fb

Ανόι - Σαϊγκόν & Λάος (Λουάνγκ Πραμπάνγκ)

Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 187€x12

Περιγραφή

Ινδοκίνα...Μια χερσόνησος ανάμεσα στον Κινεζικό κολοσσό και την απέραντη Ινδία. Στη μια πλευρά της τη χαϊδεύουν τα κύματα του Ινδι-κού ωκεανού και στην άλλη της θάλασσας της Κίνας. Και οι δυο την προίκισαν με τη μαγεία, τη θρησκεία, την τέχνη, τον πανάρχαιο πολιτι-σμό τους και τη σοφία τους. Ο ποταμός Μεκόνγκ, «η μητέρα των ποταμών» διαδραματίζει από πανάρχαιους χρόνους πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή των λαών της Νοτιοανατολικής Ασίας. Είναι για την Ινδοκίνα, ότι ο Νείλος για την Αίγυπτο. Η διάχυτη ηρεμία και απλότητα, ο πα-ραδοσιακός τρόπος ζωής των ανθρώπων της υπαίθρου και τα μοναδικά τοπία της Ινδοκίνας θα κάνουν το ταξίδι σας αληθινό ταξίδι ψυχής!

1η-2η HMEPA: AΘHNA - ΑΝΟΪ

Πτήση για την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, το Ανόι.
Άφιξη την επόμενη ημέρα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η HMEPA: ΑΝΟΪ - ΧΟΑ ΛΟΥ - ΤΑΜ ΚΟΚ - ΑΝΟΪ

Σήμερα θα απολαύσουμε μερικά από τα μαγευτικά τοπία της Ινδοκίνας και να έλθουμε σε επαφή με την αγροτική ζωή της χώρας. Θα επισκεφθούμε την τοποθεσία της πρώτης πρωτεύουσας του Βιετνάμ, την Χόα Λου (10ος-11ος αι.), που βρίσκεται στην άκρη
του Δέλτα του Κόκκινου ποταμού, μια μικρή κοιλάδα περικυκλωμένη από ψηλά ασβεστολιθικά βουνά.
Συνεχίζουμε για το Ταμ Κοκ, όπου θα κάνουμε μια απολαυστική βόλτα στο ποτάμι με τις παραδοσιακές βάρκες (σαμπάνς). Η γαλήνη του τοπίου με τους ορυζώνες, τα ψηλά επιβλητικά βράχια και τα ιερά σπήλαια θα μας σαγηνεύσει. Επιστροφή στο Ανόι.

4η HMEPA: ΑΝΟΪ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ XAΛONΓK

Πρωινή αναχώρηση για το Χάλονγκ Μπέι που βρίσκεται ΒΑ του Ανόι. Η τοποθεσία, λόγω της εντυπωσιακής ομορφιάς της, χαρακτηρίστηκε το 1994 τοπίο παγκόσμιας κληρονομιάς. Φθάνοντας θα επιβιβαστούμε σε παραδοσιακό ξύλινο πλοιάριο και θα
απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα, πλέοντας ανάμεσα σε καταπράσινες ψηλές βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν. Πρόκειται για ένα μοναδικό θέαμα, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας. Διανυκτέρευση στο πλοιάριο.

5η HMEPA: ΧΑΛΟΝΓΚ - ΑΝΟΪ - ΣΙΕΜ ΡΙΠ

Μεταφορά στο Ανόι και πτήση για Σιεμ Ριπ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διαν/ση.

6η HMEPA: ΣΙΕΜ ΡΕΠ (Άνγκορ Τομ, Άνγκορ Βατ)

Πρωινή ξενάγηση στα εκπληκτικά μνημεία του πολιτισμού των Xμερ. Η οχυρωμένη πόλη Άνγκορ Τομ υπήρξε πρωτεύουσα του αρχαίου κράτους των Χμερ κατά τον 12ο αι. Θα επισκεφθούμε τη νότια πύλη με τα μεγαλειώδη αγάλματα και τον ναό Μπαγιόν, κτίσμα μοναδικής ομορφιάς και μεγαλοπρέπειας, που αποτελείται από 54 πύργους. Συνεχίζουμε την περιοδεία μας στον αρχαιολογικό χώρο, επισκεπτόμενοι τον πιο διάσημο ναό, τον μεγαλειώδη Άνγκορ Βατ, η έκταση του οποίου είναι ίδια με αυτήν του παλατιού στο Πεκίνο. Θεωρείται τέλειο δείγμα αρχιτεκτονικής των Χμερ, καταδεικνύοντας το απόγειο της άλλοτε κραταιάς αυτοκρατορίας. Τρεις από τους κεντρικούς του πύργους απεικονίζονται στην σημαία της Καμπότζης.

7η HMEPA: ΣΙΕΜ ΡΕΠ

Σήμερα το πρωί θα κάνουμε μια όμορφη βαρκάδα στη λίμνη Tonle Sap και θα επισκεφθούμε το πλωτό χωριό Chong Chneah. Οι εικόνες θα σας μείνουν σίγουρα αξέ-χαστες. Συνεχίζουμε με επισκέψεις σε εργαστήρια στα οποία οι νεαροί κάτοικοι διδάσκονται διάφορα είδη χειροτεχνίας (ξυλογλυπτική, σκάλισμα πέτρας κλπ.), κα-θώς και στο μουσείο του πολέμου.

8η HMEPA: XAΛONΓK - ΑΝΟΪ - ΛOYANΓK ΠPA - ΜΠANΓK

Το πρωί συνεχίζουμε την κρουαζιέρα μας και στη συνέ-χεια επιστρέφουμε στο Ανόι, από το αεροδρόμιο του οποίου θα πετάξουμε για το Λάος και την πόλη Λουάνγκ Πραμπάνγκ, που υπήρξε παλιά πρωτεύουσα της χώρας και εντάχθηκε στον κατάλογο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO το 1995. Από τις ομορφότερες πόλεις της Ασίας, η Λουάνγκ Πραμπάνγκ γοητεύει τον ταξιδιώτη με τα ποικίλα αρχιτεκτονικά της στοιχεία, σε συνδυασμό με την πλούσια φύση που την περιβάλλει.

9η HMEPA: ΛOYANΓK ΠPAΜΠANΓK (Ξενάγηση, Κρουαζιέρα στον ποταμό Μεκόνγκ)

Η σημερινή ξενάγησή μας θα αρχίσει από το τέως Βασιλικό παλάτι και νυν Εθνικό Μουσείο, που στεγάζει και το Βασιλικό Θέατρο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον ναό Ξιεν Θονγκ, το ομορφότερο τέμπλο της πόλης, τον ναό Aham και την πανύψηλη στούπα Visoun. Η ξενάγησή μας ολοκληρώνεται με ανάβαση στον ιερό λόφο Που Σι, που θα μας ανταμείψει με μια πανοραμική θέα της πόλης και ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

10η HMEPA: ΛOYANΓK ΠPAΠANΓK - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΚΟΥΑΝΓΚΣΙ - ΛOYANΓK ΠPAΠANΓK

Κατά τη σημερινή ημέρα θα επισκεφθούμε τους πανέμορ-φους καταρράκτες Κουάνγκ Σι που δημιουργούν πισίνες πάνω από ασβεστολιθικούς λόφους. Η διαδρομή πραγμα-τικά θα σας γοητεύσει. Απέραντοι ορυζώνες εναλλάσσο-νται με χαμηλούς λόφους με πλούσια τροπική βλάστηση. Επιστροφή στην Λουάνγκ Πραμπάνγκ.

11η-12η HMEPA: ΛOYANΓK ΠPAΠANΓK - ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα. Άφιξη την επόμενη ημέρα. 

Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό, μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια εξωτερικού, φόροι αεροδρομίου. Περιηγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα

Αναχωρήσεις: Καθημερινά

Ελάχιστη συμμετοχή: 2 άτομα

Ξεναγήσεις (όπου υπάρχουν): στα αγγλικά

Οι τιμές ισχύουν μέχρι: 15.12.2016

Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται οι φόροι Sic: Seat In Coach (group)

Priv: Private (ατομικό)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια,
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό,
  • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια εξωτερικού,
  • Φόροι αεροδρομίου.
  • Περιηγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
• Φόρος αεροδρομίου και καυσίμων
• Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
• Βίζα εισόδου όπου χρειάζεται

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ! Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο και ισχύουν για ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων. Τα ελληνικά
διαβατήρια πρέπει να έχουν τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εισόδου στη χώρα. Οι τιμές είναι υπολογισμένες
σε σημερινή ισοτιμία€ και ξένου νομίσματος και σε ενδεικτικό οικονομικό ναύλο και ενδέχεται να υπάρχουν επιβαρύνσεις
ανάλογα την περίοδο ταξιδιού και την διαθεσιμότητα των θέσεων.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Αν το όνομα Βιετνάμ σάς φέρνει μόνο εικόνες από ταινίες, όπως ο θρυλικός ελαφοκυνηγός, τότε το ταξίδι στη χώρα αυτή, όπως το πραγματοποιεί το VersusTravel, θα κάνει την ανατροπή. 

Χάρτης Ταξιδιού Ανόι - Σαϊγκόν & Λάος (Λουάνγκ Πραμπάνγκ)

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info