Η πλήρης Ιρλανδία του Versus / Πάσχα - Ιούνιος 2017

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1099€

Travel Identity

Ταξίδι Versus με εκατοντάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Ταξίδι σε έναν τόπο γεμάτο αρχαίους μύθους και θρύλους, καταπληκτικά τοπία, κέλτικη φύση και φιλόξενους κατοίκους. Σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα έτσι όπως της αξίζει: έναν πραγματικό γύρο της Ιρλανδίας, ενάντια στην επιδερμική αντιμετώπιση των προγραμμάτων της αγοράς. Ταξίδι για όλα τα γούστα, για άγριας ομορφιάς χερσονήσους στα νοτιοδυτικά του νησιού, για μελαγχολικά, βραχώδη τοπία, λίμνες και γραφικές πόλεις στη δυτική ακτή, ιστορία, αρχιτεκτονική και πολιτισμό στο "ζωντανό" Δουβλίνο, όμορφες ακτές, κάστρα, περίτεχνους κήπους και γαλήνια γοητεία των λιμνών στο νότιο κομμάτι. Όπου όμως και να πάτε, θα βρείτε αμέτρητες pubs με παραδοσιακή ιρλανδική μουσική. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα ζήσετε με αυτόν εμπεριστατωμένο γύρο του νησιού και όχι με ημερήσιες εκδρομές. Δεν είναι τυχαίο που είναι το μόνο πρόγραμμα με διαμονή ακόμα και στο εκπληκτικό, ιστορικό και ζωντανό Μπέλφαστ!

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Μια περιήγηση στο σμαραγδένιο νησί της Ιρλανδίας, το μεγαλύτερο τμήμα του οποίου ανήκει στην Ιρλανδική Δημοκρατία (Έιρε), ενώ το βορειοανατολικό του τμήμα, που ονομάζεται Βόρεια Ιρλανδία, ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Με το οδοιπορικό μας αυτό θα επισκεφθούμε τις δύο πρωτεύουσες - το Δουβλίνο και το Μπέλφαστ - καθώς και τις σημαντικότερες μικρές και μεγάλες πόλεις και τα θαύματα της φύσης των δύο αυτών περιοχών του νησιού, όπως το πανέμορφο Κορκ, το γραφικό Κιλλάρνεϋ, το "δίγλωσσο" Γκώλγουεϊ, το Λίμερικ την πιο διάσημη πανοραμική διαδρομή της Ιρλανδίας, το "Δαχτυλίδι του Κέρυ", τους περίφημους βράχους του Μόχερ, τις ανεμοδαρμένες απόκρημνες ακτές του Ντόνεγκαλ, το περιτειχισμένο Ντέρυ και την "Ακτή των Γιγάντων", ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Βόρειας Ιρλανδίας.

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΠΕΛΦΑΣΤ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Μπέλφαστ, την πολυτάραχη πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας, που κατάφερε μετά από 30 χρόνια αναταραχών να μεταμορφωθεί σε μια πραγματικά πόλη-έκπληξη. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα του κέντρου της, όπως το περίφημο Δημοτικό Μέγαρο, τη βιβλιοθήκη Λίνεν Χολ, το κτίριο της Όπερας, το Πανεπιστήμιο Κουίνς, τον Καθεδρικό της Αγίας Άννας, τον κεκλιμένο πύργο του ρολογιού και το νεότευκτο Belfast Titanic - μουσείο αφιερωμένο στο θρυλικό ναυάγιο του Τιτανικού, ενώ θα περάσουμε και από τις κεντρικές οδούς Σάνκιλ και Φωλς, γειτονιές των ταραχών μεταξύ καθολικών και προτεσταντών κατά τις δεκαετίες 1970-1990, με τις πολυφωτογραφημένες τοιχογραφίες και γκράφιτι. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΕΛΦΑΣΤ - ΤΖΑΪΑΝΤΣ ΚΟΖΓΟΥΕΪ - ΝΤΕΡΥ

Αναχωρούμε σήμερα το πρωί για την "Ακτή των Γιγάντων", ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Βόρειας Ιρλανδίας. Έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Ουνέσκο (1986) και είναι ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο, μια περιοχή με 40.000 κίονες από βασάλτη (ηφαιστειογενές πέτρωμα), οι οποίοι δημιουργήθηκαν από μια ηφαιστειακή έκρηξη που υπολογίζεται ότι έγινε πριν 60 εκατομμύρια χρόνια. Οι περισσότεροι από τους κίονες αυτούς έχουν σχήμα εξαγώνου, αν και υπάρχουν μερικοί που έχουν τέσσερις, πέντε, επτά ή και οκτώ πλευρές. Συνεχίζουμε οδικώς μέχρι την ιστορική πόλη Ντέρυ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βόρειας Ιρλανδίας και τη μόνη περιτειχισμένη πόλη της Ιρλανδίας, τα τείχη της οποίας διατηρούνται άθικτα μέχρι σήμερα. Με τη βόλτα μας πάνω στα τείχη,  θα μάθουμε πολλά στοιχεία για την ιστορία της πόλης από τον 17ο αιώνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΕΡΥ – ΝΤΟΝΕΓΚΑΛ – ΣΛΙΓΚΟ - ΜΠΑΛΛΙΝΑ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε οδικώς για να περάσουμε στο έδαφος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας Πρώτη μας στάση το γραφικό Ντόνεγκαλ, μια μικρή πόλη με γραφικό λιμανάκι, όπου ο ποταμός Έσκε εκβάλει στον ομώνυμο κόλπο. Βόλτα στο κέντρο της πόλης. Θα περάσουμε επίσης από το Σλίγκο και φθάνουμε στη μικρή πόλη  Μπαλλίνα στην όχθη του ποταμού Ριτσμοντ. Η πόλη αποτελεί τουριστικό θέρετρο τους καλοκαιρινούς μήνες για τους Ιρλανδούς μιας και διαθέτει παραλίες για κολύμπι και σπορ.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΛΛΙΝΑ - ΓΚΩΛΓΟΥΕΪ - ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΕΡΡΕΝ - ΒΡΑΧΟΙ ΜΟΧΕΡ - ΛΙΜΕΡΙΚ

Αναχώρηση για την φοιτητούπολη του Γκώλγουεϊ, όπου θα κάνουμε βόλτα στα στενά δρομάκια της, γεμάτα κόσμο, μπαρ, εστιατόρια και μαγαζιά. Θα περπατήσουμε κατά μήκος του ποταμού Κόριμπ και θα δούμε τον ναό του Αγίου Νικολάου,. Μετά την επίσκεψή μας θα αναχωρήσουμε για τους  φοβερούς βράχους του Μόχερ, ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ιρλανδίας, που ελίσσονται μέσα στην άγρια θάλασσα, σε μήκος μεγαλύτερο από 8 χιλιόμετρα και ύψος άνω των 200 μέτρων. Προσφέροντας θέα που κόβει την ανάσα, η περιοχή του Μόχερ δίνει κάθε δικαίωμα στον ταξιδιώτη να αισθάνεται τυχερός που έφθασε σ' αυτή την άκρη του Ατλαντικού. Τα χιλιάδες θαλασσοπούλια πολλών και διαφορετικών ειδών που ζουν και αναπαράγονται σε αυτά τα βράχια, συνεισφέρουν ηχητικά στην επιβλητικότητα του τοπίου και υπενθυμίζουν τη σημασία των γκρεμών ως βιοτόπων. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσα από την ιδιόμορφη περιοχή Μπέρρεν για το Λίμερικ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΜΕΡΙΚ - ΚΑΣΤΡΟ ΜΠΟΥΝΡΑΤΙ - ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΥ - ΚΙΛΛΑΡΝΕΫ

Πρωινή αναχώρηση για να επισκεφθούμε το περίφημο κάστρο Μπουνράτι του 1425 και το γραφικό χωριό που το περιβάλλει. Μια επίσκεψη που θα μας γυρίσει πίσω στον χρόνο, στις συνθήκες ζωής του μεσαίωνα. Συνεχίζουμε για το περίφημο "Δαχτυλίδι του Κέρυ", την πιο διάσημη πανοραμική διαδρομή της Ιρλανδίας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την εκπληκτική ομορφιά της χερσονήσου Αίβιρα (Iveragh Peninsula) με τη μεγάλη ποικιλία και τις συνεχείς αντιθέσεις του τοπίου της: βουνά, χωράφια, λίμνες και η εκπληκτική θέα στον Ατλαντικό ωκεανό καθώς θα ταξιδεύουμε στην παραλιακή διαδρομή, είναι μερικές από τις εικόνες που θα μας μείνουν πραγματικά αξέχαστες. Θα περάσουμε από το γραφικό χωριό Κιλόργκλιν, διάσημο για το φεστιβάλ Πουκ που γίνεται εδώ κάθε χρόνο, από το χωριό Καχιρσαίβιν, γενέτειρα του εθνικού ήρωα Ντάνιελ Ο΄Κόνελ και από το χωριό Σνημ με τα γραφικά του σπιτάκια βαμμένα με έντονα χρώματα. Συνεχίζουμε μέσα από τα βουνά μέχρι το φαράγγι στην τοποθεσία Μολ. Θα σταματήσουμε στο σημείο Λέιντις Βιού, απ' όπου θα απολαύσουμε τη μαγευτική θέα προς τις διάσημες λίμνες του εθνικού Δρυμού του Κιλλάρνεϋ και θα δούμε τους καταρράκτες Τορκ. Αργά το απόγευμα φθάνουμε στην γραφική πόλη Κιλλάρνεϋ, όπου θα διανυκτερεύσουμε.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΙΛΛΑΡΝΕΫ - ΚΟΡΚ - ΔΟΥΒΛΙΝΟ

Πρωινή Αναχώρηση για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη και σημαντικό λιμάνι της Ιρλανδίας, το Κορκ, μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ιρλανδίας,  που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της χώρας. Στη σύντομη περιήγησή μας θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Σ. Φίνμπαρ και τον κεντρικό εμπορικό δρόμο του Σ. Πάτρικ με την παλιά Αγγλική Αγορά. Άφιξη νωρίς στην πανέμορφη πρωτεύουσα  της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, το Δουβλίνο εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας  και ξεκινάμε για το πρώτο κομμάτι της ξενάγησης μας, με την οποία θα γνωρίσουμε την Ιρλανδική πρωτεύουσα, ξεκινώντας από τις γειτονιές της Γεωργιανής περιόδου του 18ου αιώνα που συγκεντρώνουν μερικούς από τους πιο όμορφους δρόμους του Δουβλίνου με τις χαρακτηριστικές πολύχρωμες πόρτες των σπιτιών τους. Για το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφθείτε μία από τις 1.000 παμπ του Δουβλίνου, εκεί δηλαδή όπου κυλάει το ακριβό τους "ύδωρ", η μπύρα Guinness, που παράγεται από το 1769 και εμπνέει στους κατοίκους ένα είδους σεβασμού. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΔΟΥΒΛΙΝΟ (ξενάγηση)

Θα συνεχίσουμε σήμερα με το Κοινοβούλιο, το κεντρικό Ταχυδρομείο, το εκπληκτικό κτίριο του Τελωνείου, την πλατεία Παρνέλ, τον δρόμο Ο’Κόνελ, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου - σύμβολο της Προτεσταντικής Εκκλησίας της Ιρλανδίας - το κάστρο του Δουβλίνου του 13ου αιώνα, την Τεμπλ Μπαρ, η οποία είναι μία από τις παλαιότερες περιοχές της πόλης και το Κολλέγιο Τρίνιτι με την ξακουστή βιβλιοθήκη του. Μπορείτε αν θέλετε να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο, εμείς όμως σας προτείνουμε να περπατήσετε με τον αρχηγό-συνοδό σας στον κεντρικό εμπορικό πεζόδρομο της οδού Γκάφτον, καταλήγοντας στο μικρό αλλά περιεκτικό Εθνικό Μουσείο του Δουβλίνου. Για το βράδυ προτείνουμε να συνεχίσετε τις εξερευνήσεις σας στο νυκτερινό Δουβλίνο.  Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΔΟΥΒΛΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη μετά τα μεσάνυχτα.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΒΑ 631

15/04/2017

ΑΘΗΝΑ – ΛΟΝΔΙΝΟ 

08:05

10:05

ΒΑ 1430

15/04/2017

ΛΟΝΔΙΝΟ   - ΜΠΕΛΦΑΣΤ

11:25

12:50

ΒΑ 837

22/04/2017

ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΛΟΝΔΙΝΟ

15:35

17:00

ΒΑ 634

22/04/2017

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

20:50

02:25 (+1)

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΒΑ 631

24/06/2017

ΑΘΗΝΑ – ΛΟΝΔΙΝΟ 

08:05

10:05

ΒΑ 1416

24/06/2017

ΛΟΝΔΙΝΟ   - ΜΠΕΛΦΑΣΤ

13:05

14:30

ΒΑ 837

01/07/2017

ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΛΟΝΔΙΝΟ

15:35

17:00

ΒΑ 634

01/07/2017

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

20:50

02:25 (+1)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό 
 • Ξενοδοχεία 4*                                     
 • Ημιδιατροφή καθημερινά εκτός του Δουβλίνου που έχουμε μόνο πρωινό
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Διπλωματούχοι, έμπειροι τοπικοί ξεναγοί σε Δουβλίνο και Μπέλφαστ και τα αξιοθέατα που επισκεπτόμαστε, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
* ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράμματα
 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 370 €
 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
 • Λόγω της αυξημένης ζήτησης δωματίων τη συγκεκριμένη περίοδο στην Ιρλανδία και τον περιορισμένο αριθμό καταλυμάτων σε μικρές πόλεις, όπως το Λίμερικ, ανάλογα με την ημερομηνία αναχώρησης, η συγκεκριμένη διανυκτέρευση μπορεί να γίνει σε γειτονικές πόλεις, όπως το Τράλι ή άλλη
 • Τα τρίκλινα δωμάτια θα είναι κατόπιν ζήτησης ανάλογα τη διαθεσιμότητα των εκάστοτε ξενοδοχείων. Ο αριθμός τους είναι περιορισμένος και σε πολλές περιπτώσεις ίσως μπορεί να μην είναι διαθέσιμα.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε παρακάτω την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι πτήσεις Λάρνακα – Αθήνα - Λάρνακα με AEGEAN &

2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα στο κεντρικό ξενοδοχείο Τιτάνια 4* με πρωινό και ιδιωτικές μεταφορές.

Σας δίδετε η επιλογή άλλων ξενοδοχείων στην Αθήνα με ή χωρίς επιβάρυνση.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων.

 

 

Γιατί να επιλέξετε το Versus Travel

Ένα ειδικό πρόγραμμα περιήγησης, που έχουμε διαμορφώσει ύστερα από μεγάλη επιτόπια έρευνα και στο οποίο έχουμε περιλάβει ειδικές επισκέψεις για να γνωρίσουμε την ιρλανδέζικη κουλτούρα, την ιστορία και τον τρόπο ζωής των κατοίκων. Ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει για την πληρότητά του, αλλά και για την διείσδυσή του στην Ιρλανδία.
Πολλές από τις ειδικές επισκέψεις αναφέρονται στο πρόγραμμα και άλλες όχι, σας τις φυλάμε σαν έκπληξη!
Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

 • Το ανεξάρτητο κράτος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, καθώς και τη Βόρεια Ιρλανδία, που ανήκει στην Μεγάλη Βρετανία
 • 2 Διανυκτερεύσεις στο Δουβλίνο για να έχετε και ελεύθερο χρόνο να απολαύσετε την Ιρλανδική πρωτεύουσα  
 • Πρωινό στο Δουβλίνο και Ημιδιατροφή στις υπόλοιπες πόλεις
 • Πλήρη γύρο της Ιρλανδίας και όχι επισκέψεις μόνο σε ένα τμήμα του νησιού
 • Εξαιρετικές πτήσεις: Με άφιξη στο Μπέλφαστ την πρώτη ημέρα και αναχώρηση από Δουβλίνο το απόγευμα για να έχουμε σωστό πρόγραμμα και σωστό χρόνο στην πρωτεύουσα. Δύο ημέρες στο Δουβλίνο σε αντίθεση με άλλα προγράμματα της αγοράς. 

Το σημαντικότερο, οι αναχωρήσεις του Versus πραγματοποιούνται!

Highlights

 • Επισκεφθείτε την πολυτάραχη πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας, το Μπέλφαστ, μια πραγματικά πόλη-έκπληξη
 • Ανακαλύψτε την "Ακτή των Γιγάντων", να σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο με 40.000 κίονες από βασάλτη εξαγωνικού ως επί το πλείστον σχήματος
 • Περπατείστε στα άθικτα μέχρι σήμερα τείχη της ιστορικής πόλης Ντέρυ, της μόνης περιτειχισμένης πόλης της Ιρλανδίας
 • Εξερευνήστε το εθνικό πάρκο Γκλένβεγκ, μια περιοχή εκπληκτικής ομορφιάς, με λίμνες, βουνά και δάση με πλούσια χλωρίδα και πανίδα
 • Εκδράμετε στην περιοχή της Κονεμάρα, που διατηρεί πολλά στοιχεία από την αρχαία ιρλανδική παράδοση, ενώ το μοναδικό τοπίο της έχει εμπνεύσει πολλούς ζωγράφους και λογοτέχνες
 • Θαυμάστε τους φοβερούς βράχους του Μόχερ που ελίσσονται μέσα στην άγρια θάλασσα
 • Περιηγηθείτε στο περίφημο "Δαχτυλίδι του Κέρυ", την πιο διάσημη πανοραμική διαδρομή της Ιρλανδίας
 • Γνωρίστε την πανέμορφη πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, το Δουβλίνο, και πιέστε μια μπύρα Guinness σε κάποια από τις 1.000 παμπ της πόλης

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Το πληρέστερο πρόγραμμα περιήγησης της Ιρλανδίας στην Ελληνική αγορά, με το ανεξάρτητο κράτος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, καθώς και τη Βόρεια Ιρλανδία, που ανήκει στη Μεγάλη Βρετανία

 • Εξαιρετικές πτήσεις με άφιξη Μπέλφαστ και αναχώρηση από Δουβλίνο

 • Με αρκετό χρόνο στο Δουβλίνο για να το γνωρίσουμε και να το χαρούμε, όπως του αξίζει!

Χάρτης Ταξιδιού Η πλήρης Ιρλανδία του Versus / Πάσχα - Ιούνιος 2017

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info