία μυστηριακή ατμόσφαιρα. To φεστιβάλ αυτό συμβολίζει τη νίκη του φωτός πάνω στο σκοτάδι, το καλό πάνω από το κακό, τη γνώση πάνω στην άγνοια και την ελπίδα πάνω από την απελπισία. Το φεστιβάλ Ντιβ Ντιβάλι, στο Βαρανάσι, μας ταξιδεύει σε έναν διαφορετικό κόσμο. Η περιήγησή μας περιλαμβάνει ακόμα, πέρα από το παλιό και το νέο Δελχί, το Σαρνάθ, όπου πρωτοδίδαξε ο Βούδας, και το Κατζουράχο με τα ερωτικά γλυπτά που διακοσμούν τους τοίχους των ναών του, φτιάχνοντας ένα πολύ πλούσιο ταξίδι.

Μεγάλο του ατού, εκτός από τα άριστα ξενοδοχεία και τις πολλές άλλες ποιοτικές υπηρεσίες, παραμένει ο αρχηγός της αποστολής  στην Ινδία.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Στη χώρα των αντιθέσεων, των χρωμάτων, των αρωμάτων, των σάρι, των μαχαραγιάδων, των αγίων και των φακίρηδων, τη μυστηριακή Ινδία, θα θαυμάσουμε το μαρμάρινο ποίημα αγάπης, το Ταζ Μαχάλ στην ’γκρα, θα εκπλαγούμε από την καστροπολιτεία Φατεχπούρ Σικρί και τη μοναδική αρχιτεκτονική του baori στο αγροτικό χωριουδάκι Αμπανέρι, θα καβαλικέψουμε ελέφαντες για να προσεγγίσουμε το εκπληκτικό Φρούριο της Αμπέρ, θα μαγευτούμε με την πρωτεύουσα του Ρατζαστάν, τη «Ροζ Πόλη», την Τζαϊπούρ, και το μοναδικό και παράξενο Hawa Mahal, το «Παλάτι των Ανέμων», και θα ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας με την κατ’ εξοχήν πόλη των αντιθέσεων, την πρωτεύουσα της χώρας, το Δελχί, που είναι στην πραγματικότητα όχι μία, αλλά δύο πόλεις τελείως διαφορετικές μεταξύ τους: το Παλαιό και το Νέο Δελχί.

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα - Δελχί

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Ινδίας, το Δελχί, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

2η ημέρα: Δελχί - Βαρανάσι

Πτήση για το Βαρανάσι ή Μπενάρες, την πιο ιερή πόλη των Ινδουιστών για περισσότερα από 2.000 χρόνια. Σύμφωνα με τις Βέδες, τα ιερά κείμενα του Ινδουισμού, όποιος πεθαίνει και αποτεφρώνεται στο Βαρανάσι, κερδίζει την πολυπόθητη λύτρωση, καθώς η ψυχή του απελευθερώνεται από τον αέναο κύκλο των μετενσαρκώσεων. Κατά την παράδοση, τα σώματα των νεκρών μεταφέρονται από τους «ανέγγιχτους», σε μια διαδρομή μέσα από τα δρομάκια της παλιάς πόλης έως τις όχθες του Γάγγη, όπου τοποθετούνται σε σωρό ξύλων, το μέγεθος του οποίου αντικατοπτρίζει την οικονομική ευμάρεια της οικογένειας του νεκρού.Μετά την άφιξή μας θα πάρουμε τα παραδοσιακά «ρίκσο» και μέσα από μια απίστευτη διαδρομή στο χαοτικό πανδαιμόνιο θα μεταβούμε στα γκατς (σκαλωτές εξέδρες στην όχθη του Γάγγη) για να παρακολουθήσουμε τη βραδινή ιερή τελετή των ινδουιστών που ονομάζεται Άαρτι. Εμείς θα κατέβουμε στο Ντάσασγουέιμεντ γκατ, το μεγαλύτερο και σημαντικότερο όλων, όπου η θρησκευτική αυτή τελετουργία πραγματοποιείται με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Νεαροί ινδουιστές ιερείς και ιέρειες, με πορτοκαλί ενδυμασίες, πάνω σε μικρά ανθοστόλιστα βάθρα, κρατούν αναμμένους δαυλούς, ψέλνουν ύμνους και στρέφονται προς τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα για να μεταβιβάσουν την ευλογία της μεγάλης θεότητας του Γάγγη στους χιλιάδες πιστούς.Την ίδια στιγμή αμέτρητες μικρές βάρκες πλέουν κοντά στις όχθες, με πιστούς που εναποθέτουν αναμμένα φαναράκια στην επιφάνεια του νερού. Ακολούθως όλοι, ιερείς και προσκυνητές πετούν άνθη και ροδοπέταλα στον ποταμό, δημιουργώντας μια σπάνια αυθεντική ατμόσφαιρα συγκίνησης… Μετά την υπέροχη αυτή τελετή, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Βαρανάσι (Φεστιβάλ Ντιβ Ντιβάλι)

Η σημερινή ημέρα αρχίζει πολύ πριν από τις πρώτες ακτίνες της αυγής. Θα μεταφερθούμε και πάλι στις όχθες του ιερού Γάγγη, θα κατέβουμε τα σκαλιά των γκατς που έχουν ήδη πλημμυρίσει από προσκυνητές και θα επιβιβαστούμε στην ιδιωτική μας βάρκα. Έτσι, λοιπόν, από την πλεονεκτική αυτή θέση θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα έθιμα των κατοίκων και των προσκυνητών. Στη συνέχεια, η βόλτα στις πολύχρωμες αγορές και στα δρομάκια της πόλης θα μας δώσει τη δυνατότητα να θαυμάσουμε σημαντικά της μνημεία.Αμέσως μετά θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για πρωινό, ενώ το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το Σαρνάθ, την πόλη όπου πριν από 2.500 χρόνια ο Βούδας δίδαξε για πρώτη φορά τους μαθητές του. Εκεί θα επισκεφτούμε το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο.Όταν επιστρέψουμε στο Βαρανάσι θα επισκεφθούμε ένα εργαστήριο παραδοσιακής τέχνης της φυσικής μετάξης, για την οποία τόσο πολύ φημίζεται η πόλη. Καθώς πλησιάζει το βράδυ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις όχθες, όλος ο πληθυσμός, οι προσκυνητές, οι επισκέπτες, οι Αρχές της πόλης, αμέτρητα πολύχρωμα πλήθη με χαρούμενα πρόσωπα, με άκρως εορταστική διάθεση, οδηγούνται στους χώρους της μεγάλης ετήσιας γιορτής Ντιβ Ντιβάλι. Ο ωραιότερος θρησκευτικός στολισμός των γκατς, χιλιάδες μικροί λαμπτήρες τοποθετημένοι στις πλαγιές, μικρά χωμάτινα καντηλάκια-προσφορές των πιστών, αμέτρητες βάρκες και πλοιάρια στα ημιφωτισμένα νερά του ποταμού, ψαλμωδίες, λόγοι επισήμων, ατέλειωτα βεγγαλικά και όλα αυτά κάτω από ένα ολόγιομο φεγγάρι, τη μεγάλη ιερή για τους ινδουιστές πρώτη Πανσέληνο του Νοεμβρίου! Όλα αυτά θα τα δούμε από το δικό μας πλοιάριο! Ολόκληρος ο λαός συμμετέχει σε αυτήν τη σπουδαία τελετή, σε αυτήν τη γιορτή, κοινωνοί της οποίας γινόμαστε και εμείς, βιώνοντας μοναδικές και σπάνιες στιγμές συγκίνησης και ταξιδιωτικής ευτυχίας… Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.

 

4η ημέρα: Βαρανάσι - Κατζουράχο

Πτήση για το Κατζουράχο, μια μικρή πόλη στα βόρεια της επαρχίας Μαντία Πραντές. Μικρό, κουκλίστικο και αισθαντικό, διεγείρει τα πάθη και τις αισθήσεις με τα ερωτικά γλυπτά του. Ο πανέμορφος αρχαιολογικός χώρος, σαν άλλος Κήπος της Εδέμ, αγκαλιάζει τους ερωτικούς ναούς από αμμόλιθο, χαμογελώντας πονηρά γι’ αυτά που κουβαλούν πάνω τους εδώ και περίπου 1.000 χρόνια. Πέρα από την εξαιρετική αρχιτεκτονική τους, το ενδιαφέρον κεντρίζουν τα γλυπτά που διακοσμούν τους τοίχους τους, τα οποία αναπαριστούν θείες και ανθρώπινες φιγούρες σε αισθησιακές στάσεις. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε παραδοσιακούς ινδικούς χορούς από όλη τη χώρα. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Κατζουράχο - Όρτσα - Τζάνσι (Διαδρομή με τρένο) - Άγκρα

Αναχώρηση οδικώς για το Τζάνσι. Από εκεί θα μπούμε στην αμαξοστοιχία που θα μας μεταφέρει στην πόλη της Άγκρα. Οι εικόνες, που δεν σταματούν ποτέ, θα μας οδηγήσουν αργά το βράδυ στην πόλη που είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για το λευκό «μαργαριτάρι» της, το Ταζ Μαχάλ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Άγκρα (Ξενάγηση)

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο πιο γνωστό μνημείο αγάπης αλλά και ματαιοδοξίας στον κόσμο, το Ταζ Μαχάλ, που δημιούργησε ο σουλτάνος Σαχ Τζαχάν ως μαυσωλείο στη μνήμη της συζύγου του, Μουμτάζ Μαχάλ, η οποία πέθανε στη γέννα του 13ου παιδιού τους, το 1631. Για την κατασκευή του, που ξεκίνησε την ίδια χρονιά και ολοκληρώθηκε το 1653, συγκεντρώθηκαν οι καλύτεροι τεχνίτες και αρχιτέκτονες από την Ινδία έως την Περσία. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Κόκκινο Φρούριο, όπου ο Σαχ Τζαχάν πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του, έγκλειστος από τον γιο του Αουρανγκαζέπ. Θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας με το μαυσωλείο Ίτιμαντ-ουντ-Νταουλάχ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Άγκρα - Φατεχπούρ Σικρί - Αμπανέρι - Τζαϊπούρ

Το πρωί θα αναχωρήσουμε οδικώς για την Τζαϊπούρ, περνώντας στο έδαφος του Ρατζαστάν. Στη διάρκεια της διαδρομής θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ένα από τα μεγαλύτερα μπαορί. Η τεχνοτροπία της κατασκευής τέτοιων ταμιευτήρων-συλλεκτήρων νερού αποτελούσε παράδοση στο Ρατζαστάν ήδη από τον 8ο μ.Χ. αιώνα. Πλησιάζοντάς το κάνει ένα παιχνίδισμα στα μάτια μας, με τα βαθμιαία μειούμενα 3.500 σκαλοπάτια, εισχωρώντας στη γη 25 μέτρα. Φτάνοντας στην Τζαϊπούρ θα κατευθυνθούμε για το ξενοδοχείο μας, στο οποίο και θα διανυκτερεύσουμε.

 

8η ημέρα: Τζαϊπούρ - Φρούριο Αμέρ (Ανάβαση στο φρούριο με ελέφαντες, βόλτα με ρίκσο, τελετή Άαρτι)

Πρώτη μας επίσκεψη σήμερα το πρωί θα είναι στο φρούριο της Αμέρ, που αποτελούσε μέχρι το 1728 το διοικητήριο της επαρχίας. Βρίσκεται στον ομώνυμο λόφο και η προσέγγισή του γίνεται στην πλάτη ελεφάντων. Θα συνεχίσουμε να ξεδιπλώνουμε το παραμύθι της χλιδής με την επίσκεψή μας στον ναό του Γκανές (μισός άνθρωπος και μισός ελέφαντας, γιος του θεού Σίβα), του θεού της τύχης και της ευημερίας. Η ξενάγησή μας θα συνεχιστεί στη «Ροζ Πόλη» Τζαϊπούρ. Σύμφωνα με την παράδοση, το ροζ χρώμα συνδέεται με τη φιλοξενία και η πόλη πήρε το χρώμα αυτό το 1853, κατά την υποδοχή του Βρετανού πρίγκιπα Αλφρέδου. Η πόλη οφείλει το όνομά της (Τζάι = νίκη, άρα πόλη της νίκης ή η πόλη του ηγεμόνα Τζάι), την προσεκτική ρυμοτομία και την αρχιτεκτονική αρμονία της στον σπουδαίο αστρονόμο, μαθηματικό και πολεμιστή, μαχαραγιά Τζάι Σινγκ ΙΙ.Θα επισκεφθούμε το μουσείο με τα ανεκτίμητης αξίας αντικείμενα των παλατιών των μαχαραγιάδων και το Αστεροσκοπείο Τζαντάρ Μαντάρ. Θα δούμε, επίσης, το έμβλημα της πόλης, την πενταόροφη πρόσοψη του Χαουά Μαχάλ, γνωστού και ως «Παλάτι των Ανέμων», που χτίστηκε το 1799 προκειμένου οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας να μπορούν να παρακολουθούν τις επίσημες παρελάσεις αλλά και την καθημερινή ζωή στον δρόμο χωρίς να είναι ορατές από τους πολίτες.Η απογευματινή μας βόλτα στην πόλη με τα παραδοσιακά τρίκυκλα (ρίκσο) είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρουμε μια γεύση από το κέντρο και τις πολύχρωμες αγορές της πόλης. Το ηλιοβασίλεμα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ιεροτελεστία Άαρτι στον ναό του Κρίσνα, κατά την οποία το φως από τα φυτίλια που βρέχονται από καθαρό βούτυρο ή καμφορά προσφέρεται στο αγαλματίδιο του Κρίσνα, υπό τη συνοδεία θρησκευτικών ασμάτων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: Τζαϊπούρ - Δελχί

Οδική αναχώρηση για την πρωτεύουσα, το Δελχί. Φτάνοντας στην πόλη θα δούμε από κοντά το έμβλημά της, τον Μιναρέ Κουτούμπ. Μέσα στο συγκρότημα, που αποτελείται από τέμενος, καταπράσινους κήπους, θρησκευτικό σχολείο και πληθώρα τάφων της οικογένειας της δυναστείας του Κουτούμπ-Ιντ- Άιμπακ, αναδεικνύεται ένας πελώριος μιναρές από αμμόλιθο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: Δελχί (Ξενάγηση)

Το Δελχί, που από το 1911 αποτέλεσε έδρα της βρετανικής κυριαρχίας, καθώς εδώ μεταφέρθηκε η πρωτεύουσα της χώρας, διατηρεί τον χαρακτήρα μιας κοσμοπολίτικης πόλης που γνώρισε πολλούς κατακτητές λόγω της στρατηγικής της θέσης. Πρώτος μας σταθμός, το Παλαιό Δελχί. Εδώ θα δούμε το Κόκκινο Φρούριο, όπου ο Νεχρού ύψωσε στις 15/8/1947 την τρίχρωμη σημαία της ανεξάρτητης Ινδίας, το Μεγάλο Τζαμί, Τζάμα Μαστζίντ, το Ράζγκατ, σημείο στο οποίο ο μεγάλος ηγέτης και πατέρας του έθνους Μαχάτμα Γκάντι αποτεφρώθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1948. Η ξενάγησή μας θα κλείσει με όλα τα σημαντικά αξιοθέατα στο Νέο Δελχί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: Δελχί Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Έπειτα από αυτήν τη συγκλονιστική εμπειρία που ζήσαμε θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο, όπου και μας περιμένει η αυθημερόν πτήση μας για την Αθήνα, στην οποία και θα φτάσουμε αυθημερόν.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 210

21/11

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑϊ

17:55

00:20

EK 510

22/11

ΝΤΟΥΜΠΑϊ - ΔΕΛΧΙ

04:30

09:10

EK 513

01/12

ΔΕΛΧΙ   –  ΝΤΟΥΜΠΑϊ

04:10

06:35

EK 209

01/12

ΝΤΟΥΜΠΑϊ  – ΑΘΗΝΑ

11:50

15:25

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒAΝΟΝΤΑΙ
 • Αεροπορική εταιρεία: Emirates
 •  Κατανομή διανυκτερεύσεων: Βαρανάσι (2), Κατζουράχο (1), Άγκρα (2), Τζαϊπούρ (2), Δελχί (2).
 •  Διατροφή: ημιδιατροφή.
 •  Ξενοδοχεία 5* delux. Στο Βαρανάσι 4* sup.
 •  Μετακινήσεις: με αεροπλάνα και κλιματιζόμενα λεωφορεία.
 •  Έλληνας αρχηγός με μεγάλη εμπειρία στη χώρα.
 •  Μεταφορές και ξεναγήσεις.
 •  Είσοδοι σε μνημεία, παλάτια και μουσεία όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση ( ζητήστε μας τι περιλαμβάνει). Βίζα Ινδίας: 80 € (πληροφορίες δείτε παρακάτω).

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 720 €.
 • Βίζα Ινδίας: 80 € (πληροφορίες δείτε παρακάτω).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κ.λπ.

720 € κατ’ άτομο

Βίζα Ινδίας: 80 €

Δεν πληρώνετε τίποτα από αυτά τοπικά!

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι με Emirates και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα .

 

Η διαφορετικότητα του Versus

Το ταξίδι αυτό αποτελεί ένα πλούσιο 11ήμερο ταξίδι στην ελληνική αγορά στην Ινδία!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Αεροπορική εταιρεία: Emirates
 •  Κατανομή διανυκτερεύσεων: Βαρανάσι (2), Κατζουράχο (1), Άγκρα (2), Τζαϊπούρ (2), Δελχί (2).
 •  Διατροφή: πρωινό και ημιδιατροφή.
 •  Ξενοδοχεία 5* delux. Στο Βαρανάσι 4* sup.
 •  Μετακινήσεις: με αεροπλάνα και κλιματιζόμενα λεωφορεία.
 •  Έλληνας αρχηγός με μεγάλη εμπειρία στη χώρα.
 •  Μεταφορές και ξεναγήσεις.
 •  Είσοδοι σε μνημεία, παλάτια και μουσεία όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Highlights

 • Ζήστε την εμπειρία του πιο μυστηριακού και κατανυκτικού φεστιβάλ  των ινδουιστών, το Dev Diwali.
 • Θαυμάστε το μαρμάρινο ποίημα αγάπης, το Ταζ Μαχάλ, στην ?γκρα.
 • Ανακαλύψτε την καστροπολιτεία Φατεχπούρ Σικρί και τη μοναδική αρχιτεκτονική του baori (ταμιευτήρας νερού) στο χωριουδάκι Αμπανέρι.
 • Κάντε βόλτα με παραδοσιακά τρίκυκλα στο κέντρο και τις πολύχρωμες αγορές της μαγευτικής «Ροζ Πόλης», της Τζαϊπούρ.
 • Καβαλικέψτε ελέφαντες για να προσεγγίσετε το εκπληκτικό φρούριο της Αμπέρ.
 • Παρακολουθήστε την ιεροτελεστία «Αάρτι» το ηλιοβασίλεμα.
 • Εξερευνήστε την κατ’ εξοχήν πόλη των αντιθέσεων, την πρωτεύουσα της χώρας, το Δελχί.
 • Παρατηρήστε τους πιστούς και τις τελετουργίες στο Βαρανάσι, τη «Μέκκα των Ινδουιστών».
 • Βρεθείτε στο Σαρνάθ, τον τόπο που πρωτοδίδαξε ο Βούδας.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Tο φαντασμαγορικό φεστιβάλ Dev Diwali στο Βαρανάσι 
 • Διαμονή στο Βαρανάσι, τη «Μέκκα των Ινδουιστών», εκεί που οι πιστοί αναζητούν τη λύτρωση στα νερά του ιερού ποταμού Γάγγη.
 • Το Σαρνάθ, τον τόπο που πρωτοδίδαξε ο Βούδας.

Χάρτης Ταξιδιού Ινδία - Φωτισμένος Γάγγης, Φεστιβάλ Dev Diwali |21.11.2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info