fb

Ουαλία - Κορνουάλη | από Κύπρο

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2029€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα εξαιρετικά πλήρες κι εμπεριστατωμένο πρόγραμμα που συνδυάζει αρμονικά δυο από τις πιο όμορφες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, την Ουαλία και την Κορνουάλη.
Ξεκινώντας από το “μουσικό λίκνο” και ποδοσφαιρόφιλο Μάντσεστερ, “κατηφορίζουμε” το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου θα γίνουμε γνώστες και μύστες της θαυμαστής φύσης και κουλτούρας της Βρετανικής υπαίθρου.
Ένα ταξίδι – αφιέρωμα στις περιοχές αυτές: από το βορειοδυτικό Μάντσεστερ, έως το νοτιοανατολικότερο άκρο του Βασιλείου και την Κορνουάλη, κι από την γενέτειρά του Σαίξπηρ το Στράτφορντ-Απόν-Έιβον, έως το μεγαλιθικό μνημείο Στοόυνχετζ, ένα από τους πιο σημαντικούς, μυστικιστικούς κι αινιγματικούς χώρους παγκοσμίως!
Κάθε στάση μας θα είναι και μια αποκάλυψη που θα μας γεμίσει και θα μας εντρυφήσει σε άλλα μονοπάτια!

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα ταξίδι στα όρια του ονειρικού στην Ουαλία και την Κορνουάλη, με αφετηρία το ποδοσφαιρόφιλο και μουσικόφιλο Μάντσεστερ, στο Τσέστερ μία από τις καλύτερα διατηρημένες περιτοιχισμένες πόλεις του Ην. Βασιλείου, στην ιστορική πρωτεύουσα της Ουαλίας Κάρντιφ, το Μπρίστολ όπου οι γοτθικού τύπου ναοί “δένουν” αρμονικά με τα μεσαιωνικά κτίρια και τα πάρκα (δεν είναι τυχαίο που οι ’γγλοι την θεωρούν την πιο όμορφη πόλη της Αγγλίας), τη λουτρόπολη Μπαθ με τις ιαματικές πηγές, το Πλύμουθ που η ιστορία του χρονολογείται από την εποχή του Χαλκού, το γραφικό Σάλζμπουρυ, την παραθαλάσσια πόλη και καλοκαιρινό θέρετρο Σαιντ ’ιβς, το μυστηριώδες Στόουνχετζ και την Μητρόπολη, το Λονδίνο, απ’ όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας.

Μόνο Στο Versus

Γιατί να επιλέξετε το Versus Travel


Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  •  Προσοχή: οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Με τέλειες πτήσεις, μεσημέρι στο Μάντσεστερ κι απόγευμα από Λονδίνο, ώστε να έχουμε όλο τον χρόνο στη διάθεσή μας
  •  Με ημιδιατροφή στο ακριβό Ηνωμένο Βασίλειο!
  •  Εξαιρετικά προσεγμένο δρομολόγιο με σωστή ροή προγράμματος και διαμονές σε πόλεις – κλειδιά, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε αναλυτικά και σε βάθος τις περιοχές.
  •  Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* (Τσέστερ) & 4* κατά μήκος της διαδρομής μας, τα οποία βρίσκονται σε στρατηγικές θέσεις για να μην έχουμε πισωγυρίσματα.
  •  Επισκέψεις σε επιβλητικά κάστρα, εντυπωσιακούς Καθεδρικούς Ναούς και Ρωμαϊκά λουτρά.
  •  Επίσκεψη του μυστικιστικού κι αινιγματικού Στόουνχετζ.
  •  Και φυσικά, δεν μπορεί να λείπει μια επίσκεψη σε αποστακτήριο ουίσκι!
  •  Και σε όλα αυτά, οι είσοδοι περιλαμβάνονται στην τιμή και δεν πληρώνετε τίποτα τοπικά!
  •  Έμπειρος και καταρτισμένος αρχηγός

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ (Πτήση, Πανοραμική Ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μάντσετσερ. Δημιουργήθηκε από Κέλτες και οι Ρωμαίοι έκτισαν το πρώτο οχυρό κι έδωσαν το όνομα Μαμούκιο, απ’ όπου προέρχεται και η ονομασία της πόλης. Παρόλο που τον 14ο αιώνα ήταν κωμόπολη, γνώρισε ιδιαίτερη ανάπτυξη τα χρόνια της βιομηχανικής επανάστασης κι αργότερα έγινε το μεγαλύτερο κέντρο εμπορίου βαμβακιού, παγκόσμια. Άφιξη, πανοραμική περιήγηση της πόλης, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΝΟΟΥΝΤΟΝΙΑ – ΚΑΣΤΡΑ ΚΕΡΝΑΡΦΟΝ & ΠΟΡΤΜΕΪΡΙΟΝ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Πρωινή αναχώρηση διαμέσου μιας γραφικής κι εκπληκτικής διαδρομής για το Εθνικό Πάρκο Σνοουντόνια, που πήρε το όνομά του από το ψηλότερο βουνό της Ουαλίας Σνοουντον (Snowdon). Το πάρκο ιδρύθηκε το 1951 και καταλαμβάνει μια έκταση 2140 τ. χλμ. Σε αντίθεση με άλλα πάρκα άλλων χωρών, το Πάρκο είναι και δημόσιας αλλά και ιδιωτικής εκμετάλλευσης. Θα επισκεφτούμε την άγρια και ταυτόχρονα ήρεμη φύση που μας προσφέρει ο Εθνικός Δρυμός. Στάση για καφέ στο Μπέτζελερτ, ένα μικρό ορεινό χωριό με γραφικά πέτρινα εξοχικά, διάσημο από τον συγκινητικό μύθο του πρίγκηπα Llewelyn και του πιστού του σκύλου Gelert.  Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το κάστρο Κέρναρφον (Caernarfon) ένα πανέμορφο κι επιβλητικό μεσαιωνικό Κάστρο με πλούσια ιστορία καθώς ήταν το επίκεντρο πολλών πολέμων. Χρονολογείται από τον 11ο αιώνα και δαπανήθηκαν τεράστια ποσά για την κατασκευή του, που διήρκησε περίπου 2 αιώνες! Από το 1969 ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.
Θα συνεχίσουμε με την επίσκεψή μας στο δεύτερο κάστρο το κουκλίστικο Ποερμεΐριον (Portmeirion), το πιο δημοφιλές αξιοθέατο της Βόρειας Ουαλίας! Σχεδιάστηκε και κτίστηκε το 1975 σε ιταλικό στυλ και είναι ευρέως γνωστό μια και έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Άφιξη στο πανέμορφο Τσέστερ και περιήγηση της  πανέμορφης πόλης, όπου θα περπατήσουμε στα  άψογα διατηρημένα  μεσαιωνικά αστικά τείχη  και θα δούμε από κοντά την αγορά και τα περίφημα Ρόουζ με τις απομιμήσεις μεσαιωνικών προσόψεων, το Ρωμαϊκό αμφιθέατρο του 1ου αιώνα, τον Καθεδρικό Ναό και ρολόι του Τσέστερ στην Ανατολική Πύλη αφιερωμένο για την 60η επέτειο της βασίλισσας Βικτωρίας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΣΕΣΤΕΡ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΡΙΚΟΝ ΜΠΙΚΟΝΣ – ΑΠΟΣΤΑΣΤΉΡΙΟ – ΜΠΙΓΚ ΠΙΤ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Μετά από το πλούσιο Αγγλικό πρωινό στο ξενοδοχείο μας θα ξεκινήσουμε για την συναρπαστική Ουαλική ενδοχώρα, με τα εντυπωσιακά βουνά στο βορρά, ψαροχώρια σε ακτές με απόκρημνα βράχια και  αμμουδερές παραλίες, λόφοι και κοιλάδες στολισμένες με κάστρα. Θα επιλέξουμε την “ραχοκοκαλιά της Ουαλίας” έναν επαρχιακό δρόμο για να περάσουμε μέσα από την καρδιά του Εθνικού πάρκου Μπρέκον Μπίκονς με τις απόκρημνες κι εντυπωσιακές πλαγιές από ψαμμίτη και μοναδικούς καταρράκτες και σπηλιές. Στον δρόμο μας, θα επισκεφτούμε το αποστακτήριο ουίσκι Penderyn, όπου θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε από κοντά την διαδικασία της απόσταξης η οποία κάνει τόσο μοναδικό αυτό το ουίσκι! Στο τέλος, θα δοκιμάσουμε μερικά από τα διάφορα είδη που μοναδικού αυτού ποτού! Χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε ένα πραγματικό ορυχείο άνθρακα κι ένα από τα κορυφαία μουσεία εξόρυξης της Βρετανίας, το Μπιγκ Πιτ (Big Pit). Απολαύστε μια περιήγηση πολυμέσων ενός σύγχρονου ανθρακωρυχείου με έναν εικονικό ανθρακωρύχο στις μεταλλευτικές στοές, καθώς και τις εκθέσεις στα ανθρακωρυχεία Λουτρά και Ιστορικά κτήρια ανθρακωρυχείο
Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΡΝΤΙΦ – ΚΟΤΣΓΟΥΟΛΝΤΣ – ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ-ΑΠΟΝ-ΕΪΒΟΝ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ

Σήμερα η ημέρα μας θα είναι στο Cotswolds. Η πρώτη στάση σας θα είναι καθεδρικό ναό του Gloucester που χτίστηκε το 1100 ως νορμανδικό αβαείο-εκκλησία κι επέζησε της καταστροφής χάρη στην ιστορική του σύνδεσης με τη μοναρχία. Έχει ένα από τα μεγαλύτερα μεσαιωνικά βιτρό παράθυρα στην Αγγλία κι ένα κομψό κι εντυπωσιακό εσωτερικό. Από αυτή την εκκλησία ήταν που ο William ο Πρώτος παρήγγειλε το “Μεγάλο Κτηματολόγιο” και στην πρόσφατη ιστορία, ο καθεδρικός ναός έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες του Χάρι Πότερ. Απολαύστε το γεύμα σας (κατά τον ελεύθερο χρόνο) στο Στράτφορντ-απόν-Έιβον και κάντε μια βόλτα στην γενέτειρα του διάσημου Σαίξπηρ.Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Blenheim Palace, που χτίστηκε στις αρχές του 18ου αιώνα για να γιορταστεί η νίκη επί των Γάλλων στον Πόλεμο της Ισπανικής Διαδοχής. Ειδικότερα, χτίστηκε ως δώρο στον Πρώτο Δούκα του Μάλμπορο, John Churchill, στρατιωτικός διοικητής που ηγήθηκε των συμμαχικών δυνάμεων στη Μάχη της Blenheim στις 13 Αυγούστου 1704.Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΙΣΤΟΛ – ΜΠΑΘ – ΕΞΕΤΕΡ – ΠΛΥΜΟΥΘ

Η σημερινή μας πρώτη στάση θα είναι στο Bath. Η πόλη ήταν ήδη ιαματικό λουτρό στα Ρωμαϊκά χρόνια και θα είστε σε θέση να επισκεφθείτε τα Ρωμαϊκά Λουτρά, στην καρδιά της πόλης του Bath και τα οποία ανάγονται στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Αποτελούνται από τα εντυπωσιακά σωζόμενα ερείπια ενός από τους μεγαλύτερους θρησκευτικούς χώρους με ιαματικά λουτρά του αρχαίου κόσμου. Το εντυπωσιακό είναι ότι μετά από τόσους αιώνες, το φυσικό ζεστό νερό εξακολουθεί να ρέει. Για το απόγευμα, θα συνεχίσουμε προς τον νότο για να Έξετερ και να επισκεφθούμε τον όμορφο και διαφορετικό καθεδρικό ναό με τις φανταστικές αψίδες του. Ο Καθεδρικός Ναός του Έξετερ είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο όμορφα της Αγγλίας. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, και κοσμεί την πόλη για σχεδόν χίλια χρόνια. Οι επιβλητικοί του πύργοι χρονολογούνται από τις αρχές του 12ου αιώνα.
Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΠΛΥΜΟΥΘ – ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΗΠΟΙ – ΣΑΙΝΤ ΟΣΤΕΛ – ΣΑΙΝΤ ΑΪΒΣ

Το πρωί, αναχώρηση για επίσκεψη των Χαμένων Κήπων του Χέλιγκαν (Lost Gardens of Heligan) του 18ου αιώνα. Είκοσι πέντε χρόνια πριν, οι Κήποι ήταν άγνωστοι κι αθέατοι καθώς χάνονταν κάτω από ένα κουβάρι από ζιζάνια. Η τυχαία ανακάλυψη μιας πόρτας στα ερείπια, οδήγησαν στην αποκατάσταση αυτής της κάποτε μεγάλης περιουσίας. Σήμερα, οι Χαμένοι Κήποι έχουν βρει τη θέση τους εκεί όπου ανήκουν: στην  εξέχουσα θέση ανάμεσα στους καλύτερους κήπους στην Κορνουάλη.
 Μετά τον ελεύθερο χρόνο μας για  μεσημεριανό γεύμα, θα απολαύσουμε μια επίσκεψη στο Σαιντ Μίκαελ Μάουντ (St. Michael’s Mount), ένα νησί που στέφεται από μια μεσαιωνική εκκλησία και το κάστρο του. Η απότομη ακτογραμμή στο τέλος του ομόσπονδου κράτους δεν είναι μακριά από τη βόρεια ακτή της Κορνουάλης. Μπορείτε να απολαύσετε τις όμορφες παραλίες στο ψαροχώρι του Αγίου Ives, καθώς και το μοναδικό φάρο που ενέπνευσε μια σειρά από καλλιτέχνες.
Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΙΝΤ ΑΪΒΣ – ΣΑΛΖΜΠΟΥΡΥ – ΣΤΟΟΥΝΧΕΤΖ – ΛΟΝΔΙΝΟ – ΑΘΗΝΑ /ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Για την τελευταία ημέρα μας θα σταματήσουμε στο όμορφο χωριό του Salisbury και να επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό της. Επισήμως γνωστό ως το Καθεδρικός Ναός της Παναγίας, ο καθεδρικός ναός του Salisbury είναι ένας Αγγλικανικός Καθεδρικός Ναός, κι ένας από τα κορυφαία αντιπροσωπευτικά δείγματα Early English αρχιτεκτονικής.
Χρόνος ελεύθερος για γεύμα, και αφήνουμε το καλύτερο για το τέλος!! θα επισκεφθούμε τον περιτριγυρισμένο από μυστήριο αρχαίο πέτρινο κύκλο του Στόουνχεντζ! Είναι ένα καταπληκτικό επίτευγμα της μηχανικής και το πιο σημαντικό προϊστορικό μέρος στην Αγγλία, το οποίο πέρα από την αρχαιολογική σημασία του είχε και πιθανώς αστρονομικό ρόλο.Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λονδίνου και πτήση επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα ’φιξης

BA 631

22/06/2017

ΑΘΗΝΑ – ΛΟΝΔΙΝΟ

08.00

10.00

ΒΑ 1388

22/06/2017

ΛΟΝΔΙΝΟ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

12.10

13.15

ΒΑ 634

28/06/2017

ΛΟΝΔΙΝΟ – ΑΘΗΝΑ

20.50

02.25 (+1)

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα ’φιξης

BA 631

24/07/2017

ΑΘΗΝΑ – ΛΟΝΔΙΝΟ

08.00

10.00

ΒΑ 1388

24/07/2017

ΛΟΝΔΙΝΟ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

12.10

13.15

ΒΑ 634

30/07/2017

ΛΟΝΔΙΝΟ – ΑΘΗΝΑ

20.50

02.25 (+1)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •  Αεροπορικά  εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  •  Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* (Τσέστερ) & 4*
  •  Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
  •  Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  •  Δείπνο στο ξενοδοχείο καθημερινά
  •  Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  •  Είσοδοι όπου αναφέρονται
  •  Έμπειρος αρχηγός, συνοδός του Γραφείου μας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
  •  Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  •  Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φόροι πόλεων, φιλοδωρήματα, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ., τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 330.00 €



ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Αναχωρήσεις:  22.6, 24.7

Γιατί να επιλέξετε το Versus Travel


Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  •  Προσοχή: οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Με τέλειες πτήσεις, μεσημέρι στο Μάντσεστερ κι απόγευμα από Λονδίνο, ώστε να έχουμε όλο τον χρόνο στη διάθεσή μας
  •  Με ημιδιατροφή στο ακριβό Ηνωμένο Βασίλειο!
  •  Εξαιρετικά προσεγμένο δρομολόγιο με σωστή ροή προγράμματος και διαμονές σε πόλεις – κλειδιά, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε αναλυτικά και σε βάθος τις περιοχές.
  •  Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* (Τσέστερ) & 4* κατά μήκος της διαδρομής μας, τα οποία βρίσκονται σε στρατηγικές θέσεις για να μην έχουμε πισωγυρίσματα.
  •  Επισκέψεις σε επιβλητικά κάστρα, εντυπωσιακούς Καθεδρικούς Ναούς και Ρωμαϊκά λουτρά.
  •  Επίσκεψη του μυστικιστικού κι αινιγματικού Στόουνχετζ.
  •  Και φυσικά, δεν μπορεί να λείπει μια επίσκεψη σε αποστακτήριο ουίσκι!
  •  Και σε όλα αυτά, οι είσοδοι περιλαμβάνονται στην τιμή και δεν πληρώνετε τίποτα τοπικά!
  •  Έμπειρος και καταρτισμένος αρχηγός

Highlights

  • Περιηγηθείτε στο πανέμορφο Εθνικό Πάρκο Σνοουντόνια
  •  Δείτε τα επιβλητικά κάστρα Κέρναρφον και Πορτμεΐριον
  • Δοκιμάστε τη λεπτή γεύση του ουίσκι Penderyn
  •  Μάθετε πώς γίνεται η εξόρυξη του άνθρακα στο ορυχείο Μπιγκ Πιτ
  •  “Χαθείτε” στην ηρεμία που αποπνέει η γενέτειρα του Σαίξπηρ, Στράτφορντ-Απόν-Έιβον
  •  Εντυπωσιαστείτε από τα θερμά ιαματικά λουτρά στο Μπαθ
  •  Νιώστε την κατάνυξη μέσα στους Καθεδρικούς Ναούς του Κόλτσγουορντ και του Έξετερ
  •  Περιπλανηθείτε στους Χαμένους Κήπους του Χέλιγκαν
  •  Νιώστε το δέος και το μυστήριο στον αρχαίο πέτρινο κύκλο του Στόουνχετζ

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

Ένα ταξίδι που μας βάζει μέσα σε μια κάψουλα του χρόνου! Μας ταξιδεύει από την νεολιθική εποχή (Στόουνχετζ), στη Ρωμαϊκή κυριαρχία (Λουτρά) κι από τον Μεσαίωνα (Κάστρα, Καθεδρικοί) έως τη σύγχρονη εποχή (αποστακτήριο)!

Κι όλα αυτά, διαμέσου μιας γοητευτικής και συνάμα μυστηριώδους διαδρομής, για όσους θέλουν δυνατές συγκινήσεις και να γνωρίσουν ένα διαφορετικό Ηνωμένο Βασίλειο!!!

Χάρτης Ταξιδιού Ουαλία - Κορνουάλη | από Κύπρο

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info