fb

Το πλήρες Ντουμπάι του Versus, με ολοήμερη ξενάγηση στο Άμπου Ντάμπι και σαφάρι 4x4 στην έρημο - Πτήσεις με Aegean | Φεβρουάριος - Ιούνιος 2024

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 669€

Περιγραφή

Ένα πλούσιο ταξίδι κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχουμε μια ολοκληρωμένη γνωριμία με την «Πόλη του Χρυσού», το Ντουμπάι, αλλά και με το Άμπου Ντάμπι, του μεγαλύτερου από τα επτά εμιράτα και πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Δεν πρόκειται λοιπόν για ένα απλό ταξίδι στο Ντουμπάι με μόνο μια ξενάγηση και όλα τα άλλα προαιρετικά, αλλά για μια ολοκληρωμένη εμπειρία - γνωριμία σε βάθος. Σε αυτό βοηθά η ολοήμερη ξενάγηση από έμπειρο αρχηγό στο Ντουμπάι, αλλά και η εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι. Στη χώρα όπου η Δύση συναντά την Ανατολή, θα κινηθούμε μεταξύ των επιβλητικών ουρανοξυστών εκπληκτικής αρχιτεκτονικής και της ερήμου, που άλλοτε κάλυπτε όλη την επιφάνεια της περιοχής. Μέσα σε όλο αυτό το σύγχρονο κόσμο του ταξιδιού αυτού έχουμε καταφέρει να προσθέσουμε παραδοσιακά στοιχεία και πολιτιστικές επισκέψεις όπου θα μας γνωρίσουν τα Αραβικά εμιράτα αλλιώς. Θα δούμε πώς μέσα σε ένα χρονικό διάστημα πενήντα ετών, η έρημος μετατράπηκε σε μία υπερσύγχρονη μεγαλούπολη με μεγάλες εκτάσεις πρασίνου…

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσ/κη/Λάρνακα - Ντουμπάι

Συγκέντρωση  το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ντουμπάι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Ντουμπάι - Ξενάγηση

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το Ντουμπάι και η πρώτη μας στάση είναι σε μία από τις νεόκτιστες περιοχές του, τη Ντουμπάι Μαρίνα, όπου θα δούμε τον ψηλότερο στριφτό πύργο στον κόσμο. Η ξενάγησή μας συνεχίζεται με το τεχνητό νησί του φοίνικα Palm Jumeirah. Εκεί θα πάρουμε το εναέριο τρενάκι (monorail – εισιτήριο περιλαμβάνεται) για να δούμε το νησί από ψηλά, τα φύλλα με τις βίλες όλων των διασήμων, το πάρκο Aquaventure και έτσι θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα του πως είναι το νησί σαν κατασκευή. Θα βγάλουμε φωτογραφίες μπροστά από το ξενοδοχείο Ατλάντις και μετά αναχώρηση για να διασχίσουμε την παραλιακή περιοχή της Jumeirah, όπου στέκει το παγκοσμίου φήμης, ξενοδοχείο-κατάρτι Μπουρτζ Αλ Αράμπ. Η διαδρομή μας θα συνεχίσει για να φτάσουμε σην παλιά πόλη μέσω του δρόμου του Σεΐχη Ζάιντ, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο κεντρικούς δρόμους, όπου θα δούμε πανοραμικά τους δίδυμους πύργους του Ντουμπάι, την επέκταση του καναλιού Creek, το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο και την κατασκευή του εναέριου μετρό τους, για να καταλήξουμε στο Μπαρ Ντουμπάι και το κομμάτι της Μπαστάκια όπου βρίσκονται τα πρώτα «χτιστά» σπίτια του Ντουμπάι. Μια γραφική περιοχή με στενά δρομάκια την οποία θα διασχίσουμε πεζοί (αν το επιτρέπει ο καιρός λόγω υψηλών θερμοκρασιών κάποιους μήνες του χρόνου) για να καταλήξουμε στο πιο παλιό κτίριο της πόλης, το Φρούριο Αλ Φαχίντι.

Εν συνεχεία θα φτάσουμε στο Creek, το κανάλι του Ντουμπάι όπου και θα επιβιβαστούμε στα Abra, τα πλωτά τους ταξί για να το διασχίσουμε και να φτάσουμε στην περιοχή της Ντέιρα. Εκεί βρίσκονται οι αγορές Χρυσού και Μπαχαρικών. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τις αγορές σας σε μπαχαρικά, σουβενίρ και γιατί όχι σε χρυσό και μην ξεχάσετε το παζάρι στις τιμές. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και ένα φυσικό χυμό από εξωτικά φρούτα όπως μάνγκο και αβοκάντο.

Η συνέχεια της εκδρομής μας, θα μας φέρει στην περιοχή Ζαμπίλ (Zabeel), όπου θα δούμε εξωτερικά το Dubai Frame, μια εντυπωσιακή κατασκευή που μοιάζει με γιγάντια κορνίζα, η οποία αποτελείται από δύο πύργους 150 μ. ο καθένας, οι οποίοι στην κορυφή συνδέονται με μια γυάλινη γέφυρα. Εν συνεχεία θα δούμε κάποια από τα παλάτια των Σεΐχηδων και θα σταματήσουμε για φωτογραφίες μπροστά από το παλάτι του σημερινού Σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ. Αν είμαστε τυχεροί θα δούμε και παγώνια να κάνουν βόλτα στην είσοδο. Η μέρα μας θα κλείσει με μία στάση στα πόδια του ψηλότερου πύργου στον κόσμο του Μπουρτζ Χαλίφα, όπου θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ σας είναι ελεύθερο για να επισκεφτείτε κάποιο από τα μεγάλα εμπορικά της πόλης όπως το Dubai Mall ή το Emirates Mall, ή να κάνετε να κάνετε προαιρετικά μια κρουαζιέρα στην Dubai Marina με δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ντουμπάι – Άμπου Ντάμπι - Ντουμπάι

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ολοήμερη εκδρομή μας στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι ή όπως το λένε οι ντόπιοι, το «πράσινο Εμιράτο». Μετά από μια απόσταση 190 χλμ. (περίπου 2 ώρες), φθάνουμε στην πόλη και αρχίζουμε την ξενάγηση μας με επίσκεψη στο μεγαλοπρεπές Τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ. Θεωρείται το πιο όμορφο τζαμί στον μουσουλμανικό κόσμο.

Το πρόγραμμά μας συνεχίζεται με το παλάτι Qasr Al Watan (εισιτήριο περιλαμβάνεται), το μοναδικό παλάτι που επιτρέπει την είσοδο σε επισκέπτες και χρησιμοποιείται κυρίως για εκδηλώσεις που αφορούν τη βασιλική οικογένεια, διαμονή επίτιμων καλεσμένων και για συνεδριάσεις  του Σεΐχη με άλλους κυβερνήτες. Θα εκπλαγείτε από τον πλούτο και την πολυτέλεια. Αφήνουμε πίσω μας το παλάτι, μέσα από τον πανέμορφο παραλιακό δρόμο της πόλης και φτάνουμε στο Μουσείο του Λούβρου του Άμπου Ντάμπι όπου και θα επισκεφτούμε (είσοδος περιλαμβάνεται). Εκεί σας δίνεται ο χρόνος να θαυμάσετε το εκπληκτικό από αρχιτεκτονικής άποψης μουσείο και τα δεκάδες εκθέματα διαφόρων πολιτισμών που εκτίθενται μέσα. 

Η περιήγησή μας στην πρωτεύουσα ολοκληρώνεται με την επίσκεψη στο Yas Island, το νησί όπου φιλοξενεί την πίστα της Formula 1. Θα κάνουμε μια στάση για φωτογραφίες και μετά θα μπούμε στην είσοδο του  Ferrari World για φωτογραφίες και για τους λάτρεις για αγορές αναμνηστικών από τη μεγαλύτερη boutique Ferrari στον κόσμο (δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στα παιχνίδια του πάρκου). Επιστροφή στο Ντουμπάι και διανυκτέρευση. 

4η ημέρα: Ντουμπάι - Σαφάρι στην έρημο με 4Χ4

Το πρωινό μας είναι ελεύθερο. Το μεσημέρι  περίπου 15.30 θα μας παραλάβουν από το ξενοδοχείο οι οδηγοί – ξεναγοί μας για το σαφάρι. Μετά από περίπου 1 ώρα διαδρομή θα φτάσουμε στο σημείο όπου θα ξεκινήσει το σαφάρι. Δενόμαστε και ξεκινάμε να διασχίσουμε την έρημο που άλλοτε διέσχιζαν τα καραβάνια. Θα κινηθούμε με τα jeep πάνω στους αμμόλοφους ενώ θα κάνουμε και στάσεις για φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα. Η διαδρομή μας θα καταλήξει στις τέντες των Βεδουίνων όπου θα έχουμε το δείπνο μας. Εκεί θα έχουμε και την ευκαιρία να κάνουμε βόλτα με καμήλες, χέννα τατουάζ, ναργιλέ και βέβαια να απολαύσουμε χορό της κοιλιάς και το χορό του δερβίση. Και όλα αυτά κάτω από τα αστέρια της ερήμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας γεμάτοι νέες εμπειρίες.

5η ημέρα: Ντουμπάι - Αθήνα

Μετα το πρωινό μας, αφήνουμε τα δωμάτιά μας στις 11.00 και μέχρι τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο, μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιο κοντινό εμπορικό κέντρο ή να απολαύσετε ένα μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου σας . (Τις αποσκευές μας τις αφήνουμε μετά το check out σε χώρο που θα σας υποδείξει η υποδοχή του ξενοδοχείου και τις παραλαμβάνουμε πάλι το μεσημέρι που θα αναχωρήσουμε). Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση της επιστροφής μας. Άφιξη αυθημερόν στην Αθήνα με τις πιο υπέροχες εικόνες.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Σημείωση

  • Στις αναχωρήσεις 16.03 και 23.03 το πρόγραμμα είναι 6ήμερο με μια επιπλέον ελεύθερη ημέρα στο Ντουπάι.
  • Για την είσοδο σας στο μεγάλο τζαμί στο Άμπου Ντάμπι είναι απαραίτητη ειδική ενδυμασία για τις γυναίκες: φούστα μακριά μέχρι τον αστράγαλο ή παντελόνι φαρδύ που να μην διαγράφεται το σώμα, μαντήλα για το κεφάλι και μακρυμάνικο πουκάμισο ή μπλούζα (όχι ντεκολτέ).
  • 10/03 – 10/04 είναι η περίοδος του Ραμαζανιού. Κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού δεν  είναι ανοιχτά τα περισσότερα κλαμπ και μπαρ της πόλης, δεν υπάρχει ο χορός της κοιλιάς στο σαφάρι και είμαστε διακριτικοί στην κατανάλωση φαγητού και ποτού σε δημόσιους χώρους.

 

 

 

Fly+Hotel

Στις 5ήμερες αναχωρήσεις δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε μόνο αεροπορικό εισιτήριο, ξενοδοχείο με πρωινό και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, και να πραγματοποιήσετε το ταξίδι ατομικά (χωρίς γκρουπ).

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Ένα διαφορετικό ταξίδι στο Ντουμπάι και όχι ένα απλό πρόγραμμα city break. Πρόκειται για μια εκδρομή στα Αραβικά Εμιράτα, που διαφέρει πολύ από τα συνηθισμένα 5ήμερα  προγράμματα της αγοράς. Με 4 διανυκτερεύσεις στο Ντουμπάι που περιλαμβάνουν το σαφάρι με 4x4 και βεδουΐνικο δείπνο στην έρημο, αλλά και δύο πλήρεις ξεναγήσεις σε Ντουμπάι και Άμπου Ντάμπι. Στο Ντουμπάι περιλαμβάνονται τα πλωτά ταξί στην παλιά πόλη και η χρήση του monorail - τρενάκι στο νησί του φοίνικα για να δούμε την κατασκευή από ψηλά. Στο Άμπου Ντάμπι περιλαμβάνεται η είσοδος στο παλάτι Qasr Al Watan  και στο μουσείο του Λούβρου. Μαζί μας θα ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία. Σε αυτό συνεισφέρουν οι πλήρεις, ειδικά σχεδιασμένες ξεναγήσεις και όχι επιδερμικές βόλτες για να δούμε όσα περισσότερα γίνεται.  Το μεγάλο ατού όμως της εκδρομής είναι ο έμπειρος Έλληνας αρχηγός που θα είναι συνεχώς μαζί σας, γνωρίζει την ταξιδιωτική μας κουλτούρα και θα σας μυήσει στα μυστικά του προορισμού. Στο Versus δεν χρησιμοποιούμε μόνο ελληνόφωνους τοπικούς ξεναγούς.

  • Απευθείας πτήσεις με την εξαιρετική Aegean.
  • Διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο Media Rotana 5* στο Ντουμπάι.
  • 1 δείπνο Bbq στην έρημο με χορευτικό σόου (στο σαφάρι).
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός και όχι μόνο τοπικός ελληνόφωνος για περικοπή κόστους. Ο αρχηγός μας έχει εξαιρετική γνώση της περιοχής και θα μας δείξει ένα άλλο πρόσωπο του Ντουμπάι, πέρα από συνηθισμένες τουριστικές προσεγγίσεις.
  • Σαφάρι στην αραβική έρημο με jeep 4X4.
  • Βεδουίνικη βραδιά στην έρημο, με παραδοσιακές αραβικές λιχουδιές, χορό της κοιλιάς, βόλτα με καμήλες.
  • Ολοήμερη ξενάγηση της πόλης του Ντουμπάι και της παραλιακής περιοχής Τζουμέιρα. Θα δούμε το παλιό, παραδοσιακό κομμάτι του Ντουμπάι, αλλά και το μοντέρνο τμήμα της πόλης.
  • Θα δούμε το Νησί του Φοίνικα από ψηλά με χρήση του monorail (το εισιτήριο για το monorail περιλαμβάνεται)
  • Εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι, με επίσκεψη στο παλάτι Qasr Al Watan, στο Μουσείο του Λούβρου, στο Yas Island που βρίσκεται η πίστα της Formula 1 και το πάρκο της Ferrari.
  • Προαγορασμένη είσοδος στο παλάτι Qasr Al Watan  για να αποφύγουμε τις ουρές.
  • Προαγορασμένη είσοδος στο μουσείο του Λούβρου για να αποφύγουμε τις ουρές.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με Aegean.
  • Διαμονή για 4 διαν/σεις  στο ξενοδοχείο Media Rotana 5* στο Ντουμπάι.
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Εκδρομές & περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • 1 δείπνο Bbq στην έρημο με χορευτικό σόου (στο σαφάρι).
  • Θα δούμε το Νησί του Φοίνικα από ψηλά με χρήση του monorail (Το εισιτήριο για το monorail, περιλαμβάνεται).
  • Προαγορασμένη είσοδος στο παλάτι Qasr Al Watan και στο μουσείο του Λούβρου για να αποφύγουμε της ουρές.
  • Έλληνας πολύ έμπειρος στο Ντουμπάι αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel

Αναχωρήσεις από Κύπρο              
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.).

Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 495€

  • Τοπικός φόρων ξενοδοχείων, που πληρώνεται τοπικά κατά την άφιξή σας.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - 
Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 958

23/02/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

10:05

16:55

Α3 959

27/02/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

18:10

21:35

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 958

08/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

10:05

16:55

Α3 959

12/03/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

17:50

21:05

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 958

15/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

09:20

16:10

Α3 959

19/03/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

18:10

21:35

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 958

22/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

10:05

16:55

Α3 959

26/03/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

18:10

21:35

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 958

29/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

10:05

16:55

Α3 959

02/04/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

14:55

19:05

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 958

12/04/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

08:10

13:50

Α3 959

16/04/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

14:55

19:20

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 958

30/05/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

08:10

13:50

Α3 959

03/06/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

14:55

19:20

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 958

21/06/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

08:10

13:50

Α3 959

25/06/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

14:55

19:20

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 

Για την είσοδο σας στο μεγάλο τζαμί στο Άμπου Ντάμπι είναι απαραίτητη ειδική ενδυμασία για τις γυναίκες: φούστα μακριά μέχρι τον αστράγαλο ή παντελόνι φαρδύ που να μην διαγράφεται το σώμα, μαντήλα για το κεφάλι και μακρυμάνικο πουκάμισο ή μπλούζα (όχι ντεκολτέ).

ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ ΣE ΝΤΟΥΜΠΑΪ 

ΑΠΟ 01.04.2014, ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΧΡΕΩΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ & ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 20 DIRHAM (περίπου 5€) ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10.03-10.04 ΡΑΜΑΖΑΝΙ

Κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού δεν  είναι ανοιχτά τα περισσότερα κλαμπ και μπαρ της πόλης, δεν υπάρχει ο χορός της κοιλιάς στο σαφάρι και είμαστε διακριτικοί στην κατανάλωση φαγητού και ποτού σε δημόσιους χώρους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 500€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ. 
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Με την κράτησή σας, παρακαλώ να δηλώνετε στον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο αν θέλετε διπλό κρεββάτι ή δύο μονά για να μπορεί να ζητηθεί από το ξενοδοχείο (δεν επιβεβαιώνεται αλλά μπαίνει σε προτεραιότητα), αν υπάρχει κάποια διατροφική συνήθεια, κάποια αλλεργία, κάποιο κινητικό πρόβλημα ή κάτι που θεωρείτε πως πρέπει να το γνωρίζουμε για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 669 € 495 €
Twin Room 669 € 495 €
Triple Room 669 € 495 €
Single Room 939 € 495 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 899 € 0 €
Twin Room 899 € 0 €
Triple Room 899 € 0 €
Single Room 1169 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 839 € 495 €
Twin Room 839 € 495 €
Triple Room 839 € 495 €
Single Room 1109 € 495 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 0 €
Twin Room 1049 € 0 €
Triple Room 1049 € 0 €
Single Room 1319 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 819 € 495 €
Twin Room 819 € 495 €
Triple Room 819 € 495 €
Single Room 1089 € 495 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 989 € 495 €
Twin Room 989 € 495 €
Triple Room 989 € 495 €
Single Room 1259 € 495 €

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1364 € 0 €
Twin Room 1364 € 0 €
Triple Room 1364 € 0 €
Single Room 1634 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1099 € 0 €
Twin Room 1099 € 0 €
Triple Room 1099 € 0 €
Single Room 1369 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1534 € 0 €
Twin Room 1534 € 0 €
Triple Room 1534 € 0 €
Single Room 1804 € 0 €

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτείται διανυκτέρευση στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Απευθείας πτήσεις με με την εξαιρετική Aegean.
  • Διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο Media Rotana 5* στο Ντουμπάι.
  • 1 δείπνο Bbq στην έρημο με χορευτικό σόου (στο σαφάρι).

Περίοδοι

  • Μάιος - Ιούνιος 2024

Αναχωρήσεις

30/5, 21/6

Χάρτης Ταξιδιού Το πλήρες Ντουμπάι του Versus, με ολοήμερη ξενάγηση στο Άμπου Ντάμπι και σαφάρι 4x4 στην έρημο - Πτήσεις με Aegean | Φεβρουάριος - Ιούνιος 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info