fb

Διακοπές στο Κανκούν | 2023

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1285€

Περιγραφή

Riviera Maya

Οι παραδεισένιες παραλίες των Μάγιας

Κατά τους Μάγιας, οι θεοί έδωσαν εντολή να δημιουργηθεί ο ουρανός, ο οποίος κάλυψε τη γη με φως. Από το φως ήρθε το νερό, που έδωσε ζωή στα δέντρα, τα οποία με την σειρά τους έγιναν σπίτι για τα πουλιά, που μετέφεραν τους σπόρους των λουλουδιών. Στη συνέχεια ήρθαν οι τάπιροι (ζωάκια του Γιουκατάν) και οι φασιανοί. Κάτω από το ατάραχο φως του φεγγαριού, αυτό το μοναδικό μέρος γέμισε με παραδείσια γνωρίσματα, για να το απολαμβάνει η ανθρωπότητα αιωνίως.

Riviera Maya ονομάζεται η περιοχή του Μεξικού που βρέχεται από την Καραϊβική. 

Πρόκειται για ένα από τα πιο μαγευτικά κομμάτια της Καραϊβικής.

Αφεθείτε στη μαγεία των εκθαμβωτικών νερών και των ονειρεμένων κάτασπρων παραλιών με τους κοκκοφοίνικες, στο βαθύ γαλάζιο της θάλασσας, στην καταπράσινη φύση που εκτείνεται πέρα από τον ορίζοντα και περάστε μοναδικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες σε αυτόν τον παράδεισο, ανάμεσα στα ίχνη των Μάγιας και στις εξεζητημένες ξενοδοχειακές μονάδες, έτοιμες να ικανοποιήσουν την κάθε σας επιθυμία.

Επιλέξτε ανάμεσα σε μέρες πλήρους διασκέδασης (σε θαλάσσια πάρκα και παρθένες παραλίες) και σε μέρες εξερευνήσεων είτε στα ίχνη ενός χαμένου πολιτισμού είτε της παρθένας ζούγκλας.

Καλώς ήρθατε στη Riviera Maya!

 

 

Κανκούν

Το Κανκούν είναι ένα θέρετρο για όλους - από φοιτητές με προορισμένα οικονομικά, μέχρι και τους πλούσιους όλου του κόσμου.

Οι παραλίες του είναι ένας από τους κυριότερους λόγους για να το επισκεφθείτε. Η απίστευτα λευκή άμμος, λεπτή σαν πούδρα, βρίσκεται σε όλες τις παραλίες της χερσονήσου. Ο ήλιος είναι ασυνήθιστα ζεστός και τα νερά είναι κρυστάλλινα, υπέροχα, γαλανά και ήρεμα, ενώ η κοσμοπολίτικη νυχτερινή ζωή θα σας μαγέψει.

Προσανατολισμός

Η ανατολική πλευρά της πόλης βρέχεται από την Καραϊβική, ενώ μπροστά στις λευκές παραλίες ξεφυτρώνουν κολοσσιαία  ξενοδοχεία. Από τη δυτική πλευρά του, το Κανκούν έχει τη λιμνοθάλασσα Nichupte. Έτσι χωρίζεται στα δύο, στο νησί όπου ξεχωρίζει η Ζώνη των Ξενοδοχείων και στην κυρίως πόλη με την οποία το νησί συνδέεται με δύο γέφυρες. Η ζώνη των ξενοδοχείων είναι η περιοχή όπου υπάρχουν τα πάντα για τους επισκέπτες. Πολυτελή θέρετρα και διαμερίσματα κοιτάνε προς τη θάλασσα και διαθέτουν εκπληκτικές παροχές. Η Kukulcan Βlvd είναι ο κύριος δρόμος της πόλης και συγκεντρώνει όλες τις δραστηριότητες.

Στην πλευρά που βρίσκεται προς το Μεξικό βρίσκεται η Laguna Nichupte, ένας τεράστιος κόλπος που διαθέτει πολλές μαρίνες εστιατόρια πάνω στη θάλασσα, εμπορικά κέντρα και γήπεδα golf.

H ζώνη των ξενοδοχείων θα σας εντυπωσιάσει, λόγω του πλήθους, του μεγέθους και των  αρχιτεκτονικών ρυθμών τους, που είναι κάτι το ασυνήθιστο για τον Ευρωπαίο. Κτίσματα με δεκάδες ορόφους, μέσα σε τροπικούς κήπους, με πισίνες τεράστιων διαστάσεων, συνδυάζουν όλα τα στυλ, όλα τα υλικά, ενώ για το εσωτερικό τους η λέξη πολυτέλεια είναι λίγη.

Νυχτερινή ζωή

Ξεφαντώστε  με τεκίλα και χορό. Το Κανκούν έχει τα πάντα - από τεράστια κλαμπ με περίεργα αρχιτεκτονικά σχήματα, μέχρι ελιτίστικα εστιατόρια όπου συχνάζουν οι διασημότεροι του πλανήτη.

Αρχαιολογικοί χώροι των Μάγιας

Ο πολιτισμός των Μάγιας είναι ένα θαύμα για όλο τον κόσμο. Το μυστήριο που καλύπτει όλες τις πτυχές του, οι τέλειοι μαθηματικοί υπολογισμοί τους και τα αριθμητικά συστήματά τους στη μελέτη και πρόβλεψη της περιοδικότητας των εποχών, στις περιόδους της περιστροφής της Αφροδίτης, στη ναυτική πλοήγηση, αποτελούν θαύματα ακόμα και στις μέρες μας. Το μυστήριο που καλύπτει τις τελετές, τις ανθρωποθυσίες, τον τρόπο που λάτρευαν τους θεούς τους, την λεπτομέρεια και τη σημειολογία με την οποία έφτιαχναν τις πυραμίδες τους, τις επιγραφές που δεν έχουν ακόμα αποκρυπτογραφηθεί, τα εντυπωσιακά απομεινάρια, που προστατευμένα από τη ζούγκλα του Γιουκατάν, μας θυμίζουν την πολλαπλότητα των θεοτήτων που τιμούσαν, θεών που ακόμα και τώρα δεν έχουν πει την ιστορία τους. Ακόμα περισσότερο εντυπωσιακό είναι το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνιση του τεράστιου αυτού πολιτισμού μέσα σε λίγα χρόνια. 

 

 

Ταυτότητα ταξιδιού

Το ταξίδι αυτό δεν είναι ομαδικό, που σημαίνει ότι δεν έχει Έλληνα αρχηγό. Οι ξεναγήσεις γίνονται στα αγγλικά. Το Versus travel έχει πραγματοποιήσει την κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων, των ξενοδοχείων, των μεταφορών και των επισκέψεων που περιλαμβάνονται στο ανωτέρω αναλυτικό πρόγραμμα.

Αναλυτικός φάκελος με όλες τις οδηγίες και τα απαιτούμενα έγγραφα θα σας δοθεί πριν την αναχώρηση σας.

 

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα  - Κανκούν και Κανκούν – Αθήνα
  • 6 διανυκτερεύσεις  στο Presidente Intercontinental 4* sup ή παρόμοιο
  • Ιδιωτικές μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Πρωινό καθημερινά 
  • Φόροι αεροδρομίου

Ξενοδοχείo:

Presidente Intercontinental 4*

Περιτριγυρισμένο από φυσική λευκή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά της Καραϊβικής, το Presidente InterContinental Cancun Resort προσφέρει έναν πολυτελή παράδεισο με ανέσεις που μόνο ξενοδοχεία παγκόσμιας κλάσης μπορούν να προσφέρουν.

Ξυπνήστε κάθε μέρα ατενίζοντας τη μαγευτική θέα που προσφέρει η Καραϊβική από οποιοδήποτε από τα 300 δωμάτια και τις σουίτες του, εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για να ζήσετε απαράμιλλες διακοπές.

Λίγα πολυτελή ξενοδοχεία στο Κανκούν προσφέρουν τόσο στυλ όσο το Presidente InterContinental Cancun Resort. Αποπλανήστε τις αισθήσεις σας στους άνετους χώρους του, ενώ διασκεδάστε τον ουρανίσκο σας με τις εκλεκτές γεύσεις που θα βρείτε στα μπαρ και τα εστιατόριά του.

Το θέρετρο βρίσκεται σε μια παραλία που θεωρείται η καλύτερη στο Κανκούν και απέχει μόλις 15 λεπτά από την πόλη και την πιο συναρπαστική νυχτερινή ζωή.

1. Εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο του Τουλούμ, στον αρχαιολογικό χώρο Kόμπα και μπάνιο σε Σενότα

Εκδρομή με άλλους τουρίστες

τιμή 125€ το άτομο

Αρχαιολογικός χώρος Τουλούμ

Η "καρτποστάλ των διακοπών", που ενώνει σε μια εικόνα τον αρχαίο πολιτισμό και τα χρώματα της Καραϊβικής. Ο μοναδικός παραθαλάσσιος χώρος των Μάγιας. Από τον ναό του Τουλούμ η θέα στη γαλαζοπράσινη Καραϊβική είναι μοναδική και αντίστροφα, από τη θάλασσα που θα κολυμπάτε, η θέα του ναού να σας επιτηρεί, θα σας μείνει αξέχαστη.

Τον τελευταίο καιρό είναι της μόδας να κατεβαίνει κανείς το βράδυ τα φωτισμένα σκαλοπάτια του αρχαιολογικού χώρου. Οι θεαματικές κινήσεις, οι σκιές και τα χρώματα καταδεικνύουν το μέγεθος του μνημείου και δημιουργούν μια μαγευτική ατμόσφαιρα.

Αν αυτό συνδυαστεί και με την πανσέληνο να φωτίζει την Καραϊβική, τότε η εικόνα αυτή θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην μνήμη σας.

Αρχαιολογικός χώρος Coba

Ένας αρχαιολογικός χώρος καλυμμένος από ζούγκλα. Στη γλώσσα των Μάγιας Coba σημαίνει "νερό που ανακατώνεται" και ίσως παραπέμπει στις πέντε δεξαμενές που υπήρχαν στην περιοχή. Μην ξεχνάτε ότι οι Μάγιας είχαν αναπτύξει ένα τέλειο αρδευτικό σύστημα για τα λαχανικά, που ήταν και η βασική τροφή τους, αλλά και για την ύδρευσή τους.

Πορευτείτε στα κλιμακωτά σκαλοπάτια με ιστορία εκατοντάδων χρόνων ή ανεβείτε στην πυραμίδα και νοιώστε τον αρχαίο πολιτισμό των Μάγιας σαν να μην έχει πεθάνει, αλλά να κοιμάται ανάμεσα στις πέτρες και στη ζούγκλα, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να ξαναγεννηθεί από τα βάθη του χρόνου.

Η ημέρα περιλαμβάνει αναζωογονητικό μπάνιο σε φυσικές πράσινες λίμνες

2. Ολοήμερη εκδρομή στο Ξελχά (Xel – ha) – All Inclusive

Ζούγκλα και φύση - χλωρίδα και πανίδα

Ολοήμερη εκδρομή στο Ξελχά (Xel – ha), "το μέρος όπου γεννήθηκε το νερό", ένα από τα πιο μαγικά σημεία της Χερσονήσου. Πρόκειται για ένα φυσικό ενυδρείο, όπου ο ωκεανός μπλέκεται με το γλυκό νερό των πηγών και των υπόγειων ποταμιών, δημιουργώντας ένα θαυμάσιο οικοσύστημα. Αυτή η εντυπωσιακή δημιουργία της φύσης περιβάλλεται από πυκνή ζούγκλα, σπηλιές, δεξαμενές, αλλά και μερικούς αρχαιολογικούς χώρους. Εδώ θα θαυμάσετε τη ζούγκλα του Γιουκατάν, θα κολυμπήσετε σε καταπράσινο ποτάμι με μαγκρόβια βλάστηση, θα κάνετε σνόρκελινγκ και θα καταλήξετε με το ρεύμα του στα καταγάλανα νερά της Καραϊβικής.

Τιμή: 138€ το άτομο

Περιλαμβάνει Μεσημεριανό, αναψυκτικά και τοπικά ποτά  .

Η εκδρομή πραγματοποιείται μαζί με άλλους τουρίστες

Δεν περιλαμβάνεται ο τοπικός φόρος λιμανιού, περίπου 12 δολάρια, ο οποίος πληρώνεται τοπικά και εξοπλισμό σνόρκελινγκ.

3. Ολοήμερη εκδρομή στο Χcaret

Ζούγκλα και φύση - χλωρίδα και πανίδα

Επισκεφθείτε, σε άλλη εκδρομή, το μοναδικό οικολογικό πάρκο Xcaret που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Αλλοτινό λιμάνι των Μάγιας για τα ταξίδια τους στο νησάκι Κοζουμέλ, όπου εκτός από τα ιγκουάνα και τις χελώνες, θα βρείτε και το θεό των Μάγια Balam, το τζάγκουαρ! Εδώ θα μπορέσετε, να χαλαρώσετε στην παραλία ή να χαθείτε σε μονοπάτια μέσα στη ζούγκλα. Το βράδυ μπορείτε να παρακολουθήσετε παραδοσιακή παράσταση, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε μαγεμένοι από το πόσο μια εξερεύνηση της πανίδας μπορεί να συνδυαστεί τόσο καλά με την επαφή με τον μυστηριακό κόσμο των Μάγιας.

Τιμή 209€ το άτομο.

Κατά τη διάρκεια του Καθολικού Πάσχα, του Ιουλίου και Αυγούστου και τις ημέρες των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς η τιμή αυξάνεται κατά 30 ε

Περιλαμβάνεται οι μεταφορά από το ξενοδοχείο σας, πλήρες πακέτο εισόδου στο πάρκο με μεσημεριανό και βραδινό σόου, εξοπλισμό σνόρκελινγκ αλλά και αποθήκευσης των πραγμάτων σας πριν ακολουθήσετε έναν από τους τρείς υπόγειους ποταμούς. Μεσημεριανό buffet  σε ένα από τα πέντε εστιατόρια, αναψυκτικά και μια μπύρα το άτομο.

Η εκδρομή πραγματοποιείται μαζί με άλλους τουρίστες

 

4. Μπάνιο με τα δελφίνια σε ενυδρείο

Τιμή 209€ το άτομο

Μια εμπειρία που θα θυμάστε. Αποτυπώστε μια απίθανη φωτογραφία σας καθώς το πανέμορφο δελφίνι σας φιλά στο μάγουλο.

5. Νησάκι Κοζουμέλ

Εκδρομή  στο νησάκι Κοζουμέλ, "το νησί των χελιδονιών" για τους Μάγιας, απέναντι από την Πλάια ντελ Κάρμεν (Playa del Carmen),  όπου οι αναρίθμητοι μικρό-οργανισμοί κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν ύφαλο από χρωματιστά κοράλλια, με πολύχρωμα ψάρια ανάμεσά τους, ιδανικό για καταδύσεις. Είναι ο πιο διάσημος καταδυτικός προορισμός όλης της Ριβιέρας.

H κύρια πόλη του Κοζουμέλ είναι το San Miguel de Cozumel.

To νησί απέχει 25 λεπτά με Φέρυ από την Πλάια ντελ Κάρμεν.

Αρχικά θα μεταφερθούμε στην Πλάια ντελ Κάρμεν για να πάρουμε το φέρυ. Το νησάκι Κοζουμέλ έχει μικρούς, αλλά ενδιαφέροντες αρχαιολογικούς χώρους.

Λευκές αμμουδιές υπάρχουν και στην ανατολική και στη δυτική πλευρά του νησιού. Κρυστάλλινα νερά ήρεμα ή με ελαφριά κύματα, βρέχουν τις δυτικές, ακτές ενώ στις ανατολικές κτυπούν τεράστια κύματα.

Η χλωρίδα και η πανίδα του νησιού είναι αξιόλογη, αλλά πιο εντυπωσιακή είναι η ζωή κάτω από το νερό.

Θα κάνουμε σνορκελινγκ (παρατήρηση βυθού). Ο χώρος αποτελεί έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους παγκοσμίως για παρατήρηση βυθού με μάσκα. Επιστροφή στο Κανκούν.

Τιμή: 138€ το άτομο

Περιλαμβάνει Μεσημεριανό, αναψυκτικά και μπύρες 

Η εκδρομή γίνεται μαζί με άλλους τουρίστες

Δεν περιλαμβάνεται ο τοπικός φόρος λιμανιού, περίπου 12 δολάρια, ο οποίος πληρώνεται τοπικά

6. Νησάκι Ίσλα Μουχέρες.

Μια εκδρομή στο Ίσλα Μουχέρες με καταμαράν, που συνδέει τον αρχαίο μύθο του "νησιού των γυναικών" με τις χίλιες αποχρώσεις του ωκεανού. Απολαύστε την Καραϊβική πλέοντας με το καταμαράν και κάντε snorkeling στο θαλάσσιο πάρκο.

Τιμή: 108€ το άτομο

Περιλαμβάνει Μεσημεριανό και open μπάρ πάνω στο πλοίο με τοπικά ποτά του Μεξικό.

Η εκδρομή γίνεται μαζί με άλλους τουρίστες

Δεν περιλαμβάνεται ο τοπικός φόρος λιμανιού, περίπου 12 δολάρια, ο οποίος πληρώνεται τοπικά

7. Εκδρομή στο Τσιτσέν Ιτζά

Η ημέρα μας σήμερα είναι αφιερωμένη στο Τσιτσέν Ιτζά, έναν από τους πλουσιότερους και σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους στον κόσμο, μητρόπολη των Μάγιας στην κλασική και μετακλασική περίοδο της ακμής τους. Αμέτρητοι ναοί χωμένοι μέσα στη ζούγκλα, το κυκλικό αστεροσκοπείο, το μεγαλύτερο γήπεδο του παιχνιδιού της μπάλας, οι χώροι των ανθρωποθυσιών και φυσικά η επιβλητική βαθμιδωτή πυραμίδα - ναός του Κουκουλκάν, μαρτυρούν το μεγαλείο της έξοχης αυτής πόλης. Λέγεται μάλιστα πως κατά την εαρινή και φθινοπωρινή ισημερία (21 Μαρτίου και 22 Σεπτεμβρίου), κατά την ανατολή και τη δύση του ήλιου, σχηματίζεται η σκιά ενός φιδιού με στέμμα, του θεού Kukulkan, να κατεβαίνει τις σκάλες. Και όταν κτυπάς τα χέρια σου σε ορισμένο σημείο της πλευράς της μεγάλης πυραμίδες, ο ήχος είναι ακριβώς ο ήχος του Κετζάλ, του ιερού πουλιού των Μάγιας. Έχοντας μυηθεί για τα καλά στα μυστικά του πολιτισμού των Μάγιας, επιστρέφουμε στο Κανκούν.

Τιμή: 145€ το άτομο σε δίκλινο, περιλαμβάνεται μεσημεριανό

Spa

Τα spa της Riviera maya είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο για τη χρήση προϊόντων της μητέρας γης με το άρωμα εξωτικών, τροπικών φυτών και χυμών που βγαίνουν αβίαστα από τα δέντρα και με φύκια από τους ωκεανούς.

Όλα στην υπηρεσία της αναζωογόνησης του σώματος του πνεύματος και της ψυχής.

 

 

Μερικές ακόμα υπέροχες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στη Riviera Maya

  • Ψάρεμα τόνου, κολύμπι με δελφίνια και καρχαρίες (με προστασία ειδικών κλουβιών) στο Interactive Aquarium.
  • Εκδρομές και δραστηριότητες - ιστιοπλοΐα με καταμαράν, καταδύσεις στον Grand Mayan reef (μεγάλος ύφαλος των Μάγιας, το μεγαλύτερο σύστημα υφάλων στο δυτικό ημισφαίριο), water sports, kite surfing, καγιάκ, ξενάγηση με υποβρύχιο για να γνωρίσετε τον υποθαλάσσιο κόσμο της Καραϊβικής.
  • Μπορείτε επίσης να κάνετε Zip line, κρεμασμένοι με τροχαλίες πάνω στα δέντρα, ή να επισκεφθείτε τις ξακουστές υπόγειες σπηλιές κοντά στην Playa del Carmen.
  • Κάντε βόλτα στην παραλία με άλογο.
  • Στα γήπεδα του γκολφ της περιοχής, για όσους ασχολούνται με το άθλημα, θα ευχαριστηθείτε το παιχνίδι σας μαζί με την υπέροχη θέα.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Αναχωρήσεις:

Κάθε μέρα

Κατόπιν διαθεσιμότητας κατά την επικύρωση της κράτησης σας.


ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΤΗΣΗΣ


ΔΙΑΔΡΟΜΗ
(ΑΠΟ-ΠΡΟΣ)

 

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

 

ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ

AF1033

Αθήνα – Παρίσι

06:10

08:50  

AF 178 

Παρίσι -Μεξικό

11:50

17:25  

AF 179 

Μεξικό-Παρίσι

19:55

13:35  

AF1032

Παρίσι- Αθήνα

20:40

00:55  

Παρατήρηση:

H τιμή βασίζεται σε ειδικό ναύλο που μπορεί να μην είναι διαθέσιμος την συγκεκριμένη ημέρα, που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι. Προτείνουμε να είστε ευέλικτοι με την ημερομηνία αναχώρησης.


 

 


 

 

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Ιδιωτικό ταξίδι στο Κανκούν, το οποίο περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα  - Κανκούν και Κανκούν – Αθήνα
  • 5 διανυκτερεύσεις  στο Presidente Intercontinental 4* sup ή παρόμοιο
  • Ιδιωτικές μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Πρωινό καθημερινά 

 

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info