fb

Διακοπές στο Μπαλί | 2023

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1199€

Περιγραφή

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΙ

Ατέλειωτες παραλίες με φοίνικες και χρυσή αμμουδιά, ψηλά βουνά, ενεργά ηφαίστεια, πυκνή ζούγκλα, μαγευτικοί ορυζώνες, μικρά παραδοσιακά χωριά, πανταχού παρόντες ναοί, πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, ζεστά χαμόγελα, είναι οι εικόνες που συνθέτουν το πάζλ ενός τροπικού παραδείσου. Αυτό είναι το Μπαλί. Ένας αρχαίος μύθος στην αγκαλιά του Ινδικού, ένα ονειρικό κομμάτι γης, ένας απόλυτα μυστηριακός τόπος.
Ακόμη και η ιστορία αυτού του νησιού μαρτυρά την απίστευτη ομορφιά του: όταν στο τέλος του 16ου αιώνα κατέφθασαν για πρώτη φορά εκεί οι Δυτικοί δημιουργώντας την Ολλανδική αποικία, ο καπετάνιος του πλοίου λέγεται ότι έκανε 2 ολόκληρα χρόνια μέχρι να καταφέρει να πείσει όλο το πλήρωμα ν’ αφήσει αυτόν τον μαγικό τόπο και να επιβιβαστεί στο πλοίο για το ταξίδι της επιστροφής.
Με το 95% των κατοίκων του Ινδουιστές, το Mπαλί, το λαμπερό στολίδι του Ινδονησιακού Αρχιπελάγους, το “νησί των θεών”, αποτελεί εξαίρεση στη Μουσουλμανική Ινδονησία. Διάσπαρτοι στο νησί βρίσκονται περισσότεροι από 100.000 ναοί. Οι Ινδουιστικές παραδόσεις, ο Βουδισμός, οι αρχαίες πρακτικές της Ιάβας, οι γηγενείς ανιμιστικές τελετές, όλες αυτές οι διαφορετικές πεποιθήσεις συνυπάρχουν σε ένα υπέροχο ανακάτεμα
στην καθημερινότητα του Μπαλινέζικου λαού και είναι αυτά ακριβώς που κάνουν τον τόπο αυτό ξεχωριστό. Η πρωινή προσευχή στους ναούς,ο καθημερινός ανθοστολισμός των ναών και των σπιτιών με ολόφρεσκα λουλούδια, οι τοπικοί ήχοι και οι Μπαλινέζικοι χοροί είναι στοιχεία που καθιστούν το Μπαλί κάτι παραπάνω από έναν τροπικό παράδεισο αναψυχής.
Ζήστε τη μυστηριακή ατμόσφαιρα του νησιού, απολαύστε την έντονη νυχτερινή ζωή της Κούτα και της Σεμινιάκ, γευθείτε με το κιλό νοστιμότατα θαλασσινά - αστακούς και καραβίδες - στις υπαίθριες ψαροταβέρνες της περιοχής Jimbaran, ψωνίστε σε μοναδικές τιμές από ρούχα μέχρι έπιπλα, κάντε μασάζ και αφεθείτε στον παράδεισο να σας παρασύρει στους ρυθμούς του.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με Qatar Airways
  • Ιδιωτικές μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο του Μπαλί
  • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις με πρωινό
  • Ενημερωτικός φάκελος με έντυπο υλικό
  • Ασφάλεια ταξιδίου και ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίου 
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα

 

Επέκταση στο Ουμπούντ

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο του Ουμπούντ
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις με πρωινό

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

(τιμές κατ’ άτομο για ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων)

 

Full Day  BARONG KINTAMANI ( Lunch)  47 €

Ολοήμερη εκδρομή στο ηφαίστειο Κινταμάνι

Αφού απολαύσετε τις χορευτικές παραστάσεις Barong / Kris στο Singapadu, θα επισκεφθείτε την καρδιά της μπαλινέζικης βιοτεχνικής παραγωγής στο χωριό Mas για ξυλογλυπτικές και το Ubud για πίνακες ζωγραφικής. Μετά από αυτό, συνεχίζετε  στη σπηλιά ελεφάντων Goa Gajah και τις ιερές πηγές Tirta Empul στο Tampak Siring. Το αποκορύφωμα αυτής της διαδρομής  είναι η υπέροχη θέα του όρους και της λίμνης Batur με το ανερχόμενο όρος Agung στο παρασκήνιο. Το μεσημεριανό γεύμα σερβίρεται σε τοπικό εστιατόριο. Το Goa Gajah είναι ένας ναός που χρονολογείται από τον 9ο αιώνα. Η είσοδος του ναού διαθέτει γλυπτά από διάφορα πρόσωπα σκαλισμένα σε βράχο. Το πρωτογενές σκάλισμα μοιάζει με το πρόσωπο ενός ελέφαντα, γι 'αυτό και το ιερό είναι επίσης γνωστό ως Η Σπηλιά των Ελεφάντων. Περιτριγυρισμένος από καταπράσινο τοπίο, ο ναός διαθέτει μεγάλη πισίνα κολύμβησης, σιντριβάνια και αυλή. Το Tirta Empul βρίσκεται κοντά στην πόλη Ταμπακσίρινγκ στο στο χωριό Μανουκάγια. Το χωριό απέχει 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα βόρεια του Ubud. Το Tirta Empul, είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο πολυσύχναστους ναούς νερού στην Ινδονησία. Ο ναός ιδρύθηκε το 926 μ.Χ. και είναι αφιερωμένος στον Βισνού, ο οποίος είναι ο Ινδουιστικός Θεός του νερού. Το όνομα του ναού σημαίνει στην πραγματικότητα «πηγή αγιασμό» στα μπαλινέζικα. Το Kintamani έχει ύψος 1500 μέτρα βρίσκεται στην άκρη της Καλντέρας Batur, στο βορειοανατολικό Μπαλί, το χωριό Kintamani έχει θέα στην υπέροχη λίμνη Batur και προσφέρει πανοραμική θέα στο ενεργό ηφαίστειο Mount Batur. Αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τη γραφική περιοχή Gunung Batur.

ALAS KEDATON, MENGWI, TANAH LOT 30 €

Εκδρομή μισής μέρας στο ναό Τάνα λοτ ,στο δάσος των μαιμούδων και το ναό Mengwi

Η περιήγηση ξεκινά με την επίσκεψη στο ναό Alas Kedaton, Mengwi, ο οποίος είναι γνωστός ως ο πρώην Βασιλικός Ναός. Στην περιοχή Marga της Ινδονησίας, το Alas Kedaton είναι ένα μικρό δάσος με μεγάλα δέντρα που κυριαρχείται από ελευθέρους πιθήκους και ένα  ινδουιστικό ναό.  Tαίστε τους πίθηκους και βγάλτε εξαιρετικές ωτογραφίες. Ο ναός Taman Ayun είναι ένας ινδουιστικός ναός με συγκρότημα κήπων που βρίσκεται στην περιοχή Mengwi στο Badung Regency. Ο ιστορικός ναός χτίστηκε με διαταγή του Ι Gusti Agung Putu το 1634 και χρησίμευσε ως κύριος ναός του βασιλείου Mengwi. Ο επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει το  συγκρότημα που περιβάλλεται από μια ευρεία τάφρο. Υπάρχει επίσης ένας γαλήνιος κήπος με καταπράσινα δέντρα και λίμνες γεμάτες λωτούς. Αυτός ο ασυνήθιστος σχηματισμός βράχου, που φιλοξενεί τον εξωτικό ναό στη θάλασσα, Pura Tanah Lot, είναι κάτι σαν μπαλινέζικη εικόνα. Ένα πλάνο αυτής της μυστικιστικής δομής κατά το ηλιοβασίλεμα θεωρείται «must-do» όταν επισκέπτεστε το Μπαλί. Ενώ οι μη μπαλινέζοι δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο ναό, μπορείτε να περπατήσετε μέχρι αυτόν εφόσον το επιτρέπει η  παλίρροια και πλησιάστε χρησιμοποιώντας το ζιγκ-ζαγκ των διαδρόμων

UBUD (EAT PRAY & LOVE) 100 €

Εκδρομή στο Ουμπούντ στα «βήματα»του βιβλίου και της κινηματογραφίκής ταινίας EAT-PRAY-LOVE

Μετά το πρωινό σας στο ξενοδοχείο, θα αναχωρήσετε περίπου στις 08.30, Πρώτη στάση είναι ο ναός TirtaEmpul για μια τελετή βάπτισης αυτοκαθαρισμού, η οποία διεξάγεται από έναν ινδουιστή ιερέα. Κατά τη διάρκεια της τελετής γίνεται προσφορά στους θεούς.. Αφού προσευχήθηται  για να εχετε άδεια χρήσης των ιερών νερών, ο ιερέας σας οδηγεί σε ένα βαθύ λουτρό με αγιασμό για να καθαριστείτε. Ακολουθεί προσευχή στην εσωτερική  αυλή του ναού για να πάρετε το νερό της ευλογίας.

Το ταξίδι συνεχίζει με το αυτοκίνητο στην αγορά του Ubud  μέσα από τους ορυζώνες  Ceking Terrace και το χωριό Bentuyung, όπου η Τροφή , η Προσευχή και η Αγάπη συναντιουνται. Το ταξίδι της επιστροφής θα σας φέρει στο σπίτι ενός από τους διάσημους μπαλινέζους χειρομάντες -του αείμνηστου Ketut Liyer, στο Pengosekan. Εδώ, θα συναντήσετε τον γιο του, τον κ. Νάιομαν, όπου έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε οτιδήποτε θέλετε να μάθετε, να τον αφήσετε να σας ελέγξει και να σας προσφέρει συστάσεις που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ζωής, της υγείας, της καριέρας και της οικογένειας.

Ειδική ενδυμασία: Οι επισκέπτες πρέπει να φορούν ειδική μπαλινέζικη ενδυμασία για τις τελετές καθαρισμού στην Tirta Empul, gunung Kawi και Goa Gajah. Για τους άνδρες, ένα Udeng (μπαλινέζικη επικεφαλής ζώνη), sarong και φύλλο (μπαλινέζικο σάλι τυλιγμένο γύρω από τη μέση). Για τις γυναίκες, σαρόνγκ και φύλλο. Παρέχουμε αυτή την ενδυμασία, την οποία είναι δική σας για να την κρατήσετε ως αναμνηστικό.

 

Full Day Kertha gosa, Penglipuran, and Kehen (lunch) 50 €

Ολοήμερη εκδρομή στο ανατολικό τμήμα του νησιού  Kertagosa, Penglipuran, and Kehen

 

Ξεκινήστε από το ξενοδοχείο το πρωί γύρω στις 09.00 επισκεφθείτε την Kertagosa στο Klungkung regency δείτε το Βασιλικό Παλάτι της Δικαιοσύνης, Μεσημεριανό στο τοπικό εστιατόριο και ακολουθήστε το αρχικό μπαλινέζικο συγκρότημα στο χωριό Penglipuran.

Ο ναός Kertha gosa που βρίσκεται σε Klungkung ήταν το παλαιότερο βασίλειο στο νησί και το «Raja» του ο πιό υπερυψωμένος. Η Κέρθα Γκόσα (Αίθουσα του Δικαστηρίου) και ο Ταμάν Γκίλι (Το Πλωτό Περίπτερο) ήταν παλαιότερα τμήματα του Παλατιού Σεμαραπούρα του Βασιλείου Κλουνγκκούνγκ, που χτίστηκε τον 18ο αιώνα. Μια κύρια πύλη ή το βασιλικό παλάτι γνωστό ως "Pemedal Agung" στέκεται μέχρι σήμερα.

Το Penglipuran είναι ένα μικρό παραδοσιακό χωριό που βρίσκεται μέσα στον καθαρό αέρα του βουνού στο Bangli Regency. Το χωριό εκτείνεται σε πάνω από εκατό εκτάρια γης που αποτελείται από το κύριο χωριό, το ναό Pura Desa, τις γεωργικές εκτάσεις, ένα μνημείο πολέμου που χτίστηκε το 1959 και ένα καταπράσινο δάσος μπαμπού. Οι δημοφιλείς δραστηριότητες στην παρθένα δασική περιοχή περιλαμβάνουν πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία. Τέλος θα επισκεφθούμε τον ιερό ναό που ονομάζεται "Kehen" με την τεράστια πύλη / είσοδο.

Full Day BATUKARU (Lunch)  46 €

Ολοήμερη εκδρομή στο κεντρικό και βόρειο το τμήμα του νησιού Bedugul, Beratan, Batukaru, Pura Ulun Danu Bratan

Αυτή είναι μια ολοήμερη περιήγηση στο Bedugul όπου θα φτάσετε στο ήσυχο ορεινό χωριό και θα επισκεφθείτε το ναό Ulun Danu που εν μέρει βυθίστηκε στη λίμνη Beratan. Μετά από να επισκεφτεί την ζωηρόχρωμη αγορά Candikuning, η επόμενη στάση θα είναι το δάσος Gunung Batukaru και κατόπιν στις βεράντες ρυζιού Jatiluwih. Το μεσημεριανό γεύμα σερβίρεται στο τοπικό εστιατόριο.

Η λίμνη Beratan βρίσκεται στο Μπαλί της Ινδονησίας και βρίσκεται μέσα στο Bedugul. Η λίμνη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στο Μπαλί και βρίσκεται δίπλα σε δύο απίστευτες οροσειρές. Η λίμνη είναι ιδανική για ένα ευρύ φάσμα θαλάσσιων σπορ. Ο ναός του Pura Ulun Danu βρίσκεται στη λίμνη και προσφέρει στους επισκέπτες μια αίσθηση αυθεντικής ιστορίας. Το Pura Ulun Danu Bratan είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο με πολλές διαφορετικές δραστηριότητες. Ο πιο δημοφιλής επισκέπτεται το ναό Ulun Danu Beratan, ο οποίος είναι ένας από τους εννέα γύρω από το νησί του Μπαλί. Είναι ένας από τους σημαντικότερους ναούς για τον μπαλινέζικο, ινδουιστικό λαό. Αποτελείται από πέντε ενώσεις ναών και μία βουδιστική Στούπα. Η παραδοσιακή αγορά Bedugul είναι γνωστή για τους πάγκους της που πωλούν παραδοσιακά σνακ, λαχανικά και φρούτα. Το Pura Luhur Barukaru βρίσκεται στη νότια πλαγιά του όρους Μπατουκαρού στο Ταμπανάν του Μπαλί. Ο ναός είναι ένας από τους εννέα κατευθυντικούς ναούς για την προστασία του Μπαλί. Χτίστηκε αρχικά τον 11ο αιώνα και καταστράφηκε το 1604 και ανοικοδομήθηκε το 1959. Το σημαντικότερο ιερό του ναού είναι ένα επταβάσιο meru που είναι αφιερωμένο στον Mahadewa, ο οποίος είναι ο Θεός του όρους Batukaru. Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το ναό πριν κάνουν πεζοπορία στην κορυφή του όρους Batukaru, καθώς και να συμμετάσχουν σε περιπάτους προσκυνήματος. Το Jatiluwih Rice Terrace βρίσκεται περίπου 700 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας στα καταπράσινα υψίπεδα του Μπαλί, στην περιοχή Penebel του Tabanan Regency. Το απομονωμένο αγροτικό χωριό και η αγροτική περιοχή me to  δροσερό κλίμα περιλαμβάνουν πάνω από 600 εκτάρια γης που βρίσκονται στη γραφική βάση του βουνού Batukaru. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καθαρό αέρα του βουνού και πεζοπορίες μέσα στο εξωτικό τοπίο που αποτελείται από ρέοντα ποτάμια και καταπράσινες βεράντες που εφαρμόζουν ένα παραδοσιακό αρδευτικό σύστημα. Τον Ιούνιο του 2012, το χωριό Jatiluwih, μαζί με άλλες τέσσερις περιοχές στο τοπίο subak, ονομάστηκε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

 

Nusa Penida Snorkeling Tour 85 €

Εκδρομή στο νησί Penisa και κολύμβηση με αναπνευστήρα

Πρωινή αναχώρηση (γύρω στις 6.15 π.μ.), και στη συνέχεια μεταφορά στο λιμάνι Sanur. Επιβίβαση σε  γρήγορο σκάφος  με προορισμό τη  Nusa Penida. Κατά την άφιξη, συνάντηση  με τον εκπρόσωπό μας (Αγγλόφωνο Οδηγό) και θα σας συνοδεύσει για μια περιήγηση με αναπνευστήρα στον κόλπο Manta, τον κόλπο Crystal ή τον κόλπο Gamat, το Wall Point και το Jetty Point στη Nusa Penida. Όλα αυτά είναι τα καλύτερα σημεία κολύμβησης με αναπνευστήρα στο νησί. Απογευματινή μεταφορά πίσω στο Μπαλί με γρήγορο σκάφος.

South BaliLovina Beach -snorkelling

Γνωριμία με το Βόρειο Μπαλί

Μια προέκταση από το ξενοδοχείο μας, που βρίσκεται στα Νότια του νησιού

Παραλία Λοβίνα – Σνόρκελινγκ στο νησί Μπαντζαγκάν – Καταρράκτης Σεκουμπουλ

Ημέρα 1η : Βόρειο Μπαλί – Λοβίνα

Ο οδηγός θα σας παραλάβει από το λόμπι του ξενοδοχείου και για να σας  μεταφερει στη Lovina .

Στη διαδρομή θα επισκεφθείτε  τον καταρράκτη Sekumpul. Ο καταρράκτης Sekumpul χαρακτηρίζεται ως ο πιο όμορφος καταρράκτης στο Μπαλί. Είναι αρκετά κοντά στους καταρράκτες Lemukih του Νιαγάρα, μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά.. Γευμα στο τοπικό εστιατόριο .

Ημέρα 2η : Λοβίνα – νησάκι Μεντζανγκάν – Νότιο Μπαλί

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, μεταφορά μέχρι το Labuan Lalang, μια μικρή προβλήτα όπου θα επιβιβαστείτε σε ένα τοπικό σκάφος και θα σαλπάρετε για περίπου 30 λεπτά για το νησί Menjangan για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Θα σας παρασχεθεί κουτί μεσημεριανού γεύματος και το απόγευμα θα ταξιδέψετε πίσω στο Labuan Lalang. Στη συνέχεια  επιστρέψτε στο Νότιο Μπαλί με  μια στάση για να δείτε τη δίδυμη λίμνη Tamblingan. Γεύμα στο τοπικό εστιατόριο.

 

Τιμή: 249 €

 

 

 

ELEPHANT TREKKING  (Lunch) 64 €

Τρέκινγκ με ελέφαντες

Γίνετε φίλοι με έναν μεγάλο ελέφαντα της Σουμάτρας στη περιπετειώδη εκδρομή  του elephant trek μας! Με ασφάλεια καθισμένοι στο ευρύ πίσω μέρος του ελέφαντα, περάστε μέσα από το τροπικό τοπίο, βλέποντας  πιθήκους και πολύχρωμα πουλιά, καθώς το μονοπάτι ακολουθεί τις όχθες του γραφικού ποταμού Ayung. Στο τέλος του ταξιδιού των 30 λεπτών, ο ελέφαντας θα δροσιστεί στην πισίνα (διατηρώντας σας προσεκτικά ψηλά και στεγνά!) πριν σας παραδώσει στο εστιατόριό μας για αναψυκτικά με θέα το εκπληκτικό τοπίο της κοιλάδας.

WHITE WATER RAFTING  ( Lunch) 40 €

Ράφτινγκ στον ποταμό Ayung

Η Ayung Rafting λειτουργεί από το 1995 και είναι η 1η τοπική εταιρεία ράφτινγκ. Ζήστε την περιπέτεια καθώς κατεβαίνετε μέσα από ένα καταπράσινο τροπικό δάσος στην καρδιά του ποταμού Ayung.  Μετά από μια διεξοδική ενημέρωση ασφαλείας θα περάσετε εκπληκτικά τοπία στα μέσα στα ορμητικά νερά κατηγορίας 3. Η κατάβαση στο ποτάμι που πηγαίνει με τη ροή του νερού κάτω από το θόλο της ζούγκλας είναι μοναδική. Ανακαλύψτε κρυμμένους καταρράκτες και απολαύστε το μπάνιο σας σε παρθένα νερά και αποκτήστε γνώση της οικολογίας του ποταμού από τους έμπειρους οδηγούς μας. Η εμπειρία τελειώνει στο Karangdalem με ένα ζεστό ντους και νόστιμο μεσημεριανό γεύμα σε μπουφέ με θέα στο εκπληκτικό πανόραμα της κοιλάδας.

Ubud & Bali Swing tour     50 €

Eκδρομή μισής μέρας στο χωριό Ουμπούντ , στους ορυζώνες και κούνια με  θέα το ποτάμι,  το τροπικό πράσινο και τους  καταρράκτες

Επίσκεψη  στο παλάτι Ubud, το Tirta Empul, το Tegallalang και στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος  να κάνετε την περίφημη κούνια( swing ) πριν πάμε σε τοπικό ξενοδοχείο όπου θα έχετε  γεύμα. Το ιστορικό παλάτι Ubud είναι ένα ορόσημο στην περιοχή Ubud . Το παλάτι κάποτε στέγασε τη βασιλική οικογένεια και είναι γνωστό για την μεγαλοπρεπή μπαλινέζικη αρχιτεκτονική, τους εκπληκτικούς κήπους και τους γύρω χώρους. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την όμορφη αυλή, τα υπέροχα κτίρια και το τεράστιο συγκρότημα. Μια παραδοσιακή χορευτική παράσταση πραγματοποιείται κάθε βράδυ . Το Tirta Empul βρίσκεται κοντά στην πόλη Ταμπακσίρινγκ στο χωριό Μανουκάγια. Το χωριό απέχει 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα βόρεια του Ubud. Το Tirta Empul είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο πολυσύχναστους ναούς νερού στην Ινδονησία. Ο ναός ιδρύθηκε το 926 μ.Χ. και είναι αφιερωμένος στον Βισνού, ο οποίος είναι ο Ινδουιστικός Θεός του νερού. Η μαγευτική δεξιοτεχνία της μηχανικής, η υπέροχη φύση και η καθαρή ομορφιά που μπορούμε να έχουμε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη βεράντα ρυζιού Tegalalang. Φορέστε άνετα παπούτσια για να ανεβείτε στο πλάτωμα με 50 σκαλιά όπου μπορείτε να θαυμάσετε τη μοναδική μέθοδο καλλιέργειας ρυζιού. Μπορείτε επίσης να δείτε τους ντόπιους να φροντίζουν τα χωράφια τους  και θα κάνουμε στάση στα αγροκτήματα καφέ και  για μια δοκιμή του τοπικού ζυθοποιείου.

 

East Bali (lunch) 57 €         

Ολοήμερη εκδρομή στο ανατολικό τμήμα του νησιού Kusamba, Γκόα lawah, Tenganan, Virgin beach, Taman Ujung

 

Επίσκεψη  στις περιοχές Kusamba, Γκόα lawah, Tenganan, Παρθένος παραλία, Taman Ujung. Περιλαμβάνετια γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Το Kusamba είναι ένα μικρό παραδοσιακό ψαροχώρι που απέχει περίπου 20 λεπτά από την πόλη Semarapura στο ανατολικό Μπαλί. Το χωριό είναι ιδιαίτερα γνωστό για την κοινότητα καλλιέργειας αλατιού και τις γαλήνιες ηφαιστειακές ακτές μαύρης άμμου της παραλίας Kasamba. Οι επισκέπτες καλούνται συχνά να παρατηρήσουν τους τοπικούς αγρότες να ακολουθούν την διαδικασία  παραγωγής φυσικού αλατιού.

 

Το Pura Goa Lawah είναι ένας δημοφιλής ναός παραλίας που βρίσκεται στην ανατολική περιοχή του Μπαλί. Αυτός ο ναός αγαπιέται τόσο από ντόπιους όσο και από ξένους και για καλό λόγο.  Είναι ένας από τους σημαντικότερους ναούς του Μπαλί και είναι ξεχωριστός καθώς είναι ένας ναός χτισμένος γύρω από ένα άνοιγμα σπηλαίου που κατοικείται από νυχτερίδες νέκταρ.

 

Το Tenganan είναι ένα από τα παλαιότερα χωριά στο νησί του Μπαλί. Βρίσκεται στο Karangasem Regency, περίπου μία ώρα μακριά από την πόλη Ντενπασάρ. Το περιτειχισμένο χωριό αποτελείται από δύο εισόδους, ένα συγκρότημα κατοικιών, δύο μικρούς ναούς, κοινόχρηστα περίπτερα που χρησιμοποιούνται κυρίως για τελετουργικές ή κοινωνικές συγκεντρώσεις και τον πύργο τυμπάνων που κτυπιέται 21 φορές στην αρχή κάθε ημέρας. Το Tenganan είναι ιδιαίτερα γνωστό για το  ακριβό, υψηλής ποιότητας υλικό Double Ikat που υφαίνεται από τις ντόπιες γυναίκες, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την περιήγηση στη γοητευτική σειρά από πάγκους τροφίμων και καταστήματα τέχνης. 

Το Υδάτινο Παλάτι Ujung βρίσκεται στο χωριό Seraya, στην Αντιβασιλεία Karangasem. Η κατασκευή στο υπέροχο, βασιλικό συγκρότημα κήπων νερού χρονολογείται από το έτος 1909 με διαταγή του βασιλιά Agung Anglurah Ketut Karangasem και ολοκληρώθηκε το 1921 όταν άνοιξε επίσημα στο κοινό. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την εξερεύνηση των κύριων χαρακτηριστικών του παλατιού, όπως οι τρεις μεγάλες πισίνες, το εστιακό κτίριο Bale Gili, διάφορα περίπτερα ανάπαυσης, ο γαλήνιος ναός Pura Manikan και τα πλωτά περίπτερα Taman Gili.

Ορισμένες περιοχές του συγκροτήματος προσφέρουν επίσης εκπληκτική θέα στα βουνά, τους ορυζώνες και την ανατολική ακτογραμμή. Ο σχεδιασμός του παλατιού διαθέτει έναν εκπληκτικό συνδυασμό μπαλινέζικων και ευρωπαϊκών αρχιτεκτονικών. Virgin Beach: Βρίσκεται στο Ανατολικό Μπαλί κοντά στο μικρό χωριό Karangasem, αυτό το κρυμμένο κόσμημα συχνά λείπει από τους ταξιδιώτες. Θα έχουμε χρόνο για κολύμπι, κολύμβηση με αναπνευστήρα και ηλιοθεραπεία

TWIN ISLANDS LEMBONGAN & PENIDA ONE DAY TOUR (Lunch) 115 €

Κρουαζίερα στα νησιά LEMBONGAN & PENIDA

Την κατάλληλη στιγμή (γύρω στις 6.30 π.μ.), παραλαμβάνεστε από το ξενοδοχείο σας και στη συνέχεια μεταφέρετε στο λιμάνι Sanur για να πάρετε το Γρήγορο Σκάφος στη Nusa Lembongan. Κατά την άφιξη, συναντηθείτε και χαιρετήστε τον εκπρόσωπό μας (Αγγλόφωνος Οδηγός) και θα σας συνοδεύσει για μια σύντομη περιήγηση στη Nusa Lembongan για να επισκεφθείτε την Dream Beach, τα Δάκρυα του Διαβόλου, την Παραλία Μαχαγκίρι και την Κίτρινη Γέφυρα.

Στη συνέχεια διασχίστε τη Nusa Penida με τοπικό ταχύπλοο σκάφος για περίπου 15 λεπτά. Στη Nusa Penida, θα σας παραλάβει ο εκπρόσωπός μας (Αγγλόφωνος Οδηγός) και στη συνέχεια μεταφορά στο τοπικό εστιατόριο για μεσημεριανό γεύμα. Μετά το μεσημεριανό γεύμα η περιοδεία θα συνεχιστεί για να επισκεφθείτε το taman Bidadari (Billabong άγγελος), Pasih Uug (Broken Beach) και Klingking Cliff (σημείο θέασης στη μυστική παραλία). Απόγευμα πίσω στο Μπαλί από τη Νούσα Πενίδα

 

ULUWATU KECAK with DINNER at BUMBU BALI RESTAURANT 60 €

Εκδρομή στο ναό Uluwatu και παρακολούθηση χορών Κετσάκ

Οι πνευματικοί πυλώνες του Μπαλί αποτελούνται από 6 σημαντικούς ναούς, ένας από τους οποίους είναι ο Ναός Uluwatu. Στην άκρη ενός ψηλού βράχου και με εκπληκτική θέα στον Ινδικό Ωκεανό, ο ναός βρίσκεται στο Uluwatu της Ινδονησίας. Η μεγαλοπρεπής αρχιτεκτονική του ναού, το όμορφο τοπίο, τα υπέροχα αρχαία αγάλματα και η χορευτική παράσταση Kecak καθιστούν αυτό το χώρο μια ελκυστική τουριστική περιοχή. Το Tari Kecak Uluwatu είναι μια υπαίθρια χορευτική παράσταση που πραγματοποιείται σε μια σκηνή που βρίσκεται στους βράχους του ναού Uluwatu. Αυτός ο μπαλινέζικος χορός σε συνδυασμό με τη φυσική ομορφιά των γύρω βράχων δημιουργεί μια μοναδική και ευχάριστη πολιτιστική εμπειρία. Το Tari Kecak Uluwatu απέχει περίπου 30 λεπτά από το αεροδρόμιο Ngurah Rai.

Τα εισιτήρια για την παράσταση μπορούν να αγοραστούν online ή στο χώρο. Το Tari Kecak Uluwatu πραγματοποιείται καθημερινά από τις 18:00 έως τις 19:00, εκτός από τις ετήσιες δύο ημέρες σιωπής (Nyepi) στο Μπαλί. Το κατάλυμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 700 επισκέπτες. Μετά την παράσταση, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο θα σας φέρει στο Tanjung Benoa για να απολαύσετε το δείπνο σας στο Bumbu Bali

 

                                              


 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Με μια ματιά

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια  με Qatar Airways
  • Ιδιωτικές μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο του Μπαλί
  • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις με πρωινό
  • Ενημερωτικός φάκελος με έντυπο υλικό
  • Ασφάλεια ταξιδίου και ΦΠΑ