fb

Η μαγική Σκανδιναβία του Versus | Καλοκαίρι 2021

Διάρκεια: 11,12,13 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1525€

Περιγραφή

Σε ένα πρόγραμμα ήδη εξαιρετικό, τι παρεμβάσεις μπορείς να κάνεις; Στο Versus Travel βρισκόμαστε αρκετές φορές μπροστά σε αυτό το δίλημμα. Τo ανήσυχο πνεύμα όμως του Versus διαρκώς αναζητά κι εμπλουτίζει τα προγράμματά του με τις πιο ενημερωμένες ταξιδιωτικές προτάσεις και με τη διαρκή επιτόπια έρευνα ιχνηλατεί την καταλληλότητά τους για τον Έλληνα ταξιδιώτη.

Η Σκανδιναβία είναι ακριβή περιοχή, με συνέπεια οι προαιρετικές εκδρομές που προτείνουν συνήθως τα προγράμματα της αγοράς, να είναι πολλές φορές υψηλού κόστους και δυσβάστακτες. Για τον λόγο αυτό, για να έχετε δηλαδή προκαθορισμένο κόστος από την Αθήνα, αλλά και την πιο ομαλή ροή του προγράμματος, εντάξαμε όλες τις σημαντικές εκδρομές που θα μπορούσε κάποιος να πραγματοποιήσει εδώ, γεμίζοντας το πρόγραμμά μας και κάνοντάς το ακόμα πιο ενδιαφέρον. Λάτρεις πάντα των τέλειων πτήσεων χωρίς πισωγυρίσματα, βλέπουμε τα σημαντικότερα τμήματα της Σκανδιναβίας, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη ροή, χωρίς πήγαινε έλα. Μια ματιά στον χάρτη θα σας πείσει.

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Κοπεγχάγη (πτήση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πανέμορφη πρωτεύουσα της Δανίας, την Κοπεγχάγη. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, τον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό, το Παλάτι, το κανάλι Νίχαβν, το Χρηματιστήριο, καθώς και το άγαλμα της Μικρής Γοργόνας, που είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης. Στη συνέχεια θα κάνουμε μία μικρή κρουαζιέρα στα κανάλια, για να απολαύσουμε την πόλη από μία διαφορετική οπτική γωνία. Κατά το ελεύθερο απόγευμά σας μπορείτε να περπατήσετε και να ψωνίσετε στον κεντρικό πεζόδρομο της Στρόγκετ, ενώ για το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το φαντασμαγορικό Τίβολι, ένα από τα διασημότερα πάρκα διασκέδασης του κόσμου. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Κοπεγχάγη – Άαρχους (Διαδρομή με φέρρυ)

Πρωινή αναχώρηση για την δυτική πλευρά της χώρας, στη χερσόνησο Σιέλαντς Οντ με το ομώνυμο λιμάνι, περνώντας έξω από την Ροσκιλνντε, πόλη με πλούσια ιστορία, η οποία ανάγεται από την προχριστιανική εποχή των Βίκινγκς. Επιβίβαση στο φέρρυ που θα μας μεταφέρει στο ατμοσφαιρικό Άαρχους την "pocket city", όπως αποκαλούν οι Δανοί την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη και σημαντικό εμπορικό λιμάνι της χώρας, καθώς τα πάντα εκεί είναι κοντά. Το Άαρχους (Århus, προφέρεται Όρχους) βρίσκεται στην χερσόνησο της Γιουτλάνδης και η άριστα διατηρημένη παλιά του πόλη είναι ένα υπαίθριο μουσείο αρχιτεκτονικής και ιστορίας. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση στην πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε κάποιες αναχωρήσεις, η διανυκτέρευση ενδέχεται να γίνει στο πολύ όμορφο Άαλμποργκ.

 

3η ημέρα: Άαρχους – Χίρτσαλς – Κρίστιανσαντ (F/B στη Βόρεια Θάλασσα) – Στάβανγκερ

Αναχώρηση για το Χίρτσαλς, απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο με προορισμό το Κρίστιανσαντ. Φθάνοντας, θα συνεχίσουμε για το όμορφο Σταβάγκερ, την τρίτη κατά σειρά μεγαλύτερη πόλη της Νορβηγίας. Η αρχαία Σκανδιναβική ονομασία του ήταν Stafangr. Η προέλευση του ονόματος της πόλης αποτελούσε θέμα συζήτησης για πολλά χρόνια. Παρ' όλα αυτά, οι ιστορικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως προήλθε από το όνομα ενός ορμίσκου (σήμερα ονομάζεται Vågen). Χτισμένο στην νοτιοδυτική ακτή της Νορβηγίας, το Σταβάνγκερ περιβάλλεται από πανέμορφα φιόρδ και προσφέρει στον επισκέπτη τοπία απίστευτου κάλλους. Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε σε μια από τις παλαιότερες πόλεις της Σκανδιναβίας, το παλιό κέντρο της οποίας αποτελείται από ξύλινα κτίρια του 18ου και του 19ου αι., που προσδίδουν μια ιδιαίτερη αισθητική σε αυτό το όμορφο Σκανδιναβικό λιμάνι. Τα αξιοθέατα συμπληρώνονται από τον καθεδρικό ναό, το μουσείο πετρελαίου, ένα μοντέρνο οικοδόμημα στην περιοχή του λιμανιού και το μουσείο κονσερβοποιίας, που αφηγείται τη σύγχρονη οικονομική ιστορία της πόλης. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Στάβανγκερ – Μπέργκεν (Οδική και Εν πλω διαδρομή) (Ξενάγηση, "ιπτάμενο τραινάκι")

Σήμερα θα πραγματοποιήσουμε μία από τις θεαματικότερες και διασημότερες για την ομορφιά τους διαδρομές στην Ευρώπη. Πρόκειται για τη διαδρομή από το Σταβάνγκερ στο Μπέργκεν, η οποία περνά μέσα από μαγικά Σκανδιναβικά τοπία κατά μήκος του Ατλαντικού Ωκεανού, που εναλλάσσονται ανάμεσα σε μεγάλα και γραφικά ποτάμια, ψηλούς καταρράκτες, βαθιές λίμνες και γραφικά νορβηγικά χωριουδάκια, ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής. Η διαδρομή γίνεται οδικά και εν πλω με δύο φέρρυ για να απολαύσουμε και να έρθουμε σε επαφή με μοναδικά τοπία και γραφικά χωριουδάκια! Άφιξη στην πρώτη πρωτεύουσα της Νορβηγίας και τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της, το αριστοκρατικό Μπέργκεν, ένα αληθινό κόσμημα, η παλιά πόλη του οποίου προστατεύεται από την Ουνέσκο. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στην πόλη θα δούμε μεταξύ άλλων την εκκλησία Φάντοφτ και την παγκοσμίως γνωστή ψαραγορά. Στη συνέχεια θα μεταβούμε με τον οδοντωτό /"ιπτάμενο τραινάκι" από το κέντρο της πόλης στο Mount Fløyen, για να απολαύσουμε μια υπέροχη θέα του Μπέργκεν και των περιχώρων του.

5η ημέρα: Μπέργκεν – Κρουαζιέρα στο Σογκνεφιορδ – Τραίνο Φλαμ-Μύρνταλ-Φλαμ – Γκέιλο ή Γκολ

Νωρίς σήμερα το πρωί αναχωρούμε οδικώς για να ανακαλύψουμε τον λόγο για τον οποίο λένε ότι η φύση της Νορβηγίας είναι "δραματική". Τα Νορβηγικά φιόρδ, τα οροπέδια, το απίστευτο πράσινο, οι αμέτρητοι καταρράκτες - πόση ομορφιά αντέχετε; Με φέρρυ από το Γκουντβάνγκεν θα διασχίσουμε για δύο περίπου ώρες το θεϊκό Σόγκνεφιορντεν, ένα από τα μεγαλύτερα και βαθύτερα φιόρδ της χώρας. Η θέα που προσφέρουν οι καταπράσινες όχθες του είναι πραγματικά συγκλονιστική. Μετά από τη δίωρη κρουαζιέρα μας θα φθάσουμε στο γραφικό Φλαμ, από όπου θα επιβιβαστούμε σε τραίνο και θα κάνουμε την εκπληκτική διαδρομή Φλαμ-Μύρνταλ-Φλαμ, απολαμβάνοντας ακόμα μία πλευρά της υπέροχης νορβηγικής φύσης. Συνεχίζουμε για την περιοχή Γκολ/Φάγκερνες. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πρόγραμμα της ημέρας μπορεί να εκτελεστεί και αντίστροφα.

 

6η ημέρα: Γκέιλο ή Γκολ – Όσλο (Ξενάγηση)

Πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Νορβηγίας, το Όσλο. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το λιμάνι με το επιβλητικό Δημαρχείο, την Όπερα, το Εθνικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το υπέροχο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών, όπου κατά τη διάρκεια της κατοχής είχε τα γραφεία της η Γκεστάπο, την χιονοδρομική εξέδρα του Χολμενκόλεν καθώς και το υπέροχο πάρκο Φρόγκνερ με τα έργα του Γουστάβου Βίγκελαντ, που μόνο στο Όσλο μπορεί να δει κανείς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Όσλο – Λίμνη Βάνερν – Στοκχόλμη

Πρωινή αναχώρηση για την χώρα του Άλφρεντ Νόμπελ, την Σουηδία και την πρωτεύουσά της, την Στοκχόλμη μέσω της πανέμορφης λίμνης Βάνερν όπου θα σταματήσουμε για ένα μικρό διάλειμμα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Στοκχόλμη (Είσοδοι σε Δημαρχείο, Μουσείο Βάσα)

Αν θεωρείτε υπερβολή ότι η Στοκχόλμη είναι η ωραιότερη πόλη του κόσμου, τότε σίγουρα θα παραδεχθείτε ότι είναι μια από τις ομορφότερες. Κατά τη διάρκεια της πρωινής μας ξενάγησης θα δούμε μεταξύ άλλων την Γκάμλα Σταν, την παλιά πόλη, τις ιστορικές εκκλησίες, το φημισμένο Δημαρχείο του 16ου αι. με την χρυσή του αίθουσα, όπου γίνεται η δεξίωση προς τιμήν των βραβευθέντων με Νόμπελ, την Βουλή, την Όπερα, καθώς και το μουσείο Βάσα με το ομώνυμο πλοίο, που βυθίστηκε στο πρώτο του ταξίδι κατά τον 17ο αι. και ανελκύθηκε μετά από 333 χρόνια παραμονής στον βυθό του λιμανιού της Στοκχόλμης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: Στοκχόλμη – Ουψάλα – F/B Κρουαζιέρα στη Βαλτική

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την Ουψάλα, που βρίσκεται στις όχθες του ομώνυμου ποταμού· το πανεπιστήμιό της μάλιστα συγκαταλέγεται στα πιο παλιά και φημισμένα της Ευρώπης. Το απόγευμα θα επιβιβασθούμε στο πλοίο για την υπέροχη κρουαζιέρα μας στην Βαλτική και το Σουηδικό αρχιπέλαγος με τα 24.000 νησιά, με προορισμό το Ελσίνκι. Διασκέδαση και διανυκτέρευση στο πλοίο.

10η ημέρα: Ελσίνκι

Αποβίβαση στην Φινλανδία και αμέσως ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην "κόρη της Βαλτικής", το Ελσίνκι, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό, την υπέροχη κεντρική πλατεία με το Πανεπιστήμιο και τη Βιβλιοθήκη, το Προεδρικό Μέγαρο, το Δημαρχείο, το Εθνικό Θέατρο, τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, την "Εκκλησία των Βράχων", μια μοναδική εκκλησία θαμμένη μέσα στον γρανίτη, το Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς επίσης και το μνημείο προς τιμήν του Σιμπέλιους, του μεγάλου μουσουργού της Φινλανδίας. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε σε φέρρυ για να μεταβούμε στο περίφημο "Κάστρο της Φινλανδίας", το Suomenlinna, ένα επιβλητικό αμυντικό φρούριο που εκτείνεται σε 6 νησιά του Ελσίνκι και αποτελούσε τμήμα της οχυρωματικής γραμμής της πόλης του Ελσίνκι και κατ' επέκταση ολόκληρης της Φινλανδίας απέναντι στην ρωσική επεκτατική πολιτική. Εμπνευστής και χρηματοδότης του έργου ήταν η Σουηδική βασιλική οικογένεια, ενώ οι εργασίες ανέγερσης ξεκίνησαν το 1748. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γεωστρατηγική χωροθέτηση του έργου ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς διασφάλιζε τα στενά περάσματα της εισόδου στην ηπειρωτική χώρα. Για πολλές δεκαετίες ήταν η κύρια αμυντική γραμμή της Σουηδικής κυριαρχίας και καθόλου άδικα είχε χαρακτηριστεί από πολλούς η πυριτιδαποθήκη της περιοχής. Κατά τον Φινλανδικό πόλεμο, το φρούριο έπεσε στα χέρια των Ρώσων στις 03.05.1808 και άνοιξε τον δρόμο για την οριστική κατάληψη της Φινλανδίας από τις Ρωσικές δυνάμεις. Επιστροφή στο Ελσίνκι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

11η ημέρα: Ελσίνκι – Πόρβοο – Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Πρωινή αναχώρηση για το γραφικό Πόρβοο με την μοναδική ατμόσφαιρά του. Η παλιά πόλη του Πόρβοο χρονολογείται από τον μεσαίωνα. Περιήγηση στην πόλη και επίσκεψη στον καθεδρικό ναό του 14ου αι., που έχει καεί 5 φορές, με πιο πρόσφατη το 2006. Οι εργασίες ανακαίνισης διήρκεσαν 2 χρόνια και τελικά ο ναός επαναλειτούργησε το 2008. Συνεχίζουμε για το αεροδρόμιο του Ελσίνκι, από όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση της επιστροφής.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Σημείωση

Ανάλογα με τις πτήσεις από Αθήνα, το πρόγραμμα του ταξιδιού μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντιστρόφως.

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

 

Μέσα στην τιμή περιλαμβάνονται ξεναγήσεις, παροχές και πολλά extra, που τοπικά στοιχίζουν τουλάχιστον 200€, για να μη σας περιμένουν… δυσάρεστες εκπλήξεις.

Οι 25+ λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε το Versus Travel.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  1. Εξασφαλισμένες απευθείας πτήσεις για Κοπεγχάγη και Ελσίνκι με Αegean.
  2. Όλες τις σκανδιναβικές πρωτεύουσες - Όσλο, Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη, Ελσίνκι
  3. Διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στην κουκλίστικη πόλη Μπέργκεν της Νορβηγίας, που συνήθως παραλείπεται από τα προγράμματα (ή γίνεται εκτός Μπέργκεν η στη περιφέρεια του)
  4. Διανυκτέρευση στο Σταβάνγκερ, μια από τις παλαιότερες πόλεις της Νορβηγίας, με την εκπληκτική  παλιά της πόλη, πολύχρωμα σπιτάκια - ιδανικό τοπίο για βόλτες
  5. Ξενοδοχεία στην πόλη της Κοπεγχάγης & όχι στην περιφέρειά της.
  6. Μία από τις θεαματικότερες και διασημότερες για την ομορφιά τους διαδρομές στην Ευρώπη. Πρόκειται για τη διαδρομή από το Σταβάνγκερ στο Μπέργκεν, η οποία περνά μέσα από μαγικά Νορβηγικά τοπία και γραφικά χωριουδάκια, ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής
  7. Τελεφερίκ/"Ιπτάμενο τραινάκι" στο Μπέργκεν
  8. Μόνο στο Versus διαμονή στην περιοχή των φιόρδ και 4 διανυκτερεύσεις στην ακριβή Νορβηγία, που συνήθως περικόπτεται
  9. Κρουαζιέρα στο ομορφότερο φιόρδ της Νορβηγίας, το Σόγκνεφιορντεν
  10. Διανυκτέρευση στην περιοχή των φιόρδ, στην κωμόπολη Γκολ, ή στο Γκέιλο, για να απολαύσουμε τα οροπέδια, το απίστευτο πράσινο, τους αμέτρητους καταρράκτες και τις καταπράσινες όχθες των φιόρδ. Σε πολλά προγράμματα η παραμονή στην περιοχή αυτή παραλείπεται για μείωση κόστους (καθώς απαιτείται μια επιπλέον ημέρα πούλμαν και μια επιπλέον διανυκτέρευση)
  11. Διαδρομή Φλαμ-Μύρνταλ με τραίνο, για να απολαύσουμε μία ακόμα πλευρά της υπέροχης νορβηγικής φύσης και να βιώσουμε ακόμη περισσότερο τη μαγεία της Νορβηγίας!
  12. Διανυκτέρευση στο ατμοσφαιρικό ’αρχους, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη και σημαντικό εμπορικό λιμάνι της Δανίας
  13. Κρουαζιέρα στην Βαλτική σε δίκλινες εσωτερικές καμπίνες
  14. Είσοδος στο Μουσείο Βάσα στη Στοκχόλμη
  15. Είσοδος στο Δημαρχείο της Στοκχόλμης
  16. Κρουαζιέρα στα κανάλια της Κοπεγχάγης
  17. Εκδρομή στην Ουψάλα
  18. Εκδρομή και επίσκεψη στο κάστρο Σουομενλίνα στο Ελσίνκι
  19. Επίσκεψη στο γραφικό Πόρβοο στη Φινλανδία
  20. Πολύ καλά ξενοδοχεία 4* & 4*sup., προσεκτικά επιλεγμένα
  21. Το Versus Travel, πιστό στα ποιοτικά, γεμάτα προγράμματα χωρίς περικοπές, περιλαμβάνει 4 διανυκτερεύσεις στο πιο όμορφο και πιο ακριβό κομμάτι της εκδρομής που είναι η Νορβηγία και η περιοχή των φιόρδ (Όσλο, Γκέιλο/Γκολ, Μπέργκεν, Σταβάνγκερ). Μόνο έτσι μπορούμε να απολαύσουμε τα πανέμορφα οροπέδια, το απίστευτο πράσινο, τους αμέτρητους καταρράκτες και τις καταπράσινες όχθες των φιόρδ. Σε πολλά προγράμματα η Νορβηγία "κουτσουρεύεται" για μείωση κόστους
  22. Το πρόγραμμά μας είναι ένα πλούσιο Σκανδιναβικό πανόραμα, που δεν σπαταλάει χρόνο σε γειτονικές χώρες. Θα μπορούσαμε για παράδειγμα να μεταβούμε με φέρρυ από το Ελσίνκι στο Ταλίν, μια πόλη την οποία δεν προλαβαίνετε να δείτε σε ένα πρωινό (στο πρόγραμμά μας στην Βαλτική, της αφιερώνουμε τρεις ημέρες), αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα περιοριστεί ο χρόνος μας στην ίδια την Σκανδιναβία. Αντ’ αυτού, προτιμούμε την ημέρα αυτή να την αφιερώσουμε στο Ελσίνκι και στην πολύ ενδιαφέρουσα γύρω περιοχή, όπως θα δείτε στο αναλυτικό μας πρόγραμμα.
  23. Με το πρόγραμμα αυτό θα δούμε και ένα μεγάλο τμήμα της Βόρειας Δανίας (εκτός από την Κοπεγχάγη), που δεν περιλαμβάνεται στα συνήθη προγράμματα
  24. Μόνο στο Versus εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός, που γνωρίζει την Σκανδιναβική κουλτούρα κι έχει τεράστια προϋπηρεσία στην περιοχή.
  25. Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Απευθείας πτήσεις με Aegean
  • Ξενοδοχεία 4* & 4*sup.
  • Μία διανυκτέρευση στο κρουαζιερόπλοιο στην Βαλτική σε δίκλινες εσωτερικές καμπίνες (Υπάρχει επιβάρυνση για δίκλινες εξωτερικές και για μονόκλινες καμπίνες)
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Κρουαζιέρα στα κανάλια της Κοπεγχάγης
  • Είσοδος στο Μουσείο Βάσα στην Στοκχόλμη
  • Είσοδος στο Δημαρχείο της Στοκχόλμης
  • Εκδρομή στην Ουψάλα
  • Εκδρομή στο κάστρο Σουομενλίνα στο Ελσίνκι
  • Εκδρομή στην γραφική πόλη Πόρβοο
  • Μόνο στο Versus εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός που γνωρίζει την Σκανδιναβική κουλτούρα και έχει τεράστια προϋπηρεσία στην περιοχή - ανάλογα με την αναχώρηση ο αρχηγός μπορεί να σας περιμένει στην Σκανδιναβία
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κ.λπ., τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 380 €
  • Αχθοφορικά, είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα που δεν αναφέρονται στα περιλαμβανόμενα.

11ήμερο

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 750

25/06/2021

ΑΘΗΝΑ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

08:20

10:40

Α3 765

05/07/2021

ΕΛΣΙΝΚΙ – ΑΘΗΝΑ

13:40

17:15

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 750

16/07/2021

ΑΘΗΝΑ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

08:20

10:40

Α3 765

26/07/2021

ΕΛΣΙΝΚΙ – ΑΘΗΝΑ

13:40

17:15

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 764

30/07/2021

ΑΘΗΝΑ – ΕΛΣΙΝΚΙ

10:00

13:45

Α3 753

09/08/2021

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΘΗΝΑ

16:45

20:55

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 764

06/08/2021

ΑΘΗΝΑ – ΕΛΣΙΝΚΙ

10:00

13:45

Α3 753

16/08/2021

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΘΗΝΑ

16:45

20:55

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 764

13/08/2021

ΑΘΗΝΑ – ΕΛΣΙΝΚΙ

10:00

13:45

Α3 753

23/08/2021

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΘΗΝΑ

16:45

20:55

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 764

20/08/2021

ΑΘΗΝΑ – ΕΛΣΙΝΚΙ

10:00

13:45

Α3 753

30/08/2021

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΘΗΝΑ

16:45

20:55

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 764

27/08/2021

ΑΘΗΝΑ – ΕΛΣΙΝΚΙ

10:00

13:45

Α3 753

06/09/2021

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΘΗΝΑ

16:45

20:55

12ήμερο

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 750

14/06/2021

ΑΘΗΝΑ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

08:20

10:40

Α3 765

25/06/2021

ΕΛΣΙΝΚΙ – ΑΘΗΝΑ

13:40

17:15

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 750

05/07/2021

ΑΘΗΝΑ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

08:20

10:40

Α3 765

16/07/2021

ΕΛΣΙΝΚΙ – ΑΘΗΝΑ

13:40

17:15

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 752

02/08/2021

ΑΘΗΝΑ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

13:35

15:55

Α3 765

13/08/2021

ΕΛΣΙΝΚΙ – ΑΘΗΝΑ

14:35

18:10

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 752

26/07/2021

ΑΘΗΝΑ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

13:35

15:55

Α3 765

06/08/2021

ΕΛΣΙΝΚΙ – ΑΘΗΝΑ

14:35

18:10

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 752

09/08/2021

ΑΘΗΝΑ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

13:35

15:55

Α3 765

20/08/2021

ΕΛΣΙΝΚΙ – ΑΘΗΝΑ

14:35

18:10

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 752

16/08/2021

ΑΘΗΝΑ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

13:35

15:55

Α3 765

27/08/2021

ΕΛΣΙΝΚΙ – ΑΘΗΝΑ

14:35

18:10

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 750

12/08/2021

ΑΘΗΝΑ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

08:15

10:35

Α3 765

24/08/2021

ΕΛΣΙΝΚΙ – ΑΘΗΝΑ

14:30

18:05

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει. Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας. Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Το πιο πλήρες πρόγραμμα για Σκανδιναβία, με 25+ εκδρομές & παροχές που θα βρείτε μόνο στο Versus
  • Κρουαζιέρα στο ομορφότερο φιόρδ της Νορβηγίας, το Σόγκνεφιορντεν

Χάρτης Ταξιδιού Η μαγική Σκανδιναβία του Versus | Καλοκαίρι 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info