fb

Αναζητώντας το κόκκινο δέντρο... Στο μαγικό φθινόπωρο της Ιαπωνίας | 20.11.2021

Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2890€

Περιγραφή

Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, με το οποίο θα επισκεφθούμε πιο γνωστές πόλεις της, όπως την Οσάκα, το σαγηνευτικό Κιότο, την ιερή πόλη Νάρα, το Ούτζι με τις φυτείες τσαγιού, τη μαρτυρική Χιροσίμα, το Τόκιο και τις γειτονικές του πόλεις Καμακούρα και Νίκκο και Χακόνε.

Είναι ένα ταξίδι που συμπυκνώνει κάποια από τα σημαντικότερα στοιχεία της ιστορίας, του πολιτισμού και της φύσης αυτής της μακρινής χώρας με τα τόσο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που μόνο με την εμπειρία μας στην οργάνωση και τους άξιους αρχηγούς μας θα μπορέσετε να γνωρίσετε και να κατανοήσετε μέσα στη σύντομη διάρκειά του.  

 

1η ημέρα: Αθήνα / Θεσσαλονίκη / Λάρνακα - Οσάκα (Κανσάι)

Συνάντηση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική ομάδα, και πτήση για την Οσάκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. 

2η ημέρα: Κανσάι - Κιότο

Άφιξη στο Κανσάι, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της περιοχής του κόλπου της Οσάκα. Πρόκειται για ένα τεχνητό νησί με δύο αεροδιαδρόμους και ένα φουτουριστικό τέρμιναλ που κατασκευάστηκε μέσα στη θάλασσα για να μην ενοχλεί με την 24ωρη λειτουργία του, την γύρω πυκνοκατοικημένη περιοχή. Ένα τεράστιο έργο, χωματουργικό, οικοδομικό και τεχνολογικό, που έδωσε την τεχνογνωσία από το 1990 και μετά για την κατασκευή και άλλων νησιών-αεροδρομίων ανά τον κόσμο. Μεταφορά στο γειτονικό Κιότο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

 

3η ημέρα: Κιότο (Ξενάγηση) – Τελετή Τσαγιού - Κιότο

Εμπεριστατωμένη περιήγηση στο ανεπανάληπτο Κιότο, με τον ναό Κιγιομίτζου (με τελετή τσαγιού), τον ναό Σαντζουσανγκέντο, αλλά και το περίφημο Χρυσό Περίπτερο με τους εντυπωσιακούς κήπου. Το απόγευμα θα μεταβούμε στη συνοικία των γκεϊσών Γκιόν, το παλαιότερο κομμάτι της πόλης με τα διάσημα «οτσαγιά» (τεϊοποτεία).

 

4η ημέρα: Κιότο – Νάρα – Κιότο

Σήμερα θα μεταβούμε στην ιερή πόλη της Νάρα, την πρώτη πρωτεύουσα της χώρας. «Μόνο αφού δει κάποιος τη Νάρα τού επιτρέπεται να πεθάνει» λένε οι Ιάπωνες για την πόλη που φιλοξενεί το μεγαλύτερο μπρούντζινο άγαλμα του Βούδα στον κόσμο, ύψους 16 μέτρων και βάρους 550 τόνων. Σύμβολο ειρήνης τα χίλια εξημερωμένα ελάφια που περιφέρονται ελεύθερα στο πάρκο της πόλης, γύρω από τον ναό Todaiji που θα επισκεφθούμε αμέσως μετά. Κατόπιν θα συνεχίσουμε τις επισκέψεις μας στη Νάρα και θα επιστρέψουμε στο Κιότο όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

 

5η ημέρα: Κιότο – Αρασιγιάμα – Δάσος από μπαμπού – Κιότο – Κόκκινο δέντρο – Εκδρομή στη μαγευτική φύση της Ιαπωνίας

Πρωινό και μεταφορά στην Αρασιγιάμα, η οποία φημίζεται για το δάσος από μπαμπού, για μια ολοήμερη εκδρομή και μια μαγευτική βαρκάδα στον Hozugawa αλλά και επίσκεψη και περίπατος μέσα σε δάσος από μπαμπού. Μια πρωτότυπη και εντυπωσιακή περιήγηση που πρώτο το Versus εισήγαγε στο πρόγραμμά του. Επιστροφή στην καρδιά του Κιότο για να περπατήσουμε στο Γκιόν, την πιο φημισμένη περιοχή ψυχαγωγίας και κέντρο παραδοσιακών τεχνών.

6η ημέρα: Κιότο – Οσάκα – Χιροσίμα

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την Οσάκα. Είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας, μια μεγάλη βιομηχανική και εμπορική πόλη, με συναρπαστική μεταμοντέρνα αρχιτεκτονική. Θα δούμε το Κάστρο της Οσάκα. Στη συνέχεια με το τρένο-βολίδα θα μεταβούμε στη Χιροσίμα. Κατά την άφιξή μας θα περάσουμε με φεριμπότ στο νησάκι Μιγιατζίμα, «το νησί του νερού», όπου θα επισκεφθούμε ίσως το πιο γραφικό αξιοθέατο της Ιαπωνίας, το φημισμένο σιντοϊστικό ιερό Ιτσουκουσίμα, η πύλη Τόρι του οποίου μοιάζει να αιωρείται στο νερό. Αμέσως μετά θα επιστρέψουμε στη Χιροσίμα για να διασχίσουμε τους δρόμους της μοντέρνας πόλης και θα επισκεφθούμε το Πάρκο του Μνημείου Ειρήνης, αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων της πυρηνικής επίθεσης που δέχτηκε η πόλη το 1945. Διανυκτέρευση στη Χιροσίμα.

 

7η ημέρα: Χιροσίμα – Χακόνε – Τόκιο

Επιβίβαση στο διάσημο τρένο-βολίδα μέχρι το Κιότο. Τα γρήγορα τρένα είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος μετακίνησης στη χώρα, μακράν περισσότερο από τα αεροπλάνα. Ήσυχα, ασφαλή, αισθητικά άψογα και υπόδειγμα ακριβείας, με μέσο χρόνο καθυστέρησης τα 15 δευτερόλεπτα (!)… Από τον σταθμό του Κιότο θα μεταβούμε με πούλμαν στην Odawara και μετά στο θέρετρο Hakone, στους πρόποδες του όρους Φούτζι. Θα κάνουμε πρώτα μια σύντομη κρουαζιέρα στη λίμνη Άσι, και θα οδηγηθούμε στη βάση του τελεφερίκ που θα μας ανεβάσει στην κοιλάδα Ογουακουντάνι, στην περίφημη «Κοιλάδα του Μεγάλου Βρασμού», μια περιοχή με έντονη γεωθερμική δραστηριότητα. Αφού θαυμάσουμε τη θέα, με το πούλμαν μας θα συνεχίσουμε για την περιοχή του Όσινο Χακάι. Εκεί είναι και το καλύτερο σημείο θέασης του όρους Φούτζι, αρκεί ο καιρός να το επιτρέπει. Τελευταίος σταθμός για σήμερα το Τόκιο.

 

8η ημέρα: Τόκιο - Νίκκο - Τόκιο

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την ιερή πόλη Νίκκο, την οποία και θα απολαύσουμε με τις ξεναγήσεις μας. Το βράδυ μάς επιφυλάσσει μια έκπληξη! Αναχώρηση για δείπνο με παραδοσιακό φαγητό, το «σουκιγιάκι»! Μετά το δείπνο επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: Τόκιο (1η ξενάγηση)

Αφού πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο θα αρχίσει η περιήγησή μας στο Τόκιο. Η ξενάγησή μας θα ξεκινήσει από τον μεγαλύτερο τόπο λατρείας στην ιαπωνική πρωτεύουσα, το σιντοϊστικό Ιερό Μεϊτζί Τζινγκού. Αμέσως μετά θα περιηγηθούμε στη συνοικία Χαραγιούκου, μια περιοχή με έντονο νεανικό χαρακτήρα. Μάλιστα από εκεί συχνά ξεκινούν τάσεις στο φαγητό και το lifestyle που στη συνέχεια κατακτούν το Τόκιο και πολλές φορές ολόκληρο τον κόσμο. Ακολουθεί η συνοικία Ομοτεσάντο με τα μοδάτα κτίρια, τις γκαλερί και τα γκουρμέ εστιατόρια και αφού γεμίσουμε από εικόνες θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

 

10η ημέρα: Τόκιο (2η ξενάγηση)

Και η σημερινή ημέρα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στο Τόκιο, με εκτεταμένη ξενάγηση στην ιαπωνική πρωτεύουσα. Η ξενάγησή μας θα ξεκινήσει από το Sky Tree, έναν επιβλητικό πύργο με εξαιρετική θέα της πόλης, Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη συνοικία της Ασάκουσα, με τον Ναό Σένσο-τζι, και μετά θα περιηγηθούμε στη συνοικία Ακιχαμπάρα, στην «ψηφιακή» γειτονιά του Τόκιο. Επόμενο σημείο ξενάγησης το Εθνικό Μουσείο του Τόκιο και η Γκίνζα, η περίφημη συνοικία-εμπορικό κέντρο της ιαπωνικής πρωτεύουσας, με τα πολυτελή καταστήματα, τα εστιατόρια και τα σύγχρονα καφέ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την πιο ακριβή συνοικία του Τόκιο και ολόκληρης της Ιαπωνίας για να θαυμάσουμε εξωτερικά το Αυτοκρατορικό Παλάτι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: Τόκιο - Καμακούρα - Δείπνο - Πτήση επιστροφής

Πρωινή αναχώρηση για την Καμακούρα, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και καλοδιατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της Ιαπωνίας. Η περιήγησή μας στην πόλη ξεκινά με τον ναό του Μεγάλου Βούδα, το μπρούντζινο άγαλμα του οποίου έχει ύψος 13 μέτρα και βάρος 100 τόνους. Οι αναλογίες του αγάλματος αυτού είναι παραμορφωμένες, έτσι ώστε να μοιάζει ισορροπημένος σε όσους βρίσκονται μπροστά του – αυτή η χρήση της προοπτικής ίσως υποδηλοί κάποια ελληνική επιρροή μέσω του «Δρόμου του Μεταξιού». Όταν ολοκληρώσουμε τις επισκέψεις μας στην Καμακούρα θα μεταβούμε στην περιοχή του αεροδρομίου, όπου θα απολαύσουμε το τελευταίο μας δείπνο προσφορά του Versus προτού αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο του Τόκυο και την πτήση της επιστροφής μας.

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ένα πλούσιο πολιτιστικό ταξίδι στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου που περιλαμβάνει τα πιο σπουδαία σημεία της χώρας τα οποία έχουμε επιλέξει μετά από επιτόπια έρευνα. Επισκέψεις για να γνωρίσουμε την φιλοσοφία και την κουλτούρα της χώρας χωρίς να μας κουράσουν, αντίθετα με σκοπό να μας συναρπάσουν. Κι όλα αυτά το φθινόπωρο, ίσως την πιο μαγική εποχή για την Ιαπωνία.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Ημερήσια εκδρομή από το Τόκιο στο Νίκκο με τα πολυτελέστατα και περίτεχνα διακοσμημένα κτίσματα.
  • Ένα πρόγραμμα με μία επιπλέον διαν/ση στο Κιότο και μία μαγευτική βαρκάδα για να απολαύσουμε την υπέροχη φύση της Ιαπωνίας.
  • Επίσκεψη και διανυκτέρευση στην Χιροσίμα και όχι απλό πέρασμα.
  • Επίσκεψη στην Καμακούρα, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και καλοδιατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της Ιαπωνίας.
  • 2 Διαδρομές με το τραίνο-βολίδα.
  • Εκδρομή στο Χακόνε (Φούτζι).
  • Ημιδιατροφή στην ακριβή Ιαπωνία αξίας 300€ (Εκτός του δείπνου της ημέρας της άφιξης)
  • "Τελετή του τσαγιού", αποκλειστικά στο πρόγραμμά μας.
  • Επίσκεψη στο δάσος από μπαμπού στο Κιότο.
  • Βαρκάδα στον ποταμό Hozugawa στην Αρασιγιάμα.
  • Παράσταση στο θέατρο Γκιόν στο Κιότο.
  • Λεπτομερείς και όχι επιφανειακές ξεναγήσεις από τον εξειδικευμένο ξεναγό μας, που μας βοηθούν να εμβαθύνουμε πραγματικά στην ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 4*, 4*sup.
  • Ημιδιατροφή (εκτός του δείπνου της ημέρας της άφιξης).
  • Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Διαδρομές με το τραίνο-βολίδα.
  • Ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Βόλτα στο δάσος με τα τεράστια μπαμπού.
  • Επίσκεψη στο Μνημείο Ειρήνης και στο Μουσείο Μνήμης για την ατομική βόμβα στη Χιροσίμα.
  • Θεατρική παράσταση με μουσική και χορό στη συνοικία των γκεϊσών Γκιόν, στο Κιότο.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 890 €

ΒΑΣΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τα δωμάτια στα ξενοδοχεία είναι πολύ μικρότερα από τα ευρωπαϊκά standards. Τα μονόκλινα σε πολλές περιπτώσεις είναι ακόμα πιο μικρά από τα αντίστοιχα δίκλινα.Καλό θα είναι το μέγεθος των αποσκευών σας να μην είναι μεγάλο. Δεν συνιστούμε τρίκλινα δωμάτια λόγω έλλειψης χώρου και πολλά ξενοδοχεία δεν διαθέτουν καθόλου. 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι με Emirates και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα .

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Επίσκεψη και διανυκτέρευση στην Χιροσίμα και όχι απλό πέρασμα.
  • 2 Διαδρομές με το τραίνο-βολίδα.
  • "Τελετή του τσαγιού", αποκλειστικά στο πρόγραμμά μας

 

Χάρτης Ταξιδιού Αναζητώντας το κόκκινο δέντρο... Στο μαγικό φθινόπωρο της Ιαπωνίας | 20.11.2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info