fb

Νότια Αφρική | Garden Route, Καταρράκτες Βικτώρια,Μποτσουάνα | Χριστούγεννα 2017 - Πρωτοχρονιά 2018

Διάρκεια: 16 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 3390€

Ταυτότητα ταξιδιού

Το πληρέστερο ταξίδι σε χώρες της Νότιας Αφρικής που προτάθηκε ποτέ. Ένα δοκιμασμένο, καλοδουλεμένο ταξίδι του Versus, που απέσπασε διθυράμβους. Με ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό από το Γιοχάνεσμπουργκ στο Ντέρμπαν μέσα από το Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ, τη Σουαζιλάνδη και τη Ζούλουλαντ καλύπτει απλόχερα τις σημαντικότερες ομορφιές της, συνδυάζοντας πολιτιστικά, ιστορικά, λαογραφικά και φυσιολατρικά στοιχεία. Γνωστό για τα πλήρη προγράμματά του, το Versus Travel δεν παραλείπει την επίσκεψη των Καταρρακτών. Η προσθήκη της Διαδρομής των Κήπων, μίας από τις ομορφότερες διαδρομές στον πλανήτη, προσφέρει έναν αξέχαστο επίλογο σε ένα συναρπαστικό οδοιπορικό.
Ζήστε στιγμές ανεπανάληπτες στην αφρικανική γη με την εγγύηση του Versus Travel!!!

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στη Νότια Αφρική, το οποίο περιλαμβάνει την «πόλη του χρυσού», το υπερσύγχρονο Γιοχάνεσμπουργκ, την «πόλη της ζακαράντας», τη γλυκιά Πραιτώρια, το κοσμοπολίτικο Κέιπ Τάουν, που θεωρείται μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, το περίφημο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας, την περιοχή των Ζουλού, τη Σουαζιλάνδη, το γοητευτικό Ντέρμπαν, ένα ολοήμερο σαφάρι στο παγκοσμίως γνωστό Πάρκο Κρούγκερ  καθώς και την περίφημη Διαδρομή των Κήπων (Garden Route), μία από τις ωραιότερες διαδρομές του κόσμου, με συνεχείς εναλλαγές τοπίου.
Το ταξίδι μας αυτό περιλαμβάνει επίσης τους μοναδικούς Καταρράκτες Βικτώρια και μας δίνει τη δυνατότητα για ακόμα ένα σαφάρι στο περίφημο πάρκο Τσόμπε της Μποτσουάνας.

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

 

Ένα πλήρες οδοιπορικό στη νοτιότερη χώρα της αφρικανικής ηπείρου. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με εκατοντάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες που το ξεχωρίζουν 10 χρόνια τώρα για την ποιότητα και την πληρότητα του. Περιλαμβάνει μέσα στην τιμή μεγάλο αριθμό τοπικών εκδρομών, όπως θα δείτε παρακάτω, που συνήθως δίνονται προαιρετικά ή και καθόλου.

 

Το πρόγραμμά μας ξεχωρίζει εκτός των άλλων και στα παρακάτω σημεία:

  •   Τρεις (3) ολόκληρες διανυκτερεύσεις σε μία από τις ωραιότερες πόλεις του κόσμου, το Κέιπ Τάουν, παρά το ακριβό κόστος διαμονής.
  • Προσοχή: Εκτός από τις 3 διανυκτερεύσεις στο Κέιπ Τάουν να τονίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής των κήπων διαμένουμε στο Τζορτζ και όχι σε άλλες πόλεις στην ενδοχώρα όπως άλλα προγράμματα
  •   Η πολύχρονη εμπειρία στο ταξίδι αυτό έχει διαμορφώσει την ιδανική κατανομή διανυκτερεύσεων που παρατηρείτε. Έτσι δεν σπαταλάμε διανυκτερεύσεις σε χωριά χαμηλού κόστους. Αντ’ αυτού βλέπετε ότι προσθέτουμε μια διανυκτέρευση  υψηλού κόστους στο Κέιπ Τάουν που είναι απαραίτητη για να το απολαύσουμε συνολικά τρείς και μια στην Ζουαζιλάνδη που συνήθως ξεπετάγεται μόνο με απλή επίσκεψη και ατελείωτα χιλιόμετρα. Βλέπετε είναι Versus  και δε χωράνε εκπτώσεις.
  •   Ημιδιατροφή καθημερινά στη Νότια Αφρική. Ένα δείπνο στη Βικτώρια στη Ζιμπάμπουε.
  •   Επίσκεψη των Καταρρακτών Βικτώρια στη Ζιμπάμπουε.
  •   Δώρο: Ολοήμερη εκδρομή στο πάρκο Τσόμπε στην Μποτσουάνα όπου κάνουμε χερσαίο αλλά και εν πλω σαφάρι!
  •   Περιλαμβάνει την πανέμορφη οδική Διαδρομή των Κήπων (garden route) με ενδιάμεσες διανυκτερεύσεις.
  •   Επίσκεψη και γεύμα (μέρος της ημιδιατροφής) στο πολιτιστικό χωριό Maτσάμο.
  •   Επίσκεψη και διαμονή στο ανεξάρτητο βασίλειο της Σουαζιλάνδης, στην ενδοχώρα της Νότιας Αφρικής. 
  •   Επίσκεψη και διαμονή στην Επαρχία Ζούλουλαντ.
  •   Επίσκεψη και σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ, το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό πάρκο της αφρικανικής ηπείρου. Θα ήταν παράλειψη να μην υπάρχει το πάρκο αυτό σε πρόγραμμα Νοτίου Αφρικής.
  •   Επίσκεψη στο σπάνιο Εθνικό Δρυμό Τσιτσικάμα.
  •   Επίσκεψη στο Σοβέτο.
  •   Επίσκεψη στο Μπούλντερ, όπου θα δούμε την αποικία των πιγκουίνων της άμμου.
  •   Επίσκεψη στο μουσείο Απαρχάιντ
  •   Επίσκεψη στο Σβέλλενταμ, μία χαριτωμένη ιστορική ολλανδική πόλη, καθώς και στο Χερμάνους ένα από τα διασημότερα παραθαλάσσια θέρετρα της χώρας.
  •   Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

 

 

Συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Γιοχάνεσμπουργκ, την «Πόλη του Χρυσού» της Νότιας Αφρικής.

2η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ (ΣΟΒΕΤΟ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΠΑΡΧΑΪΝΤ )

Άφιξη στο Γιοχάνεσμπουργκ, μια υπερσύγχρονη και δυναμική πόλη, στην οποία δεσπόζουν οι ουρανοξύστες - ένα Μανχάταν στην καρδιά της Αφρικής. Σύντομη περιήγηση στην πόλη, όπου θα γνωρίσουμε την οικονομική, βιομηχανική και εμπορική πρωτεύουσα της χώρας. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το περίφημο μουσείο του Απαρχάιντ. Στις αίθουσες του μουσείου υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ταινίες ντοκουμέντα, προσωπικά αντικείμενα αλλά και καλλιτεχνικές δημιουργίες που εξιστορούν την πιο μελανή σελίδα στην Ιστορία της χώρας από το 1948 - 1994. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Σοβέτο όπου θα δούμε το σπίτι του Νέλσον Μαντέλα και το μνημείο Hector Pieterson. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ (ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Πόλη των Καταρρακτών της Ζιμπάμπουε. Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αφρικής, οι Καταρράκτες Βικτώρια, απλώνονται σε πλάτος 1.700 μέτρων και πέφτουν από ύψος 90 έως 107 μέτρων στο Φαράγγι του Ζαμβέζη. «Ο καπνός που βρυχάται», έτσι ονόμαζαν οι ιθαγενείς τον υδάτινο αυτό γίγαντα. Το πέπλο της ομίχλης που σχηματίζεται από την πτώση των νερών είναι ορατό από απόσταση 40 χιλιομέτρων. Οι καταρράκτες ανακαλύφθηκαν από το Λίβινγκστον στις 16/11/1855, ο οποίος θαυμάζοντας την ομορφιά του τοπίου έγραψε: «Τέτοια όμορφη θέα πρέπει να ατένιζαν οι άγγελοι στο πέταγμά τους» και τους έδωσε το όνομα της βασίλισσάς του, της Βικτωρίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΣΟΜΠΕ (ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ)

Ολοήμερη εκδρομή σε ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα της Αφρικής, το Τσόμπε, στη γειτονική Μποτσουάνα όπου θα πραγματοποιήσουμε χερσαίο και εν πλω σαφάρι.
Περιγραφή εκδρομής: Οδική αναχώρηση για την Μποτσουάνα, μία από τις πιο πλούσιες σε χλωρίδα και πανίδα χώρες της Αφρικής, και σε ένα από τα πιο ποικιλόμορφα πάρκα της, το Πάρκο Τσόμπε, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα εκπληκτικό πλωτό σαφάρι στον ποταμό Ζαμβέζη και στη συνέχεια με Jeep στο χερσαίο κομμάτι του. Μια εμπειρία που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Ζιμπάμπουε αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ (ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ) - ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μετάβαση στο αεροδρόμιο, απ’ όπου θα πετάξουμε για το Γιοχάνεσμπουργκ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

6η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΠΡΑΙΤΟΡΙΑ - ΧΕΪΖΙΒΙΟΥ

Πρωινή αναχώρηση για την πραιτόρια, «την πόλη της ζακαράντας». Περιήγηση στην πόλη με τα μνημειώδη κτίρια που περιβάλλουν την Πλατεία του Καθεδρικού Ναού, το Άγαλμα του Κρούγκερ, το Ανάκτορο της Δικαιοσύνης,  το Κοινοβούλιο και το επικό Μνημείο των Πρωτοπόρων (δεν περιλαμβάνεται η είσοδος). Στη συνέχεια οδική αναχώρηση μέσω μιας πανέμορφης διαδρομής για την περιοχή Χέιζιβιου, που αποτελεί το κέντρο εξόρμησης για τα σαφάρι στο Πάρκο Κρούγκερ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

7η ΗΜΕΡΑ: ΧΕΪΖΙΒΙΟΥ - ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΡΟΥΓΚΕΡ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΤΣΑΜΟ - ΣΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ

Η σημερινή ημέρα θα μας χαρίσει ανεπανάληπτες εμπειρίες με το σαφάρι μας στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερης βιοποικιλότητας πάρκα της Αφρικής. Ειδικοί λένε πως αν σε όλη την Αφρική εξαφανιστούν τα ζώα από έλλειψη τροφής και τους λαθροκυνηγούς, στο Πάρκο Κρούγκερ θα υπάρχουν ακόμη. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά τα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον. Μετά το σαφάρι μας θα αναχωρήσουμε για τη Σουαζιλάνδη, ένα ανεξάρτητο μικρό βασίλειο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα κάνουμε μια στάση στο πολιτιστικό χωριό Ματσάμο  γνωρίσουμε από κοντά τις συνήθειες, τα ήθη και έθιμα της τοπικής φυλής , να δούμε από κοντά  τα παραδοσιακά τους σπίτια, αλλά και να παρακολουθήσουμε μια παράσταση με τοπικούς χορούς και τραγούδια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Σουαζιλάνδη. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ - ΧΛΟΥΧΛΟΥΕ (ΖΟΥΛΟΥΛΑΝΤ)

Το πρωί επισκεπτόμαστε το εργαστήρι των φημισμένων κεριών της Σουαζιλάνδης και την υπαίθρια τοπική αγορά. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Κουαζούλου Νατάλ, την επαρχία της φυλής των Ζουλού, όπου θα απολαύσουμε ακόμα ένα σαφάρι στο Πάρκο Χλουχλούε, γνωστό για το πρόγραμμα προστασίας του λευκού ρινόκερου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΧΛΟΥΧΛΟΥΕ - ΝΤΕΡΜΠΑΝ

Πρωινή αναχώρηση για την παραθαλάσσια πόλη του Ντέρμπαν. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από το εντυπωσιακό Δημαρχείο στην Πλατεία Φράνσις Φέργουελ, τον αναπαλαιωμένο σιδηροδρομικό σταθμό, την ινδική αγορά καθώς και από το λιμάνι της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΕΡΜΠΑΝ - ΠΟΡΤ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΤΣΙΤΣΙΚΑΜΑ - ΝΑΪΣΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Πορτ Ελίζαμπεθ, τη μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας του Ανατολικού Ακρωτηρίου, με την ωραία αρχιτεκτονική και τις μαγευτικές παραλίες. Μια πόλη που πρωτοεποίκησαν οι Πορτογάλοι και στη συνέχεια ήρθαν οι Ολλανδοί και οι Άγγλοι. Επιβίβαση στο πούλμαν και ξεκινάμε την περίφημη «Διαδρομή των Κήπων», μία από τις πιο όμορφες διαδρομές του κόσμου με συνεχείς εναλλαγές τοπίων. Στάση και επίσκεψη στον Εθνικό Δρυμό Τσιτσικάμα, μια περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς, όπου μπορείτε να περπατήσετε σε μονοπάτια και να περάσετε κρεμαστές γέφυρες, απολαμβάνοντας την πλούσια βλάστηση της περιοχής, καταλήγοντας στον Ινδικό Ωκεανό. Τελικός προορισμός μας η παραθαλάσσια πόλη Νάισνα (Knysna). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ: ΝΑΪΣΝΑ - ΜΟΣΕΛ ΜΠΕΪ - ΤΖΟΡΤΖ

Πρωινή αναχώρηση για την πόλη - λιμάνι Μόσελ Μπέι, στο δυτικό άκρο του Garden Route, εκεί όπου αποβιβάστηκε ο Πορτογάλος εξερευνητής Βαρθολομαίος Ντιάζ στον πρώτο του περίπλου στην Αφρική.  Θα επισκεφτούμε το τοπικό Ναυτικό Μουσείο και θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για μια βόλτα στην πόλη. Μεταφορά στην πόλη Τζορτζ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

12η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΣΕΛ ΜΠΕΪ - ΣΒΕΛΛΕΝΤΑΜ - ΧΕΡΜΑΝΟΥΣ - ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ

Συνεχίζουμε σήμερα τη μαγευτική μας διαδρομή με προορισμό το Κέιπ Τάουν. Πρώτος μας σταθμός η χαριτωμένη ιστορική ολλανδική πόλη Σβέλλενταμ, με την κλασική αρχιτεκτονική των Κάτω Χωρών. Αμέσως μετά θα σταματήσουμε στην παραλιακή πόλη Hermanus, διάσημη για τις επισκέψεις των φαλαινών και τους παρατηρητές που συρρέουν εκεί από όλο τον κόσμο (Ιούλιο με Νοέμβριο). Απογευματινή άφιξη στο Κέιπ Τάουν, την πιο κοσμοπολίτικη πόλη της χώρας, που θεωρείται σαν μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου. Είναι η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Νότιας Αφρικής μετά το Γιοχάνεσμπουργκ και η παλαιότερη αποικία των Ευρωπαίων στο νότιο τμήμα της αφρικανικής ηπείρου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

13η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)

Μία πόλη στην άκρη μιας ηπείρου δεν σημαίνει πάντα πως είναι μια ξεχασμένη πόλη. Στην περίπτωση μάλιστα του Κέιπ Τάουν συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Κοσμοπολίτικο, γεμάτο ζωή και χρώματα, το Κέιπ Τάουν και η ευρύτερη περιοχή του Ακρωτηρίου συνδυάζουν την ιστορία με το μέλλον του τόπου. Ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανεβούμε με το τελεφερίκ (καιρού επιτρέποντος) στην κορυφή του επίπεδου Τέιμπλ Μάουντεν, όπου από ύψος 1.088 μέτρων θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης αλλά και θα θαυμάσουμε τα υποβλητικά βραχώδη τοπία της περιοχής. Στη συνέχεια κατηφορίζουμε στην παλιά πόλη όπου θα δούμε όλα τα ιστορικά της μνημεία, όπως το Κάστρο, την Ολλανδική Εκκλησία, το παλιό Δημαρχείο, την τοπική Βουλή, το Προεδρικό Μέγαρο, τη γραφική συνοικία των Μαλαισίων με τα πολύχρωμα τζαμιά, καθώς και την εκπληκτική αποβάθρα του λιμανιού. Διανυκτέρευση.

14η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ (ΝΗΣΙ ΝΤΟΥΙΚΕΡ/ΦΩΚΙΕΣ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΛΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ, ΜΠΟΥΛΝΤΕΡ/ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ)

Πρωινή αναχώρηση μέσω μιας εντυπωσιακής παραλιακής διαδρομής προς τις εσχατιές της αφρικανικής ηπείρου, στο περίφημο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας. Θα περάσουμε από τα κοσμοπολίτικα προάστια της πόλης με κατεύθυνση το Χάουτ Μπέι, για να επιβιβαστούμε στο ειδικό πλοιάριο προς το Νησί Ντούικερ, όπου θα δούμε αποικίες από φώκιες και κορμοράνους. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας από το μοναδικής ομορφιάς πέρασμα Τσάπμαν με κατεύθυνση το προστατευόμενο πάρκο του Ακρωτηρίου. Αφού απολαύσουμε από το νοτιοδυτικότερο άκρο της Αφρικής το αγκάλιασμα του Ατλαντικού με τον Ινδικό Ωκεανό, κατευθυνόμαστε στο Μπούλντερ, όπου θα δούμε την αποικία των πιγκουίνων της άμμου. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Κέιπ Τάουν. Διανυκτέρευση.

15η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό ελεύθερο για μια βόλτα στην πόλη ή για τα τελευταία ψώνια σας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και απογευματινή πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

16η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Άφιξη γεμάτοι από εντυπώσεις που θα μας συνοδεύουν σε όλη μας τη ζωή.

Αριθμός Πτήσης Ημερομηνία Πτήσης Διαδρομή
(Από - Προς)
Ώρα
Αναχώρησης 
Ώρα Άφιξης
TK 1844 22/12/2017 ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ 21:55 00:35
TK 42 23/12/2017 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ - ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ 02:25 11:25
TK 45 05/01/2018 ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ -   ΚΩΝ/ΠΟΛΗ 17:50 05:50
TK 1845 06/01/2018 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ 08:45 09:10

 

 

Αριθμός Πτήσης Ημερομηνία Πτήσης Διαδρομή
(Από - Προς)
Ώρα
Αναχώρησης 
Ώρα Άφιξης
TK 1844 24/12/2017 ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ 21:55 00:35
TK 42 25/12/2017 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ - ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ 02:25 11:25
TK 45 07/01/2018 ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ -   ΚΩΝ/ΠΟΛΗ 17:50 05:50
TK 1845 08/01/2018 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ 08:45 09:10

 

 

 

  •  Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  •  Ξενοδοχεία 4 & 4* sup.
  •  Ημιδιατροφή καθημερινά ( βραδινό )  μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια – εκτός από το γεύμα στο πάρκο Τσόμπε που είναι κατά τη διάρκεια του σαφάρι.
  •  Περιηγήσεις, μετακινήσεις, ξεναγήσεις, σαφάρι όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  •  Τοπικός ξεναγός.
  •  Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
  •  Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  •  Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

  •  Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •  Φόροι αεροδρομίων, βίζες, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 890€.



ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Η διαφορετικότητα του Versus

 

Ένα πλήρες οδοιπορικό στη νοτιότερη χώρα της αφρικανικής ηπείρου. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με εκατοντάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες που το ξεχωρίζουν 10 χρόνια τώρα για την ποιότητα και την πληρότητα του. Περιλαμβάνει μέσα στην τιμή μεγάλο αριθμό τοπικών εκδρομών, όπως θα δείτε παρακάτω, που συνήθως δίνονται προαιρετικά ή και καθόλου.

 

Το πρόγραμμά μας ξεχωρίζει εκτός των άλλων και στα παρακάτω σημεία:

  •   Τρεις (3) ολόκληρες διανυκτερεύσεις σε μία από τις ωραιότερες πόλεις του κόσμου, το Κέιπ Τάουν, παρά το ακριβό κόστος διαμονής.
  • Προσοχή: Εκτός από τις 3 διανυκτερεύσεις στο Κέιπ Τάουν να τονίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής των κήπων διαμένουμε στο Τζορτζ και όχι σε άλλες πόλεις στην ενδοχώρα όπως άλλα προγράμματα
  •   Η πολύχρονη εμπειρία στο ταξίδι αυτό έχει διαμορφώσει την ιδανική κατανομή διανυκτερεύσεων που παρατηρείτε. Έτσι δεν σπαταλάμε διανυκτερεύσεις σε χωριά χαμηλού κόστους. Αντ’ αυτού βλέπετε ότι προσθέτουμε μια διανυκτέρευση  υψηλού κόστους στο Κέιπ Τάουν που είναι απαραίτητη για να το απολαύσουμε συνολικά τρείς και μια στην Ζουαζιλάνδη που συνήθως ξεπετάγεται μόνο με απλή επίσκεψη και ατελείωτα χιλιόμετρα. Βλέπετε είναι Versus  και δε χωράνε εκπτώσεις.
  •   Ημιδιατροφή καθημερινά στη Νότια Αφρική. Ένα δείπνο στη Βικτώρια στη Ζιμπάμπουε.
  •   Επίσκεψη των Καταρρακτών Βικτώρια στη Ζιμπάμπουε.
  •   Δώρο: Ολοήμερη εκδρομή στο πάρκο Τσόμπε στην Μποτσουάνα όπου κάνουμε χερσαίο αλλά και εν πλω σαφάρι!
  •   Περιλαμβάνει την πανέμορφη οδική Διαδρομή των Κήπων (garden route) με ενδιάμεσες διανυκτερεύσεις.
  •   Επίσκεψη και γεύμα (μέρος της ημιδιατροφής) στο πολιτιστικό χωριό Maτσάμο.
  •   Επίσκεψη και διαμονή στο ανεξάρτητο βασίλειο της Σουαζιλάνδης, στην ενδοχώρα της Νότιας Αφρικής. 
  •   Επίσκεψη και διαμονή στην Επαρχία Ζούλουλαντ.
  •   Επίσκεψη και σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ, το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό πάρκο της αφρικανικής ηπείρου. Θα ήταν παράλειψη να μην υπάρχει το πάρκο αυτό σε πρόγραμμα Νοτίου Αφρικής.
  •   Επίσκεψη στο σπάνιο Εθνικό Δρυμό Τσιτσικάμα.
  •   Επίσκεψη στο Σοβέτο.
  •   Επίσκεψη στο Μπούλντερ, όπου θα δούμε την αποικία των πιγκουίνων της άμμου.
  •   Επίσκεψη στο μουσείο Απαρχάιντ
  •   Επίσκεψη στο Σβέλλενταμ, μία χαριτωμένη ιστορική ολλανδική πόλη, καθώς και στο Χερμάνους ένα από τα διασημότερα παραθαλάσσια θέρετρα της χώρας.
  •   Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

 

 

Συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • 3 διανυκτερεύσεις στο Κέιπ Τάουν
  • Ημιδιατροφή καθημερινά ( βραδινό )  μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια – εκτός από το γεύμα στο πάρκο Τσόμπε που είναι κατά τη διάρκεια του σαφάρι.
  • Σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ
  • Περιλαμβάνει την πανέμορφη οδική Διαδρομή των Κήπων (Garden Route) με ενδιάμεσες διανυκτερεύσεις

Χάρτης Ταξιδιού Νότια Αφρική | Garden Route, Καταρράκτες Βικτώρια,Μποτσουάνα | Χριστούγεννα 2017 - Πρωτοχρονιά 2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info