fb

Prive Σαφάρι πολυτελείας, μόνο για εσάς, στην Τανζανία και χαλάρωση στην εξωτική Ζανζιβάρη | Περίοδος 01.07.2022 - 31.03.2023 (περιλαμβάνονται και οι φόροι)

Διάρκεια: 10 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 3500€

Περιγραφή

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΝΖΑΝΙΑ

Τανγκανίκα -κατά τους Γερμανούς αποικιοκράτες- είναι όλο το κομμάτι που απέκτησαν στην Ανατολική Αφρική. Οι Τανζανοί κράτησαν το όνομα αυτό και μετά την απελευθέρωσή τους, αφού στην ουσία η λέξη Τανζανία προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων Τανγκανίκα και Ζανζιβάρη. Από όποια, όμως, οπτική γωνία και αν δείτε το όνομα αυτής της χώρας, σίγουρα είναι συνυφασμένο με τα πλουσιότερα σε άγρια ζωή πάρκα της Αφρικής και με ένα από τα πιο όμορφα νησιά της, τη Ζανζιβάρη.  Σε όλα αυτά τα υπερθετικά που διαθέτει η χώρα αποφασίσαμε να προσθέσουμε και μερικές από τις φυλές που ζουν στην ευρύτερη περιοχή σε κάποια από τις λίμνες της και έτσι «ντύσαμε» ένα φυσιολατρικό ταξίδι σαφάρι και διακοπών σε εξωτικό νησί, με λαογραφικά και πολιτιστικά - ιστορικά στοιχεία, μια και θα επισκεφτούμε την ιστορική Πέτρινη Πόλη της Ζανζιβάρης, με τους κατοίκους της να έχουν συναλλαγές με τους λαούς της Μέσης Ανατολής από την αρχαιότητα.

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΤΤο ταξίδι αυτό δεν είναι ομαδικό, που σημαίνει ότι δεν έχει Έλληνα αρχηγό, αλλά ούτε και τοπικούς ξεναγούς. Κατά τη διάρκεια του σαφάρι, έχετε οδηγό του Jeep που είναι και o οδηγός σας στο σαφάρι. Το σαφάρι είναι ιδιωτικό, η χρήση του οχήματος είναι αποκλειστικά για εσάς. Το Versus travel έχει πραγματοποιήσει την κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων, των ξενοδοχείων, και του εσωτερικού αεροπορικού εισιτηρίου Ζανζιβάρη – Αρούσα.  Θα πραγματοποιήσει επίσης τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμια της Ζανζιβάρης για να πραγματοποιηθεί το παραπάνω πρόγραμμα. 

Αναλυτικός φάκελος με όλες τις οδηγίες και τα απαιτούμενα έγγραφα θα σας δοθεί πριν την αναχώρηση σας. 


 

 

ΗΜΕΡΑ 1:Αναχώρηση από την Αθήνα για τη Ζανζιβάρη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ζανζιβάρη μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

ΗΜΕΡΑ 2: Ζανζιβάρη

Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Στη συνέχεια μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας στις εξωτικές παραλίες της Ζανζιβάρης. Οι τρεις διανυκτερεύσεις μας στη Ζανζιβάρη θα πραγματοποιηθούν στις διάσημες εξωτικές παραλίες και όχι στην πόλη. 

 

ΗΜΕΡΑ 3-4: Ζανζιβάρη

Ημέρες ελεύθερες για να απολαύσουμε τις υπέροχες παραλίες του Ινδικού. Η Ζανζιβάρη είναι γνωστή για τις ειδυλλιακές παραλίες της και τα κοράλλια της. Τα νησιά της Ζανζιβάρης κατοικήθηκαν από φυλές της ενδοχώρας της Αφρικής 2.000 χρόνια πριν. Από τότε πέρασαν από το νησί Άραβες, Πέρσες και άλλοι έμποροι από την Ινδία και την Ασία.

Εκείνη την εποχή διαδόθηκε ο ισλαμισμός και η αρχιτεκτονική του, που χαρακτηρίζει τα νησιά του αρχιπελάγους μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια τα νησιά πέρασαν στα χέρια των Πορτογάλων, των Βρετανών και, τέλος, των Αράβων. Όλες αυτές οι κουλτούρες και οι πολιτισμοί μπλέκονται μεταξύ τους και αυτό είναι το αδιαφιλονίκητο ατού της Ζανζιβάρης. 

 

Προαιρετικές δραστηριότητές - εκδρομές

Προαιρετική ξενάγηση στην Stone Town

Ξενάγηση στη γραφική πρωτεύουσα της Ζανζιβάρης, την πανέμορφη Stonetown («Πέτρινη πόλη»). Έχοντας έντονη την αίσθηση περασμένης εποχής, θα αναζητήσουμε στα στενά της σοκάκια -μερικά έχουν πλάτος όσο το άνοιγμα των χεριών-, τα διακοσμημένα με κοράλλια σπίτια της, με τις μεγάλες, σκαλιστές, ξύλινες πόρτες, τα περίτεχνα μπαλκόνια και τις εσωτερικές αυλές, τα τζαμιά, τις πλατείες, την Αγορά των Σκλάβων με τα υγρά κελιά όπου τους στοίβαζαν αλυσοδεμένους (η Ζανζιβάρη υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εμπορίας σκλάβων στην Ανατολική Αφρική), το Αραβικό Φρούριο, τα γραφικά μαγαζιά και τα υπαίθρια παζάρια της, που είναι ο παράδεισος για τους λάτρεις της αφρικανικής τέχνης. Η παλιά «Πέτρινη πόλη» του νησιού προστατεύεται από την UNESCO.

Πάρκο Ζοζάνι

Προτείνουμε επίσκεψη στο δάσος Ζοζάνι (Jozani), με τα πολλά ενδημικά είδη χλωρίδας και πανίδας.   Χρόνος ελεύθερος για μπάνια και χαλάρωση.

Άλλες δραστηριότητες

Για όσους θέλουν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους, μπορούν να κάνουν snorkeling, diving, βαρκάδα στο ηλιοβασίλεμα να κολυμπήσουν με τα δελφίνια, να κάνουν ψάρεμα, ποδηλασία κ.ά. Διανυκτέρευση σε παραλιακό ξενοδοχείο της Ζανζιβάρης.

 

 

ΗΜΕΡΑ 5: Ζανζιβάρη- Αρούσα - Σερενγέτι

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αρούσα. Άφιξη και αναχώρηση για το Πάρκο Σερενγκέτι, στο οποίο ζουν προστατευμένα χιλιάδες δείγματα της αφρικανικής πανίδας. Το Σερενγκέτι είναι η προέκταση του Πάρκου Μασάι Μάρα της Κένυας και καλύπτει μια έκταση 14.760 τετρ. χλμ. Από το 1981 περιλαμβάνεται στον Κατάλογο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

 Το σαφάρι στην Τανζανία είναι από τα πιο εντυπωσιακά, γιατί τα πάρκα της θεωρούνται από τα πιο άγρια και πλούσια. Το Σερενγκέτι είναι ένα από τα πλουσιότερα πάρκα του κόσμου, αφού έχει 35 είδη ζώων που μεταναστεύουν κάθε χρόνο από το Βορρά στο Νότο. Σαφάρι στο πάρκο. Τακτοποίηση στο lodge. Διανυκτέρευση.

 

ΗΜΕΡΑ 6: Σερενγέτι

Όλη την ημέρα σαφάρι στο Σερενγκέτι. Στη γλώσσα των Μασάι «Σερενγκέτι» θα πει «απέραντη πεδιάδα». Εδώ νιώθει κανείς το κάλεσμα της Αφρικής, ακούγοντας τους βρυχηθμούς των άγριων ζώων στη διάρκεια του μαγευτικού ηλιοβασιλέματος, που θα απολαύσουμε κάνοντας σαφάρι. Οι «big five» της αφρικανικής πανίδας είναι παρόντες εδώ: λιοντάρια, αφρικανικοί ελέφαντες, βουβάλια, ρινόκεροι και λεοπαρδάλεις, όμως οι εκπρόσωποι της πανίδας είναι πολύ περισσότεροι: ζέβρες, γαζέλες, αντιλόπες, τσιτάχ, ύαινες, ιπποπόταμοι, κροκόδειλοι και μπαμπουίνοι… Στο σαφάρι μας οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Οι αχανείς πράσινες πεδινές εκτάσεις, που διακόπτονται από «νησίδες» γρανιτένιων λόφων, προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση μεγαλείου στον επισκέπτη. Διανυκτέρευση στο lodge.

 

ΗΜΕΡΑ 7: Σερενγέτι – Νγκορονγκόρο

Αναχωρούμε σήμερα για το διάσημο Νγκορονγκόρο, μια τοποθεσία από τις γοητευτικότερες της Αφρικής, με τον απέραντο κρατήρα του που φιλοξενεί μια τεράστια ποικιλία θηρίων. Σαφάρι στο πάρκο. Η διαδρομή είναι μοναδική: εικόνες, ήχοι και μυρωδιές μιας φύσης που δύσκολα συναντάμε στον πλανήτη, καθώς κατευθυνόμαστε στο πιο διάσημο πάρκο, που στην πραγματικότητα είναι η μεγαλύτερη καλντέρα του κόσμου. Θα κατέβουμε στη βάση του κρατήρα Νγκορονγκόρο, ο οποίος αποτελεί καταφύγιο για περίπου 25.000 θηλαστικά, μεταξύ των οποίων ο υπό εξαφάνιση μαύρος ρινόκερος, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία σε είδη πουλιών (περισσότερα από 380 είδη). Τακτοποίηση στο lodge. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 8: Νγκορονγκόρο – Λίμνη Εγιάσι – Λίμνη Μανυάρα

Νωρίς σήμερα το πρωί αναχωρούμε για τη λίμνη Εγιάσι, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε γηγενείς της περιοχής, οι οποίοι ζουν ακόμα σε πρωτόγονες συνθήκες. Θα δούμε μέλη της Φυλής Χατζάμπε, οι οποίοι μέχρι και σήμερα χρησιμοποιούν σπηλιές για τη διαμονή τους, θα παρατηρήσουμε πώς ανάβουν φωτιές και ποια δέντρα χρησιμοποιούν για αυτό, θα μας δείξουν πώς συλλέγουν μέλι και θα μας διδάξουν πώς φτιάχνουν φάρμακα από φυσικά προϊόντα που γιατρεύουν βαριές ασθένειες. Αργότερα θα επισκεφτούμε τη Φυλή Ντατόγκα, οι οποίοι ασχολούνται κυρίως με την κτηνοτροφία και τρέφονται με παράγωγα των ζώων και καρπούς. Ζουν ως νομάδες και μετακινούνται από μέρος σε μέρος για να βρουν τροφή για τα ζώα τους. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους σιδεράδες της φυλής να φτιάχνουν όπλα, όπως μαχαίρια, τόξα και δόρατα με τη δική τους παραδοσιακή μέθοδο. Μεταφορά στο lodge μας. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 9: Λίμνη Μανυάρα - Αρούσα – πτήση επιστροφής

Νωρίς σήμερα το πρωί θα επισκεφθούμε  και θα κάνουμε σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο της Λίμνης Μανιάρα, έναν πραγματικό παράδεισο της φύσης. Το πάρκο έχει έκταση 330 τετρ. χλμ., εκ των οποίων τα 230 τετρ. χλμ. καλύπτει η λίμνη. Είναι γνωστό κυρίως για τους ελέφαντες και τα λιοντάρια που ξεκουράζονται στα κλαδιά των δέντρων (Tree climbing lions), καθώς και για την ποικιλία στα είδη των πουλιών (περίπου 380 είδη). Το όλο τοπίο θυμίζει σκηνικό από ταινία… Μετά την περιήγησή μας, αναχωρούμε για το αεροδρόμιο προκειμένου να επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

ΗΜΕΡΑ 10:

Άφιξη στην Αθήνα

Πλούσιες παροχές που θα βρείτε μόνο στο Versus Travel

1) Φόροι αεροπορικών και αεροδρομίων :

Περιλαμβάνονται

2) Ξενοδοχεία     -  γεύματα

Πολυτελείας Lodge στα πάρκα των αλυσίδων Sopa/Serena ή αντίστοιχά τους και όχι  υποδεέστερα. Πλήρης διατροφή στα πάρκα

Ξενοδοχείο στη Ζανζιβάρη: karafuu 5*, με ημιδιατροφή

Προσοχή!!!

Προκειμένου να επιτευχθεί χαμηλότερο κόστος, τα σαφάρι δίνονται συνήθως με χαμηλού επιπέδου lodge, τα οποία δεν παρέχουν ευχάριστη και απολαυστική διαμονή. Το Versus επιλέγει, πολύ καλά, πολυτελείας lodge, δοκιμασμένα από εμάς, τα οποία θα σας εξασφαλίσουν αξέχαστη διαμονή 

3) Γεύματα:

Πλήρης διατροφή στα πάρκα και ημιδιατροφή στη Ζανζιβάρη

4) Διαμονή στις παραλίες της Ζανζιβάρης και όχι στην πόλη

Οι τρεις διανυκτερεύσεις μας στη Ζανζιβάρη θα πραγματοποιηθούν στις διάσημες εξωτικές παραλίες και όχι στην πόλη.  

5) Νομαδικές φυλές

Επίσκεψη στις νομαδικές φυλές Χατζάμπε και Ντατόγκα στη λίμνη Εγιάσι, για να γνωρίσουμε από κοντά τις παραδόσεις και τον τρόπο ζωής τους.

6) Ιδιωτικό σαφάρι στα πάρκα

Ιδιωτικό σαφάρι στα πάρκα μόνο για εσάς χωρίς άλλους τουρίστες

7) Οχήματα για τις διαδρομές σας στο σαφάρι

Για τις διαδρομές σας στα σαφάρι προσφέρονται jeep και όχι mini van. Αυτό μπορεί να στοιχίζει αρκετά περισσότερο αλλά σας δίνει μεγαλύτερη άνεση και απόλαυση.Τα σαφάρι είναι ιδιωτικά μόνο για εσάς.

8) Είσοδοι στα πάρκα

Περιλαμβάνονται οι είσοδοι στα πάρκα κατά τη διάρκεια των σαφάρι που αναφέρονται στο πρόγραμμα

9) Μεταφορές

Περιλαμβάνονται οι μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Ζανζιβάρης και οι μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Αρούσα

 

Τιμη για ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων 

Από  3500 € το άτομο, περιλαμβάνονται και οι φόροι

Πτήσεις με την Ethiopian

01/07/2022  - 31/07/2022 3750 € το άτομο σε δίκλινο (περιλαμβάνονται οι φόροι)

01/08/2022 – 31/08/2022 3810 € το άτομο σε δίκλινο (περιλαμβάνονται οι φόροι)

01/09/2022 - 31/10/2022 3750 € το άτομο σε δίκλινο (περιλαμβάνονται οι φόροι)

01/11/2022 – 21/12/2022 3500 € το άτομο σε δίκλινο (περιλαμβάνονται οι φόροι)

07/01/2023 – 28/02/2023 3810 € το άτομο σε δίκλινο (περιλαμβάνονται οι φόροι)

01/03/2023 – 31/03/2023 3500 € το άτομο σε δίκλινο (περιλαμβάνονται οι φόροι)

Πτήσεις με την Qatar

Προσθέστε 100 € στις παραπάνω τιμές

 

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Εξασφαλισμένες αναχωρήσεις:

Περίοδος: Ιούλιος του 2021 – Μάρτιος 2022

Κατόπιν διαθεσιμότητας κατά την επικύρωση της κράτησης σας

Στην τιμή περιλαμβάνεται και η εσωτερική πτήση Ζανζιβάρη – Αρούσα. Τα δρομολόγια της εσωτερικής πτήσης εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά την επικύρωση της κράτησης σας.

 

Πτήσεις με Ethiopian Αναχώρηση κάθε Τετάρτη ( Τρίτη βράδυ )  και Παρασκευή ( Πέμπτη βράδυ)


ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΤΗΣΗΣ


ΔΙΑΔΡΟΜΗ
(ΑΠΟ-ΠΡΟΣ)

 

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

 

ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ

ET 761

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

01:45

06:55 

ET 813

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ-ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ

10:30

13:05 

ET 814

ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ-ΑΝΤΙΣ ΑΜΕΜΠΑ

17:35

20:05 

ET 814

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:00

04:00 

Πτήσεις με Qatar Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή


ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΤΗΣΗΣ


ΔΙΑΔΡΟΜΗ
(ΑΠΟ-ΠΡΟΣ)

 

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

 

ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ

QR 208 

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΧΑ

19:25

00:30   

QR1351

ΝΤΟΧΑ-ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ

02:20

08:20  

QR1350

ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ-ΝΤΟΧΑ

23:25

05:30  

QR 203 

ΝΤΟΧΑ-ΑΘΗΝΑ

07:35

12:20  

Σημειώσεις για τις πτήσεις

1) H τιμή βασίζεσαι σε οικονομικό αεροπορικό ναύλο, που μπορεί να μην είναι διαθέσιμος την ημέρα της αναχώρησης, που επιθυμείτε. Γιαυτό το λόγο προτείνουμε να σχεδιάσετε έγκαιρα και να είστε ευέλικτοι σχετικά με την ημερομηνία πραγματοποίησης του ταξιδιού.

2) Τα παραπάνω δρομολόγια της Qatar, είναι ενδεικτικά και εντάσσονται στον καλοκαιρινό προγραμματισμό της εταιρείας. Ενδέχεται στη συνέχεια να αλλάξουν ακόμα και να απαιτηθεί διανυκτέρευση στην Ντόχα στην επιστροφή.

3) Το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί και με την Turkish Airlines


 

 

Με μια ματιά

Ιδιωτικό ταξίδι στην Τανζανία, το οποίο περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία
  • Ξεναγήσεις-Μεταφορές-επισκέψεις
  • Πλήρης διατροφή στα πάρκα και ημιδιατροφή στη Ζανζιβάρη
  • Διαμονή στις παραλίες της Ζανζιβάρης και όχι στην πόλη 
  • Περιλαμβάνονται οι φόροι

Χάρτης Ταξιδιού Prive Σαφάρι πολυτελείας, μόνο για εσάς,  στην Τανζανία και χαλάρωση  στην εξωτική Ζανζιβάρη | Περίοδος 01.07.2022 - 31.03.2023 (περιλαμβάνονται και οι φόροι)