Ρωσία | Ιούλιος - Αύγουστος 2020

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1495€

1η ΗΜΕΡΑ: AΘHNA - MOΣΧΑ

Άφιξη στη Μόσχα. Συνάντηση με τον ξεναγό και περιήγηση στην πόλη. Μεσημεριανό γεύμα.

Μεταξύ άλλων θα δούμε το ιστορικό της κέντρο, την Κόκκινη Πλατεία (Κράσναγια), που πήρε το όνομά της από το χρώμα των τειχών του Κρεμλίνου, τον περίφημο Καθεδρικό του Αγίου Βασιλείου με τους εννέα τρούλους,τον  Καθεδρικό Ναό του Χριστού Σωτήρα τον Κήπο του Αλεξάνδρου κλπ.

Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο, παραδοσιακό ρωσικό show και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΣΧΑ

Μετά το πρωινό θα επιβιβαστούμε στο φημισμένο μετρό της Μόσχας, ένα αληθινό μνημείο τέχνης. Κατασκευάστηκε στη δεκαετία του 1930 (επί Στάλιν). Έχει 144 σταθμούς, πολλοί από τους οποίους θεωρούνται υψίστης αισθητικής, διακοσμημένοι με πολύχρωμα μάρμαρα, τοιχογραφίες, μωσαϊκά, γλυπτά κ.ά. Μετά θα κάνουμε περίπατο στην πλατεία Μανέζ .

Μεσημεριανό γεύμα στο Hard Rock Café.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Κρεμλίνο, το σύμβολο της Μόσχας και ολόκληρης της Ρωσίας, που αποτελούσε κατοικία των Ρώσων τσάρων και πατριαρχών.

Θα πάμε στην αγορά τροφίμων Ελισεέβ και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΣΕΡΓΚΙΕΒ ΠΟΣΑΝΤ

Μετά το πρωινό θα κατευθυνθούμε στο Σεργκιέβ Ποσάντ, στην ορθόδοξη Μέκκα της Ρωσίας.

Θα επισκεφθούμε τη Λαύρα της Αγίας Τριάδος και του Αγίου Σέργιου που είναι ένα μοναδικό ιστορικό μνημείο και χαρακτηρίστηκε ως Παγκόσμια Πολιτισμική Κληρονομιά από την UNESCO.

Μεσημεριανό και βόλτα στην αγορά. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΣΧΑ - ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό μεταφερόμαστε στο σταθμό του τρένου για το ταξίδι μας στην Αγία Πετρούπολη. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη - καθεδρικός του Αγίου Ισαάκ.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΥΣΚΙΝ

Μετά το πρωινό θα πάμε εκδρομή στο Πούσκιν. Εδώ θα επισκεφθούμε το παλάτι της Μεγάλης Αικατερίνης και το πάρκο . Μετά το μεσημεριανό μας γεύμα θα ξεναγηθούμε στο φρούριο του Πέτρου και Παύλου και θα γυρίσουμε στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΣΧΑ (ΖΑΓΚΟΡΣΚ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΩΝ)

6η ΗΜΕΡΑ: ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το μουσείο Ερμιτάζ που αποτελεί το μεγαλύτερο και ένα από τα παλαιότερα μουσεία στον κόσμο. Φιλοξενείται στα παλαιά Χειμερινά Ανάκτορα, στις όχθες του ποταμού Νέβα.

Ο συνολικός αριθμός των έργων που ανήκουν στις συλλογές του Ερμιτάζ ξεπερνά τα 3.000.000. Ανάμεσά τους θα δούμε Ντα Βίντσι, Ροντέν, Πικάσο, Μονέ, Ρέμπραντ και άλλους. Στη συνέχεια θα πάμε στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα και θα γευματίσουμε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό. Αναχώρηση για αεροδρόμιο.

 

Περιλαμβάνονται:
 
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με Αegean 
 • Εισιτήρια για το τρένο Σαπσάν από Μόσχα για Αγία Πετρούπολη
 • 7 νύχτες διαμονή με ημιδιατροφή
 • Μεταφορές με κλιματιζόμενο μοντέρνο όχημα 
 • Αγγλόφωνος συνοδός κατά τη διάρκεια επισκέψεων σε μνημεία 
 • Εισιτήρια εισόδου στα αναφερθέντα στο πρόγραμμα μνημεία
 
Δεν περιλαμβάνονται 
 
 • Φόροι αεροδρομίου περίπου 70 ευρώ το άτομο
 • Βίζα Ρωσίας 150 € το άτομο
 • Αχθοφορικά και  φιλοδωρήματα 
 
 
Οι τιμές ισχύουν κατόπιν ελέγχου διαθεσιμότητας.
24 /07  ΑΘΗΝΑ ΜΟΣΧΑ  2330 0250  25/07 
01/08 ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ  0345 0725  01/08 
------------------------------------------------------------------------------
07/08 ΑΘΗΝΑ ΜΟΣΧΑ  2330 0250  08/08 
15/08  ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ  0345 0725  15/08
------------------------------------------------------------------------------
14/08   ΑΘΗΝΑ ΜΟΣΧΑ  2330 0250  15/08  
22/08 ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ  0345 0725  22/08  
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

 

Διαδικασία έκδοσης Βίζας για τη Ρωσία

Για την έκδοση της Βίζας για τη Ρωσία ισχύουν νέοι κανόνες και διαδικασία ως εξής:
Το διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ
Μία έγχρωμη φωτογραφία σε λευκό φόντο 3 ½ Χ 4 ½ cm (από τους ώμους  και  πάνω και το πρόσωπο να καταλαμβάνει το 80% . Χωρίς γυαλιά ακόμη και εάν στην φωτογραφία του διαβατηρίου φοράει γυαλιά. Όχι φωτογραφία διαβατηρίου)
Η διεύθυνση κατοικίας του ενδιαφερόμενου, το τηλέφωνο και η διεύθυνση εργασίας του (αν εργάζεται) και που εργάζεται (εταιρεία ή υπηρεσία)
Η βίζα εκδίδεται σε 15 εργάσιμες ημέρες. Για επείγουσα έκδοση υπάρχει επιβάρυνση 65 € και απαιτούνται 7 εργάσιμες μέρες

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

 • Αγία Πετρούπολη
 • Σεργκιέβ Ποσάντ
 • Πούσκιν

Ξενοδοχεία

 • Κόρστον 4* Μόσχα
 • Μόσκβα 4* Αγία Πετρούπολη

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2020

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info