Μαλαισία, Ζούγκλα Ταμάν Νεγκάρα, Σιγκαπούρη | από Κύπρο | Καλοκαίρι - Νοέμβριος 2017

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1849€

Travel Identity

Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών. Εναλλακτικό ταξίδι στην αυθεντική Ασία, που διατηρεί γνήσιες εικόνες και μέρη που ξεφεύγουν από τα κοινότυπα, όπως η ζούγκλα του εθνικού πάρκου Ταμάν Νεγκάρα. Όλο αυτό το εξωτικό σκηνικό ντύνεται με τον κοσμοπολίτικο αέρα της Κουάλα Λουμπούρ.

Η προσθήκη της πόλης-πρότυπο Πουτρατζάγια, που θα βρείτε μόνο στο Versus, η διαμονή σε πολύ καλά ξενοδοχεία, η γνωριμία με την υπερσύγχρονη Σιγκαπούρη, την "Πόλη του Λιονταριού", με το ιδιαίτερο κράμα των πολιτισμών συνθέτουν τη μοναδική πολυπρόσωπη ταυτότητα του ταξιδιού αυτού.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ξεκινάμε εξερευνώντας την πρωτεύουσα της Μαλαισίας,  Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Θα επισκεφθούμε την εντυπωσιακή πόλη-θαύμα Πουτρατζάγια και την Μάλακκα, μία από τις πρώτες Πορτογαλικές αποικίες. Στη συνέχεια θα εξερευνήσουμε τη ζούγκλα του πάρκου Ταμάν Νεγκάρα και θα καταλήξουμε στη Σιγκαπούρη, μια ολόκληρη χώρα μέσα στα σύνορα μιας πόλης - της "Πόλης του Λιονταριού".

1η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Κουάλα Λουμπούρ.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Άφιξη στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας την Κουάλα Λουμπούρ. Η Μαλαισία αποτελείται από δύο ξεχωριστές περιοχές: το Νότιο τμήμα της Μαλαϊκής Χερσονήσου που αποτελεί επίσης και το άκρο της Ινδοκίνας και το Βόρειο τμήμα του νησιού Βόρνεο, με εξαίρεση το σουλτανάτο του Μπρουνέι.  Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ, ΣΠΗΛΙΕΣ ΜΠΑΤΟΥ)

Άφιξη στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, την Κουάλα Λουμπούρ. Ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από το πολύβουο κέντρο της, τμήμα του οποίου αποτελεί η πολύχρωμη Κινέζικη και η Ινδική Συνοικία. Θα δούμε την Πλατεία Ανεξαρτησίας, το Βασιλικό Παλάτι, θα επισκεφτούμε το Εθνικό Μνημείο το οποίο βρίσκεται στο μεγαλύτερο χώρο πρασίνου της πρωτεύουσας που ονομάζεται «Κήποι της λίμνης», το Εθνικό Τζαμί (εξωτερική επίσκεψη) και το Σιδηροδρομικό Σταθμό, που είναι ένας από τους πιο γραφικούς του κόσμου σε ινδο-ισλαμικό στιλ, με πύργους, θόλους και αψίδες. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τις Σπηλιές στο Μπατού, πασίγνωστες ανά τον κόσμο με τα 272 σκαλοπάτια τους, τις οποίες επισκέπτονται κάθε χρόνο πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Επιστροφή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ - ΠΟΥΤΡΑΤΖΑΓΙΑ - ΜΑΛΑΚΚΑ - ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Πρωινή αναχώρηση για τον νότο της Μαλαισίας, με προορισμό την όμορφη πόλη Μάλακκα με την αποικιακή της αρχιτεκτονική. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας και περίπου μια ώρα έξω από την Κουάλα Λουμπούρ, θα σταματήσουμε στην Πουτρατζάγια. Πρόκειται για μια πόλη-πρότυπο, κτισμένη με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον. Από τη μια η λίμνη και το πράσινο και από την άλλη τα υπέροχα κτίρια Ευρωπαϊκής, Μαροκινής και Κεντρο-ασιατικής επιρροής, ξεπροβάλλουν μπροστά στα μάτια μας σαν κοσμήματα. Μετά την επίσκεψή μας θα συνεχίσουμε για τη Μάλακκα. Σύμφωνα με τον θρύλο, ένας πρίγκιπας από τη Σουμάτρα είχε επισκεφθεί την περιοχή για κυνήγι και καθώς ξεκουραζόταν στη σκιά ενός δέντρου, ένα από τα σκυλιά που τον συνόδευαν επιτέθηκε σε ένα ελάφι, το οποίο όμως απέκρουσε τον σκύλο και τον πέταξε με μία μόλις κίνηση στο ποτάμι. Προς τιμήν του θάρρους του ελαφιού αποφάσισε να ιδρύσει μία πόλη. Πολλοί ισχυρίζονται ότι η πόλη έλαβε το όνομά της από το δέντρο "Μέλακα", κάτω από το οποίο ξεκουραζόταν ο πρίγκιπας. Η Μάλακκα αποτέλεσε μεγάλο εμπορικό και οικονομικό κέντρο και μία από τις πρώτες πορτογαλικές αποικίες. Η ενσωμάτωση των τοπικών παραδόσεων και των αποικιακών εθίμων που αντικατοπτρίζονται στην αρχιτεκτονική, στις γεύσεις ακόμα και στον καθημερινό τρόπο ζωής, θα σας εντυπωσιάσει. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό της κέντρο με τα καλοσυντηρημένα μνημεία του αποικιακού παρελθόντος της, τα οποία της χάρισαν το τίτλο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco. Επιστροφή στην Κουάλα Λουμπούρ. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ - ΤΑΜΑΝ ΝΕΓΚΑΡΑ

Αφήνουμε τα τοπία της πόλης και την καθημερινότητά της, για να ζήσουμε για δύο ημέρες έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής. Αυτό είναι το κίνητρό μας, σήμερα, για να αναχωρήσουμε για το Tαμάν Νεγκάρα. Μετά από τέσσερεις περίπου ώρες οδικής διαδρομής, θα φθάσουμε στον Kuala Tembeling, από όπου με μηχανοκίνητο long boat, θα διασχίσουμε τον ποταμό, απολαμβάνοντας ένα επιβλητικό σκηνικό για άλλες τρεις περίπου ώρες. Τοπικά μικρά χωριά, πλούσια τροπικά δάση, πίθηκ  οι, πουλιά, σαύρες, βουβάλια, μπορεί να καμαρώσει κανείς και να φωτογραφήσει στη διάρκεια αυτής της εντυπωσιακής διαδρομής. Άφιξη στην Kuale Tahan - στο κέντρο του πάρκου - και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα περπατήσουμε στο περίπου 130 εκατομμυρίων χρόνων πυκνό τροπικό δάσος, για να ακούσουμε τη "χορωδία" των εντόμων και να ανακαλύψουμε την πανίδα και τη χλωρίδα του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΤΑΜΑΝ ΝΕΓΚΑΡΑ

Άλλη μία μέρα στη φύση. Το πρωί θα ξεκινήσουμε για μια ακόμη βόλτα με τα πόδια μέσα στη ζούγκλα, μέχρι τον λόφο Teresik. Σε αυτή την πεζοπορία, μέσα στα μικρά και στενά μονοπάτια, θα ανακαλύψουμε όλες τις κρυφές αλήθειες αυτού του συναρπαστικού οικοσυστήματος - τις γέφυρες, τα ποτάμια, τα σπήλαια, τα δένδρα, τα λουλούδια. Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο, θα επισκεφθούμε το Canopy Walκway, το οποίο έχει κτισθεί 40 μέτρα πάνω από το έδαφος και έτσι θα μπορέσετε να έλθετε πιο κοντά στις κορυφές των δένδρων και να έχετε μία διαφορετική οπτική γωνία του τροπικού δάσους. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τους καταρράκτες Lata Berkoh. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΤΑΜΑΝ ΝΕΓΚΑΡΑ – ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Αφήνουμε πίσω μας τις μοναδικές εικόνες της ζούγκλας και επιστροφή οδικώς στο ξενοδοχείο μας στην Κουάλα Λουμπούρ. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Σιγκαπούρη, μία από τις πιο ανεπτυγμένες και οργανωμένες πόλεις στον κόσμο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (Ξενάγηση)

Κατά τη σημερινή περιήγησή μας στην πόλη θα περάσουμε από το διοικητικό της κέντρο, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια  θα θαυμάσουμε τον υπέροχο κόλπο της πόλης από το Merlion Park, καθώς και τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Αφού επισκεφθούμε τον ναό Thian Hock Keng, έναν από τους παλιότερους της Σιγκαπούρης, θα μπούμε στη συνοικία των Κινέζων και έπειτα στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑ

Ημέρα ελεύθερη στην Σιγκαπούρη, για να τη διαθέσετε όπως επιθυμείτε. Ο αρχηγός της εκδρομής θα είναι κοντά σας για να σχεδιάσετε μαζί βόλτες στην πόλη. To check out στο ξενοδοχείο είναι στις 12;00 οπότε και αφήνετε τα δωμάτια σας. Υπάρχει η δυνατότητα όσοι επιθυμούν να κρατήσουν το δωμάτιο τους μέχρι τις 18:00 ή και μέχρι τη μεταφορά τους στο αεροδρόμιο, με επιπλέον χρέωση. Ζητείστε το από το τμήμα πωλήσεων. Τα μεσάνυκτα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Το check out είναι στις 12;00 το μεσημέρι, οπότε και αφήνετε το δωμάτιο σας.  Η μεταφορά στο αεροδρόμιο θα γίνει περίπου στις 22:30. Αν θέλετε να κρατήσετε το δωμάτιο σας μέχρι εκείνη την ώρα ή μέχρι τις 18:00 ζητείστε το μας ( κράτηση κατόπιν διαθεσιμότητας)

11η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TZ 1283

12/08/2017

ΑΘΗΝΑ -  ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

11:30

03:55 +1

TR 732

13/08/2017

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

09:55

10:55

TR 731

19/08/2017

ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ -   ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

09:20

10:35

TZ 1750

22/08/2017

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΑΘΗΝΑ

02:45

08:45

 • Πτήσεις με την Scoot low cost,  εταιρεία θυγατρική της  Singapore Airlines.
 • Στις τιμές του ταξιδιού περιλαμβάνονται τα γεύματα στα αεροπλάνο και τα κόστη της αποσκευής και χειραποσκευής ένα κόστος άνω των 90 €.
 • Το δρομολόγιο Σιγκαπούρη – Κουάλα Λουμπούρ - Σιγκαπούρη γίνεται με την εταιρεία Tiger.
 • Περιλαμβάνεται το εσωτερικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.
 • Επιβεβαίωση ωραρίου πτήσεων τη στιγμή τις κρατήσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Στην ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ το ξενοδοχείο PULLMAN KUALA LUMPUR CITY CENTRE & RESIDENCES 5* ή ROYAL CHULAN 5*,  Στην Ταμάν Νεγκάρα  ξενοδοχείο 4* ,  στη Σιγκαπούρη το ξενοδοχείο Park Hotel Clarke Quay 4* sup. 
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Γεύματα μέσα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια των πτήσεων.
 • Χρέωση μιας αποσκευής 23 κιλών και μια χειραποσκευής.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Τοπικός ξεναγός.
 • Έλληνας αρχηγός. 
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.
 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας χωρίς επιβάρυνση.
 • Γεύματα στο αεροπλάνο και μία αποσκευή, ένα κόστος που ξεπερνά τα 90 € και περιλαμβάνεται.
 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Ποτά.
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή σημειώνεται ως προαιρετικό.
 

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

Απαραίτητα Έγγραφα

 • Ευρωπαϊκή ταυτότητα (για ταξίδια εντός της Ε.Ε.) ή διαβατήριο (εκτός Ε.Ε.). Η ταυτότητα θα πρέπει να αναφέρει ότι η ιθαγένεια είναι κυπριακή. Το διαβατήριο θα πρέπει να έχει ισχύ 6 μηνών.
 • Για τους κατόχους αγγλικών διαβατηρίων (overseas citizen) απαιτείται βίζα την οποία αναλαμβάνει ο ίδιος ο κάτοχος.
 • Ακόμα και για παιδιά κάτω των 12 ετών ισχύουν τα ίδια έγγραφα που απαιτούνται από τους ενήλικες(δηλαδή: διαβατήριο ή ταυτότητα ή βίζα).
 • Νέοι άνω των 16 ετών πρέπει να έχουν άδεια εξόδου (λόγω στρατιωτικής θητείας).

 

Για την κράτηση σας:

 • Επικοινωνήστε με το γραφείο μας και δώστε μας τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυχόν λάθος στο όνομα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μεγάλη ταλαιπωρία, επιπλέον χρεώσεις ή ακόμα και αδυναμία πραγματοποίησης του ταξιδιού.
 • Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
 • Για πληρωμές μέσω τραπέζης:

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ:

BANK OF CYPRUS

Account: 3570 2500 0809

VERSUS TRAVEL CUPRUS LTD

Στο λογαριασμό αυτό δεχόμαστε καταθέσεις αυστηρά μόνο από ταξιδιώτες με κυπριακό διαβατήριο.

 

Μην ξεχάσετε:

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
 • Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
 • Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 300 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
 • Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφτείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.

Η διαφορετικότητα του Versus

 

Το Versus Τravel πραγματοποιεί το ταξίδι αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με εξαιρετική επιτυχία!

Πλούσιο πρόγραμμα με πολύ καλά επιλεγμένα ξενοδοχεία:

 • Στην Κουάλα Λουμπούρ: ξενοδοχείο PULLMAN KUALA LUMPUR CITY CENTRE & RESIDENCES 5* ή ROYAL CHULAN 5*.
 • Στην Ζούγκλα της Ταμάν Νεγκάρα: 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* 
 • Στην Σιγκαπούρη: ξενοδοχείο Park Clarke Quay 4* sup.

Μην ξεχνάτε να ζητάτε τα ξενοδοχεία που σας προσφέρουν

 • Επίσκεψη στο διάσημο κέντρο μελέτης και φροντίδας των απειλούμενων με εξαφάνιση Ουρακοτάγκων του Βόρνεο
 • Επίσκεψη στην Πουτρατζάγια, "την πόλη-θαύμα" της Μαλαισίας.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

 

Highlights

 • Επισκεφθείτε το πολύβουο κέντρο της Κουάλα Λουμπούρ
 • Ανεβείτε τα 272 σκαλοπάτια στις πασίγνωστες ανά τον κόσμο Σπηλιές Μπατού
 • Ανακαλύψτε την πόλη-πρότυπο Πουτρατζάγια
 • Περιηγηθείτε στο ιστορικό κέντρο της εντυπωσιακής Μάλακκας
 • Κάντε τις αγορές σας στην "πόλη του λιονταριού", τη Σιγκαπούρη
 • Διανυκτερεύστε στη ζούγκλα του πάρκου Ταμάν Νεγκάρα 

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Επίσκεψη στην Πουτρατζάγια, "την πόλη-θαύμα" της Μαλαισίας
 • Ξενοδοχεία: στην Κουάλα Λουμπούρ: Pullman City Centre & Residences 5*, στη Σιγκαπούρη: Park Clarke Quay 4* Sup. και  στη Μάλακα: Holiday Inn 4* ή παρόμοιο 4* με Πρωινό καθημερινά
 • Τοπικός ξεναγός και έμπειρος Έλληνας αρχηγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Περίοδοι

 • Οκτώβριος - Νοέμβριος 2017

Χάρτης Ταξιδιού Μαλαισία, Ζούγκλα Ταμάν Νεγκάρα, Σιγκαπούρη | από Κύπρο | Καλοκαίρι - Νοέμβριος 2017

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info