fb

Διακοπές στις Σεϋχέλλες | 2023

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1290€

Περιγραφή

ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ

115 νησιά στον παράδεισο !

Βρισκόμαστε στην αγκαλιά του Ινδικού πολύ κοντά στις ακτές της Αφρικής. Το αρχιπέλαγος των Σευχελλών αποτελείται από ένα σύμπλεγμα 115 νησιών που μοιάζουν να είναι σπαρμένα σα μαργαριτάρια μέσα στα γαλαζοπρασινα νερά. Η εξωτική βλάστηση, το καθάριο χρώμα των σμαραγδένιων νερών, οι λευκές σα πούδρα αμμουδιές και οι μεγάλοι λείοι γρανιτένιοι βράχοι συνθέτουν έναν μαγευτικό θησαυρό, ένα μικρό ιδιωτικό παράδεισο όπου η πολυτέλεια και η χλιδή σε κάνουν να νοιώθεις VIP καλεσμένος. Μέσα σε αυτόν τον φυσικό  βιότοπο καταφύγιο πάρα πολλά είδη ψαριών και πτηνών αλλά και επιζούν μοναδικά είδη λουλουδιών και άλλων φυτών. Πανέμορφα και σπάνια είδη ζώων, όπως ο μαύρος παπαγάλος, ο ροζ φοινικόπτερος ( γνωστό και ως ροζ φλαμίνγκο) που ζουν ανενόχλητοι μέσα στα δέντρα μάνγκο, παπάγια, αβοκάντο, φοίνικες με την ποικιλία καρύδας «coco del mar», ενώ στη θάλασσα συναντούμε μεγάλες θαλάσσιες χελώνες (περίπου 130.000 διαφορετικά είδη), σπάνια είδη κοραλλιών και σφουγγαριών, αλλά και ανεμώνες της θάλασσας και περίπου 900 ποικιλίες ποικιλόχρωμων τροπικών ψαριών, που συνολικά αποτελούν ένα φανταστικό φυσικό ενυδρείο. Την ομορφιά του βυθού τους κατέγραψε ο Γάλλος εξερευνητής Ζακ Υβ Κουστώ στην ταινία του ο « Κόσμος της Σιωπής».

 

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Qatar Airways
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και Cat-Cccs για το ξενοδοχεία του Πραλέν Πέντε (5) διανυκτερεύσεις με διατροφή όπως αναφέρεται.
  • Ενημερωτικός φάκελος με έντυπο υλικό.
  • Ασφάλεια ταξιδιού και ΦΠΑ.

 

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίου
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

(Ισχύουν για όλα τα προγραμματα μας στις Σευχέλλες)

 

Από Μαχέ

Full Day Discovery Tour of Mahe 66 €

Full Day Reef Safari 99 €

Full Day Praslin and La Digue 195 €

 

Από Πραλέν

Half Day Vallee-de-Mai 55  €

Full Day La Digue Boat / Bike 55 €

Full Day Vallee de Mai/Anse 66 €

Full Day Cousin, Curieuse and St Pierre 145 €

 

Full Day Vallee/Lazio from Praslin

Η ολοήμερη εκδρομή είναι αφιερωμένη στο φημισμένο Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, το φυσικό καταφύγιο Vallee-de-Mai και τη χαλάρωση σε μια από τις πιο γραφικές παραλίες του κόσμου, την Anse Lazio. Αυτό το εξαιρετικό αρχέγονο δάσος, γνωστό ως ο Κήπος της Εδέμ, είναι ο μοναδικός βιότοπος στο σύμπαν όπου ο φοίνικας Coco-de-Mer αναπτύσσεται στη φυσική του κατάσταση. Το Vallee-de-Mai φιλοξενεί επίσης ένα από τα σπανιότερα πουλιά του κόσμου, τον Μαύρο Παπαγάλο.

Το απόγευμα είναι ελεύθερο στην παραλία  Anse Lazio, που ψηφίστηκε μεταξύ των 10 κορυφαίων παραλιών στον κόσμο

 

Full day Cousin, Curieuse, St Pierre with Lunch Boat from Mahe

Αυτή η εκδρομή  ξεκινά με μεταφορά στην προβλήτα Baie Ste Anne για τη διέλευση 2 χιλιομέτρων στις 09:00 στο ειδικό φυσικό καταφύγιο του νησιού Cousin. Το καταδρομικό μας αγκυροβολεί στα ανοικτά της ακτής και οι τουρίστες μεταφέρονται στο νησί με ένα εφεδρικό σκάφος για να αποτρέψουν την τυχαία εισαγωγή παρασίτων στο νησί. Ένας φύλακας αναλαμβάνει  την περιήγηση στο νησί την αφθονία σε χλωρίδα και τροπικά πουλιά. Η περιήγηση συνεχίζεται με μια διαδρομή 30 λεπτών με σκάφος στο νησί Curieuse, όπου σερβίρεται ένα υπέροχο κρεολικό γεύμα στο Καταμαράν. Το νησί Curieuse έχει ένα μεγάλο πληθυσμό γιγαντιαίων χελωνών, που ζουν ελεύθερα σε όλο το νησί. Η περιήγηση ολοκληρώνεται με μια ώρα κολύμβησης με αναπνευστήρα έξω από το μικροσκοπικό νησί του Αγίου Πέτρου.

Half Day Vallee De Mai Tour from Praslin

 

Αυτή η εκδρομή μισής ημέρας είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο φημισμένο φυσικό καταφύγιο Vallee-de-Mai, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Αυτό το εξαιρετικό αρχέγονο δάσος, γνωστό ως ο Κήπος της Εδέμ, είναι ο μοναδικός βιότοπος στο σύμπαν όπου ο φοίνικας Coco-de-Mer αναπτύσσεται στη φυσική του κατάσταση. Το Vallee-de-Mai φιλοξενεί επίσης ένα από τα σπανιότερα πουλιά του κόσμου, τον Μαύρο Παπαγάλο.

Full Day to Silhouette Island from Mahe

Ζήστε μια ευχάριστη περιήγηση στα όμορφα νερά των Σεϋχελλών. Kαλωσόρισμα  κατά την άφιξή σας στην προβλήτα Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa Silhouette στο Μπελ Όμπρε, για να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα προς το νησί Silhouette, το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Σεϋχελλών.

Ο ενθουσιασμός κλιμακώνεται καθώς πατάς το πόδι σου στο νησί. Στη συνέχεια, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το πρόσφατα ανακαινισμένο Μουσείο Dauban, όπου θα δείτε τα σπάνια αντικείμενα και έγγραφα που ανατρέχουν στην ιστορία των Σεϋχελλών και της Σιλουέτας. Μια ξενάγηση σε ένα μονοπάτι της φύσης θα ακολουθήσει για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το αρχαίο σπίτι των πειρατών και των παλαιών φυτειών. Μετά την εκπαιδευτική και ιστορική αποστολή, ο οδηγός μας θα σας μεταφέρει για μια μικρή βόλτα στο μαυσωλείο της οικογένειας Dauban και το γραφικό μικρό χωριό, όπου θα ανακαλύψετε τον πλούσιο πολιτισμό του, τα μικρά γραφικά τοπικά σπίτια και το τοπίο του. Αυτό το ταξίδι δεν θα είναι πλήρες χωρίς να δοκιμάσετε ένα πλούσιο κρεολικό γεύμα που σερβίρεται από το Hilton Silhouette Labriz Resort.

Χρόνος ελεύθερος  να απολαύσετε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και να κάνετε μια βουτιά στην πανέμορφη πισίνα του ξενοδοχείου, χαλαρώνοντας στην παραλία ή ακόμα και κάνοντας κολύμβηση με αναπνευστήρα στη λιμνοθάλασσα, πριν μεταφερθείτε στην προβλήτα για τη μεταφορά σας πίσω στο Mahe.

Full Day to La Digue from Mahe or Praslin

Είτε ξεκινάτε από τα νησιά Mahé είτε από τα νησιά Praslin, θα αναχωρήσετε με πλοίο  προς το La Digue, όπου θα ζήσετε μερικές από τις πιο αξέχαστες και αυθεντικές στιγμές διαβίωσης στο νησί.

Το La Digue είναι δικό σας για να  το εξερευνήσετε χωρίς οδηγούς και με το δικό σας ρυθμό για όλη την ημέρα. Επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας για να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας και αφήστε τον εαυτό σας να είναι ανοιχτός σε όλες τις εκπλήξεις που μπορεί να βρείτε όπως για τεράστια μια  χελώνα  να διακόπτει την "κυκλοφορία" !

Μπορείτε να επιλέξετε να επισκεφθείτε πολλά από τα αξιοθέατα του νησιού, όπως το L'Union Estate, που φιλοξενεί το νεκροταφείο των αρχικών εποίκων του νησιού. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν έναν παραδοσιακό μύλο κοπριας , γιγάντιες χελώνες γης, ένα παλιό σπίτι φυτείας και τη γραφική παραλία  Anse Sourse D'Argent. Διάσημη για τους τεράστιους γρανιτένιους ογκόλιθους και τα καθαρά γαλαζοπράσινα νερά.

 

Full day to Praslin/La Digue in Boat - with Lunch from Mahe

 

Το Πραλέν, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Σεϋχελλών. Εδώ, οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν το Vallee-de-Mai, το μόνο μέρος στη γη όπου η γιγαντιαία καρύδα Coco-de-Mer αναπτύσσεται στη φυσική της κατάσταση - μια βόλτα κατά μήκος των περιποιημένα μονοπάτια αυτού του αρχέγονου δάσους, ακούγοντας το κράξιμο  του σπάνιου Μαύρου Παπαγάλου, μεταφέρει πίσω στο χρόνο  και εδραιώνει το θρύλο  αυτού του Μνημείου Παγκόσμιας Κληρονομιάς ότι  είναι ο αρχικός Κήπος της Εδέμ. Η περιήγηση περιλαμβάνει μια επίσκεψη στη διάσημη παραλία Anse Lazio.

Το νησί La Digue είναι το τρίτο πιο κατοικημένο νησί των Σεϋχελλών. Οι επισκέπτες θα θαυμάσουν τη διαχρονική ατμόσφαιρα, με τις ανέσεις του 21ου αιώνα να συνδυάζονται ομαλά με την ηρεμία του παρελθόντος, όπου η ζωή ζει κυρίως με το ρυθμό των βοδιών. Η μεταφορά από την προβλήτα πραγματοποιείται με φορτηγό  για το L'Union Estate για μια περιήγηση στις γιγάντιες χελώνες ξηράς, στις φυτείες καρύδας  και το πρόσφατα ανακαινισμένο αποικιακό σπίτι  της αισθησιακής ταινίας "Goodbye Emmanuelle".

Η περιήγηση στο La Digue συνεχίζεται με το «camion», ένα φορτηγό με ανοιχτή οροφή , σταματώντας στο Anse Source d'Argent, μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες στον κόσμο, επιτρέποντάς σας άφθονο χρόνο για να φωτογραφίσετε τους εντυπωσιακούς σχηματισμούς βράχων γρανίτη. Αυτή η ολοήμερη περιήγηση είναι μια ελκυστική ευκαιρία να επισκεφθείτε τα σημαντικότερα σημεία και των δύο νησιών σε μια μέρα.

 

Full Day Reef Safari - Semi-Submersible + Lunch - Mahe Island

Ξεκινώντας με μια μεταφορά στη μαρίνα της Βικτώριας για να επιβιβαστείτε στο συναρπαστικό καταμαράν μας, για ένα ταξίδι στη μέση του λιμανιού, όπου σταματάμε για να ταΐσουμε τα ψάρια και μπορούμε να εξερευνήσουμε τον συναρπαστικό υποβρύχιο κόσμο με κολύμβηση με αναπνευστήρα και κολύμπι με τα ψάρια.  Υπάρχει αρκετός χρόνος για τους λάτρεις της θάλασσας να εξερευνήσουν τους υφάλους μέσα από τα παράθυρα του ημι-υποβρύχιου σκάφους μας ή για όσους είναι πιο προσανατολισμένοι στη χαλάρωση, να κολυμπήσουν. Στο αεροσκάφος σερβίρεται πεντανόστιμο γεύμα σε μπουφέ που παρασκευάζεται σε παραδοσιακό κρεολικό στιλ. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, μια επίσκεψη στο νησί Moyenne ή απλά να πάρετε έναν υπνάκο στην παραλία ή να κολυμπήσετε στην παραλία του νησιού.

 

Nature Trail at Mahe or Praslin

Εξερευνήστε τα διάφορα μονοπάτια πεζοπορίας στα νησιά Mahé &praslin, στην καρδιά της άγριας φύσης των Σεϋχελλών, προσφέροντάς σας υπέροχη θέα στη λιμνοθάλασσα και εντυπωσιακά πανοράματα 360°. Όλες οι πεζοπορίες μας επιβλέπονται από έμπειρους και παθιασμένους οδηγούς, οι οποίοι θα χαρούν να μοιραστούν μαζί σας τα θαύματα των ενδημικών φυτών και πουλιών των Σεϋχελλών.

Πρόκειται για έναν άγριο και γραφικό παραλιακό περίπατο με θέα στα κύματα που σπάνε στους γρανιτένιους ογκόλιθους. Το πρώτο μέρος του μονοπατιού είναι μέσα από τμήματα ανοιχτών δασικών περιοχών, μικρές κοιλάδες ποταμών και πάνω από εκτεθειμένες, βραχώδεις κορυφογραμμές.

 Η βλάστηση είναι ως επί το πλείστον ενδημική και με αυτόχθονα είδη, προσαρμοσμένα για να επιβιώσουν σε τόσο σκληρές συνθήκες. Θα δείτε ενδημικά πουλιά όπως το Bulbul, τα μπλε περιστέρια sunbirds. Για να φτάσετε στην κεντρική παραλία, πρέπει να διασχίσετε μια μικρή έξοδο ποταμού που αναδύεται από ένα υφάλμυρο έλος νερού. Η αμμώδης παραλία προσκαλεί χαλάρωση ή κολύμβηση με αναπνευστήρα στον ύφαλο.

 

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Με μια ματιά

Ιδιωτικό ταξίδι στις Σεϋχελλες , το οποίο περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με την Qatar Airways
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και Cat-Cccs για το ξενοδοχεία του Πραλέν
  • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις με διατροφή όπως αναφέρεται.
  • Ενημερωτικός φάκελος με έντυπο υλικό.
  • Ασφάλεια ταξιδιού και ΦΠΑ.