fb

Ατομικό ταξίδι στην Κουάλα Λουμπούρ - ζούγκλα Βόρνεο

Διάρκεια: 10 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1390€

Περιγραφή

Το μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους της Μαλαισίας καλυμμένο από πυκνή τροπική ζούγκλα, βυθισμένο θαρρείς στην πλούσια και παρθένα της βλάστηση, με μια πανίδα μοναδική στον πλανήτη. Το 70% του εδάφους του ανήκει στην Ινδονησία, ενώ στη βόρεια ακτή του, στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, βρίσκονται το πλούσιο Σουλτανάτο του Μπρουνέι και τα κρατίδια Σαμπά και Σαραβάκ, μέλη της Μαλαϊκής Ομοσπονδίας.
Ο ταξιδιώτης που θα αφεθεί στη μαγεία αυτού του ταξιδιού, θα ζήσει αλησμόνητες, πρωτόγνωρες εμπειρίες. Από τη χλιδή του πετρελαιοπαραγωγού σουλτανάτου με τα μεγαλόπρεπα τζαμιά και τα πλωτά χωριά, θα μεταφερθεί στην τροπική ζούγκλα του Βόρνεο, για να εξερευνήσει σπήλαια γοητευτικά όσο και τ’ όνομά τους, θα κολυμπήσε ι
σε γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα νερά με κάτασπρες αμμουδιές και κοκοφοίνικες, θα ταξιδέψει στα ποτάμια. Οι διακοπές εδώ συνδυάζονται με πολυτελή ξενοδοχεία, εστιατόρια με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και τη νυχτερινή ζ ωή των πόλεων.

1η-2η HMEPA: ΑΘΗΝΑ - ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Πτήση για την Κουάλα Λουμπούρ. Άφιξη την επόμενη ημέρα.

3η-4η HMEPA: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Ελεύθερες ημέρες.

Σας προτείνουμε προαιρετική ξενάγηση της πόλης και επίσκεψη στις σπηλιές στο Μπατού, πασίγνωστες ανά τον κόσμο με τα 272 σκαλοπάτια τους.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ - ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ

Πτήση για το Κουτσίνγκ, την πρωτεύουσα της επαρχίας Σαρα-βάκ, με το έντονο τοπικό χρώμα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ - ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την ζούγκλα τουΒόρνεο. Η πρώτη μας στάση θα είναι στο διάσημο κέντρο μελέτης και φροντίδας των απειλούμενων με εξαφάνιση Ουρακοτάγκων του Βόρνεο. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στο χωριό Σέριαν με τη σκεπαστή αγορά εξωτικών φρούτων, λαχανικών και ψαριών. Τελευταία μας στάση θα είναι στο χωριό Λατσάου. Άφιξη στις όχθες της τεχνητής λίμνης Μπάτανγκ Άι. Εκεί, θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για μια σύντομη διαδρο-μή. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ, ΦΥΛΕΣ ΝΤΑΓΙΑΚ

Το πρωί θα επιβιβαστούμε σε παραδοσιακές πιρόγες για μια μα-γευτική διαδρομή στη λίμνη. Εκεί, θα παρακολουθήσουμε τοπι-κούς παραδοσιακούς χορούς με πλουμιστές ενδυμασίες, θα επι-σκεφθούμε την κατοικία τους, ένα παραδοσιακό ξύλινο χτίσμα (longhouse). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ - ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ

Αφήνουμε σήμερα τη ζούγκλα και επιστρέφουμε οδικώς στο Κουτσίνγκ. Xρόνος ελεύθερος για περιηγήσεις. Διανυκτέρευση.

9η-10η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ - ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα. Άφιξη την επόμενη ημέρα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια,
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια εξωτερικού
  • Φόροι αεροδρομίου
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Φόροι αεροδρομίου 
  • Ασφάλεια με πρόσθετες καλύψεις
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ! Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο και ισχύουν για ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων. Τα ελληνικά
διαβατήρια πρέπει να έχουν τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εισόδου στη χώρα. Οι τιμές είναι υπολογισμένες
σε σημερινή ισοτιμία€ και ξένου νομίσματος και σε ενδεικτικό οικονομικό ναύλο και ενδέχεται να υπάρχουν επιβαρύνσεις
ανάλογα την περίοδο ταξιδιού και την διαθεσιμότητα των θέσεων .

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

  • Ζητήστε μας τα αεροπορικά σας εισιτήρια με αναχώρηση από Λάρνακα σε προνομιακές τιμές.
  • Σε περίπτωση διαμονής στην Αθήνα λόγω ανταποκρίσεων των πτήσεων ζητήστε μας το VERSUS StopΟver Athens | Δείτε το ΕΔΩ

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΜΟΝΗ

Μπορείτε να επεκτείνετε την διαμονή σας στην Αθήνα με την προσφορά VERSUS StopΟver Athens | Δείτε το ΕΔΩ

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Το μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους της Μαλαισίας καλυμμένο από πυκνή τροπική ζούγκλα, βυθισμένο θαρρείς στην πλούσια και παρθένα της βλάστηση, με μια πανίδα μοναδική στον πλανήτη. Απολάυστε ένα μοναδικό 10 ήμερο ταξίδι στην τίγρη της Ασίας.... την τροπική πρωτεύουσα της Μαλαισίας που συγκροτείται από τις αντιθέσεις της!

Χάρτης Ταξιδιού Ατομικό ταξίδι στην Κουάλα Λουμπούρ - ζούγκλα Βόρνεο

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info