fb

Ανακαλύψτε την άγνωστη Δανία του Versus | 26.07.2024

Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 899€

Περιγραφή

Από τον τίτλο του φαντάζει  μια κοινή ευρωπαϊκή πρόταση για ταξίδι, που θα μπορούσε να την αποκαλέσει κάποιος ακόμα και συνηθισμένη, αλλά όπως και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά ταξίδια μας, έχουμε τον τρόπο μας να την κάνουμε πολιτιστική.

Θα επισκεφτούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Κοπεγχάγης και θα κάνουμε κρουαζιέρα στα κανάλια της. Θα δούμε την παλαιότερη ιστορική πόλη της Δανίας με ένα από τα σημαντικότερα πανεπιστήμια της χώρας, το Άαρχους. Θα επισκεφτούμε πάρκα, κάστρα και φυσικά το μουσείο του πασίγνωστου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν στην Οντένσε. Με την Ιστορία των Βίκινγκς να φέρνει στο νου μύθους έτοιμους να ξεπηδήσουν σε κάθε γωνιά θα κάνει το ταξίδι σας τουλάχιστον συναρπαστικό. Θα εξερευνήσουμε αναγεννησιακά κάστρα, όπως το Κρόνμποργκ στο Χέλσινγκορ, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Σαίξπηρ, μεσαιωνικές εκκλησίες και κουκλίστικα χωριά από το 18ο αιώνα.

Ένα από τα highlite του ταξιδιού μας θα είναι φυσικά η συναρπαστική Legoland στο Μπιλούντ, ενώ λίγο πριν επιστρέψουμε σπίτι μας, θα κάνουμε μια τελευταία στάση στο Skagen για βόλτα και καταπληκτικό φαγητό δίπλα στη θάλασσα.

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την παραμυθένια πρωτεύουσα της Δανίας, την Κοπεγχάγη. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, τον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό, το Παλάτι, το κανάλι Νίχαβν, το Χρηματιστήριο, καθώς και το άγαλμα της Μικρής Γοργόνας, που είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης. Μια πόλη που συνδυάζει τις παραμυθένιες γωνιές του παρελθόντος που αποτελούν σκηνικό των ιστοριών του αγαπημένου της τέκνου του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν με τη μοντέρνα όψη, έργο φημισμένων Δανών δημιουργών.

Στη συνέχεια θα κάνουμε μία μικρή κρουαζιέρα στα κανάλια ξεκινώντας από το Νίχαβν, για να απολαύσουμε την πόλη από μία διαφορετική οπτική γωνία. Θα θαυμάσουμε τις εκκλησίες, τα κάστρα, παλιά και μοντέρνα κτίρια που εναρμονίζονται υπέροχα μεταξύ τους και όλα τα σημαντικά σημεία που βρίσκονται περιμετρικά των καναλιών.

Κατά το ελεύθερο απόγευμά σας μπορείτε να περπατήσετε και να ψωνίσετε στον κεντρικό πεζόδρομο της Στρόγκετ, ενώ για το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το φαντασμαγορικό Τίβολι, ένα από τα διασημότερα πάρκα διασκέδασης του κόσμου. Η Κοπεγχάγη είναι μια ζωντανή, δημιουργική πόλη, η πιο «μεσογειακή» της βόρειας Ευρώπης.

Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΕΛΣΙΝΓΚΟΡ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για την μικρή γειτονική πόλη Χέλσινγκορ, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1 ώρας. Ο λόγος που μας φέρνει εδώ και φυσικά το μεγαλύτερο αξιοθέατο της πόλης, το Κάστρο Κρόνμποργκ, το οποίο και θα επισκεφτούμε (είσοδος δεν περιλαμβάνεται). Χτίστηκε στα τέλη του 1500 από τον Δανό βασιλιά Φρειδερίκο Β’ και μέσα στα χρόνια αποτέλεσε τόπο υπέροχων πάρτι, δραματικών γεγονότων, τραγωδιών, πολέμων αλλά και ιστοριών αγάπης. Οι φήμες για την πολυτάραχη ζωή της βασιλικής αυλής πολύ γρήγορα πέρασαν τα σύνορα τη χώρας και έφτασαν μέχρι τα αυτιά του διάσημου Άγγλου θεατρικού συγγραφέα Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Παρότι ουσιαστικά δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στο κάστρο, η ιστορία ενός εκ των μυθικών ενοίκων του αποτέλεσε έμπνευση για τον Σαίξπηρ, αφιερώνοντας ένα ολόκληρο έργο του στον πρίγκηπα Άμλετ. Γι’ αυτό το λόγο το κάστρο είναι πλέον ευρέως γνωστό και ως το «Κάστρο του Άμλετ». Εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στους διαδρόμους του κάστρου, να επισκεφτούμε μερικά από τα αμέτρητα δωμάτια, όπως η αίθουσα χορού, αλλά και το παρεκκλήσι.

Κατά την επιστροφή μας στην Κοπεγχάγη, θα επισκεφτούμε το Κάστρο του Φρέντερικσμποργκ (είσοδος δεν περιλαμβάνεται), ένα εντυπωσιακό ανακτορικό συγκρότημα στο Χίλεροντ που χτίστηκε στις αρχές του 17ου αιώνα και αποτέλεσε την βασιλική κατοικία του δανού βασιλιά Κρίστιαν Δ’, ενώ θεωρείται ως η μεγαλύτερη Αναγεννησιακή κατοικία σε ολόκληρη την Σκανδιναβία.

Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΟΝΤΕΝΣΕ – ΦΟΥΝΕΝ – ΚΟΛΝΤΙΝΓΚ

Πρωινό και θα ξεκινήσουμε για την Οντένσε όπου θα κάνουμε την πανοραμική μας ξενάγηση και φυσικά θα επισκεφθούμε το μουσείο του πασίγνωστου ‘παραμυθά’ Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (είσοδος δεν περιλαμβάνεται). Μουσεία αφιερωμένα σ’ αυτόν, όπως το σπίτι που έζησε, ειδικά κέντρα με δραστηριότητες για παιδιά και αγάλματα από τις πιο γνωστές ιστορίες του, δίνουν στην πόλη μια παραμυθένια διάσταση.

Η μαγεία της πόλης όμως συνεχίζεται και πέρα από τα σχετικά με τον μεγάλο παραμυθά, με την παραδοσιακή αλλά και υπερσύγχρονη σκανδιναβική αρχιτεκτονική που δημιουργεί ένα άκρως ενδιαφέρον αστικό τοπίο, με το σιδηροδρομικό μουσείο, τον καλύτερο ζωολογικό κήπο της χώρας και αναγεννησιακά κάστρα, όπως το Egeskov, το οποίο και θα επισκεφθούμε (είσοδος δεν περιλαμβάνεται) μιας και είναι το καλύτερο διατηρημένο κάστρο τάφρου στην Ευρώπη.

Γεμάτοι υπέροχες εικόνες αναχωρούμε διασχίζοντας τη γέφυρα Great Belt Bridge (Σταθερός Σύνδεσμος Μεγάλης Ζώνης) που συνδέει το νησί Σελάιν ή Ζηλανδία όπου βρίσκεται η Κοπεγχάγη με το νησί Φούνεν και από εκεί θα φτάσουμε στο Κόλντιγκ.

Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΛΝΤΙΝΓΚ – ΡΙΜΠΕ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ – ΜΠΙΛΟΥΝΤ: LEGOLAND – ΑΑΡΧΟΥΣ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε με πρώτο προορισμός μας τον Εθνικό Δρυμό Vadehavscentret (είσοδος δεν περιλαμβάνεται) που βρίσκεται κοντά στο Ρίμπε στη νοτιοδυτική πλευρά της χερσονήσου της Γιουτλάνδης. Το μουσείο του δρυμού που θα επισκεφτούμε άνοιξε για το κοινό το 2017 και παρουσιάζει με τέλειο τρόπο τη ζωή στη Θάλασσα του Βάντεν, τόσο για τα πλάσματα που ζουν μέσα σε εκείνη όσο και για τα πουλιά που βρίσκουν καταφύγιο εκεί.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς το πάρκο της Lego, τη φαντασμαγορική Legoland στην περιοχή Μπιλούντ (είσοδος δεν περιλαμβάνεται). Η Legoland έχει τον μαγικό αέρα των λούνα παρκ. Τα φανταστικά σύμπαντα που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι είναι όλα εκεί: η Άγρια Δύση, η Χώρα των Ninjago, το Χωριό των Βίκινγκς, το Κάστρο των Ιπποτών και άλλα πολλά. Οικοδομημένα από έναν συνδυασμό κτιρίων και γλυπτών από Lego, για τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί περίπου 65 εκατ. τουβλάκια. Η ημέρα θα συνεχίσει με την επίσκεψη στο γραφικό χωριό Ry και το Sky Mountain (Ουράνιο βουνό). Η Δανία είναι μία χώρα επίπεδη και το ψηλότερο φυσικό μέρος είναι ο λόφος Himmelbjerget ή αλλιώς Sky Mountain, ύψους 147μ.

Άφιξη στο Άαρχους, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΑΑΡΧΟΥΣ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και φεύγουμε να γνωρίσουμε καλύτερα το ατμοσφαιρικό Άαρχους, την "pocketcity", όπως αποκαλούν οι Δανοί την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη και σημαντικό εμπορικό λιμάνι της χώρας, καθώς τα πάντα εκεί είναι κοντά. Το Άαρχους βρίσκεται στην χερσόνησο της Γιουτλάνδης και προσφέρει πολλές επιλογές διασκέδασης και μοναδικούς χώρους τέχνης.

Πρώτη μας στάση θα είναι στο Aros, το παλαιότερο δημόσιο μουσείο τέχνης στη Δανία, το οποίο ιδρύθηκε το 1859 (είσοδος δεν περιλαμβάνεται). Έπειτα θα επισκεφτούμε το υπαίθριο μουσείο Den Gamble (Ντεν Γκαμπλ) (είσοδος δεν περιλαμβάνεται). Βρίσκεται στους Βοτανικούς κήπους του Άαρχους και άνοιξε το 1914 ως το πρώτο υπαίθριο μουσείο στο είδος του στον κόσμο και επικεντρώνεται στον πολιτισμό της πόλης. Μέχρι και σήμερα παραμένει ένα από τα λίγα κορυφαία μουσεία της Δανίας εκτός Κοπεγχάγης. Το μουσείο αποτελείται από 75 ιστορικά κτίρια που συλλέχθηκαν από 20 δήμους από όλα τα μέρη της χώρας. Η ίδια η πόλη είναι το κύριο αξιοθέατο, αλλά τα περισσότερα κτίρια είναι ανοιχτά για τους επισκέπτες. Τα δωμάτια είναι είτε διακοσμημένα με το αρχικό ιστορικό στιλ είτε οργανωμένα με μεγαλύτερα εκθέματα.

Τέλος φεύγουμε για το Άαλμποργκ, που θα είναι και ο τελικός προορισμός αυτού του ταξιδιού μας. Αν το Άαλμποργκ ήταν οικόπεδο προς πώληση, ο μεσίτης θα το περιέγραφε ως «χώρο με απίστευτες δυνατότητες». Η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας ιδρύθηκε πριν 1.000 χρόνια και διαθέτει αξιοθέατα από τον καιρό των Βίκινγκ, περισσότερα από 300 εστιατόρια, ένα καζίνο, έντονη νυχτερινή ζωή και καταπληκτικά καταστήματα. Κατά την άφιξή μας, θα κάνουμε μια πανοραμική ξενάγηση στην πόλη για να δούμε μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατά της και να πάρουμε μια πρώτη γεύση.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ: ΕΚΔΡΟΜΗ SKAGEN – ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Μετά το πρωινό μας θα κάνουμε την τελευταία εκδρομή μας στη Δανία. Οδικώς θα φύγουμε για το Skagen (προφέρεται Σκάιν), στο βορειότερο άκρο της χερσονήσου της Γιουτλάνδης, εκεί όπου η Βαλτική συναντά τη Βόρεια Θάλασσα. Πρόκειται για μια περιοχή με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, ολόφρεσκα θαλασσινά και υπέροχες γειτονιές που θα κάνουν τις φωτογραφικές σας μηχανές να πάρουν φωτιά! Εδώ τα μουσεία και οι γκαλερί τέχνης συνυπάρχουν μοναδικά με μαγαζιά που πωλούν παγωτό, καταστήματα όπου μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατα και εστιατόρια δίπλα στο λιμάνι για να απολαύσετε στο έπακρο το τέλειο Σκανδιναβικό καλοκαίρι.

Με αποσκευές τις πιο όμορφες αναμνήσεις αυτής της παραμυθένιας χώρας του βορρά, αναχωρούμε για το αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

 

Ένα πλούσιο και άκρως απολαυστικό ταξίδι του Versus που ετοιμάσαμε με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια και αξίζει να μας ακολουθήσετε. Πάμε λοιπόν μαζί να ανακαλύψουμε την αυθεντική Δανία;

Εκτός από τη μαγευτική Κοπεγχάγη, της οποία η αρχιτεκτονική συνδυάζει άψογα το κλασικό με το μοντέρνο, με πολύ καλά διατηρημένα και καθαρά σπίτια, θα γνωρίσουμε μαγευτικές πόλεις και χωριά, όπως το Κόλντινγκ, το Άαρχους και το Άαλμποργκ που κρύβουν τις δικές τους μοναδικές εκπλήξεις. Θα δοκιμάσουμε μερικά από τα πιο νόστιμα γλυκά που έχουμε γευτεί ποτέ και θα ζήσουμε εμπειρίες ανεπανάληπτες απ’ άκρη σε άκρη της χώρας.

Στην εντυπωσιακή χώρα των Βίκινγκς, όπου έζησε ένας από τους μεγαλύτερους παραμυθάδες στον κόσμο, ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, εμείς θα ζήσουμε το δικό μας παραμύθι που δεν θα μοιάζει σε τίποτα με όσα έχουμε ζήσει μέχρι στιγμής!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Διαμονή σε εξαιρετικά ξενοδοχεία 4* με πρωινό.
  • Τέλειες πτήσεις με άφιξη στη Κοπεγχάγη και επιστροφή από το Άαλμποργκ για να μην κάνουμε ανούσια πισωγυρίσματα στη χώρα τρώγοντας χρόνο από το πρόγραμμα.
  • Ξεναγήσεις και επισκέψεις στα σημαντικότερα μνημεία και αξιοθέατα για να απολαύσετε αυτό το ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και πραγματοποιεί, δίνοντας έντονη χροιά στο πολιτιστικό στοιχείο.
  • Κρουαζιέρα στα κανάλια της Κοπεγχάγης ξεκινώντας από το πολύχρωμο Νίχαβν στην καρδιά της πόλης.
  • Επίσκεψη στο μουσείο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, στο πάρκο περιπέτειας, στο κάστρο Έγκεσκοβ (Egeskov) (είσοδος δεν περιλαμβάνεται).
  • Περιήγηση στην πανέμορφη παλιά πόλη του Άαρχους.
  • Επίσκεψη στην φαντασμαγορική Legoland στο Μπιλούντ που σίγουρα θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους (είσοδος δεν περιλαμβάνεται).
  • Με συνοδεία τοπικών ξεναγών καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
  • Με έμπειρο Έλληνα αρχηγό-συνοδό.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στη Κοπεγχάγη και επιστροφή από το Άαλμποργκ για να μην χάνουμε χρόνο.
  • Διαμονή σε εξαιρετικά ξενοδοχεία 4* με πρωινό.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει). Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδος στη Legoland (+ 72€ κατά άτομο).
  • Πακέτο εισόδων σε μουσεία και αξιοθέατα (+ 182 € κατά άτομο). Το πακέτο περιλαμβάνει τις εισόδους στα ακόλουθα μουσεία και αξιοθέατα: είσοδος στο κάστρο Κρόνμποργκ, είσοδος στο Κάστρο του Φρέντερικσμποργκ, είσοδος στο Egeskov, είσοδος στο μουσείο του Χανς Κρίστιαν ’ντερσεν, είσοδος στο μουσείο τέχνης Aros, είσοδος στο Den Gamble.

Σημείωση: Για όσους δεν κλείσουν το πακέτο από την Αθήνα, μπορούν επί τόπου να βγάλουν τα εισιτήριά τους εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και είναι εντός χρόνου ξενάγησης σε περίπτωση που υπάρχει αναμονή, ειδάλλως έχουν ελεύθερο χρόνο στα σημεία που θα τους υποδείξει ο συνοδός του γραφείου.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 420€
  • Είσοδος στη Legoland (+ 72€ κατά άτομο).
  • Πακέτο εισόδων σε μουσεία και αξιοθέατα (+ 182 € κατά άτομο). Το πακέτο περιλαμβάνει τις εισόδους στα ακόλουθα μουσεία και αξιοθέατα: είσοδος στο κάστρο Κρόνμποργκ, είσοδος στο Κάστρο του Φρέντερικσμποργκ, είσοδος στο Egeskov, είσοδος στο μουσείο του Χανς Κρίστιαν ’ντερσεν, είσοδος στο μουσείο τέχνης Aros, είσοδος στο Den Gamble.

Σημείωση: Για όσους δεν κλείσουν το πακέτο από την Αθήνα, μπορούν να εκδόσουν επί τόπου τα εισιτήριά τους, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και είναι εντός χρόνου ξενάγησης σε περίπτωση που υπάρχει αναμονή. Ειδάλλως έχουν ελεύθερο χρόνο στα σημεία που θα τους υποδείξει ο συνοδός του γραφείου. Ο αρχηγός ακολουθεί το υπόλοιπο γκρουπ.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1952

26/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

05:45

08:20

KL 1269

26/07/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΚΟΠΕNΧΑΓΗ

09:20

10:40

KL 1288

31/07/2024

ΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

18:15

19:40

KL 1957

31/07/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

21:10

01:25 (+1)

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 500€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 899 € 420 €
Twin Room 899 € 420 €
Triple Room 899 € 420 €
Single Room 1319 € 420 €
Extras

+ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ LEGOLAND :  72 €

+ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ & ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ :  182 €


Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1119 € 420 €
Twin Room 1119 € 420 €
Triple Room 1119 € 420 €
Single Room 1539 € 420 €
Extras

+ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ LEGOLAND :  72 €

+ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ & ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ :  182 €


Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1569 € 0 €
Twin Room 1569 € 0 €
Triple Room 1569 € 0 €
Single Room 1989 € 0 €
Extras

+ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ LEGOLAND :  72 €

+ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ & ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ :  182 €


Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές

 

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Τέλειες και σπάνιες πτήσεις με άφιξη στη Κοπεγχάγη και επιστροφή από το Άαλμποργκ για να μην κάνουμε ανούσια πισωγυρίσματα.
  • Κρουαζιέρα στα κανάλια της Κοπεγχάγης.
  • Περιήγηση στην πανέμορφη παλιά πόλη του Άαρχους.

Περίοδοι

  • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

26/7

Χάρτης Ταξιδιού Ανακαλύψτε την άγνωστη Δανία του Versus | 26.07.2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info