fb

Λίμνες Βόρειας Ιταλίας, Νότια Ελβετία | από Κύπρο | Καλοκαίρι 2017

Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1109€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα ταξίδι της διαφορετικής λογικής της Ευρώπης του  Versus. Θα μπορούσαμε να αφήναμε τα πάντα, πληρωτέα στον προορισμό, ακόμα και τους φόρους των πόλεων και τα  checkpoints ώστε να «δείχναμε» μια «οικονομική τιμή». Εμείς εδώ και χρόνια επιλέγουμε έναν άλλο δρόμο : να περιλαμβάνουμε το δυνατόν περισσότερες παροχές και όλα αυτά σε μια απίστευτη τιμή!

Πρόκειται για ένα πανέμορφο ταξίδι στην εκπληκτικής ομορφιάς περιοχή της Βόρειας Ιταλίας και Νότιας Ελβετίας. Λίμνες, δάση, κάστρα, συναρπαστικές παραλίμνιες και ορεινές διαδρομές, υπέροχα αλπικά χωριά και μια πεντακάθαρη ατμόσφαιρα προσφέρουν ότι μπορεί κανείς να συνοψίσει σε αυτό που ονομάζεται "σύντομη αναζωογονητική απόδραση από την καθημερινότητα".

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Με έδρα το περίφημο Μπαβένο στο ιταλικό τμήμα της λίμνης Ματζιόρε, εκδράμουμε στις γύρω περιοχές, επισκεπτόμαστε πανέμορφα νησιά της λίμνης, κοσμοπολίτικες πόλεις, κομψά θέρετρα, διάσημα κέντρα αλπινισμού και γραφικά χωριά ένθεν κακείθεν των Ιταλοελβετικών συνόρων.    

Η απαράμιλλη ομορφιά της λίμνης Κόμο, αγαπημένο καταφύγιο ποιητών, μουσικών και ερωτευμένων ήδη από τον 19ο αιώνα θα μας συναρπάσουν, ενώ η ολοκλήρωση του ταξιδιού μας στηνοικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο, θα μας δώσει την ευκαιρία για ένα σύντομο shopping therapy πριν την επιστροφή στην καθημερινότητά μας.

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Διαμονή στα εξαιρετικά ξενοδοχεία της αλυσίδας Zaccera Hotels (Grand Hotel Dino, Grand Hotel Bristol, Hotel Simplon και  Hotel Spendid όλα πολυτελή 4* στο Μπαβένο, στο Lago Maggiore, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για άνετες και αξέχαστες διακοπές σε μαγευτικό περιβάλλον
  • Ημιδιατροφή καθημερινά 
  • Βόλτα-κρουαζιέρα με πλοιάριο στην λίμνη Ματζιόρε και τα πανέμορφα νησιά της Ίζολα Μπέλλα με το εντυπωσιακό μπαρόκ παλάτι της αριστοκρατικής οικογένειας Μπορομέε του 17ου αιώνα, με τους καταπληκτικούς βαθμιδωτούς κήπους και Ίζολα Μάντρε, άλλη μία έδρα της οικογένειας Μπορομέε  και την Ιζολα Σουπεριόρε (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
  • Ολοήμερη εκδρομή στο κοσμοπολίτικο Κόμο που βρίσκεται στις όχθες της ομώνυμης λίμνης 
  • Πλοιάριο από το Τρεμέτζο στο Μπελάτζιο, το ομορφότερο και πιο φημισμένο θέρετρο της λίμνης (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
  • Άνοδο με το τελεφερίκ στην Μαντόνα ντελ Σάσσο από το Λοκάρνο (το κόστος  του τελεφερίκ περιλαμβάνεται)
  • Ολοήμερη εκδρομή στο χειμερινό θέρετρο Ζέρματτ (το κόστος του τραίνου Taesch-Zermatt-Taesch περιλαμβάνεται)
  • Εξαιρετικές απ’ ευθείας πτήσεις με πρωινή άφιξη και βραδινή επιστροφή από/προς Μιλάνο για περισσότερο ενεργό χρόνο στο ταξίδι 
  • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων και τα check points καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

1η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΜΙΛΑΝΟ - Λουγκανο - ΛΟΚΑΡΝΟ - ΜΠΑΒΕΝΟ

Πτήση για Μιλάνο. Άφιξη και αναχώρηση για το Λουγκάνο, την πρωτεύουσα του Ιταλόφωνου καντονιού Τιτσίνο, που βρίσκεται στα βόρεια της ομώνυμης λίμνης. Επίσκεψη της πόλης και χρόνος για καφέ και βόλτα στις όχθες της λίμνης. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Λοκάρνο, που βρίσκεται στην βόρεια όχθη της λίμνης Ματζιόρε (Μεγάλη Λίμνη). Σύντομη περιήγηση και ανάβαση με το τελεφερίκ στην κορυφή του λόφου, στην Madonna del Sasso in Orselina, το σημαντικότερο αξιοθέατο της πόλης, απ΄ όπου θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα της λίμνης Ματζιόρε και της γύρω περιοχής. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για μια παραλίμνια διαδρομή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μικρά γραφικά χωριά, με προορισμό το Μπαβένο, που βρίσκεται στο ιταλικό τμήμα της λίμνης Ματζιόρε. Το Μπαβένο είναι μια γοητευτική πόλη, που ενέπνευσε πολλούς καλλιτέχνες. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.   

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΒΕΝΟ - ΛΑΓΚΟ ΜΑΤΖΙΟΡΕ - ΣΤΡΕΖΑ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΟΜΕΕ - ΜΠΑΒΕΝΟ (Περιλαμβάνεται το κόστος του πλοιαρίου)

Ημέρα αφιερωμένη στην λίμνη Ματζιόρε και τα πανέμορφα νησιά της. Το πρωί θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για  βόλτα-κρουαζιέρα στα κοντινά νησιά Ίζολα Μπέλλα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το εντυπωσιακό μπαρόκ παλάτι της αριστοκρατικής οικογένειας Μπορομέε (Βορομαίων) του 17ου αιώνα, με τους καταπληκτικούς βαθμιδωτούς κήπους και την εξαιρετική θέα, καθώς και το Ίζολα Μάντρε, άλλη μία έδρα της οικογένειας Μπορομέε, που έχει αφήσει το στίγμα της σχεδόν σε όλα τα σημεία της λίμνης. Συνεχίζουμε για την κοσμοπολίτικη Στρέζα, ένα φημισμένο, κομψό θέρετρο στις όχθες της λίμνης Ματζόρε. Επίσκεψη, χρόνος ελεύθερος για βόλτες και καφέ και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μπαβένο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΒΕΝΟ - ΛΙΜΝΗ ΚΟΜΟ - ΤΡΕΜΕΤΖΟ - ΜΠΕΛΑΤΖΙΟ - ΜΠΑΒΕΝΟ (Περιλαμβάνεται το κόστος του πλοιαρίου)

Κατά τη σημερινή μας ημέρα θα γνωρίσουμε το πανέμορφο, κοσμοπολίτικο Κόμο, που βρίσκεται στις όχθες της ομώνυμης λίμνης, μιας από τις ομορφότερες στην Ευρώπη και η τρίτη μεγαλύτερη στην Ιταλία. Αγαπημένος προορισμός διάσημων προσωπικοτήτων ήδη από τον 19ο αιώνα, όταν ευρωπαίοι συγγραφείς και καλλιτέχνες "ανακάλυψαν" και αγάπησαν τον τόπο που τους παρείχε έμπνευση με την απαράμιλλη ομορφιά του. "Οι όχθες της Κόμο αποτελούν το ιδεώδες σκηνικό για έναν ευτυχισμένο έρωτα", έγραψε κάποτε ο Φρανς Λιστ, που έζησε και εμπνεύστηκε εδώ, συνθέτοντας μερικά από τα ωραιότερα έργα του... Φθάνοντας, θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, θα δούμε τον καθεδρικό ναό που ενσωματώνει πολλές και διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες, την βασιλική Sant Abbondio, την κεντρική πλατεία με τα όμορφα καφέ και εστιατόρια, το Δημαρχείο κ.ά. και φυσικά θα περπατήσουμε στις όχθες της λίμνης για να απολαύσουμε το υπέροχο τοπίο που την περιβάλει. Συνεχίζουμε για το Τρεμέτζο, απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για το Μπελάτζιο, το ομορφότερο και πιο φημισμένο θέρετρο της λίμνης. Επιστροφή στο Μπαβένο.  Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΒΕΝΟ - TAESCH - ΤΡΑΙΝΟ ΓΙΑ ΖΕΡΜΑΤΤ (ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ, ΜΑΤΤΕΡΧΟΡΝ) - ΜΠΑΒΕΝΟ (Περιλαμβάνεται το κόστος του τραίνου)

(Περιλαμβάνεται το κόστος του τραίνου)
Πρωινή αναχώρηση για μια ολοήμερη εκδρομή στο Ζέρματτ, στις Ελβετικές Άλπεις. Ακολουθώντας μια πανέμορφη, καταπράσινη διαδρομή στους ορεινούς όγκους των Άλπεων, φθάνουμε στη διάβαση Σεμπλόν, περνάμε στο έδαφος της Ελβετίας και φθάνουμε στο Taesch, απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε στο τραίνο που θα μας οδηγήσει στο χειμερινό κοσμοπολίτικο θέρετρο Ζέρματτ, ένα από τα διασημότερα κέντρα αλπινισμού. Θα περπατήσουμε στους μικρούς γραφικούς δρόμους με τα σαλέ και τα όμορφα μαγαζάκια, με θέα το επιβλητικό όρος (και σήμα κατατεθέν) ΜΑΤΤΕΡΧΟΡ. Επιβίβαση και πάλι στο τραίνο για την επιστροφή μας στο Taesch και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε με το πούλμαν στο ξενοδοχείο μας στο Μπαβένο. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΒΕΝΟ (ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ή ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ: ΠΟΡΤΟΦΙΝΟ, ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΝΤΙ ΛΙΓΚΟΥΡΕ, )

Ημέρα ελεύθερη για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το υπέροχο τοπίο ή για μια προαιρετική εκδρομή στο μαγευτικό Πορτοφίνο και την  Σάντα Μαργαρίτα ντι Λίγκουρε. (Ιταλική Ριβιέρα)

Περιγραφή προαιρετικής εκδρομής
Πρωινή αναχώρηση για ένα από τα πανέμορφα παραθεριστικά κέντρα της περιοχής, το παγκόσμια γνωστό Πορτοφίνο, στο μικρό λιμανάκι του οποίου φιλοξενούνται θαλαμηγοί διαφόρων καλλιτεχνών και πλουσίων. Συνεχίζουμε για το "μαργαριτάρι της Λιγυρίας", την Σάντα Μαργαρίτα, ένα επίσης περίφημο παραθαλάσσιο θέρετρο της ιταλικής Ριβιέρας. Άφιξη και επιβίβαση σε πλοιάριο για τον με προορισμό το Πορτοφίνο.  Βόλτα και επίσκεψη στο μαγευτικό αυτό θέρετρο – διαμάντι και χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε την εκπληκτική αυτή περιοχή της Ιταλικής Κυανής Ακτής, στην Costa Azura Italiana.  Στην συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο πλοιάριο μας και θα επιστρέψουμε στην Σάντα Μαργκερίτα ντι Λίγκουρε. Χρόνος ελεύθερος.  Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στην Στρέζα  στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

Κόστος εκδρομής : 50 € κατ΄ άτομο ( περιλαμβάνεται το εισιτήριο του πλοιαρίου  Σάντα Μαργκερίτα – Πορτοφίνο ). Απαιτείται κράτηση με τη δήλωση συμμετοχής. Η πληρωμή πραγματοποιείται στην Αθήνα προκειμένου  να εξασφαλιστεί η μεταφορά και το εισιτήριο του πλοιαρίου.

6η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΒΕΝΟ - ΜΙΛΑΝΟ - ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρωινή αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο. Άφιξη και περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατά του, όπως τον περίφημο Καθεδρικό Ναό (Ντουόμο), την κομψή Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε, την περίφημη Σκάλα του Μιλάνου - την πιο διάσημη λυρική σκηνή του κόσμου κ.ά. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και ψώνια, καθώς το Μιλάνο είναι συνώνυμο της ιταλικής μόδας (το check out στο ξενοδοχείο είναι στις 12.00 οπότε και θα αφήσουμε τα δωμάτια μας). Αργά το απόγευμα θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο του Μιλάνου για την πτήση της επιστροφής. 

ΠΤΗΣΕΙΣ

Μερικές από τις πτήσεις που το Versus Travel εξασφάλισε για εσάς. Οι πτήσεις αυτές ισχύουν με πιθανή τροποποίηση από την αεροπορική εταιρεία. Τελικές πτήσεις με το τελικό ενημερωτικό της εκδρομής σας.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 901

02/08/2017

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ  

05:10

06:55

Α3 660

02/08/2017

ΑΘΗΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ

08:35

10:10

Α3 665  

07/08/2017

ΜΙΛΑΝΟ - ΑΘΗΝΑ

17:10

20:40

Α3 910

07/08/2017

ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ

22:55

00:40

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 901

11/08/2017

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ  

05:10

06:55

Α3 660

11/08/2017

ΑΘΗΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ

08:35

10:10

Α3 665  

16/08/2017

ΜΙΛΑΝΟ - ΑΘΗΝΑ

17:10

20:40

Α3 910

16/08/2017

ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ

22:55

00:40

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 901

24/08/2017

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ  

05:10

06:55

Α3 660

24/08/2017

ΑΘΗΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ

08:35

10:10

Α3 665  

29/08/2017

ΜΙΛΑΝΟ - ΑΘΗΝΑ

17:10

20:40

Α3 910

29/08/2017

ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ

22:55

00:40

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό  
  • 5 Διανυκτερεύσεις στα πολυτελή 4* ξενοδοχεία της αλυσίδας Zaccera Hotels (Grand Hotel Dino, Grand Hotel Bristol, Hotel Simplon και  Hotel Spendid) στο Μπαβένο
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά στα ξενοδοχεία (5 δείπνα)
  • Το κόστος για τα 2 πλοιάρια στις λίμνες, το τελεφερίκ στο Λοκάρνο και το τραίνο Taech-Zermatt-Taech.
  • Όλες οι μεταφορές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας (θα τον συναντήσετε στην Ευρώπη).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά όπου είναι δυνατό (δεν ισχύει για τις πτήσεις Λάρνακα-Αθήνα-Λάρνακα), επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση.

* ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράμματα 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.
  • Ποτά.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή σημειώνεται ως προαιρετικό.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

Απαραίτητα Έγγραφα

  • Ευρωπαϊκή ταυτότητα (για ταξίδια εντός της Ε.Ε.) ή διαβατήριο (εκτός Ε.Ε.). Η ταυτότητα θα πρέπει να αναφέρει ότι η ιθαγένεια είναι κυπριακή. Το διαβατήριο θα πρέπει να έχει ισχύ 6 μηνών.
  • Για τους κατόχους αγγλικών διαβατηρίων (overseas citizen) απαιτείται βίζα την οποία αναλαμβάνει ο ίδιος ο κάτοχος.
  • Ακόμα και για παιδιά κάτω των 12 ετών ισχύουν τα ίδια έγγραφα που απαιτούνται από τους ενήλικες(δηλαδή: διαβατήριο ή ταυτότητα ή βίζα).
  • Νέοι άνω των 16 ετών πρέπει να έχουν άδεια εξόδου (λόγω στρατιωτικής θητείας).

 

Για την κράτηση σας:

  • Επικοινωνήστε με το γραφείο μας και δώστε μας τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυχόν λάθος στο όνομα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μεγάλη ταλαιπωρία, επιπλέον χρεώσεις ή ακόμα και αδυναμία πραγματοποίησης του ταξιδιού.
  • Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
  • Για πληρωμές μέσω τραπέζης:

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ:

BANK OF CYPRUS

Account: 3570 2500 0809

VERSUS TRAVEL CUPRUS LTD

Στο λογαριασμό αυτό δεχόμαστε καταθέσεις αυστηρά μόνο από ταξιδιώτες με κυπριακό διαβατήριο.

 

Μην ξεχάσετε:

  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
  • Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
  • Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 300 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
  • Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφτείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.

Η διαφορετικότητα του Versus 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Διαμονή στα εξαιρετικά ξενοδοχεία της αλυσίδας Zaccera Hotels (Grand Hotel Dino, Grand Hotel Bristol, Hotel Simplon και  Hotel Spendid όλα πολυτελή 4* στο Μπαβένο, στο Lago Maggiore, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για άνετες και αξέχαστες διακοπές σε μαγευτικό περιβάλλον
  • Ημιδιατροφή καθημερινά 
  • Βόλτα-κρουαζιέρα με πλοιάριο στην λίμνη Ματζιόρε και τα πανέμορφα νησιά της Ίζολα Μπέλλα με το εντυπωσιακό μπαρόκ παλάτι της αριστοκρατικής οικογένειας Μπορομέε του 17ου αιώνα, με τους καταπληκτικούς βαθμιδωτούς κήπους και Ίζολα Μάντρε, άλλη μία έδρα της οικογένειας Μπορομέε  και την Ιζολα Σουπεριόρε (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
  • Ολοήμερη εκδρομή στο κοσμοπολίτικο Κόμο που βρίσκεται στις όχθες της ομώνυμης λίμνης 
  • Πλοιάριο από το Τρεμέτζο στο Μπελάτζιο, το ομορφότερο και πιο φημισμένο θέρετρο της λίμνης (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
  • Άνοδο με το τελεφερίκ στην Μαντόνα ντελ Σάσσο από το Λοκάρνο (το κόστος  του τελεφερίκ περιλαμβάνεται)
  • Ολοήμερη εκδρομή στο χειμερινό θέρετρο Ζέρματτ (το κόστος του τραίνου Taesch-Zermatt-Taesch περιλαμβάνεται)
  • Εξαιρετικές απ’ ευθείας πτήσεις με πρωινή άφιξη και βραδινή επιστροφή από/προς Μιλάνο για περισσότερο ενεργό χρόνο στο ταξίδι 
  • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων και τα check points καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Highlights

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό  
  • 5 Διανυκτερεύσεις στα πολυτελή 4* ξενοδοχεία της αλυσίδας Zaccera Hotels (Grand Hotel Dino, Grand Hotel Bristol, Hotel Simplon και  Hotel Spendid) στο Μπαβένο
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά στα ξενοδοχεία (5 δείπνα)
  • Το κόστος για τα 2 πλοιάρια στις λίμνες, το τελεφερίκ στο Λοκάρνο και το τραίνο Taech-Zermatt-Taech.
  • Όλες οι μεταφορές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας (θα τον συναντήσετε στην Ευρώπη).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά όπου είναι δυνατό (δεν ισχύει για τις πτήσεις Λάρνακα-Αθήνα-Λάρνακα), επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως
 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνονται παροχές που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικές και τοπικά στοιχίζουν άνω των 120
  • Με Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Ολοήμερη εκδρομή στο κοσμοπολίτικο Κόμο
  • Ολοήμερη εκδρομή στο χειμερινό θέρετρο Ζέρματτ (το κόστος του τραίνου Taesch-Zermatt-Taesch περιλαμβάνεται)
  • Επισκέψεις με πλοιάριο στα νησιά Ιζολα Μάντρε, Ιζολα Μπέλα και Ιζολα Σουπεριόρε.

Χάρτης Ταξιδιού Λίμνες Βόρειας Ιταλίας, Νότια Ελβετία | από Κύπρο | Καλοκαίρι 2017

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info