fb

Η 8ήμερη μαγική Πολωνία του Versus | Καλοκαίρι - Φθινόπωρο 2017

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 799€

Ταυτότητα ταξιδιού

Το πρόγραμμα αυτό αποδεικνύει την εναντίωσή μας στα πρόχειρα Ευρωπαϊκά προγράμματα. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, δεν "ξεπετάμε" την Κρακοβία - μια από τις ομορφότερες πόλεις στην Ευρώπη και ας είναι ακριβότερη. Αφιερώνουμε σε αυτήν τον χρόνο που της αξίζει - 3 διανυκτερεύσεις, με ημερήσια εκδρομή και στο θέρετρο Ζακοπάνε. Δεν μένουμε, ακόμα και στο 8ήμερο πρόγραμμά μας, μόνο στις δυο βασικές πόλεις (Βαρσοβία, Κρακοβία), αλλά επισκεπτόμαστε και διαμένουμε σε πραγματικά διαμάντια, όπως το Βρότσλαβ, που είναι κτισμένο πάνω σε νησάκια στον ποταμό Όντερ. Πάνω απ΄ όλα δίνουμε έμφαση στις εξειδικευμένου επιπέδου ξεναγήσεις και γι΄ αυτό χρησιμοποιούμε έμπειρο Έλληνα αρχηγό αλλά και τοπικούς ξεναγούς όπου κρίνουμε αναγκαίο.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα ταξίδι-οδοιπορικό στην Πολωνία, στις βασικές της πόλεις, την ενδοχώρα της και τα σπάνια μνημεία της. Με το πρόγραμμα αυτό, εκτός από μια ολοκληρωμένη περιήγηση στις δύο πανέμορφες πόλεις, την πρωτεύουσα Βαρσοβία και το πνευματικό και θρησκευτικό κέντρο της χώρας, την Κρακοβία, επισκεπτόμαστε το Βρότσλαβ με  τη θαυμάσια αρχιτεκτονική και  την πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα και την πανέμορφη πόλη Γουντς

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus Travel

 

Πρόκειται για ένα σωστά οργανωμένο πρόγραμμα στην Πολωνία, με το οποίο εκτός από την Βαρσοβία και την Κρακοβία, γνωρίζουμε το Βρότσλαβ, την ομορφότερη πόλη της Πολωνίας, καθώς και το πανέμορφο Γουντς

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  Περιλαμβάνονται οι είσοδοι στα Αλατωρυχεία και το ’ουσβιτς καθώς και ξεναγήσεις με ειδικούς ξεναγούς. 

  • Διαμονή στο καταπληκτικό κεντρικό ξενοδοχείο Intercontinental 5* στην Βαρσοβία, σε ξενοδοχείο 4* sup στην Κρακοβία και στο πολύ καλό κεντρικό ξενοδοχείο Double Tree by Hilton 4*sup. ( και σε σπάνιες περιπτώσεις όμοιό του )  στο Βρότσλαβ.
  • Το μόνο πρόγραμμα με 3 Διανυκτερεύσεις στο διαμάντι της Ευρώπης, την ακριβή Κρακοβία!
  • Περιλαμβάνεται 1 δείπνο στο ξενοδοχείο στη Κρακοβία.
  • Διανυκτέρευση στη μοναδική πόλη Βρότσλαβ, την "Βενετία της Πολωνίας", που είναι χτισμένη σε 12 νησιά πάνω στον ποταμό Όντερ, εκεί που συναντιέται η πολωνική, η τσέχικη και η γερμανική αρχιτεκτονική. Πόλη έμπνευσης για τον Πικάσο, με την υπέροχη πλατεία Ρίνεκ, μία από τις ωραιότερες πλατείες της Ευρώπης. Μία πόλη που χαρακτηρίζεται από υπέροχα κτίρια με έντονα στοιχεία πρωσικής επιρροής.
  • Επίσκεψη στην γοητευτική πόλη Γουντς, το πάλαι ποτέ μεγαλύτερο κέντρο υφαντουργίας της Ευρώπης και νυν μοντέρνα και πολύ ενδιαφέρουσα πόλη.
  • Ολοήμερη εκδρομή στο "αλπικό" θέρετρο Ζακοπάνε, που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετική. 
  • Επίσκεψη στα μοναδικά αλατωρυχεία της Βιελίτσκα.
  • Επίσκεψη στο στρατόπεδο συγκέντρωσης ’ουσβιτς.
  • Επίσκεψη στην ιερή πόλη - θρησκευτικό κέντρο της Πολωνίας, Τσεστοχόβα, με τη μοναδική εικόνα της Μαύρης Παναγίας.
  • Επίσκεψη στο επιβλητικό κάστρο Ξιάζ, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης.
  • Επίσκεψη στην υπόγεια πόλη Οσόβκα, που θεωρείται το κύριο υπόγειο αρχηγείο του Χίτλερ.
  • Προσοχή: συνοδεύει Έλληνας έμπειρος αρχηγός που θα είναι συνεχώς μαζί σας και όχι τοπικοί Ελληνόφωνοι συνοδοί. Επιπλέον του Έλληνα αρχηγού, προσφέρονται διπλωματούχοι, έμπειροι τοπικοί ξεναγοί για σωστές ξεναγήσεις, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικούς οδηγούς Versus στα ελληνικά.

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Πτήση για Κρακοβία μέσω Βαρσοβίας. Η Κρακοβία, το αιώνιο πνευματικό και θρησκευτικό κέντρο της χώρας, ταυτίζεται με την ίδια την ιστορία της Πολωνίας. Το πρώτο οχυρό κτίστηκε στον λόφο Βάβελ. Η πόλη απλώθηκε στην κοιλάδα του Βιστούλα και κτίστηκαν πανεπιστήμια και εκκλησίες, αντικατοπτρίζοντας τον πλούτο των μεσαιωνικών βασιλείων. Η Κρακοβία αποτελεί τον σημαντικότερο πόλο έλξης για τους συντηρητές μνημείων που φθάνουν από όλο τον κόσμο για την αναπαλαίωση και συντήρηση των πολυάριθμων αναγεννησιακού και νεοκλασικού ρυθμού οικοδομημάτων της, που γίνεται σε κάθε κτίριο με επιστημονική ακρίβεια και μεγάλες δαπάνες, τις οποίες έχει αναλάβει το Πολωνικό κράτος μαζί με την UNESCO. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και απογευματινή βόλτα στο κέντρο της πόλης με τον αρχηγό μας για μια περιπατητική γνωριμία με τη πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΑΟΥΣΒΙΤΣ – ΒΙΕΛΙΤΣΚΑ

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό το σύγχρονο μνημείο βαρβαρότητας και ανθρώπινης φρίκης: το στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς, όπου βρήκαν τον θάνατο περισσότεροι από 4.000.000 άνθρωποι, 28 διαφορετικών εθνοτήτων. Επίσκεψη του χώρου με τις ρεαλιστικές αναπαραστάσεις και περιγραφές της ναζιστικής θηριωδίας. Επιστροφή στην Κρακοβία και στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε τα μοναδικά αλατωρυχεία της Βιελίτσκα, που έχουν μετατραπεί σε χώρο τέχνης. Θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα γλυπτά, αλλά και την εκκλησία από αλάτι στους υπόγειους χώρους του ορυχείου. Δεν υπάρχει άλλο ισάξιο και τόσο καλοδιατηρημένο αλατωρυχείο στον κόσμο σε ότι αφορά την έκταση, τη γραφικότητα των στοών και τον παλιό εξοπλισμό των ορυχείων. Από το 1978 έχει ενταχθεί στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Μετά την επίσκεψή μας και την αγορά των σχετικών αναμνηστικών από αλάτι, θα επιστρέψουμε στην Κρακοβία. Απόγευμα ελεύθερο για μια βόλτα στην υπέροχη παλιά πόλη. Διανυκτέρευση.  

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΖΑΚΟΠΑΝΕ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό το χειμερινό θέρετρο Ζακοπάνε, που βρίσκεται ακριβώς στα σύνορα με τη Σλοβακία. Με την εκδρομή αυτή θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την ορεινή Πολωνία, τα έθιμα και τις ενδυμασίες της όμορφης αυτής περιοχής με τα ξυλόγλυπτα σπίτια και τις εκκλησίες του 18ου αιώνα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στην Κρακοβία. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΤΣΕΣΤΟΧΟΒΑ – ΒΡΟΤΣΛΑΒ (ΜΠΡΕΣΛΑΟΥ)

Αναχώρηση οδικώς για την ιερή πόλη-θρησκευτικό κέντρο της Πολωνίας, την Τσεστοχόβα. Στην κεντρική εκκλησία της πόλης αυτής φυλάσσεται η μοναδική εικόνα της Μαύρης Παναγίας. Εκατομμύρια πιστοί απ’ όλη τη χώρα, αλλά και από το εξωτερικό, καταφθάνουν συνεχώς για να προσκυνήσουν την εικόνα της Παρθένου Μαρίας. Συνεχίζουμε για το Βρότσλαβ, τη «Βενετία του Βορρά», μία πόλη με γέφυρες και εντυπωσιακά κτίρια που καθρεφτίζονται στα νερά του ποταμού Όντερ. Η πόλη έχει οριστεί ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2016. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξενάγηση της πόλης με τη θαυμάσια αρχιτεκτονική και την πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα, όπου θα δούμε, μεταξύ άλλων, την κεντρική πλατεία Ρίνεκ με τα πολύχρωμα κτίρια, τον καθεδρικό ναό, το δημαρχείο, το πανεπιστήμιο, καθώς και το νησί Πιάσεκ στον ποταμό Όντερ. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ ΒΡΟΤΣΛΑΒ - ΚΑΣΤΡΟ ΞΙΑΖ - ΟΣΟΒΚΑ (ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΧΙΤΛΕΡ) - ΣΒΙΝΤΝΙΚΑ - ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Πρωινή αναχώρηση για το περίφημο κάστρο Ξιάζ (Książ), ένα από τα μεγαλύτερα κάστρα στην Πολωνία. Είναι κτισμένο σε έναν μεγαλοπρεπή απότομο βράχο με θέα στον ποταμό Pelcznica και συχνά αναφέρονται σε αυτό ως το "μαργαριτάρι της νότιας Σιλεσίας". Το κάστρο, πέρα από ιστορικό μνημείο, στεγάζει επίσης και μια γκαλερί τέχνης. Θα σας συνεπάρει η ποικιλία των αρχιτεκτονικών ιδεών, η ταραχώδης ιστορία του, η μοναδική, γραφική τοποθεσία του. Συνεχίζουμε για το Οσόβκα, μια υπόγεια κατασκευή του Β΄ παγκοσμίου πολέμου - ένα τεράστιο υπόγειο σύστημα διαδρόμων, αιθουσών και οχυρών, μία σχεδόν ολόκληρη πολιτεία (περίπου 1700 μέτρα διαδρόμων και αιθουσών), με χώρους όπου φυλάσσονταν οπλικά συστήματα, έγγραφα, χρήματα και ταυτόχρονα αποτελούσε καταφύγιο-οχυρό στρατιωτών. Τελευταία μας επίσκεψη, η πανέμορφη ξύλινη εκκλησία της Σβιντνίκα, η οποία αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Βρότσλαβ. Απόγευμα ελεύθερο για βόλτες στους γραφικούς δρόμους της υπέροχης αυτής πόλης. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΒΡΟΤΣΛΑΒ - ΓΟΥΝΤΣ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Πρωινή ξενάγηση της πόλης με τη θαυμάσια αρχιτεκτονική και την πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα. Θα δούμε μεταξύ άλλων την κεντρική πλατεία Ρίνεκ με τα πολύχρωμα κτίρια, τον καθεδρικό ναό, το δημαρχείο, το πανεπιστήμιο, καθώς και το νησί Πιάσεκ στον ποταμό Όντερ. Αναχώρηση μέσω μιας όμορφης μαγευτικής διαδρομής, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Πολωνίας, το Lodz (προφέρεται Γουντς). Ίσως στο πρώτο του άκουσμα να μη θυμίζει τίποτα, το Γουντς όμως για περισσότερα από 100 χρόνια αποτέλεσε το κέντρο υφαντουργίας σε όλη την Ευρώπη. Η ειδική χημική σύσταση των νερών του, έδωσε ένα σημαντικό πλεονέκτημα στα εργοστάσια επεξεργασίας υφασμάτων που δραστηριοποιούνταν εκεί και έτσι, σε λιγότερο από 80 χρόνια, ο πληθυσμός του αυξήθηκε από δεκατρείς χιλιάδες σε μισό εκατομμύριο. Σήμερα είναι μια σύγχρονη πόλη, που κάθε γωνιά της έχει κάτι από τη γοητευτική, πολυπολιτισμική της ιστορία. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Πολωνίας, την  Βαρσοβία. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Η σημερινή ξενάγησή μας θα αρχίσει με περίπατο στην Παλιά Πόλη, όπου μετά την ολοσχερή καταστροφή της κατά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, 800 κτίρια ανοικοδομήθηκαν με πιστή λεπτομερειακή αντιγραφή από ιστορικά ντοκουμέντα, σκίτσα, πίνακες και φωτογραφίες. Θα δούμε μεταξύ άλλων την Κολώνα του Σιγισμούνδου, το άγαλμα της Σειρήνας, την πλατείας της Νίκης και πολλά ακόμα αξιοθέατα της πόλης.. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Χρόνος ελεύθερος στην Βαρσοβία για να συνεχίσετε τις επισκέψεις σας. Το check out είναι στις 12.00 οπότε και αφήνετε τα δωμάτια σας.
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση επιστροφής. Άφιξη αυθημερόν.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης 

Ημερομηνία

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 860

09/07

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΣΟΒΙΑ

08:15

09:55

Α3 863

16/07

ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΑΘΗΝΑ

12:15

15:45


Αριθμός Πτήσης 

Ημερομηνία

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 862

16/07

ΑΘΗΝΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

10:05

11:30

Α3 861

23/07

ΒΑΡΣΟΒΙΑ – ΑΘΗΝΑ

10:45

14:20


Αριθμός Πτήσης 

Ημερομηνία

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 862

30/07

ΑΘΗΝΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

10:05

11:30

Α3 861

06/08

ΒΑΡΣΟΒΙΑ – ΑΘΗΝΑ

10:45

14:20


Αριθμός Πτήσης 

Ημερομηνία

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 862

01/08

ΑΘΗΝΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

08:10

09:35

Α3 861

08/08

ΒΑΡΣΟΒΙΑ – ΑΘΗΝΑ

12:00

15:35


Αριθμός Πτήσης 

Ημερομηνία

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 860

08/08

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΣΟΒΙΑ

09:30

11:10

Α3 863

15/08

ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΑΘΗΝΑ

10:20

13:50


Αριθμός Πτήσης 

Ημερομηνία

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 862

08/08

ΑΘΗΝΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

08:10

09:35

Α3 861

15/08

ΒΑΡΣΟΒΙΑ – ΑΘΗΝΑ

12:00

15:35


Αριθμός Πτήσης 

Ημερομηνία

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 862

13/08

ΑΘΗΝΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

10:05

11:30

Α3 861

20/08

ΒΑΡΣΟΒΙΑ – ΑΘΗΝΑ

10:45

14:20


Αριθμός Πτήσης 

Ημερομηνία

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 860

13/08

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΣΟΒΙΑ

08:15

09:55

Α3 863

20/08

ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΑΘΗΝΑ

12:15

15:45


Αριθμός Πτήσης 

Ημερομηνία

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 860

20/08

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΣΟΒΙΑ

08:15

09:55

Α3 863

27/08

ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΑΘΗΝΑ

12:15

15:45


Αριθμός Πτήσης 

Ημερομηνία

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 862

27/08

ΑΘΗΝΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

10:05

11:30

Α3 861

03/09

ΒΑΡΣΟΒΙΑ – ΑΘΗΝΑ

10:45

14:20


Αριθμός Πτήσης 

Ημερομηνία

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 860

03/09

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΣΟΒΙΑ

08:15

09:55

Α3 863

10/09

ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΑΘΗΝΑ

12:15

15:45


Αριθμός Πτήσης 

Ημερομηνία

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 862

24/09

ΑΘΗΝΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

10:05

11:30

Α3 861

01/10

ΒΑΡΣΟΒΙΑ – ΑΘΗΝΑ

10:45

14:20

 

Για τους ταξιδιώτες από Θεσσαλονίκη και για όλα τα παραπάνω προγράμματα, υπάρχουν connecting flights της AEGEAN που τους εξυπηρετούν. Για παράδειγμα:

Αριθμός Πτήσης 

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 7101

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ

06:25

07:15

Α3 7126

ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

19:20

20:15

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •  Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό 
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*sup στην Κρακοβία και το Βρότσλαβ και στο Intercontinental 5* στην Βαρσοβία (εκτός από σπάνιες περιπτώσεις που δίνεται άλλο όμοιο του)**
  • Είσοδος στα Αλατωρυχεία και το ’ουσβιτς
  • Πρωινό καθημερινά 
  • 1 δείπνο στο ξενοδοχείο στη Κρακοβία
  • Όλες οι μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα
  • Έλληνας αρχηγός (θα τον συναντήσετε στην Πολωνία και δεν θα σας συνοδέψει στις πτήσεις σας).
  • Διπλωματούχοι τοπικοί ξεναγοί (επιπλέον του Έλληνα αρχηγού) όπου κρίνεται σκόπιμο, για εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις στις σημαντικότερες πόλεις και τα αξιοθέατα που προβλέπονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 200 €
  • Είσοδοι σε αξιοθέατα κλπ., εκτός από το Άουσβιτς,  και των αλατωρυχείων, που είναι εντός της τιμής

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 

 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

 

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Η διαφορετικότητα του Versus Travel

 

Πρόκειται για ένα σωστά οργανωμένο πρόγραμμα στην Πολωνία, με το οποίο εκτός από την Βαρσοβία και την Κρακοβία, γνωρίζουμε το Βρότσλαβ, την ομορφότερη πόλη της Πολωνίας, καθώς και το πανέμορφο Γουντς

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  Περιλαμβάνονται οι είσοδοι στα Αλατωρυχεία και το ’ουσβιτς καθώς και ξεναγήσεις με ειδικούς ξεναγούς. 

  • Διαμονή στο καταπληκτικό κεντρικό ξενοδοχείο Intercontinental 5* στην Βαρσοβία, σε ξενοδοχείο 4* sup στην Κρακοβία και στο πολύ καλό κεντρικό ξενοδοχείο Double Tree by Hilton 4*sup. ( και σε σπάνιες περιπτώσεις όμοιό του )  στο Βρότσλαβ.
  • Το μόνο πρόγραμμα με 3 Διανυκτερεύσεις στο διαμάντι της Ευρώπης, την ακριβή Κρακοβία!
  • Περιλαμβάνεται 1 δείπνο στο ξενοδοχείο στη Κρακοβία.
  • Διανυκτέρευση στη μοναδική πόλη Βρότσλαβ, την "Βενετία της Πολωνίας", που είναι χτισμένη σε 12 νησιά πάνω στον ποταμό Όντερ, εκεί που συναντιέται η πολωνική, η τσέχικη και η γερμανική αρχιτεκτονική. Πόλη έμπνευσης για τον Πικάσο, με την υπέροχη πλατεία Ρίνεκ, μία από τις ωραιότερες πλατείες της Ευρώπης. Μία πόλη που χαρακτηρίζεται από υπέροχα κτίρια με έντονα στοιχεία πρωσικής επιρροής.
  • Επίσκεψη στην γοητευτική πόλη Γουντς, το πάλαι ποτέ μεγαλύτερο κέντρο υφαντουργίας της Ευρώπης και νυν μοντέρνα και πολύ ενδιαφέρουσα πόλη.
  • Ολοήμερη εκδρομή στο "αλπικό" θέρετρο Ζακοπάνε, που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετική. 
  • Επίσκεψη στα μοναδικά αλατωρυχεία της Βιελίτσκα.
  • Επίσκεψη στο στρατόπεδο συγκέντρωσης ’ουσβιτς.
  • Επίσκεψη στην ιερή πόλη - θρησκευτικό κέντρο της Πολωνίας, Τσεστοχόβα, με τη μοναδική εικόνα της Μαύρης Παναγίας.
  • Επίσκεψη στο επιβλητικό κάστρο Ξιάζ, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης.
  • Επίσκεψη στην υπόγεια πόλη Οσόβκα, που θεωρείται το κύριο υπόγειο αρχηγείο του Χίτλερ.
  • Προσοχή: συνοδεύει Έλληνας έμπειρος αρχηγός που θα είναι συνεχώς μαζί σας και όχι τοπικοί Ελληνόφωνοι συνοδοί. Επιπλέον του Έλληνα αρχηγού, προσφέρονται διπλωματούχοι, έμπειροι τοπικοί ξεναγοί για σωστές ξεναγήσεις, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικούς οδηγούς Versus στα ελληνικά.

Highlights

  • Επισκεφθείτε τη γοητευτική πόλη Γούντς, το πάλαι ποτέ μεγαλύτερο κέντρο υφαντουργίας της Ευρώπης
  • Περιηγηθείτε στο υπέροχο Βρότσλαβ, τη "Βενετία της Πολωνίας" με τις γέφυρες και τα εντυπωσιακά της κτίρια να καθρεφτίζονται στα νερά του ποταμού Όντερ
  • Εκδράμετε στο εκπληκτικό αλπικό θέρετρο Ζακοπάνε
  • Γνωρίστε τη θηριωδία των Ναζί στο στρατόπεδο συγκέντρωσης ’ουσβιτς
  • Θαυμάστε την ωραιότερη πόλη της Πολωνίας, την Κρακοβία, με τα πολυάριθμα αναγεννησιακού και νεοκλασικού ρυθμού οικοδομήματά της
  • Εξερευνήστε τα μοναδικά αλατωρυχεία της Βιελίτσκα
  • Περπατήστε στα αναρίθμητα υπερπολυτελή δωμάτια του κάστρου Ξιάζ
  • Γνωρίστε την υπόγεια πόλη Οσόβκα και τις εγκαταστάσεις της πολεμικής μηχανής του Χίτλερ
  • Επισκεφθείτε την ιερή πόλη – θρησκευτικό κέντρο της Πολωνίας, Τσεστοχόβα, με τη μοναδική εικόνα της Μαύρης Παναγίας
 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • 3 διανυκτερεύσεις 5* στην Κρακοβία και 2 στη Βαρσοβία (στο Double Tree by Hilton 4$sup)
  • Ολοήμερη εκδρομή στο "αλπικό" θέρετρο Ζακοπάνε
  • Έλληνας αρχηγός που θα είναι συνεχώς μαζί σας σε ένα πλούσιο 8ήμερο πρόγραμμα στην Πολωνία, με πολλές επισκέψεις και εκδρομές  
  • Προαγορασμένη είσοδος στο Άουσβιτς για σωστή ξενάγηση

Χάρτης Ταξιδιού Η 8ήμερη μαγική Πολωνία του Versus | Καλοκαίρι - Φθινόπωρο 2017

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info