Ατομικό Ταξίδι στο Ντουμπάϊ | Απρίλιος-Σεπτέμβριος 2022 | Σούπερ Προσφορά για τα ξενοδοχεία Hotel Media Rotana 5*, Hotel Voco 5* (τελική τιμή με φόρους)

Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 665€

Περιγραφή

ΝΤΟΥΜΠΑΪ

Το "Μανχάταν της Ανατολής"

Το Ντουμπάι είναι ένα από τα επτά εμιράτα και θεωρείται η μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων η οποία είναι χτισμένη πάνω σε ένα νησί. Πρόκειται για μια από τις πιο μοντέρνες πόλεις του κόσμου, με εντυπωσιακούς ουρανοξύστες, πολυτελή ξενοδοχεία, παλάτια και φαρδιές λεωφόρους.

’μπου Ντάμπι

Το μεγαλύτερο από τα επτά Εμιράτα και πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Χτισμένο πάνω σε ένα νησί, συχνά αναφέρεται ως "το Μανχάταν" της Μέσης Ανατολής. Πρόκειται για μια από τις πιο μοντέρνες πόλεις του κόσμου, με εντυπωσιακούς ουρανοξύστες, πολυτελή ξενοδοχεία, παλάτια και φαρδιές λεωφόρους. Η ανάπτυξή της οφείλεται στον μεγάλο πλούτο του Εμιράτου από κοιτάσματα πετρελαίου. Το ’μπου Ντάμπι, περήφανο για το συναρπαστικό μείγμα του Αραβικού πολιτισμού και του σύγχρονου τρόπου ζωής, προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Το Yas Island, που σε μία συνολική έκταση 2.500 εκταρίων φιλοξενεί πλήθος από τεράστιες οικιστικές και εμπορικές ζώνες καθώς και ξενοδοχεία γνωστών αλυσίδων. Εδώ βρίσκεται πλέον και η πίστα της F1. Το κυριότερο σημείο της πόλης όμως, είναι η Χρυσή Αγορά, όπου πωλούνται υπέροχα κοσμήματα, ενώ ανάμεσα στις βιτρίνες της προβάλλουν τα σχέδια όλων των σχεδιαστών της υφηλίου.

 

 

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Gulf Air
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Ντουμπάι
 • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις με διατροφή όπως αναφέρεται
 • Ενημερωτικός φάκελος με έντυπο υλικό
 • Ασφάλεια Ταξιδιού
 • Φόροι αεροδρομίοθ 335€ το άτομο
 • Σαφάρι στην έρημο με τζιπ 4χ4 και δείπνο bbq

 

 

Δεν περιλαμβάνονται

 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά,
 • φόρος πόλης πληρωτέος στο ξενοδοχείο
 • Προαιρετική ασφάλεια για κορονοϊό και πρόσθετες καλύψεις 35€ το άτομο

 

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

 

At the top Burj Khalifa 75 €

Επίσκεψη στο Burj Khalifa –κτίριο που αναφέρεται στα βιβλία παγκόσμιου ρεκόρ   Στον 124ο όροφο ζήστε μια πανοραμική θέα 360 μοιρών στο Ντουμπάι με τον ορίζοντα του. Ζήστε τΟ παγκόσμια υψηλότερΟ κατάστρωμα παρατήρησης με τα σύγχρονο κιάλια που παρέχονται  , έχοντας  μια φανταστική θέα στο Ντουμπάι και το περιβάλλον του. Παρακολουθήστε  η μεγαλύτερη μουσική έκθεση σιντριβανιών στο Dubai Mall

 

Mussandam Sea Safari with lunch 80 €

Μια ολοήμερη κρουαζιέρα σε ένα αραβικό dhow στο Ντίμπα (Ομάν) από το Ντουμπάι, μακριά από την πολυσύχναστη πόλη. Επιβιβαστείτε σε μια ξύλινη βάρκα dhow και πλεύστε μέσα από τη θάλασσα Mussandam Dibba. Αυτή η ολοήμερη κρουαζιέρα θα σας έχει την ευκαιρία να αποτυπώσετε τη φανταστική  θέα στο τοπίο της Αραβικής Θάλασσας. ενώ βρίσκεστε στο πλοίο κολυμπήστε, κολυμπήστε με αναπνευστήρα, εξερευνήστε σπηλιές ή απλά χαλαρώστε στο σκάφος με ένα γεύμα σε μπουφέ

 

Dhow Cruise dinner  30 €

Ένα παραδοσιακό δείπνο κρουαζιέρας σε ένα παλιό ξύλινο σκάφος κατά μήκος του όμορφου φωτισμένου Dubai Creek. Κρουαζιέρα κατά μήκος του Gold souk η πιο πολυσύχναστη περιοχή της πόλης του Ντουμπάι. Απολαύστε ένα δείπνο σε μπουφέ με μια σειρά από εξαιρετικές επιλογές στο σκάφος με ζωντανή ψυχαγωγία και απεριόριστη κατανάλωση  αναψυκτικών

 

Marina Cruise & the Palm 45 €

Μια κρουαζιέρα με ένα παραδοσιακό ξύλινο σκάφος που ονομάζεται "Dhow" γύρω από τη σύγχρονη μαρίνα του Ντουμπάι Skyline και το εμβληματικό Burj Al Arab. Ζήστε τη φανταστική  θέα του μεγαλύτερου ανθρωπογενούς νησιού του κόσμου "Palm Jumeirah" και της Ατλαντίδας του Φοίνικα.

 

Desert horse riding adventure 110 €

Απολαύστε μια χαλαρωτική ιππασία στην έρημο μέσα από το υπέροχο τοπίο της ερήμου του Ντουμπάι συνοδευόμενο από ένα μέλος της ομάδας ιππασίας .

 

Ferrari World Abu Dhabi tour 125 €

Επισκεφθείτε τον κόσμο της  Ferrari  το μεγαλύτερο εσωτερικό θεματικό πάρκο στον κόσμο που βρίσκεται στο νησί Yas του Αμπού Ντάμπι. Ένα ταξίδι 1,5 ωρών από το Ντουμπάι θα φτάσετε στον κόσμο της Ferrari. Εδώ μπορείτε να ζήσετε τις συναρπαστικές βόλτες και τις εκπληκτικές τρισδιάστατες εμπειρίες με το ταχύτερο κυλιόμενο τρενάκι "Formula Rosa" στον κόσμο και την συναρπαστική εμπειρία της G-Force

 

Hot Air Balloon Flight w /breakfast 270 €

Ζήστε μια πτήση με αερόστατο στην έρημο του Ντουμπάι, Παραλαβή  το πρωί από το ξενοδοχείο σας και μεταφορά  μέχρι το μέρος απογείωσης έξω από την πόλη. Απολαύστε την εκπληκτική και απίστευτη  θέα στην Αραβική Έρημο την ανατολή του ηλίου. Μην ξεχάσετε να παραλάβετε πιστοποιητικό πτήσης στο τέλος της πτήσης σας

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Με μια ματιά

Ιδιωτικό ταξίδι στο Ντουμπάϊ, το οποίο περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Gulf Air
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Ντουμπάι
 • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις με διατροφή όπως αναφέρεται
 • Ενημερωτικός φάκελος με έντυπο υλικό
 • Ασφάλεια Ταξιδιού
 • Φόροι αεροδρομίου 335€ το άτομο
 • Σαφάρι στην έρημο με τζιπ 4χ4 και δείπνο bbq

Χάρτης Ταξιδιού Ατομικό Ταξίδι στο Ντουμπάϊ | Απρίλιος-Σεπτέμβριος 2022 | Σούπερ Προσφορά για τα ξενοδοχεία Hotel Media Rotana 5*, Hotel Voco 5* (τελική τιμή με φόρους)