Μαλαισία, Βόρνεο, Σιγκαπούρη, Μπρουνέι | Φεβρουάριος - Ιούλιος 2018

Διάρκεια: 12,14 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1299€

Travel Identity

Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών. Εναλλακτικό ταξίδι στην αυθεντική Ασία, που διατηρεί γνήσιες εικόνες και μέρη που ξεφεύγουν από τα κοινότυπα, όπως η ζούγκλα του Μπατάνγκ ’ι, οι ήχοι της οποίας μοιάζουν με ναρκωτικό των αισθήσεων που μας τραβούν κοντά της χωρίς αντίσταση και μας υγραίνουν με το ακαθόριστο της έκπληξης. Οι Ουραγκοτάγκοι που βρίσκονται προστατευόμενοι εδώ, αλλά και οι φυλές των Νταγιάκ που ζουν στα μακρόστενα καταλύματά τους (Long houses), θα μας δώσουν σπάνιες εμπειρίες. Όλο αυτό το εξωτικό σκηνικό ντύνεται με τον κοσμοπολίτικο αέρα της Κουάλα Λουμπούρ. Η προσθήκη της πόλης-πρότυπο Πουτρατζάγια, που θα βρείτε μόνο στο Versus, η διαμονή σε πολύ καλά ξενοδοχεία και η δυνατότητα να γνωρίσετε το μυστηριώδες σουλτανάτο της ζούγκλας, το Μπρουνέι, αποτελούν προστιθέμενες αξίες σε αυτό το μεστό και γεμάτο πρόγραμμα.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Με αφετηρία την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, την Κουάλα Λουμπούρ, θα επισκεφθούμε την εντυπωσιακή πόλη-θαύμα Πουτρατζάγια και την Μάλακκα, μία από τις πρώτες Πορτογαλικές αποικίες. Θα πετάξουμε στη συνέχεια για την πρωτεύουσα της επαρχίας Σαραβάκ του Βόρνεο, το Κουτσίνγκ, θα επισκεφθούμε το κέντρο μελέτης και φροντίδας των απειλούμενων με εξαφάνιση Ουρακοτάγκων του Βόρνεο, θα γνωρίσουμε τις συνήθειες και τα έθιμα των Νταγιάκ, που θα τους συναντήσουμε μέσα στη ζούγκλα του Βόρνεο και θα καταλήξουμε στην εξωτική παραλία Νταμάι για ξεκούραση και κολύμπι. Το ταξίδι μας ολοκληρώνεται στην Σιγκαπούρη, μια ολόκληρη χώρα μέσα στα σύνορα μιας πόλης - της "Πόλης του Λιονταριού".

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την εξωτική Μαλαισία. Η Μαλαισία αποτελείται από δύο ξεχωριστές περιοχές: το Νότιο τμήμα της Μαλαϊκής Χερσονήσου που αποτελεί επίσης και το άκρο της Ινδοκίνας και το Βόρειο τμήμα του νησιού Βόρνεο, με εξαίρεση το σουλτανάτο του Μπρουνέι.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ, ΣΠΗΛΙΕΣ ΜΠΑΤΟΥ)

Άφιξη στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, την Κουάλα Λουμπούρ. Ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από το πολύβουο κέντρο της, τμήμα του οποίου αποτελεί η πολύχρωμη Κινέζικη και η Ινδική Συνοικία. Θα δούμε την Πλατεία Ανεξαρτησίας, το Βασιλικό Παλάτι, θα επισκεφτούμε το Εθνικό Μνημείο το οποίο βρίσκεται στο μεγαλύτερο χώρο πρασίνου της πρωτεύουσας που ονομάζεται «Κήποι της λίμνης», το Εθνικό Τζαμί (εξωτερική επίσκεψη) και το Σιδηροδρομικό Σταθμό, που είναι ένας από τους πιο γραφικούς του κόσμου σε ινδο-ισλαμικό στιλ, με πύργους, θόλους και αψίδες. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τις Σπηλιές στο Μπατού, πασίγνωστες ανά τον κόσμο με τα 272 σκαλοπάτια τους, τις οποίες επισκέπτονται κάθε χρόνο πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Επιστροφή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ - ΠΟΥΤΡΑΤΖΑΓΙΑ - ΜΑΛΑΚΚΑ - ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Πρωινή αναχώρηση για τον νότο της Μαλαισίας, με προορισμό την όμορφη πόλη Μάλακκα με την αποικιακή της αρχιτεκτονική. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας και περίπου μια ώρα έξω από την Κουάλα Λουμπούρ, θα σταματήσουμε στην Πουτρατζάγια. Πρόκειται για μια πόλη-πρότυπο, κτισμένη με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον. Από τη μια η λίμνη και το πράσινο και από την άλλη τα υπέροχα κτίρια Ευρωπαϊκής, Μαροκινής και Κεντρο-ασιατικής επιρροής, ξεπροβάλλουν μπροστά στα μάτια μας σαν κοσμήματα. Μετά την επίσκεψή μας θα συνεχίσουμε για τη Μάλακκα. Σύμφωνα με τον θρύλο, ένας πρίγκιπας από τη Σουμάτρα είχε επισκεφθεί την περιοχή για κυνήγι και καθώς ξεκουραζόταν στη σκιά ενός δέντρου, ένα από τα σκυλιά που τον συνόδευαν επιτέθηκε σε ένα ελάφι, το οποίο όμως απέκρουσε τον σκύλο και τον πέταξε με μία μόλις κίνηση στο ποτάμι. Προς τιμήν του θάρρους του ελαφιού αποφάσισε να ιδρύσει μία πόλη. Πολλοί ισχυρίζονται ότι η πόλη έλαβε το όνομά της από το δέντρο "Μέλακα", κάτω από το οποίο ξεκουραζόταν ο πρίγκιπας. Η Μάλακκα αποτέλεσε μεγάλο εμπορικό και οικονομικό κέντρο και μία από τις πρώτες πορτογαλικές αποικίες. Η ενσωμάτωση των τοπικών παραδόσεων και των αποικιακών εθίμων που αντικατοπτρίζονται στην αρχιτεκτονική, στις γεύσεις ακόμα και στον καθημερινό τρόπο ζωής, θα σας εντυπωσιάσει. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό της κέντρο με τα καλοσυντηρημένα μνημεία του αποικιακού παρελθόντος της, τα οποία της χάρισαν το τίτλο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco. Επιστροφή στην Κουάλα Λουμπούρ. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ)

Ελεύθερη ημέρα στην Κουάλα Λουμπούρ για να βόλτες στην πόλη και ψώνια στα μεγάλα πολυκαταστήματα. Διανυκτέρευση. 

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ - ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ

Πρωινή ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κάνουμε μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο, θα δούμε τον Πύργο της Πλατείας και θα περάσουμε από το αποικιακό συγκρότημα των Δικαστηρίων. Στην απέναντι όχθη του ποταμού μπορούμε να θαυμάσουμε τη θέα του παλατιού Αστάνα, του τοπικού Κοινοβουλίου και του φρουρίου Μαργαρίτα. Θα περάσουμε από το τζαμί της πόλης (εξωτερική επίσκεψη) και το κεντρικό ταχυδρομείο, που αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του αρχιτεκτονικού πλούτου της πόλης και θα επισκεφθούμε το πολύ ενδιαφέρον μουσείο της. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Κουτσίνγκ, την πρωτεύουσα της επαρχίας Σαραβάκ, με το έντονο τοπικό χρώμα. Την πόλη διαρρέει ο ομώνυμος ποταμός, η μία όχθη του οποίου είναι ο σημαντικότερος τόπος συνάντησης των κατοίκων της. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ - ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΩΝ - ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για τη ζούγκλα του Βόρνεο και το ξενοδοχείο μας Batang Ai Longhouse. Η πρώτη μας στάση θα είναι στο διάσημο κέντρο μελέτης και φροντίδας των απειλούμενων με εξαφάνιση Ουρακοτάγκων του Βόρνεο. Εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα να τους δούμε και να τους φωτογραφίσουμε από κοντά, στο φυσικό τους περιβάλλον. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στο χωριό Σέριαν με τη σκεπαστή αγορά εξωτικών φρούτων, λαχανικών και ψαριών.  Τελευταία μας στάση θα είναι στο χωριό Λατσάου. Άφιξη στις όχθες της τεχνητής λίμνης Μπάτανγκ Άι, που σχηματίστηκε από το φράγμα της περιοχής για να τιθασεύσει τα νερά του ομώνυμου ποταμού. Εκεί, θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για μια σύντομη διαδρομή, που θα μας οδηγήσει στην απέναντι όχθη της λίμνης, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ, ΦΥΛΕΣ ΝΤΑΓΙΑΚ

Το πρωί θα επιβιβαστούμε σε παραδοσιακές πιρόγες για μια μαγευτική διαδρομή στη λίμνη, που θα μας οδηγήσει στην καρδιά της ζούγκλας και στους ιθαγενείς που την κατοικούν. Κατά την άφιξή μας, μας υποδέχεται ο αρχηγός της φυλής. Εκεί, θα παρακολουθήσουμε τοπικούς παραδοσιακούς χορούς των ντόπιων με πλουμιστές ενδυμασίες, θα επισκεφθούμε την κατοικία τους, ένα παραδοσιακό ξύλινο χτίσμα (longhouse), όπου διαμένουν πολλές οικογένειες μαζί κάτω από την ίδια στέγη, μέσα σε μια παρθένα ζούγκλα. Σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη εμπειρία, σαν να παίρνετε μέρος σε κάποια ταινία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ - ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ

Αφήνουμε σήμερα τη ζούγκλα και επιστρέφουμε οδικώς στο Κουτσίνγκ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση ή για μια βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

9η & 10η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) - ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΤΑΜΑΪ*

Θa αναχωρήσουμε οδικώς για την εξωτική παραλία Νταμάι της επαρχίας Σαραβάκ. 2 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* superior και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και κολύμπι.

 

*Δυνατότητα αντικατάστασης των 2 διανυκτερεύσεων στην Παραλία Νταμάι με 2 διανυκτερεύσεις στο Σουλτανάτο του Μπρουνέι, στο Ξενοδοχείο-Παλάτι Empire 5* με πρωινό και ξενάγηση, όπως παρακάτω:

9η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ - ΜΠΑΝΤΑΡ ΣΕΡΙ ΜΠΕΓΚΑΟΥΑΝ/ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ TOY ΜΠΡΟΥΝΕΪ*΅*
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σουλτανάτο του Μπρουνέι, έναν ισλαμικό θύλακα που βρίσκεται στη βόρεια ακτή του Βόρνεο, στη Νοτιοανατολική Ασία. Πρωτεύουσα του σουλτανάτου είναι η Μπαντάρ Σερί Μπεγκάουαν, που στο παρελθόν ονομαζόταν Πόλη του Μπρουνέι (η ονομασία της άλλαξε στις 3/10/1970).

10η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΟΥΝΕΪ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ, ΠΛΩΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΜΠΟΝΓΚ ΑΓΙΕΡ, ΒΑΡΚΑΔΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ)
Ξενάγηση της πόλης, όπως περιγράφεται αναλυτικά στην αρχή του προγράμματός μας.

* *Σημείωση
Ανάλογα με την ημερομηνία, η πρόσβαση στο Μπρουνέι (ή αντίστροφα) γίνεται μέσω της πόλης Μίρι της Μαλαισίας (με πτήση από το Κουτσίνγκ στο Μίρι και οδική μετάβαση στην πρωτεύουσα του Μπρουνέι).

11η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΤΑΜΑΪ - ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο, πτήση για Κουάλα Λουμπούρ και ανταπόκριση με την πτήση της επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Επέκταση 14 ημέρες στην Σιγκαπούρη

1η - 10 ημέρα όπως περιγράφεται παραπάνω

11η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΤΑΜΑΪ - ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Ή ΜΠΡΟΥΝΕΪ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Σιγκαπούρη, μία από τις πιο ανεπτυγμένες και οργανωμένες πόλεις στον κόσμο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

12η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (Ξενάγηση)

Κατά τη σημερινή περιήγησή μας στην πόλη θα περάσουμε από το διοικητικό της κέντρο, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια  θα θαυμάσουμε τον υπέροχο κόλπο της πόλης από το Merlion Park, καθώς και τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Αφού επισκεφθούμε τον ναό Thian Hock Keng, έναν από τους παλιότερους της Σιγκαπούρης, θα μπούμε στη συνοικία των Κινέζων και έπειτα στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

13η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Ημέρα ελεύθερη στην Σιγκαπούρη, για να τη διαθέσετε όπως επιθυμείτε. Ο αρχηγός της εκδρομής θα είναι κοντά σας για να σχεδιάσετε μαζί βόλτες στην πόλη. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

14η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

14η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Επέκταση του προγράμματος στο Μπουρνέι

Δυνατότητα αντικατάστασης των 2 διανυκτερεύσεων στην Παραλία Νταμάι με 2 διανυκτερεύσεις στο Σουλτανάτο του Μπρουνέι, στο Ξενοδοχείο-Παλάτι Empire 5* με πρωινό και ξενάγηση, όπως παρακάτω:

9η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ - ΜΠΑΝΤΑΡ ΣΕΡΙ ΜΠΕΓΚΑΟΥΑΝ/ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ TOY ΜΠΡΟΥΝΕΪ*

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σουλτανάτο του Μπρουνέι, έναν ισλαμικό θύλακα που βρίσκεται στη βόρεια ακτή του Βόρνεο, στη Νοτιοανατολική Ασία. Πρωτεύουσα του σουλτανάτου είναι η Μπαντάρ Σερί Μπεγκάουαν, που στο παρελθόν ονομαζόταν Πόλη του Μπρουνέι (η ονομασία της άλλαξε στις 3/10/1970).

*Σημείωση:
Ανάλογα με την ημερομηνία, η πρόσβαση στο Μπρουνέι (ή αντίστροφα) γίνεται μέσω της πόλης Μίρι της Μαλαισίας (με πτήση από το Κουτσίνγκ στο Μίρι και οδική μετάβαση στην πρωτεύουσα του Μπρουνέι).

10η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΟΥΝΕΪ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ, ΠΛΩΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΜΠΟΝΓΚ ΑΓΙΕΡ, ΒΑΡΚΑΔΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ)

Ξενάγηση της πόλης, όπως περιγράφεται αναλυτικά στην αρχή του προγράμματός μας.

* Σημείωση
Ανάλογα με την ημερομηνία, η πρόσβαση στο Μπρουνέι (ή αντίστροφα) γίνεται μέσω της πόλης Μίρι της Μαλαισίας (με πτήση από το Κουτσίνγκ στο Μίρι και οδική μετάβαση στην πρωτεύουσα του Μπρουνέι).

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
 • Στην ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ το ξενοδοχείο PULLMAN KUALA LUMPUR CITY CENTRE & RESIDENCES 5*, στην Ζούγκλα του Βόρνεο το ξενοδοχείο  Aiman Batang Ai Resort & Retreat, στο ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ το ξενοδοχείο HILTON 5*, στην παραλία Νταμάι το ξενοδοχείο DAMAI BEACH RESORT στην Σιγκαπούρη το ξενοδοχείο Park Hotel Clarke Quay 4* sup.
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικός ξεναγός
 • Έλληνας αρχηγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel
 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 770 €
 • Φόρος εξόδου Μπρουνέι περίπου 10 δολάρια Αμερικής (πληρώνονται τοπικά κατά την έξοδό σας από τη χώρα)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Επέκταση στο Μπρουνέι
 
Δυνατότητα αντικατάστασης 2 διανυκτερεύσεων από την Παραλία Νταμάι στο Σουλτανάτο του Μπρουνέι
Επιβάρυνση στη βασική τιμή του πακέτου: 590 € κατ’ άτομο στο δίκλινο / +200 € στο μονόκλινο
Περιλαμβάνονται: 2 διανυκτερεύσεις στο Μπρουνέι στο Ξενοδοχείο-Παλάτι Empire 5* με πρωινό και ξενάγηση,
όπως αναγράφεται στην εισαγωγή του προγράμματός μας για το Μπρουνέι.
Η τιμή ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 6 ατόμων (στην επέκταση του Μπρουνέι).
Σημείωση: Ο Έλληνας αρχηγός ανάλογα με τη συμμετοχή ακολουθεί την επιλογή της πλειοψηφίας των
ταξιδιωτών, το οποίο είναι γνωστό περίπου 2 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Όλες οι ξεναγήσεις γίνονται με αγγλόφωνο ξεναγό

Αν επιλέξετε την αφαίρεση 2 διανυκτερεύσεων στις Παραλίες Νταμάι -110€

Σημαντική Παρατήρηση

Η τιμή ισχύει για συμμετοχή 15 ατόμων

Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής (ακόμα και 10 άτομα) το ταξίδι πραγματοποιείται κανονικά και δεν ακυρώνεται. Υπάρχει ωστόσο επιβάρυνση +99 € κατ’ άτομο

 

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι απευθείας και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα.

 

έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

 

Η διαφορετικότητα του Versus
 
Το Versus Τravel πραγματοποιεί το ταξίδι αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με εξαιρετική επιτυχία!
Πλούσιο πρόγραμμα με πολύ καλά επιλεγμένα ξενοδοχεία:
 
 • Στην Κουάλα Λουμπούρ: ξενοδοχείο PULLMAN KUALA LUMPUR CITY CENTRE & RESIDENCES 5*
 • Στην Ζούγκλα του Βόρνεο: 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Aiman Batang Ai Resort & Retreat
 • Στο Κουτσίνγκ: ξενοδοχείο HILTON 5*
 • Στην παραλία Νταμάι: 2 διανυκτερεύεις στο ξενοδοχείο DAMAI BEACH RESORT
 • Στην Σιγκαπούρη: ξενοδοχείο Park Clarke Quay 4* sup.
 
Μην ξεχνάτε να ζητάτε τα ξενοδοχεία που σας προσφέρουν
 
 • Επίσκεψη στο διάσημο κέντρο μελέτης και φροντίδας των απειλούμενων με εξαφάνιση Ουρακοτάγκων του Βόρνεο
 • Επίσκεψη στην Πουτρατζάγια, "την πόλη-θαύμα" της Μαλαισίας
 • Δυνατότητα αντικατάστασης των 2 Διανυκτερεύσεων στην παραλία Νταμάι με 2 Διανυκτερεύσεις στο Σουλτανάτο του Μπρουνέι, στο ξενοδοχείο-παλάτι Empire 5* με πρωινό και ξενάγηση
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel

Highlights

 • Επισκεφθείτε το πολύβουο κέντρο της Κουάλα Λουμπούρ
 • Ανεβείτε τα 272 σκαλοπάτια στις πασίγνωστες ανά τον κόσμο Σπηλιές Μπατού
 • Ανακαλύψτε την πόλη-πρότυπο Πουτρατζάγια
 • Περιηγηθείτε στο ιστορικό κέντρο της εντυπωσιακής Μάλακκας
 • Φωτογραφίστε ουρακοτάγκους στο φυσικό τους περιβάλλον
 • Διανυκτερεύστε στο ξενοδοχείο Batang Ai Longhouse στη ζούγκλα του Βόρνεο 
 • Εξερευνήστε με παραδοσιακές πιρόγες την καρδιά της ζούγκλας του Βόρνεο
 • Γνωρίστε τους ιθαγενείς που ζουν σε παραδοσιακές ξύλινες κατοικίες μέσα στην παρθένα ζούγκλα
 • Χαλαρώστε στην εξωτική παραλία Νταμάι ή κάντε μια εξόρμηση στο Σουλτανάτο του Μπρουνέι
 

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*, 4* Sup. & 5*
 • Επίσκεψη στην Πουτρατζάγια, "την πόλη-θαύμα" της Μαλαισίας
 • Δυνατότητα διαμονής στο μυθικό Σουλτανάτο του Μπρουνέι στο Ξενοδοχείο-παλάτι Empire 5*

Χάρτης Ταξιδιού Μαλαισία, Βόρνεο, Σιγκαπούρη, Μπρουνέι | Φεβρουάριος - Ιούλιος 2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info