fb

Μανίλα - Ελ Νίντο

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 201€x12

Περιγραφή

Ένας παράδεισος πάνω σε 7.107 νησιά! Λευκές παραλίες που δίνουν νόημα στη λέξη «εξωτικές», σμαραγδένια θάλασσα, πυκνή βλάστηση που κρύβει το φως του ήλιου, ηφαίστεια, βουνά, λίμνες, φυλές ξεχασμένες από τον χρόνο, ιστορία, πολιτισμός και τέχνη συνυπάρχουν σε αυτό το υπέροχο αρχιπέλαγος, στην είσοδο του Ειρηνικού. 400 χρόνια Ισπανικής κυριαρχίας έχουν διαποτίσει τη θρησκεία και την τέχνη, ενώ τα 50 χρόνια αμερικάνικης κυριαρχίας χαρακτηρίζουν μέχρι σήμερα πολλές πλευρές της καθημερινής ζωής. Οι φιλικοί και ευγενικοί άνθρωποι αποτελούν ένα από τα δυνατά σημεία αυτού του έθνους, ενώ γενικά οι Φιλιππινέζοι στέκονται ανοιχτοί, ανεκτικοί, καταδεκτικοί και με
περιέργεια απέναντι στους τουρίστες.

1η-2η HMEPA: ΑΘΗΝΑ - ΜΑΝΙΛΑ

Πτήση για την πρωτεύουσα των εξωτικών Φιλιππίνων, τη Μανίλα, γνωστή κατά την εποχή που βρισκόταν υπό τον Ισπανικό ζυγό ως «το μαργαριτάρι της Ανατολής» ή «το πετράδι της Ισπανικής αυτοκρατορίας στον Ειρηνικό». Άφιξη την επόμενη ημέρα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΙΛΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Ημέρα ελεύθερη.

Προαιρετικά ξενάγηση πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε την παλιά Ισπανική συνοικία Ιντραμούρος με το φρούριο Σαντιάγκο, θα δούμε το ανάκτορο Μαλακάνιαγκ, το εμπορικό κέντρο της πόλης, το πανεπιστήμιο και θα καταλήξουμε στο εντυπωσιακό Κινέζικο νεκροταφείο, όπου βρίσκεται μια ολόκληρη πόλη με… «ακριβά σπίτια», δρόμους και πλατείες.

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΙΛΑ - ΕΛ ΝΙΝΤΟ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ελ Νίντο.Η ονομασία της πόλης σημαίνει «φωλιά». Αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για δραστηριότητες & περιπέτεια σε ένα μαγευτικό τοπίο που συνδυάζει την ζούγκλα και κρυστάλλινα νερά!

5η-6η ΗΜΕΡΑ: ΕΛ ΝΙΝΤΟ

Ελεύθερες ημέρες για ξεκούραση ή για διάφορες δραστηριότητες.

7η-8η HMEPA: ΕΛ ΝΙΝΤΟ - AΘHNA

Ελεύθερη ημέρα - μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα. Άφιξη την επόμενη ημέρα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια εξωτερικού
  • Πρωινό καθημερινά
  • Φόροι αεροδρομίου.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 

Προαιρετική ξενάγηση της πόλης + 50€το άτομο

Αναχωρήσεις: Καθημερινά
Ελάχιστη συμμετοχή: 2 άτομα
Ξεναγήσεις (όπου υπάρχουν): στα αγγλικά
Οι τιμές ισχύουν μέχρι: 31.10.2016
Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται οι φόροι

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Ένα παράξενο συνονθύλευμα αρχαίων παραδόσεων και μοντέρνων αξιοθέατων, εκατόχρονων πανέμορφωνκατοικιών και αστραφτερών ουρανοξυστών, παλαιομοδίτικων πάγκων που συνορεύουν με τα πιο μοντέρνα εμπορικά κέντρα, μουσείων για την ημέρα, ντισκοτέκ και μπαρ για φρενήρη νυχτερινή ζωή.

Χάρτης Ταξιδιού Μανίλα - Ελ Νίντο

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info