fb

Άμστερνταμ - Τουλίπες και Βαν Γκογκ | Φθινόπωρο 2022

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 529€

Περιγραφή

Το ταξίδι στο Αμστερνταμ όπως θα πρέπει να είναι, αφιερωμένο σε  μία από τις πιο ζωντανές και ανοιχτές μητροπόλεις του κόσμου. Δεν αντιμετωπίζουμε το ταξίδι μας ως ένα απλό city break με επιδερμική προσέγγιση και ελεύθερες ημέρες: αντίθετα, περιλαμβάνουμε πολλές και εμπεριστατωμένες επισκέψεις, εισόδους σε σημαντικά μουσεία, απολαμβάνουμε φυσικά κρουαζιέρα στα κανάλια του Αμστερνταμ, βλέποντας την πόλη όπως και οι ίδιοι οι κάτοικοι, μέσα από τα δαιδαλώδη κανάλια της! Σε όλο το ταξίδι μας έχουμε βέβαια συνεχώς μαζί μας έμπειρο Έλληνα αρχηγό-συνοδό.

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ – Πλατεία Μουσείων – Οίκος Διαμαντιών

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στο Άμστερνταμ και η μέρα μας ξεκινάει με την περιήγηση μας στην κοντινή όμορφη πόλη της Ουτρέχτης. Μια ξεχωριστή πόλη στην καρδιά της Ολλανδίας που διαδραμάτισε έναν εξέχων ρόλο κατά τον 17ο «Χρυσό αιώνα» της Ολλανδίας και εξελίχθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερά κέντρα εμπορείου της Χώρας. Ξεχωρίζει η Dοm Church, ο Καθεδρικός Ναός του St. Martin γοτθικού ρυθμού, που μαζί με το ιστορικό κέντρο και το κανάλι που την διασχίζει την καθιστούν μια από της πιο χαρακτηριστικές πόλεις της Ολλανδίας.

Συνεχίζουμε για την πόλη του Άμστερνταμ. Μια ξεχωριστή πρωτεύουσα τόσο ρομαντική διαχρονικά όσο και σύγχρονη ταυτόχρονα. Το Άμστερνταμ συνθέτει μια εικόνα ενός τεράστιου υπαίθριου μουσείου στο οποίο τα εμβληματικά στενά αρχοντικά του 17ου αιώνα, η πληθώρα των καναλιών, και η πολυπολιτισμικότητα των κατοίκων του το καθιστούν μια από τις γνωστότερες μητροπόλεις της Ευρώπης. Θα εξερευνήσουμε τα συναρπαστικά αξιοθέατα απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα κατά μήκος του ποταμού Άμστελ με τις παράκτιες κατοικίες, τα παραδοσιακά πλωτά σπίτια και έναν από τους πιο όμορφους ανεμόμυλους της περιοχής. Διασχίζοντας τις όχθες του ποταμού το εντυπωσιακό γήπεδο Stadium Arena έδρα της ομάδας του Άγιαξ.

Στο κέντρο της πόλης και στην πλατεία των μουσείων θα επισκεφτούμε με δωρεάν είσοδο τον παλαιότερο Οίκο-Μουσείο Διαμαντιών στον κόσμο «House of Coster Diamonds». Το Άμστερνταμ εκτός από τις τουλίπες, το τυρί και τα αλλά προϊόντα για τα οποία είναι γνωστό, φημίζεται εξίσου για την κοπή διαμαντιών, φιλοξενώντας τους μεγαλύτερους οίκους επεξεργασίας παγκοσμίως. Εδώ θα γνωρίσουμε όλη τη διαδικασία παραγωγής από το αρχικό έως το τελικό στάδιο, ενώ στη συνέχεια θα δούμε ιστορικά κοσμήματα και πληθώρα διαμαντιών μέσα από την τεράστια συλλογή του Οίκου. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

Το απόγευμα ο συνοδός σας θα μας υποδείξει επιλογές διασκέδασης ψυχαγωγίας και μεταφοράς. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: This is Holland – Kρουαζιέρα στα κανάλια

Πρωινό. Σήμερα μας περιμένει μία αληθινά ξεχωριστή εμπειρία! Θα επισκεφθούμε το This is Holland (είσοδος περιλαμβάνεται), μία τεχνολογική καινοτομία που μας παρέχει τη δυνατότητα να... πετάξουμε πάνω από την Ολλανδία και μέσω εκπληκτικά ρεαλιστικών 5D εφέ εναέριας προοπτικής να απολαύσουμε τα αξιοθέατα και τη μαγεία όλης της χώρας, ενώ βρισκόμαστε στο κάθισμά μας!

Και από... τον αέρα, στο νερό! Το Άμστερνταμ συχνά αναφέρεται ως η «Βενετία του Βορρά» και η περιήγηση μέσα από τα νερό, αποκτά μια διαφορετική οπτική της πόλης που εντυπωσιάζει. Δεν θα χάσουμε λοιπόν την ευκαιρία για μία κρουαζιέρα στα γραφικά κανάλια της πόλης και θα απολαύσουμε το Άμστερνταμ γεμίζοντας μοναδικές εικόνες από την περιοχή η οποία είναι χαρακτηρισμένη ως Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Στη συνέχεια μπορείτε να συνεχίσετε την εξερεύνηση τη πόλης. Περπατήστε κατά μήκος των καναλιών και απολαύστε ένα καφέ, η γεύμα σε κάποιο από τα αμέτρητα καφέ/μπάρ και εστιατόρια. Το Άμστερνταμ είναι μια πόλη δεμένη με το νερό, με πολλούς πεζόδρομους και απίστευτα όμορφες πλωτές οδούς. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: Shopping Experience – Ελεύθερη Ημέρα

Πρωινό. Ελεύθερη ημέρα. Αγορές. Το Άμστερνταμ ως παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, φημίζεται για τις αγορές του. Μπορείτε να απολαύσετε το Άμστερνταμ Shopping Experience, σε μια από τις φημισμένες αγορές της πόλης, όπως στην Kalverstraat (πρώτος εμπορικός πεζόδρομος της Ευρώπης, μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο) και στην P.C Hooftstraat η οποία φιλοξενεί τους παγκόσμιους οίκους μόδας. Δεν πρέπει να παραλείψετε μια βόλτα στην περιοχή Jordaan και στους φημισμένους «Εννέα δρόμους» (9 Straatjes). Επίσης στα μεγάλα εμπορικά πολυκαταστήματα όπως το Bijenkorf και το Magna Plaza (πρώην κτίριο του κεντρικού ταχυδρομείου, χτισμένο το 1895) μπορείτε να βρείτε πληθώρα προϊόντων όπως και να απολαύσετε παράλληλα ένα καφέ.

Περαιτέρω επιλογές, όπως επίσκεψη στον ζωολογικό ή τον βοτανικό κήπο, στο μητροπολιτικό πάρκο, σε κάποιο από τα πολλά μουσεία, γκαλερί, ή το παζάρι των λουλουδιών Απολαύστε την Πόλη! Διανυκτέρευση

 

4η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: Προαιρετική εκδρομή Ρότερνταμ – Χάγη – Ντελφτ

Πρωινό. Στην σημερινή προαιρετική εκδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις 2 εξίσου μεγάλες Ολλανδικές πόλεις, Ρότερνταμ και Χάγη, όπως και την ιστορική πόλη του Ντελφτ!

Η Χάγη είναι η πόλη-οικοδέσποινα του Ολλανδικού Κοινοβουλίου και Διεθνών Οργανισμών όπως το περίφημο «Παλάτι της Ειρήνης» (Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης), και τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν υπουργεία και πρεσβείες συγκροτώντας την πιο κομψή Ολλανδική πόλη.

Το Ρότερνταμ φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης, που μαζί με τους σύγχρονους ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες Willem και Erasmus, παρουσιάζει μια φουτουριστική αρχιτεκτονική του που σε καθηλώνει.

Το Ντελφτ είναι η πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μια ιστορική πόλη που με το πανέμορφο μεσαιωνικό της κέντρο, τα ιδιαίτερα κανάλια της, και τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς στην κεντρική πλατεία, μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή! Αυτά μαζί με πολλές κοινωνικό-οικονομικές πληροφορίες, είναι μερικά από τα

στοιχεία που συνθέτουν τη γνωριμία μας με την υπόλοιπη χώρα (Kόστος εκδρομής 85€). Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – εκδρομή στο ΧΑΡΛΕΜ – Πτήση Επιστροφής

Η ημέρα μας ξεκινάει με εκδρομή στο γειτονικό Χάρλεμ, την πόλη των λουλουδιών όπως την ξέρουν και οι Ολλανδοί: καθόλου τυχαία βέβαια αφού ό,τι γνωρίζουμε σχεδόν για την τεράστια παράδοση της χώρας στην ανθοκαλλιέργεια, και ειδικά στην καλλιέργεια της τουλίπας, ξεκίνησε από το Χάρλεμ, ήδη από τον 15ο αιώνα! Ήταν τέτοια η ακμή του εμπορίου εδώ, που απαίτησε μάλιστα και τεχνολογικές καινοτομίες: το Χάρλεμ ήταν η πρώτη πόλη που συνδέθηκε με σιδηρόδρομο με το Άμστερνταμ, στα μέσα του 19ου αι. για να διευκολυνθεί το εμπόριο λουλουδιών! Δεν θα ήταν άστοχο να πει κανείς πως η Ολλανδία άρχισε να αποκτά οικονομική επιφάνεια ακριβώς χάρη σ’ αυτή την πόλη, αξιοποιώντας τον πλούτο της για να γίνει στη συνέχεια παγκόσμια αποικιακή δύναμη.

Θα κάνουμε λοιπόν τη βόλτα μας στην κεντρική πλατεία με τον καθεδρικό του Σαιντ Μπάβο και θα περπατήσουμε στο Χάρλεμ για να ανακαλύψουμε το χρώμα και τον χαρακτήρα αυτής της τόσο ιστορικής πόλης. Αν μάλιστα αναρωτιέστε τι σας θυμίζει το όνομά της, έχετε δίκιο: Ολλανδοί άποικοι από το Χάρλεμ ήταν εκείνοι ίδρυσαν την ομώνυμη πόλη στη Νέα Ήπειρο, την Αμερική.

Μετά την επίσκεψη στην ιστορική πόλη του Χάρλεμ συνεχίζουμε για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Ταξίδι στο Αμστερνταμ με τη φιλοσοφία Versus, όπως σας έχουμε συνηθίσει! Με το ταξίδι αυτό δεν αντιμετωπίζουμε το Αμστερνταμ σαν city break, γεμίζοντάς το με ελεύθερες ημέρες: αντίθετα, απολαμβάνουμε την ολλανδική μητρόπολη ως ολοκληρωμένο προορισμό, με πολλές και εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις, με επισκέψεις σε κορυφαία μουσεία, με νέες εμπειρίες και φυσικά με κρουαζιέρα στα κανάλια του Αμστερνταμ, για να εμβαθύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην κουλτούρα της τόσο ιδιαίτερης αυτής πόλης! 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Πλούσιες ξεναγήσεις και επισκέψεις στα σημαντικότερα μνημεία και τα αξιοθέατα στο Αμστερνταμ, για να απολαύσετε αυτό τo ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και πραγματοποιεί, δίνοντας έντονη χροιά στο πολιτιστικό στοιχείο.
  • Διαμονή στο Postillion Hotel 4* (αναχ/ση 15/10) και Leonardo Rembrandtark Hotel 4* (αναχ/ση 24/11).
  • Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Αμστερνταμ.
  • Κρουαζιέρα στα κανάλια του Αμστερνταμ!
  • Ξενάγηση στο Αμστερνταμ.
  • Επίσκεψη σε εργαστήριο κοπής και επεξεργασίας διαμαντιών.
  • Επίσκεψη στην πόλη της Ουτρέχτης.
  • Εκδρομή στο Χάρλεμ.
  • Είσοδος στο 5D υπερθέαμα This is Holland!
  • Έλληνας αρχηγός-συνοδός.

 

Προσοχή: οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση.
  • Διαμονή στο Postillion Hotel 4* (αναχ/ση 15/10) και Leonardo Rembrandtark Hotel 4* (αναχ/ση 24/11).
  • Πρωινό καθημερινά
  • Κρουαζιέρα στα κανάλια του ποταμού Αμστελ, στο Αμστερνταμ.
  • Όλες οι μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα
  • Έλληνας αρχηγός-συνοδός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

Αναχωρήσεις από Κύπρο        
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από

  • Είσοδοι σε αξιοθέατα κλπ.

 

Δεν περιλαμβάνονται    
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 289 €
  • Είσοδοι σε αξιοθέατα κλπ.

 

 

5 ΗΜΕΡΕΣ
Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία
Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

KL 1572

15/10/2022

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 1581

19/10/2022

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10 +1

 

 

5 ΗΜΕΡΕΣ
Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία
Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

KL 1572

24/11/2022

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:35

KL 1581

28/11/2022

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:05 +1

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράμματα 

Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

 
  • Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Αμστερνταμ.
  • Κρουαζιέρα στα κανάλια του Αμστερνταμ!

 

Χάρτης Ταξιδιού Άμστερνταμ - Τουλίπες και Βαν Γκογκ | Φθινόπωρο 2022

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info