Ιδιωτικό ταξίδι στη Ρουμανία, στη χώρα των θρύλων και των παραμυθιών | 2021 (περιλαμβάνονται και οι φόροι)

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 820€

Περιγραφή

Ρουμανία, ο τόπος των θρύλων και των παραμυθιών, μια χώρα διαφορετική από ό,τι περιμένουμε. Επικεντρωνόμαστε σε πανέμορφες γωνιές που είμαστε σίγουροι ότι δεν περιμένετε να βρείτε εδώ και σε τοπικά έθιμα και κουλτούρες. Με σωστά επιλεγμένα ξενοδοχεία, και έντονο προσανατολισμό στο τοπικό στοιχεία το πρόγραμμα αυτό δεν είναι άλλο ένα πρόγραμμα στη γειτονική μας χώρα.  Είναι μια χορταστική εμπειρία σε μεσαιωνικές πόλεις, υπέροχα και καλοδιατηρημένα κάστρα, καταπληκτική φύση, ενδιαφέρουσα λαογραφία και το πλουσιότερο φολκλόρ της Ευρώπης. Θα «ζήσουμε» το μυστήριο του Κόμη Δράκουλα αλλά θα μάθουμε και για τους θρύλους των Καρπαθίων και της Τρανσυλβανίας.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Το ταξίδι αυτό δεν είναι ομαδικό, που σημαίνει ότι δεν έχει Έλληνα αρχηγό. Αναλόγως με την εκδοχή που θα επιλέξετε μπορεί να έχει τοπικό ξεναγό και ιδιωτικό αυτοκίνητο με οδηγό. Το Versus travel έχει πραγματοποιήσει την κράτηση των αεροπορικών, των ξενοδοχείων, του αυτοκινήτου και των υπηρεσιών αναλόγως με το πακέτο που θα επιλέξετε. Αν επιλέξετε την εκδοχή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, οδηγώντας το αυτοκίνητο  θα μεταβείτε μόνοι σας από το ένα μέρος στο άλλο και θα εξερευνήσετε μόνοι σας τις πόλεις και το πρόγραμμα που αναφέρουμε παραπάνω αποτελεί μια πρόταση τι θα μπορούσατε να κάνετε).

Αναλυτικός φάκελος με όλες τις οδηγίες και τα απαιτούμενα έγγραφα θα σας δοθεί πριν την αναχώρηση σας. Ο αντιπρόσωπός μας στη Ρουμανία θα σας βοηθήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, χωρίς όπως να είμαστε υπεύθυνοι αν κάποια από τις παρακάτω υπηρεσίες δεν πραγματοποιηθεί από αμέλεια σας ή λόγω της μη έγκαιρης μετάβασής στο σημείο της υπηρεσίας. 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ:

Ημέρα 1η: Αναχώρηση για Βουκουρέστι μεταφορά στο Μπρασόβ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Βουκουρέστι, την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το άλλοτε «Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης». Άφιξη στο Βουκουρέστι και άμεση αναχώρηση οδικώς για το Μπρασόβ. Το Μπρασόβ, περιβάλλεται  από τα Καρπάθια Όρη και είναι η 7η μεγαλύτερη πόλη της Ρουμανίας. Πόλη πλούσια, ζωντανή, υπήρξε εμπορικό πέρασμα των Τευτόνων στην επαρχία της Τρανσυλβανίας, δεσπόζει στο κέντρο της Ρουμανίας και διατηρεί ακόμη την τευτονική της παράδοση. Το Μπρασόβ μπορεί να υπερηφανεύεται για τα πάντα: δυναμική σύγχρονη ζωή, γοητεία που έρχεται από τα παλιά και συναρπαστικό φυσικό τοπίο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα δούμε την Παλιά Πόλη και τη γοτθικού ρυθμού Μαύρη Εκκλησία, που είναι η μεγαλύτερη της Ρουμανίας αλλά και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, χτισμένη μεταξύ των ετών 1363 και 1480. Η ονομασία οφείλεται στο σκούρο χρώμα των τοίχων, αποτέλεσμα μιας πυρκαγιάς του 1689. Δείπνο και διανυκτέρευση. ( Η ξενάγηση μπορεί να μεταφερθεί και την επόμενη ημέρα, αν επιθυμείτε). Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η: Μπρασόβ - κάστρο Μπραν - Μπρασόβ

Αναχώρηση για το Μπραν και τον περίφημο Πύργο (κάστρο) Μπραν. Το κάστρο αυτό με τη δαιδαλώδη αρχιτεκτονική κατασκευάστηκε το 14ο αι. ως αμυντικό φρούριο απέναντι στις οθωμανικές επιθέσεις. Βρίσκεται κουρνιασμένο στην κορυφή ενός λόφου, στα σύνορα Τρανσυλβανίας - Βλαχίας και από το 1947 λειτουργεί ως μουσείο. Είναι γνωστό ως «Πύργος του Δράκουλα», προς τιμήν του χαρακτήρα του Δράκουλα του Μπραμ Στόκερ. Υπάρχει πάντως σύγχυση μεταξύ του Δράκουλα και του Βλαντ Γ’ Τσέπες (Παλουκωτή), ηγεμόνα της Βλαχίας, δεδομένου ότι τα δύο πρόσωπα δεν ταυτίζονται. Το πρώτο είναι ένας μυθικός χαρακτήρας και το δεύτερο δεν έχει να κάνει με το Δράκουλα. Το Κάστρο Μπραν ονομάστηκε «Κάστρο του Κόμη Δράκουλα» πριν από περίπου 3 δεκαετίες, όταν οι τουρίστες που έφταναν στην Τρανσυλβανία, ψάχνοντας ίχνη του Δράκουλα, είδαν το κάστρο αυτό και φαντάστηκαν ότι έμοιαζε με το κάστρο που περιγράφεται στο βιβλίο του Στόκερ ως «Κάστρο του Κόμη Δράκουλα». Επιστροφή στο  Μπρασόβ, που το όνομά της σημαίνει «πέρα από το δάσος».

 

 

Ημέρα 3η : Μπρασόβ – Βισκρί - Σιγκισοάρα

Αναχωρούμε για το ειδυλλιακό χωριό Βισκρί και από εκει συνεχίζουμε με προορισμό μας την πανέμορφη Σιγκισοάρα, μια όαση αρχιτεκτονικής και ιστορίας, γενέτειρα του Βλαντ Τέπες, του περίφημου Δράκουλα των Καρπαθίων. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η: Σιγκισοάρα

Το πρωί θα ξεναγηθούμε στην πόλη.  Το κέντρο της  περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Η ακρόπολή της παραμένει επιβλητική και άθικτη από το 12ο αι. έως και σήμερα. Χτισμένη από Σάξονες εμπόρους, αποτελεί εξαίρετο παράδειγμα οχυρωμένης μεσαιωνικής πόλης που διαδραμάτισε σημαντικό στρατηγικό και εμπορικό ρόλο για αρκετούς αιώνες.  

 

  Ημέρα 5η: Σιγκισοάρα – Σιμπίου – Βουκουρέστι

Αναχώρηση για το θρυλικό  Σίμπιου, το οποίο  θεωρείται από τις ομορφότερες πόλεις της Ρουμανίας. Ιδρύθηκε το 12ο αιώνα και έχει καταφέρει να διατηρήσει την ατμόσφαιρα της μακράς ιστορίας του, που αντικατοπτρίζεται σε μια πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά. Το κέντρο της πόλης του Σιμπίου περιλαμβάνει πολυάριθμα διατηρητέα κτίρια. Το μεσαιωνικό της φρούριο χωρίζεται σε δύο μέρη, στην Πάνω και την Κάτω Πόλη, και επέζησε στους δύο παγκόσμιους πολέμους αλλά και στο κομμουνιστικό καθεστώς. Η πόλη έχει πολλά σημεία ενδιαφέροντος, γεωγραφικής και πολιτισμικής αξίας, όπως το ορεινό θέρετρο Paltinis, τα βουνά Fagaras και τα γύρω χωριά, όπως και δύο μεγάλα μουσεία. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική της και την κεντρική της θέση στη χώρα, την καθιστούν ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό. Το 2007 το Σιμπίου ήταν Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης μαζί με το Λουξεμβούργο και η χρονιά αυτή έκανε την πόλη γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο.  Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας στην πόλη θα δούμε την Πλατεία Γκρίβιτσα -τον πυρήνα της παλιάς μεσαιωνικής πόλης- θα εντυπωσιαστούμε από τα γοτθικά κτίσματα που έχουν ανεγερθεί στα θεμέλια των παλαιών οχυρών και θα θαυμάσουμε την Καθολική Εκκλησία, τον ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό και την Πλατεία Χουέτ με την Ευαγγελική Εκκλησία περιτριγυρισμένη από πέντε πύργους αλλά και το Παλιό Δημαρχείο. Η πόλη διαθέτει και το Υπαίθριο Εθνογραφικό Μουσείο Astra, το οποίο θα επισκεφτούμε. Περιλαμβάνει 340 κτίρια αναμεσά τους ανεμόμυλους, νερόμυλους και ελαιοτριβεία. Μετά την περιήγησή μας στην πόλη, συνεχίζουμε οδικώς για το Βουκουρέστι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

Ημέρα 6η: Βουκουρέστι

Σήμερα θα περιηγηθούμε στην πόλη του Βουκουρεστίου  στην οποία συνυπάρχουν κτίρια της μπελ επόκ, της αρ ντεκό, της αναγέννησης και του μπαρόκ με κτίρια που μαρτυρούν τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Τσαουσέσκου. Υπάρχουν επίσης περισσότερες από 100 εκκλησίες διαφόρων αρχιτεκτονικών ρυθμών. Θα περπατήσουμε στην Παλιά Πόλη του Βουκουρεστίου και θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα αυτής της πόλης των αντιθέσεων, μεταξύ των οποίων το «Παλάτι του λαού», δηλαδή το «Παλάτι του Τσαουσέσκου με τα χιλιάδες δωμάτια», το δεύτερο μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο μετά το Αμερικάνικο Πεντάγωνο.Επίσης θα δούμε το λαμπρό Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου. Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα οικοδομημάτων, που αποτελείται από το Παλάτι του Πατριαρχείου, την κατοικία του πατριάρχη και τον Καθεδρικό Πατριαρχικό Ναό και το οποίο βρίσκεται στη θέση ενός παλιού μοναστηριού. Διασχίζοντας τις φαρδιές λεωφόρους, τις τεράστιες πλατείες, τα εντυπωσιακά ιστορικά και καλλιτεχνικά μνημεία, τα επιβλητικά δημόσια κτίρια θα περάσουμε από την Πλατεία της Επανάστασης, η οποία αποτέλεσε την αφετηρία της επανάστασης ενάντια στο καθεστώς του Τσαουσέσκου. 

 

Ημέρα 7η: Χρόνος ελεύθερος στο Βουκουρέστι

Προαιρετικά μπορούμε να επισκεφτούμε το Παλάτι της Μογκοσοάια (περίπου μία ώρα από το Βουκουρέστι), ένα ανάκτορο των αρχών του 18ου αιώνα χτισμένο στο χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό ύφος «Μπρανκοβένεσκ», δηλαδή το Ρουμάνικο αναγεννησιακό στυλ. Το παλάτι φέρει το όνομα της χήρας του Βογιάρου Μόγκος, στον οποίο ανήκε η γη. Η ιστορία του ανακτόρου και των ανθρώπων που έζησαν εδώ είναι συναρπαστική. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το νησάκι Σναγκόβ, στην ομώνυμη λίμνη, όπου σύμφωνα με την παράδοση βρίσκεται θαμμένος ο Βλαντ Τέπες (χωρίς ποτέ να έχει εξακριβωθεί). Αναχώρηση για το αεροδρόμιο της πόλης για να επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας.

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

--ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΘΗΝΑ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΑΘΗΝΑ

--ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ

--ΞΕΝΟΔΟΧΕΙA:

  • ARO Palace 5*  στο κέντρο του Βρασόβ  ή παρόμοιο
  • Double Tree by Hilton Cavaler 4* στη Σιγκισοάρα ή παρόμοιο
  • Filitti Boutique 4* στο Βουκουρέστι  ή παρόμοιο

--ΓΕΥΜΑΤΑ:

Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία. Έχετε τόσα πρωινά όσα και οι διανυκτερεύσεις σας

 

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Προτείνουμε 3 επιλογές για να εξερευνήσετε την Ρουμανία:

1. Ενοικίαση αυτοκινήτου 

Η ενοικίαση του αυτοκίνητου περιλαμβάνει απεριόριστα χιλιόμετρα και πλήρη ασφάλεια χωρίς ποσό απαλλαγής, που θα πρέπει να πληρωθεί σε περίπτωση συμβάντος. Το αυτοκίνητο που περιλαμβάνεται σε αυτή την περίπτωση είναι Skonda Octavia / Toyota Aygo. Θα το παραλάβετε στο αεροδρόμιο Οτοπένι του Βουκουρεστίου κατά την άφιξη σας και θα το παραδώσετε στο ίδιο αεροδρόμιο την ημέρα της αναχώρηση σας.  

Υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί να οδηγήσει το αυτοκίνητο και άλλο άτομο της παρέας σας με επιβάρυνση. Για κάθε επιπλέον οδηγό το κόστος που προστίθεται στην παρακάρτω τιμή είναι περίπου  50 €

H ενοικίαση του αυτοκινήτου περιλαμβάνει:

-  Unlimited mileage – απεριόριστα χιλιόμετρα ( θα παραλάβετε το αυτοκίνητο με γεμάτο το ρεζερβουάρ και θα το παραδώσετε πάλι με γεμάτο το ρεζερβουάρ).

- CDW  - collision damage waiver, η εταιρεία ενοικιάσεως θα καλύψει πιθανές ζημιές σύγκρουσης

- TP - theft protection, ασφάλεια κλοπής, χωρίς ποσό απαλλαγής που να πρέπει να πληρώσετε

- AP surcharge - airport fees – περιλαμβάνονται χρεώσεις αεροδρομίου για το αυτοκίνητο

- Taxes – φόροι δήλωσης του αυτοκινήτου στην Ρουμανία

 Τιμή 7 ήμερου ταξιδιού με ενοικίαση αυτοκινήτου, αεροπορικά εισιτήρια με αποσκευή, φόρους αεροδρομίου και ξενοδοχεία που αναφέρονται:

 820€ το άτομο ( περιλαμβάνονται και οι φόροι, δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι)

 2. Ιδιωτικές μεταφορές

Ιδιωτικό αυτοκίνητο με οδηγό για τις μεταφορές από τη μια πόλη στην άλλη. Στην περίπτωση αυτή, εξερευνείτε μόνοι σας τις πόλεις.

Τιμή 7ήμερου ταξιδιού με ιδιωτικές μεταφορές, αεροπορικά εισιτήρια με αποσκευή, φόρους αεροδρομίου και ξενοδοχεία που αναφέρονται:

 1.080€ το άτομο ( περιλαμβάνονται και οι φόροι, δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι)

Περιλαμβάνονται οι παρακάτω μεταφορές: Μεταφορά από το αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου στο Βρασοβ, από το Βρασόβ στην Σιγκισοάρα, από τη Σιγκισοάρα στο Βουκουρέστι με στάση στο Σιμπίου και από το Βουκουρέστι στο αεροδρόμιο. Στην περίπτωση αυτή δεν περιλαμβάνεται ξεναγός και η εξερεύνηση των πόλεων γίνεται από εσάς. Το παρακάτω πρόγραμμα αποτελεί μια πρόταση των αξιοθέατων που θα μπορούσατε να επισκεφτείτε.

3. Πλήρες πρόγραμμα με ιδιωτικές μεταφορές και αγγλόφωνα ξεναγό

Στην περίπτωση αυτή περιλαμβάνεται ιδιωτικό αυτοκίνητο με οδηγό και επιπλέον τοπικό αγγλόφωνα ξεναγό, που θα είναι μαζί σας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και στις ξεναγήσεις που αναφέρονται παρακάτω

Τιμή 7ήμερου ταξιδιού με ιδιωτικό αυτοκίνητο με οδηγό, για να πραγματοποιηθεί στο παρακάτω πρόγραμμα, τοπικό ξεναγό σε όλη τη διάρκεια τις εκδρομής  αεροπορικά εισιτήρια με αποσκευή, φόρους αεροδρομίου και ξενοδοχεία που αναφέρονται:

1.550€ το άτομο ( περιλαμβάνονται και οι φόροι, δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι)

 

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Αναχωρήσεις:

Κάθε Δευτέρα και Σάββατο

Οι πτήσεις επιβεβαιώνονται κατά τη στιγμή της επικύρωσης της κράτησης


ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΤΗΣΗΣ


ΔΙΑΔΡΟΜΗ
(ΑΠΟ-ΠΡΟΣ)

 

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

 

ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ

A3 960  

Αθήνα - Βουκουρέστι  

08:35

10:10  

A3 963  

Βουκουρέστι - Αθήνα   

20:20

21:55  

 

 

Με μια ματιά

Ιδιωτικό ταξίδι στη Ρουμανία, το οποίο περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία
  • Ενοικίαση αυτοκινήτου ή ξεναγήσεις με προσωπικό ξεναγό
  • Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία. 

Χάρτης Ταξιδιού Ιδιωτικό ταξίδι στη Ρουμανία, στη χώρα των θρύλων και των παραμυθιών | 2021 (περιλαμβάνονται και οι φόροι)