fb

Ιδιωτικό ταξίδι στη Μαδαγασκάρη, prive ξεναγήσεις μόνο για εσάς στα αγγλικά | Περίοδος 01.05.2022-31.03.2023 (περιλαμβάνονται και οι φόροι)

Διάρκεια: 10,12,14,15 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2490€

Περιγραφή

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

Η Μαδαγασκάρη, αν και βρίσκεται σε σχετική γεωγραφική εγγύτητα με την Αφρική, αποτελεί ένα ανθρωπολογικό εργαστήρι σύνθεσης Ασιατών και Αφρικανών, με τη βασική πολιτισμική και εθνολογική αναφορά να προέρχεται από τη μακρινή Ινδονησία. Όχι τυχαία, αφού σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχαιολόγων οι πρόγονοι των σημερινών Μαδαγασκαριανών, σπουδαίοι θαλασσοπόροι της εποχής τους, έφτασαν στο νησί πριν από 2.000 χρόνια. Στο νησί ζουν σήμερα περί τις 20 φυλές αφροασιατικής προέλευσης, που ως επί το πλείστον ακολουθούν τις παραδοσιακές ανιμιστικές παραδόσεις τους με βάση τη λατρεία των προγόνων. Με τέτοια φυλετική ποικιλότητα είναι φυσικό η Μαδαγασκάρη να διαθέτει έναν τεράστιο πλούτο εθίμων και ηθών, που προκαλεί το έντονο ερευνητικό ενδιαφέρον των ανθρωπολόγων από ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης η Μαδαγασκάρη είναι παγκοσμίως γνωστή για τη μοναδική άγρια φύση της. Έχοντας αποκοπεί από την ανατολική ακτή της Αφρικής πριν από εκατομμύρια χρόνια, η πανίδα και η χλωρίδα της εξελίχθηκαν σε απομόνωση με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά ενδημικά είδη που ζουν αποκλειστικά και μόνο στο νησί αυτό. Το ζώο - σύμβολο της Μαδαγασκάρης, ο λεμούριος, απαντάται σε ποικίλες μορφές και μεγέθη, ενώ υπάρχουν έξι ενδημικά είδη μπαομπάμπ, το δένδρο - σύμβολο της χώρας.

Ταυτότητα ταξιδιού

Το ταξίδι αυτό δεν είναι ομαδικό, που σημαίνει ότι δεν έχει Έλληνα αρχηγό.  Θα έχετε ιδιωτικό ξεναγό και οι μετακινήσεις γίνονται ιδιωτικά χωρις άλλους τουριστες.Οι ξεναγήσεις γίνονται στα αγγλικά.Το Versus travel έχει πραγματοποιήσει την κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων, των ξενοδοχείων, των μεταφορών και των επισκέψεων που περιλαμβάνονται στον ανωτέρω αναλυτικό πρόγραμμα.Αναλυτικός φάκελος με όλες τις οδηγίες και τα απαιτούμενα έγγραφα θα σας δοθεί πριν την αναχώρηση σας.

                ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ημέρα: Αθήνα  – Πτήση για Ανταναναρίβο

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης, την Ανταναναρίβο, πρώην Ταναναρίβη ή Τάνα, όπως την ονομάζουν χαϊδευτικά οι ντόπιοι. Όπως και να την αποκαλέσετε, η πόλη βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, σε υψόμετρο 1.380 μέτρων.  Άφιξη στην πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας

 

2η ημέρα: Ανταναναρίβο – Πτήση για Τουλεάρ (Ξενάγηση) – Ρανοχίρα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα του Νότου και της νοτιοδυτικής ακτής, την Τουλεάρ ή Τολιάρα. Ο νότος της Μαδαγασκάρης είναι από μόνος του ένας ξεχωριστός κόσμος. Καθώς οι βροχοπτώσεις εδώ είναι σπάνιες και χαμηλής έντασης – όταν συμβαίνουν- το τοπίο είναι ξηρό, πολλά ποτάμια έχουν χάσει πια τα νερά τους και οι συνθήκες είναι τέτοιες που πολλοί περπατούν για πολλά χιλιόμετρα με γυμνά πόδια, ένώ και οι κατοικίες τους είναι εξίσου απλές, οι πιο πολλές φτιαγμένες μόνο από λάσπη. Άφιξη στην Τουλεάρ, με το έντονο αφρικανικό χρώμα.Αφού κάνετε μια σύντομη ξενάγηση στην πόλη, αναχωρούμε οδικώς την Ρανοχίρα, ακολουθώντας μια διαδρομή μέσα από διάφορα χωριά αφρικανικών φυλών, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τους περίφημους τάφους Mahafaly, καθώς και τα παράξενα δέντρα μπαομπάμπ, που μοιάζουν σαν να είναι φυτεμένα ανάποδα - τα κλαδιά τους μοιάζουν σαν ρίζες δέντρου. Άφιξη στη Ρανοχίρα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

3η ημέρα: Ρανοχίρα – Εθνικό Πάρκο Ισάλο – Ρανοχίρα

Η πρωινή εξερεύνηση στο πάρκο σας επιφυλάσσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία, καθώς θα επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο Ισάλο: Πεδιάδες εναλλάσσονται με παράξενους βραχώδεις σχηματισμούς, μοναδικούς στον πλανήτη. Ο αέρας και το νερό τούς έχουν δώσει περίεργες μορφές που θα σας ξαφνιάσουν. Ανάμεσα στους παράξενους σχηματισμούς των βράχων υπάρχουν τάφοι της Φυλής Μπαρά. Η φύση με την απλότητά της για ακόμα μια φορά θα σας εντυπωσιάσει. Η χλωρίδα και η πανίδα μοναδική, δεν συναντώνται πουθενά αλλού στον κόσμο και σίγουρα θα σας δημιουργήσει μία αίσθηση δέους! Στη συνέχεια θα επισκεφτείτε μια περιοχή του πάρκου που μοιάζει με όαση ανάμεσα στο πέτρινο τοπίο! Η περιοχή αυτή θα σας μαγέψει με τη φυσική «πισίνα» και τον Καταρράκτη Ναμαζάχα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

4η ημέρα: Ρανοχίρα – Αμπαλαβάο (Πάρκο Άντζα, Εργοστάσιο Χαρτιού) – Φιαναραντσόα

Πρωινή αναχώρηση για την πόλη Φιαναραντσόα, ακολουθώντας μια διαδρομή μέσω του οροπεδίου Χορόμπε. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα κάνουμε στάση στην Αμπαλαβάο, μία οινοπαραγωγική περιοχή με τη μεγαλύτερη αγορά ζεμπού στη χώρα. Φτάνοντας στην Αμπαλάβαο, θα επισκεφτούμε το παραδοσιακό εργοστάσιο χαρτιού Antaimoro, όπου με τη χρήση ενός είδους μουριάς, της Avoha, δημιουργούν το περίφημο αυτό χαρτί. Το 1936 ο Γάλλος αγρότης Pierre Mathieu άρχισε την κατασκευή του χαρτιού σε ευρύτερη κλίμακα. Ακόμα και σήμερα λέγεται ότι το χαρτί αυτό έχει μαγική δύναμη, μιας και μέχρι πρόσφατα η μόνη του χρησιμότητα ήταν για την κατασκευή μαγικών βιβλίων από τους θεραπευτές και τους μάγους. Το εργοστάσιο δεν είναι μεγάλο και ο χώρος εργασίας σχεδόν πρωτόγονος για ένα Δυτικό. Παρόλο που η εργασία είναι μηχανική και αρκετά κουραστική, οι ντόπιοι είναι ευγνώμονες που μπορούν και δουλεύουν. Συνεχίζουμε για τη Φιαναραντσόα, το ακαδημαϊκό και πνευματικό κέντρο της Μαδαγασκάρης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Φιαναραντσόα – Αμποσίστρα – Αντσιράμπε

Το πρωί θα αναχωρήσουμε οδικώς για τη Αμποσίστρα, μια πόλη που είναι γνωστή για τα περίφημα ξυλόγλυπτά της, μια παράδοση που διατηρεί η φυλή Ζαφιμανίρι και που έχει μάλιστα ανακηρυχθεί μνημείο άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς. Χρόνος για τα καταστήματα της πόλης και συνεχίζουμε μέσα από μια όμορφη διαδρομή με καταπράσινους ορυζώνες και με ενδιάμεσες στάσεις σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος για την Αντσιράμπε, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.500 μέτρων. Οι ηφαιστειακοί λόφοι που περιβάλλουν την πόλη είναι διάσπαρτοι από λίμνες κρατήρων. Η Αντσιράμπε είναι δημιούργημα Νορβηγών ιεραποστόλων. Η πόλη έχει αποικιακό στιλ με μεγάλες βίλες, ανθισμένους κήπους και διάσημες θερμοπηγές. Παντού στο δρόμο βλέπει κανείς τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα τρίτροχα ποδήλατα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά αντικειμένων και επιβατών, κληρονομιά από Κινέζους εργάτες που δούλευαν στις κατασκευές δρόμων και σιδηροδρόμων. Με αυτά θα κάνουμε και εμείς την περιήγησή μας στην πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Αντσιράμπε – Αμπατολάμπυ – Περινέτ

Μετά το πρωινό, αναχωρείτε από την Αντσιράμπε, με πρώτο σας σταθμό την λίμνη-κρατήρα, στα περίχωρα της Αντσιράμπε, πριν συνεχίσουμε τη διαδρομή μας με προορισμό το Περινέ, μέσω μιας διαδρομής που μας περνά μέσα από ορυζώνες και μεγάλες εκτάσεις με καλλιέργειες. Η περιοχή του Περινέτ είναι διάσημη χάρη στους περίφημους λεμούριους: συναντώνται παντού στη Μαδαγασκάρη, μόνο στο Περινέ όμως θα δούμε από κοντά τους σπάνιους λεμούριους Ίντρι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο κατάλυμά σας. Το βράδυ θα κάνετε έναν νυχτερινό περίπατο στο πάρκο, όπου – με λίγη τύχη- θα δείτε λεμούριους. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Περινέ ( εξόρμηση στο δάσος )

Νωρίς το πρωί θα περιηγηθείτε στο πάρκο με τους σπάνιους λεμούριους Ίντρι: ευνοημένοι από την έλλειψη ανταγωνισμού που οφείλεται στη μακρόχρονη απομόνωση της Μαδαγασκάρης, οι λεμούριοι είναι ζώα κοινωνικά, που ζουν σε ομάδες και έχουν πολύ ανεπτυγμένο το σύστημα επικοινωνίας τους. Τα διάφορα καλέσματά τους, που μοιάζουν με ουρλιαχτά γάτας ή μουγκρητά σκύλου, προσθέτουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στη «φωνή» των δασών της Μαδαγασκάρης. Διανυκτέρευση στο Περινέτ.

8η ημέρα: Περινέ  - Ανταναναρίβο

Συνεχίζετε τις εξορμήσεις σας στο δάσος και στην συνέχεια επιστρέφετε στην Ανταναναρίβο.  Καθοδόν θα κάνετε μία στάση για επίσκεψη στο Καταφύγιο Ερπετών Peyrierasόπου θα δείτε από κοντά τα πιο σπάνια είδη χαμαιλεόντων της χώρας, αλλά και πολλά άλλα είδη ερπετών και ζώων που συναντάμε μόνο στη Μαδαγασκάρη. Άφιξη στο Αταναναρίβο και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο σας

9η ημέρα: Ανταναναρίβο (Ξενάγηση) – Πτήση επιστροφής

Μετά το πρωινό μας θα ξεναγηθούμε στην ξεχωριστή αυτή πρωτεύουσα του Ινδικού Ωκεανού. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ξενάγησής μας στην ξεχωριστή αυτή πρωτεύουσα του Ινδικού, θα δούμε το προεδρικό μέγαρο και τα παλάτια στην κορυφή του υψηλότερου λόφου, καθώς και το Βοτανικό κήπο με τη σπάνια πανίδα. Οι γεμάτοι ζωή δρόμοι της πόλη κατεβαίνουν μέχρι τη λίμνη Ανοσίν. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού (που βρίσκεται σε 24 χλμ. από τη σημερινή), την Αμπουιμάνγκα, έδρα του βασιλείου των Μερίνα - ένα αφρικανικό βασίλειο που κυριάρχησε στη Μαδαγασκάρη στο διάστημα 1540- 1897. Η σκληρή φυλή των Μερίνα (που έδωσε περίφημους πολεμιστές, βασιλιάδες, αλλά και αυταρχικές βασίλισσες σαν την καταραμένη Ραναβαλόνα, την οποία εκθρόνισαν οι Γάλλοι) κατοικεί σήμερα στην πρωτεύουσα και στα γύρω βουνά, ασχολούμενη με τη γεωργία και την κτηνοτροφία με τα περίφημα zebu (βόδια με μεγάλες καμπούρες). Τα βόδια είναι για τους Μερίνα σύμβολα του πλούτου και της δύναμης. Όποιος δεν έχει βόδια δεν κατέχει καλή κοινωνική θέση, ο κόσμος δεν τον σέβεται και δεν είναι σε θέση να τιμήσει τους προγόνους του με θυσίες ζώων. Στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. ( Το check out από το δωμάτιό μας γίνεται στις 12:00 )

10η ημέρα: Άφιξη στην Αθήνα

 

Τιμή με ιδιωτικό αυτοκίνητο και οδηγό που μιλάει αγγλικά ή γαλλικά

2490 € το άτομο περιλαμβάνονται και οι φόροι

Τιμή με ιδιωτικό αυτοκίνητο και οδηγό και επιπλέον αγγλόφωνα ξεναγό

2760 € το άτομο περιλαμβάνονται και οι φόροι

Περιλαμβάνονται:

 • Διεθνείς εσωτερικές πτήσεις
 • Εσωτερική πτήση Ανταναναρίβο – Τουλεάρ
 • Πολύ καλά ξενοδοχεία από τα καλύτερα της κάθε περιοχής
 • Ημιδιατροφή
 • Όλες οι μετακινήσεις και ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

 

 

14ήμερο πρόγραμμα:

Επέκταση στα κανάλια Πανγκαλάνες

Έναν παράδεισο της φύσης που θα βρείτε μόνο στο Versus Travel

Απολάυστε δύο επιπλέον διανυκτερεύσεις στα απομακρυσμένα κατάφυτα κανάλια Πανγκαλάνες στην ανατολική Μαδαγασκάρη, που είναι γεμάτα λεμούριους.

Η επέκταση αυτή πραγματοποιείται μετά το Περινέτ για να έρθουμε ακόμα περισσότερο σε επαφή με την άγρια φύση της χώρας.

Πρόγραμμα ατομικής εκδρομής

1η – 7η ημέρα όπως φαίνεται παραπάνω

 

8η ημέρα Περινέτ – Μαναμπάτο – Πανγκαλάνες

Στη συνέχεια θα αναχωρήσετε για το Μαναμπάτο, μία επαρχιακή όμορφη πόλη τοποθετημένη δίπλα στα κανάλια της λίμνης Ρασόεμπ. Οι κάτοικοί της ασχολούνται με την καλλιέργεια ρυζιού και βανίλιας, καθώς και με το ψάρεμα. Από εκεί θα μεταβείτε με πλοιάριο στο πάρκο Πανγκαλάνες με τα μοναδικά του υδάτινα κανάλια πνιγμένα στην οργιώδη βλάστηση. Άφιξη και τακτοποίηση στο lodge. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Πανγκαλάνες (και περίχωρα)

Σήμερα θα περπατήσετε στο πάρκο και θα εξερευνήσετεε την όμορφη φύση της Μαδαγασκάρης. Θα κάνετε βαρκάδες, θα εξερευνήσετε τα κατάφυτα, παραδεισένια κανάλια του Πανγκαλάνες, αναζητώντας λεμούριους αλλά και όλα τα είδη της πλούσιας πανίδας που διαβιεί στα πλούσια νερά της περιοχής. Ολόκληρη η ημέρα σας θα είναι αφιερωμένη εδώ ενώ το βράδυ θα παρατηρήσουμε τους λεμούριους Αϊ-Αϊ. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα: Πανγκαλάνες – Μαναμπάτο – Ανταναναρίβο

Σήμερα το πρωί θα μεταβείτε με πλοιάριο στο Μαναμπάτο, απ’ όπου θα αναχωρήσετε οδικώς για την Τάνα. Άφιξη στην Ανταναναρίβο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: Ανταναναρίβο (Ξενάγηση) – Πτήση επιστροφής

Μετά το πρωινό, θα ξεναγηθείτε στην ξεχωριστή αυτή πρωτεύουσα του Ινδικού Ωκεανού. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ξενάγησής σας στην ξεχωριστή αυτή πρωτεύουσα του Ινδικού, θα δείτε το προεδρικό μέγαρο και τα παλάτια στην κορυφή του υψηλότερου λόφου, καθώς και το Βοτανικό κήπο με τη σπάνια πανίδα. Οι γεμάτοι ζωή δρόμοι της πόλη κατεβαίνουν μέχρι τη λίμνη Ανοσίν. Στη συνέχεια θα επισκεφτείτε την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού (που βρίσκεται σε 24 χλμ. από τη σημερινή), την Αμπουιμάνγκα, έδρα του βασιλείου των Μερίνα - ένα αφρικανικό βασίλειο που κυριάρχησε στη Μαδαγασκάρη στο διάστημα 1540- 1897. Η σκληρή φυλή των Μερίνα (που έδωσε περίφημους πολεμιστές, βασιλιάδες, αλλά και αυταρχικές βασίλισσες σαν την καταραμένη Ραναβαλόνα, την οποία εκθρόνισαν οι Γάλλοι) κατοικεί σήμερα στην πρωτεύουσα και στα γύρω βουνά, ασχολούμενη με τη γεωργία και την κτηνοτροφία με τα περίφημα zebu (βόδια με μεγάλες καμπούρες). Τα βόδια είναι για τους Μερίνα σύμβολα του πλούτου και της δύναμης. Όποιος δεν έχει βόδια δεν κατέχει καλή κοινωνική θέση, ο κόσμος δεν τον σέβεται και δεν είναι σε θέση να τιμήσει τους προγόνους του με θυσίες ζώων. Στη συνέχεια μεταβαίνετε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστείτε στην πτήση επιστροφής σας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. ( Το check out από το δωμάτιό σας γίνεται στις 12:00 )

12η ημέρα: Άφιξη στην Αθήνα

 

Τιμή με ιδιωτικό αυτοκίνητο και οδηγό που μιλάει αγγλικά ή γαλλικά

2850 € το άτομο περιλαμβάνονται και οι φόροι

Τιμή με ιδιωτικό αυτοκίνητο και οδηγό και επιπλέον αγγλόφωνα ξεναγό

3250 € το άτομο περιλαμβάνονται και οι φόροι

Περιλαμβάνονται:

 • Διεθνείς αεροπορικές πτήσεις
 • Εσωτερική πτήση Ανταναναρίβο – Τουλεάρ
 • Πολύ καλά ξενοδοχεία από τα καλύτερα της περιοχής
 • Ημιδιατροφή
 • Όλες οι μετακινήσεις και ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επέκταση στη λεωφόρο των Μπαομπάπ

Η παρακάτω επέκταση μπορεί να προστεθεί και στα δυο προγράμματα που προαναφέραμε

Πρόγραμμα επέκτασης στη λεωφόρο των Μπαομπάμπ

 

Ημέρα 1η: Ανταναναρίβο – Μοροντάβα

Πτήση τη Μοροντάβα, στη δυτική πλευρά του νησιού. Η δυτική Μαδαγασκάρη είναι φυσικά γνωστή για την διάσημη Λεωφόρο των Μπαομπάμπ της Μοροντάβα και το Τσίνγκι, ένα θαύμα της φύσης, μνημείο της Unesco.   Άφιξη και εγκατάσταση στο κατάλυμά μας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η: Μοροντάβα

Μια πρωινή βόλτα με 4x4 είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας. Θα επισκεφθούμε το Δάσος Κιρίντυ, όπου αν είμαστε τυχεροί θα συναντήσουμε ξανά λεμούριους. Το απόγευμα επιστρέφουμε στη Μοροντάβα για να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα στη λεωφόρο των Μπαομπάμπ. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η: Μοροντάβα – Ανταναναρίβο

Πτήση για την Ανταναναρίβο. Διανυκτέρευση

 

Τιμή επέκτασης με ιδιωτικό αυτοκίνητο και οδηγό που μιλάει αγγλικά ή γαλλικά

900 € το άτομο περιλαμβάνονται και οι φόροι

Τιμή επέκτασης με ιδιωτικό αυτοκίνητο και οδηγό και επιπλέον αγγλόφωνα ξεναγό

940 € το άτομο περιλαμβάνονται και οι φόροι

Περιλαμβάνονται

 • Εσωτερικές πτήσεις Ανταναναρίβο – Μοροντάβα – Ανταναναρίβο
 • Πολύ καλά ξενοδοχεία από τα καλύτερα της περιοχής
 • Ημιδιατροφή
 • Όλες οι μετακινήσεις και ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επέκταση στη λεωφόρο των Μπαομπάπ και στο εθνικό πάρκο Τσίγκι

Ημέρα 1η: Ανταναναρίβο – Μοροντάβα

Πτήση τη Μοροντάβα, στη δυτική πλευρά του νησιού. Η δυτική Μαδαγασκάρη είναι φυσικά γνωστή για την διάσημη Λεωφόρο των Μπαομπάμπ της Μοροντάβα και το Τσίνγκι, ένα θαύμα της φύσης, μνημείο της Unesco.   Άφιξη και εγκατάσταση στο κατάλυμά μας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η: Μοροντάβα - Τσίνγκι

Μια πρωινή βόλτα με 4x4 είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας. Θα κατευθυνθούμε προς το εθνικό πάρκο Τσίνγκι. Καθοδόν θα δούμε πολλά είδη μπαομπάπ. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας

Ημέρα 3η: Τσίνγκι ( αποστολή, περπάτημα απαιτείται πολύ καλή φυσική κατάσταση )

Εξερευνούμε τα Τσίγκι με περπάτημά και αναζητάμε παράξενη βλάστηση και λεμούριους.

Ημέρα 4η: Τσίνγκι

Συνεχίζουμε τις εξερευνήσεις και πλέουμε με κανό στον ποταμό Μαραμπόλο και στην συνέχεια σκαρφαλώνουμε στα μικρή Τσίνγκι

Ημέρα 5η: Τσίνγκι – Μοροντάβα 

Επιστρέφουμε στη Μοροντάβα για να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα στη λεωφόρο των Μπαομπάμπ. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η:Μοροντάβα – Ανταναναρίβο

Πτήση για την Ανταναναρίβο. Διανυκτέρευση

Τιμή επέκτασης με ιδιωτικό αυτοκίνητο και οδηγό που μιλάει αγγλικά ή γαλλικά

1450 € το άτομο περιλαμβάνονται και οι φόροι

Τιμή επέκτασης με ιδιωτικό αυτοκίνητο και οδηγό και επιπλέον αγγλόφωνα ξεναγό

1750 € το άτομο περιλαμβάνονται και οι φόροι

Περιλαμβάνονται

 • Εσωτερικές πτήσεις Ανταναναρίβο – Μοροντάβα – Ανταναναρίβο
 • Πολύ καλά ξενοδοχεία από τα καλύτερα της περιοχής ( Τα Τσίνγκι έχουν χαμηλή τουριστική υποδομή ).
 • Ημιδιατροφή
 • Όλες οι μετακινήσεις και ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Αναχωρήσεις:

Περίοδος: Ιούλιος του 2021 – Μάρτιος 2022

 

Το 10 ήμερο πρόγραμμα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα με την Air France

Το 12 ήμερο πρόγραμμα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη με την Air France

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΤΗΣΗΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
(ΑΠΟ-ΠΡΟΣ)

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ

AF1033 

Αθήνα-Παρίσι

06:10

08:50 

AF 934 

Παρίσι-Ανταναρίβο

10:40

23:25 

AF 935

Ανταναρίβο - Παρίσι

01:45

10:55 

AF1032

Παρίσι -Αθήνα

20:40

00:55 

Το ταξίδι μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί και με την Turkish Airlines

 

Με μια ματιά

Ιδιωτικό ταξίδι στην Μαδαγασκάρη, το οποίο περιλαμβάνει:

 • Διεθνείς εσωτερικές πτήσεις
 • Εσωτερική πτήση Ανταναναρίβο – Τουλεάρ
 • Πολύ καλά ξενοδοχεία από τα καλύτερα της κάθε περιοχής
 • Ημιδιατροφή
 • Ιδιωτικός ξεναγός
 • Όλες οι μετακινήσεις και ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Περιλαμβάνονται οι φόροι

Χάρτης Ταξιδιού Ιδιωτικό ταξίδι στη Μαδαγασκάρη, prive ξεναγήσεις μόνο για εσάς στα αγγλικά | Περίοδος 01.05.2022-31.03.2023 (περιλαμβάνονται και οι φόροι)