Ιδιωτικό ταξίδι στη Μαυριτανία, Σενεγάλη και Γάμπια, με προσωπικό ξεναγό | Περίοδος 01.05.2022 - 31.03.2023 (περιλαμβάνονται και οι φόροι)

Διάρκεια: 14 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 3300€

Περιγραφή

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Μια περιήγηση στην πανέμορφη χώρα της Υποσαχάριας Αφρικής, τη Σενεγάλη, που θα μας παρασύρει από την πρωτεύουσα Ντακάρ στο παραθαλάσσιο θέρετρο της χώρας, το Σάλι. Και ύστερα θα απολαύσουμε τη μοναδικής φυσικής ομορφιάς Τουμπακούτα και θα επισκεφτούμε την παλιά πρωτεύουσα της χώρας, το Σεν Λούι, ένα ζωντανό μουσείο της αποικιοκρατίας, καθώς και το «Langue de Barbarie», ένα από τα μεγαλύτερα καταφύγια πουλιών στον κόσμο. Και από εκεί κατευθυνόμαστε στην περίφημη Λακ Ρέτμπα, τη Ροζ Λίμνη, που περιτριγυρίζεται από χρυσούς αμμόλοφους και αφρικανική βλάστηση και καταλήγουμε στο Ντακάρ με το Νησί Γκορέ, έναν Τόπο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Το ταξίδι μας ξεκινά από τη Μαυριτανία και την πρωτεύουσα Νουακσότ από όπου θα εξορμήσουμε στις εκτάσεις της Σαχάρα και την Ατάρ, όπου και θα διανυκτερεύσουμε, επισκεπτόμενοι επίσης το Τσινγκουετί και την όαση της Μεχίριθ. Ερχόμαστε επίσης στη μικροσκοπική Γκάμπια και μένουμε στην πρωτεύουσα Μπανγιούλ, σε μια χώρα που απλώνεται γύρω από τον ομώνυμο ποταμό, μια λωρίδα γης 300 χιλιομέτρων που βρίσκεται χωμένη μέσα στη Σενεγάλη.

Ταυτότητα ταξιδιού

Το ταξίδι αυτό δεν είναι ομαδικό, που σημαίνει ότι δεν έχει Έλληνα αρχηγό.  Θα έχετε ιδιωτικό ξεναγό και οι μετακινήσεις γίνονται ιδιωτικά χωρις άλλους τουριστες.Οι ξεναγήσεις γίνονται στα αγγλικά. Το Versus travel έχει πραγματοποιήσει την κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων, των ξενοδοχείων, των μεταφορών και των επισκέψεων που περιλαμβάνονται στον ανωτέρω αναλυτικό πρόγραμμα.Αναλυτικός φάκελος με όλες τις οδηγίες και τα απαιτούμενα έγγραφα θα σας δοθεί πριν την αναχώρηση σας.

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΝΟΥΑΚΣΟΤ

Συγκέντρωση στo αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Μαυριτανίας, τη Νουακσότ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πριν το δείπνο μας, θα δούμε στην παραλία της Νουακσότ τους ντόπιους ψαράδες που επιστρέφουν με τις πιρόγες τους, φέρνοντας την ψαριά της ημέρας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΝΟΥΑΚΣΟΤ (Ξενάγηση) – ΑΤΑΡ

Η Νουακσότ είναι η μεγαλύτερη πόλη της χώρας, αλλά και μία από τις μεγαλύτερες πόλεις στην ευρύτερη περιοχή της Σαχάρας. Το όνομά της στα Βερβερικά σημαίνει «τόπος των ανέμων» και αυτό το αντιλαμβάνεται αμέσως ο επισκέπτης. Ένα μικρό ψαροχώρι των 200 κατοίκων μέχρι και τα μέσα του προηγούμενου αιώνα, σήμερα είναι μία σύγχρονη αφρικανική πόλη με ένα κράμα αφρικανικών και ευρωπαϊκών επιρροών! Σήμερα λοιπόν θα επισκεφθούμε μερικές από τις πολύβουες παραδοσιακές υπαίθριες αγορές της Νουακσότ, πριν αναχωρήσουμε με προορισμό μας την πόλη Ατάρ, που βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο της Μαυριτανικής επικράτειας.

Μία πανέμορφη περιοχή με βουνά, φαράγγια και οάσεις μέσα στην έρημο! Μέσα από μια διαφορετική διαδρομή θα φτάσουμε στο απόγευμα με ενδιαφέρουσες στάσεις σε χωριά. Με την άφιξή μας θα γνωρίσουμε την πόλη με μια ξενάγηση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα ΑΤΑΡ - ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΟΑΣΕΙΣ - ΟΥΑΝΤΑΝΕ

Πρωινή αναχώρηση για μια μικρή πόλη χαμένη στην απεραντοσύνη της Μαυριτανικής ερήμου. Καθοδόν θα κάνουμε στάση στην όαση της Μεχίριθ (Mehirith), όπου θα δούμε τις τοπικές κατοικίες φτιαγμένες από φοινικόκλαδα αλλά και τη λίμνη της όασης  και αφού περάσουμε από το πέρασμα Tivoujar  και την όαση Τεγκρίτ.  Παλαιότερος σταθμός στο δρόμο των καραβανιών μεταφοράς αλατιού σε πλάκες από τα ορυχεία  του Idjil. Εδώ θα δούμε τα καλοδιατηρημένα απομεινάρια της παλιάς πόλης, χαρακτηρισμένη σαν παγκόσμιο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς από την  Ουνέσκο. Έξω από αυτήν ένας νέος οικισμός έχει αρχίσει να δημιουργείται.

 

4η ημέρα: ΟΥΑΝΤΑΝΕ – ΤΣΙΝΓΚΟΥΕΤΙ

Πρωινή αναχώρηση για την πόλη Τσινγκουετί (Chinguetti).

Στην διαδρομή θα δούμε την όαση  Tenewchert αλλά και θα δούμε το Richat, μια γεωλογική δομή γνωστή και ως «το μάτι της Σαχάρας ή το μπλε μάτι της Αφρικής»,

Στη συνέχεια αφιξη στην Τσινγκουετί, ένα στολίδι μέσα στην έρημο, που από το 1996 έχει ενταχθεί στον κατάλογο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Πρόκειται για μια πόλη που ιδρύθηκε το 13ο αιώνα (1261 μ.Χ.) και γνώρισε μεγάλη ακμή ως σταθμός καραβανιών. Κάποια περίοδο μάλιστα έφτασε να δέχεται μέχρι και 30.000 καμήλες σε μια ημέρα! Γρήγορα αναπτύχθηκε και ως πόλη των γραμμάτων, με θεολογικές σχολές, πανεπιστήμια και πολλά μεγάλα τζαμιά. Θεωρείται η 7η ιερή πόλη του Ισλάμ και σημείο συνάντησης των προσκυνητών της Δυτικής Αφρικής πριν την αναχώρησή τους για το προσκύνημα στη Μέκκα. Μετά την αφιξή μας θα ανακαλύψουμε την παλιά πόλη περπατώντας στα στενά σοκάκια της, χαμένοι σε έναν λαβύρινθο που περικλείει μυστικά και εικόνες του παρελθόντος. Τα σπίτια με τις εσωτερικές τους αυλές στηρίζουν το ένα το άλλο, τα τζαμιά με τους μιναρέδες τους στέκουν σαν ορόσημα διάσπαρτα στην πόλη. Θα επισκεφθούμε μία από τις δεκάδες βιβλιοθήκες  με μοναδικούς θησαυρούς: σπανιότατα χειρόγραφα χιλιάδων ετών, γραμμένα σε δέρμα γαζέλας. Τακτοποίηση στο κατάλυμά μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΤΣΙΝΓΚΟΥΕΤΙ - ΝΟΥΑΚΣΟΤ

Πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα Νουακσότ. Ξενάγηγη στην πόλη

 Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΝΟΥΑΚΣΟΤ – ΡΟΣΣΟ – ΣΕΝ ΛΟΥΙ (ΣΕΝΕΓΑΛΗ)

Αναχωρούμε σήμερα από τη Μαυριτανία και μέσω της παραμεθόριας πόλης Ρόσσο διασχίζουμε με πλοίο τον ποταμό Σενεγάλη και μπαίνουμε στη χώρα που φέρει το όνομά του. Τελικός προορισμός μας είναι το Σεν Λουί, της Σενεγάλης. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΣΕΝ ΛΟΥΙ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΤΖΟΥΝΤΙ – ΣΕΝ ΛΟΥΙ (Ξενάγηση)

Μετά το πρωινό μας, μεταβαίνουμε στο Djoudi Park, έναν απέραντο υδροβιότοπο στο δέλτα του ποταμού Σενεγάλη, μια μεγάλη λίμνη που περιβάλλεται από ρέματα, μικρότερες λίμνες και ορμητικά νερά. Αποτελεί ένα εκτενέστατο όσο και ευαίσθητο οικοσύστημα για περίπου ενάμισι εκατομμύριο πτηνά, όπως ο μωβ ερωδιός, η αφρικανική πλαταλείνα και πολλά ακόμη. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, επιστρέφουμε στο Σεν Λουί, για μια ξενάγηση στην πόλη: θα δούμε την παλιά αγορά, τη γέφυρα Faidherbe, το κυβερνητικό μέγαρο και άλλα ακόμα σημεία της πόλης. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΣΕΝ ΛΟΥΙ – ΤΟΥΜΠΑΚΟΥΤΑ (Βαρκάδα στο νησί Σαλούμ)

Πρωινή οδική αναχώρηση για την Τουμπακούτα, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Γκάμπια. Με την άφιξή μας στην πόλη, θα μεταβούμε με πιρόγες στο νησί Σαλούμ, πλησιάζοντας στο σημείο όπου σχηματίζονται πολλά μικρά νησάκια από κοχύλια. Εκατοντάδες πουλιά βρίσκουν καταφύγιο εδώ, μπορούμε ωστόσο ακόμα να δούμε πιθήκους, γαζέλες, κροκοδείλους, ερωδιούς, πελαργούς και άλλα ακόμα. Ολόκληρη η περιοχή αυτή αποτελεί Μνημείο Φυσικής Κληρονομιάς και Προστατευόμενης Βιόσφαιρας της UNESCO. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΤΟΥΜΠΑΚΟΥΤΑ – ΜΠΑΝΓΙΟΥΛ (ΓΚΑΜΠΙΑ)

Μετά το πρωινό μας, περνάμε για ακόμη μία φορά τα σύνορα και παίρνοντας το φέρι-μποτ από το λιμάνι της Μπάρρα ερχόμαστε στη Γκάμπια, και την πρωτεύουσα Μπανγιούλ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια, θα κάνουμε την ξενάγησή μας σε μια από τις μικρότερες πρωτεύουσες της αφρικανικής ηπείρου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων την Αψίδα 22, σύμβολο του καθεστώτος, την τοπική αγορά κ.ά. και θα φτάσουμε μέχρι την περιοχή της Σερεκούντα στον Ατλαντικό Ωκεανό. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 

10η ημέρα: ΜΠΑΝΓΙΟΥΛ – ΤΟΥΜΠΑΚΟΥΤΑ – ΤΖΟΑΛ-ΦΑΝΤΙΟΥΤ – ΣΑΛΥ

Πρωινή αναχώρηση από την Μπανγιούλ, και επιστροφή στη Σενεγάλη με το φέρι-μποτ. Με την άφιξή μας στην Τουμπακούτα συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με πρώτο μας σταθμό το Τζοάλ-Φαντιούτ. Το Τζοάλ είναι μια μικρή παραθαλάσσια πόλη από την οποία μία ξύλινη γέφυρα μήκους 800μ. οδηγεί στο μικρό νησί του Φαντιούτ , ένα νησί εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από… όστρακα! Θα δούμε το τοπικό κοιμητήριο, κοινό για χριστιανούς και μουσουλμάνους, που και αυτό είναι ολόκληρο φτιαγμένο από κοχύλια. Στο Τζοάλ θα δούμε το σπίτι του πρώτου Σενεγαλέζου προέδρου, του Λεοπόλντ Σεντάρ Σενγκόρ, πριν συνεχίσουμε μέχρι την πόλη Σαλύ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 

11η ημέρα: ΣΑΛΥ – ΠΑΡΚΟ ΜΠΑΝΤΙΑ – ΣΑΛΥ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το Πάρκο Μπάντια, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σαφάρι και να δούμε διάφορα είδη ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον, όπως αντιλόπες, γαζέλες, μαϊμούδες, καμηλοπαρδάλεις, ρινόκερους, κροκόδειλους, ζέβρες, νεροβούβαλους, στρουθοκαμήλους κ.ά., καθώς και πολλά είδη πουλιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για χαλάρωση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

12η ημέρα: ΣΑΛΥ – ΡΟΖ ΛΙΜΝΗ – ΝΤΑΚΑΡ

Πρωινή αναχώρηση για τη Λακ Ρέτμπα ή Ροζ Λίμνη, που περιτριγυρίζεται από χρυσούς αμμόλοφους και αφρικανική βλάστηση. Είναι περίφημη για το ροζ χρώμα που παίρνει από το φως του ήλιου, λόγω της υψηλής συγκέντρωσης ορυκτών στο νερό. Η περιοχή είναι παγκοσμίως γνωστή, αφού ο τερματισμός του Ράλι Παρίσι - Ντακάρ γινόταν μέχρι πρόσφατα εδώ. Βόλτα με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα (4x4) γύρω από τη λίμνη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους ντόπιους να μαζεύουν αλάτι μέσα από αυτήν. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα και την πιο διάσημη πόλη της Σενεγάλης, το Ντακάρ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

13η ημέρα: ΝΤΑΚΑΡ – ΝΗΣΙ ΓΚΟΡΕ – Αναχώρηση

Πρωινή αναχώρηση για το νησί Γκορέ, την διαβόητη αφετηρία του εμπορίου των σκλάβων κατά την εποχή που ακολούθησε την ανακάλυψη της Νέας Ηπείρου, της Αμερικής. Μνημείο σήμερα της Ανθρωπότητας, μα κυρίως μνημείο μνήμης μιας από τις πιο μαύρες σελίδες της ανθρώπινης ιστορίας.
από εδώ οι Πορτογάλοι, οι Ισπανοί, οι Ολλανδοί και κυρίως οι Άγγλοι δουλέμποροι μετέφεραν καραβάνια ιθαγενών στην Αμερική και τους πωλούσαν σε μεγαλοϊδιοκτήτες για να τους εκμεταλλευτούν στις φυτείες καφέ, ζάχαρης, βαμβακιού καθώς και στα ορυχεία. Από τις αρχές του 16ου έως το τέλος του 19ου αι. πολλά εκατομμύρια Αφρικανών πέρασαν τον ωκεανό κάτω από άθλιες συνθήκες και έγιναν το καύσιμο που έδωσε κίνηση στο παραγωγικό σύστημα. Στο νησί Γκορέ αρκετές από τις επιβλητικές επαύλεις των δουλεμπόρων έχουν ανοίξει τις πόρτες τους στο κοινό. Θα επισκεφτούμε το «Σπίτι των Σκλάβων», όπου συνωστίζονταν οι σκλάβοι πριν πάρουν το σκληρό δρόμο για το Νέο Κόσμο και το Μουσείο Ιστορίας της Σενεγάλης, που στεγάζεται στο κτίριο των πρώην φυλακών. Το 1978 το Νησί Γκορέ χαρακτηρίστηκε Τόπος Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO.
Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο Ντακάρ για να γνωρίσουμε καλύτερα την πρωτεύουσα της Σενεγάλης. Το Ντακάρ, που θεωρείται από πολλούς «το Παρίσι της Δυτικής Αφρικής», ήταν μέχρι το 1957 μια ασήμαντη κωμόπολη, η οποία αναπτύχθηκε με ταχύτατους ρυθμούς μετά την ανεξαρτησία της χώρας και την ανακήρυξή του σε πρωτεύουσα. Κατά τη σημερινή περιήγησή μας στην πόλη θα δούμε, μεταξύ άλλων, την Πλατεία της Ανεξαρτησίας, τα κτίρια της διοίκησης με το Προεδρικό Μέγαρο και τις τοπικές αγορές, όπου θα ανακαλύψουμε την καθημερινότητα της αφρικάνικης ζωής.

Στη τιμή της εκδρομής περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Φόροι αεροδρομίων
 • Ιδιωτικές μόνο για εσάς μεταφορές, Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, σαφάρι, βαρκάδες, επισκέψεις και είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Βόλτα με καμήλες
 • Ειδική διαδρομή με 4 x 4 στις αλυκές
 • Βαρκάδα στο δέλτα του ποταμού Σαλούμ
 • Βαρκάδα στο πάρκο “Langue de Barbarie”
 • Βόλτα με τα ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά στην παράξενη Ροζ Λίμνη Ρέτμπα
 • Εκδρομή στο νησί Γκορέ
 • Ιδιωτικός τοπικός αγγλόφωνας ξεναγός
 • Ημιδιατροφή καθημερινά.
 • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* sup. & 4* στη Σενεγάλη (από τα καλύτερα διαθέσιμα στην κάθε περιοχή. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι εκτός από την πρωτεύουσα Ντακάρ και το τουριστικό θέρετρο Σάλι, στην υπόλοιπη χώρα η τουριστική υποδομή δεν είναι ανεπτυγμένη).
 • Στη Μαυριτανία τα καταλύματα δεν ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά στάνταρ, και ο ταξιδιώτης που επισκέπτεται τη χώρα θα πρέπει να το γνωρίζει αυτό. Οι ανέσεις είναι πολύ βασικές εκτός του ξενοδοχείου της πρωτεύουσας που είναι 4*. Στο Ατάρ το κατάλυμα είναι 2*.
 • Διαμονή στις υπόλοιπες πόλεις σε πολύ καλά ξενοδοχεία 3* από τα καλύτερα διαθέσιμα στην κάθε περιοχή

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΤΗΣΗΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
(ΑΠΟ-ΠΡΟΣ)

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ

TK1844

Αθήνα-Κωνσταντινούπολη

21:35 

23:05  

TK 596

Κωνσταντινούπολη -Νουακτσότ

00:55 

04:50  

TK 583

Ντακάρ-Κωνσταντινούπολη

20:05 

06:00  

TK1845

Κωνσταντινούπολη -Αθήνα

07:25

08:50  

Παρατήρηση

H τιμή βασίζεται σε ειδικό ναύλο που μπορεί να μην είναι διαθέσιμος την συγκεκριμένη ημέρα, που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι. Προτείνουμε να είστε ευέλικτοι με την ημερομηνία αναχώρησης.

 

 

Με μια ματιά

Ιδιωτικό ταξίδι στην Μαυριτανία-Σενεγάλη-Γάμπια, το οποίο περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια 
 • Φόροι αεροδρομίων
 • Ιδιωτικές μόνο για εσάς μεταφορές και ξεναγήσεις όπως φαίνονται στο πρόγραμμα
 • Ιδιωτικός τοπικός αγγλόφωνας ξεναγός

 

Περίοδοι

 • Μάιος - Ιούνιος 2022
 • Καλοκαίρι 2022
 • Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2022
 • Ιανουάριος - Απρίλιος 2023

Χάρτης Ταξιδιού Ιδιωτικό ταξίδι στη Μαυριτανία, Σενεγάλη και Γάμπια, με προσωπικό ξεναγό | Περίοδος 01.05.2022 - 31.03.2023 (περιλαμβάνονται και οι φόροι)