Μιλάνο - Βερόνα | 07.07.2018

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1090€

Travel Identity

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ - Λυρικό θέατρο & τέχνη

 

Το VERSUS, πάντα πιστό στα ιδιαίτερα προγράμματα, δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της λυρικής σκηνής (κι όχι μόνο) να μείνουν στην υπέροχη αυτή πόλη κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Τέχνης!


Και για τον λόγο αυτό τα 4* ξενοδοχεία που έχουμε κρατήσει στις δύο αυτές πόλεις είναι κεντρικότατα!

Το ταξίδι αυτό πραγματοποιείται τη μόνη περίοδο του έτους όπου μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει όπερα στη Σκάλα του Μιλάνου αλλά και στο διάσημο θέατρο Αρένα της Βερόνας.

Μια ειδική εκδρομή στους δρόμους της τέχνης, με πλούσια 8ήμερη διάρκεια, που ξεχωρίζει για τα παρακάτω:

1. Διαμονή τριών διανυκτερεύσεων στο Μιλάνο σε κεντρικό 4* ξενοδοχείο δίπλα στην Ντουόμο.
2. Σπάνια διαμονή τεσσάρων διανυκτερεύσεων στη Βερόνα σε κεντρικό 4* ξενοδοχείο στην καρδιά του φεστιβάλ της Βερόνας.
3. Ξενάγηση στο Μιλάνο.
4. Επίσκεψη στο Μιλάνο σε γκαλερί τέχνης και στο Μουσείο Brera.
5. Εκδρομή από το Μιλάνο στις πόλεις Ρόνκολε (οικία του συνθέτη Τζουζέπε Βέρντι), Μπουσέτο (Θέατρο Βέρντι), Κρεμόνα (γενέτειρα του βιολιού Στραντιβάριους), ένα γοητευτικό «καταφύγιο» ιστορικής αρχιτεκτονικής.
6. Ολοήμερη εκδρομή στη Βενετία από τη Βερόνα.
7. Ξενάγηση στη Βερόνα και στο σπίτι που εικάζεται ότι έζησε η Ιουλιέτα της αθάνατης ερωτικής ιστορίας του Σαίξπηρ.
8. Εκδρομή στο Σιρμιόνε στη λίμνη Γκάρντα.
9. Δυνατότητα παρακολούθησης εξαιρετικών παραστάσεων:
Στη Σκάλα του Μιλάνου, Fidelio και Il Pirata
Στο φεστιβάλ της Βερόνα, Aida, Carmen, Nabucco και Turanndof.

Ξενοδοχεία:
Βερόνα: San Pietro
Μιλάνο: Dei Cavalieri

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Σκάλα του Μιλάνου

Η Σκάλα του Μιλάνου (ιταλικά: Teatro alla Scala, αναφέρεται συχνά La Scala), είναι ένα από τα πιο διάσημα οπερατικά θέατρα στον κόσμο και είναι γνωστό ως Ο ναός της όπερας. Πήρε την ονομασία της από την ομώνυμη πλατεία του Μιλάνου όπου και βρίσκεται, την Piazza della Scala
Κατασκευάστηκε κατόπιν εντολής της αυτοκράτειρας Μαρίας Θηρεσίας της Αυστρίας ώστε να αντικαταστήσει το παλαιό θέατρο που στέγαζε την Όπερα του Μιλάνου, το Teatro Regio Ducale, το οποίο καταστράφηκε από πυρκαγιά στις 26 Φεβρουαρίου 1776. Τα επίσημα εγκαίνιά του πραγματοποιήθηκαν στις 3 Αυγούστου 1778.
Η Σκάλα του Μιλάνου γνώρισε την πρώτη της μεγάλη ακμή κατά την περίοδο του μεσοπολέμου, καθώς έκαναν την εμφάνισή τους τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής. Δεύτερη περίοδος μεγάλης ακμής υπήρξε η δεκαετία του 1970, όταν υπό τη διοίκηση του Πάολο Γκράσι σηματοδοτήθηκε η μεγαλύτερη παραγωγικότητα του θεάτρου, με περίπου 300 παραστάσεις  το χρόνο.
Από το 1991 λειτουργεί και η Ακαδημία του Θεάτρου της Σκάλα, η οποία παρέχει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης με τέσσερα τμήματα: Μουσική, χορό, θεατρικό εργαστήρι και καλλιτεχνική διοίκηση.

Παραστάσεις:
7/7: Fidelio (Μπετόβεν)
9/7: Il Pirata (Μπελίνι)

 

Αρένα της Βερόνα

H τρίτη μεγαλύτερη αρένα στον κόσμο, κατά την εποχή που χτίστηκε είχε χωρητικότητα 30.000 θεατών. Βρίσκεται στην Πιάτσα Μπρα (Piazza Bra) της Βερόνα και είναι από τα καλύτερα διατηρημένα αρχαία οικοδομήματα του είδους της. Χτίστηκε το 30 μ.Χ. Οι αγώνες και οι παραστάσεις που διεξάγονταν προσέλκυαν πλήθος κόσμου οι οποίοι ταξίδευαν από κάθε γωνιά της. Εκεί γινόντουσαν και οι “venationes”, το κυνήγι των άγριων εξωτικών ζώων.
Το 117 μ.Χ κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου σεισμού μεταξύ άλλων καταστράφηκε σχεδόν ολοκληρωτικά ο εξωτερικός δακτύλιος της Αρένας. Τα σπασμένα μάρμαρα χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία νέων κτιρίων στην πόλη. Ανασκαφές έφεραν στο φως ένα συγκρότημα από σωλήνες νερού, οι οποίοι επέτρεπαν στο νερό να εισέλθει στο αμφιθέατρο. Το νερό χρησιμοποιούνταν τόσο ως παιχνίδι εντυπωσιασμού στις διάφορες παραστάσεις, όσο και για να καθαρίσει το χώρο μετά από τις σκληρές μονομαχίες.
Σήμερα στην Αρένα της Βερόνα λαμβάνουν χώρα οι καλύτερες και σημαντικότερες παραστάσεις μουσικής όχι μόνο της Ιταλίας αλλά και ολόκληρου του κόσμου με πλήθος καταξιωμένων καλλιτεχνών της παγκόσμιας σκηνής.

Παραστάσεις:
10/7: Aida (Βέρντι)
11/7: Carmen (Μπιζέ)
12/7: Nabucco (Βέρντι)
13/7: Tuandot (Πουτσίνι)

1Η ΗΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ-ΜΙΛΑΝΟ (ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για την πρωτεύουσα της υψηλής μόδας και του κορυφαίου λυρικού θεάτρου, το Μιλάνο. Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για ξενάγηση. Θα ξεκινήσουμε από την Πιάτσα Ντουόμο στην καρδιά της πόλης για να επισκεφτούμε την ομώνυμη γοτθική εκκλησία που αποτελεί και το σύμβολο του Μιλάνου. Στην συνέχεια θα δούμε το Παλάτσο Ρεάλε που φιλοξενεί το Μουσείο Ντουόμο και θα διασχίσουμε την περίφημη Γκαλέρια Βιτόριο Εμανουέλε ΙΙ – αφιερωμένη στο τότε βασιλιά της Ιταλίας.
Ακολουθεί  το ξακουστό νεοκλασικό  που πρωτολειτούργησε το 1778 και το κάστρο Sforzesco, του οποίου ο πύργος προβάλλεται συχνά ως το σπουδαιότερο αναγεννησιακό μνημείο της πόλης και οφείλει τη σημερινή του όψη κυρίως στις συνεχείς αναστηλώσεις των αρχών του 20ου αιώνα.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Απόγευμα ελεύθερο.
Το βράδυ όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν στο περίφημο Teatro alla Scala, την όπερα του Ludvig von Beethoven, ‘’Fidelio’’

2Η ΗΜΕΡΑ : ΜΙΛΑΝΟ (Πολιτιστική γνωριμία – Λίμνη Κόμο)

Πολιτιστική  γνωριμία του Μιλάνου με επίσκεψη στην Γκαλερί Τέχνης και Μουσείο Brera.
Στην συνέχεια θα γνωρίσουμε τις αγαπημένες εξοχές των μιλανέζων πραγματοποιώντας  μια εκδρομή στην περίφημη  λίμνη Κόμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο

3Η ΗΜΕΡΑ : ΜΙΛΑΝΟ-ΡΟΝΚΟΛΕ-ΜΠΟΥΣΕΤΟ-ΚΡΕΜΟΝΑ

Το πρωί αναχωρούμε για μια ολοήμερη εκδρομή στις πόλεις Ρόνκολε, τη γενέτειρα του συνθέτη Τζουζέπε Βέρντι, όπου θα δούμε την οικία του και το Μπουσέτο, στο οποίο βρίσκεται το θέατρο Βέρντι και το σπίτι του. Αμέσως μετά συνεχίζουμε για την Κρεμόνα, τη γενέτειρα του βιολιού Στρατιβάριους, έναν γοητευτικό «καταφύγιο» ιστορικής αρχιτεκτονικής. Θα δούμε το παλάτι Fodri, την πλατεία Maggiore, τον Καθεδρικό με το μεγαλοπρεπές, αστρονομικό ρολόι, το Torazzo, ένα από τους ψηλότερους μεσαιωνικούς πύργους της Ιταλίας, το Βαπτιστήριο, το μέγαρο των  στρατιωτικών, το  μουσείο Στρατιβαριάνο και το Palazzo Comunale με τη συλλογή βιολιών Stradivarious όπου θα έχουμε την ευχαρίστηση να  παρακολουθήσουμε ένα μίνι κονσέρτο. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο και γεύμα. Κατόπιν θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας με την επίσκεψη του τύμβου του Αντόνιο Στρατιβάρι, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου al Po και το θέατρο Ponchielli. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα.
Το βράδυ όσοι επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν στο Teatro alla Scalla την όπερα του Vincenzο Bellini,   ‘’Il Pirata’’.

4Η ΗΜΕΡΑ : ΜΙΛΑΝΟ-ΒΕΡΟΝΑ

Αναχωρούμε το πρωί για τη Βερόνα, κάνοντας στάση στο Μπέργκαμο για καφέ. Άφιξη στη Βερόνα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο.
Το βράδυ, όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν  στο θέατρο Arena, την θρυλική όπερα του Verdi, ‘’Aida’’.

5Η ΗΜΕΡΑ : ΒΕΡΟΝΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ-ΒΕΡΟΝΑ

Ολοήμερη εκδρομή στη Βενετία, την πόλη των Δόγηδων με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του Μάρκο Πόλο. Θα έχετε την ευκαιρία στην περιπατητική μας ξενάγηση να δείτε μερικά από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της πόλης όπως την πλατεία του Αγίου Μάρκου όπου βρίσκεται η ομώνυμη βασιλική, το παλάτι των Δόγηδων, τη γέφυρα των στεναγμών και τον πύργο του ρολογιού. Επιστροφή στη Βερόνα αργά το απόγευμα.
Το βράδυ όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν στο θέατρο Arena την πολύ αγαπημένη  όπερα του Bizet,  ‘’Carmen‘’.

6Η ΗΜΕΡΑ : ΒΕΡΟΝΑ (ξενάγηση)

Πρωινή πανοραμική ξενάγηση της Βερόνα όπου θα δούμε μεταξύ άλλων τις πύλες με αναγεννησιακά στοιχεία, τη Βασιλική του Αγίου Ζένο, το κάστρο και τη γέφυρα Scaligero, την αψίδα dei Gavi και την πύλη dei Borsari και το θέατρο Romano. Η απολαυστική πεζή περιήγηση θα μας φέρει στο σπίτι που εικάζεται ότι έζησε η Ιουλιέτα της αθάνατης ερωτικής ιστορίας του Σέξσπιρ, στην πλατεία Dei Signori, και στην όμορφη πλατεία delle Erbe e Bra και φυσικά θα περπατήσουμε γύρω από την περίφημη ρωμαική Αρένα. Το απόγευμα είναι στη διάθεσή σας για γεύμα και περιηγήσεις στου χαριτωμένους  μικρούς δρόμους της πόλης .
Το βράδυ, όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν στο θέατρο Arena, την επιβλητική όπερα του Verdi, ‘’Nabucco’’.

7Η ΗΜΕΡΑ : ΒΕΡΟΝΑ-ΣΙΡΜΙΟΝΕ-ΛΙΜΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑ-ΒΕΡΟΝΑ

Ολοήμερη εκδρομή στο Σιρμιόνε. Στη νότια όχθη της λίμνης Γκάρντα, της πιο θεαματικής λίμνης της Ιταλίας, βρίσκεται η χερσόνησος Σιρμιόνε, γνωστή για το ήπιο, μεσογειακό της κλίμα, τη φυσική της ομορφιά και τα σπήλαια Catullo, σε έναν αρχαιολογικό χώρο μιας πρώην Ρωμαϊκής έπαυλης, που είναι τοποθετημένη στην άκρη της χερσονήσου.

Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στα γραφικά παραλίμνια σοκάκια με τις υπέροχες εξοχικές κατοικίες, και τα πολυπληθή μαγαζάκια με τις ελκυστικές βιτρίνες. Γεύμα και καφές σε τυπικά ιταλικά εστιατόρια.  Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στην Βερόνα.
Το βράδυ όσοι επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν στο θέατρο Arena την μπριόζικη όπερα του  Puccini, ‘’Turandot’’.

8Η ΗΜΕΡΑ : ΒΕΡΟΝΑ-ΜΙΛΑΝΟ-ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μιλάνου για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Α3 660 07/07/2018 ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ 08:35 10:10
Α3 665 14/07/2018 ΜΙΛΑΝΟ - ΑΘΗΝΑ 17:10 20:35

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Πρωινό
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση ( ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα.

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €200
 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.
 • Είσοδοι στις παραστάσεις:

Μιλάνο
7/7 Fidelio, από €130 έως €480
9/7 Il Pirata, από €100 έως €420
Βερόνα
10/7 Aida, 11/7 Carmen, 12/7 Nabucco, 13/7 Tuandot από €25 έως €189.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.


**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ - Λυρικό θέατρο & τέχνη
 • Λυρικό Θέατρο – Τέχνη και Ρομαντισμός
 • Βενετία, Κόμο, Λίμνη Γκάρντα
 • 4 διανυκτερεύσεις στην Βερόνα, στην καρδιά του διάσημου φεστιβάλ

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info