Πασχαλινή εκδρομή στην Καστοριά | 05 & 06.04.2018

Διάρκεια: 5,6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 309€

Travel Identity

Καστοριά: Η Αρχόντισσα της Μακεδονίας…

Δεν είναι όμως μόνο η λίμνη που της προσδίδει την περιβόητη ομορφιά και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος. Είναι τα βουνά που την περικλείουν, το φυσικό ανάγλυφο του εδάφους με τις πολυποίκιλες διαβαθμίσεις του, τα δάση και η πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Η σπάνια βιοποικιλότητα της με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του υδροβιότοπού της και την πλούσια ορνιθοπανίδα. Δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία ως "Μνημείο Φυσικού Κάλλους" από το Υπουργείο Πολιτισμού από το 1974, ενώ ταυτόχρονα  είναι επίσημα ενταγμένη στο ευρωπαϊκό δίκτυο περιβαλλοντικής προστασίας «Natura 2000».

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Η λίμνη Οχρίδα κερδίζει τον τίτλο της Θάλασσας Γλυκού Νερού της ΠΓΔΜ, όχι μόνο λόγω του καταγάλανων νερών της – απόλυτα διαυγή, με καθαρότητα που φτάνει τα 20 μ. βάθος το χειμώνα-, αλλά και εξαιτίας της έκτασής της, που παραπέμπει σε θάλασσα, καλύπτοντας 358 τετρ. χλμ. με βάθος 294 μ. Είναι η πιο βαθιά λίμνη των Βαλκανίων και προστατευμένος υδροβιότοπος, μήκους 32 χλμ. Πρόκειται για μια φυσική, τεκτονική λίμνη που ανήκει στις παλαιότερες λίμνες του κόσμου, με ηλικία τριών εκατομμυρίων ετών. Η παλιά πόλη της Οχρίδας με το φρούριο του Σαμουήλ να προεξέχει στα 800 μ. πάνω από την επιφάνεια νερών εκτείνεται στη βόρεια όχθη της. Τα δύο τρίτα της επιφάνειάς της ανήκει στην ΠΓΔΜ και το ένα τρίτο στην Αλβανία, αποτελώντας το φυσικό σύνορο μεταξύ των δύο κρατών. Με τη μοναδική χλωρίδα και πανίδα που φιλοξενεί, είναι ένας από τους μεγαλύτερους βιότοπους στην Ευρώπη.

 

1η Ημέρα (Μ. Πέμπτη): Αθήνα – Μετέωρα – Καστοριά

Αναχώρηση στις 07:00 το πρωί από Αθήνα για να φτάσουμε στα θεόρατα βράχια των Μετεώρων. Τα Μετέωρα αποτελούν, μετά το Άγιο Όρος, το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα μοναστικό σύνολο στον ελλαδικό χώρο. Από τις ιστορικές μαρτυρίες συμπεραίνουμε ότι οι μονές των Μετεώρων ήταν στο σύνολό τους τριάντα. Από τις τριάντα αυτές μονές οι έξι λειτουργούν έως σήμερα και δέχονται πλήθος προσκυνητών. Υπάρχουν όμως και πολλά μικρότερα μοναστήρια εγκαταλελειμμένα. Τα περισσότερα από αυτά είχαν ιδρυθεί στον 14ο αι. Χρόνος να επισκεφτούμε κάποιο μοναστήρι και μετά να γευματίσουμε στην Καλαμπάκα. Θα συνεχίσουμε για την πραγματική «αρχόντισσα» της Μακεδονίας, την πανέμορφη Καστοριά. Χτισμένη δίπλα στην λίμνη, με τα αρχοντικά της και την πλούσια ιστορία της μας υποδέχεται για να μας φιλοξενήσει. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Esperos Palace 4*, στην Καστοριά. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα (Μ. Παρασκευή): Καστοριά – Ολοήμερη εκδρομή: Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Λαογραφίας και Προϊστορίας, Δισπηλιό (Λιμναίος οικισμός), Νέο Ενυδρείο Καστοριάς, Σπήλαιο του Δράκου, Μονή Παναγίας Μαυριώτισσας

Πλούσιο πρωινό. Σήμερα η μέρα μας είναι αφιερωμένη στα πολλά αξιοθέατα της Καστοριάς που όλοι οι επισκέπτες της πρέπει να δουν. Στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Λαογραφίας και Προϊστορίας, σε δύο κτίρια τοπικής αρχιτεκτονικής, παρουσιάζονται σκηνές καθημερινού βίου του λαού μας, αναβιώνοντας ήθη και έθιμα πανελλαδικά. Θα συνεχίσουμε για Δισπηλιό και τον Λιμναίο οικισμό που μαρτυρά πως η περιοχή κατοικούνταν από τα νεολιθικά χρόνια. Ο προϊστορικός οικισμός που βρίσκεται 8 χιλιόμετρα έξω από την Καστοριά στη θέση «Νησί» ανακαλύφθηκε τυχαία το 1932. Η πρώιμη φάση του τοποθετείται γύρω στο 5.500 π.Χ. και είναι ένας από τους αρχαιότερους λιμναίους οικισμούς που έχουν ανακαλυφθεί στην Ευρώπη. Το Νέο ενυδρείο της Καστοριάς είναι το μεγαλύτερο γλυκού νερού των Βαλκανίων και εκτείνεται σε ένα διώροφο κτήριο 450 τ.μ. Παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία σε ψάρια και άλλα υδρόβια είδη που ζουν στις λίμνες και στα ποτάμια της χώρας μας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων! Η Σπηλιά του Δράκου πήρε το όνομά της από την είσοδο που έχει την μορφή στόματος δράκου, ενώ σύμφωνα με την παράδοση στο σπήλαιο υπήρχε ένα χρυσορυχείο που το φύλαγε ένας άγρυπνος δράκος. Στο σπήλαιο, που είναι από τα εντυπωσιακότερα της χώρας μας, έχουν βρεθεί οστά αρκούδας των σπηλαίων, ηλικίας 10.000 ετών. Πιο δίπλα συναντάμε το μοναστήρι της Παναγίας της Μαυριώτισσας. Η ίδρυση του συγκεκριμένου μοναστηριού τοποθετείται στον 12ο αιώνα και η περίοδος ακμής του ταυτίζεται με την χρυσή περίοδο της καστοριανής γουνοποιίας. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου στην πολύ κοντινή πανέμορφη εκκλησία του Αγίου Νικάνορα (προστάτης των παιδιών της Καστοριάς). Δείπνο με νηστίσιμα και όχι μόνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα (Μ. Σάββατο): Καστοριά – Ολοήμερη εκδρομή: Πρέσπες, Άγιος Αχίλλειος, Άγιος Γερμανός, Ψαράδες

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για τις «Διεθνής Πρέσπες», τα «υγρά σύνορα» της Ελλάδας με τα Σκόπια. Η περιοχή έχει ανακηρυχθεί προστατευόμενη περιοχή λόγω φυσικού κάλους και λόγω της πλούσιας χλωρίδας και πανίδας. Στη Μικρή Πρέσπα, υπάρχει το νησάκι του Αγίου Αχίλλειου όπου με πλωτή γέφυρα δίνεται η δυνατότητα να το επισκεφθούμε. Θα σταματήσουμε στο χωριό Άγιος Γερμανός με την ομώνυμη βασιλική εκκλησία. Ψωνίστε παραδοσιακά προϊόντα και βέβαια τα ξακουστά φασόλια Πρεσπών. Ο παραδοσιακός οικισμός Ψαράδες είναι το μοναδικό ελληνικό χωριό στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας. Δοκιμάστε ψάρια της λίμνης, πιπεριές Φλωρίνης αλλά και πολλές άλλες ντόπιες λιχουδιές. Επιστροφή στην Καστοριά. Το βράδυ θα μεταβούμε στην εκκλησία του Αγίου Νικάνορα για την Ανάσταση του Κυρίου και μετά στο ξενοδοχείο θα γευτούμε τη ζεστή παραδοσιακή μαγειρίτσα με τα κόκκινα αυγά. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα (Κυριακή του Πάσχα): Πασχαλινό γεύμα & γλέντι – Καστοριά

Μετά το πλούσιο πρωινό μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να ευχαριστηθούμε τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Κολυμπήστε στην θερμαινόμενη πισίνα και δοκιμάστε τα πολύ καλά σπα του ξενοδοχείου. Όση ώρα το Πασχαλινό μας γεύμα ετοιμάζεται, απολαύστε μεζεδάκια και ουζάκι. Το μεσημέρι θα φάμε το αρνάκι μας, μαζί με πολλές λιχουδιές και το απόγευμα μπορούμε να απολαύσουμε την υπέροχη λίμνη της Καστοριάς, κάνοντας ρομαντικούς περιπάτους ή πίνοντας ένα καφεδάκι στα πολύ ωραία καφέ με θέα τη λίμνη. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα (Δευτέρα του Πάσχα): Καστοριά – Ολοήμερη εκδρομή: Οχρίδα, Μπίτολα (Μοναστήριον)

Πλούσιο το πρωινό πρόγευμα και θα ξεκινήσουμε για τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες και τον συνοριακό έλεγχο θα συνεχίσουμε σε σκοπιανό έδαφος για να φτάσουμε στο παλιό Μοναστήριον ή αλλιώς η πόλη των προξενείων – αφού φιλοξενούσε 12 πρεσβείες επί Τουρκοκρατίας. Σήμερα η πόλη ονομάζεται Μπίτολα. Ξενάγηση με τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό. Βόλτα στον πεζόδρομο που συγκεντρώνει την κεντροευρωπαϊκή αρχιτεκτονική πλάι – πλάι με το ισλαμικό παρελθόν και τα πάλαι ποτέ ελληνικά νεοκλασικά. Η ξενάγηση συνεχίζεται στη γραφική Οχρίδα με την πανέμορφη ομώνυμη λίμνη. Είναι μια από τις βαθύτερες (294 μ.) και αρχαιότερες λίμνες της Ευρώπης. Η παλιά πόλη της Οχρίδας είναι γοητευτική, πάνω στη λίμνη, με υπαίθρια καφέ, γραφικά λιθόστρωτα δρομάκια, μικρά καταστήματα, κομψές μπουτίκ και ρουστίκ ψαροταβέρνες. Απολαύστε τον καφέ σας ή το φαγητό σας και χαλαρώστε ατενίζοντας την πανέμορφη λίμνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ημέρα (Τρίτη): Καστοριά – Τρίκαλα – Αθήνα

Πρωινό μπουφέ και ημέρα επιστροφής η σημερινή, αφήνοντας πίσω μας την όμορφη πόλη της Καστοριάς να καθρεφτίζεται στην μαγική της λίμνη, θα φτάσουμε στα Τρίκαλα. Η πανέμορφη θεσσαλιώτη πόλη των Τρικάλων δεσπόζει στο κέντρο της Ελλάδας. Ο Ληθαίος ποταμός την διασχίζει και είναι μία πόλη που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με τις ανέσεις μίας σύγχρονης πόλης, παρέχοντας ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους κατοίκους. Χρόνος για καφέ και φαγητό. Αναχώρηση προς Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5 ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 • Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Μετέωρα – Καστοριά
 • Μ. Σάββατο:  Καστοριά – Ολοήμερη εκδρομή: Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Λαογραφίας και Προϊστορίας, Δισπηλιό (Λιμναίος οικισμός), Νέο Ενυδρείο Καστοριάς, Σπήλαιο του Δράκου, Μονή Παναγίας Μαυριώτισσας
 • Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα & γλέντι – Καστοριά
 • Δευτέρα του Πάσχα: Καστοριά – Ολοήμερη εκδρομή: Πρέσπες, Άγιος Αχίλλειος, Άγιος Γερμανός, Ψαράδες
 • Τρίτη: Καστοριά – Τρίκαλα – Αθήνα
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Triple Room 260 € 0 €
Double Room 309 € 0 €
Twin Room 309 € 0 €
Single Room 377 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- 3ο ΑΤΟΜΟ 316 € 0 €
Double Room 369 € 0 €
Twin Room 369 € 0 €
Single Room 454 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Triple Room 260 € 0 €
Double Room 309 € 0 €
Twin Room 309 € 0 €
Single Room 377 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- 3ο ΑΤΟΜΟ 316 € 0 €
Double Room 369 € 0 €
Twin Room 369 € 0 €
Single Room 454 € 0 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Μετακινήσεις/μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Διαμονή στο Esperos Palace and Luxury Spa Hotel 4* στην Καστοριά
 • Πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
 • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής
 • Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου, της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, της σάουνας και του χαμάμ
 • Ξενάγηση με τοπικό ξεναγό στην Οχρίδα και στη Μπίτολα
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φάκελος χαρτιών & πληροφοριών
 • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων
 • Προσωπικά έξοδα
 • Φόρος διαμονής

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Γιατί να επιλέξετε το Versus Travel
Γιατί το πρόγραμμα είναι εμπεριστατωμένο, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

 • Διαμονή στο Esperos Palace and Luxury Spa Hotel 4* στην Καστοριά
 • Πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
 • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής
 • Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου, της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, της σάουνας και του χαμάμ
 • Ξενάγηση με τοπικό ξεναγό στην Οχρίδα και στη Μπίτολα
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας

Highlights

 • Παναγία Κουμπελίδικη: Είναι η μοναδική εκκλησία της Καστοριάς που έχει τρούλο και από αυτό το χαρακτηριστικό προκύπτει και το προσωνύμιο καθώς κουμπέ (kubbe) στα τούρκικα σημαίνει τρούλος.
 • Τα Αρχοντικά: Κατά τη διάρκεια του χρόνου παραμονής σας στην πόλη σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στις γραφικές γειτονιές και να θαυμάσετε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τον αυθεντικό αέρα που αποπνέουν ορισμένα οικοδομήματα.
 • Τα γουναραδικα: Μαζί με τους θρησκευτικούς και ιστορικούς τουρίστες, η πόλη υποδέχεται και αρκετούς λάτρεις και επίδοξους αγοραστές γούνας, κυρίως Ρώσους. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι μετά την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού οι Ρώσοι νεόπλουτοι άρχισαν τα ταξίδια. Είναι και μια παράδοση που θέλει τους Ρώσους να ταξιδεύουν από τη μακρινή χώρα τους μέχρι αυτήν τη μικρή πόλη της Βόρειας Ελλάδας μόνο και μόνο για τα ξακουστά γουναράδικά της.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Η εκδρομή παρουσιάζει 3 πανέμορφες λίμνες
 • Συνδυασμός Καστοριάς, Λίμνης Οχρίδας και Μπίτολα στα γειτονικά Σκόπια
 • Διαμονή στο εξαιρετικό Esperos Palace and Luxury Spa Hotel 4* που απέχει μόλις 1.800 μέτρα από το κέντρο της Καστοριάς
 • Επίσκεψη στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Λαογραφίας και Προϊστορίας

Περίοδοι

 • Απρίλιος - Ιούλιος 2018

Αναχωρήσεις

5/4, 6/4Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Πασχαλινή εκδρομή στην Καστοριά | 05 & 06.04.2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info