fb

Μαδέρα – Αζόρες | Καλοκαίρι - Νοέμβριος 2021

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1349€

Περιγραφή

Είναι ένα από αυτά τα ταξίδια που μας αποδεικνύουν πως ο «παράδεισος» είναι τελικά πολύ πιο κοντά από όσο πιστεύαμε. Το μοναδικό οργανωμένο ομαδικό πρόγραμμα για τη Μαδέρα και το Σάο Μιγκέλ των Αζορών είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την σε βάθος μύησή μας στα θαύματα της πλούσιας φύσης αυτών των νησιών, χωρίς να παραλείπουμε κανένα από τα μαγευτικά ηφαιστειακά τοπία και τα ενδεδειγμένα σημεία θέασης.

 

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΦΟΥΝΤΣΑΛ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική μας ομάδα και επιβίβαση στην πτήση μας με προορισμό το νησί της Μαδέρα, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Η πρωτεύουσα Φουντσάλ είναι η πόλη-προσωποποίηση του τρίπτυχου «ηρεμία-χαλάρωση-ποιότητα ζωής», πάνω στο οποίο ξετυλίγεται η καθημερινότητα ντόπιων και επισκεπτών. Θα την ανακαλύψουμε μέσα από τα γραφικά ανηφορικά της σοκάκια και τις παλιές πλατείες, και δεν θα ξαφνιαστούμε καθόλου όταν η γνωριμία μας με τους ντόπιους θα μας θυμίσει κάτι από… Ελλάδα· η πόλη άλλωστε βρίθει από μπαράκια και καφέ, που αργά το βράδυ μετατρέπονται σε κλαμπ όπου η διασκέδαση καλά κρατεί. Άφιξη στο αεροδρόμιο Cristiano Ronaldo, μετάβαση στο ξενοδοχείο μας στη Φουντσάλ (Funchal) και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Μετά από λίγη ξεκούραση θα απολαύσουμε μια περιπατητική ξενάγηση με τον αρχηγό μας στην πόλη. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΦΟΥΝΤΣΑΛ (Ξενάγηση – Οινογνωσία)

Σήμερα θα γνωρίσουμε την ιδιαίτερη αυτή πόλη: θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας από την Παλιά Πόλη, όπου θα σεργιανίσουμε σε καλντερίμια που χρονολογούνται από τον 15ο αι., με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και τα ιστορικά μνημεία. Θα φτάσουμε στην Αγορά της πόλης, και συγκεκριμένα στην αγορά Mercado dos Lavradores, σε ένα αρτ-ντεκό κτίριο που σφύζει από ζωή, όπου θα βρούμε άπειρα τροπικά φρούτα. Θα επισκεφθούμε ένα εργοστάσιο κεντημάτων, και στη συνέχεια θα έρθουμε στα κελάρια των Armazens Oliveira, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα εκλεκτά κρασιά της Μαδέρα. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΦΟΥΝΤΣΑΛ (ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΔΕΡΑ-ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΧΥΡΕΝΙΕΣ ΣΤΕΓΕΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΑΝΑ)

Σειρά σήμερα παίρνει η εξερεύνηση του βόρειου τμήματος της Μαδέρα, με πρώτο μας σταθμό την κορυφή Πίκο ντο Αριέιρο, στα 1.810 μ. υψόμετρο με απρόσκοπτη θέα που φτάνει σχεδόν σε κάθε άκρη του νησιού! Συνεχίζοντας, θα κάνουμε μια σύντομη στάση στο Ριμπέιρο Φρίο, τον «Κρύο Ποταμό» όπως σημαίνει το όνομά του, για να θαυμάσουμε την πλούσια βλάστηση στο δάσος της Λαουρισίλβα (Μνημείο της UNESCO), αλλά και να επισκεφθούμε εκτροφείο πέστροφας. Η σημερινή μας περιήγηση συνεχίζεται μέχρι την Σαντάνα, όπου θα δούμε τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα τριγωνικά σπίτια με τις αχυρένιες στέγες, μια πολύ όμορφη, παραδοσιακή εικόνα της Μαδέρα. Κινούμενοι κατά μήκος της βόρειας ακτής περνάμε από το Πόντο ντα Κρουζ, ένα μικρό χωριό πλάι στον τεράστιο βράχο Πένια ντ’ Άιγουα (ο Βράχος του Αετού) που επιβλέπει το πέλαγος.

Επόμενος σταθμός μας η Πόντα ντε Σάο Λουρενσάο, στο ανατολικότερο άκρο της Μαδέρα, από όπου φαίνεται, καιρού επιτρέποντος, και το απέναντι νησάκι του Πόρτο Σάντο. Στη συνέχεια περνάμε από το Ματσίκο, όπου αποβιβάστηκαν οι πρώτοι εξερευνητές του νησιού τον 15ο αιώνα. Από εδώ παίρνουμε τον δρόμο επιστροφής για τη Φουντσάλ. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΦΟΥΝΤΣΑΛ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΑ ΝΤΕΛΓΚΑΔΑ (ΑΖΟΡΕΣ)

Μετά το πρωινό, μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο, από όπου θα πετάξουμε για τις Αζόρες και το νησί του Σάο Μιγκέλ, το μεγαλύτερο του συμπλέγματος των Αζορών. Οι Πορτογάλοι τα λένε «τα νησιά των γυπών», και σίγουρα η αύρα των νησιών αποπνέει κάτι το περιπετειώδες που δύσκολα περιγράφεται με λέξεις. Αφού φτάσουμε στο Σάο Μιγκέλ, μεταβαίνουμε στην Πόντα Ντελγκάδα,  την πρωτεύουσα του νησιού, για να τακτοποιηθούμε στα δωμάτιά μας. Σήμερα θα έχουμε τον χρόνο για μια πρώτη, πανοραμική γνωριμία στην πόλη, την μεγαλύτερη στις Αζόρες, μια πόλη μοντέρνα με κοσμοπολίτικο αέρα. Η Πόντα Ντελγκάδα αποτελεί τον πιο σημαντικό σταθμό ανεφοδιασμού για τα σκάφη που διασχίζουν τον Ατλαντικό Ωκεανό, ξεχωρίζει ωστόσο και με τα όσα προσφέρει στον ανήσυχο επισκέπτη, όπως το επιβλητικό ανάκτορο της Santa Ana με το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα, και τις ατμοσφαιρικές γειτονιές της. Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΝΤΑ ΝΤΕΛΓΚΑΔΑ – LAGOA DO FOGO – LAGOA DAS FURNAS – ΠΟΝΤΑ ΝΤΕΛΓΚΑΔΑ

Αναχώρηση για την περιήγησή μας στη Lagoa do Fogo, τη «λίμνη της φωτιάς» δηλαδή, όνομα διόλου τυχαίο. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ηφαιστειακή λίμνη και εκείνη με το μεγαλύτερο υψόμετρο (575 μ.) στο νησί, περιτριγυρισμένη στο μεγαλύτερο μέρος της από πλαγιές με μεγάλη κλίση. Επιστρέφοντας σε «αστικό» περιβάλλον, ερχόμαστε στην όμορφη Ριμπέιρα Γκράντε, στο βόρειο τμήμα του νησιού, με έναν εξαιρετικό βοτανικό κήπο και το δημαρχιακό μέγαρο του 17ου αι. Η συνέχεια της διαδρομής προς τα ανατολικά μας επιφυλάσσει μια στάση στο Miradouro de Santa Iria, τοποθεσία όπου θα απολαύσουμε ένα εντυπωσιακό όσο και άγριο τοπίο προς τος πορτογαλικό αρχιπέλαγος. Έπειτα θα επισκεφθούμε το μοναδικό μέρος στην Ευρώπη όπου παράγεται τσάι (εργαστήριο), πριν συνεχίσουμε για το Miradouro Pico do Ferro, από όπου η θέα στη Λίμνη Φούρνας, ακόμη ένα συγκλονιστικό τοπίο που μόνο με εικόνες μπορεί να περιγραφεί. Σημειώστε επίσης πως η περιοχή αυτή φημίζεται και για κάτι ακόμα, την σπεσιαλιτέ των Αζορών «cozido a portuguesa», το διάσημο φαγητό που οι ντόπιοι μαγειρεύουν σε φούρνους που ζεσταίνονται από την έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα! Αν ο χρόνος το επιτρέπει, ίσως έχουμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε στο χωριό Φούρνας (δεν περιλαμβάνεται). Στον ίδιο οικισμό συναντάμε ακόμη δύο top τοπικά αξιοθέατα, το πάρκο Terra Nostra, μια έκταση 12 εκταρίων με οργιαστική βλάστηση από φτέρες, ορτανσίες και άλλα φυτά, όπως και την πηγή Poça Dona Beija, μια φυσική θερμή πηγή με νερό σταθερά στους 30οC και ένα ελαφρύ χρώμα «σκουριάς». Επιστροφή στην Πόντα Ντελγκάδα και διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΝΤΑ ΝΤΕΛΓΚΑΔΑ – SETE CIDADES (4x4) – WHALE & DOLPHIN WATCHING – ΠΟΝΤΑ ΝΤΕΛΓΚΑΔΑ

Η λίμνη Sete Cidades (Επτά Πόλεις) είναι η πιο αναγνωρίσιμη καρτ-ποστάλ των Αζορών! Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην αφιερώσουμε αρκετό χρόνο ώστε να επισκεφθούμε αυτό το συναρπαστικό θαύμα της φύσης. Θα κάνουμε τη βόλτα μας με jeep 4x4 ενώ η πρώτη επαφή μας με τη λίμνη θα είναι με μια πανοραμική θέα ολόκληρης της λίμνης από το σημείο θέασης στο Miradouro Vista do Rei, «Η θέα του βασιλιά» δηλαδή, και εύκολα καταλαβαίνουμε το γιατί. Θα δούμε τη δίδυμη λίμνη Verde, που χωρίζεται από τη Sete Cidades με μια γέφυρα· αν και στην ουσία πρόκειται μάλιστα για την ίδια λίμνη, η μία είναι γαλάζια και η άλλη πράσινη!        
Μία συγκλονιστική εμπειρία που θα ζήσουμε σήμερα είναι η παρατήρηση φαλαινών αλλά και δελφινιών, στον Ατλαντικό Ωκεανό. Θα ξεκινήσουμε λοιπόν από το λιμάνι της Πόντα Ντελγκάδα και θα ανοιχτούμε με σκοπό να παρατηρήσουμε από κοντά αυτά τα υπέροχα και τόσο γοητευτικά ζώα. Μετά την ολοκλήρωση της θαλάσσιας εξόρμησής μας, θα επιστρέψουμε στη βάση μας στην Πόντα Ντελγκάδα.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΝΤΑ ΝΤΕΛΓΚΑΔΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΣΑΛ (ΜΟΝΤΕ, ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ)

Αφού αφήσουμε το ξενοδοχείο μας θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση με προορισμό μας τη Φουντσάλ. Άφιξη. Η περιήγησή μας σήμερα θα μας φέρει στο Monte, τον λόφο πάνω από την πόλη όπου θα ανεβούμε με το τελεφερίκ (περιλαμβάνεται), για να δούμε τους υπέροχους κήπους με ορχιδέες στο Tropical Monte Palace Garden (είσοδος περιλαμβάνεται) και την ολόλευκη εκκλησία της Παναγίας του Βουνού (Nossa Senhora do Monte). Για την κατάβασή μας από τον λόφο το Versus θα χρησιμοποιήσει τα τοπικά toboggans (cestos-καλάθια), τα καρότσια που κατεβαίνουν με ταχύτητα την κατηφοριά σπρωγμένα από δύο «οδηγούς»• σίγουρα μια ασυνήθιστη εμπειρία, πρωτότυπη και φυσικά ασφαλής. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΦΟΥΝΤΣΑΛ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινή μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφή μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη αυθημερόν.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

 

Η διαφορετικότητα του Versus

Σχεδιάσαμε ένα έξυπνο πρόγραμμα στα εξωτικά νησιωτικά συμπλέγματα της Πορτογαλίας, τη Μαδέρα και τις Αζόρες, με ορθολογικά κατανεμημένες συνδέσεις μεταξύ των νησιών.
 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Όλες τις εκδρομές και τις εισόδους που αναφέρονται, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα του προκαθορισμένου κόστους.
  • 4 διανυκτερεύσεις στη Μαδέρα και 3 στο Σάο Μιγκέλ, στις Αζόρες.
  • Ανάβαση στο Monte της Φουντσάλ, και κατάβαση με τα παραδοσιακά καρότσια toboggan, που μόνο εδώ θα συναντήσουμε.
  • Whale και dolphin watching στον Ατλαντικό.
  • Επίσκεψη στους τροπικούς κήπους στο Monte της Φουντσάλ.
  • Εξόρμηση στο Πόρτο Μονίζ της Μαδέρα, με τις ηφαιστειακής προέλευσης πισίνες δίπλα στη θάλασσα.
  • Εκδρομή στο Sete Cidades, ένα από τα λεγόμενα «7 θαύματα της Πορτογαλίας».
  • Επίσκεψη στη μοναδική καλλιέργεια τσαγιού στην Ευρώπη.
  • Επίσκεψη στη λίμνη Lagoa do Fogo.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

 

 

  • Αεροπορικά   εισιτήρια   οικονομικής   θέσης   με ενδιάμεσο σταθμό
  • Ξενοδοχεία 4*, 4*sup.
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Όλες οι μεταφορές, οι μετακινήσεις, οι εκδρομές και οι ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Γευσιγνωσία σε τοπικό οινοποιείο στη Φουντσάλ.
  • Τελεφερίκ για τον λόφο Monte στη Φουντσάλ.
  • Είσοδος στο Tropical Monte Palace Garden.
  • Η κατάβαση με toboggan στη Φουντσάλ.
  • Whale και dolphin watching στον Ατλαντικό.
  • Έμπειρος αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση ( ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα.

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 410

 

ΑριθμόςΠτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1285

26.06.2021

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

07:00

09:00

LH 1170

26.06.2021

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  –ΦΟΥΝΤΣΑΛ

10:35

13:45

LH 1171

03.07.2021

ΦΟΥΝΤΣΑΛ –   ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

14:35

19:35

LH 1284

03.07.2021

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  – ΑΘΗΝΑ

21:00

00:45 +1

 

 

ΑριθμόςΠτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1285

14.08.2021

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

07:00

09:00

LH 1170

14.08.2021

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  –ΦΟΥΝΤΣΑΛ

10:35

13:45

LH 1171

21.08.2021

ΦΟΥΝΤΣΑΛ –   ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

14:35

19:35

LH 1284

21.08.2021

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  – ΑΘΗΝΑ

21:00

00:45

 

ΑριθμόςΠτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

21.11.2021

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:10

07:45

LH 1790

21.11.2021

ΜΟΝΑΧΟ  –ΦΟΥΝΤΣΑΛ

08:35

12:00

LH 1791

28.11.2021

ΦΟΥΝΤΣΑΛ –   ΜΟΝΑΧΟ

12:50

18:00

LH 1756

28.11.2021

ΜΟΝΑΧΟ  – ΑΘΗΝΑ

21:05

00:30 +1

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας).


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • 4 διανυκτερεύσεις στη Μαδέρα και 3 στο Σάο Μιγκέλ, στις Αζόρες
  • Ανάβαση στους τροπικούς κήπους στο Monte της Φουντσάλ και κατάβαση με τα παραδοσιακά καρότσια toboggan
  • Επίσκεψη στη μοναδική καλλιέργεια τσαγιού στην Ευρώπη
  • Επίσκεψη στη λίμνη Lagoa do Fogo

Χάρτης Ταξιδιού Μαδέρα – Αζόρες | Καλοκαίρι - Νοέμβριος 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info