fb

Πράγα - Βιέννη - Βουδαπέστη με το Versus (Hilton Vienna Park 5*-Marriott Budapest 5*) | Χριστούγεννα 2021-Πρωτοχρονιά 2022

Διάρκεια: 9, 10 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 899€

Περιγραφή

Τέσσερις υπέροχες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ντυμένες μάλιστα στα χριστουγεννιάτικά τους! Αυτό το ταξίδι είναι στην πραγματικότητα πολλά ταξίδια σε 1, καθώς μας φέρνει στην καρδιά της Αυτοκρατορίας των Αψβούργων. Αυστρία, Τσεχία, Ουγγαρία και Σλοβακία, τέσσερις χώρες που «γεννήθηκαν» όπως τις ξέρουμε στον 20ο αιώνα αλλά που σηματοδοτούν τις πιο χαρακτηριστικές εκφάνσεις του κεντροευρωπαϊκού πολιτισμού από την εποχή του Μεσαίωνα.

Επισκεπτόμαστε επιλεκτικά και πολύ προσεκτικά πόλεις-κοσμήματα και τις εξερευνούμε σε βάθος. Βλέπουμε τη μαγευτική Βιέννη, την «χρυσή» Πράγα, την υποβλητική Βουδαπέστη και την όμορφη Μπρατισλάβα, χτισμένες όλες στις όχθες του μεγαλοπρεπή Δούναβη – εκτός της Πράγας που τη διαρρέει ο ποταμός Μολδάβας: χορταίνουμε παλάτια, μουσικές, θέατρα, γοτθικά, μπαρόκ και ρομανέσκ κτίρια. Ομορφιά, πολιτισμό, γεύση και χάρη.

Αυτό το ταξίδι του Versus Travel έχει να αφηγηθεί πολλές ακόμη ιστορίες… Ιστορίες πολέμων, ερώτων, αιμομιξιών, ίντριγκας, μεγαλείου, αλχημειών... Οι περισσότερες κρύβονται μέσα ανάκτορα, σε κάστρα, σε δάση, σε κρυφές γέφυρες, σε χτισμένες καμπάνες, σε δείκτες ρολογιών… Θα τις ανακαλύψουμε όλες! Και μετά, η έννοια αυτού που ξέρουμε ως Κεντρική Ευρώπη, θα μας φαίνεται εντελώς διαφορετική!

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Βιέννη-Βουδαπέστη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για τη Βιέννη. Με την άφιξή μας στο αεροδρόμιο της πόλης αναχωρούμε οδικώς για την ουγγρική πρωτεύουσα, τη Βουδαπέστη, από όπου και θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας αυτό.

Άφιξη λοιπόν και ξεκινάμε με την ξενάγηση στην Πέστη: θα σταματήσουμε στην πλατεία των Ηρώων που είναι στολισμένη με τα υπέροχα αγάλματα των Ούγγρων βασιλέων. Στην συνέχεια θα περάσουμε από το εκπληκτικό κτίριο της Όπερας και κατόπιν μέσω της οδού Αντράσσυ, έναν από τους πιο όμορφους και εμπορικούς δρόμους της πόλης, θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, ο τρούλος του οποίου φαίνεται από όλες τις γωνιές της πόλης. Η ξενάγηση μας ολοκληρώνεται, διασχίζοντας την ομορφότερη από τις 8 γέφυρες της πόλης, αυτή των αλυσίδων, για να βρεθούμε στην παραμυθένια πλευρά της Βούδας και να δούμε τον Πύργο των ψαράδων, όπου θα απολαύσουμε την θέα σε όλη την πόλη.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ σας προτείνουμε κρουαζιέρα στον Δούναβη ή την συμμετοχή σας  σε παραδοσιακή ταβέρνα της Βουδαπέστης με μαγυάρικα βιολιά. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Βουδαπέστη – Ολοήμερη εκδρομή Παραδουνάβια χωριά Άγιος Ανδρέας/Έστεργκομ/Βίσιεγκραντ

Ξεκινάμε σήμερα για μία ολοήμερη εκδρομή στα Παραδουνάβια χωριά. Εκεί θα συναντήσουμε το γραφικό χωριό των καλλιτεχνών, τον Άγιο Ανδρέα (Σεταντρέ/ Szentendre), όπου μπορείτε να ψωνίσετε κρύσταλλα, πορσελάνες και πολλά αναμνηστικά δώρα. Στη συνέχεια θα ανηφορίσουμε στο Βίσιενγκραντ (Visegrad) με το μεσαιωνικό κάστρο και την υπέροχη θέα. Η διαδρομή μας συνεχίζεται στο Έστεργκομ (Esztergom), μια υπέροχη πόλη με πολυάριθμα μνημεία, που υπήρξε μάλιστα και πρωτεύουσα της χώρας, μέχρι τον 13ο αιώνα, όταν τα σκήπτρα του μαγυάρικου βασιλείου ανέλαβε η Βουδαπέστη. Χαρακτηριστικό σημείο της πόλης είναι η γέφυρα που ενώνει το Έστεργκομ με την αντίπερα όχθη, και την πόλη Στούροβο της Σλοβακίας. Επιστροφή στη Βουδαπέστη και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Βουδαπέστη – Μπρατισλάβα – Βιέννη

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε με τελικό προορισμό μας τη Βιέννη. Στη διαδρομή μας, θα κάνουμε επίσκεψη στην Μπρατισλάβα, την πανέμορφη πρωτεύουσα της Σλοβακίας όπου θα έχουμε την ευκαιρία για μια πανοραμική ξενάγηση. Μετά τη βόλτα μας στη σλοβάκικη πρωτεύουσα, περνάμε για δεύτερη φορά σήμερα τα σύνορα, αυτή τη φορά μπαίνοντας στην Αυστρία. Άφιξη στη Βιέννη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος να περπατήσετε στην Κέρτνερστράσσε, να απολαύσετε έναν Βιεννέζικο καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα σ’ ένα από τα πολλά, παλιά και διάσημα καφέ της πόλης όπως το  Central Cafe ή το Landtmann Cafe  ή να δειπνήσετε σε ένα παραδοσιακό κελάρι. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Βιέννη (ξενάγηση – Επίσκεψη στα Ανάκτορα)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια ξενάγηση της πόλης. Μεταξύ των άλλων θα δούμε τον διάσημο δρόμο Mariahilfer Strasse, την Όπερα, το δημαρχείο, το παλάτι Hofburg και τα ανάκτορα (είσοδος προαιρετικά). Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση στη Βιέννη.

 

5η ημέρα: Βιέννη – Δάση Μάγερλινγκ – Μπάντεν – Βιέννη

Πρωινό και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στα περίχωρα της Βιέννης, τα περίφημα Βιεννέζικα Δάση. Πρώτος σταθμός μας το μοναστήρι του Χάιλιγκενκρόιτς, στην συνέχεια στην τοποθεσία Μάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διαδόχου του Θρόνου και της Μαρίας Βετσέρα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη γνωστή λουτρόπολης Μπάντεν, περιήγηση και επιστροφή στη Βιέννη.

 

6η ημέρα: Βιέννη – Τσέσκυ Κρούμλοβ – Πράγα

Πρωινό και αναχώρηση για την Τσεχία. Περνάμε τα σύνορα και πρώτος σταθμός μας για σήμερα είναι η «δεύτερη πιο όμορφη πόλη μετά την Πράγα», το «Τσέσκυ Κρούμλοβ». Χείμαρροι του ποταμού Βολτάβα τρέχουν σε πολλά σημεία αυτής της μεσαιωνικής πόλης η οποία, όπως και η Πράγα, είναι στην λίστα των διατηρητέων πόλεων της Ουνέσκο. Αποτελεί πολιτισμικό στολίδι με τα ιδιαίτερα καλοδιατηρημένα γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού κτήρια της, τις εκκλησίες της και τα στενά δρομάκια της. Τα τείχη του Κρούμλοβ εσωκλείουν θησαυρούς ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και πολιτισμικής αξίας όπως η ‘’κρυφή γέφυρα’’. Επισκεφθείτε το κάστρο της πόλης και θαυμάστε από ψηλά την πανοραμική θέα. Στη συνέχεια μεταβαίνουμε στην Πράγα. Άφιξη στη «Χρυσή Πόλη», μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Πράγα (ξενάγηση πόλης και Κάστρο Πράγας)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ξενάγηση μας ξεκινά με το  «Μικρό μέρος» (Μάλα Στράνα) μία από τις παλαιότερες ιστορικές συνοικίες στην Πράγα, στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την επιβλητική μπαρόκ εκκλησία του Αγ. Νικολάου, θα περπατήσουμε από την γραφική Γοτθική γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της ‘‘Βασιλικής οδού’’ ως την πλατεία της παλιάς πόλης, με το  Δημαρχείο και το φημισμένο αστρονομικό ρολόι και την ‘‘παρέλαση των αποστόλων’’ καθώς και στην πλατεία του ιστορικού κέντρου της Πράγας. Μετά την ξενάγηση θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο για να απολαύσουμε την παραδοσιακή τοπική κουζίνα.

Συνεχίζουμε με το μοναστήρι του Στράχοβ  και το Λορέττο ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Πράγας, στη  συνέχεια κατευθυνόμαστε στη μαγευτική καστρούπολη, την Ακρόπολη της Πράγας που απλώνεται πάνω στο λόφο της Μάλα Στράνα και καταλήγουμε στον εντυπωσιακό Γοτθικό ναό του Αγ. Βίτου και στην ‘‘βασιλική’’ του Αγ. Γεωργίου. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση «Μαύρου Θεάτρου», όπερα κ.α., άλλωστε βρίσκεστε στην πόλη όπου γεννήθηκε η ιδέα του Μαύρου Θεάτρου! Διανυκτέρευση στην Πράγα.

8η ημέρα: Πράγα – Κάρλοβυ Βάρυ – Πράγα

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε από την Πράγα με προορισμό την γνωστή λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ στη Δυτική Βοημία. Γνωστή λόγω των ιαματικών πηγών της. Τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα καταλαβαίνουμε  γιατί  ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ ο Τσάρος της Ρωσίας κ.α.  περπάτησαν τον ίδιο δρόμο. Μετά την ξενάγηση μας στην πόλη θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην όμορφη λουτρόπολη για καφέ και φαγητό. Επιστροφή στην Πράγα. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Πράγα – Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Συνεχίζουμε τη βόλτα μας στην πόλη της Πράγας, για να δούμε ό,τι ίσως δεν προλάβαμε να γνωρίσουμε τις προηγούμενες ημέρες. Στη συνέχεια μεταβαίνουμε στην Αυστρία και στο αεροδρόμιο της Βιέννης για την πτήση επιστροφής μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην αναχώρηση 29/12 το πρόγραμμα εκτελείται ως 10ήμερο με μία (1) επιπλέον διανυκτέρευση στη Βιέννη στην αρχή του προγράμματος.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Η διαφορετικότητα του Versus

Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Κεντρική Ευρώπη με τη φιλοσοφία Versus, όπως σας έχουμε συνηθίσει! Στο ταξίδι αυτό αφιερώνουμε πολλές διανυκτερεύσεις σε Βιέννη, Βουδαπέστη και Πράγα, απολαμβάνοντας τις τρεις αυτές μητροπόλεις ως ολοκληρωμένους προορισμούς, με πολλές και εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις, με επισκέψεις σε κορυφαία μουσεία και με νέες εμπειρίες, χωρίς προαιρετικές εκδρομές και κρυμμένα κόστη, ώστε να εμβαθύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην κουλτούρα της Κεντρικής Ευρώπης!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Απευθείας πτήσεις με την Austrian.
  • Πλούσια 9ήμερη διάρκεια (10ήμερη στην αναχ/ση 29/12).
  • Διανυκτερεύσεις προσεκτικά κατανεμημένες ώστε να δούμε και να απολαύσουμε τις πόλεις της Κεντρικής Ευρώπης όπως πρέπει.
  • Έλληνα αρχηγό καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας και όχι τοπικό ελληνόφωνο.
  • Τοπικοί ξεναγοί όπου απαιτούνται.
  • Περιήγηση σε τρεις από τις πιο όμορφες, ιστορικές και μεγαλοπρεπείς πρωτεύουσες της Κεντρικής Ευρώπης, τη Βιέννη, την Πράγα και τη Βουδαπέστη.
  • 3 διανυκτερεύσεις στην Πράγα.
  • 3 διανυκτερεύσεις στη Βιέννη, στο καταπληκτικό Hilton Vienna 5*.
  • 2 διανυκτερεύσεις στη Βουδαπέστη στο εξαιρετικό Marriott Budapest 5*.
  • Εκτενείς ξεναγήσεις στις πόλεις που επισκεπτόμαστε.
  • Επίσκεψη στην Μπρατισλάβα, την πρωτεύουσα της Σλοβακίας.
  • Εκδρομές στα παραδουνάβια χωριά της Ουγγαρίας, Έστεργκομ, Βίσιεγκραντ, Σεντεντρέ.
  • Εκδρομή στα δάση Μάγερλινγκ και στο Μπάντεν στην Αυστρία.
  • Εκδρομή στο Τσέσκυ Κρούμλοβ και το Κάρλοβι Βάρυ στην Τσεχία.

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Austrian.
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στη Βιέννη σε 5* στο εντυπωσιακό και πρόσφατα ανακαινισμένο Hilton Vienna Park 5* (απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης και όλα τα σημαντικά αξιοθέατα)
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στη Βουδαπέστη στο εξαιρετικό Marriott Budapest 5*
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Πράγα σε ξενοδοχείο 4*.
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
  • Έλληνας εξειδικευμένος αρχηγός-συνοδός
  • Μεταφορές από-προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο, εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται  

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων: 290 €.
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα. 
  • Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων / δείπνων.
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

9 ΗΜΕΡΕΣ
Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 804

24/12/2021

ΑΘΗΝΑ – BIENNH

06:00

07:15

OS 803

01/01/2022

BIENNH – ΑΘΗΝΑ

22:05

01:15 +1

 

10 ΗΜΕΡΕΣ
Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 802

29/12/2021

ΑΘΗΝΑ – BIENNH

14:55

16:15

OS 803

07/01/2022

BIENNH – ΑΘΗΝΑ

22:05

01:15 +1

 

9 ΗΜΕΡΕΣ
Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 804

30/12/2021

ΑΘΗΝΑ – BIENNH

06:00

07:15

OS 803

07/01/2022

BIENNH – ΑΘΗΝΑ

22:05

01:15 +1

9 ΗΜΕΡΕΣ
Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 804

06/01/2022

ΑΘΗΝΑ – BIENNH

06:00

07:15

OS 803

14/01/2022

BIENNH – ΑΘΗΝΑ

11:00

14:10

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτείται 1 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε παρακάτω την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στη Βιέννη σε 5* στο εντυπωσιακό και πρόσφατα ανακαινισμένο Hilton Vienna Park 5*  
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Βουδαπέστη στο εξαιρετικό Marriott Budapest 5

Χάρτης Ταξιδιού Πράγα - Βιέννη - Βουδαπέστη με το Versus (Hilton Vienna Park 5*-Marriott Budapest 5*) | Χριστούγεννα 2021-Πρωτοχρονιά 2022

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info