fb

Πανόραμα Βόρειας Ταϊλάνδης - Μπανγκόκ - Σιγκαπούρη, με μια διανυκτέρευση σε resort στον ποταμό Κβάι και επίσκεψη στη φυλή Κάρεν| Απρίλιος - Πάσχα - Ιούνιος 2024

Διάρκεια: 15, 16 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1699€

Περιγραφή

Αποκλειστικό ταξίδι του Versus που περιλαμβάνει όλη την περιοχή της Ταϊλάνδης βόρεια της Μπανγκόκ και όχι μόνο την περιοχή του Χρυσού Τριγώνου. Η διαδρομή μας από το Βορρά προς την Μπανγκόκ κρύβει σπουδαία μαργαριτάρια, όπως το Σουκοτάι, την πρώτη πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης και λίκνο του ταϊλανδέζικου πολιτισμού, το Πιτσανουλόκ, την «πόλη των δύο ποταμών», αλλά και την Αγιούταγια, μια άλλη παλιά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, στον αρχαιολογικό χώρο της οποίας θα θαυμάσουμε υπέροχα δημιουργήματα του ανθρώπου και της φύσης. Στα μεγάλα highlight του ταξιδιού μας είναι η εξερεύνηση της περιοχής του ποταμού Κβάι, στη δυτική Ταϊλάνδη, όπου όχι μόνο επισκεπτόμαστε αλλά διανυκτερεύουμε σε εξαιρετικό lodge στο ποτάμι! Για το τέλος του ταξιδιού μας, αφιερώνουμε δύο νύχτες στην κοσμοπολίτικη Σιγκαπούρη από όπου επιστρέφουμε με απευθείας πτήση. 

 

1η ημέρα : ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση, μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Μπανγκόκ, πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης. Κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και εξωτική, η πόλη είναι χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Μενάμ) και ονομάζεται «Βενετία της Ανατολής» από τις πολυάριθμες διώρυγες και κα­νάλια (κλονγκ), που τη διατέμνουν.

2η ημέρα : ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Άφιξη στην Μπανγκόκ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Αφού ξεκουραστούμε, θα έχουμε χρόνο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη με την βοήθεια του αρχηγού. Η Μπανγκόκ είναι από τις πλέον πολύχρωμες και ενδιαφέρουσες μεγαλουπόλεις της Ινδοκίνας! Κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και εξωτική, η πόλη είναι χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Μενάμ) και ονομάζεται «Βενετία της Ανατολής» από τις πολυάριθμες διώρυγες και κα­νάλια (κλονγκ), που τη διατέμνουν. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα : ΜΠΑΝΓΚΟΚ (1η ξενάγηση)

Στην σημερινή ξενάγηση θα ξεκινήσετε σήμερα το πρωί με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φτάσουμε στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου θα επισκεφτούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κι­νέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο πο­τάμι. Υπόλοιπη μέρα στην διάθεσή σας να περιπλανηθείτε στην πόλη είτε να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές είτε να κάνετε τα ψώνια σας. Διανυκτέρευση στην Μπανγκόκ.

4η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ (2η ξενάγηση)

Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηριστεί ως το 8ο Θαύμα του Κόσμου. Χτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση 218.400 τετρ. χλμ. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό λευκό τείχος μήκους 1.900 μ., μια συστάδα 100 δια­φορετικών, πολυτελών και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτε­κτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορ­σελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητι­κές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό.

Ολόκληρο το Ραμαγιάνα (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από 2.000 χρόνια και έγινε παραμύθι από την Κατμα­ντού έως το Μπαλί, χορός στη Μαλαισία και κουκλο­θέατρο στην Ινδονησία, είναι θαυμάσια ζωγραφι­σμένο στο εσωτερικό μέρος του περιστυλίου.

Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμα­ράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύ­τιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προ­θήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστά­της της χώρας. Συνεχίζουμε για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυ­πωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα. Ε­πιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα): ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΒΑΪ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την δυτικότερη επαρχία της Ταϊλάν­δης, το Καντσαναμπούρι. Η στρατηγική της σημασία κατά τη διάρκεια του Β’ ΠΠ και το μέτωπο της Ινδοκί­νας αξιοποιήθηκε λόγω του περάσματος από την Τα­ϊλάνδη στη Βιρμανία. Εδώ δημιουργήθηκε ο διαβόη­τος «Σιδηρόδρομος του Θανάτου» από αιχμαλώτους πολέμου (Συμμάχους και Ασιάτες), που απαθανατί­στηκε στην περίφημη ταινία «Η Γέφυρα του Ποταμού Κβάι». θα δούμε το Μουσείο Hellfire Pass, φόρο τιμής στους Αυστραλούς και Συμμάχους αιχμαλώτους που εξαναγκάστηκαν από τους Ιάπωνες σε απάνθρωπη δουλειά στρώνοντας τα 415 χλμ. του σιδηρόδρομου, και θα περπατή­σουμε φυσικά στην ίδια τη γέφυρα του ποταμού Κβάι.

Σήμερα λοιπόν θα διανυκτερεύσουμε μάλιστα στις όχθες του  ποταμού Κβάι,, σε ένα εξαιρετικό lodge απολαμβάνοντας μία διαφορετική, εναλλακτική ε­μπειρία πέρα από τα συνηθισμένα!  Τακτοποίηση στο lodge, δείπνο και διανυκτέρευση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

6η ημέρα : ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΒΑΪ – ΑΓΙΟΥΤΑΓΙΑ

Πρωινό στο lodge μας και αναχωρούμε για τον σημερινό μας προορισμό, την Αγιούταγια, παλιά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (όταν ονομαζόταν ακόμα Σιάμ) από το 1350 έως το 1767. Επίσκεψη στο ιστορικό πάρκο της πόλης με τους ναούς της περιόδου από το 14ο έως το18ο αι. Ο αρχαιολογικός χώρος, αναγνωρισμένος από το 1981 ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονο­μιάς της UNESCO, καλύπτει έκταση 289 εκταρίων, με ερείπια από την πόλη που καταστράφηκε ολοσχε­ρώς το 1797 από τους Βιρμανούς.

Θα έχουμε την ευ­καιρία να δούμε τα ερείπια του βασιλικού παλατιού και τις τρεις στούπες του Βατ Πχρα Σι Σανπφέτ, που θα μας εντυπωσιάσουν. Στη συνέχεια θα δούμε το Μνημείο Βατ Μαχατχάτ, όπου το κεφάλι του Βούδα βρίσκεται σφηνωμένο ανάμεσα στις πολυάριθμες ρί­ζες ενός δέντρου, καθώς και τον Βατ Πανάνγκ Τσονγκ με το μεγαλύτερο καθιστό Βούδα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η ημέρα : ΑΓΙΟΥΤΑΓΙΑ – ΛΟΠΜΠΟΥΡΙ – ΠΙΤΣΑΝΟΥΛΟΚ – ΣΟΥΚΟΤΑΪ

Πρωινή αναχώρηση οδικώς για το Λόπμπουρι, την «πόλη των πιθήκων», η παλιά θερινή πρωτεύουσα του Βα­σιλείου Ναράι. Η γαλλική επιρροή στην πόλη είναι α­κόμη φανερή, όπως και ο… πληθυσμός των πιθή­κων που περιδιαβαίνουν ακόμη και στο κέντρο της πόλης!

Διασχίζοντας μεγάλες εκτάσεις με καλλιέργειες ρυ­ζιού διαπιστώνουμε γιατί αυτή η περιοχή της Ταϊλάν­δης θεωρείται η μεγαλύτερη παραγωγός ρυζιού της χώρας, απολαμβάνοντας παράλληλα τα εντυπω­σιακά τοπία.

Φτάνουμε στη συνέχεια στο Πιτσανουλόκ, γνω­στό ως «πόλη των δύο ποταμών». Το Πιτσανουλόκ εί­ναι μια από τις πιο όμορφες επαρχίες του Βορρά. Ά­φιξη και επίσκεψη στο Ναό Βατ Πρα Μαχαντάτ του 1357, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στεγά­ζει μία από τις ομορφότερες εικόνες του Βούδα στην Ταϊλάνδη.

Άφιξη στο Σουκοτάι την πρώτη πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, λίκνο του ταϊλανδέζικου πολιτισμού και πυρήνα του πρώτου ανεξάρτητου βα­σιλείου της χώρας (1238). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

8η ημέρα : ΣΟΥΚΟΤΑΪ: ξενάγηση – ΛΑΜΠΑΝΓΚ – ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και επίσκεψη του ιστορικού πάρ­κου με τα ερείπια της πόλης, η οποία ήταν πρωτεύ­σασα του βασιλείου του Σουκοτάι κατά το 13ο και το 14ο αι. Τα τείχη της σχημάτιζαν ένα ορθογώνιο 2X1,6 χλμ., μέσα στο οποίο βρίσκονται τα ερείπια του βασι­λικού παλατιού και ακόμα 26 ναών. Με το ειδικό τρε­νάκι θα περιηγηθούμε στο χώρο κάνοντας επιλεγμέ­νες στάσεις και θα ξεναγηθούμε σε μια σειρά μνη­μείων.

Αναχώρηση κατόπιν για το Τσιάνγκ Ράι. Καθοδόν θα κάνουμε στάση στο Λαμπάνγκ, ένα ση­μαντικό, πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στον βορρά της Ταϊλάνδης. Η πόλη του Λαμπάνγκ διαθέτει αξιοσημείωτο ιστορικό ενδιαφέρον, καθώς υπήρξε μέρος του Βασιλείου Μον του Χαριπουντσάι, ανά­μεσα στον 7ο και τον 12ο αιώνα. Οι υπέροχοι ναοί του, όπως το Βατ Πρα Τατ Λαμπάνγκ Σουάνγκ που θα επισκεφθούμε, έχουν κάνει το Λαμπάνγκ γνωστό και εκτός συνόρων.

Αναχώρηση οδικώς για το Τσιάνγκ Ράι, τη βορειότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, γνωστή και ως η πύλη προς το Χρυσό Τρίγωνο ή «Τρίγωνο του Οπίου». Η περιοχή είναι επίσης γνωστή και ως η «πύλη για τη Νότια Κίνα». Άφιξη στο Τσιάνγκ Ράι. Η πόλη ιδρύθηκε από το βασιλιά Meng Rai το 1262 και ήταν η πρώτη πρω­τεύουσα της δυναστείας του πριν πέσει στα χέρια των Βιρμανών, όπου παρέμεινε για πολλές εκατοντάδες χρόνια. Διαθέτει τους δικούς της χαλαρούς ρυθμούς, την ήρεμη ζωή της επαρχίας και το καλό κλίμα - με λιγότερη υγρασία και περισσότερο φρέσκο αέρα, που έρχεται από τα γύρω βουνά.

Πολλά βουδιστικά μοναστήρια και ναοί με «εξωτική» αρχιτεκτονική υψώ­νουν τους χρυσοποίκιλτους οβελίσκους τους στον ουρανό. Το βράδυ ένας μικρός εμπορικός δρόμος της πόλης μετατρέπεται σε υπαίθρια αγορά και ζω­ντανεύει από τους εκατοντάδες μικροπωλητές. Μετα­φορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο και διανυκτέ­ρευση.

9η ημέρα : ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ: επίσκεψη σε φυτεία τσαγιού – ΧΡΥΣΟ ΤΡΙΓΩΝΟ – βαρκάδα στον ποταμό Μεκόνγκ)

Πρωινή οδική αναχώρηση για την περιοχή του Χρυ­σού Τριγώνου, στα σύνορα των τριών χωρών, Ταϊ­λάνδης, Βιρμανίας και Λάος. Θα φτάσουμε στο Μάε Σαλόνγκ όπου και θα επισκεφθούμε τοπική φυτεία τσαγιού: το τσάι αντικατέστησε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 την καλλιέργεια οπίου στην περιοχή, κάτι για το οποίο θα μάθουμε αρκετά κατά τη διάρκεια της ε­πίσκεψής μας.

Φτάνουμε στο λεγόμενο Χρυσό Τρί­γωνο, εδώ όπου ο ποταμός Μεκόνγκ καθορίζει τα σύνορα των τριών χωρών. Θα επισκεφθούμε το το­πικό Μουσείου Οπίου και θα απολαύσουμε μια βαρ­κάδα στα νερά του Μεκόνγκ. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Μάε Σάε, την περιοχή των χερσαίων συνόρων της Ταϊλάνδης με τη Βιρμα­νία, όπου καθημερινά λειτουργεί μια μεγάλη αγορά με κάθε λογής αγαθά. Δείπνο  σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

10η ημέρα: ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ – ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΪ

Αναχώρηση οδικώς για το Τσιάνγκ Μάι, την πρωτεύουσα του Βορρά, ένα αληθινό υπαίθριο μουσείο με αρχαίους ναούς, που θα μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα κάνουμε μια στάση για να επισκεφτούμε έναν από τους πιο δημοφιλείς ναούς του Βορρά, τον σύγ­χρονο, αμφιλεγόμενης αισθητικής, λευκό Ναό Wat Rong Khun, που σχεδιάστηκε από το διάσημο καλλιτέ­χνη Chalermchai Kositpipat το 1997.

Φτάνοντας στο Τσιάνγκ Μάι θα κάνουμε βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Περνώντας με τα πόδια τα παλιά της τείχη στο σημείο της Πύλης Τα Πε, θα βρεθούμε στην παλιά πόλη, όπου θα περιηγηθούμε στους δρόμους της, βλέποντας εξωτερικά μερικούς από τους πιο σημαντικούς ναούς της, όπως τον Wat Phra Singh, τον Wat Chedi Luang κ.ά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

11η μέρα: ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΪ: ΒΑΤ ΝΤΟΪ ΣΟΥΤΕΠ - φάρμα ελεφάντων – φυλή Κάρεν

Σήμερα το πρωί θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη  για το σήμα κατα­τεθέν της πόλης, τον Βατ Ντόι Σουτέπ (Doi Suthep). Ο ναός αυτός κατασκευάστηκε το 1383 στην κορυφή του όρους Ντόι Σουτέπ σε υψόμετρο 1.100 μ. Στο κέ­ντρο του βρίσκεται η χρυσή παγόδα, που περιέχει ιερά λείψανα του Βούδα. Ο ναός αυτός αποτελεί κέντρο προσκυνήματος πιστών από όλο τον κόσμο. Αφού ανεβούμε τα 309 σκαλιά του λόφου, θα απολαύ­σουμε μια εξαιρετική θέα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε μία τοπική φάρμα ελεφάντων, όπου θα παρακολουθήσουμε από κο­ντά τα συμπαθή αυτά παχύδερμα. Η φάρμα αποτε­λεί κέντρο διάσωσης και αποκατάστασης για ελέ­φαντες, και προσφέρει ένα περιβάλλον όπου τα ζώα αυτά μπορούν να αναρρώσουν από τυχόν τραυματισμούς και να ζουν σε συνθήκες ελευθε­ρίας. Θα έχουμε την ευκαιρία να ταΐσουμε τους ελέ­φαντες αλλά και να τους δούμε να… απολαμβά­νουν το μπάνιο τους στο ποτάμι! (Σύσταση, να ντυθείτε & να έχετε μαζί σας ρούχα καθώς μπορείτε να βραχείτε από το θέαμα του μπάνιου στο ποτάμι). Προαιρετικά όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει στο πλύσιμο των ελεφάντων (στην περίπτωση αυτή θα σας δώσει ο αρχηγός σας οδηγίες για το ρουχισμό).  Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε  γειτονικό καταυλισμό  όπου θα δούμε  τις μακρολαίμες γυναίκες, Longneck Karen , φυλή που έχει μεταναστεύσει από τη γειτονική Βιρμανία. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στη φάρμα/κήπο με ορχιδέες  και στην συνέχεια επιστροφή στο Τσιάνγκ Μάι. Δείπνο & διανυκτέρευση.

12η μέρα: ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΪ – πτήση για ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Ελεύθερο πρωινό στο Τσιάνγκ Μάι (check-out στις 11:00) και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για τη Σιγκαπούρη μία από τις πιο ανεπτυγμένες και οργανωμένες πόλεις στον κόσμο. Η Σιγκαπούρη είναι μια πόλη που δε μοιάζει με καμιά άλλη στον κόσμο: είναι μια πόλη-κράτος, μικρότερη σε έκταση από την… Κεφαλονιά αλλά με πληθυσμό που πλησιάζει τα 6 εκατομμύρια! Είναι ένας οικονομικός γίγαντας με αναρίθμητες πολυεθνικές επιχειρήσεις και θεωρείται ως μία από τις τέσσερις λεγόμενες «τίγρεις της οικονομίας της νοτιοανατολικής Ασίας» (μαζί με Χονγκ Κονγκ, Ταϊβάν και Νότια Κορέα). Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

13η ημέρα : ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ξενάγηση

Ξεκινάμε σήμερα να γνωρίσουμε τη Σιγκαπούρη: κατά τη σημερινή περιήγησή μας στην πόλη θα περάσουμε από το διοικητικό της κέντρο, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τον υπέροχο κόλπο της πόλης από το Merlion Park, καθώς και τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Αφού επισκεφθούμε τον ναό Thian Hock Keng, έναν από τους παλιότερους της Σιγκαπούρης, θα μπούμε στη συνοικία των Κινέζων και έπειτα στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

14η ημέρα : ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ελεύθερη μέρα – πτήση επιστροφής

Πρωινό ελεύθερο στη Σιγκαπούρη και ευκαιρία για χαλαρή βόλτα στη μεγάλη αυτή μητρόπολη της νοτιοανατολικής Ασίας (check-out στις 12:00) και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της πόλης για να ε­πιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας.

15η ημέρα : Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Έπειτα από 15 ημέρες γεμάτες εμπειρίες και εικόνες που θα μας μείνουν σίγουρα αξέχαστες για μια ζωή, επιστρέφουμε σπίτι μας και κάνουμε ήδη σχέδια για το επόμενο ταξίδι που θα μας καταπλήξει.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Στη Σιγκαπούρη & στην Ταϊλάνδη…

 • ΔΕΝ επιτρέπεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αν το βρουν πάνω σας ή στην αποσκευή, το κατάσχουν. Επίσης δεν επιτρέπεται να έχετε πακέτα τσιγάρα από πριν την είσοδό σας στην Σιγκαπούρη (επιτρέπεται μόνο εάν είναι ήδη ανοικτό και αφορά 1 μόνο πακέτο).
 • Τα power-bank στη χειραποσκευή και μόνον. Όχι στην αποσκευή.
 • ΔΕΝ επιτρέπεται να μασάτε ή να έχετε πάνω σας… τσίχλα! (για την Σιγκαπούρη).

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Ταξίδι στη Βόρεια Ταϊλάνδη μαζί με την πρωτεύουσα Μπανγκόκ και με δύο νύχτες στην κοσμοπολίτικη Σιγκαπούρη μία εμπειρία στην εκπληκτική αυτή πλευρά της Ινδοκίνας, με αρχαία βασίλεια, μνημεία αιώνων και πόλεις-υπαίθρια μουσεία, με τη λάμψη από τις αυτοκρατορίες και δυναστείες που εξουσίασαν τη χερσόνησο της νοτιοανατολικής Ασίας.

Σε ένα ήδη πλήρες πρόγραμμα το Versus προσθέτει την εξερεύνηση της περιοχής του ποταμού Κβάι, στη δυτική Ταϊλάνδη, με διαμονή σε εξαιρετικό lodge στο ποτάμι, για μία εμπειρία που απογειώνει το ταξίδι αυτό.

Ειδικότερα:

 • Ξενοδοχεία 4* & 4* sup.
 • Με ημιδιατροφή (εκτός από την Μπανγκόκ και τη Σιγκαπούρη: πρωινό)
 • Με παραδοσιακό ταϊλανδέζικο δείπνο Καντόκε
 • Μεταβαίνουμε στον Βορρά της Ταϊλάνδης με ενδιάμεσες διανυκτερεύσεις, για μια διεξοδική εξερεύνηση της Ταϊλάνδης με τους εξαιρετικούς πολιτιστικούς θησαυρούς και όχι μόνο επίσκεψη του Χρυσού Τριγώνου.
 • Το πρόγραμμά μας δεν περιορίζεται μόνο στην περιοχή του Χρυσού Τριγώνου – Τσιάνγκ Μάι, Τσιάνγκ Ράι. Περιλαμβάνει εντυπωσιακές πτυχές της χώρας, που θα θαυμάσουμε κατά την οδική μας διαδρομή από την Μπανγκόκ προς τον Βορρά όπως οι πολιτιστικοί θησαυροί της Αγιούταγια, του Σουκοτάι και του Πιτσανουλόκ.
 • Επισκεπτόμαστε και μένουμε σε εξαιρετικό lodge στον ποταμό Κβάι, στο σπάνιο επισκεπτόμενο δυτικό τμήμα της Ταϊλάνδης, μία εμπειρία που προσθέτει μεγαλύτερη απόλαυση σε ένα ήδη πλήρες οδοιπορικό.
 • Οι ξεναγήσεις μας είναι ιδιαίτερα εμπεριστατωμένες, με έμφαση σε πολιτιστικές, όπου χρειάζεται ειδική είσοδος, όπως:
 • 1. Επίσκεψη στις τρεις στούπες του Ναού Βατ Πχρα Σι Σανπφέτ.
 • 2. Επίσκεψη στο Ναό Βατ Πο με το άγαλμα του «Κεκλιμένου Βούδα».
 • Με δύο  (2) διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη για να την απολαύσετε, με διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* και 4* sup.
 • Ημιδιατροφή, εκτός από την Μπανγκόκ και τη Σιγκαπούρη όπου παρέχεται μόνο πρωινό.
 • Στην ημιδιατροφή περιλαμβάνεται ένα παραδοσιακό ταϊλανδέζικο δείπνο Καντόκε.
 • Μεταφορές, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός
 • Τοπικοί ξεναγοί.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο       

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ


Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 895

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TR 723

10/04/2024

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

16:05

08:10 +1

TR 674

11/04/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΙ

12:55

14:45

TR 625

21/04/2024

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

10:50

14:15

TR 722

24/04/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

01:50

07:25

15 ημέρες / 12 διανυκτερεύσεις

Με άφιξη στο Τσιάνγκ Μάι. Οι επισκέψεις και οι διανυκτερεύσεις παραμένουν ίδιες.

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 802

11/04/2024

ΑΘΗΝΑ – BIENNH

13:35

14:50

OS 015

11/04/2024

BIENNH – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

20:15

11:30 +1

LH 791

24/04/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ  –  ΜONAXO

23:25

05:50 +1

LH1750

25/04/2024

ΜONAXO – ΑΘΗΝΑ

08:30

11:55

15 ημέρες / 12 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH1755

30/04/2024

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

19:20

20:55

LH 772

30/04/2024

MONAXO – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

22:25

14:10 +1

LH 791

13/05/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ  –  ΜONAXO

23:25

05:50 +1

LH1750

14/05/2024

ΜONAXO – ΑΘΗΝΑ

08:30

11:55

15 ημέρες / 12 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH1755

07/05/2024

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

19:20

21:00

LH 772

07/05/2024

MONAXO – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

22:20

14:10 +1

LH 791

21/05/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ  –  ΜONAXO

23:25

06:00 +1

LH1750

22/05/2024

ΜONAXO – ΑΘΗΝΑ

08:30

11:55

16 ημέρες / 13 διανυκτερεύσεις

Με μια επιπλέον διαν/ση στη Μπανγκόκ

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH1755

21/05/2024

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

19:20

21:00

LH 772

21/05/2024

MONAXO – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

22:20

14:10 +1

LH 791

04/06/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ  –  ΜONAXO

23:25

06:00 +1

LH1750

05/06/2024

ΜONAXO – ΑΘΗΝΑ

08:30

11:55

16 ημέρες / 13 διανυκτερεύσεις

Με μια επιπλέον διαν/ση στη Μπανγκόκ

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TR 723

02/06/2024

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

16:05

08:10 +1

TR 674

03/06/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΙ

15:05

17:05

TR 625

13/06/2024

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

10:50

14:15

TR 722

16/06/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

01:05

07:25

15 ημέρες / 12 διανυκτερεύσεις

Με άφιξη στο Τσιάνγκ Μάι. Οι επισκέψεις και οι διανυκτερεύσεις παραμένουν ίδιες.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Στη Σιγκαπούρη & στην Ταϊλάνδη…

 • ΔΕΝ επιτρέπεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αν το βρουν πάνω σας ή στην αποσκευή, το κατάσχουν.
 • Τα power-bank στη χειραποσκευή και μόνον. Όχι στην αποσκευή.
 • ΔΕΝ επιτρέπεται να μασάτε ή να έχετε πάνω σας… τσίχλα! (για την Σιγκαπούρη)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 500€.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
 • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
 • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο site μας στο internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1745 € 895 €
Twin Room 1745 € 895 €
Triple Room 1745 € 895 €
Single Room 2540 € 895 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1745 € 895 €
Twin Room 1745 € 895 €
Triple Room 1745 € 895 €
Single Room 2590 € 895 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1745 € 895 €
Twin Room 1745 € 895 €
Triple Room 1745 € 895 €
Single Room 2590 € 895 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1699 € 895 €
Twin Room 1699 € 895 €
Triple Room 1699 € 895 €
Single Room 2599 € 895 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1965 € 895 €
Twin Room 1965 € 895 €
Triple Room 1965 € 895 €
Single Room 2760 € 895 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1965 € 895 €
Twin Room 1965 € 895 €
Triple Room 1965 € 895 €
Single Room 2810 € 895 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1965 € 895 €
Twin Room 1965 € 895 €
Triple Room 1965 € 895 €
Single Room 2810 € 895 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1919 € 895 €
Twin Room 1919 € 895 €
Triple Room 1919 € 895 €
Single Room 2819 € 895 €

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2890 € 0 €
Twin Room 2890 € 0 €
Triple Room 2890 € 0 €
Single Room 3685 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2890 € 0 €
Twin Room 2890 € 0 €
Triple Room 2890 € 0 €
Single Room 3735 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2890 € 0 €
Twin Room 2890 € 0 €
Triple Room 2890 € 0 €
Single Room 3735 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2844 € 0 €
Twin Room 2844 € 0 €
Triple Room 2844 € 0 €
Single Room 3744 € 0 €

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό  μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

 • Ξενοδοχεία 4* και 4* sup.
 • Με ημιδιατροφή (εκτός από την Μπανγκόκ και τη Σιγκαπούρη: πρωινό)
 • Με παραδοσιακό ταϊλανδέζικο δείπνο Καντόκε
 • Επισκεπτόμαστε και μένουμε σε εξαιρετικό lodge στον ποταμό Κβάι

Περίοδοι

 • Απρίλιος 2024

Αναχωρήσεις

30/4, 7/5, 21/5, 2/6

Χάρτης Ταξιδιού Πανόραμα Βόρειας Ταϊλάνδης - Μπανγκόκ - Σιγκαπούρη, με μια διανυκτέρευση σε resort στον ποταμό Κβάι και επίσκεψη στη φυλή Κάρεν| Απρίλιος - Πάσχα - Ιούνιος 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info