Εκτεταμένο Θιβέτ, Νότια Κίνα, Επαρχία Σετσουάν / 24.06.2018

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2099€

Travel Identity

Ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στο μυστηριακό Θιβέτ, τη "στέγη του κόσμου". Η χώρα του Δαλάι Λάμα, είναι ένας τόπος μακρινός, γεμάτος αινίγματα για τον δυτικό άνθρωπο, που ακούγοντας και μόνο το όνομά του, αφήνει ελεύθερη τη φαντασία του και ονειρεύεται κατάλευκα από χιόνι όρη, σιωπηλούς μοναχούς, μυστηριακά μοναστήρια. Το Θιβέτ υπήρξε πάντοτε μία μεγαλειώδης περιοχή, ένας ιερός τόπος. Σε ολόκληρο το θιβετιανό έδαφος - αυτό το τεράστιο υψίπεδο σπαρμένο με γεωλογικές εξάρσεις που ταλαντώνεται έχοντας ως φυσικό σύνορο την οροσειρά των Ιμαλαΐων - ζει ένας λαός πολύ φτωχός, αλλά και πολύ προσκολλημένος στην παράδοση. Αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο, ο θιβετιανός λαός οικοδόμησε έναν ιδιότυπο πολιτισμό, μια κλειστή, σχεδόν απόλυτη θεοκρατική κοινωνία.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Με το ταξίδι αυτό θα επισκεφθούμε επίσης και ένα τμήμα της Νότιας Κίνας με τεράστιο ενδιαφέρον, που δεν περιλαμβάνεται σε άλλα προγράμματα, όπως το Τσεγνκντού (πρωτεύουσα της επαρχίας Σετσουάν), με τα χαριτωμένα ασπρόμαυρα αρκουδάκια Πάντα και τον πέτρινο Βούδα του Λεσάν!

 

1η ΗΜΕΡΑ: AΘHNA/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ - ΤΣΕΝΓΚΝΤΟΥ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Τσεγνκντού, την πρωτεύουσα της επαρχίας Σετσουάν.

2η ΗΜΕΡΑ: ΤΣΕΝΓΚΝΤΟΥ

Άφιξη στο Τσενγκτού, που έχει διατηρήσει την αίσθηση της ιστορικής συνέχειας με ξεχωριστή γοητεία και περιήγηση στα στενάκια της  παλιάς πόλης (Kuanzhai Xiangzi), όπου θα έχουμε και την ευκαιρία να απολαύσουμε το τσάι μας σε ένα από τα διάσημα τεϊοποτεία στα οποία συχνάζουν οι ντόπιοι. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΣΕΝΓΚΝΤΟΥ - ΛΕΣΑΝ - ΤΣΕΝΓΚΝΤΟΥ

Το πρωί θα επισκεφθούμε το Κέντρο Προστασίας Πάντα και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε με προορισμό το Λεσάν, όπου θα δούμε τον μεγαλύτερο πέτρινο Βούδα του κόσμου (ύψος: 71 μέτρα), ο οποίος από το 1996 έχει ενταχθεί στον κατάλογο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΤΣΕΝΓΚΝΤΟΥ - ΛΑΣΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Λάσα, την επιβλητική πρωτεύουσα του Θιβέτ. Χτισμένη σε μια επίπεδη κοιλάδα που περιβάλλεται από ορεινούς όγκους, η Λάσα υπήρξε μέχρι το 1959 η έδρα του Δαλάι Λάμα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΣΑ (Ποτάλα, Τζοκάνγκ, Μπαρκόρ, Θερινά ανάκτορα Νορμπουλίγκα)

Η ιερή πρωτεύουσα του Θιβέτ οδηγεί μέχρι σήμερα τους επισκέπτες στον μυστηριώδη κόσμο του θιβετιανού βουδισμού. Σήμερα θα επισκεφθούμε το ανάκτορο Ποτάλα, ένα μεγαλοπρεπές οικοδόμημα 13 ορόφων και 1.000 δωματίων, που δεσπόζει στις πλαγιές του Κόκκινου Βουνού. Στη συνέχεια μας περιμένει ο ναός Τζοκάνγκ, ο σπουδαιότερος του Θιβέτ. Στο εσωτερικό του, δείγματα θιβετιανής τέχνης φωτίζονται από κεριά βουτύρου, δημιουργώντας μια μυστηριακή ατμόσφαιρα. Φεύγοντας από τον ναό, θα διασχίσουμε το Μπαρκόρ, τον κεντρικό δρόμο του προσκυνήματος, στον οποίο οι πιστοί (και οι τουρίστες φυσικά) κινούνται με τη φορά των δεικτών του ρολογιού. Εκεί, έμποροι και μικροπωλητές δημιουργούν μια φασαριόζικη πολυχρωμία και είναι το ιδανικό μέρος για να αγοράσετε θρησκευτικά σουβενίρ. Εν συνεχεία θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα Νορμπουλίγκα, που στη Θιβετιανή διάλεκτο σημαίνει "Πάρκο του θησαυρού". Πρόκειται για μια τεράστια έκταση με κήπους, ναούς και εξοχικές κατοικίες των Δαλάι Λάμα στα δυτικά προάστια της πρωτεύουσας, στις όχθες του ποταμού Koυίτσου, που χρονολογείται από το 1740 μ.Χ. Ακολουθεί δείπνο με παραδοσιακούς χορούς σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΣΑ - ΓΚΥΑΝΤΣΕ

Κατά τη σημερινή μας ημέρα θα αναχωρήσουμε για την παλιά πόλη Γκυαντσέ. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα περάσουμε δίπλα από την πανέμορφη λίμνη Γιαμντρόγκ, την "Τιρκουάζ λίμνη" - μια από τις τρεις ιερές λίμνες του Θιβέτ - και θα δούμε τον παγετώνα Καρέλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΓΚΥΑΝΤΣΕ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΑΛΚΟΡ, ΣΤΟΥΠΑ ΚΟΥΜΠΟΥΜ) - ΣΙΓΚΑΤΣΕ

Σήμερα το πρωί θα επισκεφθούμε το μοναστήρι Πελκόρ, που ιδρύθηκε τον 15ο αιώνα. Μέσα από τα τείχη της μονής αναδύεται η εξαίσια οκταγωνική στούπα Κουμπούμ (Τόπος των Χιλίων Εικόνων). Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, η στούπα αυτή διαθέτει υπέροχες τοιχογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται η πορεία προσευχής. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Σιγκάτσε, το δεύτερο μεγάλο κέντρο του Θιβέτ και έδρα του Πάντσεν Λάμα, ο οποίος θεωρείται μετενσάρκωση του Αμιτάμπα (ο Βούδας του άπειρου φωτός) - ο δεύτερος υψηλότερος τίτλος του Θιβετιανού Βουδισμού, μετά από τον Δαλάι Λάμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΤΣΕ - ΛΑΣΑ

Κατά τη σημερινή μας ημέρα θα επισκεφθούμε το σημαντικότερο αξιοθέατο της Σιγκάτσε, το μοναστήρι Τασιλούνπο, που ιδρύθηκε το 1447 από τον πρώτο Δαλάι Λάμα. Εδώ βρίσκεται ένα τεράστιο άγαλμα ύψους 26 μέτρων του Μελλοντικού Βούδα (Μαϊτρέγια). Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Λάσα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο Μπαρκόρ και την παλιά πόλη της Λάσα. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΣΑ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΝΤΡΕΠΟΥΝΓΚ & ΣΕΡΑ)

Για μια καλύτερη γνωριμία με τον μυστηριακό κόσμο του Θιβέτ, θα επισκεφθούμε σήμερα τα περίφημα μοναστήρια Ντρεπούνγκ και Σέρα στα περίχωρα της πρωτεύουσας. Πρόκειται για δύο από τα πιο ιερά Βουδιστικά μοναστήρια ολόκληρης της χώρας, στα οποία συρρέουν εκατοντάδες πιστοί για να προσευχηθούν. Το μοναστήρι Ντρεπούνγκ ήταν κάποτε το μεγαλύτερο του κόσμου και φιλοξενούσε 10.000 μοναχούς. Σήμερα ζουν εδώ περίπου 600 μοναχοί, αλλά είναι εντυπωσιακό αν σκεφθεί κανείς ότι το μοναστήρι γλύτωσε από εμφύλιους πολέμους, από επιδρομές Μογγόλων και από την πολιτιστική επανάσταση. Επόμενος σταθμός μας είναι το μοναστήρι Σέρα. Εδώ θα δούμε την κεντρική αίθουσα των συνελεύσεων, όπου υπάρχουν αναρτημένα τεράστια λάβαρα. Στη μονή λειτουργούν ακόμη τρεις σχολές που είναι αφιερωμένες στη σπουδή του αποκρυφιστικού ταντρισμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΣΑ - ΤΣΕΝΓΚΤΟΥ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στο Τσενγκτού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε μια παράσταση της περίφημης όπερας Σετσουάν. Διανυκτέρευση.

 

11η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ AΘHNA/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Αθήνα. Άφιξη τα μεσάνυχτα.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2099 € 850 €
Twin Room 2099 € 850 €
Triple Room 2099 € 850 €
Single Room 2579 € 850 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2259 € 850 €
Twin Room 2259 € 850 €
Triple Room 2259 € 850 €
Single Room 2739 € 850 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Απαιτείται  1  διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3149 € 0 €
Twin Room 3149 € 0 €
Triple Room 3149 € 0 €
Single Room 3629 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

ΠΤΗΣΕΙΣ

KL 1576   24.06     ΑΘΗΝΑ- AΜΣΤΕΡΝΤΑΜ           17.15 - 19.50
KL  891    24.06    AΜΣΤΕΡΝΤΑΜ -ΤΣΕΝΓΚΝΤΟΥ  21.05 - 12.50+1
KL  892    04.07    ΤΣΕΝΓΚΝΤΟΥ - AΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 14.35 -19.05 
KL 1581   04.07     AΜΣΤΕΡΝΤΑΜ -ΑΘΗΝΑ           20.55 - 01.10

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
 • Ξενοδοχεία  5* στην Κίνα, 4* στην Λάσα, τα καλύτερα διαθέσιμα στο υπόλοιπο Θιβέτ, όπου η τουριστική υποδομή είναι χαμηλή
 • Ημιδιατροφή
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικός ξεναγός
 • Έλληνας αρχηγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, βίζα Κίνας, άδεια εισόδου στο Θιβέτ, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 850 €
 • Βίζα Κίνας: Για την έκδοση της βίζας απαιτείται διαβατήριο με 6μήνη ισχύ - το οποίο παραδίδεται στα Γραφεία μας τουλάχιστον 10 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση μαζί με μία έγχρωμη φωτογραφία

Προσοχή! Δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια.

Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να βρεθεί δίκλινο με προσθήκη πτυσσόμενου κρεβατιού.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει

Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.

Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτείται 1 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε παρακάτω την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

 

                                              **Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

 

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Γιατί να επιλέξετε το Versus Travel

 • Το ταξίδι αυτό δεν αποτελεί ένα απλό πέρασμα από το Θιβέτ με επίσκεψη μόνο της Λάσα. Είναι ένα ταξίδι εξερεύνησης σε βάθος. Εκτός από τη Λάσα εξερευνούμε σημεία του, που είναι εκτός των τουριστικών διαδρομών. Έτσι περιδιαβαίνοντας τα Ιμαλάια αναζητούμε αυθεντικές εικόνες και Θιβετιανά μοναστήρια στο Γκυαντσέ και στο Σιγκατσέ. Τα μοναστήρια Ντρεπούνγκ και Σέρα, που θα δούμε στα περίχωρα της Λάσα είναι επίσης από τα πιο συγκλονιστικά του Θιβέτ.  
 • Ο αρχηγός της εκδρομής είναι απόλυτα εξειδικευμένος στον Θιβετιανό πολιτισμό και στην Βουδιστική θρησκεία. Με τη βοήθειά του θα μυηθείτε στις βασικές αρχές του Θιβετιανού Βουδισμού. Σκοπός στα ταξίδια μας είναι να αποκομίσουμε εμπειρίες και γνώσεις, που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα
 • Με τέλειες πτήσεις με τις οποίες έχουμε το μικρότερο χρόνο πτήσης για την περιοχή. Η επιστροφή είναι αυθημερόν χωρίς διαν/ση στο αεροσκάφος.
 • Με το πρόγραμμα αυτό επισκεπτόμαστε ένα τμήμα της Κίνας με τεράστιο ενδιαφέρον, που δεν περιλαμβάνεται σε άλλα προγράμματα, όπως το Τσεγνκντού, την πρωτεύουσα της επαρχίας Σετσουάν, με τα τρισχαριτωμένα, ασπρόμαυρα αρκουδάκια Πάντα και τον τεράστιο πέτρινο Βούδα του Λεσάν
 • Με πτήσεις από και προς το Θιβέτ 
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel 
 

Highlights

 • Επισκεφθείτε το μοναστήρι Τασιλούνπο και την εξαίσια οκταγωνική στούπα Κουμπούμ στη Σιγκάτσε
 • Εξερευνήστε το μεγαλοπρεπές Ανάκτορο Ποτάλα που δεσπόζει στις πλαγιές του Κόκκινου Βουνού
 • Θαυμάστε τον σπουδαιότερο ναό του Θιβέτ, τον Τζοκάνγκ
 • Εκδράμετε στα τρία από τα πιο ιερά Βουδιστικά μοναστήρια ολόκληρης της χώρας, το Ντρεπούνγκ, το Σέρα και το Τσουρπού στα περίχωρα της πρωτεύουσας
 • Απολαύστε εκπληκτικά τοπία με χιονισμένες ορεινές και χωριά με χαμηλά σπίτια από λάσπη
 • Συναντήστε τα τρισχαριτωμένα, ασπρόμαυρα αρκουδάκια Πάντα στην πρωτεύουσα της επαρχίας Σετσουάν, το γοητευτικό Τσενγκτού
 • Ανακαλύψτε τα σπήλαια Ντατζού και την αρχαία πόλη Σι Τσι Κου
 • Επισκεφθείτε το μουσείο του φράγματος των Τριών Φαραγγιών, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα τεχνικά έργα του κόσμου
 • Αντικρίστε τον τεράστιο πέτρινο Βούδα του Λεσάν
 • Μαγευτείτε από το συγκλονιστικό τοπίο του Γουλόνγκ

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Αρχηγός εξειδικευμένος στον Θιβετιανό πολιτισμό
 • Με πτήσεις από και προς το Θιβέτ
 • Με το πρόγραμμα αυτό επισκεπτόμαστε ένα τμήμα της Κίνας με τεράστιο ενδιαφέρον, που δεν περιλαμβάνεται σε άλλα προγράμματα

Περίοδοι

 • Απρίλιος - Ιούλιος 2018

Αναχωρήσεις

24/6Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Εκτεταμένο Θιβέτ, Νότια Κίνα, Επαρχία Σετσουάν / 24.06.2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info