Φιλιππίνες – Φυλές Βορρά με επέκταση στο Παλαουάν – Ελ Νίντο | Μάρτιος - Ιούνιος 2018

Διάρκεια: 13, 17 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2199€

Travel Identity

Ακόμα και αν έχετε ταξιδέψει αρκετά στην Ασία, δύσκολα θα έχετε φθάσει μέχρι εδώ. Μια χώρα προικισμένη με 7.107 νησιά, με φυλές ξεχασμένες από τον χρόνο, με παραλίες που δίνουν νόημα στη λέξη "εξωτικές", με πυκνή βλάστηση που κρύβει το φως του ήλιου και με τη μεγαλύτερη θαλάσσια βιοποικιλότητα. Ένα ταξίδι στο αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων, με βολικές πτήσεις που μας δίνει την ευκαιρία να επισκεφθούμε πολλά και διαφορετικά νησιά: το Λουζόν, όπου βρίσκεται η πρωτεύουσα Μανίλα, το Σεμπού με τον Σταυρό του Μαγγελάνου,  το Μποχόλ με τους αινιγματικούς σοκολατένιους λόφους, το Μπορακάι, ένα παραδεισένιο κομμάτι γης που αποκολλήθηκε από το βόρειο τμήμα του νησιού Πανάυ και εξελίχθηκε στον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις του εξωτισμού.
Το ταξίδι αυτό μας δίνει επίσης τη δυνατότητα να επισκεφθούμε τους περίφημους κλιμακωτούς ορυζώνες - "τα βήματα για τον παράδεισο" - και να γνωρίσουμε τη φυλή Ιφουάγος, ο πολιτισμός και η κουλτούρα των οποίων περιστρέφεται γύρω από το ρύζι. Σίγουρα μετά από όλα αυτά, οι Φιλιππίνες θα γίνουν η επόμενη σκέψη σας για ταξίδι!!!

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Το εκπληκτικό μας ταξίδι στο αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων ξεκινά από την πρωτεύουσα Μανίλα στο νησί Λουζόν. Στη συνέχεια πετάμε για το Κατικλάν και περνώντας στο νησάκι Πανάυ, θα μεταφερθούμε σε ένα από τα πιο εξωτικά νησιά του πλανήτη μας, το Μπορακάι. Αφού χαλαρώσουμε στις υπέροχες παραλίες του, θα συνεχίσουμε με το τροπικό νησί Σεμπού και το νησάκι Μποχόλ με τους σοκολατένιους λόφους. Το ταξίδι αυτό μας δίνει επίσης τη δυνατότητα να επισκεφθούμε επίσης τους περίφημους κλιμακωτούς ορυζώνες στην περιοχή του Μπανάουε.

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ - ΜΑΝΙΛΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα των εξωτικών Φιλιππίνων, την Μανίλα 

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΙΛΑ

Η Μανίλα, γνωστή κατά την εποχή που βρισκόταν υπό τον ισπανικό ζυγό ως "το μαργαριτάρι της Ανατολής" ή "το πετράδι της Ισπανικής αυτοκρατορίας στον Ειρηνικό", ήταν μια υπέροχη, οχυρωμένη πόλη, με μεγάλους δρόμους και βασιλικές επαύλεις. Παρότι καταστράφηκε κατά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, εξελίχθηκε σε μια σύγχρονη μητρόπολη. Χτισμένη στο νησί Λουζόν, το μεγαλύτερο του αρχιπελάγους, η πόλη βρίσκεται στην ανατολική ακτή του Κόλπου της Μανίλας, ενός μεγάλου πορθμού που μέσω ενός καναλιού 19 km οδηγεί στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Το γεγονός ότι η Μανίλα είναι μια πόλη αναρίθμητων αντιθέσεων, αντικατοπτρίζεται στην αρχιτεκτονική της, η οποία χαρακτηρίζεται από στοιχεία ισπανικού, κινέζικου και μαλαισιανού στυλ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΙΛΑ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΠΑΓΚΣΑΝΤΖΑΝ - ΜΑΝΙΛΑ

Ξεκινάμε σήμερα για μια συναρπαστική εκδρομή στο φαράγγι και τους καταρράκτες Παγκσαντζάν, τους οποίους θα προσεγγίσουμε με πιρόγες κόντρα στο ρεύμα του ποταμού και μέσα στην άγρια τροπική βλάστηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση. 

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΙΛΑ - ΜΠΑΝΑΟΥΕ

Πρωινή αναχώρηση για την περιοχή Μπανάουε στα βόρεια της χώρας. Είναι μία περιοχή διάσημη για το υπέροχο φυσικό της τοπίο με πανύψηλα, κατάφυτα βουνά και για τους ορυζώνες της, που απλώνονται αμφιθεατρικά στις πλαγιές των βουνών. Περήφανοι οι Φιλιππινέζοι αποκαλούν την περιοχή "το 8ο θαύμα του κόσμου" οι δε Ισπανοί θεωρούσαν ότι οι ορυζώνες της Μπανάουε ήταν "τα βήματα για τον παράδεισο". Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΑΟΥΕ - ΜΠΑΓΚΑΑΝ, ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΟΡΙΖΩΝΕΣ, ΦΥΛΗ ΙΦΟΥΑΓΟΣ - ΜΠΑΝΑΟΥΕ

Σήμερα το πρωί θα επιβιβαστούμε (για λίγο) σε παραδοσιακό όχημα (jeepney) για να έρθουμε σε επαφή με τον τρόπο μεταφοράς των ντόπιων και θα αναχωρήσουμε για το γραφικό χωριουδάκι Μπαγκαάν, φωλιασμένο στις κοιλάδες με τους κλιμακωτούς ορυζώνες. Στο επίκεντρό μας σήμερα είναι οι κάτοικοι της περιοχής που ανήκουν στη φυλή Ιφουάγος. Το όνομά τους σημαίνει "οι άνθρωποι από τη γη". Για τους Ιφουάγος τα ήθη και οι παραδόσεις είναι η βάση για όλους τους νόμους τους. Όλος ο πολιτισμός και η κουλτούρα τους περιστρέφεται γύρω από το ρύζι, το οποίο θεωρείται ξεχωριστός καρπός. Υπάρχει μια σύνθετη σειρά γιορτών γύρω από τον πολιτισμό του ρυζιού, που συνδέεται με τα ταμπού και τις περίπλοκες γεωργικές ιεροτελεστίες, που ξεκινούν από την καλλιέργεια ρυζιού και καταλήγουν στην κατανάλωσή του. Η εποχή συγκομιδής περιλαμβάνει τις μεγαλοπρεπείς γιορτές της ημέρας των ευχαριστιών, ενώ οι ιεροτελεστίες συγκομιδής "tungo" ή "tungul" (η ημέρα της ξεκούρασης) είναι ένα αυστηρό ταμπού όλης της γεωργικής εργασίας. Μέρος αυτών των γιορτών και των τελετουργικών δραστηριοτήτων είναι η κατασκευή της μπύρας ρυζιού (bayah), των κέικ ρυζιού, αλλά και άλλων προϊόντων ρυζιού. Περπατώντας στα στενάκια του χωριού θα έρθουμε σε επαφή με τη ζωή και τις συνήθειες των Ιφουάγος. Αφού θαυμάσουμε τους εκπληκτικούς κλιμακωτούς ορυζώνες, θα επιστρέψουμε στο Μπανάουε. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΑΟΥΕ - ΜΠΟΝΤΟΚ - ΣΑΓΚΑΔΑ - ΜΠΑΝΑΟΥΕ

Στο επίκεντρό μας σήμερα είναι το Μποντόκ. Η λέξη σημαίνει "βουνά" και οι άνθρωποί του είναι οι άνθρωποι των βουνών. Παρόλο που οι Μποντόκ πιστεύουν στα πνεύματα των προγόνων τους και σε αυτά της φύσης, είναι στην ουσία μονοθεϊστές. Ο θεός τους είναι ο Lumawigm. Θα επισκεφθούμε το μοναστήρι Μποντόκ για να θαυμάσουμε τα αυθεντικά χειροποίητα αντικείμενα των πρώιμων φυλών που ζούσαν στην περιοχή και αν ο καιρός το επιτρέπει, θα επισκεφθούμε αρχαία νεκροταφεία σε σπηλιές. Συνεχίζουμε για την Σαγκάδα, που είναι κτισμένη σε υψόμετρο 1.500 m και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Απόψε θα παρακολουθήσουμε ένα σόου με τραγούδια και χορούς από ντόπιους, που θα μας παρουσιάσουν με αυτόν τον τρόπο τα έθιμα και τις παραδόσεις τους. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΑΟΥΕ - ΜΑΝΙΛΑ

Ημέρα επιστροφής στην Μανίλα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

8η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΙΛΑ (Ξενάγηση) – ΜΠΟΧΟΛ

Πρωινή ξενάγηση στην πόλη. Θα επισκεφθούμε την παλιά ισπανική συνοικία Ιντραμούρος με το φρούριο Σαντιάγκο, θα δούμε το ανάκτορο Μαλακάνιαγκ, το εμπορικό κέντρο της πόλης Μακάτι, το Πανεπιστήμιο και θα καταλήξουμε στο Αμερικανικό Πάρκο Μνήμης - φόρος τιμής στους 37.000 στρατιώτες που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ταγκμπιλαράν. Άφιξη και μεταφορά στο Μποχόλ, το 10ο μεγαλύτερο της χώρας. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΧΟΛ

Από την παραποτάμια πόλη Λομπόκ θα ξεκινήσουμε μία υπέροχη διαδρομή στα νερά του τροπικού ποταμού, μέσα στην πυκνή βλάστηση με τους πανύψηλους κοκοφοίνικες. Στη συνέχεια, θα γνωρίσουμε το σπουδαιότερο αξιοθέατο του νησιού, τους Σοκολατένιους Λόφους, η δημιουργία των οποίων αποτελεί ακόμα ένα άλυτο γεωλογικό αίνιγμα. Μοιάζουν περισσότερο με παιδική ζωγραφιά και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι δεν είναι ανθρώπινο έργο. Πρόκειται για 1268 λόφους σε ακανόνιστα σχήματα, ύψους 30-50 m. Καλύπτονται με γρασίδι, που στο τέλος της ξηρής περιόδου παίρνει χρώμα καφέ-σοκολατί, απ΄ όπου προκύπτει και το όνομά τους. Για όσους θέλουν να ανέβουν στην κορυφή ενός από τους λόφους, δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν τα 215 σκαλοπάτια. Η θέα που τους περιμένει είναι μοναδική! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΧΟΛ - ΣΕΜΠΟΥ - ΜΠΟΡΑΚΑΪ

Μεταφορά στο λιμάνι του Ταγκμπιλαράν απ΄όπου θα πάρουμε το φέρι για το Σεμπού ένα ακόμα από τα τροπικά νησάκια, που βρίσκεται στο κέντρο των Φιλιππίνων. Άφιξη και σύντομη ξενάγηση στο Σεμπού. Πρώτα από όλα θα δούμε τον Σταυρό του Μαγγελάνου, του πρώτου Ευρωπαίου που ήρθε στις Φιλιππίνες το 1521, αναζητώντας τα νησιά των μπαχαρικών στην Ινδονησία. Όταν με το πλήρωμά του έφθασαν στο Σεμπού, έγιναν φίλοι με τους ντόπιους και τους έκαναν Χριστιανούς. Έτσι "φύτεψε" έναν σταυρό να τονίσει το πολύ σημαντικό αυτό γεγονός. Στη συνέχεια θα δούμε το κάστρο του San Pedro και το Casa Gorordo, ένα τυπικό Φιλιππινέζικο σπίτι του 19ου αιώνα με αντίκες, έργα ζωγραφικής, αλλά και θρησκευτικά κειμήλια. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Κατικλάν. Άφιξη και μεταφορά στο Μπορακάι. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ: ΝΗΣΙ ΜΠΟΡΑΚΑΪ

Ελεύθερη ημέρα στον Παράδεισο. Το μικροσκοπικό τροπικό νησί Μπορακάι, χαμένο στην απεραντοσύνη του Rim Pacific, έχει πολλές ολόλευκες, αμμώδεις παραλίες με γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά. Οι Balinghai, Punta, Diniwid και Puka είναι κάποιες από αυτές, ενώ είναι διάσπαρτο και από μικρούς αμμώδεις κολπίσκους, που μπορούν να γίνουν ο προσωπικός σας παράδεισος. Απολαύστε ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και ξεκουραστείτε στην απόλυτα χαλαρωτική ατμόσφαιρά του. Το νησί φημίζεται και για τα ιδιαίτερα όμορφα κοχύλια (Puka Shells) που μπορεί κανείς να βρει στην αμμουδιά Yapak ή να αγοράσει. Άλλα ελκυστικά μέρη είναι οι κήποι των πεταλούδων, αλλά και οι σπηλιές των νυχτερίδων. Το Μπορακάι προσφέρεται για πολλές δραστηριότητες: καταδύσεις, σέρφινγκ, καγιάκ, τρέκινγκ, ποδηλασία στο βουνό, ιππασία, τένις, ιστιοπλοΐα. Στο νησί υπάρχει πληθώρα από κέντρα σπα ή μασάζ. Οι νύχτες είναι γεμάτες κοκτέιλ στα παραθαλάσσια μπαρ. Κάθε στιγμή είναι διακοπές στο νησί Μπορακάι!

12η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΡΑΚΑΪ – ΜΑΝΙΛΑ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Επιστροφή στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων απ όπου και παίρνουμε την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

12η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΡΑΚΑΪ – ΕΛ ΝΙΝΤΟ (ΠΑΛΑΟΥΑΝ)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Κατικλάν και πτήση για το Ελ Νίντο, στο νησί Παλαουάν. Το Ελ Νίντο φημίζεται για τις παραλίες με τις λευκές αμμουδιές, τους κοραλλιογενείς υφάλους και τα ασβεστολιθικά βράχια. Το ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveler, έχει κατατάξει το Ελ Νίντο στην 4η θέση της λίστας με τις πιο ωραίες παραλίες στον κόσμο. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

13η ΗΜΕΡΑ: ΕΛ ΝΙΝΤΟ

Ελεύθερη ημέρα στο Ελ Νίντο για να απολαύσετε τις δραστηριότητες της επιλογής σας. Η γκάμα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μίνι κρουαζιέρςς στα νησάκια, βόλτα στη λίμνη, καγιάκ, καταδύσεις, πεζοπορίες κ.α Διανυκτέρευση.

14η ΗΜΕΡΑ: ΕΛ ΝΙΝΤΟ – ΠΟΥΕΡΤΟ ΠΡΙΝΣΕΣΑ

Αναχώρηση για το Πουέρτο Πρινσέσα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

15η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΥΕΡΤΟ ΠΡΙΝΣΕΣΑ (ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ)

Μία σπάνια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη. Με βάρκα θα πλεύσουμε σε ένα από τα εφτά θαύματα της φύσης, τον Υπόγειο Ποταμό και θα απολαύσουμε με τα ίδια μας τα μάτια τους εντυπωσιακούς σχηματισμούς των βράχων, τους σταλακτίτες που θυμίζουν ναούς και όχι μόνο.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

16η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΥΕΡΤΟ ΠΡΙΝΣΕΣΑ – ΜΑΝΙΛΑ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Μανίλα. Άφιξη και μεταφορά στο αεροδρόμιο διεθνών πτήσεων ώστε να πετάξουμε για Αθήνα.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2199 € 760 €
Twin Room 2199 € 760 €
Triple Room 2199 € 760 €
Single Room 2689 € 760 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3190 € 760 €
Twin Room 3190 € 760 €
Triple Room 3190 € 760 €
Single Room 4250 € 760 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2199 € 760 €
Twin Room 2199 € 760 €
Triple Room 2199 € 760 €
Single Room 2689 € 760 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3190 € 760 €
Twin Room 3190 € 760 €
Triple Room 3190 € 760 €
Single Room 4250 € 760 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2199 € 760 €
Twin Room 2199 € 760 €
Triple Room 2199 € 760 €
Single Room 2689 € 760 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3190 € 760 €
Twin Room 3190 € 760 €
Triple Room 3190 € 760 €
Single Room 4250 € 760 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3350 € 760 €
Twin Room 3350 € 760 €
Triple Room 3350 € 760 €
Single Room 4410 € 760 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2359 € 760 €
Twin Room 2359 € 760 €
Triple Room 2359 € 760 €
Single Room 2849 € 760 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3350 € 760 €
Twin Room 3350 € 760 €
Triple Room 3350 € 760 €
Single Room 4410 € 760 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2359 € 760 €
Twin Room 2359 € 760 €
Triple Room 2359 € 760 €
Single Room 2849 € 760 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3350 € 760 €
Twin Room 3350 € 760 €
Triple Room 3350 € 760 €
Single Room 4410 € 760 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2359 € 760 €
Twin Room 2359 € 760 €
Triple Room 2359 € 760 €
Single Room 2849 € 760 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3139 € 0 €
Twin Room 3139 € 0 €
Triple Room 3139 € 0 €
Single Room 3629 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι απευθείας και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4130 € 0 €
Twin Room 4130 € 0 €
Triple Room 4130 € 0 €
Single Room 5190 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι απευθείας και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3139 € 0 €
Twin Room 3139 € 0 €
Triple Room 3139 € 0 €
Single Room 3629 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι απευθείας και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4130 € 0 €
Twin Room 4130 € 0 €
Triple Room 4130 € 0 €
Single Room 5190 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι απευθείας και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3139 € 0 €
Twin Room 3139 € 0 €
Triple Room 3139 € 0 €
Single Room 3629 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι απευθείας και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4130 € 0 €
Twin Room 4130 € 0 €
Triple Room 4130 € 0 €
Single Room 5190 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι απευθείας και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα

Πτήσεις

13ήμερο

Αριθμός Πτήσης Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα Αναχώρησης Ώρα Άφιξης
QR 212 31/03/2018 ΑΘΗΝΑ -  ΝΤΟΧΑ 20:55 01:10
QR 932 01/04/2018 ΝΤΟΧΑ - ΜΑΝΙΛΑ  02:55 16:35
QR 929 12/04/2018 ΜΑΝΙΛΑ  -  ΝΤΟΧΑ 00:40 05:20
QR 211 12/04/2018 ΝΤΟΧΑ  - ΑΘΗΝΑ 15:00 19:55

 

17ήμερο

Αριθμός Πτήσης Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα Αναχώρησης Ώρα Άφιξης
QR 212 31/03/2018 ΑΘΗΝΑ -  ΝΤΟΧΑ 20:55 01:10
QR 932 01/04/2018 ΝΤΟΧΑ - ΜΑΝΙΛΑ  02:55 16:35
QR 929 16/04/2018 ΜΑΝΙΛΑ  -  ΝΤΟΧΑ 00:40 05:20
QR 203 16/04/2018 ΝΤΟΧΑ  - ΑΘΗΝΑ 07:15 12:10

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
 •  Ξενοδοχεία 4*sup , εκτός από το Μπανάουε  που το ξενοδοχείο είναι 3*
 • Ημιδιατροφή σε όλο το πρόγραμμα
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Είσοδοι στις επισκέψεις στα αξιοθέατα που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικός έμπειρος ξεναγός
 •  Έμπειρος Έλληνας αρχηγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση ( ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €760ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Αναχώρηση και απο Θεσσαλονίκη χωρίς διανυκτέρευση στην Αθήνα!

Γιατί να επιλέξετε το Versus Travel

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Το βόρειο κομμάτι του νησιού Λουζόν, στην περιοχή Μπανάουε με τους κλιμακωτούς ορυζώνες και τις φυλές Ιφουάγος
 • Ολοήμερη εκδρομή από την Μανίλα στους καταρράκτες Παγκσαντζάν
 • Τους Σοκολατένιους Λόφους στο Μποχόλ
 • Χαλάρωση σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου, το Μπορακάι
 • Δυνατότητα επέκτασης στο νησί Παλαουάν
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel 

Highlights

 • Θαυμάστε τους  Σοκολατένιους Λόφους στο Μποχόλ - ακόμα ένα άλυτο γεωλογικό αίνιγμα
 • Απολαύστε το μικροσκοπικό τροπικό νησί Μπορακάι με τις ολόλευκες, αμμώδεις παραλίες και τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά
 • Δείτε το σταυρό του Μαγγελάνου στο Σεμπού
 • Εξερευνήστε το "Χαλόνγκ" των Φιλιππίνων
 • Προσεγγίστε τους καταρράκτες Παγκτζαχάν με πιρόγες κόντρα στο ρεύμα και μέσα στην τροπική βλάστηση

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Ολοήμερη εκδρομή από τη Μανίλα στους καταρράκτες Παγκσαντζάν
 • Σοκολατένιοι Λόφοι στο Μποχόλ
 • Ξενάγηση στο ιστορικό Σεμπού
 • Διανυκτέρευση στο Μποχόλ και στο Μπορακάι 

Περίοδοι

 • Απρίλιος - Ιούλιος 2018

Αναχωρήσεις

31/3, 13/6, 11/7Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Φιλιππίνες – Φυλές Βορρά με επέκταση στο Παλαουάν – Ελ Νίντο | Μάρτιος - Ιούνιος 2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info