Ακτές του Ιονίου, Πρέβεζα - Σύβοτα - Πάργα

Διάρκεια: 4 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 227€

Περιγραφή

Ξεχωριστά έθιμα και παραδόσεις ζωντανεύουν και μας καθηλώνουν. Στην Πρέβεζα κάθε περιοχή γιορτάζει την Χριστιανοσύνη με το δικό της μοναδικό τρόπο, με την κατάνυξη, τη συγκράτηση και το σεβασμό να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των ημερών. 

1η Ημέρα : Αθήνα – Παραλία Μενιδίου – Άρτα – Πρέβεζα

Αναχώρηση στις 7:00 από Αθήνα Συνεχίζοντας και διασχίζοντας την ζεύξη Ρίου – Αντίρριου θα καταλήξουμε στην παραλία Μενιδίου, όπου θα έχουμε χρόνο για μεσημεριανό φαγητό. Θα συνεχίσουμε για Άρτα, για να θαυμάσουμε το γεφύρι της που  στέκει εκεί αγέρωχο, στο πείσμα των αιώνων. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και  δείπνο.

2η Ημέρα: Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα – Σαγιάδα – Σύβοτα

Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για Ηγουμενίτσα. Η παραθαλάσσια πόλη που ατενίζει την αριστοκρατική Κέρκυρα είναι ένα ολοζώντανο και πολυσύχναστο λιμάνι – το δεύτερο σε κίνηση μετά τον Πειραιά – καθώς και υδάτινη πύλη προς τη γειτονική Ιταλία. Το ιδιαίτερο φυσικό τοπίο της Ηγουμενίτσας, πρωτεύουσας της Θεσπρωτίας, μαγεύει κάθε επισκέπτη, ενώ η πολύπλευρη ιστορία της δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Θα συνεχίσουμε για το παραθαλάσσιο χωριό Σαγιάδα, όπου θα κάνουμε στάση για το μεσημεριανό μας φαγητό, απολαμβάνοντας θαλασσινούς μεζέδες στα γραφικά ταβερνάκια της περιοχής. Η Σαγιάδα, είναι ένα κρυμμένο καταφύγιο στην Ήπειρο ένα γραφικό και ήσυχο ψαροχώρι μακριά από την πολυκοσμία. Θα συνεχίσουμε αν ο χρόνος μας το επιτρέψει να απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ στα υπέροχα Σύβοτα Θεσπρωτίας, ένα παραθαλάσσιο χωριό όπου το καταπράσινο τοπίο αγκαλιάζεται από τη θάλασσα και δημιουργεί μια ειδυλλιακή εικόνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Ποταμός Αχέροντας & βαρκάδα στις πύλες του Άδη – Πάργα

Πλούσιο μπουφέ πρωινό. Σήμερα θα επισκεφθούμε τις εκβολές του ποταμού Αχέρωντα. Σας προτείνουμε να απολαύσετε μια βαρκάδα στον ποταμό, ο οποίος διασχίζει τους νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Πρεβέζης. Οι πηγές του είναι πολλές και προέρχονται από τα χιόνια του όρους Τόμαρος στο νομό Ιωαννίνων από τα όρη του Σουλίου και τα όρη Παραμυθιάς Θεσπρωτίας. Οι εκβολές βρίσκονται στο Ιόνιο Πέλαγος στο χωριό Αμμουδιά, όπου σχηματίζεται το Δέλτα. Το μήκος του ποταμού ανέρχεται στα 52 χιλιόμετρα. Θα συνεχίσουμε για την νησιώτικη Πάργα. Αμφιθεατρικά χτισμένη, πανέμορφη, σήμερα αποτελεί το πιο πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο της περιοχής. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες, και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Βόνιτσα – Αμφιλοχία – Αθήνα

Πρωινό και ξεκινάμε για την γραφική Βόνιτσα, με έντονο νησιώτικο χρώμα που αγναντεύει τον Αμβρακικό κόλπο. Το επιβλητικό κάστρο, το γραφικό νησάκι της Κουκουμίτσας, οι φιλόξενοι άνθρωποι, καθώς και η νησιώτικη ατμόσφαιρα σαγηνεύουν κάθε περαστικό που στη συνέχεια ερωτεύεται αυτό το μέρος. Θα συνεχίσουμε για την παραλιακή Αμφιλοχία για να γευματίσουμε και να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.

Πολιτιστικά προγράμματα στην Ελλάδα με το Versus
 • Διαμονή στο ανακαινισμένο (2016) Poseidon Beach 3* στην υπέροχη παραλία Κανάλι
 • Η γραφική Σαγιάδα, λίγοι την γνωρίζουν, για φρέσκο ψαράκι  
 • Ειδυλλιακή βαρκάδα στις «πύλες του Άδη», στον ποταμό Αχέροντα
 • Επίσκεψη στην Βόνιτσα με την ήπια τουριστική ανάπτυξη και τη φιλική ατμόσφαιρα   
 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Μετακινήσεις/μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Poseidon Beach Hotel 3* (ανακαινισμένο) στην παραλία Κανάλι Πρέβεζας 
 • Πρωινό και βραδινό καθημερινά (ημιδιατροφή)
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης 
 • Φάκελος χαρτιών & πληροφοριών
 • Φ.Π.Α.
 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Προσωπικά έξοδα 
 • Ότι δεν περιλαμβάνεται/αναφέρεται στο πρόγραμμα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

 • Διαμονή στο ανακαινισμένο (2016) Poseidon Beach στην υπέροχη παραλία Κανάλι
 • Η γραφική Σαγιάδα, λίγοι την γνωρίζουν, για φρέσκο ψαράκι  
 • Ειδυλλιακή βαρκάδα στις «πύλες του Άδη», στον ποταμό Αχέροντα
 • Επίσκεψη στην Βόνιτσα με την ήπια τουριστική ανάπτυξη και τη φιλική ατμόσφαιρα   

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2017
 • Οκτώβριος - Νοέμβριος 2017

Χάρτης Ταξιδιού Ακτές του Ιονίου, Πρέβεζα - Σύβοτα - Πάργα

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info