fb

Ιδιωτικό ταξίδι στο Λίβανο, με προσωπικούς ξεναγούς και μεταφορές |περίοδος 01.05.2022 – 31.03.2023 (περιλαμβάνονται και οι φόροι)

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1230€

Περιγραφή

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ

Λίβανος: Μια χώρα ζυμωμένη με την ιστορία. Η χώρα των αρχαίων Φοινίκων με τους μύθους που σχετίζονται άμεσα με τη δική μας αρχαιοελληνική μυθολογία και παράδοση – κόρες του Φοίνικα ήταν η Ευρώπη και η Αστυπάλαια.

Χώρα που οι Ακκάδες, οι Αιγύπτιοι, οι Ασσύριοι, οι Χετταίοι, οι Φιλισταίοι, οι Πτολεμαίοι και οι Σελευκίδες των ελληνιστικών χρόνων, οι Ρωμαίοι… όλοι διεκδίκησαν για τις αυτοκρατορίες τους. Βρίσκεται στην καρδιά της εύφορης ημισελήνου του Λεβάντε με τοπίο όμως πιο ποικιλόμορφο από τις γείτονες χώρες εξ αιτίας των βουνών που έδωσαν στη χώρα το όνομα της. Μια χώρα πλούσια σε αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικά αξιοθέατα και γοητευτικές πόλεις που αναδύουν το άρωμα της ιστορίας. Αλλά και μια χώρα με εξαιρετική μαγειρική και ζαχαροπλαστική παράδοση, συνώνυμη κάποιων από τα πιο αγαπημένα μας εδέσματα και γλυκίσματα.

Κυρίως, όμως, μια χώρα με ανθρώπους αξιαγάπητους, φιλικούς και αξιοπρεπείς που πάλεψαν και παλεύουν να ξεπεράσουν τα δεινά του πολυτάραχου πρόσφατου παρελθόντος και να οικοδομήσουν ξανά τη ζωή και τις πόλεις τους, Να βρουν τη λεπτή ισορροπία που χρειάζεται για μια ειρηνική συμβίωση σ’ έναν τόπο όπου τα θρησκευτικά και κοινωνικά πάθη ήταν πάντα έντονα (είναι η μόνη χώρα στη Μέση Ανατολή με επίσημα αναγνωρισμένες 18 διαφορετικές θρησκευτικές σέκτες).

Ο Λίβανος, με δυο λόγια, έχει πολλά διαφορετικά πρόσωπα και σας καλεί να τα γνωρίσετε. Στο σχετικά ολιγοήμερο αλλά πλήρες και περιεκτικό πρόγραμμά μας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σε βάθος απ’ άκρη σ’ άκρη τη μικρή μα τόσο αξιόλογη αυτή χώρα.

Ταυτότητα ταξιδιού

Το ταξίδι αυτό δεν είναι ομαδικό, που σημαίνει ότι δεν έχει Έλληνα αρχηγό.  Θα έχετε ιδιωτικούς τοπικούς ξεναγούς και οι μετακινήσεις γίνονται ιδιωτικά χωρις άλλους τουριστες.Οι ξεναγήσεις γίνονται στα αγγλικά.

Το Versus travel έχει πραγματοποιήσει την κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων, των ξενοδοχείων, των μεταφορών και των επισκέψεων που περιλαμβάνονται στον ανωτέρω αναλυτικό πρόγραμμα.

Αναλυτικός φάκελος με όλες τις οδηγίες και τα απαιτούμενα έγγραφα θα σας δοθεί πριν την αναχώρηση σας.

 

Ημέρα 1η: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Βηρυτός

Άφιξη στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βηρυτό.

 

Ημέρα 2η: Βηρυτός – Ντέιρ Ελ Καμάρ – Μπεϊτεντίν – Βηρυτός (ξενάγηση)

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας, όπου και θα ξεκουραστείτε για κάποιες ώρες. Το πρωί ξεκινάτε τη γνωριμία σας με τον Λίβανο με μια εκδρομή οδικώς στα Βουνά Σουφ (Chouf). Εκεί θα επισκεφθείτε το «Μοναστήρι της Σελήνης», όπως μεταφράζεται το όνομα του Ντέιρ ελ Καμάρ, ένα όμορφο, γραφικό χωριό που τον 17ο αι. υπήρξε πρωτεύουσα του Λιβάνου.

Συνεχίζετε για το παλάτι Μπεϊτεντίν (Beit ed-Dine), το ανάκτορο που έχτισε τον 19ο αι. (μέσα σε μια περίοδο τριάντα ετών) ο εμίρης Μπεχίρ ΙΙ Σεχαμπί γύρω από ένα παλιό ερημητήριο. Σήμερα το παλάτι θεωρείται δικαίως ένα από τα κορυφαία σωζόμενα αρχιτεκτονικά επιτεύγματα του Λιβάνου.

Επιστροφή στη Βηρυτό και γνωριμία με την πόλη. Μια πόλη των αντιθέσεων, που μας καταπλήσσει με την όμορφη αρχιτεκτονική της και τις μικρές κατοικίες που επιμένουν να σηκώνουν το ανάστημά τους πλάι στα σύγχρονα κτίρια. Θα δούμε το Εθνικό Μουσείο Βηρυτού ένα απ’ τα σημαντικότερα σε όλη τη Μέση Ανατολή και στη συνέχεια θα γνωρίσετε το ιστορικό κέντρο της πολυπρόσωπης πόλης, με τα αρχαία ρωμαϊκά λουτρά, τις ελληνορθόδοξες και μαρωνίτικες εκκλησίες, τα μουσουλμανικά τεμένη, την κοσμοπολίτικη πλατεία του ρολογιού και τα άλλα κομψά κτήρια από την εποχή της Γαλλικής Εντολής. Θα καταλήξετε στα υπερσύγχρονα, αναπλασμένα σουκς, απόδειξη του πως η πόλη επούλωσε τις πληγές του καταστροφικού εμφυλίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.

Μπορείτε να δειπνήσετε σε παραδοσιακό εστιατόριο στη Γερεβάν. Διανυκτέρευση στη Γερεβάν.

 

 

Ημέρα 3η: Βηρυτός – Μπααλμπέκ – Κσάρα – Αντζάρ – Βηρυτός

Αναχωρείτε οδικώς για τα ανατολικά της χώρας, την περίφημη κοιλάδα Μπεκάα, με πρώτο προορισμό σας έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Μέσης Ανατολής (και όχι μόνο), το Μπααλμπέκ (Baalbek). Είναι το ιερό αφιερωμένο στον Βάαλ, τον τοπικό θεό που οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι ταύτιζαν με τον θεό Ήλιο, γι’ αυτό και ονόμαζαν το Μπααλμπέκ «Ηλιούπολις». Μαζί με τους παρακείμενους ναούς της Αφροδίτης και του Βάκχου, συνθέτει το καλύτερα διατηρημένο αρχιτεκτονικό σύμπλεγμα ιερών στη Μέση Ανατολή, έχοντας αντέξει σεισμούς, πολέμους και επιδρομές. Όχι τυχαία λοιπόν κατέχει περίοπτη θέση στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Επιστρέφοντας προς τη βάση σας στη Βηρυτό θα κάνετε μια στάση στο chateau Ksara, το παλαιότερο και διασημότερο οινοποιείο του Λιβάνου. Εκεί θα επισκεφθείτε τις σπηλιές - κελάρια μέσα στον ασβεστολιθικό βράχο, που χρονολογούνται από τη ρωμαϊκή περίοδο και τις οποίες επέκτειναν οι Ιησουίτες στις αρχές του περασμένου αιώνα. Και φυσικά θα απολαύσετε μία γευστική δοκιμή των εκλεκτών λιβανέζικων κρασιών της κοιλάδας.

Η ημέρα σας συνεχίζεται με κατεύθυνση την αρχαία πόλη Αντζάρ (Anjar), όπου στον αρχαιολογικό χώρο θα δούμε τα ερείπια της πόλης των Ομεϋαδών με τα παλάτια, τα χαμάμ, τους δημόσιους χώρους. Παντού είναι εμφανείς οι επιρροές της ρωμαϊκής και βυζαντινής πολεοδομίας. Η Αντζάρ είναι το πιο σπουδαίο μνημείο του αρχαίου χαλιφάτου των Ομεϋαδών στον Λίβανο, ένα από τα τέσσερα μεγάλα χαλιφάτα που δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του προφήτη Μωάμεθ. Η πόλη ιδρύθηκε τον 8ο μ.Χ. αι. από τον χαλίφη Ουαλίντ: τα ευρήματα στην Αντζάρ, παλάτια, λουτρά και τεμένη μάς οδηγούν να πιστέψουμε πως πρόκειται για χώρο που προοριζόταν για τον ίδιο τον χαλίφη, ενώ τα 600 περίπου καταστήματα, που λειτουργούσαν εκεί, αποδεικνύουν πως αποτελούσε σπουδαίο εμπορικό κόμβο της εποχής. Μετά το πέρας της επίσκεψης, επιστρέφετε στη Βηρυτό. Διανυκτέρευση.

 

 

Ημέρα 4η: Βηρυτός – Τύρος – Σιδώνα – Βηρυτός

Πρωινή αναχώρηση με κατεύθυνση προς τον νότιο Λίβανο και την πόλη της Τύρου. Από τα πιο σπουδαία λιμάνια των αρχαίων Φοινίκων, η Τύρος υπήρξε κέντρο εμπορίου που επικοινωνούσε με ολόκληρη τη Μεσόγειο. Ξενάγηση στον διπλό αρχαιολογικό χώρο, εν πολλοίς διαμορφωμένο από τον Μέγα Αλέξανδρο, στην προσπάθεια του να κατακτήσει την πόλη που του αντιστάθηκε σθεναρά. Με ρωμαϊκά, ελληνιστικά και βυζαντινά ευρήματα, ο αρχαιολογικός χώρος αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Η εκδρομή μας συνεχίζεται στη Σιδώνα, από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα του σύγχρονου Λιβάνου, επίσης με μεγάλη ιστορία. Ο πλούτος της αρχαίας Σιδώνας δεν προερχόταν τόσο από τη θάλασσα, όπως της γειτονικής Τύρου, αλλά από την επεξεργασία της πορφύρας, υλικό περιζήτητο την εποχή εκείνη. Θα κάνουμε τη βόλτα μας στα γραφικότατα σουκς, για να καταλήξουμε στο ρομαντικό Κάστρο της Θάλασσας, «κληρονομιά» των Σταυροφόρων. Αναχώρηση για τη Βηρυτό με μια στάση στον ναό του Εσμούν (Echmoun), τον μοναδικό αρχαιολογικό χώρο αμιγώς φοινικικό. Άφιξη στη Βηρυτό

 

Ημέρα 5η : Βηρυτός – Σπήλαια Τζέιτα – Χαρίσσα – Βύβλος

Πρωινή αναχώρηση από τη Βηρυτό, με τελικό προορισμό την πόλη της Βύβλου. Καθοδόν θα επισκεφθούμε τα Σπήλαια Τζέιτα, τα πιο γνωστά σπήλαια στη Μέση Ανατολή, για να θαυμάσετε από κοντά τις πελώριες αίθουσες και μια από τις μεγαλύτερες και πλουσιότερες συλλογές από σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Το ιδιαίτερο με το σπήλαιο αυτό είναι ότι αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα: στο άνω επίπεδο θα περιπλανηθούμε πεζή ενώ στο κάτω θα απολαύσουμε μία μικρή βαρκάδα στην υπόγεια λίμνη.

Θα συνεχίσετε για τη Χαρίσσα, μία πόλη χτισμένη πάνω σε λόφο όπου θα ανέβουμε με τελεφερίκ, για να θαυμάσουμε την καταπληκτική θέα στον κόλπο Τζουνιέχ αλλά και την εκκλησία της Παναγίας.
Κι από τη Χαρίσσα θα φύγετε για τη Βύβλο που είναι και το τελικός προορισμός της ημέρας. Πολλοί ιστορικοί επισημαίνουν πως η Βύβλος είναι η αρχαιότερη πόλη με συνεχή κατοίκηση, σε ολόκληρο τον κόσμο! Σήμερα, μετά από χιλιετίες ιστορίας, παραμένει ένα γοητευτικό φοινικικό λιμάνι, με εξαιρετικά πλούσια ιστορική και αρχαιολογική κληρονομιά, που την καθιστά ίσως τον πιο συναρπαστικό προορισμό στον Λίβανο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας.
Ξενάγηση στον σημαντικότατο αρχαιολογικό χώρο που απλώνεται κάτω από το μπαλκόνι ενός ιδιαίτερα διατηρημένου σταυροφορικού κάστρου − σήμερα είναι μεταμορφωμένο σε μουσείο. Θα δείτε επίσης την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή που χρονολογείται στη σταυροφορική περίοδο και από εκεί θα κατηφορίσουμε για το αρχαίο, γραφικό λιμανάκι. Μετά το δείπνο προτείνεται βόλτα στην παλιά πόλη. Διανυκτέρευση.

 

 

 

 

Ημέρα 6η: Βύβλος – Τρίπολη – Δάσος Κέδρων – Κοιλάδα Καντίσα – Βύβλος

Ολοήμερη εκδρομή προς το βόρειο τμήμα της χώρας. Πρώτη σας επίσκεψη η Τρίπολις όπου ξεκινώντας από το κάστρο με τα σημάδια των Σταυροφόρων, των Μαμελούκων και των Οθωμανών θα κατηφορίσετε στην παλιά πόλη και θα περιηγηθείτε στα σοκάκια της που είναι γεμάτα με τεμένη, μεντρεσέδες και μικρές αγορές.

Θα συνεχίσετε στους περίφημους Κέδρους του Λιβάνου. Ανεβαίνοντας σε υψόμετρο περίπου 2.000 μ. Θα σταματήσετε σε ένα από τα λίγα σωζόμενα αλσύλλια του συμβολικού αυτού δέντρου που κάποτε κάλυπτε σχεδόν το σύνολο της χώρας ενώ σήμερα είναι προστατευόμενο εθνικό μνημείο φυσικής ομορφιάς. Συνώνυμος με τον Λίβανο ο κέδρος ως πολύτιμο υλικό εξάγονταν σε όλο τον πολιτισμένο αρχαίο κόσμο από τη εποχή της Φαραωνικής Αιγύπτου.

Τελευταία σας επίσκεψη για σήμερα η ιερή κοιλάδα Καντίσα που είναι διάστικτη με δεκάδες μοναστήρια και εκκλησιές κυρίως της μαρωνίτικης πίστης. Επιστροφή, δείπνο και διανυκτέρευση στη Βύβλο.

 

 

Ημέρα 7η: Βύβλος – Βηρυτός – πτήση επιστροφής

Αναχώρηση πολύ νωρίς (λίγο μετά την αλλαγή της ημέρας), οδικώς για τη Βηρυτό και το διεθνές αεροδρόμιο όπου θα επιβιβαστείτε στην πτήση επιστροφής σας. Άφιξη αυθημερόν.

 

 

 

Στη τιμή των 1230€, το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • 4 διανυκτερεύσεις στη Βηρυτό και 2 διανυκτερεύσεις στη Βύβλο.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.
 • Ημιδιατροφή σε όλο το πρόγραμμα.
 • Εκδρομή στην Τύρο, πόλη-μνημείο της UNESCO, και στην ιστορική πόλη της Σιδώνας.
 • Είσοδοι στα μουσεία και αξιοθέατα που επισκεπτόμαστε.
 • Επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο της Βηρυτού.
 • Ιδιωτικές μετακινήσεις και ιδιωτικοί Τοπικοί ξεναγοί.
 • Επίσκεψη στο ανάκτορο Μπεϊτεντίν, το παλάτι που έχτισε τον 19o αι. ο εμίρης Μπεχίρ ΙΙ Σεχαμπί.
 • Ξενάγηση στην παλιά πόλη της Βηρυτού.
 • Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Μπααλμπέκ, από τους πιο σημαντικούς της Μέσης Ανατολής.
 • Ξενάγηση στην αρχαία πόλη Αντζάρ, το πιο σπουδαίο μνημείο του αρχαίου χαλιφάτου των Ομεϋαδών.
 • Θα θαυμάσετε τα  δάση των κέδρων, στον βόρειο Λίβανο.
 • Θα δείτε την απίστευτη θέα από τον λόφο της Χαρίσσα προς τον κόλπο Τζουνιέχ.
 • Θα θαυμάσετε Τα… διώροφα σπήλαια Τζέιτα, με τις πελώριες αίθουσες γεμάτες σταλαγμίτες και σταλακτίτες.
 • Θα περπατήσετε στη παλιά πόλη της Τρίπολης ή Τραμπλούς
 • Ένα πλούσιο 7ήμερο πρόγραμμα στο Λίβανο: Βηρυτός – Τύρος – Σιδώνα – Ντέιρ Ελ Καμάρ – Μπεϊτεντίν – Μπααλμπέκ – Κσάρα – Ανζάρ – Βύβλος – Σπήλαια Τζέιτα – Χαρίσσα – Τρίπολη – Δάσος Κέδρων – Κοιλάδα Καντίσα

 

 

 

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Aναχωρήσεις:

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή αναλόγως με την εποχικότητα

 

Οι πτήσεις επιβεβαιώνονται κατά τη στιγμή της επικύρωσης της κράτησης


ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΤΗΣΗΣ


ΔΙΑΔΡΟΜΗ
(ΑΠΟ-ΠΡΟΣ)

 

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

 

ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ

A3 946 

Αθήνα – Βηρυτός

23:55

01:50 

A3 947 

Βηρυτός-Αθήνα

04:15

06:15 

 

Με μια ματιά

Ιδιωτικό ταξίδι στο Λίβανο, το οποίο περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
 • Ιδιωτικός ξεναγός-Ιδιωτικές μετακινήσεις
 • Ημιδιατροφή σε όλο το πρόγραμμα.
 • Περιλαμβάνονται οι φόροι

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2022
 • Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2022
 • Χριστούγεννα 2022 - Πρωτοχρονιά 2023
 • Ιανουάριος - Απρίλιος 2023
 • Πάσχα 2023
 • Μάιος - Ιούνιος 2023
 • Καλοκαίρι 2023
 • Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2023

Χάρτης Ταξιδιού Ιδιωτικό ταξίδι στο Λίβανο, με προσωπικούς ξεναγούς και μεταφορές |περίοδος 01.05.2022 – 31.03.2023 (περιλαμβάνονται και οι φόροι)