fb

Ιδιωτικό Ταξίδι στη Νορβηγία, ο δρόμος του Ατλαντικού | 2021 (περιλαμβάνονται και οι φόροι)

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1245€

Περιγραφή

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Ένα ταξίδι στη Νορβηγία είναι συνάμα γοητευτικό αλλά και απαιτητικό. Η χώρα θεωρείται και είναι μία από τις πιο όμορφες στον κόσμο, με τοπία που σπάνια συναντά αλλού κανείς (ή μάλλον, πουθενά!), όπως τα παραμυθένια φιορδ με τα απόκρημνα βράχια αλλά και τον περίφημο Δρόμο του Ατλαντικού, μία από τις πλέον εντυπωσιακές διαδρομές στον πλανήτη, σύμφωνα με κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς. Παράλληλα όμως είναι και ένα ταξίδι απαιτητικό μια και είναι μια αρκετά ακριβή χώρα. Όμως το ανήσυχο πνεύμα του Versus διαρκώς αναζητά κι εμπλουτίζει τα προγράμματά του με τις πιο ενημερωμένες ταξιδιωτικές προτάσεις: οργανώνουμε λοιπόν μια μοναδική εξερεύνηση στα άγνωστα μονοπάτια των νορβηγικών ακτογραμμών και των φιορδ, στους δρόμους του Ατλαντικού…

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Το ταξίδι αυτό δεν είναι ομαδικό, που σημαίνει ότι δεν έχει Έλληνα αρχηγό, αλλά ούτε και τοπικούς ξεναγούς. Το Versus travel έχει πραγματοποιήσει την κράτηση των αεροπορικών, των ξενοδοχείων, του αυτοκινήτου και των υπηρεσιών που αναφέρονται εδώ. Οδηγώντας το αυτοκίνητο  θα μεταβείτε μόνοι σας από το ένα μέρος στο άλλο. Θα χρησιμοποιήσετε μόνοι σας επίσης και τα μέσα μεταφοράς, κρουαζιέρες, φέρυ που αναφέρονται, για να μπορέσετε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα που σας προτείνουμε.

Αναλυτικός φάκελος με όλες τις οδηγίες και τα απαιτούμενα έγγραφα θα σας δοθεί πριν την αναχώρηση σας. Ο αντιπρόσωπός μας στη Νορβηγία θα σας βοηθήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, χωρίς όπως να είμαστε υπεύθυνοι αν κάποια από τις παρακάτω υπηρεσίες δεν πραγματοποιηθεί από αμέλεια σας ή λόγω της μη έγκαιρης μετάβασής στο σημείο της υπηρεσίας. 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

πρόγραμμα που θα πραγματοποιήσετε οδηγώντας μόνοι σας. Τα φέρυ, το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και η κρουαζιέρα περιλαμβάνονται στο κόστος

 

 1η ημέρα: Αθήνα – Όσλο  – Χαμάρ

 

Άφιξη στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Όσλο. Με την άφιξή σας στη νορβηγική πρωτεύουσα θα ξεκινήσετε και τη γνωριμία σας με την πόλη. Θα δείτε μεταξύ άλλων το επιβλητικό Δημαρχείο, την Όπερα, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το υπέροχο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών (όπου κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είχε τα γραφεία της η Γκεστάπο), τη χιονοδρομική εξέδρα του Χολμενκόλεν, καθώς και το μοναδικό παγκοσμίως Πάρκο Φρόγκνερ με τα έργα του Γουσταύου Βίγκελαντ, που μόνο στο Όσλο μπορεί να δει κανείς. Κατόπιν αναχωρείτε οδικώς για το Χαμάρ (Hamar). Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Χαμάρ – Όππνταλ – Σούνταλσερα – Κρίστιανσουντ

Πρωινό στο ξενοδοχείο σας και αναχώρηση οδικώς για την Κρίστιανσουντ, στις ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού. Η διαδρομή μέσω της νορβηγικής υπαίθρου είναι πραγματικά συγκλονιστική. Θα περάσετε από το Όππνταλ (Oppdal), μια μικρή αλλά ιστορική κωμόπολη, και από το Σούνταλσερα (Sunndalsøra), μια μικρή πόλη χτισμένη ακριβώς στην τοποθεσία όπου ξεκινά (ή τελειώνει) το φιορδ Σούνταλφιορντ. Από εδώ θα συνεχίσετε μέχρι την Κρίστιανσουντ (Kristiansund). Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.

 

 

 3η ημέρα: Κρίστιανσουντ – Μόλντε – με φέρρυ στο Βέστνες – Λίνγκε – με φέρρυ στο Έισνταλ – Περιοχή Γκέιρανγκερ – κρουαζιέρα στο φιορδ

Μετά το πρωινό σας αναχωρείτε με προορισμό  το φιορδ του Γκέιρανγκερ. Για να φτάσετε θα ακολουθήσετε τον περίφημο Δρόμο του Ατλαντικού, μία από τις πλέον εντυπωσιακές και άκρως… φωτογενείς διαδρομές στον κόσμο! Η διαδρομή κινείται κατά μήκος του Ατλαντικού Ωκεανού ενώνοντας νησάκια, περνώντας από ανισόπεδες γέφυρες και γεμίζοντάς σας με εικόνες που οι λέξεις μοιάζουν φτωχές να περιγράψουν.Στόχος σας πάντα είναι το πανέμορφο, παγκοσμίου φήμης, φιορδ της Νορβηγίας, το Γκέιρανγκερ, με το χαρακτηριστικό σχήμα S, την παρθένα φύση, τους ψηλούς καταρράκτες και τα βουνά γύρω του. Όχι τυχαία, το φιορδ Γκέιρανγκερ έχει ενταχθεί στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO· η παροιμιώδης ομορφιά του τοπίου που θα απολαμβάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σας αφήσει άφωνους. Ξεκινάτε λοιπόν με κατεύθυνση προς το Μόλντε (Molde), μέσω της Ατλαντικής Οδού. Με το φέρρυ-μποτ θα περάσετε απέναντι, από το Μόλντε στο Βέστνες (Vestnes), από όπου θα συνεχίσετε οδικώς για το Λίνγκε (Linge). Για δεύτερη φορά σήμερα παίρνετε το φέρρυ, για μια σύντομη διαδρομή μέχρι το Έισνταλ (Eisdal). Βρισκόσαστε πια στην περιοχή του φιορδ Γκέιρανγκερ (Geirangenfjord), όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση. Στη συνέχεια θα απολαύσετε την κρουαζιέρα σας στο φιορδ, με το πέρας της οποίας αποβιβαζόσαστε στο Χέλλεσυλτ (Hellesylt). Συνεχίζετε για το ξενοδοχείο σας, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

 4η ημέρα: Περιοχή Γκέιρανγκερ – Παγετώνας Μπρίκσνταλ (μεταφορά με troll cars/μικρά ηλεκτροκίνητα αμαξάκια) – Σόγκνεφιορντ

Νωρίς το πρωί αναχωρειτε οδικώς για να ανακαλύψετε τον λόγο για τον οποίο λένε ότι η φύση της Νορβηγίας είναι «εξωπραγματική»: τα νορβηγικά φιόρδ, τα οροπέδια, το απίστευτο πράσινο, οι αμέτρητοι καταρράκτες – πόση ομορφιά αντέχετε; Πρώτη σας επίσκεψη θα είναι στον παγετώνα Μπρίκσνταλ (Briksdal), που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Jostedalsbreen, ο οποίος καταλήγει σε μια μικρή παγετωνική λίμνη, την  Briksdalsbrevatnet. Η μεταφορά σας προς και από τον παγετώνα γίνεται με Troll Cars μέσα από μια πραγματικά υπέροχη διαδρομή. Μετάβαση στο ξενοδοχείο σας στο Σόγκνεφιορντ (Sognefjord), ένα από τα μεγαλύτερα και βαθύτερα φιορδ της χώρας. Η θέα που προσφέρουν οι καταπράσινες όχθες του είναι πραγματικά ασύλληπτη… Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας στην περιοχή και διανυκτέρευση.

 

 

5η ημέρα: Σόγκνεφιορντ – με φέρρυ στο Γκουντβάνγκεν – Φλομ – με τραίνο στο Μύρνταλ – με τραίνο στο Βος – Μπέργκεν

Πρωινή αναχώρηση από το ξενοδοχείο σας και μετάβαση οδικώς στο Κάουπάνγκερ (Kaupanger) από όπου θα πάρετε το φέρρυ για μια υπέροχη κρουαζιέρα μέχρι το Γκουντβάνγκεν (Gudvangen). Από το Γκουντβάνγκεν θα μεταβείτε οδικώς στο γραφικό Φλομ (Flåm), όπου θα επιβιβαστείτε σε τραίνο και θα κάνετε την εκπληκτική διαδρομή Φλομ-Μύρνταλ, απολαμβάνοντας μία ακόμα εντυπωσιακή πλευρά της νορβηγικής φύσης. Η διαδρομή με τραίνο ανάμεσα στο Φλομ και το Μύρνταλ θεωρείται από τις ωραιότερες στον κόσμο και κατά καιρούς συμπεριλαμβάνεται στις προτάσεις των κορυφαίων ειδικών του ταξιδιού! Από το Μύρνταλ θα συνεχίσετε με τραίνο μέχρι το Βος από όπου οδικώς θα μεταβείτε στο Μπέργκεν.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας. Το βράδυ μπορείτε να χαρείτε έναν περίπατο στη γραφική αυτή πόλη με τα πολύχρωμα σπίτια. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Μπέργκεν – Καταρράκτης Βόρινγκφος – Όσλο

Πρωινή αναχώρηση από το Μπέργκεν με προορισμό το Όσλο. Καθοδόν κάντε στάση για να δείτε τη Γέφυρα Χάρντανγκερ και τον καταρράκτη Βόρινγκφος (Voringfoss). Τα νερά του πέφτουν από 145 μέτρα ύψος (182 αν συμπεριλάβουμε και ένα βραχώδες κομμάτι όπου τα νερά δεν πέφτουν κάθετα), και είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Νορβηγίας. Αφού τον θαυμάσετε σε όλο του το μεγαλείο, συνεχίζετε τη διαδρομή σας μέχρι τη νορβηγική πρωτεύουσα. Άφιξη στο Όσλο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Όσλο – Πτήση επιστροφής σε Αθήνα

Μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής σας.

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

--ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΟΣΛΟ, ΟΣΛΟ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΑΘΗΝΑ

--ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ

--ΞΕΝΟΔΟΧΕΙA:

 • 1 διανυκτέρευση στο Scandic Hamar ή παρόμοιο
 • 1 διανυκτέρευση στο Thon Hotel Storgata ή παρόμοιο
 • 1 διανυκτέρευση στο Ivar Aasen Hotell ή παρόμοιο
 • 1 διανυκτέρευση στο Sognefjord Hotel ή παρόμοιο
 • 1 διανυκτέρευση στο Zander K Hotel ή παρόμοιο
 • 1 διανυκτέρευση στο Clarion The Hub ή παρόμοιο

--ΓΕΥΜΑΤΑ:

Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία. Έχετε τόσα πρωινά όσα και οι διανυκτερεύσεις σας

 

Επιπλέον περιελαμβανόμενα από το Versus για να μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο:

 • Φέρρυ-μποτ από το Μόλντε στο Βέστνες (Vestnes).
 • Φέρρυ-μποτ απο το Λίνγκε (Linge) στο Έισνταλ (Eisdal).
 • Κρουαζιέρα στο φιορδ Γκέιρανγκερ (Geirangenfjord), που έχει ενταχθεί στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Η κρουαζιέρα είναι μιας ώρας και γίνεται από το Geiranger  στο Hellesylt.
 • Φέρρυ- μποτ από το Κάουπάνγκερ (Kaupanger) και κρουαζιέρα μέχρι το Γκουντβάνγκεν (Gudvangen). Η διαδρομή διαρκεί περίπου 2,5 ώρες.
 • Τραίνο από το γραφικό Φλομ (Flåm), για την την εκπληκτική διαδρομή Φλομ-Μύρνταλ, μια διαδρομή που θεωρείται από τις ωραιότερες στον κόσμο.
 • Τραίνο από το Μύρνταλ  πίσω στο Φλομ
 • Επίσκεψη σε παγετώνα με ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 

Ενοικίαση αυτοκινήτου για να πραγματοποιήσετε την παρακάτω διαδρομή:

Το αυτοκίνητο που περιλαμβάνεται είναι:

Volkswagen UP ή παρόμοιο

Εναλλακτικά μπορείτε να έχετε Ford Focus ή παρόμοιο  με επιβάρυνση + 97 €

Το αυτοκίνητο θα το παραλάβετε στο αεροδρόμιο του Όσλο στις 11:30  κατά την άφιξη σας και θα το παραδώσετε στο αεροδρόμιο του Όσλο την ημέρα της αναχώρηση σας. Έχουμε υπολογίσει 7ήμερη χρέωση του αυτοκινήτου που σημαίνει ότι την ημέρα της αναχώρησης σας θα πρέπει να αφήσετε το αυτοκίνητο στις 14:00. 

Υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί να οδηγήσει το αυτοκίνητο και άλλο άτομο της παρέας σας με επιβάρυνση.

Για κάθε επιπλέον οδηγό το κόστος που προστίθεται στην τιμή είναι: 44 €

H ενοικίαση του αυτοκινήτου περιλαμβάνει:

-  Unlimited mileage – απεριόριστα χιλιόμετρα ( θα παραλάβετε το αυτοκίνητο με γεμάτο το ρεζερβουάρ και θα το παραδώσετε πάλι με γεμάτο το ρεζερβουάρ).

 - CDW  - collision damage waiver, η εταιρεία ενοικιάσεως θα καλύψει πιθανές ζημιές σύγκρουσης

- TP - theft protection, ασφάλεια κλοπής

 - AP surcharge - airport fees περιλαμβάνονται χρεώσεις αεροδρομίου για το αυτοκίνητο

 - Taxes – φόροι δήλωσης του αυτοκινήτου στην Νορβηγία

 

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Επίσκεψη στον παγετώνα Μπρίκσνταλ (Briksdal), και στην παγετωνική λίμνη με ειδικά ηλεκτροκίνητα οχήματα Troll Cars μέσα από μια πραγματικά υπέροχη διαδρομή. 

Κόστος: 51 € επιπλέον στην τιμή

 

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Εξασφαλισμένες αναχωρήσεις:

20.05, 22.06, 30.06, 07.07, 14.07, 21.07, 28.07,

03.08, 04.08, 10.08, 11.0818.08, 25.08, 26.08

Οι πτήσεις επιβεβαιώνονται κατά τη στιγμή της επικύρωσης της κράτησης

 


ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΤΗΣΗΣ


ΔΙΑΔΡΟΜΗ
(ΑΠΟ-ΠΡΟΣ)

 

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

 

ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ

KL 1572

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 1143

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΟΣΛΟ

09:20

11:05

KL 1218

ΟΣΛΟ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

16:30

18:10

KL 1581

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10


 


 

 

Με μια ματιά

Ιδιωτικό ταξίδι στη Νορβηγία, το οποίο περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχεία
 • Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία. 
 • Ενοικίαση αυτοκινήτου
 • Κρουαζιέρες στα φιόρδ
 • Περιλαμβάνονται οι φόροι

Χάρτης Ταξιδιού Ιδιωτικό Ταξίδι στη Νορβηγία, ο δρόμος του Ατλαντικού | 2021 (περιλαμβάνονται και οι φόροι)