fb

Η 5* Κούβα του Versus με διαμονή μέσα στην παλιά πόλη της Αβάνας | Μάρτιος - Οκτώβριος 2024

Διάρκεια: 9,10,11,12,13 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1249€

Περιγραφή

Ένα από τα ταξίδια με τα οποία, από τα πρώτα βήματά του, ταυτίστηκε το όνομα του Versus είναι η Κούβα. Οι ταξιδιώτες αγκάλιασαν το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα της ελληνικής αγοράς και από το πρώτο μας ταξίδι στην Κούβα το καλοκαίρι του 1999, συνεχώς προσθέτουμε παροχές, ενθουσιάζοντας τους χιλιάδες ταξιδιώτες μας στον προορισμό αυτό. Το μεγάλο ατού μας όμως δεν είναι τα ολοκαίνουργια, κεντρικότατα και τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία που εξασφαλίσαμε για την διαμονή σας καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού στην Κούβα (το Royalton Habana Hotel 5* στη καρδιά της Αβάνας, το all-inclusive Meliá Internacional Varadero 5* στο Βαραδέρο και το Meliá Trinidad Península 5* στο Τρινιδάδ),  ούτε τα δεκάδες αξιοθέατα που περιλαμβάνουμε στο πρόγραμμά μας: είναι οι απόλυτα ειδικευμένοι Έλληνες αρχηγοί μας (όχι τοπικοί ελληνόφωνοι), που θα είναι διαρκώς μαζί σας κατά την παραμονή σας στο νησί και θα σας δείξουν βήμα-βήμα αυτά που δεν βλέπει ο τουρίστας στην Κούβα. Αυτά για τα οποία πάντα λέμε ότι η "Κούβα δίνει μαθήματα ζωής". Αυτοί θα σας δείξουν τη γνήσια Κούβα, την Κούβα των Κουβανών και όχι την τουριστική. Ταξιδεύετε, βλέπετε, με το Versus…

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΒΑΝΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το ταξίδι μας στην πρωτεύουσα της Κούβας, την Αβάνα. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, που βρίσκεται στην Paseo del Prado - την ιστορική "rambla" της Αβάνας - τον κεντρικότερο δρόμο της πόλης που καταλήγει στο Καπιτώλιο, πάνω στη μυθική παραλιακή Μαλεκόν. Παρά την κούραση, λίγοι αντιστέκονται σε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη και την ατμόσφαιρά της... αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του να μένεις στην  πόλη κι όχι σε μακρινά προάστια. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΒΑΝΑ (Ξενάγηση, Βόλτα με τα παλιά αυτοκίνητα του '50, Δείπνο σε εξαιρετικό εστιατόριο)

Πάμε να εξερευνήσουμε την Αβάνα! Θα ξεκινήσουμε από το Βεδάδο, την καρδιά της σύγχρονης πόλης, για να γνωρίσουμε  τη Λεωφόρο των Προέδρων με τα ιστορικά αγάλματα, την καρδιά της πόλης την οδό 23 με το παγωτατζίδικο Coppelia, τους θρυλικούς κινηματογράφους και τα κτίρια αρτ ντεκό. Θα περάσουμε από το Πανεπιστήμιο με τα νεοκλασικά του Προπύλαια, θα σταματήσουμε για να περπατήσουμε την ιστορική Πλατεία της Επανάστασης όπου έβγαζε τις ομιλίες του ο Κάστρο και στεγαζόταν το γραφείο του Τσε και θα κάνουμε την πρώτη μας επίσκεψη στο εργοστάσιο πούρων, όπου θα μυηθούμε στα μυστικά της τέχνης της παρασκευής πούρων.

Συνέχεια έχει η παραλιακή οδός, όπου ξετυλίγεται μπροστά μας η σύγχρονη ιστορία της πόλης, από το ψηλότερο κτίριο της πόλης, το νοσοκομείο Hermanos Amejeiras μέχρι την αμερικάνικη πρεσβεία και τα όσα έχουν εκτυλιχθεί μπροστά της στο πέρασμα των δεκαετιών.

Σειρά θα πάρει το Centro, μια γειτονιά που αποπνέει μια γλυκιά μελαγχολία, πριν εισέλθουμε στην Παλιά Πόλη, το αρχιτεκτονικό διαμάντι της Λατινικής Αμερικής. Αφού ανέβουμε το αρχοντικό Πράδο με τα Θέατρο Αλίσια Αλόνσο να δεσπόζει δίπλα στο ανακαινισμένο Καπιτώλιο, θα αφήσουμε το λεωφορείο για να περπατήσουμε  τις κεντρικότερες πλατείες της πρωτεύουσας της Κούβας: την πλατεία της Πόλης με το Κυβερνείο, την οδό Ομπίσπο με το Ambos Mundos, το ξενοδοχείο του Χέμινγουεϊ για τον οποίο θα μας αφηγηθεί ιστορίες ο ξεναγός μας, θα επισκεφθούμε το Μουσείο Αποικιακής Αρχιτεκτονικής ώστε να αφουγκραστούμε την αποικιακή περίοδο στην πρώην κατοικία του Κυβερνήτη, θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό ή αλλιώς “την ποίηση σκαλισμένη σε πέτρα” όπως έλεγε ο Αλεχάντρο Καρπεντιέρ, θα μαγευτούμε από τα χρώματα της Παλιάς Πλατείας, θα ακούσουμε ιστορίες στην Πλατεία του Αγίου Φραγκίσκου για τις θρυλικές μορφές της πόλης που έχουν βάλει η καθεμιά το λιθαράκι της σε αυτό το μωσαϊκό πολιτισμών, αρχιτεκτονικών στιλ, θρησκειών και πολιτικών συστημάτων που έχουν περάσει από τη μαγική αυτή πόλη.

Δε θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε το Μουσείο Ρούμι (και να το γευθούμε βεβαίως, σε ένα χώρο ποτισμένο με ιστορία) και να κλείσουμε την ξενάγησή μας με τη θέα της πόλης από το ιστορικό κάστρο που έφτιαξαν οι Ισπανοί για να προστατεύσουν -μάταια- την πόλη από Βρετανούς και πειρατές.

Παίρνουμε την υποθαλάσσια σήραγγα και απολαμβάνουμε την τελευταία -για τώρα- θέα της Αβάνας. Όσοι το επιθυμούν επιστρέφουν στο ξενοδοχείο για μερικές ώρες χαλάρωσης στην πισίνα, ενώ όσοι θέλουν θα χαθούν στην πολύχρωμη αγορά με τους πίνακες, τα είδη λαϊκής τέχνης και τα μουσικά όργανα, συζητώντας και αστειευόμενοι με τους πάντα κεφάτους Κουβανούς.

Το βραδάκι έρχεται η ώρα για ένα ταξίδι στο χρόνο: τα κλασικά αυτοκίνητα που κοσμούν τους δρόμους της πόλης θα μας παραλάβουν από το ξενοδοχείο μας,  θα μας κάνουν μια περιήγηση στη φωτισμένη πια Αβάνα και θα συνεχίσουμε για δείπνο σε εξαιρετικό εστιατόριο της Αβάνας. Στο πανέμορφο παλιό αρχοντικό θα δοκιμάσουμε δημιουργίες της παραδοσιακής κουβανέζικης κουζίνας στις πιο γκουρμέ εκδοχές της και θα ζήσουμε την ατμόσφαιρα άλλων εποχών, ενώ όσοι το επιθυμούν μετά το γεύμα μπορούν να καπνίσουν το πούρο τους ή να απολαύσουν το ποτό τους σε ένα από τα πιο θεαματικά roof garden της Καραϊβικής. Για το βράδυ, ο αρχηγός μας έχει να μας κάνει πολλές προτάσεις, από βόλτες στη σαγηνευτική παλιά πόλη μέχρι συστάσεις για ποτό και χορό σε μερικά από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά στέκια της πόλης, όπως τα ξέρουν μόνο οι ντόπιοι.

3η ΗΜΕΡΑ: ΑΒΑΝΑ (Βινιάλες, Πινάρ Ντελ Ρίο)

Πρωινή αναχώρηση για το Βινιάλες, στη δυτικότερη και πιο πράσινη επαρχία της Κούβας. Με το Versus δεν παραλείπουμε να επισκεφθούμε πανοραμικά το Πινάρ ντελ Ρίο, την τοπική πρωτεύουσα με τους αρχαιοελληνικούς κίονες να κοσμούν τα εντυπωσιακά της κτίρια και τους δρόμους να σφύζουν από ζωή.

Καθόλη τη διαδρομή η ξενάγηση θα επικεντρωθεί τόσο στην ιστορία της περιοχής όσο και στην ξεχωριστή καθημερινότητα της κουβανικής επαρχίας. Η άφιξή μας στο Βινιάλες είναι εντυπωσιακή, αφού η πρώτη στάση θα λάβει χώρα στο πανοραμικό σημείο Los Jazmines απ' όπου μπορούμε να θαυμάσουμε την κοιλάδα με τους καταπράσινους σχηματισμούς από ασβεστόλιθο σε όλο της το μεγαλείο.

Αμέσως μετά, διασχίζουμε την κοιλάδα, περνάμε από το γραφικό οικισμό του Βινιάλες και... εισερχόμαστε  σε ένα από τα μοναδικά mogotes, επισκεπτόμενοι πεζοί το Σπήλαιο του Ινδιάνου, με τους εντυπωσιακούς σχηματισμούς και την ακόμη εντυπωσιακότερη έξοδο, αυτή τη φορά επιβιβασμένοι σε μια από τις βαρκούλες που μας οδηγεί σε ένα καταπράσινο ξέφωτο.

Το μεσημεριανό μας θα λάβει χώρα σε ένα όμορφο τοπίο της κουβανικής εξοχής, με τη φύση να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας. Η εκδρομή μας όμως δεν τελείωσε εδώ: ακολουθεί η Βραχογραφία της Προϊστορίας, που πέραν του ειδυλλιακού τοπίου έχει και μια ιστορία ενδεικτική της πολιτικής ιστορίας της χώρας.

Και φυσικά ο καλύτερος τρόπος να κλείσουμε μια επίσκεψη στην περιοχή που παράγει τον καλύτερο καπνό παγκοσμίως είναι να επισκεφθούμε καλλιεργητές καπνού: να δούμε τις φυτείες τους, να συνομιλήσουμε μαζί τους, να μας πουν τα μυστικά τους για τα σπιτικά χειροποίητα πούρα και φυσικά να τα δοκιμάσουμε.

Χορτασμένοι από εικόνες επιστρέφουμε στην Αβάνα και το υπόλοιπο απόγευμα είναι στη διάθεσή σας για να απολαύσετε την πρωτεύουσα της Κούβας, με τον αρχηγό μας να είναι στη διάθεσή σας για συστάσεις και tips από αυτά που ξέρουν μόνο οι ειδικοί.

4η ΗΜΕΡΑ: ΑΒΑΝΑ

Ελεύθερη μέρα στην Αβάνα, που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε με όποιο τρόπο θέλετε: υπάρχει προαιρετική ξενάγηση σε εναλλακτικές περιοχές της Αβάνας όπου θα μάθουμε για τη σαντερία και τις υπόλοιπες αφροκουβανικές θρησκείες,  στις γειτονιές καλλιτεχνών, το άγαλμα του Ιησού που δεσπόζει πάνω από τον κόλπο της Αβάνας ή τις φτωχογειτονιές που σπάνια επισκέπτονται τουρίστες. Ή μπορείτε να περάσετε τη μέρα σας περπατώντας ανέμελα, επισκεπτόμενοι μουσεία τέχνης και γκαλερί. Ακόμη μπορείτε να μεταβείτε στις ανατολικές παραλίες, της καλύτερες της πρωτεύουσας με τα γαλαζοπράσινα νερά και τους ντόπιους που τις τιμούν καθημερινά. Σε ό,τι αφορά τις γαστρονομικές σας επιλογές, ο αρχηγός μας θα σας προτείνει paladares -ιδιωτικά εστιατόρια που στεγάζονται σε σπίτια- για όλα τα γούστα, ενώ το βράδυ προσφέρεται για να απολαύσετε από κάποιο από τα περίφημα σόου της πόλης ή κάποιο κλαμπ με fsuin, jazz, salsa, ρεγκετόν ή ακόμη και ροκ, διότι η Αβάνα διαθέτει απ' όλα, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι να σου δείξουν τα μυστικά της.

5η ΗΜΕΡΑ: ΑΒΑΝΑ – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΓΚΟΥΑΜΑ – ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ – ΒΑΡΚΑΔΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΘΗΑΣΑΥΡΟΥ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ (ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΣΕ) – ΤΡΙΝΙΔΑΔ

Αποχαιρετούμε την Αβάνα για να κινηθούμε νοτιανατολικά. Καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής θα εντρυφήσουμε στην κουβανική ιστορία με τρόπο ζωντανό και ψυχαγωγικό ταυτόχρονα. Η πρώτη μας στάση θα είναι στη Χερσόνησο Guama, όχι μακριά από τον Κόλπο των Χοίρων όπως μαρτυρούν τα σημάδια για όσους ξέρουν να τα διαβάσουν. Θα επισκεφθούμε το εκτροφείο κροκοδείλων και θα μάθουμε για τις διαφορές ανάμεσα στα δύο διαφορετικά είδη, οι πιο τολμηροί θα αγγίξουν μάλιστα τα μικρά κροκοδειλάκια (με τα μεγάλα δεν παίζουμε!) και, αφού δούμε τα προϊστορικά ψάρια manjuari, στη συνέχεια θα κάνουμε βόλτα με ταχύπλοο στη Λίμνη του Θησαυρού σε ένα γαλήνιο, ειδυλλιακό τοπίο, όπου υπάρχει αντίγραφο κοινότητας των Ινδιάνων Ταϊνος. Είναι το κατάλληλο σημείο για να μάθουμε για τις συνήθειές τους, τη θρησκεία τους, την κληρονομιά που μας άφησαν (γνωρίζατε ότι μέχρι σήμερα χρησιμοποιούμε ακόμη και στα Ελληνικά πάνω από 20 λέξεις που προέρχονται από τη γλώσσα αυτού του αφανισμένου λαού;) και θα μάθουμε για τις γενοκτονίες των Ισπανών στην Καραϊβική. Εκτός από τα κοκτέιλ με καρύδα που θα μας δροσίσουν, θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και τηγανιά κροκόδειλο, με θέα την πλούσια βλάστηση της λίμνης.

Η συνέχεια περιλαμβάνει τόνους ιστορίας: Για μιάμιση ώρα που διαρκεί η διαδρομή, θα εντρυφήσουμε και στις πιο άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, από την παιδική του ηλικία μέχρι τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Έτσι θα είμαστε έτοιμοι για την επίσκεψη στη Σάντα Κλάρα και το Μαυσωλείο του Τσε, όπου το εντυπωσιακό άγαλμα και τα συγκινητικά εκθέματα θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις μας και θα μας φέρουν πιο κοντά σε περασμένες, επαναστατικές εποχές. Θα διασχίσουμε την πόλη της Σάντα Κλάρα και θα έχουμε διέλευση και από το σημείο του εκτροχιασμού του τρένου που προκάλεσαν οι άνδρες του Τσε για να επιφέρουν την πτώση του Μπατίστα και τη φυγή του 3 ημέρες αργότερα.

Μετά τη Σάντα Κλάρα, η περιήγησή μας θα μας φέρει στο Τρινιδάδ. Μια από τις καλύτερα διατηρημένες πόλεις της χώρας, τα καλντερίμια και τα πολύχρωμά του κτίρια αξίζουν κάτι παραπάνω από μια φευγαλέα επίσκεψη. Έτσι στο Versus διανυκτερεύουμε στην παραλία του Τρινιδάδ ώστε να απολαύσουμε στιγμές χαλάρωσης στο ξενοδοχείο μας πάνω στην τεράστια παραλία Ancon με τα μαγικά ηλιοβασιλέματα, όπου μπορούμε να κολυμπήσουμε. Το βράδυ, μετά το δείπνο στο ξενοδοχείο,  όσοι το επιθυμούν μπορούν να ακολουθήσουν τον αρχηγό μας σε μια βόλτα στα στενά της πόλης για να αφουγκραστούμε όχι μόνο την αποικιακή ατμόσφαιρα που δημιουργεί αυτή η πόλη-σκηνικό ταινίας, αλλά και να απολαύσουμε την υπαίθρια νυχτερινή ζωή της πόλης, την καλύτερη σε όλη την επαρχία της Κούβας. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί ταξιδιώτες αξιολογούν τη βραδιά στο Τρινιδάδ ως την καλύτερη της διαμονής τους στην Κούβα.

6η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΝΙΔΑΔ – ΣΙΕΝΦΟΥΕΓΟΣ – ΒΑΡΑΔΕΡΟ

Μετά το πρωινό μας, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε το μαγικό Τρινιδάδ και με το φως της ημέρας. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο της Πόλης με την πλούσια αποικιακή κληρονομιά, θα περπατήσουμε τα στενά της, θα θαυμάσουμε την Plaza Mayor και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο πριν βρεθούμε στο ιστορικό μπαρ Canchanchara όπου θα πιούμε το ομώνυμο ποτό, που οι αποικιοκράτες έδιναν στους σκλάβους, ώστε να πάρουμε δυνάμεις για να χορέψουμε υπό τους ήχους της τοπικής μπάντας.

Λίγα χιλιόμετρα αργότερα θα βρεθούμε στο Σιενφουέγος, μια πόλη που πρόσφατα γιόρτασε τα 200 χρόνια από την ίδρυσή της από Γάλλους. Θα επισκεφθούμε φυσικά την κεντρική πλατεία, που προστατεύεται από την UNESCO ως ένα από τα σπάνια παραδείγματα γαλλικής αρχιτεκτονικής στον ισπανόφωνο κόσμο . Θα μπούμε στο Θέατρο Tomas Terry να θαυμάσουμε ένα από τα θέατρα-διαμάντια της χώρας και θα επισκεφθούμε και το Palacio Valle, ένα από τα εντυπωσιακότερα παλάτια της εποχής, με ιδιαίτερη ιστορία και θέα σε όλο τον κόλπο.

Η τελευταία μας στάση θα είναι το Βαραδέρο, το θέρετρο με μια από τις διασημότερες παραλίες της Καραϊβικής, όπου και θα περάσουμε τα τελευταία μας βράδια στη χώρα. Η παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά είναι ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο μας και μας περιμένει για στιγμές χαλάρωσης. Το ξενοδοχείο μας είναι all inclusive και προσφέρει και εντυπωσιακή ψυχαγωγία. Ταυτόχρονα, όσοι το επιθυμούν μπορούν το βραδάκι να περπατήσουν στο κέντρο της κωμόπολης, όπου η νυχτερινή ζωή ικανοποιεί όλα τα γούστα.

7η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΑΔΕΡΟ

Ελεύθερη μέρα στο Βαραδέρο ή... εκδρομή στο Κάγιο Μπλάνκο. Η πιο διάσημη κρουαζιέρα (κόστος: 125€) στο νησί αποτελεί την πρόταση μας για σήμερα. Αναχώρηση το πρωί για τη μαρίνα του Βαραδέρο, όπου θα επιβιβαστούμε σε καταμαράν για τη σημερινή μας εξόρμηση. Θα περάσουμε ανάμεσα από νησιά με μαγκρόβιες, θα βουτήξουμε προαιρετικά στα ανοιχτά, θα χορέψουμε και θα πιούμε στο κατάστρωμα (η εκδρομή είναι all inclusive), πριν φτάσουμε στο χώρο όπου βρίσκονται τα δελφίνια, ανοιχτά στη θάλασσα, όπου μας περιμένει μια μοναδική εμπειρία: μπαίνουμε στο νερό και τα αγγίζουμε, τα αγκαλιάζουμε, τα φιλάμε (και μας ανταποδίδουν το φιλί!), τα σηκώνουμε (!) κι όποιος επιθυμεί τα πιάνει και από τα πτερύγια για να τον κάνουν μια μικρή βόλτα. Η εκδρομή μας δεν τελειώνει εδώ: ακολουθεί παραμονή στο ακατοίκητο τροπικό νησί Κάγιο Μπλάνκο, όπου θα έχουμε δύο ώρες στη διάθεσή μας να απολαύσουμε τόσο την κατάλευκη παραλία του, όσο και το μπουφέ, που περιλαμβάνει ακόμη κι αστακό. Η επιστροφή, ανέμου επιτρέποντος, γίνεται με πανιά, για να φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Όσοι το επιθυμούν... επιστρέφουν στην παραλία, ή ακολουθούν τις συμβουλές του αρχηγού μας για το τελευταίο τους βράδυ στην Κούβα.

8η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΑΔΕΡΟ – ΑΒΑΝΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Γεμάτοι εικόνες, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για το αεροδρόμιο της Αβάνας. Περνάμε από τη γέφυρα της Bacunayagua, ένα τοπίο αξέχαστο που είναι ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετίσουμε την Κούβα πριν μεταβούμε στο αεροδρόμιο Jose Marti για την πτήση μας στην Αθήνα.

9η ΗΜΕΡΑ: AΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Προσπαθώντας να αποτυπώσουμε τους λόγους για τους οποίους όταν ρωτάς κάποιον με ποιο γραφείο ταξίδεψε στην Κούβα σου απαντάει: “Μα φυσικά με το  Versus”, καταλήξαμε στους παρακάτω:

ΔΙΑΜΟΝΗ

 • Αποκλειστικά στο Versus Travel χρησιμοποιούμε το ολοκαίνουργιο, κεντρικότατο και πολυτελέστερο ξενοδοχείο της Αβάνας, το Hotel Royalton Habana 5*!! Στην καρδιά της σαγηνευτικής παλιάς πόλης, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, σας προσφέρουμε την Αβάνα στο πιάτο από το καλύτερο roof garden της πόλης!
 • Μη συμβιβαστείτε με ξενοδοχεία σε περιοχές μακριά από τον παλμό της πόλης, που απαιτούν χρονοβόρες και κοστοβόρες μεταφορές με ταξί. Ζήστε μαζί μας την αυθεντική Αβάνα, με τις μαγικές της εικόνες να ξετυλίγονται κυριολεκτικά στην πόρτα σας. Γιατί να μένετε στο Melia Habana, απομακρυσμένοι στο αποστειρωμένο Μιραμάρ, μια περιοχή πρεσβειών με ανύπαρκτο το τοπικό στοιχείο, ή στο υπερβολικά πυκνοκατοικημένο και φασαριόζικο Βεδάδο, μακριά από τον παλμό της πόλης, και να παίρνετε ταξί όταν θέλετε να μετακινηθείτε στην Αβάνα;
 • Μόνο με το Versus Travel μένετε στο Paseo del Prado - την ιστορική "rambla" της Αβάνας - τον κεντρικότερο δρόμο της πόλης που καταλήγει στο Καπιτώλιο. Εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της πόλης, κυριολεκτικά πάνω στα κύματα της θρυλικής Malecon. Μόνο έτσι θα ζήσετε τη μαγεία του να μένεις στη συγκλονιστική Παλιά Πόλη της Αβάνας!
 • Δεν είναι κρίμα να ΜΗΝ μείνετε στο Τρινιδάδ και απλά να το δείτε μόνο με μια βιαστική επίσκεψη; Με το Versus διανυκτερεύουμε στο Τρινιδάδ για να ζήσουμε την πόλη και το βράδυ, όταν γίνεται μια ολόκληρη παρέα. Δεν κάνουμε ένα απλό πέρασμα. Επιλέγουμε να διανυκτερεύσουμε στην πολιτιστική πόλη του Τρινιδάδ, στο εκπληκτικό Meliá Trinidad Península 5*.
 • Στο Βαραδέρο το ξενοδοχείο μας είναι το κομψό all-inclusive Meliá Internacional Varadero 5*, το οποίο θα σας χαρίσει αξέχαστες ημέρες στη διάσημη παραλία της Καραϊβικής, απολαμβάνοντας απεριόριστη κατανάλωση ποτών και γευμάτων.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ/ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

 • Επίσκεψη στο μουσείο Havana Club για να δούμε πώς παρασκευάζεται το ρούμι και θα το δοκιμάσουμε!
 • Επίσκεψη στο κέντρο εκτροφής κροκοδείλων στην Γκουαμά.
 • Επίσκεψη σε εργοστάσιο παρασκευής πούρων στην Αβάνα.
 • Επίσκεψη στο θέατρο Thomas Terry στο Σιενφουέγκος.
 • Επίσκεψη στο σπήλαιο του Ινδιάνου, το οποίο και θα διασχίσουμε με βάρκα.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

 • Βαρκάδα στη Λίμνη του Θησαυρού.
 • Είσοδος στο παραδοσιακό μπαράκι La Canchanchara όπου θα μας σερβίρουν το ομώνυμο ποτό που έπιναν οι σκλάβοι στις φυτείες.
 • Η βόλτα με τα παραδοσιακά αυτοκίνητα του '50 θα σας μεταφέρει στην εποχή της μαφίας, στην Κούβα του Lucky Luciano και του Φρανκ Σινάτρα, σε μια διαδρομή γεμάτη νοσταλγία στους δρόμους της ημιφωτισμένης ρομαντικής Αβάνας.
 • Εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός-ξεναγός (και όχι τοπικός ελληνόφωνος), ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη χώρα και θα σας προτείνει λύσεις ώστε η διαμονή να σας μείνει αξέχαστη. Ο αρχηγός θα είναι μαζί σας κατά την παραμονή σας στην Κούβα. Θα σας μυήσει στην πραγματική της ζωή, θα σας μάθει την ιστορία της, θα σας διηγηθεί τους μύθους της, θα σας δείξει πώς διασκεδάζουν οι Κουβανοί και όχι οι τουρίστες στην Κούβα, θα σας βάλει στα σπίτια τους να αφουγκραστείτε τους ήχους και τους ψιθύρους των ανθρώπων, την ατμόσφαιρα του μεσοπολέμου, το ρούμι και τη μυρωδιά των πούρων. Παρατηρείστε ότι το ταξίδι του Versus Travel το συνοδεύει Έλληνας αρχηγός και όχι ελληνόφωνος τοπικός αντιπρόσωπος.
 • Βλέπετε και ζείτε περισσότερη και πιο γνήσια Κούβα. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί ταξιδιώτες που γύρισαν από ένα τέτοιο ταξίδι λένε ότι η Κούβα δεν ήταν αυτό που φαντάζονταν. Σίγουρα δεν είδαν την πραγματική Κούβα. Το ταξίδι μας στην Κούβα δεν είναι ένα συνηθισμένο πρόγραμμα. Εμείς διεισδύουμε στη ζωή και στη φιλοσοφία της χώρας με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η Κούβα με το Versus θα σας μείνει αξέχαστη!!!
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Με όλα τα παραπάνω είναι σαφές ότι δεν μένουμε στα τετριμμένα,
αλλά συμμετέχουμε στην κουβανέζικη κουλτούρα και ζωή.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Ξενοδοχεία:
  • στην Αβάνα στο Hotel Royalton Habana 5*
  • στο Βαραδέρο στο all-inclusive Meliá Internacional Varadero 5*
  • στο Τρινιδάδ στο Meliá Trinidad Península 5*  
 • Πρωινό καθημερινά, 2 γεύματα στη διάρκεια της παραμονής στην Αβάνα, all-inclusive στη διάρκεια της παραμονής στο  Βαραδέρο και ημιδιατροφή στο Τρινιδάδ.
 • Όπου απαιτείται διαμονή στη Μαδρίτη και το Παρίσι, αυτή είναι με πρωινό. 
 • Βόλτα με τα παραδοσιακά αυτοκίνητα του ΄50
 • Εκδρομή στο Βινιάλες.
 • Επίσκεψη στο μουσείο της Havana Club. 
 • Μουσείο της Πόλης στην Αβάνα (αν δεν είναι ανοικτό, πραγματοποιείται επίσκεψη σε άλλο μουσείο).
 • Εργοστάσιο πούρων και επίδειξη παρασκευής.
 • Σπηλιά στο Βινιάλες με τοιχογραφία.
 • Εξέδρα πανοραμικής θέας στο Βινιάλες.
 • Μουσείο Πόλης στο Τρινιδάδ.
 • Ποτό στο Καντσάντσαρα, Τρινιδάδ.
 • Μαυσωλείο του Τσε στη Σάντα Κλάρα.
 • Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Ξεναγήσεις, επισκέψεις και είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός/ξεναγός-αποκάλυψη (και όχι τοπικός ελληνόφωνος), ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη χώρα και ο οποίος θα σας προτείνει λύσεις ώστε η διαμονή να σας μείνει αξέχαστη. O Έλληνας αρχηγός θα είναι μαζί σας σε κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας στην Κούβα και όχι μόνο τις ημέρες στην Αβάνα. Θα σας μυήσει στην πραγματική ζωή της, θα σας μάθει την ιστορία της, θα σας διηγηθεί τους μύθους της, θα σας δείξει πώς διασκεδάζουν οι Κουβανοί και όχι οι τουρίστες στην Κούβα, θα σας βάλει στα σπίτια τους να αφουγκραστείτε τους ήχους και τους ψιθύρους των ανθρώπων, την ατμόσφαιρα του μεσοπολέμου, το ρούμι και τη μυρωδιά των πούρων (Ανάλογα με την αναχώρηση, μπορεί να σας περιμένει στην Κούβα).
 • Τοπικός ξεναγός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Βίζα Κούβας.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο              
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ     

 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων. Οι φόροι για το ταξίδι στην Κούβα ανέρχονται σε: 790€

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

 

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

LX1843

07/03/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΖΥΡΙΧΗ

07:05

08:55

LX8032

07/03/2024

ΖΥΡΙΧΗ  – ΑΒΑΝΑ

13:05

18:25

Operated by EDELWEISS AIR

LX8033

14/03/2024

ΑΒΑΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

21:05

11:35+1

Operated by EDELWEISS AIR

LX1842

15/03/2024

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

18:05

21:40

9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις, όπως το πρόγραμμα που αναγράφεται.

Περιλαμβάνει 4 διαν/σεις στην Αβάνα, 1 στο  Τρινιδάδ  και 2 διαν/σεις στο Βαραβέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(
Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

LX1843

14/03/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΖΥΡΙΧΗ

07:05

08:55

LX8032

14/03/2024

ΖΥΡΙΧΗ  – ΑΒΑΝΑ

13:05

19:25

Operated by EDELWEISS AIR

LX8033

21/03/2024

ΑΒΑΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

21:05

11:35+1

Operated by EDELWEISS AIR

LX1842

22/03/2024

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

18:05

21:40

9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις, όπως το πρόγραμμα που αναγράφεται.

Περιλαμβάνει 4 διαν/σεις στην Αβάνα, 1 στο  Τρινιδάδ  και 2 διαν/σεις στο Βαραβέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(
Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1533

15/03/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

14:45

17:20

AF 816

16/03/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

16:10

20:30

AF 817

24/03/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

23:50

13:55

AF1532

26/03/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

09:30

13:45

12ήμερο πρόγραμμα με 10 διαν/σεις.

Περιλαμβάνει 2 επιπλέον διαν/σεις στο Παρίσι με πρωινό, μια στην αρχή και μια στο τέλος του προγράμματος, 1 επιπλέον διαν/ση  στην καρδιά της Αβάνας στο  Hotel Royalton Habana 5*.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(
Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1533

17/03/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

14:45

17:20

AF 816

18/03/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

16:10

20:30

AF 817

25/03/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

23:50

13:55

AF1532

27/03/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

09:30

13:45

11ήμερο πρόγραμμα με 9 διαν/σεις.

Περιλαμβάνει 2 επιπλέον διαν/σεις στο Παρίσι με πρωινό, μια στην αρχή και μια στο τέλος του προγράμματος.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(
Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ1846

18/03/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:05

23:40

ΤΚ 195

19/03/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΒΑΝΑ

02:10

08:15

ΤΚ 195

26/03/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

09:40

09:05+1

ΤΚ1849

27/03/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

14:00

15:30

10ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις, το πρόγραμμα εκτελείται αντίστροφα.

Η επιστροφή γίνεται μέσω Καράκας.

Περιλαμβάνει 4 διαν/σεις στην καρδιά της Αβάνας στο  Hotel Royalton Habana 5*, 1 διαν/ση στο  Τρινιδάδ  και 2 διαν/σεις στο Βαραβέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(
Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1533

19/03/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

14:45

17:20

AF 816

20/03/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

16:10

20:30

AF 817

27/03/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

23:50

13:55

AF1532

29/03/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

09:30

13:45

11ήμερο πρόγραμμα με 9 διαν/σεις.

Περιλαμβάνει 2 επιπλέον διαν/σεις στο Παρίσι με πρωινό, μια στην αρχή και μια στο τέλος του προγράμματος.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(
Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

LX1843

21/03/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΖΥΡΙΧΗ

07:05

08:55

LX8032

21/03/2024

ΖΥΡΙΧΗ  – ΑΒΑΝΑ

13:05

19:25

Operated by EDELWEISS AIR

LX8033

28/03/2024

ΑΒΑΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

21:05

11:35+1

Operated by EDELWEISS AIR

LX1842

29/03/2024

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

18:05

21:40

9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις, όπως το πρόγραμμα που αναγράφεται.

Περιλαμβάνει 4 διαν/σεις στην Αβάνα, 1 στο  Τρινιδάδ  και 2 διαν/σεις στο Βαραβέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(
Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

15/04/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:15

08:55

AF 950

15/04/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

22/04/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10

AF1032

23/04/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

20:10

00:20 +1

9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις, όπως το πρόγραμμα που αναγράφεται.

Περιλαμβάνει 4 διαν/σεις στην Αβάνα, 1 στο  Τρινιδάδ  και 2 διαν/σεις στο Βαραβέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(
Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

22/04/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:15

08:55

AF 950

22/04/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

29/04/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10

AF1032

30/04/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

20:10

00:20 +1

9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις, όπως το πρόγραμμα που αναγράφεται.

Περιλαμβάνει 4 διαν/σεις στην Αβάνα, 1 στο  Τρινιδάδ  και 2 διαν/σεις στο Βαραβέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

24/04/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:15

08:55

AF 950

24/04/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

04/05/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10

AF1032

05/05/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

20:10

00:20 +1

12ήμερο πρόγραμμα με 10 διαν/σεις.

Περιλαμβάνει 1 επιπλέον διαν/ση  στην καρδιά της Αβάνας στο  Hotel Royalton Habana 5*, 1 επιπλέον διαν/ση στο Τρινιδάδ και 1 επιπλέον στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

29/04/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:15

08:55

AF 950

29/04/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

06/05/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10

AF1032

07/05/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

20:10

00:20 +1

9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις, όπως το πρόγραμμα που αναγράφεται.

Περιλαμβάνει 4 διαν/σεις στην Αβάνα, 1 στο  Τρινιδάδ  και 2 διαν/σεις στο Βαραβέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ1846

30/04/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:30

ΤΚ 183

01/05/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 183

08/05/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45+1

ΤΚ1849

09/05/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:50

10ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις, το πρόγραμμα εκτελείται αντίστροφα.

Η επιστροφή γίνεται μέσω Καράκας.

Περιλαμβάνει 4 διαν/σεις στην καρδιά της Αβάνας στο  Hotel Royalton Habana 5*, 1 διαν/ση στο  Τρινιδάδ  και 2 διαν/σεις στο Βαραβέρο.

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

01/05/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:15

08:55

AF 950

01/05/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

11/05/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10

AF1032

12/05/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

20:10

00:20 +1

12ήμερο πρόγραμμα με 10 διαν/σεις.

Περιλαμβάνει 1 επιπλέον διαν/ση  στην καρδιά της Αβάνας στο  Hotel Royalton Habana 5*, 1 επιπλέον διαν/ση στο Τρινιδάδ και 1 επιπλέον στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

11/05/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:15

08:55

AF 950

11/05/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

18/05/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10

AF1032

19/05/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

20:10

00:20 +1

9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις, όπως το πρόγραμμα που αναγράφεται.

Περιλαμβάνει 4 διαν/σεις στην Αβάνα, 1 στο  Τρινιδάδ  και 2 διαν/σεις στο Βαραβέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

20/05/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:15

08:55

AF 950

20/05/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

27/05/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10

AF1032

28/05/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

20:10

00:20 +1

9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις, όπως το πρόγραμμα που αναγράφεται.

Περιλαμβάνει 4 διαν/σεις στην Αβάνα, 1 στο  Τρινιδάδ  και 2 διαν/σεις στο Βαραβέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

25/05/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:15

08:55

AF 950

25/05/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

03/06/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10

AF1032

04/06/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

20:10

00:20 +1

11ήμερο πρόγραμμα με 9 διαν/σεις.

Περιλαμβάνει 4 διαν/σεις στην καρδιά της Αβάνας στο  Hotel Royalton Habana 5*, 1 διαν/ση  επιπλέον στο  Τρινιδάδ  και 1 επιπλέον διαν/ση στο Βαραβέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

03/06/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:15

08:55

AF 950

03/06/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

10/06/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10

AF1032

11/06/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

20:10

00:20 +1

9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις, όπως το πρόγραμμα που αναγράφεται.

Περιλαμβάνει 4 διαν/σεις στην Αβάνα, 1 στο  Τρινιδάδ  και 2 διαν/σεις στο Βαραβέρο.

GROUP A & B

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

05/06/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:15

08:55

AF 950

05/06/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

12/06/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10

AF1032

13/06/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

20:10

00:20 +1

9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις, όπως το πρόγραμμα που αναγράφεται.

Περιλαμβάνει 4 διαν/σεις στην Αβάνα, 1 στο  Τρινιδάδ  και 2 διαν/σεις στο Βαραβέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

15/06/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:15

08:55

AF 950

15/06/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

24/06/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10

AF1032

25/06/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

20:10

00:20 +1

11ήμερο πρόγραμμα με 9 διαν/σεις.

Περιλαμβάνει 4 διαν/σεις στην καρδιά της Αβάνας στο  Hotel Royalton Habana 5*, 1 διαν/ση  επιπλέον στο  Τρινιδάδ  και 1 επιπλέον διαν/ση στο Βαραβέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

24/06/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:15

08:55

AF 950

24/06/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

01/07/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10

AF1032

02/07/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

20:10

00:20 +1

9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις, όπως το πρόγραμμα που αναγράφεται.

Περιλαμβάνει 4 διαν/σεις στην Αβάνα, 1 στο  Τρινιδάδ  και 2 διαν/σεις στο Βαραβέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

26/06/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:15

08:55

AF 950

26/06/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

06/07/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10

AF1032

07/07/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

20:10

00:20 +1

12ήμερο πρόγραμμα με 10 διαν/σεις.

Περιλαμβάνει 1 επιπλέον διαν/ση  στην καρδιά της Αβάνας στο  Hotel Royalton Habana 5*, 1 επιπλέον διαν/ση στο Τρινιδάδ και 1 επιπλέον στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

03/07/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:30

09:10

AF 950

03/07/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

10/07/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10

AF1032

11/07/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

14:55

19:05

9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις, όπως το πρόγραμμα που αναγράφεται.

Περιλαμβάνει 4 διαν/σεις στην Αβάνα, 1 στο  Τρινιδάδ  και 2 διαν/σεις στο Βαραβέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

07/07/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 183

08/07/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 183

15/07/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

16/07/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

16/07/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 183

17/07/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 183

24/07/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

25/07/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΙΒ 3153

17/07/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΜΑΔΡΙΤΗ

14:00

16:50

IB 6621

18/07/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΒΑΝΑ

13:00

16:40

IB 6620

28/07/2024

ΑΒΑΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

18:45

10:10 +1

IB 3280

29/07/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ

15:00

19:35

13ημέρες/11διαν/σεις. Το πρόγραμμα έχει μια παραπάνω διανυκτέρευση στο Τρινιδάδ. Μια παραπάνω διαν/ση στην Αβάνα με πρωινό και μια διαν/ση στο Βαραδέρο All Inclusive, καθώς επίσης, μια διαν/ση στην Μαδρίτη στην αρχή του ταξιδιού με πρωινό.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

21/07/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 183

22/07/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 183

29/07/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

30/07/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΙΒ 3153

22/07/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΜΑΔΡΙΤΗ

15:55

18:55

IB 6621

23/07/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΒΑΝΑ

13:00

16:40

IB 6620

30/07/2024

ΑΒΑΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

18:45

10:10 +1

IB 3280

31/07/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ

15:00

19:35

10ημέρες/8διαν/σεις. Το πρόγραμμα έχει μια διανυκτέρευση στη Μαδρίτη στην αρχή του ταξιδιού με πρωινό.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

23/07/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 183

24/07/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 183

31/07/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

01/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

28/07/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 183

29/07/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 195

06/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

07/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

Ειδικό πρόγραμμα με μια παραπάνω διαν/ση στο Τρινιδαδ και μια στο Βαραδέρο σε ξενοδοχείο All Inclusive. 11ημέρες/8διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

30/07/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 183

31/07/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 183

07/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

08/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΙΒ 3151

04/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΜΑΔΡΙΤΗ

04:10

07:05

IB 6621

04/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΒΑΝΑ

13:00

16:40

IB 6620

11/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

18:45

10:10 +1

IB 3280

12/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ

15:00

19:35

 9 ημέρες / 7 διαν/σεις

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

04/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 183

05/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 183

12/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

13/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

10ημέρες/7διαν/σεις

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΙΒ 3151

05/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΜΑΔΡΙΤΗ

15:55

18:55

IB 6621

06/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΒΑΝΑ

12:25

16:05

IB 6620

15/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

18:35

10:00 +1

IB 3280

17/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ

15:00

19:40

Ειδικό πρόγραμμα με μια παραπάνω διαν/ση στο Τρινιδάδ. 13ημέρες/11διαν/σεις. Το πρόγραμμα έχει μια παραπάνω διανυκτέρευση στο Τρινιδάδ για να το απολάυσουμε μια επιπλέον διαν/ση στο Βαραδέρο All Inclusive και δυο  διαν/σεις στην Μαδρίτη στην αρχή και στο τέλος του ταξιδιού με πρωινό.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

05/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 195

06/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 195

13/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

14/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

06/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:05

22:35

ΤΚ 183

07/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:10

07:45

ΤΚ 183

14/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

09:10

08:35

ΤΚ 1849

15/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:20

14:50

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΙΒ 3153

07/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΜΑΔΡΙΤΗ

14:00

16:50

IB 6621

08/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΒΑΝΑ

13:00

16:40

IB 6620

18/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

18:45

10:10 +1

IB 3280

19/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ

15:00

19:35

Ειδικό πρόγραμμα με μια παραπάνω διαν/ση στο Τρνιδάδ. 13ημέρες/11διαν/σεις. Το πρόγραμμα έχει μια παραπάνω διανυκτέρευση στο Τρινιδάδ για να το απολάυσουμε, μια επιπλέον διαν/ση στο Βαραδέρο All Inclusive και δυο  διαν/σεις στην Μαδρίτη στην αρχή και στο τέλος του ταξιδιού με πρωινό.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

07/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:30

09:10

AF 950

07/08/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

17/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10 +1

AF1332

18/08/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

15:40

19:50

12ημέρες / 10διν/σεις. Το πρόγραμμα έχει 3 διαν/σεις παραπάνω στην Αβάνα στο τέλος του ταξιδιού, ελευθερες ημέρες.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΙΒ 3151

10/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΜΑΔΡΙΤΗ

15:55

18:55

IB 6621

11/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΒΑΝΑ

13:00

16:40

IB 6620

18/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

18:45

10:10 +1

IB 3280

19/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ

15:00

19:35

10ημέρες/8διαν/σεις. Το πρόγραμμα έχει μια διανυκτέρευση στη Μαδρίτη στην αρχή του ταξιδιού με πρωινό.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

11/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 183

12/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 183

19/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

20/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΙΒ 3151

12/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΜΑΔΡΙΤΗ

15:55

18:55

IB 6621

13/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΒΑΝΑ

13:00

16:40

IB 6620

20/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

18:45

10:10 +1

IB 3280

21/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ

15:00

19:35

10ημέρες/8διαν/σεις. Το πρόγραμμα έχει μια διανυκτέρευση στη Μαδρίτη στην αρχή του ταξιδιού με πρωινό.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1850

12/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

15:35

17:20

ΤΚ 195

13/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 195

20/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

21/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

13/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:05

22:35

ΤΚ 183

14/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:10

07:45

ΤΚ 183

21/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

09:10

08:35

ΤΚ 1849

22/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:20

14:50

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΙΒ 3153

14/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΜΑΔΡΙΤΗ

14:00

16:50

IB 6621

15/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΒΑΝΑ

12:25

16:05

IB 6620

22/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

18:35

10:00 +1

IB 3280

24/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ

15:00

19:40

11ημέρες/9διαν/σεις. Το πρόγραμμα έχει 2 διαν/σεις στην Μαδρίτη μια στην αρχή του προγράμματος και μια στο τέλος, με πρωινό.

GROUP A & B

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1850

13/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

15:35

17:20

ΤΚ 183

14/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 183

24/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

25/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

13ημέρες/10διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 παραπάνω διανυκτερεύσεις στην Αβάνα, με πρωινό.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

18/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 183

19/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 183

26/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

27/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

20/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 183

21/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 183

28/08/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

29/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

24/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:15

08:55

AF 950

24/08/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

02/09/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10 +1

AF1032

03/09/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

20:10

00:20 

11 ημέρες / 9 διαν/σεις, με μια παραπάνω διαν/ση στο Βαραδέρο, σε ξενοδοχείο all inclusive.

Μια παραπάνω διαν/ση στο Τρινιδάδ για να το απολαύσουμε.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

25/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 183

26/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 183

02/09/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

03/09/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

27/08/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 183

28/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 183

04/09/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

05/09/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

02/09/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:30

09:10

AF 950

02/09/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

09/09/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10 +1

AF1032

10/09/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

19:05

23:15

9ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα είναι όπως περιγράφεται.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

07/09/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:30

09:10

AF 950

07/09/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

16/09/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10 +1

AF1032

17/09/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

19:05

23:15

11 ημέρες / 9 διαν/σεις, με μια παραπάνω διαν/ση στο Βαραδέρο, σε ξενοδοχείο all inclusive.

Μια παραπάνω διαν/ση στο Τρινιδάδ για να το απολαύσουμε.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

08/09/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 183

09/09/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 183

16/09/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

17/09/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

16/09/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:05

22:35

ΤΚ 195

17/09/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:05

07:35

ΤΚ 195

24/09/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

09:00

08:35

ΤΚ 1849

25/09/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:20

14:50

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

22/09/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 183

23/09/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 183

30/09/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

01/10/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

23/09/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:30

09:10

AF 950

23/09/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

30/09/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10 +1

AF1032

01/10/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

19:05

23:15

9ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα είναι όπως περιγράφεται.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

30/09/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:30

09:10

AF 950

30/09/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

07/10/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10 +1

AF1032

08/10/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

19:05

23:15

9ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα είναι όπως περιγράφεται.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - 
Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

06/10/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 183

07/10/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 183

14/10/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

08:55

08:45

ΤΚ 1849

15/10/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

14/10/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:30

09:10

AF 950

14/10/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

21/10/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10 +1

AF1032

22/10/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

19:05

23:15

9ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα είναι όπως περιγράφεται.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

14/10/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:30

09:10

AF 950

14/10/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 959

21/10/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:00

13:10 +1

AF1032

22/10/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

19:05

23:15

9ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα είναι όπως περιγράφεται.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

14/10/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:05

22:35

ΤΚ 195

15/10/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:05

07:35

ΤΚ 195

22/10/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

09:00

08:35

ΤΚ 1849

23/10/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:20

14:50

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

20/10/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 183

21/10/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 183

28/10/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

09:40

08:55

ΤΚ 1849

29/10/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

14:00

14:30

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF1033

21/10/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:30

09:10

AF 950

21/10/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 817

30/10/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

23:50

13:55 +1

AF1532

01/11/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

09:30

13:45

12 ημέρες/10 διαν/σεις.

Με μια παραπάνω διαν/ση στο Βαραδέρο, σε ξενοδοχείο all inclusive.

Με μια παραπάνω διαν/ση στο Τρινιδάδ, για να το απολαύσουμε.

Με μια διαν/ση στο Παρίσι στο τέλος του ταξιδιού με πρωινό.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

21/10/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

ΤΚ 195

22/10/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:00

07:30

ΤΚ 195

29/10/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

09:40

08:55

ΤΚ 1849

30/10/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

14:00

14:30

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF 1033

26/10/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

06:30

09:10

AF 950

26/10/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

15:20

19:20

AF 817

02/11/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

23:50

13:55 +1

AF 1532

04/11/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

09:30

13:45

10ημέρες/8 διαν/σεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια διαν/ση στο Παρίσι στο τέλος του ταξιδιού, με πρωινό.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF 1533

27/10/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΙΣΙ

14:45

17:20

AF 816

28/10/2024

ΠΑΡΙΣΙ  – ΑΒΑΝΑ

16:10

21:30

AF 817

04/11/2024

ΑΒΑΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

22:50

13:55 +1

AF 1532

06/11/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

09:30

13:45

11ημέρες/9 διαν/σεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια παραπάνω διαν/ση στο Βαραδέρο, σε ξενοδοχείο all inclusive.

Με μια παραπάνω διαν/ση στο Τρινιδάδ για να το απολαύσουμε.

 

Αριθμός

Πτήσης  

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

28/10/2024

ΑΘΗΝΑ –  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:05

23:40

ΤΚ 195

29/10/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΒΑΝΑ

02:10

08:15

ΤΚ 195

05/11/2024

ΑΒΑΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

09:40

08:55

ΤΚ 1849

06/11/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

14:00

14:30

10ημέρες/7διαν/σεις. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. Φτάνουμε στην Αβάνα την επόμενη ημέρα και μεταφερόμαστε στο Βαραδέρο.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 500€.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
 • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
 • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από την κάθε χώρα.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1299 € 790 €
Twin Room 1299 € 790 €
Triple Room 1299 € 790 €
Single Room 1789 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1299 € 790 €
Twin Room 1299 € 790 €
Triple Room 1299 € 790 €
Single Room 1789 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1299 € 790 €
Twin Room 1299 € 790 €
Triple Room 1299 € 790 €
Single Room 1789 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 790 €
Twin Room 1499 € 790 €
Triple Room 1499 € 790 €
Single Room 2189 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1349 € 790 €
Twin Room 1349 € 790 €
Triple Room 1349 € 790 €
Single Room 1839 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1699 € 790 €
Twin Room 1699 € 790 €
Triple Room 1699 € 790 €
Single Room 2489 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 790 €
Twin Room 1499 € 790 €
Triple Room 1499 € 790 €
Single Room 1989 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1269 € 790 €
Twin Room 1269 € 790 €
Triple Room 1269 € 790 €
Single Room 1759 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1269 € 790 €
Twin Room 1269 € 790 €
Triple Room 1269 € 790 €
Single Room 1759 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1999 € 790 €
Twin Room 1999 € 790 €
Triple Room 1999 € 790 €
Single Room 2889 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1349 € 790 €
Twin Room 1349 € 790 €
Triple Room 1349 € 790 €
Single Room 1839 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1349 € 790 €
Twin Room 1349 € 790 €
Triple Room 1349 € 790 €
Single Room 1839 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 790 €
Twin Room 1599 € 790 €
Triple Room 1599 € 790 €
Single Room 2189 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1399 € 790 €
Twin Room 1399 € 790 €
Triple Room 1399 € 790 €
Single Room 1889 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1629 € 790 €
Twin Room 1629 € 790 €
Triple Room 1629 € 790 €
Single Room 2119 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1669 € 790 €
Twin Room 1669 € 790 €
Triple Room 1669 € 790 €
Single Room 2259 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1549 € 790 €
Twin Room 1549 € 790 €
Triple Room 1549 € 790 €
Single Room 2039 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2099 € 790 €
Twin Room 2099 € 790 €
Triple Room 2099 € 790 €
Single Room 2989 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1629 € 790 €
Twin Room 1629 € 790 €
Triple Room 1629 € 790 €
Single Room 2119 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1629 € 790 €
Twin Room 1629 € 790 €
Triple Room 1629 € 790 €
Single Room 2119 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2099 € 790 €
Twin Room 2099 € 790 €
Triple Room 2099 € 790 €
Single Room 2989 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1799 € 790 €
Twin Room 1799 € 790 €
Triple Room 1799 € 790 €
Single Room 2589 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1799 € 790 €
Twin Room 1799 € 790 €
Triple Room 1799 € 790 €
Single Room 2389 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1699 € 790 €
Twin Room 1699 € 790 €
Triple Room 1699 € 790 €
Single Room 2189 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1699 € 790 €
Twin Room 1699 € 790 €
Triple Room 1699 € 790 €
Single Room 2189 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1869 € 790 €
Twin Room 1869 € 790 €
Triple Room 1869 € 790 €
Single Room 2459 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1749 € 790 €
Twin Room 1749 € 790 €
Triple Room 1749 € 790 €
Single Room 2239 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1899 € 790 €
Twin Room 1899 € 790 €
Triple Room 1899 € 790 €
Single Room 2689 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1899 € 790 €
Twin Room 1899 € 790 €
Triple Room 1899 € 790 €
Single Room 2589 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1299 € 790 €
Twin Room 1299 € 790 €
Triple Room 1299 € 790 €
Single Room 1789 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1299 € 790 €
Twin Room 1299 € 790 €
Triple Room 1299 € 790 €
Single Room 1789 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1899 € 790 €
Twin Room 1899 € 790 €
Triple Room 1899 € 790 €
Single Room 2589 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1299 € 790 €
Twin Room 1299 € 790 €
Triple Room 1299 € 790 €
Single Room 1789 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1299 € 790 €
Twin Room 1299 € 790 €
Triple Room 1299 € 790 €
Single Room 1789 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 790 €
Twin Room 1599 € 790 €
Triple Room 1599 € 790 €
Single Room 2089 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1799 € 790 €
Twin Room 1799 € 790 €
Triple Room 1799 € 790 €
Single Room 2489 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1249 € 790 €
Twin Room 1249 € 790 €
Triple Room 1249 € 790 €
Single Room 1739 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1399 € 790 €
Twin Room 1399 € 790 €
Triple Room 1399 € 790 €
Single Room 1889 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1249 € 790 €
Twin Room 1249 € 790 €
Triple Room 1249 € 790 €
Single Room 1739 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 790 €
Twin Room 1499 € 790 €
Triple Room 1499 € 790 €
Single Room 1989 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1399 € 790 €
Twin Room 1399 € 790 €
Triple Room 1399 € 790 €
Single Room 1889 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1299 € 790 €
Twin Room 1299 € 790 €
Triple Room 1299 € 790 €
Single Room 1789 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1479 € 790 €
Twin Room 1479 € 790 €
Triple Room 1479 € 790 €
Single Room 1969 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1479 € 790 €
Twin Room 1479 € 790 €
Triple Room 1479 € 790 €
Single Room 1969 € 790 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φ