Ατομικό ταξίδι στην Ταϊλάνδη με εξασφαλισμένες θέσεις

Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 715€

Περιγραφή

Η “Πόλη των Αγγέλων” όπως αποκαλείται η Μπανγκόκ, έχει κτιστεί στις όχθες του ποταμού Τσάο Πράγια. Πρόκειται για μια πόλη 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που αποτελεί το πιο ζωντανό και θορυβώδες κομμάτι της Ταϊλάνδης.
Καθώς προσγειωνόσαστε και αντικρίζετε τους τεράστιους ουρανοξύστες, δημιουργείται η εντύπωση ότι φθάσατε στο κοσμοπολίτικο Μανχάταν. Η εντύπωση αυτή όμως αμέσως θα καταρριφθεί, όταν ανεβείτε στο τρίκυκλο μηχανάκι, το τουκ - τουκ (τοπικό μεταφορικό παραδοσιακό μέσο, ευέλικτο στην απίστευτη κυκλοφοριακή συμφόρηση) και ανακαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά της πόλης.
Μια μητρόπολη που κατακλύζεται από παγόδες με χρυσές οροφές και πύργους, με επιρροές από διαφορετικούς πολιτισμούς.
Καλωσορίσατε στην Ανατολή!

Η Ταϊλάνδη, το «Κόσμημα της Ασίας», είναι μια χώρα εξωτική, με πλούσια ιστορία και αμέτρητες φυσικές ομορφιές. Οι λαμπροί ναοί της, τα επιβλητικά παλάτια της, οι αρχαίες πόλεις της, το τροπικό της κλίμα, οι λευκές αμμουδιές της και τα καταπράσινα βουνά της την καθιστούν τον πιο ελκυστικό τουριστικό προορισμό της Ασίας. Ζωντάνια, φως, ορχιδέες, ρουμπίνια, πληρωμένοι έρωτες και πάθος για τη θρησκεία, τα κύρια χαρακτηριστικά της. Οι κάτοικοί της συνδυάζουν με θαυμαστή αρμονία τον πολιτισμό τους με τις σύγχρονες δυτικές επιρροές. Είναι εξαιρετικά φιλικοί και ευγενικοί. Το χαμόγελο είναι το χαρακτηριστικό των Ταϊλανδών.

1η-2η Ημέρα: Αθήνα - Μπανγκόκ

Πτήση για την Μπανγκόκ και άφιξη την επόμενη ημέρα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Προαιρετικά σας προτείνουμε μια ξενάγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, τον Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια πο-λύχρωμης πορσελάνης που λαμπιρίζει στις ακτίνες του ήλιου και δεσπόζει θεαματικά στο ποτάμι, το παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηρισθεί ως το 8ο θαύμα του κόσμου, τον ναό του Σμαραγδένι-ου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμαράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, τον ναό Βατ Πο με το τεραστίων διαστάσεων άγαλμα του Βούδα σε ξαπλωμένη στάση κ.ά.

3η Ημέρα: Μπανγκόκ

Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε μια προαιρετι-κή ολοήμερη εκδρομή στην Αγιούταγια, την αρχαία πρωτεύουσα του Σιάμ, που βρίσκεται 85 km από τη Μπανγκόκ και αποτελεί μνημείο πολιτιστικής κλη-ρονομιάς της Ουνέσκο.

4η Ημέρα: Μπανγκόκ

Ελεύθερη ημέρα. Σας προτείνουμε μια ολοήμερη εκδρομή με μηχανοκίνητο πλοιάριο στην πλωτή αγορά στο Δέλτα του Τσάο Πράγια, όπου θα δείτε δεκάδες κανάλια με πασσαλόπηκτα σπίτια και κα-λύβες, γυναίκες σε πιρόγες να ανεβοκατεβαίνουν τα θολά νερά του ποταμού πουλώντας ντόπια εδέ-σματα, καρυκεύματα και λαχανικά, αλλά και τον ποταμό Κβάι με την περίφημη γέφυρά του.

5η Ημέρα: Μπανγκόκ - Τσιάνγκ Ράι

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Τσιάνγκ Ράι, την βορειότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, γνωστή και ως η πύλη για το Χρυσό Τρίγωνο ή «Τρίγωνο του Οπί-ου». Η περιοχή είναι επίσης γνωστή και ως η «πύλη για την Νότια Κίνα». Το Τσιάνγκ Ράι είναι μια πόλη με τους δικούς της χαλαρούς ρυθμούς, την ήρεμη ζωή της επαρ-χίας και το καλό κλίμα - με λιγότερη υγρασία και περισ-σότερο φρέσκο αέρα, που έρχεται από τα γύρω βουνά. Πολλά βουδιστικά μοναστήρια και ναοί με «εξωτική» αρχιτεκτονική υψώνουν τους χρυσοποίκιλτους οβελί-σκους τους στον ουρανό. Το βράδυ ένας μικρός εμπορι-κός δρόμος της πόλης μετατρέπεται σε υπαίθρια αγορά και ζωντανεύει από τους εκατοντάδες μικροπωλητές.

6η Ημέρα: Τσιάνγκ Ράι (Χρυσό Τρίγωνο)

Πρωινή αναχώρηση για την περιοχή του Χρυσού Τριγώ-νου, στα σύνορα των τριών χωρών, Ταϊλάνδης, Βιρμανί-ας και Λάος. Εκεί θα απολαύσουμε μια βόλτα με βάρκα στον ποταμό Μεκόνγκ. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Μάε Σάε, την περιοχή των χερσαίων συνόρων της Τα-ϊλάνδης με τη Βιρμανία, όπου καθημερινά λειτουργεί μια μεγάλη αγορά με κάθε λογής αγαθά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η Ημέρα: Τσιάνγκ Ράι - Τσιάνγκ Μάι

Πρωινή οδική αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Βορρά, το Τσιάνγκ Μάι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξε-νοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η Ημέρα: Τσιάνγκ Μάι (Ξενάγηση)

Πρωινή ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Περ-νώντας με τα πόδια τα παλιά της τείχη στο σημείο της πύλης Τα Πε, θα βρεθούμε στην παλιά πόλη, όπου θα περιηγηθούμε στους δρόμους της, βλέποντας εξωτερι-κά μερικούς από τους πιο σημαντικούς ναούς της, όπως τον Wat Phra Singh, τον Wat Chedi Luang κ.ά. Ακολου-θεί επίσκεψη στο σήμα κατατεθέν της πόλης, τον Βατ Ντόι Σουτέπ. Ο ναός αυτός κατασκευάστηκε το 1383 στην κορυφή του όρους Ντόι Σουτέπ σε υψόμετρο 1.100 m. Στο κέντρο του βρίσκεται η χρυσή παγόδα, που περιέχει ιερά λείψανα του Βούδα. Ο ναός αυτός αποτελεί κέντρο προσκυνήματος πιστών από όλο τον κόσμο. Αφού ανεβούμε τα 309 σκαλιά του λόφου, θα απολαύσουμε μια εξαιρετική θέα της πόλης και της ευ-ρύτερης περιοχής. Το βράδυ μην παραλείψετε να επι-σκεφθείτε το περίφημο νυχτερινό παζάρι στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

9η-10η Ημέρα: Τσιάνγκ Μάι - Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα. Άφιξη την επόμενη ημέρα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια - ξενοδοχεία S.I.C
  • Διαμονή με πρωινό
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Φόροι αεροδρομίου, ασφάλεια με πρόσθετες καλύψεις 290€ το άτομο περίπου 
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Η Ταϊλάνδη, το «Κόσμημα της Ασίας», είναι μια χώρα εξωτική, με πλούσια ιστορία και αμέτρητες φυσικές ομορφιές. Οι λαμπροί ναοί της, τα επιβλητικά παλάτια της, οι αρχαίες πόλεις της, το τροπικό της κλίμα, οι λευκές αμμουδιές της και τα καταπράσινα βουνά της την καθιστούν τον πιο ελκυστικό τουριστικό προορισμό της Ασίας. 

Χάρτης Ταξιδιού Ατομικό ταξίδι στην Ταϊλάνδη με εξασφαλισμένες θέσεις

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info